Regisztráció  Belépés
2018. július 20. péntek | 29. hét | 201. nap | 16:49 | Illés
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Nevess akkor is, ha ismerős viccel találkozol
híres külföldi emberekről tanulnak a gyerekek.

- Miről volt híres Kolumbusz Kristóf? - kérdi a tanárnő.

- Vízum nélkül jutott el Amerikába...

------------------------------ ------------------------------ -

Újabb aranyköpésekA régi lányok úgy tudtak főzni, mint az anyjuk. A maiak pedig úgy tudnak inni, mint az apjuk.Ne aggódj az egészséged miatt, elmúlik.Annyit olvastam az alkohol és a dohányzás káros hatásáról, hogy elhatároztam, abbahagyom az olvasást!A szenilitásban az a jó, hogy saját magad elől dughatod el a karácsonyi ajándékot.

------------------------------ ------------------
Éjfél után a rendőr megállít egy autóst, aki elég gyorsan vezetett.
- Hová siet ilyen gyorsasággal??
- Előadásra megyek. Témája : Az alkohol káros hatása.
- Tényleg? Az éjszaka kellős közepén?? Ki tartja ezt az előadást?
- A
lovaszmarika, 2018. július 12. csütörtök, 12:06
Vércsoportod megmutatja milyen betegségekre vagy hajlamos!
hiperaktivitás is gyakrabban fordul elő a 0-ásoknál, mint a többi vércsoporthoz tartozók körében.

Életmód stratégiák

• Készítsünk pontos tervet (éves, havi, heti vagy napi feladataink elvégzéséhez, céljaink eléréséhez, hogy elkerüljük az ötletszerű cselekvést).
• Amikor szorongunk, végezzünk valamilyen fizikai tevékenységet. Végezzünk 40-60 percen át, heti három alkalommal aerobikgyakorlatokat. Ez a vércsoport jól profitál a testgyakorlatokból.
• Bár a dohányzásról mindenkinek le kellene szoknia, a 0-ásoknak sokkal nehezebb, mivel a dopaminszintjük kiegyensúlyozatlan.
• A 0-ás vércsoportú gyerekeknél hangsúlyozzuk a közösség fontosságát, bátorítsuk a függetlenséget és a rugalmasságot a mindennapos tevékenységben. Már a kicsiknek is természetes vezetői hajlamaik vannak, és jól fejlődnek az óvodában vagy más közösségben.
• Minden napra tervezzünk nekik is valamilyen aktív mozgást. Megkönnyítjük a dolgukat, ha a vércsoportos
irmus, 2018. július 01. vasárnap, 15:40
A szívbetegség és az öregedés
A szívbetegség és az öregedés


Az életkor az egyik legfontosabb kockázati tényező, már ami a szív- és érrendszeri betegségeket illeti. A menopauza utáni időszakban jelentősen megnő a szívbetegségek kialakulásának kockázata a nők körében.

Azt mindenki nagyon jól tudja, hogy a kor előrehaladtával egyre több, kisebb-nagyobb betegséggel kell számolnunk. A szívet érintő betegségek kockázata jelentősen megnövekszik stressz hatására, de a fáradtság és a testmozgás hiánya is okozhat szívbetegségeket.

Idősebb korban gyakrabban alakul ki szívritmuszavar. Az artériák is megkeményedhetnek, és ebben az életkorban sokan szenvednek magas vérnyomástól is.

Egy idősebb embernek a pulzusa is jóval lassabb, mint egy fiatalabb személynek. Hozzáértők véleménye szerint ez a szív és az agy közötti kommunikáció csökkenésének tudható be.

Ezeket a szívet érintő
vorosrozsa66, 2018. június 17. vasárnap, 17:39
A dohányfüst károsítja a szem egészségét
A dohányfüst károsítja a szem egészségét


Azt eddig is mindenki tudta, hogy a dohányzás számtalan egészségügyi kockázatot rejt magában. A dohányosok is tisztában vannak a cigarettázás károsító hatásaival, azt viszont csak kevesen tudják, hogy a dohányfüst a szem egészségét is veszélyezteti.

A cigarettafüstben nagyon sok toxikus vegyület található. Ezek negatívan befolyásolják a vér áramlását és az oxigénszállítást, ez pedig közvetlenül is hatást gyakorol a szem egészségére, illetve a látást is veszélyezteti. A szürke hályog és az életkorral összefüggő makula degeneráció kialakulásának legfőbb oka nem más, mint a dohányzás.

A dohányfüstben lévő mérgező anyagok szabad gyököket hoznak létre, vagyis olyan anyagokat, amelyek károsíthatják testünk sejtjeit, beleértve a szemben található sejteket is, hozzájárulva a fentebb említett két szembetegség
vorosrozsa66, 2018. június 14. csütörtök, 10:09
Gyom- ,és rovarirtó-szerek házilag
A nikotin elpusztítja a káros rovarokat

A dohányzás káros az egészségre, de ugyanilyen káros a kártevőkre is. A cserepes növények virágföldjébe érdemes egy nagyon kevés nikotin keverni, mert így a locsolás során a nikotin átjárja a virágföldet és megmérgezi a benne rejlő élősködőket. Természetesen csak minimális mennyiségben alkalmazzuk, hiszen a nagy mennyiségű nikotin a növényt is kipusztíthatja.

Ha van olyan növény, amelyet megtámadtak a levéltetvek, szintén érdemes egy kevés nikotint szórni a föld tetejére, mert a gyökéren keresztül a nikotin felszívódik, így a tetveknek elmegy a kedve a lakmározástól.

A hamu is remek a meztelen csigák ellen!

A hamu ma már csak kevés helyen található meg, hiszen leginkább távfűtéssel vagy gázzal oldjuk meg a fűtést, de ahol van cserépkályha, vagy kandalló érdemes a hamut is összegyűjteni. A hamu nem csak jó trágya a növények számára, de a molyok és a meztelen csigák elriasztására is remekül beválik. Ültetés előtt tegyünk minden
lizawolf, 2018. június 06. szerda, 21:01
Vidám estét!
Beszélgetés egy 8 éves kisfiú és 5 éves húga között. A kislány így szól a bátyjához:

- Gyere, segíts felinstallálni ezt a játékprogramot!

- De buta vagy! Nem tudsz installálni?

- Az installálás már megy, csak olvasni nem tudok.

------------------------------------------------------------------ ----------

- Jó napot, szeretnék venni egy kenyérpirítót!

- Braun vagy Moulinex gyártmányút kér?

- Mi a különbség közöttük?

- Az egyiket a németek, a másikat a franciák gyártatják a kínaiakkal.

------------------------------------------------------------------ --------

Egy kubai iskolában történelem órán híres külföldi emberekről tanulnak a gyerekek.

- Miről volt híres Kolumbusz Kristóf? - kérdi a tanárnő.

- Vízum nélkül jutott el
tunkiss, 2018. május 17. csütörtök, 19:08
Dr. Papp Lajos magyar szívsebész az egész világot megdöbbent
Dr. Papp Lajos elismert szívsebész durván kifakadt: Nem hallgatok tovább, hiába a fenyegetés! Milliók fognak meghalni Emiatt a hazugság miatt! - Osszátok, hogy mindenkihez elérjenek szavai!

Dr. Papp Lajos magyar szívsebész az egész világot megdöbbentette kirohanásával. Szerinte milliók halnak meg, mert a szívbetegségek nem azért alakulnak ki, amit az orvosok mondanak. Azt elismeri, hogy a dohányzás nagyon káros, de szerinte az az emberek tudatos döntése, hogy mérgezik magukat, ám van más is, amiről nem tudnak.

‘Mi orvosok a sok képzés, a hatalmas tudás felhalmozódása és a hatalom miatt gyakran meglehetősen nagy egóval rendelkezünk, ami nagyon megnehezíti, hogy bevalljuk, ha tévedünk. Én most mindenki előtt készséggel elismerem, hogy tévedésben éltem.' Az orvos több mint 25 éves tapasztalattal háta mögött, rengeteg szívműtét után ismerte el, hogy nem jól gondolkodott. ‘Évekig osztottam más prominens orvosok véleményét. A szakirodalom folyamatosan a
suzymama, 2018. május 01. kedd, 16:36
10 FIGYELMEZTETŐ JEL, HOGY KEVÉS VIZET ISZOL!
10 FIGYELMEZTETŐ JEL, HOGY KEVÉS VIZET ISZOL! Ne hagyd figyelmen kívül!
jdjdjdjgjfd
10.3k
Megosztás
Megosztás
Tweet
Az emberi test túlnyomó része víz. A szervezetünket felépítő sejtek jelentős mennyiségű vizet tartalmaznak, egyes sejttípusok többet, míg mások kevesebbet. A vesék és az izmok 73% -a víz, agyunk 76% -a víz, míg a tüdő és a vér 90% és 83% víz.

Ezért alapvető fontosságú, hogy elegendő mennyiségű vizet fogyasszunk naponta. Az ideális mennyiség normál viszonyok közt a férfiak számára 3 liter, a nők számára 2 és fél liter.

ljhlghkfgdf

Ha nem megfelelő mennyiségű a víz szervezetedben, a következők tünetekkel találkozhatsz:
Alacsony vizeletmennyiség
A normális ha naponta hat-hét alkalommal látogatjuk meg a WC-t. Ha nem iszol elég vizet az veszélyes, mert mérgező anyagok halmozódnak fel a szervezetben.

Sötét színű vizelet
Ha nem iszol elegendő mennyiségű vizet naponta a vizeleted sötét színű lehet. Az elfogadható a
tinka1951, 2018. április 26. csütörtök, 21:18
Tallóztam
Nem hallgatott tovább: íme Dr. Papp Lajos kirohanása - milliók fognak meghalni a hazugság miatt

Mindenkit megdöbbentett a kirohanásával!

Dr. Papp Lajos magyar szívsebész az egész világot megdöbbentette kirohanásával. Szerinte milliók halnak meg, mert a szívbetegségek nem azért alakulnak ki, amit az orvosok mondanak. Azt elismeri, hogy a dohányzás nagyon káros, de szerinte az az emberek tudatos döntése, hogy mérgezik magukat, ám van más is, amiről nem tudnak.
'Mi orvosok a sok képzés, a hatalmas tudás felhalmozódása és a hatalom miatt gyakran meglehetősen nagy egóval rendelkezünk, ami nagyon megnehezíti, hogy bevalljuk, ha tévedünk. Én most mindenki előtt készséggel elismerem, hogy tévedésben éltem.'

Az orvos több mint 25 éves tapasztalattal háta mögött, rengeteg szívműtét után ismerte el, hogy nem jól gondolkodott.
'Évekig osztottam más prominens orvosok véleményét. A szakirodalom folyamatosan a döntéshozók véleményét szajkózza, mely szerint minden szívbetegség a
horvathnemagdi, 2018. április 26. csütörtök, 04:18
Dr. Papp Lajos professzor üzenete
Szívkorházban fel koleszterin csökkentőt is..Így szedjem???(Megjegyzem-Ditke)

Jó tudni olvasni erről!


Dr. Papp Lajos professzor üzeneteDr. Papp Lajos kirohanása: milliók fognak meghalni a hazugság miatt

Dr. Papp Lajos magyar szívsebész az egész világot megdöbbentette kirohanásával. Szerinte milliók halnak meg, mert a szívbetegségek nem azért alakulnak ki, amit az orvosok mondanak. Azt elismeri, hogy a dohányzás nagyon káros, de szerinte az az emberek tudatos döntése, hogy mérgezik magukat, ám van más is, amiről nem tudnak.

"Mi orvosok a sok képzés, a hatalmas tudás felhalmozódása és a hatalom miatt gyakran meglehetősen nagy egóval rendelkezünk, ami nagyon megnehezíti, hogy bevalljuk, ha tévedünk.
Én most mindenki előtt készséggel elismerem, hogy tévedésben éltem."

Az orvos több mint 25 éves tapasztalattal háta mögött, rengeteg
sanci81, 2018. április 22. vasárnap, 12:14
zeolit
szeretnéd megtapasztalni a zeolit növényekre gyakorolt hatását, akkor próbáld ki a Meliorit ásványi trágyákat a kertedben, vagy a Hajtika ásványi locsolóvíz adalékot, ami használható szobanövényekhez, palántázáshoz és fólia alatti termesztésben is.

De a zeolitok felhasználása nem áll meg a mezőgazdaságnál! Az ásványból fogpor is készül: a Dentomin-N fogpor adalékok és fluorid hozzáadása nélkül, természetesen segít megelőzni a fog- és ínybetegségeket, miközben megbirkózik a lepedékekkel és dohányzás okozta sárga foltokkal is. Amennyiben jobban szereted az ízesített fogápoló termékeket, akkor a Dentomin-Z fogport ajánljuk, ami borsmentalevelek hozzáadásával éri el ugyanazt a hatást.

Beszámolók alapján egyes esetekben a zeolitos kezelés még az ekcémát és más bőrbetegségeket is képes enyhíteni. Érdemes kipróbálni, hogy shea vajba vagy más természetes növényi olajba keverve javítja-e bőrünk állapotát. A kínálatunkban megtalálható Zeodry-84 Testhintőpor kellemes, száraz érzést kölcsönöz a
faciendum, 2018. április 17. kedd, 22:42
Ezért ne igyunk kávét üres gyomorra
megisszuk az első kávénkat, együnk valamit, különben hosszú távon károsodást okozhatunk a gyomrunknak.

Ha belegondolunk, ebben nincs is semmi meglepő: a kávé egy olyan ital, ami jócskán megnöveli a gyomorsav mennyiségét. A gyomorégés ma már népbetegségnek számít Magyarországon: a gasztroenterológiai rendeléseken ez a leggyakoribb panasz, és hosszabb jelentkezése esetén komolyabb baj, akár reflux is jelentkezhet. Persze a gyomorégés megjelenése mögött több probléma és magatartás is állhat: a dohányzás, a rossz táplálkozási szokások vagy a túlzott mértékű stressz is okozhatja. Meg persze az a finom, mennyei kávé.

Ha kávét iszunk, megnövekszik a gyomorsavunk mennyisége, ami, ha nincs mit emésztenie, a gyomorfalat fogja bántani. Hosszú távon ez komoly problémákhoz vezethet, és súlyosan károsíthatja a gyomorfalunkat. Nemcsak a koffeines változat, de a koffeinmentes verzió is káros, hiszen ez esetben nem maga a koffein a hunyó, hanem az ital savtartalma. A kutatási eredmények megoszlanak,
pacsakute, 2018. április 14. szombat, 11:34
1/82
Képek, videók
Kolumbusz_szüloháza.jp g
skorpiolilike
2013. február 16. szombat, 12:43
Kolumbusz (Genova)
adakaleh
2012. szeptember 06. csütörtök, 11:28
Kolumbusz háza
erdosgeza
2008. május 18. vasárnap, 21:50
LÁNYOK A TENGEREN GIF.gif
gosztmagdi
2017. augusztus 07. hétfő, 16:01
TÁNCOS LÁNYOK TIGRIS RUHÁ
gosztmagdi
2017. május 08. hétfő, 11:17
LÁNYOK.gif
unketa
2016. július 15. péntek, 11:01
LÁNYOK
iliulrich
2014. augusztus 04. hétfő, 20:48
LÁNYOK 4 - en
iliulrich
2014. augusztus 04. hétfő, 19:10
LÁNYOK ÉS A KECSKE.gif
ildikocsorbane2
2014. május 14. szerda, 20:43
TÁNCOS LÁNYOK FEKETÉBEN.g
ildikocsorbane2
2013. július 14. vasárnap, 18:41
CSINOS LÁNYOK.gif
ildikocsorbane2
2013. július 14. vasárnap, 18:40
LÁNYOK ESTE
jegesmedve21
2012. március 08. csütörtök, 18:09
TÁNCOLO LÁNYOK.gif
mamucika
2011. március 26. szombat, 19:14
NEJEM MEG A LÁNYOK
bacska
2011. január 22. szombat, 17:16
LÁNYOK A KERESZTAPJUKKAL.
ancsika68
2010. március 13. szombat, 07:51
Címkék
maiak pedig, dohányzásról mindenkinek, ideális mennyiség, túlzott mértékű, dohányfüst károsítja, leggyakoribb panasz, öregedésAz életkor, dohányzás káros, szívbetegségek kialakulásának, első kávénkat, nikotin elpusztítja, menopauza utáni, koffeines változat, Kolumbusz Kristóf, dohányfüstben lévő, ötletszerű cselekvést,
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.