Belépés
2018. október 19. péntek | 42. hét | 292. nap | 05:25 | Nándor
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Netajahu: Teljes tűzszünetet követelünk a Hamásztól
"Követelésünk egyértelmű - kevesebbel nem érjük be" - jelentette ki a kormányfő a Jediót Ahronót című újság honlapja, a ynet szerint. Szavaival arra utalt, hogy a palesztinok a csütörtök éjszakai fegyverszünet ellenére pénteken folytatták a szokásos zavargásokat a határ mentén, és az utóbbi napokban is számos gyújtogató eszközt indítottak útnak Izrael felé az övezetből.

"Célunk az ország déli részén élők számára a béke és a nyugalom teljes helyreállítása, amit teljes egészében el is fogunk érni"- tette hozzá. Miri Regev kulturális miniszter szerint Izraelnek újra kell kezdenie a Hamász vezetői ellen a célzott kivégzések politikáját, de ebben a kérdésben még nem született meg a miniszterelnöki döntés.

Szombat este a Gázai övezet szomszédságában élő izraeli településekről mintegy százan Tel-Avivban tüntettek a határ menti összecsapások, a Hamász rakétái és a folyamatos ellenséges gyújtogatások ellen tiltakozva."Izraelt felgyújtják - biztonságot követelünk"- hangzottaz egyik
velemenyezd, 2018. augusztus 12. vasárnap, 16:52
Mi a célja ezen a fórum színvonalát a pöcegödörbe terelni?
Wheels#28! Örülök neki, hogy te hibàtlannak érzed magad

Nàlam jobban senki nem itéli sem a tràgàr szavak hasznàlatàt, sem a trollkodàst ( Putnok nagyon helyesen irta, hogy a trollkodàs is nagymértékben felelös a vitaszinvonal romlàsàért )

Azért vagyunk felelösek, mert nem léptünk fel idöben, hagytuk a dolgokat elfajulni.
A passzivitàs is bizonyos mértékben felelösség.

Ami engem illet, januàr 9.-én 10:03 -kor irtam :

" De jo volt a decemberi fegyverszünet ...nem lehetne meghosszabitani ???"

Egyetlen egy ( pozitiv ) vàlasz érkezett !!! ( Xenos-tol )
gaspaz, 2018. január 13. szombat, 12:28
Szíria - Török kormányfő: az idlíbi katonai beavatkozás egyik célja egy újabb menekülthullám megelőzése
feszültségcsökkentési övezeteket alakít ki Szíria több pontján, köztük Idlíb tartományban. Moszkva, Ankara és Teherán deklarált célja, hogy ellenőrizze a fegyvernyugvás betartását, biztosítsa a humanitárius segélyszállítmányokat és előmozdítsa a politikai rendezés folyamatát.

Idlíb tartomány jelenleg az Ankara támogatta Szabad Szíriai Hadsereg (SZSZH) mérsékelt lázadói mellett részben annak a Haját Tahrír as-Sám (HTS) dzsihadista szövetségnek a fennhatósága alatt áll, amely az SZSZH-tól eltérően nem hajlandó fegyverszünetet kötni Bassár el-Aszad szíriai elnök kormányával. Az SZSZH-val együttműködő török haderő 500 katonai rendészt telepít a térségbe. A biztonsági övezetekről szóló szerződés hatálya a tárgyaló felek által megállapított 6 hónapos határidő lejárta után meghosszabbítható.

Yildirim keddi beszédében egyúttal arra is felhívta a figyelmet, hogy az idlíbi menekülttáborokban élők közé szélsőségesek is beszivárogtak.

A török kormányfő felszólalásában a Washington és Ankara között
velemenyezd, 2017. október 10. kedd, 14:43
Románia: Basescu korrupt tolvajnak minősítette Pontát
Basescu csütörtöki sajtóértekezletén a kormányfő korruptságának bizonyítékaként utalt a Rompetrol olajcég 400 millió dolláros adósságának elengedésére, illetve a verespataki aranybánya megnyitásában érdekelt beruházót segítő törvénytervezetre, miközben a felelősség elől Ponta úgymond a parlament mögé próbált bújni.

Előzőleg Ponta egy harmadik világbeli diktátornak nevezte Basescut, aki kicsinyes zsarolással próbálja elérni, hogy a parlament ne vizsgálja tovább családja telekvásárlásának törvényességét.

Az egymással szembenálló román vezetők egyre durvább, személyeskedő nyilatkozatháborúja közepette a román lej árfolyama háromhavi mélypontra süllyedt.

Basescu csütörtökön ismét bírálta a kormányt, amiért januártól literenként hét eurócentes pótlólagos jövedéki adót vetetett ki az üzemanyagra. A jobboldali államfő szerint a reálgazdaságot "megnyomorító" rendelkezés nem az autópálya-építési programot szolgálja, hanem ezáltal próbál a kormányzó Szociálliberális Szövetség (USL) plusz pénzt
velemenyezd, 2013. december 05. csütörtök, 19:05
Újabb rakétakísérletet hajtott végre Észak-Korea
A kísérlet során indított két rakéta a Korea-félszigettől keletre csapódott be a tengerbe az AP hírügynökség értesülései szerint.

Tesztelésük minden bizonnyal a jelenleg is zajló amerikai-dél-koreai éves közös hadgyakorlatra adott válasznak tekinthető.

Az észak-korei rakétafenyegetés miatt az Egyesült Államok pénteken bejelentette, hogy tizennégy földi telepítésű rakétaelfogó egységgel erősíti meg a nyugati partvidékre telepített védelmi rendszerét.

Észak-Korea viszonylag gyakran kísérletezik kis hatótávolságú rakétáival, ugyanakkor a phenjani rezsim az általa műholdfellövésnek nevezett, de a nemzetközi közösség szerint valójában rakétakísérletnek minősülő decemberi rakétaindítással szakértők szerint Észak-Amerikai nyugati partját is elérni képes eszközt tesztelt sikeresen.

Az eheti kísérletek jelentőségét növeli az is, hogy a két Korea viszonya jelentősen megromlott a decemberi rakétateszt, illetve Phenjan februári harmadik kísérleti atomrobbantása óta. A kommunista ország az
velemenyezd, 2013. március 16. szombat, 11:21
Képek, videók
kSw6v5Uorlzk4h41xoGG3a Hro
molcso
2009. október 17. szombat, 15:13
mirinda-kép22.jpg
53ilona
2017. március 24. péntek, 17:57
mirinda-kép.jpg
53ilona
2017. március 24. péntek, 17:56
Mardi Miriam MIATTAD.jpg
feviroza
2015. január 24. szombat, 10:27
Mardi Miriam bennünk a
feviroza
2015. január 24. szombat, 10:15
MARDI MIRIAM1.jpg
feviroza
2015. január 24. szombat, 09:50
Mardi Miriam ŐRIZLEK.jpg
feviroza
2015. január 24. szombat, 09:46
Mírina.jpg
mama57
2015. január 06. kedd, 13:04
mirinda.jpg
erzsikepuskas
2014. január 10. péntek, 15:58
Mirike F0062
debregyongyi
2012. június 25. hétfő, 18:41
Mirian Kéz a kézben.jpg
bulac57
2011. november 11. péntek, 00:24
Miriam_BISCOCHO-xlg.jp g
margitanya
2011. november 03. csütörtök, 08:55
Miriam_104_0826_1-xlg. jpg
margitanya
2011. november 03. csütörtök, 08:55
Címkék
kormányzó Szociálliberális, utóbbi napokban, Szabad Szíriai Hadsereg, Egyesült Államok, ynet szerint, felelősség elől, török kormányfő, harmadik világbeli, célja ezen, folyamatos ellenséges, fórum színvonalát, ország déli, célzott kivégzések, szokásos zavargásokat, újabb menekülthullám, nemzetközi közösség,
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.