Regisztráció  Belépés
2018. április 27. péntek | 17. hét | 117. nap | 05:01 | Zita
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Visszanézem hogy akkor mi a francot műveltem itt...
használni.Halálos parazita leselkedik kutyáinkra, macskáinkra

A tudósok figyelmeztetnek a nagy veszélyre, az állatokat megölheti a parazita, és nehéz ellene tenni.

2015.09.18 07:00

Sajnos, rókák is közrejátszanak az akár halált is okozó paraziták terjedésében, amelyek komolyan veszélyeztetik a kutyákat és a macskákat - figyelmeztetnek brit tudósok, azonban az utóbbi időben - Budafokon legalább is biztosan - elszaporodtak a házas-, és meztelen csigák. És ha ott, akkor bizony máshol is. Ezek az aranyos állatkák azonban nem veszélytelenek: elfogyasztásuk esetén tüdőférgességet okozhatnak kutyáinknak és macskáinknak - olvasható a Hungarvet Állatkórház oldalán is.

"Bár az ember azt gondolná, hogy ezek nagyon
eposz, 2018. április 25. szerda, 17:57
Zárt osztály
Miért kérded?
- Mert láttalak titeket.
- Na, és, akkor mi van.
- Semmi, csak úgy mondom.
- Híre ment, hogy itt vagyok?
- Nem.
- Akkor, hogy tudtad meg.
- Hilda monda, azaz súgta nekem.
- Kedves Hilda!
- Igen, Ő volt.
- Na, jó megyek, holnap találkozunk.
- Menjél, szia, Kossuth.

Illedelmesen elköszöntem, mert megérdemli.

Érdekes, alig vagyok bent egy pár órája, és tudják. Holnap, majd nézhetek, felismernek e, vagy sem. Inez, biztosan, kíváncsi leszek, biztos megfog lepődni. Neki is el kell mesélnem, mit meséltem Kossuthnak.
Na, nem baj, majd mesélek.

Megint lépéseket hallottam, számomra ismeretlen nővér, végig járja a folyosó termeit, és jó éjt kíván.

Nálunk is lekapcsolta a villanyt, sötét volt a szobába, csak a kandeláber, és az utcai fény világított be egy kicsit.
Éjjel, többször is felkeltem, izgultam, hogy most mi lesz velem. Izgalmamban, majdnem vizeletem az ágyamba, sikerült visszafognom,
bossi, 2018. április 24. kedd, 05:11
ro BOT Program - Noob Saibot
szerkezetét. Régi életéből megmaradt tudása segítségével átprogramozta a kiborgot, hogy az csakis neki engedelmeskedjen, és az androidban talált nanotechnológiát a saját teste démoni természetével keverve sikerült létrehoznia egy szokatlan tulajdonságokkal rendelkező kiberdémon mintáját, amit leendő hadserege alapjának szánt. A sereghez viszont még több olyan nanobot kellett volna, mint amik a kiborgban (akitől az aktiválása után megtudta, hogy a Smoke kódnévre hallgat) voltak. De tudta, hogy a Lin Kuei-nél biztosan találnak még, így elhagyta a palotát és visszatért a Földi Birodalomba.
A Lin Kuei egykori központja azonban üresen tátongott, látszott, hogy jó ideje elhagyták már azt. És jó pár hónapba beletelt, míg Noob Saibotnak végre sikerült kiderítenie, hogy a klán új Nagymestere Szibériába, egy rég elhagyatott ősi templom falai közé költöztette a klánt. Smoke-kal együtt útra keltek, hogy meglátogassák őket.
A templomhoz érve Noob és Smoke nem vártak sokáig, elkezdték lemészárolni az ott
eposz, 2018. április 20. péntek, 09:37
Mosr akkor bűn, ha QRVA jól érzem magam, miután kiderült: SOKKAL TÖBBEN VAGYUNK, mint a Fidesz-bagázs idiótái?
Szabad lopni, ölni,stb.
Kérdésedre válaszolva: Tisztelem más tulajdonát. Lennének dolgok amit büntetés nélkül el tudnék lopni, de nem teszem. Nem az enyém!
Miért nem gyilkolok? Mert nem vagyok gyilkos. Amikor valakit megölnek, akkor nem annak az egy embernek okoznak rosszat akit megöltek, hanem hosszú távon azoknak akik szerették, a család, a barátok. Tehát egy ember megölése több ember életét teszi tönkre. Gondolatban el lehet játszani vele, mi lenne ha megölhetnél büntetlenül 10 embert. Biztosan sokan tudnának listát állítani. Azonban el kell gondolkozni ha megölöd kinek okozol fájdalmat. Én nem hiszem hogy meg tudnám tenni.
Megmondják hogy élj.
Alapból egy kormány, vagy egy képviselő az őt megválasztó emberek akaratát kell képviselje. Ez alól nem lehet felmentés. Igazából soha nem személyt választasz, hanem azt ami ( szándékosan AMI) képvisel téged, a személy csak ennek az eszköze. A vizitdíj bevezetése előtt (amire 2006-ban a miniszterelnök jelölt vitán Gyurcsány azt mondta
kocskiendre, 2018. április 19. csütörtök, 13:54
Tallóztam
Egy nemrégiben megjelent tanulmány szerint kiderült, hogy a sós vízzel való gargarizálás több pozitív dolgot is tartalmaz, mint azt gondolnánk. 400 önkéntesen végeztek el kísérletet mi történik, ha naponta használjuk a sós vizes öblögetést.

Az biztosan kiderült, hogy az influenza és a megfázás tüneteit hihetetlen módon enyhítette. Két csoportra osztották a 400 embert, akik közül az egyik csoport napi 3 alkalommal gargarizált a másik csoporttal szemben, náluk 40 %- csökkent a felső légúti és húgyúti fertőzések száma.

Néhány más, 2005-ben végzett tanulmány is alátámasztotta már a sós vizes öblögetés előnyeit. Íme az 4 leggyakrabban tapasztalt hatás:

1. Csökkenti a fájdalmat a torokban

A sós víz csökkenti a torokfájást, segít megszüntetni a felesleges nyálkát és meggyógyítani a gyulladt szöveteket. Eltávolítja a baktériumokat, allergéneket és a gombát, amelyek a torokra tapadnak. 1/4 vagy 1/2 teáskanál sót 8 dl langyos vízbe oldjunk fel és gargarizáljunk vele naponta
horvathnemagdi, 2018. április 16. hétfő, 18:14
Halálos parazita leselkedik kutyáinkra, macskáinkra
A tudósok figyelmeztetnek a nagy veszélyre, az állatokat megölheti a parazita, és nehéz ellene tenni.

2015.09.18 07:00

Sajnos, rókák is közrejátszanak az akár halált is okozó paraziták terjedésében, amelyek komolyan veszélyeztetik a kutyákat és a macskákat - figyelmeztetnek brit tudósok, azonban az utóbbi időben - Budafokon legalább is biztosan - elszaporodtak a házas-, és meztelen csigák. És ha ott, akkor bizony máshol is. Ezek az aranyos állatkák azonban nem veszélytelenek: elfogyasztásuk esetén tüdőférgességet okozhatnak kutyáinknak és macskáinknak - olvasható a Hungarvet Állatkórház oldalán is.

"Bár az ember azt gondolná, hogy ezek nagyon ritkán előforduló esetek, a valóság az, hogy nem igazán tudjuk, milyen fokú a fertőzöttség háziállatainkban. Amit tudunk, és ami óvatosságra int, az a hazai róka populáció fertőzöttsége, amiről viszont pontos adataink vannak" - írja az állatkórház orvosa, Dr. Bendzsel Dániel. 100 rókát vizsgálva kiderült, hogy a tüdőféreg
eposz, 2018. április 15. vasárnap, 20:46
Facéról tallóztam
fog élni, miközben ő a rendszer vesztese, te pedig a nyertese lennél. Gratulálok neked, hogy ugyan egy egész országgal kibasztál a szavazatoddal, de messze leginkább, messze legjobban, és messze a leghosszabb távra saját magaddal, és főleg a gyerekeddel basztál ki. Az a 3-5%, amelyik majd iszonyú nehezen megcsinálja az ugrást a faluból, az majd mérhetetlenül hálás is lesz neked ezért a nagyszerű döntésért. Oh, és egy utolsó kósza gondolat. Igen, valamennyi választási csalás, csúsztatás és okoskodás biztosan volt, hiszen itthon otthon vagyunk. De ezt ti szavaztátok meg, srácok. Ennyi nem lehet hozzáírni. Ezt ti így akartátok, csak persze erről se tudtátok, mi az, amit valójában akartok. Majd most kiderül. Fájni fog.
Nem, még nem fejeztem be. Még Simicska Lajosnak is gratulálni szeretnék, neki külön. Felfalta magát a gyermeke, uram. Maga kitalált, létrehozott, felépített és aztán szabadjára engedett egy rendszert, ami felfalta és felfalja az országot, és amelyik lekaszálta közben magát is. Magának pedig
aranyag, 2018. április 12. csütörtök, 20:28
NLP - Neuro Lingvisztikus Programozás - 1
egyének megfigyeléséből, majd ennek leírásából és tanulhatóvá tételéből jött létre.

Az NLP első pillantásra

Nézzük, mik az NLP főbb területei és ezek mi mindenre jók!

Hogyan tudjuk befolyásolni az érzelmeinket?

Képzeljük el, milyen hatással lenne életünkre, ha puszta akarattal bármikor nagyteljesítményű állapotra tudnánk kapcsolni! A legtöbb gondunk abból származik az életben, hogy nem vagyunk egy bizonyos erőforrás birtokában a megfelelő pillanatban. Életünkben biztosan voltunk már teljesen magabiztosak és határozottak, de éltünk át erős félelmet és szomorúságot is. Minden megvan bennünk, csak elő kell valahogy hozni! Igen ám, de hogyan? Erre a kérdésre ad választ a rögzítés.

Gondolatolvasás a szemmozgások segítségével!

Gondoltál-e már arra, hogy a szemmozgások mögött felismerhető törvényszerűség rejlik? Mert én nem. Bizony nagyon elcsodálkoztam, amikor kiderült, hogy mi mindent lehet észrevenni, amikor valakinek a szemmozgását figyelemmel
eposz, 2018. április 11. szerda, 20:12
Hol tollal, hol ecsettel „szól”
mielőtt szüleim sírjára hullatná apró, habos szirmait. Néha már februárban megjártuk az erdőt, hol apámmal, hol a játszópajtásokkal... S nem maradt el a minden vasárnapi istentisztelet, ami nemzettömbben maradásunk alapvető feltétele volt.

- Magyar iskolába járt?

- Magyar óvodába és magyar iskolába, de csak X.-es koromig, mert Váradon iskolát kellett volna váltanom a folytatáshoz. Ezért inkább hazamentem Élesdre. Mindig is reál beállítottságú voltam, a volt tanáraim biztosan elcsodálkoznak, ha hírét veszik, hogy verseket, regényeket írok. Pedig édesanyám színházba járó ember volt. Ha Nagyváradon két cintányért összeütöttek, mi ott voltunk, sőt, ha fontosabb magyar helyen disznótor volt, arra is beutaztunk. Nem volt távolság Élesd és Várad között. A Kortárs Színpadhoz kerülni nagy álmom volt. Végül könnyen sikerült, de nagyon nagy csalódás lett. Tízéves koromban láttam őket először, és nem bírtam kivárni, hogy elérjem a jelentkezésre előírt korhatárt az amatőr
irmus, 2018. április 07. szombat, 10:58
Helló április, üdvözöllek tavasz!
Ma már fantasztikus idő van. Bár nem jutottam ki sok időre, de annyira igen, hogy kikerültek a székek a teraszra, és az asztal is a helyére került :-) Előkerültek a hintaágyak párnái....kikerültek az ágyneműk szellőztetésre <3, és a kutyák is már szinte egész nap kint tobzódtak, vagyis még most is, mert még ezerrel süt a nap :-)
Szóval fantasztikus idő van végre, végre , végre!!!!!
A fű már kezd gyönyörűen zöldellni, éslassan virágba borulnak a fák is, de az aranyeső már biztosan a héten, kezdenek kipattanni a virágai.
Lassan 6 óra és még mindeig süt a nap, nem fantasztikus? Csupa energia!
Kell is, hiszen egyre jobban beleásom magamat a problémámba, ami sajnos lassan teljesen nyilvánvalóvá válik, hogy a pajzsmirigy lesz a ludas mindenben. És ez lassan 4 éve fennáll, ahogy az anamnézist végiggondoltuk a dokinővel. De nem hagyjuk annyiban, mert mindennek utána megyünk. ÉS bizony az ember megtalálja lassan a megoldást. A pajzsmirigy alul működés, a mellékvese, a máj , az epe alul
dundulino, 2018. április 03. kedd, 18:11
Ombudsman: alapjogsértő mulasztás történt egy szülői kérelem elbírálásánál
Az Alapvető Jogok Biztosának Hivatala csütörtöki, az MTI-hez eljuttatott közleményében ismertette: a biztoshoz forduló panaszos kérte, módosítsák, hogy kiskorú gyermekével csak felügyelet mellett tarthat kapcsolatot, de bár ügyében az eljárási határidő többszöröse telt el, mégsem döntöttek. Két éve csak a gyermekjóléti központban találkozhatott gyermekével, és csak felügyelet mellett, miközben véleménye szerint indokolt lenne, hogy felügyelet nélkül hosszabb időt tölthessen a gyermekével. Az újraszabályozásról nem tudtak megegyezni a gyermeket nevelő apával, mivel ő az eljárásban vitatta, hogy a panaszos mentális állapota ehhez megfelelő lenne. Az anya a gyógyulását igazoló zárójelentések megküldésével eleget tett a gyámhatóság igazolási felszólításának. A gyámhatóság megkereste a gyermekjóléti központot és azt a választ kapta, hogy az anyánál nem tapasztaltak olyan magatartást, amely félelmet keltene a gyermekben.

Mint írták, Székely László ombudsman vizsgálatot indított és kiderült, hogy a
velemenyezd, 2018. március 22. csütörtök, 17:22
Kiderült, ki pótolhatja Radics Gigit az X-Faktorban
mivel az X-Faktor legújabb évadának castingját reklámozó videóban még egyértelműen mentorként tűnik fel. Ebben a kisfilmben Radics Gigi helye már üres de a készítők jelezték: újabb női zsűritag érkezik.

A Bors úgy tudja, Rúzsa Magdi vagy Zséda lehet a befutó, a lap szerint Rúzsa az esélyesebb. Mindkét énekesnőnek van tehetségkutatós tapasztalata, Rúzsának a színpad mindkét oldaláról. Zséda tévéműsor nélkül futott be, ezért fellépőként nem, “csak" zsűrizni láthattuk a Dalban, ám ez biztosan nem rontja esélyeit.

Az RTL továbbra is azt mondja, hogy egyelőre az énekeseket keresik a műsorba, illetve hogy kisfilmjükből kiderül, ki érkezik Radics Gigi helyére. Ám ha Byealex mégis távozik, akár két megüresedett hely is kiadó lehet az X-Faktor mentorainak asztalánál.

Kapcsolódó
Két mentor távozik a magyar X-Faktorból
Ők az X-Faktor idei mentorai
Ő lesz az X-Faktor új nő
tinka1951, 2018. március 19. hétfő, 09:40
1/103
Képek, videók
visszanézek.jpg
klara50
2013. október 16. szerda, 01:58
visszanézés keretben.bmp
liza1
2008. december 03. szerda, 22:18
visszanezes
beatrice
2008. október 09. csütörtök, 19:33
Hungary.gif
vorosrozsa66
2018. március 15. csütörtök, 16:56
Hungarian WorlWinner96 As
charlotteani
2018. január 26. péntek, 20:46
Hungary-0037_-_Shoes_o n_t
liliana01
2018. január 25. csütörtök, 20:23
ATTILA SZALAY [Hungary] (
szalay_attila
2017. szeptember 07. csütörtök, 13:22
A művelt róka
sanci81
2016. június 11. szombat, 08:09
muveltseg.JPG
kmmmarika
2011. január 24. hétfő, 16:23
művelt_alkoholista.jpg
vicker26
2008. június 01. vasárnap, 20:11
művelt_alkoholista.jpg
jencuska1970
2008. május 02. péntek, 18:21
gondosan művelt
paniko
2007. július 02. hétfő, 20:51
Figyelmeztetés
sacimama
2017. október 28. szombat, 22:06
baby-figyelmeztetés.jp g
agica2004
2014. június 22. vasárnap, 19:35
Udvarias figyelmeztetés.j
snbela44
2013. február 25. hétfő, 13:31
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.