Regisztráció  Belépés
2018. április 21. szombat | 16. hét | 111. nap | 11:54 | Konrád
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Mi a célja ezen a fórum színvonalát a pöcegödörbe terelni?
Wheels#28! Örülök neki, hogy te hibàtlannak érzed magad

Nàlam jobban senki nem itéli sem a tràgàr szavak hasznàlatàt, sem a trollkodàst ( Putnok nagyon helyesen irta, hogy a trollkodàs is nagymértékben felelös a vitaszinvonal romlàsàért )

Azért vagyunk felelösek, mert nem léptünk fel idöben, hagytuk a dolgokat elfajulni.
A passzivitàs is bizonyos mértékben felelösség.

Ami engem illet, januàr 9.-én 10:03 -kor irtam :

" De jo volt a decemberi fegyverszünet ...nem lehetne meghosszabitani ???"

Egyetlen egy ( pozitiv ) vàlasz érkezett !!! ( Xenos-tol )
gaspaz, 2018. január 13. szombat, 12:28
Szíria - Török kormányfő: az idlíbi katonai beavatkozás egyik célja egy újabb menekülthullám megelőzése
feszültségcsökkentési övezeteket alakít ki Szíria több pontján, köztük Idlíb tartományban. Moszkva, Ankara és Teherán deklarált célja, hogy ellenőrizze a fegyvernyugvás betartását, biztosítsa a humanitárius segélyszállítmányokat és előmozdítsa a politikai rendezés folyamatát.

Idlíb tartomány jelenleg az Ankara támogatta Szabad Szíriai Hadsereg (SZSZH) mérsékelt lázadói mellett részben annak a Haját Tahrír as-Sám (HTS) dzsihadista szövetségnek a fennhatósága alatt áll, amely az SZSZH-tól eltérően nem hajlandó fegyverszünetet kötni Bassár el-Aszad szíriai elnök kormányával. Az SZSZH-val együttműködő török haderő 500 katonai rendészt telepít a térségbe. A biztonsági övezetekről szóló szerződés hatálya a tárgyaló felek által megállapított 6 hónapos határidő lejárta után meghosszabbítható.

Yildirim keddi beszédében egyúttal arra is felhívta a figyelmet, hogy az idlíbi menekülttáborokban élők közé szélsőségesek is beszivárogtak.

A török kormányfő felszólalásában a Washington és Ankara között
velemenyezd, 2017. október 10. kedd, 14:43
Románia: Basescu korrupt tolvajnak minősítette Pontát
Basescu csütörtöki sajtóértekezletén a kormányfő korruptságának bizonyítékaként utalt a Rompetrol olajcég 400 millió dolláros adósságának elengedésére, illetve a verespataki aranybánya megnyitásában érdekelt beruházót segítő törvénytervezetre, miközben a felelősség elől Ponta úgymond a parlament mögé próbált bújni.

Előzőleg Ponta egy harmadik világbeli diktátornak nevezte Basescut, aki kicsinyes zsarolással próbálja elérni, hogy a parlament ne vizsgálja tovább családja telekvásárlásának törvényességét.

Az egymással szembenálló román vezetők egyre durvább, személyeskedő nyilatkozatháborúja közepette a román lej árfolyama háromhavi mélypontra süllyedt.

Basescu csütörtökön ismét bírálta a kormányt, amiért januártól literenként hét eurócentes pótlólagos jövedéki adót vetetett ki az üzemanyagra. A jobboldali államfő szerint a reálgazdaságot "megnyomorító" rendelkezés nem az autópálya-építési programot szolgálja, hanem ezáltal próbál a kormányzó Szociálliberális Szövetség (USL) plusz pénzt
velemenyezd, 2013. december 05. csütörtök, 19:05
Újabb rakétakísérletet hajtott végre Észak-Korea
A kísérlet során indított két rakéta a Korea-félszigettől keletre csapódott be a tengerbe az AP hírügynökség értesülései szerint.

Tesztelésük minden bizonnyal a jelenleg is zajló amerikai-dél-koreai éves közös hadgyakorlatra adott válasznak tekinthető.

Az észak-korei rakétafenyegetés miatt az Egyesült Államok pénteken bejelentette, hogy tizennégy földi telepítésű rakétaelfogó egységgel erősíti meg a nyugati partvidékre telepített védelmi rendszerét.

Észak-Korea viszonylag gyakran kísérletezik kis hatótávolságú rakétáival, ugyanakkor a phenjani rezsim az általa műholdfellövésnek nevezett, de a nemzetközi közösség szerint valójában rakétakísérletnek minősülő decemberi rakétaindítással szakértők szerint Észak-Amerikai nyugati partját is elérni képes eszközt tesztelt sikeresen.

Az eheti kísérletek jelentőségét növeli az is, hogy a két Korea viszonya jelentősen megromlott a decemberi rakétateszt, illetve Phenjan februári harmadik kísérleti atomrobbantása óta. A kommunista ország az
velemenyezd, 2013. március 16. szombat, 11:21
Képek, videók
hofi-pöcegödör.png
astropapa58
2016. április 12. kedd, 20:32
Nő a színvonal
kp-4a
2007. augusztus 12. vasárnap, 10:01
a szinvonal :)
kristof205
2007. február 12. hétfő, 14:43
Az ember igazi célja a bé
borigit
2016. július 16. szombat, 13:36
Ha nem találod céljaid, n
tnemarika
2016. április 22. péntek, 18:00
Az élet fő célja.....jpg
pacsakute
2015. szeptember 02. szerda, 12:12
Az életnek két célja lehe
sanci81
2015. augusztus 01. szombat, 17:29
Az élet egyetlen célja
sanci81
2015. április 20. hétfő, 14:45
élet célja.jpg
yvett789
2015. január 11. vasárnap, 19:34
Fidesz célja!
meki77
2014. december 01. hétfő, 22:20
Életem célja....jpg
pacsakute
2014. július 11. péntek, 20:49
Az Élet célja.jpg
sznejuci
2014. május 18. vasárnap, 11:06
Életed célja....jpg
pacsakute
2013. július 27. szombat, 12:21
Címkék
nemzetközi közösség, nyugati partvidékre, észak-korei rakétafenyegetés, fórum színvonalát, kormányzó Szociálliberális, általa műholdfellövésnek, dolgokat elfajulni, Egyesült Államok, biztonsági övezetekről, felelősség elől, török kormányfő, verespataki aranybánya, Szociálliberális Szövetség, tárgyaló felek, Előzőleg Ponta, kormányfő korruptságának,
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.