Regisztráció  Belépés
2018. augusztus 18. szombat | 33. hét | 230. nap | 20:21 | Ilona
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Eleven istenkapcsolat
gyönyörűen tárja fel jelentésük legmélyét. Az embernek - akárcsak Illésnek - az a rendeltetése, hogy eljusson a Hóreb hegyére, vagyis az Istennel való találkozás helyére. Ám az oda vezető út rögös és fáradságos. Kenyér nélkül nincs erő hozzá. A szükséges táplálékot azonban nem neki kell elkészítenie magának: Isten gondoskodik arról, angyala révén. A kegyelem elénk siet, és előkészít bennünket arra, hogy végigjárjuk utunkat. Enélkül az erőforrás nélkül tehetetlenné válhatunk - az illési depresszió könnyen a hatalmába keríti azt az embert, aki csakis a saját kicsinységét, gyöngeségét, gyarlóságát és elégtelenségét látja. Ha mindehhez hozzávesszük a megteendő út hosszát, ha számításba vesszük a közben felmerülhető nehézségeket, akkor nem csoda, hogy a prófétához hasonlóan felhorgad bennünk az érzés: egyszerűbb leheveredni itt, ahol éppen vagyunk, és várni a sorsszerű végzetet...
Csakhogy a kegyelem prófétai jele, a kenyér, Krisztusban már eleven valóságként áll előttünk. Megmutatja
maroka, 2018. augusztus 12. vasárnap, 14:00
Nemcsak rákkeltő, de alvászavart is okozhat
veszélyes lehet a feldolgozott hús
A nitrittel tartósított, feldolgozott hús hiperaktivitást okozhat, és akár az alvásminőséget is ronthatja.A nátrium-nitrittel és kálium-nitrittel tartósított húsok, így a kolbász vagy a szalámi negatív hatását már régóta vizsgálják a kutatók. Korábban már bebizonyosodott, hogy az adalékanyag nagy mennyiségben rákkeltő hatású, így szigorúan a határértékek alatt kell maradniuk a gyártóknak.A legújabb eredmények alapján viszont a feldolgozott húsok olyan pszichiátriai problémákat is okozhatnak vagy súlyosbíthatnak, mint a hiperaktivitás, a figyelemzavar és az inszomnia. A John Hopkins Egyetem kutatói hétszáz pszichiátriai pácienst vizsgáltak meg, a felmérés eredményei szerint pedig a figyelem- vagy alvászavarral küzdő mániás betegek táplálkozása háromszor gyakrabban tartalmazta a problémás
bordat, 2018. augusztus 08. szerda, 16:45
Agresszió
ellenállási pontja felé, és azt sebezzük, betegítjük meg: gyomrunkat, beleinket, ízületeinket, epehólyagunkat, szívünket, idegrendszerünket. Mert, mint mondottuk, ha hallgat a száj, kiáltanak a szervek, és mi még szorongóbbak leszünk, különösen, ha abban a tévedésben élünk, hogy indulatainkat tökéletesen be tudjuk fagyasztani. Talán sikerül, de csak érzelmi életünk teljes elfagyasztása árán, s ez már a teljes 'érzelmi elüszkösödéshez' vezethet.
Vagy a szorongásból rejtett (később nem is olyan rejtett) depresszióba csúszhatunk. Gyakran és észrevétlenül a legkülönbözőbb pótcselekvésekbe kezdünk: önkéntes éhezésbe, amellyel tulajdonképpen önmagunk ellen fordulunk, s ez is agresszió; sőt még a telhetetlen 'zabálás' is az lehet, a dagadtra hízás éppen úgy, mint a krónikus álmatlanság. Agresszív pótcselekvés gyakran a kábítószerhez, az álomba, alkoholhoz, narkotikumokhoz való menekülés is. De önmagunk ellen fordított agresszió lehet a 10-15 órás hajszolt munka, az összeesésig végzett sport, egészen a
kalmanpiroska, 2018. augusztus 04. szombat, 09:47
Narancs kisvasút és Mészáros, a gázszerelő vérgazdagsága
megrendezése végett üzenve a medvének, aki hóval és jéggel válaszolt.
Mészáros Kata helyett engem 2001-ben gondnokság alá helyeztek kínzásom és gyalázásom közben, szerepük és betegségeik, külső torzulásaik végrehajtása közben, Nagy Feróval rendezték be a Kata kocsmás medve szocializmus végrehajtóit, utcanépeként a narancs Rákóczi térnek, végtelen média felvonultjaival az idetartozó kurváknak.

Mészáros tavaly költözött alám, folytatva a nemi gyalázásom miatti torünnepét Orbán Viktor indiai depresszióban nem szenvedő, nem kerékbetört cigánytelepének, vőjével, mint világkönyvtár egyik szerepőjével, Mészáros gázszerelő hatalmas gazdagságra emelésével, ünnepelve a medve szocialista kor utáni gyalázásukat kisvonattal, gázszerelővel, hatalmas népünnepeként Magyarországnak.

A narancs ózdi központtal bíró ötszáz forintosok olyat kottáznak az égbe, melyet többé nem mos le a hó, hatvan éve folyamatosan minden áldozásukkor fel kellett volna kiáltanom, hogy Istenek, Istenek, miért hagytatok el
kohlinka, 2018. augusztus 03. péntek, 16:32
Depresszoid
,,A depresszív vagy depresszoid, a búskomorságra hajlamos személyiség attól fél, hogy önálló énné kell lennie.
Énje önálló létét nehezen viseli. Ha nem tud valakibe belekapaszkodni, úgy érzi, kiesett a rejtettségből és elveszti biztonságérzetét. Hogy ez be ne következzék, állandóan alkalmazkodik, odaadásra, ha kell, önfeláldozásra kész. Függőségre, sőt azonosulásra vágyik, olyan szüksége van karóra, mint a folyondárnak. Elszakadását a karószerepet betöltő embertől vagy emberektől egyedüllétnek, elhagyatottságnak, kiszolgáltatottságnak, elviselhetetlen magányosságnak érzi. Ebből depresszió alakulhat ki, rendszerint valamilyen aktuális eseménnyel kapcsolatosan."

-Gyökössy Endre-
kalmanpiroska, 2018. augusztus 02. csütörtök, 10:45
10 vitamin, amit minden nőnek szednie kellene
tüneteket okozhatja: halvány nyelv, torokfájás, szájüregi fekélyek, ajak repedés, száraz haj, ráncok és viszkető bőr.

B2-vitaminban gazdag ételek: húsok, sajtok, tej, joghurt, leveles zöldségek, tojás, gabonafélék, teljes kiőrlésű gabonák, szójabab, mandula, dió és gomba.

B6-vitamin

A B6-vitamin vagy más néven piridoxin, elengedhetetlen az immunrendszer megfelelő működéséhez. Ez a rendkívül fontos vitamin fontos szerepet játszik a szervezet hormontermelésében, csökkenti a depressziót, a szívbetegségek rizikóját, valamint az emlékezet kiesést.

Emellett fontos szerepe van a vércukorszint szabályozásában. A B6-vitamin hiánya a szervezetben vérszegénységhez vezethet.

B6-vitamin tartalmú ételek: gabonafélék, avokádó, banán, hús, babfélék, hal, zabpehely, dió, magok, szárított gyümölcsök.

B7-vitamin

A B7-vitamin vagy más néven biotin szükséges a sejtek növekedéséhez és a zsírsavak szintéziséhez. Emellett segíti a verejtékmirigyek, a haj
tinka1951, 2018. július 31. kedd, 06:51
11 dolog, amivel ártunk kutyánknak
a kutyák réme
Ismét fertőz a kutyák réme
A dehidratáció jelei kutyáknál
A dehidratáció jelei kutyáknál

Szocializációs problémák
Ha egy kutya nincs társasághoz szokva, nem kezdték el kiskorában a többiekhez szoktatni, szocializálni, akkor később szorongás és egyéb, félelemből adódó pszichés probléma alakulhat ki nála. Ebből adódóan nem fogja élvezni a sétákat sem. Emberekkel való érintkezés, játék és mókázás hiányában sem lesz boldog a kutya, sőt, ezesetben is komoly depresszió alakulhat ki nála. Ezért amikor csak tehetjük, intézzük úgy, hogy kedvencünk találkozzon más kutyákkal, vendégekkel, ismerősökkel és még ismeretlenekkel egyaránt.

Ivartalanítás
Az ivartalanítást sokan még mindig nem tartják olyan fontosnak, de szerencsére egyre többen megértik, hogy ez nemcsak a kutya viselkedésére hathat pozitívan, hanem egészségi állapotára is. Kedvencünknél számos ráktípus, például emlő- és hererák, valamint prosztataproblémák kialakulásának esélye csökken az
tinka1951, 2018. július 30. hétfő, 08:08
Értelmező szótár társkereső hirdetésekhez
magaddal penicillint
Iskolázott: Kibukott a főiskoláról
Érzelmileg stabil: Pszichiátriai gyógykezelésen átesett
Szabad lelkű: Pénzvadász
Vidám: Idegesítő
Jó hallgatóság: Már majdnem autista
Modern: Állandóan szőrös a lába
Régivágású: Villany le, kizárólag misszionárius póz
Nyitott: Mindenre elszánt
Társaságot kedvelő: Lármás
Szenvedélyes: Sikitozó
Költői: Anyagilag instabil, depressziós
Rubensi alkat: Dagadt
Romantikus: Csak gyertyafény mellett néz ki jól
Kéjsóvár: Nagyon dagadt
Arányos alkatú: Baromira dagadt
Özvegy: Halálra szekálta az első férjét
Szívében fiatal: Fogatlan vén szatyor

Férfi hirdetésekben:

Negyvenes éveiben: 52 éves és egy 22 éves nőt
moonshadows, 2018. július 28. szombat, 12:00
Kulka János: Megvilágosodtam
hogy kimozdítsa őt a beszédképtelenség állapotából.

- Erről a betegségről hallgatnak az egészségügyben

- mondja most Kulka tisztán, érthetően, de megküzdve a szavaiért -, zavarban vannak vele, mert nincsenek statisztikai adataik, méghozzá azért nincsenek, mert a betegek nem tudják elmondani, hogy mi van velük.

Varga Sarolta hozzáteszi: ez a fajta kiszolgáltatottság, valamint a magára hagyatottság érzete nagyon megviseli az érintetteket. Sokan közülük depressziósak lesznek, körükben elég nagy az öngyilkossági hajlam is.

- Én alkoholista vagyok - vág közbe mosolyogva Kulka, s ezen a viccen most tényleg mindenki nevet: a színészt nem hagyta el legendás humorérzéke, ami, ahogy állapota javult, visszajött, ő úgy mondja, schön langsam. Igen, szép lassan. S Kulka János valóban, mintha folyamatosan egyfajta öniróniával reflektálna a világra és a beszédtémákra, még ha azok olykor mélyen fájók is: a stroke következtében például már nem képes sem
tinka1951, 2018. július 28. szombat, 04:28
Fezen: Pitbull helyett Flo Rida lép fel szombaton
A közleményben azt írták, a többek között Pitbullal is közös dalokat jegyző, többszörös Grammy-jelölt Flo Rida csaknem tíz éve ontja a slágereket, mint amilyen a Whistle, a Right Round, a Good Feeling vagy a Wild Ones. Pályafutása során rengeteg sztárral dolgozott együtt, köztük volt Pitbull mellett David Guetta, Nicki Minaj és Sia.

A fesztivál szervezői korábban azt is közölték, hogy a Fezen házirendjének értelmében programváltozás miatti jegykompenzációra nincs lehetőség, de a szombatra váltott napijegyek idén bármelyik napra érvényesek.

A szerdától szombatig tartó fesztiválon a fellépők között lesz a brit The Prodigy, a svájci DJ Bobo, a holland Epica, a német Helloween, az amerikai Mr. Big, a brit Dragonforce, az amerikai Richie Kotzen, a német Accept, az amerikai Ministry, a brit Enter Shikari és a finn Korpiklaani.

A hazai előadók közül színpadra lép a Tankcsapda, Rúzsa Magdi, a Quimby, Majka és Curtis, Ákos, a Kowalsky Meg A Vega, a Honeybeast, a WellHello, a Halott Pénz, a Lord, a
velemenyezd, 2018. július 24. kedd, 21:42
Megdőlhet a Fezen nézőcsúcsa
Kovács Antal főszervező a rendezvény helyszínén tartott keddi sajtótájékoztatón azt mondta, hogy július 25. és 28. között napi 15 ezer látogatóra számítanak, ezzel megdönthetik a tavalyi fesztivál látogatottságát. Hozzátette: a befogadóképességet tovább növelték, így olyan művészeti ágaknak is teret tudnak adni, mint a világzene vagy a folklór.

A főszervező bejelentette, hogy a szombatra meghirdetett Pitbull-koncert elmarad, mert az amerikai rapper menedzsmentje indoklás nélkül lemondta a fellépést. A szervezők igyekeznek pótolni a nagyszínpadon megüresedett koncertsávot, jelenleg három neves külföldi előadóval tárgyalnak. A szombatra váltott jegyekkel a fesztivál másik három napja közül egy ingyen látogatható.

Kovács Antal megemlítette, hogy a fesztivált jótékonysági adománygyűjtés is színesíti a Bethesda Gyermekkórház égési sérült betegei javára.

Mészáros Attila alpolgármester úgy vélte, hogy a Fezen 21 éves fennállása komoly teljesítmény és városmarketing szempontból is kiemelkedő.
velemenyezd, 2018. július 24. kedd, 13:11
Tallóztam
dopamintermelést.
A stressz és az éjszakai fogcsikorgatás összefüggései
Az éjszakai fogcsikorgatásnak okai között elsősorban a stressz szerepel. Leginkább a munkával való elégedettség van hatással az éjszakai pihenésre, evvel együtt a fogcsikorgatásra is. Egy tanulmány szeirnt azok a műszakban dolgozók voltak hajlamosak a fogukat csikorgatni éjjelente, akik elégedetlenek voltak a műszaki beosztásukkal. Érdekes módon, a férfiak, akik ebben a tanulmányban szerepeltek, nagyon magas stressz-szintet és depressziós tüneteket produkáltak a fogcsikorgatáson felül, míg a nők, akik szintén hajlamosak voltak az éjszakai fogcsikorgatásra, nem. Ez a tanulmány azt is kimutatta, hogy nagyon fontos, hogy milyen megküzdési stratégiákkal rendelkezünk, ha erős stressz ér minket.

Éjszakai fogcsikorgatás gyerekeknél

Gyerekeknél kicsit más a helyzet: fogzáskor illetve fogváltáskor hajlamosak csikorgatni a fogaikat. Általában a fogváltó időszak után kinövik ezt a szokást. Gyerekeknél inkább az
horvathnemagdi, 2018. július 22. vasárnap, 16:46
1/438
Képek, videók
Eleveníts meg engem
dandej
2017. március 03. péntek, 20:50
Eleveníts meg engem Uram
dandej
2016. november 06. vasárnap, 22:11
eleven022000.jpg
hollyka
2015. augusztus 02. vasárnap, 19:42
eleven012000.jpg
hollyka
2015. augusztus 02. vasárnap, 19:42
Eleven2691464827lSmall .jp
wiwat
2013. szeptember 05. csütörtök, 11:16
Lotus 2-Eleven GT4 Supers
farkas1945
2012. június 13. szerda, 13:04
100 Eleventh Avenue
mecsery
2012. január 12. csütörtök, 05:18
Irén napjára elevenen :)
ircsi61
2011. március 27. vasárnap, 10:41
lotus_2-eleven-2007_x2 0.j
vatasi
2010. július 25. vasárnap, 17:38
lotus_2-eleven-2007_x1 7.j
vatasi
2010. július 25. vasárnap, 17:37
lotus_2-eleven-2007_x1 5.j
vatasi
2010. július 25. vasárnap, 17:37
2007-lotus-2-eleven-fr ont
csilla663
2010. július 08. csütörtök, 18:02
Aki+embernek+hitvány,+ az+
menusgabor
2018. augusztus 11. szombat, 21:32
Egy embernek néha
sanci81
2018. június 24. vasárnap, 18:08
az embernek.png
liliana01
2018. június 14. csütörtök, 16:08
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.