Regisztráció  Belépés
2018. március 19. hétfő | 12. hét | 78. nap | 00:24 | József, Bánk
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Szlovák újságíró-gyilkosság - Leközölte szerkesztősége Kuciak utolsó írását
jelent meg a jelentős részben külföldi tulajdonban lévő szlovákiai sajtó címoldalain. Az ügyre, amelynek visszhangja egyre erőteljesebb politikai színezetet kap Szlovákiában, az ellenzéki pártok nagy része is hevesen reagált, kedden a kormányfő és a korábban már többször leváltani próbált belügyminiszter, valamint az országos rendőrfőkapitány távozását követelve. Ezt részben azzal indokolták, hogy a rendőrség nem "segített" a meggyilkolt újságírónak, akit korábban azzal "fenyegetett meg" egy általa különböző bűncselekményekkel összefüggésbe hozott, de el nem ítélt nagyvállalkozó, hogy majd ő is "minden mocskot felkutat" róla.

A kormánytagok és a rendőrfőnök menesztését szorgalmazó ellenzéki politikusok indoklásukban egyebek közt azokra, a pozsonyi liberális Sme napilapban megjelent közlésekre hivatkoztak, amelyek szerint Robert Fico kormányhivatalának alkalmazásában több olyan személy is van, akik korábbi gazdasági tevékenységük kapcsán összeköttetésben voltak olyan olasz vállalkozókkal, s akiket a lap
velemenyezd, 2018. február 28. szerda, 14:53
Kelly Brogan: B12 vitaminhiány és agyunk egészsége
aztán állandósul a rossz emésztése. Ilyen ételek például a feldolgozott tejtermékek, a növényi olajban sütött ételek vagy a gabonafélék. A beteg ezeknek a nehezen mozgó, rosszul megemésztett gyomorpépeknek a visszafolyását (refluxát) gyomorsav túltengésként érzékeli.

Elkezd olyan gyógyszereket szedni (ezek egy része recept nélkül is kapható), amelyeknek hosszú távú hatását még senki nem tesztelte, ám amelyek már középtávon is bizonyos baktériumok kóros elszaporodásához, csonttörésekhez és különböző hiánybetegségekhez vezetnek. Hogy miért? Mert a gyomorsavnak fontos szerepe van az emésztőenzimek serkentésében, a B12-vitamin felszívódásában és a helyi baktériumflóra fenntartásában.

Ha a beteg B12 hiánya és rossz emésztése kezeletlen marad, akkor jó eséllyel előbb-utóbb olyan tüneteket is fog produkálni, amelyekre antidepresszánst írnak fel neki, és már kész is a gyógyszerre gyógyszert szedés ördögi köre.

Egy cikkben, a Protonpumpa gátlók és antihisztaminok használata és a
sanci81, 2018. január 02. kedd, 16:06
28 hatékony házi hajnövesztő praktika
A sűrű, hosszú és fénylő haj a gyönyörű nő egyik legszembetűnőbb ékessége. A hosszú, dús fürtökkel rendelkező nők mindig jó benyomást keltenek az emberekben. Az emberiség évszázadok óta keresi a tökéletes otthoni praktikákat a haj növesztésére: az egyiptomiak a füge- és ricinusolajas kezelésre, míg a görögök és a rómaiak az egzotikus olívaolajra és a rozmaringos pakolásra esküdtek tincseik meghosszabbításához.

Ebben a cikkben különböző természetes, köztük néhány indiai házi praktikáról olvashat, amelyek elősegítik a haj növekedését; többféle hatékony olajról, és elsősorban az ételekről, amelyek segítségével megállíthatja a hajhullást.

Tudja, miért lassul a haj növekedése egy idő után? Minden egyes hajszálunk átesik ezeken a cikluson élete során: az anagén, a katagén és a telogén fázis. A középkorú emberek (kb. 30 éves kortól) hajának növekedése bizonyos hormon működési zavarok, a helytelen étrend és a sok stressz miatt elkezd lassulni.
Hatékony indiai házi hajnövesztő
pacsakute, 2017. november 29. szerda, 20:13
Offshore-botrány - Az LVMH luxuscsoport francia tulajdonosának magánvagyonát hat különböző adóparadicsomba hely
természetesen ismertek az adóhatóságok előtt" - reagált Bernard Arnault, aki szerint "egy újságírói akcióról" van szó, amely a vagyonával akar szenzációt hajhászni.

A Paradise-iratok (Paradise Papers) néven kiszivárgott, 13,4 millió aktából álló adattömeg feldolgozásában az Oknyomozó Újságírók Nemzetközi Konzorciumával (ICIJ) együtt világszerte 96 sajtó- és médiacég vesz részt, köztük Franciaországban a Le Monde szerkesztősége.

A legvagyonosabb francia a Le Monde szerint legalább nyolc különböző tanácsadócég segítéségével helyezte el hat különböző adóparadicsomban a magánvagyonát.

A lap megemlít egy 4300 négyzetméteres alapterületű villát Londonban, amelynek tulajdonosa a brit ingatlan-nyilvántartásban egy Jersey szigetén bejelentett vállalkozás. A Le Monde nyomozásai azonban kiderítették, hogy Bernard Arnault-ról van szó és a neve a Coutts vagyonkezelő ügyfeleinek listáján megjelenik, amely egy tárgyalás során került át az offshore pénzügyekre szakosodott Appleby ügyvédi irodához.

A
velemenyezd, 2017. november 08. szerda, 18:22
Illegális bevándorlás: 888.hu: Soros szervezete terroristákat pénzel
Middle East Forum elnevezésű aktivista csoport kutatói derítették ki, hogy pénz áramol amerikai alapítványoktól hét, radikális kötődésű iszlám csoporthoz. Az érintett muszlim egyesületek a következők: az Islamic Relief Worldwide és amerikai testvérszervezete, az Islamic Relief USA, az Islamic Society of North America (ISNA), a Muslim American Society (MAS), az Islamic Circle of North America (ICNA), a Muslim Public Affairs Council (MPAC), valamint a Council on American-Islamic Relations (CAIR).

A különböző alapítványok 5,8 millió dollárt (15.8 milliárd forintot) adtak ennek a hét szervezetnek 2000 óta, ebből 5,6 millió dollárt 2008 óta.

Összességében 46 vállalati alapítvány, nyolc közösségi alapítvány, kilenc magánalapítvány és egy intézmények és magánszemélyek pénzéből létrehozott jótékonysági alap juttatott pénzt az említett hét csoportnak. Mind a hét csoportot azzal vádolják, hogy kapcsolatai vannak radikális iszlám mozgalmakkal vagy terroristának minősülő szervezetekkel.

Az ICNA egy
velemenyezd, 2017. november 05. vasárnap, 12:02
Demokrata párti amerikai politikusok sietnek elhatárolódni Harvey Weinstein bukott filmmogultól
A Demokrata Párt mintegy 15 tagja gyorsan megszakította kapcsolatait Harvey Weinstein hollywoodi filmproducerrel, akit nők tucatjai - színésznők és cégének munkatársnői - is szexuális zaklatás vádjával illettek. A politikusok egymás után fizetik be a Weinsteintől a kampányukra kapott összegeket különböző jótékonysági szervezeteknek.

Chuck Schumer, a szenátus demokrata párti frakciójának vezetője vasárnap bejelentette: azt a 14 200 dollárt, amelyet a producertől kapott a kampányára, átutalja egy nők védelmével foglalkozó szervezetnek. Kristen Gillibrand szenátor asszony azt közölte: 11 800 dollárt utal át a szexuális zaklatások áldozataival foglalkozó jótékonysági szervezetnek. Elizabeth Warren szenátor, akit a 2020-ban esedékes elnökválasztás egyik esélyes demokrata párti jelöltjeként emlegetnek, a Weinsteintől kapott 5000 dollárt egy családon belüli erőszak áldozatául esett nőkkel foglalkozó szervezetnek utalta át. A példát más demokrata párti politikusok is követték: köztük Patrick Leahy
velemenyezd, 2017. október 09. hétfő, 08:01
Külföldi sajtó Magyarországról - Brüsszeli, német és osztrák lapok az Európai Bíróság kvótaügyben hozott ítélet
A cikk szerint az Orbán Viktor kormányfő és néhány közép-európai kollégája által szervezett "ellenzéki mozgalomnak" sikerült megakadályoznia a menekültügyet szabályozó dublini rendszer reformját, egy olyan kötelező, állandó áthelyezési mechanizmus létrehozását, amely súlyos szükséghelyzetekben léphetne életbe.

A The Wall Street Journal (WSJ) című amerikai újság európai kiadása arról számolt be, hogy az ítélet tovább élesítette a migrációs vitát az EU-ban. Mint írták, a felperesek hozzáállása különböző: a szlovák külügyminiszter kijelentette, hogy országa tiszteletben fogja tartani a bíróság döntését, míg a magyar kormány reakciója ennél "jóval keményebb" volt.

A menekültügyi kvóták kérdése az utóbbi két évben olyan üggyé vált, amelyet a keleti tagállamok nacionalista vezetői mozgósításra használnak fel - írta a politikai-üzleti lap, hozzátéve, hogy Orbán Viktor a magyarok védelmezőjeként állítja be magát a választási kampányban.

A konzervatív Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ)
velemenyezd, 2017. szeptember 07. csütörtök, 20:13
Az ülés rejtett kockázatai
a derékfájás vagy a nyakfájás.

Emellett magáról a helyes ülésről sincsenek információik. Kevesen tudják például, hogy az ülés messze a gerincet legjobban terhelő tevékenység (a fekvést és az állást is jócskán megelőzi). Álláshoz képest hagyományos székben ülve 180%-al jobban terhelődik a gerinc, a porckorongok ráadásul sokszor egyenetlenül, féloldalasan kapják e terhelést. Ennek folyománya a porckorongsérv kialakulása is. (Képünkön a Nachemson ábra látható, mely a terheléseket ábrázolja különböző testhelyzetekben).


Ugyanígy terhelődnek a gyógytornászok elmondása alapján az izmok és a szalagok is, amik további fájdalomforrások lehetnek. A túlterhelés okozhatja a szövetek anyagcseréjének leromlását is, ami további elváltozásokat eredményezhet a csonthártyában, az ízületi szalagokban, a porcok felszínében, így eredményezve degeneratív elváltozásokat.

Hogyan harcoljunk a kockázatok ellen?
Az aktív testmozgást és az egészséges életmódot természetesen semmi sem
tinka1951, 2017. szeptember 07. csütörtök, 13:51
Észak-koreai válság - Az amerikai elnök szerint a tárgyalás nem megoldás a válságra
diplomáciai erőfeszítések eddig nem hoztak eredményt az észak-koreai válság enyhítésében."Az Egyesült Államok 25 év óta tárgyal Észak-Koreával, és fizeti neki a zsarolási pénzt. Nem a tárgyalás jelenti a megoldást " - fogalmazott az elnök.

Trump azonban nem fejtette ki, hogy mit értett"zsarolási pénz" alatt, de elemzők szerint arra utalhatott, hogy Washington korábban nemzetközi segélyben részesítette az ázsiai kommunista országot. 1995 és 2008 között washington 1,3 milliárd dollár értékben suttatott különböző formájú segélyt Phenjannak.

Előző napi közleményében Donald Trump még azt az álláspontot képviselte, hogy Észak-Korea ügyében "minden megoldás elképzelhető".

Kedden délután az ENSZ Biztonsági Tanácsának rendkívüli ülésén a szervezet újabb, az észak-koreai rakétakísérletet "határozottan elítélő" határozatot hozott, ám a határozatban nem jelölt meg egyetlen újabb büntető intézkedést sem, csupán a régebbi szankciók betartására szólította fel a világszervezet tagjait és az egész nemzetközi
velemenyezd, 2017. augusztus 30. szerda, 18:12
Csak Egy Rá (Ré) Létezhet! (Orioni Keresztes)
vagy nem térek le az Ösvényről, de próbálom átformálni önmagamat és a többieket is ha ők a szabad akaratuk szerint úgy döntenek hogy ők is meg engedik az átformálást. Belső gyakorlatokról van itt többnyire szó. Nem egy olyan beavatkozásról van szó ami erőszakos. A "más utakon járók" esetében. Senkivel szemben sincs kivétel, senkit sem kell semmiért felmagasztalni sem, senki sem kiválasztott, senki között nem kell ilyesfajta különbségeket tenni megítélések alapján, hanem elfogadja azt hogy sok lény különböző fejlődési szinteken áll. Sem fizikai síkon lévő faji megkülönböztetés, sem szellemi síkokon való megítéléses megkülönböztetésnek nincs helye őnáluk. De az nem jelenti azt hogy nem tudja érzékelni akár a szellemi vagy tudásban lévő különbözőségeket, mert ezek bizony jelen vannak, ha akarjuk ha nem. A bódhiszattvák a "szellemiség harcosai", ők részben fáradhatatlanul, időt sem nézve, föláldozzák magukat a mások jobb létének érdekében, az ő útjuk erről szól...

Természetesen ez a jelenet sem
eposz, 2017. augusztus 01. kedd, 17:05
Külföldi sajtó Magyarországról - Osztrák és belga lapok
Az újság hangsúlyozza, hogy nagy médiaérdeklődés kísérte a látogatást, hiszen a rendszerváltás óta először járt izraeli kormányfő Magyarországon. A lap budapesti tudósítója, Boris Kálnoky idézte Orbán kijelentését, miszerint "Magyarország zéró toleranciát hirdet az antiszemitizmussal szemben", és megjegyezte: éppen ez az, amivel a magyar kormányfőt és kormányát az utóbbi időben vádolták. http://diepresse.com/home/ausland/aussenpolitik/5254440/Orban-empf aengt-Netanjahu_Null-Toleranz-fuer-Antisemitismus

A Der Standard című liberális lapban Gregor Mayer azt emelte ki, hogy Orbán Viktor határozottabban ítélte el a holokausztban való magyar bűnrészességet, mint az tőle megszokott. A szerző szerint Orbán kétarcú politikát folytat: a holokauszt-emléknapon, melyet első kormánya vezetett be, gyakran kritikusan nyilatkozik Magyarország szerepéről Horthy kormányzása alatt, a "bűncselekmény" szót is használta már, de hogy ez abban is megnyilvánult, hogy az akkori Magyarország kollaborált a nácikkal, azt eddig
velemenyezd, 2017. július 19. szerda, 13:23
1/21
Képek, videók
a tökéletes gyilkosság
elisha24
2014. január 11. szombat, 14:12
gyilkosság a fehérházban
elisha24
2014. január 11. szombat, 14:09
VÖRÖS CSEPEL-i gyilkosság
furaila
2012. január 30. hétfő, 10:48
első gyilkosság.jpg
cziporra2
2011. december 21. szerda, 15:09
Gyilkosság tálalva800.jpg
hollygergo
2009. február 05. csütörtök, 11:16
Zárt körű gyilkosságok600
hollygergo
2009. január 31. szombat, 15:15
Gyilkosság a Metropolitan
hollygergo
2009. január 31. szombat, 15:14
Előjáték egy gyilkosságho
hollygergo
2009. január 31. szombat, 15:14
Gyilkosság pár pennyért60
hollygergo
2009. január 29. csütörtök, 20:46
Gyilkosság nyílt színen60
hollygergo
2009. január 29. csütörtök, 20:45
CNN szerkesztősége
mecsery
2013. január 16. szerda, 04:51
A Le Monde szerkesztősége
megyerimihaly
2012. február 11. szombat, 16:52
Fico-2012-robert1.jpg
agica2004
2012. március 25. vasárnap, 15:58
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.