Regisztráció  Belépés
2018. július 23. hétfő | 30. hét | 204. nap | 16:00 | Lenke
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Mi a célja ezen a fórum színvonalát a pöcegödörbe terelni?
Wheels#28! Örülök neki, hogy te hibàtlannak érzed magad

Nàlam jobban senki nem itéli sem a tràgàr szavak hasznàlatàt, sem a trollkodàst ( Putnok nagyon helyesen irta, hogy a trollkodàs is nagymértékben felelös a vitaszinvonal romlàsàért )

Azért vagyunk felelösek, mert nem léptünk fel idöben, hagytuk a dolgokat elfajulni.
A passzivitàs is bizonyos mértékben felelösség.

Ami engem illet, januàr 9.-én 10:03 -kor irtam :

" De jo volt a decemberi fegyverszünet ...nem lehetne meghosszabitani ???"

Egyetlen egy ( pozitiv ) vàlasz érkezett !!! ( Xenos-tol )
gaspaz, 2018. január 13. szombat, 12:28
Szíria - Török kormányfő: az idlíbi katonai beavatkozás egyik célja egy újabb menekülthullám megelőzése
feszültségcsökkentési övezeteket alakít ki Szíria több pontján, köztük Idlíb tartományban. Moszkva, Ankara és Teherán deklarált célja, hogy ellenőrizze a fegyvernyugvás betartását, biztosítsa a humanitárius segélyszállítmányokat és előmozdítsa a politikai rendezés folyamatát.

Idlíb tartomány jelenleg az Ankara támogatta Szabad Szíriai Hadsereg (SZSZH) mérsékelt lázadói mellett részben annak a Haját Tahrír as-Sám (HTS) dzsihadista szövetségnek a fennhatósága alatt áll, amely az SZSZH-tól eltérően nem hajlandó fegyverszünetet kötni Bassár el-Aszad szíriai elnök kormányával. Az SZSZH-val együttműködő török haderő 500 katonai rendészt telepít a térségbe. A biztonsági övezetekről szóló szerződés hatálya a tárgyaló felek által megállapított 6 hónapos határidő lejárta után meghosszabbítható.

Yildirim keddi beszédében egyúttal arra is felhívta a figyelmet, hogy az idlíbi menekülttáborokban élők közé szélsőségesek is beszivárogtak.

A török kormányfő felszólalásában a Washington és Ankara között
velemenyezd, 2017. október 10. kedd, 14:43
Románia: Basescu korrupt tolvajnak minősítette Pontát
Basescu csütörtöki sajtóértekezletén a kormányfő korruptságának bizonyítékaként utalt a Rompetrol olajcég 400 millió dolláros adósságának elengedésére, illetve a verespataki aranybánya megnyitásában érdekelt beruházót segítő törvénytervezetre, miközben a felelősség elől Ponta úgymond a parlament mögé próbált bújni.

Előzőleg Ponta egy harmadik világbeli diktátornak nevezte Basescut, aki kicsinyes zsarolással próbálja elérni, hogy a parlament ne vizsgálja tovább családja telekvásárlásának törvényességét.

Az egymással szembenálló román vezetők egyre durvább, személyeskedő nyilatkozatháborúja közepette a román lej árfolyama háromhavi mélypontra süllyedt.

Basescu csütörtökön ismét bírálta a kormányt, amiért januártól literenként hét eurócentes pótlólagos jövedéki adót vetetett ki az üzemanyagra. A jobboldali államfő szerint a reálgazdaságot "megnyomorító" rendelkezés nem az autópálya-építési programot szolgálja, hanem ezáltal próbál a kormányzó Szociálliberális Szövetség (USL) plusz pénzt
velemenyezd, 2013. december 05. csütörtök, 19:05
Újabb rakétakísérletet hajtott végre Észak-Korea
A kísérlet során indított két rakéta a Korea-félszigettől keletre csapódott be a tengerbe az AP hírügynökség értesülései szerint.

Tesztelésük minden bizonnyal a jelenleg is zajló amerikai-dél-koreai éves közös hadgyakorlatra adott válasznak tekinthető.

Az észak-korei rakétafenyegetés miatt az Egyesült Államok pénteken bejelentette, hogy tizennégy földi telepítésű rakétaelfogó egységgel erősíti meg a nyugati partvidékre telepített védelmi rendszerét.

Észak-Korea viszonylag gyakran kísérletezik kis hatótávolságú rakétáival, ugyanakkor a phenjani rezsim az általa műholdfellövésnek nevezett, de a nemzetközi közösség szerint valójában rakétakísérletnek minősülő decemberi rakétaindítással szakértők szerint Észak-Amerikai nyugati partját is elérni képes eszközt tesztelt sikeresen.

Az eheti kísérletek jelentőségét növeli az is, hogy a két Korea viszonya jelentősen megromlott a decemberi rakétateszt, illetve Phenjan februári harmadik kísérleti atomrobbantása óta. A kommunista ország az
velemenyezd, 2013. március 16. szombat, 11:21
Képek, videók
hofi-pöcegödör.png
astropapa58
2016. április 12. kedd, 20:32
Nő a színvonal
kp-4a
2007. augusztus 12. vasárnap, 10:01
a szinvonal :)
kristof205
2007. február 12. hétfő, 14:43
Az ember igazi célja a bé
borigit
2016. július 16. szombat, 13:36
Ha nem találod céljaid, n
tnemarika
2016. április 22. péntek, 18:00
Az élet fő célja.....jpg
pacsakute
2015. szeptember 02. szerda, 12:12
Az életnek két célja lehe
sanci81
2015. augusztus 01. szombat, 17:29
Az élet egyetlen célja
sanci81
2015. április 20. hétfő, 14:45
élet célja.jpg
yvett789
2015. január 11. vasárnap, 19:34
Fidesz célja!
meki77
2014. december 01. hétfő, 22:20
Életem célja....jpg
pacsakute
2014. július 11. péntek, 20:49
Az Élet célja.jpg
sznejuci
2014. május 18. vasárnap, 11:06
Életed célja....jpg
pacsakute
2013. július 27. szombat, 12:21
Címkék
decemberi fegyverszünet, phenjani rezsim, nyugati partvidékre, decemberi rakétateszt, Szabad Szíriai Hadsereg, egymással szembenálló, Szociálliberális Szövetség, eheti kísérletek, újabb menekülthullám, fennhatósága alatt, felelősség elől, fórum színvonalát, Egyesült Államok, nemzetközi közösség, észak-korei rakétafenyegetés, harmadik világbeli,
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.