Regisztráció  Belépés
2018. augusztus 18. szombat | 33. hét | 230. nap | 20:23 | Ilona
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Erzsébet királyné megnevezte trónörökösét!
Az egész világ meglepődött azon, hogy ki az!
Vilmos herceg és Katalin hercegné, na meg a két gyerekük, Sarolta és György egyértelműen a királyi család legnépszerűbb tagjai. És bár sok vitájuk van a királynő II. Erzsébettel, ezzel nyilván ő is tisztában van. Így állítólag nekik szeretné átadni a trónt, és ezt szűk körben már be is jelentette.
Csakhogy a hivatalos trónöröklési sorban Vilmost megelőzi az apja, a sokak szemében népszerűtlen Károly herceg.
Ő pedig bennfentesek szerint nem akar ebbe harc nélkül belenyugodni, és ezért még lehallgató készülékeket is elhelyeztetett Vilmos és Katalin hálójában, állítólag még a telefonjukat is meghekkeltette. Így szeretett volna olyan információkhoz jutni, amelyekkel megrendítheti a pár népszerűségét, ám a fiatalok biztonsági emberei megtalálták a poloskákat.
...
maroka, 2018. augusztus 16. csütörtök, 19:11
Rátekintés
Az embereknek szükségük van pihenésre, elcsendesedésre. Egy ünnep lényege :találkozás ember társainkkal. Amikor tehát vasárnap közösségben ünneplünk, akkor átéljük egybetartozásunkat, és erőt merítünk a többi ismerőseink, család tagjaink hitéből.
A vasárnap a közösség ünnepe. A vasárnap nem egyszerű hétvége hanem ünnep ! A nyugalom napját megtartani tehát azt jelenti, hogy néha a magam keze munkájára figyelni. Aki kapált már, vagy dolgozott szőlőben, az tudja milyen jól esik a sor végén egy kicsit kiegyenesedni, fellélegezni.
Az ember ilyenkor visszanéz, látja mit végzett. Tud gyönyörködni a munkájában, illetve áttekintést nyer arról, mert az egész táblát belátja, és olyan dolgokat is észrevesz, amelyeket a részletek figyelése közben nem láthatott meg. S akkor előre tud nézni, beosztja az erejét, idejét a továbbiakra nézve. Nem lesz ettől kisebb a teljesítménye, de emberibb lesz a munkája. És emberibb lesz ő maga is, ha néha fölegyenesedik és fölfelé tekint.
Aki mindig csak lefelé néz, az
wob, 2018. augusztus 16. csütörtök, 18:54
Tízezrek vettek részt a prágai melegfelvonuláson
A Prague Pride fesztivált immár nyolcadik alkalommal tartották meg a cseh fővárosban.

Bohdana Rambousková, a rendezvény szóvivője szerint a fesztivál programjaira a hét folyamán több mint százezren látogattak el. A leszbikusok, melegek, biszexuálisok és transzszexuálisok (LGBT) menetébe mintegy 40 ezren kapcsolódtak be, ötezerrel többen, mint tavaly.

A rendőrség nem közölt becslést a résztvevők számáról. Jan Danko, szóvivő újságíróknak azt mondta, hogy a felvonulás problémák nélkül zajlott le.

A szervezők közölték, hogy a résztvevők mintegy 30-40 százaléka külföldről érkezett a cseh fővárosba. A menetben magyar csoportokat is látni lehetett.A színes menetben szolidaritása jeléül több cseh politikus - elsősorban a Cseh Kalózpért, a Zöldek Pártja és a kormánykoalíciós Cseh Szociáldemokrata Párt képviselői - is megjelent.

A leszbikus, meleg, biszexuális és transzszexuális közösség tagjai és a melegek jogait támogatók délben a cseh főváros központjában, a Vencel téren gyűltek össze,
velemenyezd, 2018. augusztus 11. szombat, 17:54
Több mint száz résztvevő az Országos és Nemzetközi Origami Találkozón Kecskeméten
egyaránt hasznosító kreatív alkotók háromnapos találkozója során öt helyszínen tanítják majd a különböző nehézségű hajtogatási módokat, amelyeket bárki ki is próbálhat.

A rendezvény az idén 650 éve mezővárosi rangra emelt Kecskemét előtt is tiszteleg: a jubileumot ünneplő Magyar Origami Kör tagjai és a találkozó résztvevői 650 leddel világító, színes pauszpapírból készült kusudamát (virággömböt) és darut helyeznek el a város főterén. Az origami teraszon lehetőség nyílik arra, hogy helyi érdeklődők, családok a szervezőkkel együtt készítsék el és díszítsék fel augusztus 11-én 19 órától az ÉrtékTár Tér oszlopait - tette hozzá az elnök.

A találkozón részt vesz Karlócainé Kelemen Marianne is, akinek elsők között jelent meg Magyarországon a hatvanas évek elején origamival foglalkozó, több kiadást is megélt könyve, Papírmunkák, hajtogatások címmel, melyben európai modelleket mutatott be. Jelen lesz továbbá Zsebe József, a Magyar Origami Kör művészeti szekciójának tagja is, akinek alkotásait két éve
velemenyezd, 2018. augusztus 09. csütörtök, 14:52
Az angol királyok félig magyarok?
LEÁNYA : ÁGOTA!

Nézzük a történeti tényeket: Szent István uralkodása alatt a ma is használt írásbeliség még nem alakult ki. Született gyermekeiről alig tudunk valamit. Külföldön a Thietmar krónikája ennyit ír: "in ipsis infantiae gradibus instates" -gyermekkorukban elhaltak- egy XIV. századi magyar krónika, Sequitur de regibus közlése:
Mindig csak fiú nevek. A család nevét, fényét, gazdagságát a fiúk vitték tovább. A nők ebben a korban nem számítottak, hisz csak az volt a dolguk, hogy utódokat hozzanak a világra. Nem meglepő, hogy némely magyar királyunk feleségének a nevét sem ismerjük.
Árpád-házi Ágota történetének kezdete a ködös angol-honban kezdődik a IX. században!
OLVASSUK: Magnus Kanut dán király megtámadja Anglia uralkodóját, s megöli "Vasbordájú" Edmunt
menusgabor, 2018. augusztus 08. szerda, 22:59
Keresztény történet- Szabadítsd fel az ige erejét.
kegyelmet, hogy így tegyek. Ő téged is szeret annyira, hogy érted is megtegye.)

Ha tudtam volna, amit most tudok, akkor ezt a döntést nagyon nagy izgalommal hoztam volna meg. Visszanézve arra az időre, azt látom, hogy teljes személyiségem megváltozott. Az az egy óra, amit Istennel töltöttem, megváltoztatta az életem folyását.

Ugyanez igaz arra a döntésemre is, amit 1977-ben hoztam, hogy J.G.Lake prédikációit olvassam. Akkoriban nem prédikáltam. A férjem volt az egyedüli prédikátor a családban, s úgy gondoltam, ez nagyon jól van így. Semmi vágy nem volt bennem, hogy az emelvényen szolgáljak. Bár Isten legjobb terve az volt, hogy így is szolgáljak, akkor még nem volt bennem vágy ezzel kapcsolatban.

Mi történt volna, ha nem engedek akkor a Szent Szellem noszogatásának? Mi lett volna, ha nem engedelmeskedem? Ha nem szánom oda magam, hogy újra vágyjam Isten Igéjét, és töltsek vele egy órát imádságban minden nap?

Valószínűleg soha nem tettem volna azt, amit most
katalin_53, 2018. augusztus 08. szerda, 07:30
Manafort-per - A volt kampánymenedzser helyettese elismerte a csalásokat
ügyfele Ukrajnábana korábbi elnök, Viktor Janukovics volt, de felfedte azt is, hogy Manafort tanácsokat adott Petro Porosenko jelenlegi ukrán államfőnek is. Tőle azonban nem kapott honoráriumot. A The New York Times idézte a Porosenko-adminisztráció egyik tisztségviselőjét, Dmitro Simkevet, aki e-mailben reagálva az információkra, leszögezte: "nem tud" semmi, ilyen jellegű kapcsolatról.

A vád képviselői bemutattak a bíróságon egy cédulát is, rajta Trump nevével. Nem derült ki azonban, hogy a Trump-család melyik tagjára utalt a feljegyzés, amely az egyik baseball-csapat mérkőzésére szóló, Manafort által adományozott jegyre vonatkozott.

Donald Trump elnök neve nem merült fel a tárgyalás eddigi napjain. A Paul Manafort elleni per ugyanis nem Trump 2016-os elnökválasztási kampánycsapata tagjai és oroszok közötti esetleges összejátszásról szól, hanem a volt kampánymenedzser pénzügyeiről és csalásairól, amelyek még arra az időszakra nyúlnak vissza, amikor nem dolgozott Donald Trumpnak.

Paul
velemenyezd, 2018. augusztus 07. kedd, 23:18
Még ketten vannak kórházban a gyenesdiási villámcsapás sérültjei közül
Péntek délután négy embert (három nőt és egy férfit) vittek a mentők kórházba, miután a gyenesdiási strandon villám csapott egy fába és az alatta álló emberekbe.

A villám közvetlenül három embert sújtott - közülük két sérültet a helyszínen újra kellett éleszteni -, a negyedik pedig esés során szerzett könnyebb fejsérüléseket.

Kvarda Attila, a Keszthelyi Kórház főigazgatója az MTI érdeklődésére hétfőn közölte, hogy a hétvégén elhagyhatta a kórházat az a német nő, aki esése miatt szenvedett könnyebb sérüléseket, illetve szintén hazatérhetett az a fiatal nő, akit közvetlenül is sújtott a villámcsapás.

Rajtuk kívül egy középkorú férfit vittek a keszthelyi egészségügyi intézménybe, de ő is jól van, a hétvégén a keszthelyi intenzív osztályról átvitték Zalaegerszegre, a Zala Megyei Szent Rafael Kórház kardiológiai osztályára.

Kvarda Attila megerősítette az MTI információját, hogy a villámcsapástól megsérült páciensek egy család tagjai, az apát és lányát ápolták Keszthelyen, az anyát pedig
velemenyezd, 2018. augusztus 06. hétfő, 15:31
Spurgeon: Jogunk van a szent dolgokhoz
Jogunk van a szent dolgokhoz

"De ha a pap pénzen vásárol meg valakit tulajdonául, az ehet belőle. A házánál született szolgák is ehetnek eledeléből."
(3Móz 22,11.)

Idegenek, jövevények és szolgák nem ehettek a szent dolgokból. Szellemi tekintetben ez még ma is így van. Csak kétféle módon lehetett ezeknek az embereknek joga a szent eledelekhez: vagy mert a pap tulajdon pénzén megvásárolta őket, vagy mert házánál születtek. A megvásároltnak és az ott születettnek vitathatatlan joga volt a szent dolgokhoz.

Akit megvásároltak. Hatalmas Főpapunk drága áron megvásárolt mindenkit, aki Benne hisz és remél. ők az Úr tulajdonai - mindenestől az Övéi. Nem a saját érdemükért, hanem Krisztus érdeméért, akinek tulajdonai lettek, ugyanazt a kiváltságot élvezhetik, mint ő, és ,,ehetnek
ronix, 2018. augusztus 03. péntek, 21:56
Chris Norman
Chris Norman Hívatalos webb oldala.

Chris Norman Facebook Hívatalos oldala.


Egy elragadó Emenber, Csodálatos hangal, Csodálatos megjelenéssel Nekem Ő az igazi Énekes.
És Még szépségel is magával ragad

A példa képem. Csodálatos Apa, Csodálatos Férj !
alvaro-hopihe, 2018. augusztus 02. csütörtök, 08:26
Tallóztam
Kiszivárgott. Erzsébet királyné megnevezte a trónörököst -Ezen sokan meglepődnek majd. Ő fog Erzsébet után a trónra ülni. Ezen sokan meglepődnek majd.
Vilmos herceg és Katalin hercegné, na meg a két gyerekük, Sarolta és György egyértelműen a királyi család legnépszerűbb tagjai. És bár sok vitájuk van a királynő II. Erzsébettel, ezzel nyilván ő is tisztában van. Így állítólag nekik szeretné átadni a trónt, és ezt szűk körben már be is jelentette. Csakhogy a hivatalos trónöröklési sorban Vilmost megelőzi az apja, a sokak szemében népszerűtlen Károly herceg. Ő pedig bennfentesek szerint nem akar ebbe harc nélkül belenyugodni, és ezért még lehallgató készülékeket is elhelyeztetett Vilmos és Katalin hálójában, állítólag még a telefonjukat is meghekkeltette. Így szeretett volna olyan információkhoz jutni, amelyekkel megrendítheti a pár népszerűségét, ám a fiatalok biztonsági emberei megtalálták a poloskákat.
II. Erzsébet (eredeti nevén: Elizabeth Alexandra Mary Windsor, London, 1926. április 21. -)
horvathnemagdi, 2018. augusztus 02. csütörtök, 08:21
Jaggalo fesztivál 2018
Dope (Joseph Utsler) és John Kickchazz voltak a tagjai. Az ICP a menedzserükkel, Alex Abbiss-szel együtt megalapította a Psychopathic Records nevű kiadót. (a jelenlegi menedzser Billy Bill). A Carnival of Carnage megjelenése után (az első a 6 Joker's Card közül), John elhagyta a csapatot. Ekkor kezdett kialakulni a csapat sajátos rajongótábora, akik magukat Juggalo-knak nevezik.

A Juggalo-kat nem tipikus rajongóknak és groupie-knak kell értelmezni, hanem mint egy, a zene által összekötött nagy családot. Sokszor ők is arcfestéssel jelennek meg, ami a szoros kapcsolatukat jelképezi az ICP és egymás felé. Persze nem mindenkinek van bohócsminkje, Anybody Killa (ABK), a Psychopathic Records egy másik előadója például indiánnak festi magát - így a rajongói is. Nekik olyan sokat jelent az, hogy Juggalok, hogy senki által nem engedik befolyásolni magukat, csak járják a saját útjukat, és hűségesek az ICP-hez, példaképnek tekintik
schuro, 2018. augusztus 01. szerda, 17:43
1/477
Képek, videók
sissi-erzsebet-kiralyn e-r
svisser
2016. január 12. kedd, 13:50
erzsebet_kiralyne.jpg
svisser
2015. június 20. szombat, 18:08
Erzsébet-királyné-Sisi -3-
svisser
2015. június 20. szombat, 18:07
Erzsébet-királyné-Sisi -fi
svisser
2015. június 20. szombat, 18:07
Erzsébet királynénál
orban47
2013. november 09. szombat, 16:59
750px-Erzsebet_kiralyn e_p
svisser
2013. október 31. csütörtök, 16:10
Erzsébet királyné
csobyzoli
2013. június 03. hétfő, 20:33
Erzsébet királyné.jpg
ametiszt54
2013. január 25. péntek, 10:52
Erzsébet Királyné.jpg
suzymama43
2011. november 22. kedd, 16:19
A svéd trónörökös koroná
pacsakute
2016. október 27. csütörtök, 13:40
A tronörökös is vonult.
wob
2011. július 05. kedd, 13:38
kép a tronörökössel.
wob
2011. július 05. kedd, 12:02
Bercike a kis trónörökös
labu
2011. január 19. szerda, 18:00
Trónörökös-hálószoba.j pg
farkas1945
2010. december 16. csütörtök, 17:47
Trónörökös-irodája.jpg
farkas1945
2010. december 16. csütörtök, 17:47
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.