Belépés
2018. október 19. péntek | 42. hét | 292. nap | 04:47 | Nándor
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Mi a célja ezen a fórum színvonalát a pöcegödörbe terelni?
Wheels#28! Örülök neki, hogy te hibàtlannak érzed magad

Nàlam jobban senki nem itéli sem a tràgàr szavak hasznàlatàt, sem a trollkodàst ( Putnok nagyon helyesen irta, hogy a trollkodàs is nagymértékben felelös a vitaszinvonal romlàsàért )

Azért vagyunk felelösek, mert nem léptünk fel idöben, hagytuk a dolgokat elfajulni.
A passzivitàs is bizonyos mértékben felelösség.

Ami engem illet, januàr 9.-én 10:03 -kor irtam :

" De jo volt a decemberi fegyverszünet ...nem lehetne meghosszabitani ???"

Egyetlen egy ( pozitiv ) vàlasz érkezett !!! ( Xenos-tol )
gaspaz, 2018. január 13. szombat, 12:28
Schmitt-jelentés - Jobbik: nem a Fidesz, hanem a népharag mondatja le az államfőt
Az ellenzéki párt szóvivője közölte, a Jobbik vezetéséhez "olyan hírek jutottak el", hogy a Fidesz Martonyi János jelenlegi külügyminisztert szeretné államfőnek, akivel azonban a Jobbik szerint "Schmitt Pálnál is lejjebb süllyed a Fidesz", hiszen Martonyi Jánosnak "tisztázatlan állampárti múltja van" és amíg ezt nem rendezi, addig köztársaságielnök-jelöltnek sem alkalmas.

Dúró Dóra azután beszélt erről, hogy a Semmelweis Egyetem (SE) doktori tanácsa csütörtöki ülésén úgy döntött: indokoltnak tartja és indítványozza az egyetem szenátusának Schmitt Pál államfő 1992-ben megszerzett kisdoktori címének visszavonását. A doktori tanács azután döntött így, hogy megismerte az államfővel kapcsolatos plágiumgyanú miatt felállított, a Semmelweis Egyetem által felkért testület megállapításait, amelyet Réthelyi Miklós nemzetierőforrás-miniszter illetékesség hiányában visszaküldött az egyetemnek.

A Jobbik szerint egyébként már önmagában az kár, hogy idáig hagyták a kormánypártok elfajulni a dolgokat, mert
velemenyezd, 2012. március 29. csütörtök, 13:12
Nincs Cím
dugni.....

‎"Te akartad így. Nekem még szükségem volt rád. Először azt hittem, nem bírom nélküled és így is volt. Volt olyan nap, amikor minden perben újra és újra meghaltam. De túléltem. Itt vagyok. Már nem kellesz. Abban az időben még csak egy kis csaj voltam. Azt hittem szerelmes vagyok, de rá kellett jönnöm, hogy a szerelem nem arról szól, hogy oda vagy valakiért, akit soha nem kaphatsz meg. Bálványozhatod, álmodozhatsz róla lefekvés előtt, de SOHA ne higyj. Ne reménykedj. Az a legrosszabb. Ha hagyod odáig elfajulni a helyzetet, már menthetetlen vagy. Ahogyan én is.."

Rámosolygok, és úgy teszek, mintha minden rendben lenne.. pedig legbelül fáj, hogy nem szeretett..

Minden nap, mikor elsétálsz mellettem olyan, mintha mindig elvinnéd egy részem...

Az a lány akarok lenni számodra, akiért harcoltál és úgy szeretsz, mint mást még soha!

Kell még egy perc, hogy elmondjam mit érzek, hogy mióta elmentél, már semmit nem érek! Semmit nem értek, de
naomy82, 2011. december 17. szombat, 17:51
Igaz történet: A lányom
hétvégéket, kellene mellénk egy férfi. Pedig három évvel ezelőtt, amikor elváltam a férjemtől, még el sem tudta képzelni, milyen lesz az élete imádott apukája nélkül.
Címkék: válás, veszekedés, pót apa, szerető, kerítő
Anna világéletében apás volt, és ezt nem is rejtette véka alá akkoriban, amikor elszaporodtak az otthoni veszekedések. Eleinte megpróbáltuk kizárni kettőnk személyes vitájából, de valahogy mindig ráérzett a legrosszabb pillanatra, és akkor nyitott be a szobába, amikor kezdett elfajulni a dolog.

Szerencsére a maga hat évével szépen helyre tette a dolgokat, és megértette, hogy a viták, balhék és kibékülések hozzátartoznak az életünkhöz. Aztán amikor kiderült, hogy végképp menthetetlen a házasságunk, először sírt, majd csendes sztrájkkal közölte nemtetszését.
Megszűnt az imádat
Aztán, amikor a volt férjem elköltözött a szeretőjéhez, és a születendő gyerekükhöz, még inkább megváltoztak a dolgok, a lányunk már nem nézett rá olyan imádattal és szeretettel, mint régen.
horvathnemagdi, 2011. szeptember 09. péntek, 20:50
Horoszkóp.......
témák, amikért te lelkesedsz, de mások nem. El kell fogadnod, hogy most nem mindenki tud azonosulni a te céljaiddal. Ezzel nincs semmi baj, ha nem erőlteted, és nem leszel csalódott emiatt. Ennek ellenére ne add fel az álmaidat! Dédelgesd őket!

Kedves Nyilas!
Egészen biztosan össze fogsz ma futni valakivel, aki idegesítő lesz. Próbáld meg leplezni a nemtetszésedet! Ha nem megy, akkor inkább menj el onnan! Ezzel talán elkerülheted a konfliktust. Hidd el, neked is jobb, ha nem engeded elfajulni a dolgokat...

Kedves Bak!
Bárkivel megtörténhet, hogy bár megteszi a tőle telhetőt, mégsem értékelik a többiek. Ez egy munkahelyen is kellemetlen, pláne a magánéletben. Pont ezért vértezd fel ma magad, és ne bosszankodj! Ne kezdd el győzködni, várj kicsit! Változhat a másik véleménye és hozzáállása is...

Kedves Vízöntő!
A mai nap a pénzről és a vágyakról fog szólni. Jó lenne, ha ez a kettő teljes harmóniában lenne, de ehhez annyi tőke kellene, amennyi csak
szisszy83, 2010. október 27. szerda, 09:22
Szabad e hagyni...
Szabad-e hagyni elfajulni a dolgokat addig a pontig, ahonnan már nem mi irányítjuk őket, hanem önállóvá válnak, és felülkerekednek rajtunk? És nem csak hagyjuk, de tevőlegesen részt is vállalunk az elfajulásukban. Aztán csak bámulunk a könnyek fátyolán keresztül, hogy éppen merre is tartunk. Az események pedig csak gyorsulnak, gyorsulnak, mígnem bensőnk ablaka előtt már csak elsuhanó színeket látunk. Aztán eljő egy állapot, ahol már nem lehet kiszállni. De ki kell-e egyáltalán??
agnia, 2007. január 11. csütörtök, 07:30
Képek, videók
hofi-pöcegödör.png
astropapa58
2016. április 12. kedd, 20:32
Nő a színvonal
kp-4a
2007. augusztus 12. vasárnap, 10:01
a szinvonal :)
kristof205
2007. február 12. hétfő, 14:43
Az ember igazi célja a bé
borigit
2016. július 16. szombat, 13:36
Ha nem találod céljaid, n
tnemarika
2016. április 22. péntek, 18:00
Az élet fő célja.....jpg
pacsakute
2015. szeptember 02. szerda, 12:12
Az életnek két célja lehe
sanci81
2015. augusztus 01. szombat, 17:29
Az élet egyetlen célja
sanci81
2015. április 20. hétfő, 14:45
élet célja.jpg
yvett789
2015. január 11. vasárnap, 19:34
Fidesz célja!
meki77
2014. december 01. hétfő, 22:20
Életem célja....jpg
pacsakute
2014. július 11. péntek, 20:49
Az Élet célja.jpg
sznejuci
2014. május 18. vasárnap, 11:06
Életed célja....jpg
pacsakute
2013. július 27. szombat, 12:21
Címkék
Nincs Cím, Réthelyi Miklós, célja ezen, események pedig, decemberi fegyverszünet, élete imádott, népharag mondatja, Martonyi Jánosnak, pöcegödörbe terelni, doktori tanács, otthoni veszekedések, dolgokat addig, Kedves Bak, egyetem szenátusának, kettő teljes, születendő gyerekükhöz,
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.