Regisztráció  Belépés
2018. március 19. hétfő | 12. hét | 78. nap | 00:29 | József, Bánk
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Nincs olyan dolog, hogy rossz koleszterin.....
következménye.
**** Az elfogadott terápia pedig
koleszterin csökkentő gyógyszerek felírása, és
az előírt diéta, amely szigorúan korlátozza a zsírbevitelt.
Az ezektől eltérő javaslatokat eretnekségnek ítélték. Pedig látjuk, ez nem működik! Ezek az ajánlások sem erkölcsileg, sem tudományosan nem védhetők.
Néhány évvel ezelőtt kiderült, hogy a a szívbetegség valódi oka az érfalak gyulladása.
A hosszú múltra visszatekintő étrendi ajánlások eredménye
***a járványos elhízás és cukorbetegség, amelybe rengetegen belehalnak.
Annak ellenére, hogy a lakosság negyede szedi a drága koleszterincsökkentő sztatin gyógyszereket és zsírszegényen étkezik,
több amerikai fog meghalni ebben az évben szívbetegségben, mint valaha.

Több millió ember szenved szívbetegségben, rengeteg a cukorbeteg és milliók vannak diabétesz előtti állapotban már. Itthon és szerte a világon. Egyre több a fiatal beteg minden évben.
Egyszerűen megfogalmazva, ha az érfalak nincsenek
lovaszmarika, 2018. március 06. kedd, 16:30
17 megható történet, amitől bepárásodik a szemed
feleség emlékére: Gyönyörű és megható szív alakú tisztás látható az égből egy emiatt ültetett erdő közepén Angliában. Egy szerető férj titkos emlékhelye ez elhunyt felesége tiszteletére.

12. A férfi, aki vese donort próbál találni feleségének .

13. A szülők, akik a saját hasukra tetoválták az inzulinadagolót, amivel fiúk - súlyos cukorbetegség miatt - kénytelen együtt élni nap, mint nap. Miért tették? Hogy bizonyítsák gyermeküknek: ő ettől nem kívülálló vagy más. Nincs köztük különbség.

14. Az idős úr, aki párját tanítja a betűk olvasására, miután a hölgy elvesztette emlékezetét és minden tanult tudását: türelem, szeretet és megértés a legmagasabb szinten.

15. A fiatal
anna4459, 2018. február 27. kedd, 17:42
A napi e-cigarettázás majdnem duplájára növeli a szívroham kockázatát
reményeivel szemben - az e-cigaretta nem ösztönzi a hagyományos cigaretták fogyasztóit az elektromosra váltásra vagy a végleges leszokásra, hanem inkább csökkenti a leszokás valószínűségét.

Az új tanulmány szerzői egy 2014 és 2016 között készült egészségügyi felmérés adatait használták, ebben 69 725 ember vett részt.

A kutatók figyelembe vették a résztvevők életkorát, nemét, testtömeg-indexét és más egészségi adataikat, többek között azt, hogy magas-e a vérnyomásuk, a koleszterinszintjük és hogy cukorbetegek-e, valamint fogyasztanak-e hagyományos cigarettát.

A kockázati tényezők kiszűrése után megállapították, hogy a napi e-cigarettázás jelentősen, majdnem duplájára növeli a szívroham kockázatát, a hagyományos cigaretta napi szívása majdnem megháromszorozza.

"A legtöbb embernél nem a hagyományosról való leszokást eredményezi az e-cigaretta, hanem a kettős használatot. Az új tanulmány szerint összeadódnak a két cigaretta fogyasztásának veszélyei: aki naponta szívja mindkettőt, ötszörösre
velemenyezd, 2018. február 26. hétfő, 20:37
Vitaminhiány kontra betegségek
Ez azért van, mert a fejlődő magzat elveszi a szervezetéből a szükséges ásványokat. Egy kis tanács: Vizsgálják meg a kezüket és az arcukat. Ha rózsaszínű foltokat látnak, akkor ez a szelénhiány korai tünete. Ha találtak ilyet, akkor 6 hónapig szedjenek kolloid formájú szelént. Mind el fog tűnni. Fél év alatt ezt a folyamatot meg lehet fordítani. Ha ugyanis a foltok kívülről eltűnnek, eltűnnek belül is, a belső szervekről, az agyról, a szívről, a májról, a veséről.

Alacsony vércukorszint-cukorbetegség.
Biztosan láttak már hiperaktív gyerekeket, akik rávetik magukat cukorra. A króm és a vanádium hiánya alacsony vércukorszinthez vezet. Általában, ha nagyon hódolunk csokoládénak és más édességnek, az azt jelenti, hogy a szervezetünkben króm- és vanádiumhiány van. És ha ezt figyelmen kívül hagyjuk, akkor fejlődik ki a mindenki által ismert betegség, a cukorbetegség. Ezt a problémát mindenki ismeri, a harmadik leghalálosabb betegség. Olyan szövődményekkel, mellékhatásokkal jár együtt, mint a
yaskane, 2018. február 15. csütörtök, 11:14
Rákos betegségek és az étrend
egészséges, vegetárius étrenden élő, káros szenvedélyektől mentes adventista, mormon, illetve Indiában élő krisnatudatú hívők körében -, akikről egyértelműen bizonyítható volt, hogy jóval ritkább náluk a rák, mint az
adott ország egyéb lakosságának körében.
A pakisztáni Hunza-völgyben élő hunza népcsoportot külön kiemelném: ők állati fehérjét nem, csak növényi eredetű táplálékot fogyasztanak - azt is nagyrészt nyers formában-, s a kutatók sem a rákot, sem egyéb civilizációs betegségeket - cukorbetegség, ízületi problémák stb. - nem találtak meg náluk! Hasonlóan alacsony a fehérjebevitel a jukatán indiánoknál, s ennek megfelelően a rákbetegség is nagyon-nagyon ritka köreikben.

A legtöbb orvosi tanulmány szerint tehát a rák legfőbb étrendi oka a túlzott fehérjebevitel.
A civilizációs étkezési szokások kifejezetten káros hatása, hogy túl sok fehérje jut a szervezetünkbe.

A felmérések szerint egy átlagos vegyes étrenden élő ember ma körülbelül kétszer-háromszor annyi
yaskane, 2018. február 15. csütörtök, 11:02
2018. évi történelmi évfordulók 01. 11.
leszolgált és ideiglenesen visszavont sorállomány január 17-20-a közötti leszereléséről.
1994 - Bill Clinton amerikai elnök, Václav Havel cseh elnök és Bohumil Hrabal cseh író találkozója a prágai Aranytigris sörözőben
2007 - Vietnam lesz a WTO 150. tagállama
2008 - Ötvenkilenc felkelő és egy katona veszti életét a Srí Lanka északi részén a tamil szakadárok és a kormányhadsereg között dúló harcokban.

Tudományos és gazdasági események
1922 - Először használtak inzulint a cukorbetegség kezelésére.

Egyéb események
1771 - Hegyomlás a Déli-Dolomitokban, Alleghe város közelében. A Monte Piz-ről lezúduló sziklatömeg elzárja a völgyet, kialakul az Alleghe-tó.
2000-ben ezen a napon, hajnal virradóra leégett a városligeti Globe Színház (korábban Körszínház) épülete. A szándékos gyújtogatás elkövetőjét azóta sem találták meg, ezért a rendőrség a nyomozást lezárta.
2007-ben Pestszentlőrincen 15,5 fokot mértek, amely fővárosi és országos hőmérsékleti rekordnak
skorpiolilike, 2018. január 14. vasárnap, 17:29
2018. évi történelmi évfordulók 01. 11.
visszavont sorállomány január 17-20-a közötti leszereléséről.
1994 - Bill Clinton amerikai elnök, Václav Havel cseh elnök és Bohumil Hrabal cseh író találkozója a prágai Aranytigris sörözőben
2007 - Vietnam lesz a WTO 150. tagállama
2008 - Ötvenkilenc felkelő és egy katona veszti életét a Srí Lanka északi részén a tamil szakadárok és a kormányhadsereg között dúló harcokban.

Tudományos és gazdasági események
1922 - Először használtak inzulint a cukorbetegség kezelésére.

Egyéb események
1771 - Hegyomlás a Déli-Dolomitokban, Alleghe város közelében. A Monte Piz-ről lezúduló sziklatömeg elzárja a völgyet, kialakul az Alleghe-tó.
2000-ben ezen a napon, hajnal virradóra leégett a városligeti Globe Színház (korábban Körszínház) épülete. A szándékos gyújtogatás elkövetőjét azóta sem találták meg, ezért a rendőrség a nyomozást lezárta.
2007-ben Pestszentlőrincen 15,5 fokot mértek, amely fővárosi és országos hőmérsékleti
ametiszt54, 2018. január 13. szombat, 14:52
Cukorbetegség a világ legnagyobb üzlete
Az Amerikai Egyesült Államok a cukorbetegek kezelésére 2020-ban várhatóan 330 milliárd dollárt költ, ha ezt átszámítjuk forintra akkor 87.450 milliárd Ft-ot kapunk, ami Magyarország éves költségvetési bevételének az ÖTSZÖRÖSE! Igen, igen ez azt jelenti, hogy Magyarország öt évi adóbevételébe kerülne a cukorbeteg amerikai állampolgárok ellátása. Hát nem elképesztő?
De ki zsebeli be ezt a hatalmas összeget? Kinek is éri meg, hogy ennyi cukorbeteg ember legyen USA-ban és még több az egész világon? Miért nem található meg az az ellenszer, ami megoldaná ezen problémát?Mi is okozza valójában a cukorbetegséget?
A kérdések megválaszolásához nem kell sokat gondolkodnunk. Valójában ilyen bevételnél senkinek nem áll érdekében a cukorbetegséget gyógyítani, kizárólag a tünetek kezelésére koncentrál mindenki, mivel a tünetek kezelése sokkal több profitot eredményez.
De hogyan is állítják elő a
cukorbetegseg, 2018. január 11. csütörtök, 19:29
Könnyen elvégezhető, otthoni tornagyakorlatok időseknek
csontsűrűsége akár évente 2 százalékkal csökkenhet. Az amerikai Tufts Egyetem kutatása kimutatta, hogy mozgással ez a csontvesztés drámaian visszafogható.

Emésztőrendszer működése.A rendszeres edzés segít felpörgetni az anyagcserét, elősegíti a salakanyagok hatékonyabb kiürülését és javítja az emésztőrendszer egészségét.

Krónikus betegségek és rák.
A fizikai aktivitás bizonyítottan képes csökkenteni olyan komoly betegségek kockázatát, mint az Alzheimer-kór, a demenci, a cukorbetegség, az elhízás, a szívbetegség, a csontritkulás és a végbélrák - csak hogy néhányat említsünk. Emellett segít a magas koleszterin és az ízületi fájdalmak kezelésében is.

Mindezek mellett a rendszeres testedzés javítja az egyensúlyt, így segít megelőzni az eséseket, jelentősen javíthatja a közérzetet, növeli az önbizalmat, és önálló életvitelt tesz lehetővé (nem szorulunk mások segítségére).

Egyértelmű tehát, hogy ha nem mozgunk eleget, akkor nagyon sok jóból maradunk ki. A
suzymama, 2017. november 29. szerda, 19:14
Egészséges táplálkozás - ahogy egy kardiológus ajánlja
hízni.

Forrás: AFP/Roos Koole

Ma az amerikai populáció betegebb, mint valaha. A fokozott mértékű szénhidrát-fogyasztás, főleg a finomított cukrok fogyasztása ugyanis súlynövekedéshez vezet, hiszen a szervezetet arra ösztönzi, hogy zsírok formájában raktározza a kalóriát, ugyanakkor gyakran további éhséget gerjeszt. Az obezitás (elhízás) járványszerű terjedése kedvezett a diabétesz kialakulásának, ezáltal a 2-es típusú cukorbetegség előfordulása 1980-2012 között 166%-kal nőtt.

Ma már minden tizedik amerikai diabéteszes, ráadásul minden harmadik amerikai túlsúlyos vagy elhízott, és bár a szívbetegségek száma csökkent, ez sokkal inkább a jobb sürgősségi ellátásnak, a dohányzás visszaszorításának és a koleszterin-csökkentő gyógyszereknek köszönhető. És még így is a szív- és érrendszeri betegségek jelentik a vezető halálokot az Egyesült Államokban is.

A
taltos1, 2017. augusztus 24. csütörtök, 23:56
A rozmaring, fahéj, szegfűszeg, kurkuma csökkentheti a szív-
fűszerkeverék összetevői között ott találjuk a fokhagymaport, a rozmaringot, az oreganót, a fahéjat, a szegfűszeget, a paprikát, a kurkumát, a gyömbért és a fekete borsot.

Fahéj és fokhagyma

A Nutrition Today című szaklapban publikált kutatás során a korábbi vizsgálatok három kategóriájában nyert adatokat hasonlították össze: a fűszerkeverékekről szóló kutatásokét, illetve a fahéjjal és a fokhagymával végzett vizsgálatokét. A fahéjjal kapcsolatot kutatásokban a fűszer hatását cukorbetegek és cukorbetegséggel nem küzdők esetében is megvizsgálták. A cukorbetegek esetében a fahéj jelentősen csökkentette a koleszterinszintet, illetve más vérzsírok szintjét, miközben a cukorbetegséggel nem küzdőkre nézve nem bírt semmilyen jelentősebb hatással.

A fokhagymával kapcsolatban végzett kutatások nem hoztak egyértelmű eredményt, de ennek az is az oka lehet, hogy a különböző vizsgálatok a fűszer nagyon eltérő adagjaival dolgoztak, 9 milligramm fokhagymaolajtól 10 gramm nyers
taltos1, 2017. augusztus 24. csütörtök, 23:46
A dehidratációról
ingerlékenység, nyugtalanság, levertség, depresszió, alkalmatlanság érzése, nehéz fej, sóvárgás, tériszony, mind a dehidratáció komplikációja. A depresszió biztosan a dehidratáció egyik jele."

* Hidroelektromosságnak a víz segítségével nyert elektromosságot nevezik. Az agy 80%-a víz és 25 milliárd idegsejtből áll, amelyek egy kiterjedt elektromos hálózatot alkotnak.

,,A test aszályprogramja: a szervezet igazi szomjazásának jele az asztma, allergiák, magas vérnyomás, idős kori cukorbetegség és az autoimmun betegségek. Ezeket mind a dehidratáció hozza létre."

,,...Tehát a víz egy ismeretlen tényező, amit Isten megmutatott az emberiségnek gondterhelt és ínséges időkben, amikor a gyógyszeripar rabszolgái és az orvostársadalombeli kollégáim nemtörődömségének áldozatai vagyunk. A kezelési eljárás nagyon egyszerű: először állítsd meg a dehidratációt. Szükséged van vízre rendszeresem, szükséged van sóra rendszeresen. Szükséged van a napi mozgásra, mert az
lovaszmarika, 2017. augusztus 17. csütörtök, 11:59
1/58
Képek, videók
HDL LDL koleszterin.jpg
pacsakute
2017. augusztus 31. csütörtök, 18:35
Adventi koleszterin koszo
margoboszi
2015. december 20. vasárnap, 10:21
Koleszterin csökkentők.jp
pacsakute
2014. október 29. szerda, 07:47
koleszterin csökkentők.jp
nemarika
2014. március 01. szombat, 17:36
koleszterin.jpg
tinka1951
2014. február 09. vasárnap, 18:14
HDL-koleszterin emelők.jp
dnemethk
2013. március 05. kedd, 20:46
Koleszterin és a vöröshag
anci-ani
2012. július 09. hétfő, 09:39
lacika és a koleszterin
bocskai63-71
2008. április 06. vasárnap, 07:48
koleszterin
orsi1
2007. május 16. szerda, 23:33
olyan nincs ....jpg
dnemethk
2017. március 19. vasárnap, 16:53
Olyan nincs.
alvaro-hopihe
2016. július 30. szombat, 15:11
(Nincsen olyan...).jpg
chillik
2016. április 22. péntek, 05:37
Nincs értelme olyant kérd
suzymama43
2016. március 02. szerda, 10:45
Nincs értelme olyant kérd
borigit
2016. február 15. hétfő, 11:06
Nincs még egy olyan
sanci81
2015. október 26. hétfő, 15:53
Címkék
előírt diéta, szerető férj, csontvesztés drámaian, világ legnagyobb, szándékos gyújtogatás, diabétesz kialakulásának, amerikai populáció, jukatán indiánoknál, kormányhadsereg között, napi mozgásra, ismeretlen tényező, érfalak nincsenek, városligeti Globe, Monte Piz-ről, felmérések szerint, Václav Havel,
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.