Regisztráció  Belépés
2018. július 23. hétfő | 30. hét | 204. nap | 15:59 | Lenke
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
A MÁK informatikai rendszerét 30 milliárd forintból fejlesztik
informatikai fejlesztés nélkül. Ezek a családtámogatások kifizetésétől a nyugdíjkifizetéseken és a vidékfejlesztési támogatások folyósításán keresztül az önkormányzati támogatások kifizetéséig és a közszolgálati dolgozók bérének kifizetéséig terjednek - sorolta.

Antal Renáta, az államkincstár uniós projektigazgatója ismertette: a 21. század családtámogatása és nyugdíja nevű projekt keretében létrehoznak egy új nyilvántartási rendszert, amely az összes adatot tartalmazza majd a nyugdíjbiztosítási, családtámogatási, egészségbiztosítási és más szociális biztonsági ellátásokkal kapcsolatban.

Kiemelte: a digitalizálandó dokumentumok lapjainak száma mintegy 100 millió. A családtámogatási iratok digitalizálása befejeződött,a nyugdíj iratok digitalizálása zajlik - tette hozzá.

Elmondta, az elbírálási folyamatok fejlesztését is tervezik, minek eredményeképpen rövidül és hatékonyabbá válik az ügyintézés, előtérbe kerül az elektronikus ügyintézés.

A fejlesztés az állampolgárok széles körét
velemenyezd, 2018. június 05. kedd, 13:01
Krónika 4. rész (interpellációk)
között a végtörlesztést, az árfolyamgátat, a devizahitelek forintosítását, a Nemzeti Eszközkezelőt és a meghosszabbított kilakoltatási moratóriumot említette.

Az igazságügyi tárca államtitkára hangsúlyozta, összességében ezer milliárd forinttal csökkentek a családok terhei.

A képviselő a választ nem fogadta el, a Ház viszont megtette ezt 108 igennel, 34 nem ellenében.

KDNP: hogyan támogatja a kormány a családokat?

Harrach Péter (KDNP) azt mondta, hogy a kormány 2010 óta új családtámogatási rendszert vezetett be, amelynek legfőbb pillére a családi adókedvezmény volt. Eközben visszaállították a három éves gyest, a gyed emelése mellett bevezették a diplomás gyed-et is - emelte ki a politikus. A családokon sokat segített a bölcsődei és óvodai férőhelyek számának bővítése, nagy lépés volt a csok bevezetése is - sorolta tovább a korábbi lépéseket.

Azt kérdezte, hogy a Családok éve keretében eddig milyen eredmények születtek?

Novák Katalin, az Emmi államtitkára azt felelte, hogy a
velemenyezd, 2018. június 04. hétfő, 17:41
Hisztéria négyzetre emelve
vállalhatnak diák­hitelt, immáron megreformálva, kedvezményes és emberséges hiteldíjmutatóval.

A felsőoktatásban a diákegyesületek és civil szervezetek száma soha nem volt ilyen magas, nem beszélve a hazai tehetségeket ápoló szakkollégiumokról, amelyeknek férőhelye évről évre bővül. A gazdasági fejlődés hatással van a munkaerőpiacra, ahol napjainkban egy frissen végzett diplomás találhat magának biztos keresettel szolgáló munkahelyet. Számunkra a jövőkép a család és a nemzet. A kormány családtámogatási rendszere egyedi az Európai Unióban, és jövőképet teremt a gyermeket vállalni akaró párok számára. A csokot hetvenezer fiatal pár vette már igénybe.

Sosem volt egy fiatalnak biztosabb jövőképe, mint most. Ezek után teljesen jogos a kérdés, hogy miért is beszélnénk az élet lehetetlenségéről. Szem előtt kell tartani, hogy csak a munka teremthet értéket, és nem fog az ölünkbe hullni a nyugati életszínvonal, azonban kellő tisztelettel, szorgalommal és alázattal megteremthetjük családunk és
menusgabor, 2018. május 04. péntek, 22:15
Tényleg fityiszesnek alap feltétel a gondolkodás mentesség és a skizofrénia?
kárpátaljai magyar vállalkozásokat pályázati
rendszerben. Jelentős összegek jutnak a kiemelkedően fontos határon túli világi
és egyházi magyar műemlékek felújítására is. De például, finanszírozzák a
szabadkai zsinagóga felújítását is.

De itt nem álltak meg érzéketlenül ,,kifosztották a családokat, az embereket".
Behatoltak a hálószobákba, sőt mint tudjuk egyesek méhébe is (Szél Bernadett,
D. Tóth Kriszta). Ezért megalkották Európa egyik legbőkezűbb családtámogatási
rendszerét. Bevezették segély helyett a közmunkát, a kötelező óvodába járást,
beindult egy bölcsődei program ahol tíz gyerek estén minden településen
kötelező biztosítani a bölcsődei elhelyezést. Folyamatosan növelik a béreket, a
munkahelyeket, Mivel ugyebár a lakosság folyamatosan drámaian szegényedik
évente 4-5 százalékkal nő a fogyasztás, hétvégeken nem lehet wellness hotelben
szobát kapni, növekszik a külfödi és a belföldi utazások száma, vasárnap nincs
hely a
hatibacsi, 2018. április 05. csütörtök, 17:08
Választás 2018 - Nyitrai Zsolt: az elkövetkező évtizedekről is szól a választás
A politikus szerint a tét az, hogy "megmarad-e a piros-fehér-zöld", sikerül-e megvédeni az országot, amely ma biztonságos, a "béke szigete" Európa közepén, amit meg is kell tartani. Az április 8-i választás döntően befolyásolja a kontinens sorsát is - tette hozzá.

A migrációról szólva Nyitrai Zsolt arra hívta fel a figyelmet, hogy az Európai Unió rövid időn belül keresztül akarja erőltetni a bevándorlással kapcsolatos döntéseit, amelyek alapján Magyarországra még az idén 10 ezer bevándorlót telepítenének be.

Szerinte Brüsszel azért akar "felpörögni", mert jövőre európai parlamenti (EP) választás lesz, és könnyen lehet, hogy kicserélődik az EP, és olyan pártok kerülhetnek többségbe, amelyek meg akarják védeni Európát.

A fideszes képviselő hangsúlyozta ugyanakkor, hogy Magyarország nincs egyedül a küzdelemben, mert a visegrádi államok, Ausztria, Olaszország és egyre több állam látja: a migráció az egyik legfontosabb kérdés.

Nyitrai Zsolt megjegyezte azonban azt is, hogy a magyarországi
velemenyezd, 2018. március 29. csütörtök, 22:12
Választás 2018 - Novák Katalin: Európa az üres bölcsők kontinense
hiányzó erőforrásokat, ahelyett, hogy az őshonos lakosság gyermekvállalását támogatnák.

A család- és ifjúságügyért is felelős államtitkár megjegyezte, Magyarország teljesen más úton indult el az elmúlt években, és vannak is kézzelfogható eredmények. Közölte, a magyar fiatalok átlagosan két gyereknél többet szeretnének, 90 százalékuk pedig házasságban kívánja leélni életét, tehát "vágyaik hosszú távon megoldanák hazánk demográfiai problémáit".

Novák Katalin szerint ezért április 8-án a családtámogatási rendszert is meg kell védeni. Példaként említette, hogy Európa nyugati felén átlagosan a GDP 2,55 százalékát fordítják családtámogatásra, miközben Magyarország 5 százalékot fordít erre.

Szerinte a kampányban az ellenzék csak saját magával foglalkozik, de hogy mi lesz a magyar emberekkel, az otthonteremtési támogatásokkal, a gyessel, a családi pótlékkal, arról nem esik szó.

Amikor mégis említést tesznek elképzeléseikről bizonyos témákban, azok igen rossz emlékeket hoznak elő - fűzte
velemenyezd, 2018. március 20. kedd, 19:25
Számok igazolják a családpolitikát
nem folytatott az akkori kormányzat. A kormányrúd átvételét követően, amikor az akkori Szociális és Munkaügyi Minisztériumban átvettük a hivatalt, nem volt olyan ajtó, amelyre a ,,család" szó ki lett volna írva. Az előző, balliberális kormány ugyanis a szociálpolitika részeként kezelte a családok ügyét és támogatását, a családpolitikai ellátásokat a segélyek főosztályán kezelték.

- Segélynek tekintették?
- Igen, segélynek tartották azt az amúgy is csekély családtámogatási ellátást, amely a 2002-es kormányváltás után egyáltalán még megmaradt. A családpolitikai fordulatnak egyik eleme volt az, hogy a Szociális és Családügyi Államtitkárságon belül létrejött a családpolitikai főosztály. Megfogalmaztuk, hogy a mi gondolkodásunkban a gyermekvállalás nem jelenthet szegénységi kockázatot, illetve a munkavállalás és a gyermekvállalás nem egymást kizáró, sokkal inkább egymást erősítő tényezők. A Kopp Mária professzor asszony által 2009-ben létrehozott Népesedési Kerekasztal a
tinka1951, 2018. március 19. hétfő, 09:48
Választás 2018 - Kövér: Európa érdeke is, hogy a kormány folytatni tudja munkáját
30-ról 10 százalékra csökkent a ifjúsági munkanélküliség.

Hozzátette, emelkedtek a jövedelmek. A minimálbér duplája a 8 évvel ezelőttinek, a fizetések vásárlóértéken számolva 28 százalékkal érnek többet, mint 2010-ben, a nyugdíjasokat a nyugdíjemeléseken kívül nyugdíjprémium fizetésével és nyugdíjon kívüli intézkedésekkel, rezsicsökkentéssel, Erzsébet utalványokkal segítették. A gazdákat földhöz juttatták és kiépítették Európa legnagyobb ráfordítással működő, legszínesebb, legötletesebb családtámogatási rendszerét.

A családok támogatására a nemzeti össztermék több mint 5 százalékát fordítjuk, mert nincs ma fontosabb cél mint annak az 1980 óta tartó demográfiai folyamatnak a visszafordítása, amelynek következtében minden évben egy kisvárosnyi lakossággal csökken a népesség Magyarországon.

Móring József Attila, a térség kereszténydemokrata országgyűlés képviselője a fórum előtt az MTI-nek azt mondta: Európa nyugati felében élők súlyos válságban vannak, elvesztették identitásukat, istenüket, sőt,
velemenyezd, 2018. március 17. szombat, 20:33
Választás 2018 - Balog: a választás tétje, hogy kié lesz Magyarország
iskola, amelyben 600 keresztény és muszlim gyermek tanul. Magyarország ugyanis közvetlenül a káld egyházat támogatta ahelyett, hogy nemzetközi szervezeteken keresztül segítene.

Balog Zoltán az elmúlt években elért és az ellenzék győzelme esetén veszélybe kerülő értékekről szólva megemlítette a 4 százalékos gazdasági növekedést, a 38 ezer új munkahelyet, a 88 százalékkal magasabb minimálbért és a javuló közbiztonságot,

A miniszter szerint "meg kell védeni" a kormány által létrehozott új családtámogatási rendszert, amelynek része az adókedvezmény és a csok.

További megőrzendő eredményként említette a rezsicsökkentést, az értékálló nyugdíjakat, valamint az ingyenes óvodai és iskolai étkeztetést és az ingyen tankönyveket.

Az ellenzékről szólva mások mellett arról beszélt, hogy többen közülük kettős beszédet folytatnak, és bár Magyarországon erről nem mernek beszélni, Brüsszelben folyamatosan a migrációt támogató határozatok mellett szavaznak.

A tárcavezető kérdésre válaszolva szólt az
velemenyezd, 2018. március 14. szerda, 22:12
Március 15. - CÖF: a Békemenet kiállás Magyarország mellett
egyben fel is rázta a jobboldalt.

Rádöbbentette a nemzeti erőket arra, hogy az országgyűlési választáson "élet és halál a tét". Egyben a Békemenet alkalmával meg kívánják mutatni a szeretet és az összefogás erejét - közölte az újságíró.

Stefka István, a Pesti Srácok portál lapigazgatója arról szólt: a Békemenetet figyelmeztetésnek is szánják arra, hogy április 8-án "jól kell mindenkinek szavaznia".

Mert az ellenzék, amely az 1919-es ellenzékhez hasonlítható, az alaptörvénytől a családtámogatási rendszerig mindent megsemmisítene, és migránsok millióit szabadítaná az országra - mondta.

Végül kitért arra, hogy soha ennyi támadást nem kaptak: "gyilkolással, öléssel, vérfürdővel fenyegetik a Békemenetet".

Kérdésekre válaszolva Csizmadia László közölte: az előrejelzések szerint a Békemeneten mintegy 200 ezer, köztük több mint ezer lengyel résztvevőre számítanak. Értékesnek nevezte, hogy a Fidesz is támogatja a rendezvényt. Megjegyezte, szeretnék, ha a Magyar Villamos Művek után további
velemenyezd, 2018. március 13. kedd, 13:11
1/24
Képek, videók
Informatikai alaptarozéko
donmolnarmeister
2008. január 16. szerda, 12:58
informatikai kámaszutra.j
agnia
2007. március 10. szombat, 18:46
Renáta
biharijudit
2017. október 06. péntek, 15:14
Szilágybagos-Casa Renata
irmus
2017. szeptember 04. hétfő, 17:06
Renáta névnapra
szicu
2016. május 16. hétfő, 23:09
Renáta.jpg
bbbarbara
2015. december 08. kedd, 21:34
Tolvai Renáta.jpg
anonymus987
2015. augusztus 15. szombat, 03:51
RENÁTA.gif
1951anna
2015. június 24. szerda, 06:49
SIMON RENÁTA
1vargaildyko
2015. március 10. kedd, 11:43
renáta név..jpg
zsokica45
2014. november 05. szerda, 18:14
renáta név,.jpg
zsokica45
2014. november 05. szerda, 18:13
Renáta esküvői meghívója
stefania51
2013. január 29. kedd, 09:16
RENÁTÁK
tnemarika
2012. október 06. szombat, 08:16
Renáta
tnemarika
2012. szeptember 21. péntek, 17:38
Címkék
Harrach Péter, családok ügyét, bölcsődei program, Szerinte Brüsszel, Nemzeti Eszközkezelőt, miniszter szerint, családtámogatási rendszerig, választás tétje, előrejelzések szerint, ellenzékről szólva, gazdasági fejlődés, üres bölcsők, ifjúsági munkanélküliség, kontinens sorsát, magyar fiatalok, egyik legfontosabb,
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.