Regisztráció  Belépés
2018. július 23. hétfő | 30. hét | 204. nap | 15:58 | Lenke
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Választás 2018 - Potápi: a jövő azoké, akik megvédik közösségeiket
Potápi Árpád János a Vidékfejlesztési Program támogatásával felújított épület előtt rendezett ünnepségen hozzátette: ez igaz egy kis falura, egy városra, megyére és az országra is.

"Ha mi nem védjük meg magunkat, nem teszünk saját boldogulásunk érdekében, nem várhatunk segítséget sem" - jelentette ki. Mint mondta, így volt ez Alsóhetény esetében, mert az itt élők megfogalmazták a célokat, a kormány ezekhez járult hozzá.

Az államtitkár, aki a dombóvári választókerület országgyűlési képviselője, és ugyanitt a Fidesz-KDNP képviselő-jelöltje, úgy fogalmazott: Alsóhetény átlagos település Tolna megyében, de nem átlagos közösség, mert nem sorvad, hanem azt bizonyítja, hogy élni akar. A község lakói magukénak érzik a közösségi házat, ami igazolja, hogy jó helyre jött a kormány támogatása - jegyezte meg.

Elmondta azt is: bízik abban, hogy a falu körüli utak felújítását célzó pályázat is sikeres lesz.

Stemler József, Kapospula független polgármestere elmondta: a közigazgatásilag Kapospulához
velemenyezd, 2018. március 29. csütörtök, 22:10
H.Kohut Katalin: Eladó a menyasszony
elnyerem Boriska kezét, életünk végéig telik majd torozásra valóra.
Felvette másnap egyetlen fekete öltönyét, egy üveg asztali borral beállított az özvegyasszonyhoz:
- Jó napot, Makucskáné, hoztam ajándékot magának, ha akarja megisszuk közösen és megbeszéljük az esküvőnket.
- De hiszen nem ismerjük egymást, drága Tamás, meg én tudja, nem iszom alkoholt, nem kocsmai megbeszélés tárgyát képezik a szívügyek.
- De én felajánlom az életemet, minden hatalmamat az emberek felett a boldogulásunk érdekében. Mások örülnének, a legtöbb asszony haptákban áll, amikor meglát engem, előre köszönnek, mikor kackiás termetemmel megjelenek előttük.
- A külső kevés, a férfiaknál a benső tulajdonságok számítanak egyedül. Hiába mindenféle tekintély kivívása parancsolással mások felett, ez mind értéktelen.
- Mit kívánsz tőlem, asszony, mit tegyek?
- Tudja mit, kedves Tamás, tegye másnak a szépet, olyannak, aki megalázásra és cselédségre vágyik, én biztos, hogy nem leszek a felesége.
katalinkohut, 2017. december 20. szerda, 10:04
Ne csak beszélj róla - tegyél érte!
kimondd, ami foglalkoztat. El kell mondanod mindezt az embereknek. Az ilyen személyiségek szeretnek történeteket mesélni, szeretnek leülni társalogni - különösen érzelmi témákról.

A világnak szüksége van kommunikáló emberekre. Szükség van rájuk, hogy beszélgetéseket kezdeményezzenek, irányítsanak és megfogalmazzák, mit éreznek a többiek. Fontos, hogy legyenek tanárok, tanácsadók, coach-ok - hogy tanítsanak és irányt mutassanak, de szükség van humoristákra, prédikátorokra is. Egyszerűen a boldogulásunk kulcsát jelentik azok az emberek, akik verbális tálentummal rendelkeznek.

Ám Isten a következő figyelmeztetést szánja az ilyen embereknek: "cselekedned is kell!" A Példabeszédek 14:23 így fogalmaz: "A kemény munka értékes, de az üres beszéd szegénnyé tesz". Ez azt jelenti, hogy haladnod kell. Sokan nem haladják túl a megbeszélés szintjét. Mi a terved az életeddel? Mondhatod, hogy "erről beszélek". ...de mióta beszélsz róla? "Három éve." Mikor kezdesz hát neki a
dandej, 2017. szeptember 10. vasárnap, 10:07
Hold horoszkóp
Keddi holdhoroszkóp(2017-05-16)
előző nap

következő nap
Ma határozottak leszünk, s pontosan tudjuk, hogy mit kell tennünk a boldogulásunk érdekében! Megalapozhatjuk a jövőnket, s elősegíthetjük, hogy hosszú távon is jól működjön az egzisztenciánk! A nap mindenféle bőrápolásra is nagyon alkalmas. Érdemes visszavonulni és bőrünk, hajunk, körmeink állapotára koncentrálni. Ilyenkor kedvező hatásúak a haj- és arcpakolások.

(harmonet.hu)
jjanosne, 2017. május 16. kedd, 09:21
Hold horoszkóp
Szombati hold horoszkóp(2015-05-09)

Ma határozottak leszünk, s pontosan tudjuk, hogy mit kell tennünk a boldogulásunk érdekében! Megalapozhatjuk a jövőnket, s elősegíthetjük, hogy hosszú távon is jól működjön az egzisztenciánk! A nap mindenféle bőrápolásra is nagyon alkalmas. Érdemes visszavonulni és bőrünk, hajunk, körmeink állapotára koncentrálni. Ilyenkor kedvező hatásúak a haj- és arcpakolások.

(harmonet.hu)
jjanosne, 2015. május 09. szombat, 06:36
Saját boldogságunk érdekébe
Szeretném megosztani az egyik számomra nagyon fontos szertartásomat. Biztos tudják, hogy minden anyag vonz valamilyen tulajdonságot, mindennek van egy rezgése, mely felhasználható a saját boldogulásunk érdekében.
Este, amikor már elcsendesedik minden vegyenek egy nagy tálkát és szórjanak bele mindent, ami otthon por állagú. Lisztet, fűszereket, cukrot, borsot, vegetát, kávét, pudingport, kókuszreszeléket, bármit, amit találnak. Minden egyes elemet, amint beletesznek a tálba programozzák be. Pirospaprika : A szenvedélyért, Cukor az édes szerelemért, Fahéj: a szerencséért....bármit.....nyissák meg a tudatukat és varázsoljanak....amint ez megvan...kívánjanak és szórják ki az ablakon.....pillanatok alatt hat.....a siker garantál
Szeretettel: MARCSI JÓSNŐ
suzymama, 2015. március 15. vasárnap, 10:53
Agykontroll keresztény szemmel
szakértőket ígért, hanem egy valóban megbízható személyt: ,,A Vigasztaló pedig, a Szentlélek, akit az Atya küld az én nevemben, megtanít majd titeket mindenre, és eszetekbe juttat mindent, amit mondtam nektek."[33]

Ne higgye tehát senki, hogy az agykontroll tanfolyamon, pénzért meg lehet venni a Szentlelket! Ezt már Simon mágus is próbálta. Olvashatjuk az Apostolok cselekedeteiben, hogy mire ment vele. Nekünk biztos ígéretünk van Jézus Krisztustól. Földi életünk teljességéhez, boldogulásunkhoz, üdvösségünk eléréséhez másra nincs is szükségünk, csupán arra, amit Ő ad nekünk. Ebben kell szilárdan hinnünk.
5. Lehet-e az agykontrollt rosszra is használni?

Egyértelműen igent kell válaszolnunk. A gyakorlatok ugyanis csupán az ,,én" akaratát tartják szem előtt, pld.: én kapjam meg az állást minden jelentkező közül, én szerezzek parkolóhelyet, én, én, én! Márpedig a keresztény ember számára Isten akarata kell, hogy az első helyen álljon. ,,Senki se keresse
jupiter21, 2015. március 04. szerda, 08:03
Nincs Cím
helyzetekből. Ezt nevezik "átírásnak", mert míg néha a körülményeket nem tudod befolyásolni, azon igenis képes vagy változtatni, hogyan tekints a dolgokra."

"Én dönthetek. Te dönthetsz. Úgy is dönthetünk, hogy kitartunk a csalódásaink és a hibáink mellett. Dönthetünk úgy, hogy keserűek, dühösek vagy szomorúak maradunk. Vagy amikor nehézségekkel és bántó emberekkel kerülünk szembe, dönthetünk úgy is, hogy tanulunk a tapasztalatainkból, és továbblépünk, és vállaljuk a felelősséget a saját boldogulásunkért."

"Minden ember úgy érzi, az ő terhei a legnehezebbek. Sokan úgy érzik, magukra maradnak a gondjaikkal, a problémáikkal, és sokan vannak olyanok is, akik nem látják a kiutat, akik nem rendelkeznek azzal az erővel, amelynek birtokában továbbléphetnének.
Nick Vujicic, a végtagok nélkül született szerb származású ausztrál fiatalember a világot járva, a saját példáján keresztül szembesíti az embereket azzal, hogy vannak, akik valóban komoly problémákkal küzdenek, mégsem adják fel.
radvanszki_jozsef, 2014. február 22. szombat, 22:01
EFT technika
folyásának, egészségünk napról-napra fokozatosan visszatér. És ez így van.
Ezt pedig tudatosságunk emelésével növelhetjük, úgy, hogy felismerjük magunkban aktuális "problémánkat" és tudatosan kiütve elménkből a kopogtatás technikáját alkalmazva, behelyettesítjük számunkra kellemes, pozitív, építő gondolatokkal. Gondolataink érzelmeink kiváltói.... tehát változtassuk át gondolkodásunkat, hozzáállásunkat negatívról- POZITÍVRA!
Tudatos megkönnyebbülésünk a legrövidebb út boldogságunk és boldogulásunk felé. És bizony, bármennyire megdöbbentő, az EFT még az orvosaink szerint is fizikai feloldódást, gyógyulást eredményez testünk energetikai rendszerében, ami olyan csodálatosan van megalkotva:)
És! Mindössze néhány mozdulattal jár, akár naponta többször is

testünk megadott részén ujjbegyünkkel, vagy behajlított mutató ujjunkkal kopogtatunk, kedves, szuggesztív mondókákat mondogatva, és ha kitartóak vagyunk, elérjük a kívánt hatást.

Ilyet pl: Bár tudom, hogy most még.... 80
taltos1, 2013. augusztus 06. kedd, 22:07
Balog Zoltán: a közjóban egyesülő közös akaratban előre tudunk jutni
lehet belőlük", de mire a gimnázium végzősei lesznek, sokan azt gondolják majd, hogy "rám senkinek sincs szüksége, mi lesz belőlem ebben az országban". Balog Zoltán kiemelte: közös felelősség, hogy "ha megszületik egy ilyen kesernyés, borongós érzés akkor ez ne váljon magatartásformává".

Az a dolgunk, hogy azt érezze minden fiatal polgár Magyarországon, hogy szükség van rá, szükség van a munkájára, szükség van a tudására, szorgalmára, tisztességére - fogalmazott a miniszter.

Leszögezte: boldogulásunk nem a külső körülményektől függ, hanem attól, hogy ebben az országban végre megtanuljuk, csak együtt lehet kimenekülni a bajból.

Az iskola tanévnyitó ünnepségét a református templomban tartották, az istentiszteletet Szabó István dunamelléki református püspök szolgálta, aki emlékeztetett arra, hogy a Baksay Sándor Református Gimnázium húsz évvel ezelőtt került vissza az egyházhoz.

A jelenleg 8600 lakosú kisváros református középiskolájában a 334. tanévet nyitották meg vasárnap. Az egyháztól
velemenyezd, 2012. szeptember 02. vasárnap, 15:33
#NAPI TIPP# Tervezzük meg...
Tervezzük meg a jövőt!

Emberi természetünkhöz tartozik, hogy terveket szövögetünk. Előre gondolkodunk, amikor a barátainkkal szeretnénk találkozni, az esküvőnkre készülünk, vagy nyaralásról döntünk. Ha pedig visszatekintünk életünkre, rájövünk, hogy a legörömtelibb eseményeket hosszas tervezés előzte meg.
A tervezés alapfeltétele a sikernek. Minden fáradozásunk hiábavaló, ha nem tervezzük meg előre cselekedeteinket. Dolgozzunk hát ki stratégiákat jövőnk megtervezésére! Íme néhány tipp, amiből erőt meríthetünk:

Kezünkben a sorsunk

Szakítsunk időt rendszeresen a pihenésre, és vegyük elő a naptárunkat, hogy bejegyezhessük teendőinket! A nehéz és kellemetlen feladatokat hagyjuk azokra a napokra, amikor tapasztalataink alapján a legjobb formánkat hozhatjuk! Ahol és amikor csak lehet, takarékoskodjunk az időnkkel és az energiánkkal! (Például egy derűs
1vargaildyko, 2011. május 31. kedd, 09:42
Érzelmi inteligencia........
Teszteld az érzelmi intelligenciádat!

Ma már tudjuk, hogy sikereinket, boldogulásunkat nemcsak az intelligenciahányadosunk, sokkal inkább az érzelmi intelligenciánk mértéke határozza meg. Az EQ megmutatja, hogyan bánunk az érzelmeinkkel, mennyire vagyunk empatikusak, ambiciózusak, és hogy milyenek az önkontroll funkcióink. Tesztünk segítségével most te is megtudhatod, mennyire fejlett az érzelmi intelligenciád.

1. Ha szomorú vagyok, általában
a) magamba fojtom az érzelmeimet (0 pont)
b) csendben sírdogálok valahol (3 pont)
c) kibeszélem magamból a frusztrációmat (5 pont)

2. Általában
a) optimista vagyok (5 pont)
b) pesszimistán állok a dolgokhoz (0 pont)
c) törekszem arra, hogy pozitívabban szemléljem a világot (3 pont)

3. A céljaim érdekében
a) kitartóan tudok küzdeni (5 pont)
b) ritkán tudok nagy erőfeszítést
szisszy83, 2011. április 13. szerda, 22:34
1/2
Képek, videók
potapka-cernokrka-2513 .jp
gyurusne
2009. szeptember 19. szombat, 16:36
A dicsőséges pótapa
hollossyne
2007. augusztus 07. kedd, 14:03
Mostohaöcsém , pótapum ,
kishuncutka
2006. október 01. vasárnap, 11:09
Vidékfejlesztés
csigamalac
2006. szeptember 06. szerda, 18:59
videkfejlesztes.jpg
sg-fastron
2006. június 16. péntek, 06:27
Stemler János2
janos1950
2008. március 27. csütörtök, 18:59
Stemler János
janos1950
2008. március 27. csütörtök, 18:50
A jövő azoké....gif
pacsakute
2014. július 01. kedd, 09:58
A jövő azoké,....jpg
jucinenadov
2013. november 26. kedd, 20:02
A jövő azoké....jpg
pacsakute
2013. augusztus 14. szerda, 18:39
azoké a jövő
lovaszmarika
2011. november 09. szerda, 16:09
A jövő azoké.gif
suzymama43
2011. november 05. szombat, 22:50
A jövő azoké.JPG
jakabgasparne
2010. április 01. csütörtök, 03:11
A jövő azoké, akik hiszne
jakabgasparne
2010. március 06. szombat, 08:18
A jövő azoké
jakabgasparne
2009. augusztus 24. hétfő, 05:53
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.