Regisztráció  Belépés
2018. július 17. kedd | 29. hét | 198. nap | 01:54 | Endre, Elek
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Nevess Te is...
Természetesen nem ránk vonatkozik.
Ezt a levelet az idősebb korosztály azért kapja, hogy derüljön rajta, a fiatalok meg azért, hogy tudják, mi vár rájuk

1.) Egy idős úriember évek óta hallási problémákkal küszködött. Elment az orvosához, akinek sikerült számára egy olyan készüléket beszerezni, mely 100%-os hallást biztosított. Egy hónap múlva elment ellenőrzésre az orvoshoz, aki azt mondta:
- Az ön hallása tökéletes. Gondolom, a családja is nagyon örül ennek.
Az idős úr így válaszolt:
- Még nem mondtam meg a családomnak. Csak ücsörgök, és hallgatom a beszélgetésüket. Már háromszor írtam át a végrendeletemet!

2.) Két idős ember egy öregek otthonában egy fa alatt üldögél és beszélget.
Az egyik azt mondja a másiknak:
- Béla, én már 83 éves vagyok és mindenem fáj. Tudom, hogy te is az én koromban vagy, te hogy érzed magad?
- Én? Mint egy újszülött!
- Tényleg?
- Igen! Se fogam, se hajam és azt hiszem, éppen bevizeltem.

3.) Egy idős
simocsi, 2018. július 14. szombat, 20:34
Keresztyén
"Keresztyén az, aki Isten Igéjét elfogadja, és alatta él. Fenntartás nélkül meghódol Isten igéjének, ahogy 'az igazság írásában' meg van írva - hisz a tanításnak, bízik az ígéretekben, követi a parancsolatokat. A Biblia Istenére úgy tekint mint Atyjára, a Biblia Krisztusára mint Megváltójára. Örömmel vallja, hogy Isten szava meggyőzte őt a bűnről és biztosította a bűnbocsánatról. Lelkiismerete, mint Lutheré, Isten Igéjének foglya; legfőbb törekvése, mint a zsoltárosé, hogy Isten szavával egész életét összhangba hozza."

- J. I. Packer -
kalmanpiroska, 2018. július 14. szombat, 10:38
Mi a megoldás a Facebook-kal kapcsolatos alábbi kérdésre?
válogatni:

https://www.facebook.com/sound/collection/terms
https://www.facebook.com/sound/collection?sound_collection_tab=sou nd_tracks

A gondot az okozza, hogy ezzel kapcsolatban a Facebook-nak van egy megkötése (idézek a Hanggyűjtemény használati feltételeiből):

A Hanggyűjtemény díjmentesen használható audiotartalmakat biztosít (nem kizárólagos használatra), amelyek lehetővé teszik a Facebookon közzétett videotartalmak kiegészítését kiváló hangminőségű hangfelvételekkel. Bár a Hanggyűjteményben elérhető audiotartalmak használata díjmentes, az erre vonatkozóan itt biztosított licencengedély megadását a jelen Használati feltételek és a Facebook Jogi és Felelősségi Nyilatkozat (JFNY) rendelkezései szabályozzák,továbbá az audiotartalmak kizárólag abból a célból használhatók fel, hogy a Facebook-platformon létrehozott, feltöltött és közzétett videókban alkalmazzák őket (ideértve a harmadik fél webhelyén elhelyezett, de a Facebook-platformra mutató hivatkozásokon keresztül
xyzxyzxyz, 2018. július 07. szombat, 09:39
Túltermeléstől szenved a magyar bodzapiac
területű telepítései ugyanis termőre fordultak, emiatt pedig a tavalyihoz hasonlóan idén is túltermelés és alacsony árak várhatók.Szinte biztosan nem lesz olyan jó a magyar bodzapiac termelőinek, mint 2016-ban, amikor jó termést, a vadon gyűjtött bogyókkal együtt mintegy 20 ezer tonnát takarítottak be. Ráadásul akkor az egyetlen jelentős európai bodzás rivális Ausztriában a fagykárok miatt alacsony volt a hozam. Az akkori, kilónként 180 forintot is meghaladó felvásárlási árak megfelelő jövedelmet biztosítottak a termelőknek. Tavaly viszont összeomlott a piac. Az alig 60-70 forintos, illetve ez alatti árak nagyon rosszul érintették a termelőket. Sőt, volt olyan időszak is a szezonban, amikor egyáltalán nem vették a bodzát, emiatt pedig néhány termelő le sem szedte a termést A 2000-es évek eleje után tavaly ismét túltermelés volt. Ez annak a következménye, hogy rengeteg bodzát telepítettek
bordat, 2018. július 03. kedd, 19:31
Az MNB 25 milliárd forintért kötött üzletet a devizaswap-tenderen
A jegybank a honlapján közölte: a meghirdetett mennyiség 75 millió euró (25 milliárd forint) volt, amelyre a bankok 403 millió euró (133 milliárd forint) értékben nyújtottak be ajánlatokat. Az MNB 25 milliárd forint értékben kötött üzletet a bankokkal. A swaptenderen 4 bank vett részt.

A szerdai lejáratot és a tender eredményét figyelembe véve az MNB által biztosított bankrendszeri többletlikviditás július 4-én 1989 milliárd forint marad. Ebből az egy hónapos eredeti futamidejű állomány 99,6 milliárd forintot, a három hónapos eredeti futamidejű állomány 324 milliárd forintot, a hat hónapos eredeti futamidejű állomány 49,6 milliárd forintot, a tizenkét hónapos eredeti futamidejű állomány pedig 1515,8 milliárd forintot tesz ki.

Az MNB Monetáris Tanácsa 2016. szeptember 20-án jelentette be, hogy a három hónapos betét mennyiségi korlátozásához kapcsolódva, a likviditási folyamatokkal kapcsolatos bizonytalanságok kezelésére likviditáslekötő betéti és likviditásnyújtó devizaswap finomhangoló
velemenyezd, 2018. július 02. hétfő, 21:12
Tegnap 2018. 06. 30-án érkeztem Pestre 15h-kor! Ide jöttem..
RENGETEG!!!
EGY RÉGI SZERELMI BÁNAT VÉGETT,
AZ VOLT A GONDOLATOM, BEVESZEK
EGY PÁR NYUGTATÓT ÚGY 5 DB-OT,
abból, amire marékszám szoktam rá,
CLONAZEPÁM A HATÓANYAGA, DE
CINOLAZEPÁMRA ILL, AZ IBOPROFENRA IS
rendesen rá voltam szokva.

Tehát 8 év, plusz, ha hozzáadom, amig
agonizáltam, sajnáltam magam, mig meg
nem jött, ki nem tisztult az agyam....az még 3 év.

Ekkor már 40 éves elmúltam....
Egy olyan embernél élve, aki lakhatást
biztosított a számomra, de akinek szintén
megkeserítettem a 8 év alatt az életét a
magaméval együtt....

Gondolkoztam mit lehetne tenni.
Jót, feltétlenül jót. Mindig ez volt az
álmom, jónak maradni, s 2x is elbuktam
26 évesen először, majd 4 év múlva
szintén.

Tanultam belőle! Akkor 12 évig mámorban
heverészve mégsem igazán, mert azzal
elkábítottam magam...nos ez is egy megoldás volt.
Nekem az egyetlen, hogy ne fájjon, ami fájt.
Mert gyötört
charlotteani, 2018. július 01. vasárnap, 17:23
Diótörő (opera)
lehetőségek országa volt és lesz is. Magyarországon is van egy város, ahova szép reményekkel özönlik a nép, ez pedig Butapest. Így van ez ma is, de így volt ez régen is. Jó kilencven évvel ezelőtt a fővárosban léteztek álomállások, ezek egyike volt a diótörő munkakör. De nagy volt a tolongás a papír zacskó ragasztó pozíció betöltésére is. E két szakma nők számára volt fenntartva (az utóbbi pedig nagy karriert futott be bizonyos zártkörű intézményekben). A mázoló szakma pedig számomra is nagy lehetőségeket biztosított volna, mert festőművész nem vagyok, de mázolni, na azt nagyon tudok. Ennek bizonyítására egy cirka 25 éves történettel zárnám is szűkre szabott mondandómat.
Egyéves sorkatonai szolgálatomat töltöttem Pesten. Köszönöm szép volt, de soha többet. Nehezen viseltem/viselem a parancsolgatást, ha lett volna olyan rang, akkor biztos al-közlegényként szerelek. Az öreg katonák pattogtatását is csak összeszorított foggal tűrtem, vagy nem. Egy ilyen vagy nemnek az lett a következménye, hogy egy
naplopoleon, 2018. július 01. vasárnap, 17:03
Neglinnaja föld alatti folyó
Neglimna vagy Neglinka egy 7,5 kilométer hosszú föld alatti folyó, a Moszkva folyó mellékága, mely az orosz főváros központi részén folyik keresztül. A Sándor Kertet 1819-21 között építették a mesterséges meder fölé.

Természetes állapotában a Moszkva a város északi része felől folyt át a város centrumán. A 16 század elején a Neglinka a Kreml falait körülölelő várárok vízellátását biztosította, de horgásztak is belőle, valamint biztos forrásként szolgált a gyakori városi tüzek oltásához. Emellett vízhozama malmokat hajtott, fürdőket táplált és kovácsüzemeket látott el. Négy híd is átszelte a folyót.

A 18. századra azonban a lakosság és az ipar erősen elszennyezte a Neglinkát, ezért - valamint egyre förtelmesebb bűze miatt - a víz csatornába terelése mellett
schuro, 2018. június 29. péntek, 22:11
Török választások - Erdogan nyerte a török elnökválaszást, az ellenzék elismerte a győzelmét
Az Anadolu török állami hírügynökség hétfő késő délutáni adatai szerint az elnökválasztás szavazatainak 99,92 százalékos feldolgozottságánál Erdogan 52,59 százalékon áll.

A második Muharrem Ince 30,64 százalékkal. Őt Selahattin Demirtas, a kurdbarát Népek Demokratikus Pártja (HDP) börtönben ülő egykori társelnöke követi 8,4, majd Meral Aksener, a nacionalista Jó Párt (IP) jelöltje 7,29 százalékkal. A két utolsó helyen álló induló aránya együttesen alig lépi túl az 1 százalékot.

A parlamenti választáson a szavazatok 99,91 százalékos feldolgozottsága mellett Erdogan pártja, a kormányzó Igazság és Fejlődés Pártja (AKP) ugyan önálló abszolút többségét elveszítette a törvényhozásban, de az AKP és a nacionalista Nemzeti Mozgalom Pártja (MHP) alkotta, Népszövetség nevű pártszövetség együttesen a szavazatok 53,66 százalékát mondhatja magáénak, és így 344 mandátummal rendelkezik a 600-ból az egykamarás parlamentben. Ezen belül az AKP 42,56 százalékot (295 parlamenti helyet), az MHP pedig 11,1
velemenyezd, 2018. június 25. hétfő, 18:22
Vb-2018 - Uruguay nyerte az A csoportot
A két csapat már korábban biztosította helyét a nyolcaddöntőben. Az, hogy ott kivel játszanak, az esti Spanyolország-Marokkó, valamint Portugália-Irán összecsapások után derül ki.

Eredmény:

A csoport, 3. forduló: Uruguay-Oroszország 3-0 (2-0)-----------------------------Szamara, 41 970 néző, v.: Malang Diedhiou (szenegáli)

gólszerzők: Suárez (10.) Cserisev (23., öngól), Cavani (90.)

kiállítva: Szmolnyikov (36.)

sárga lap: Betancur (59.), illetve Gazinszkij (9.), Szmolnyikov (27., 36.)

Uruguay:

--------Fernando Muslera - Sebastian Coates, Diego Godín, Martin Cáceres - Nahitan Nandez (Cristian Rodríguez, 73.), Matia Vecino, Lucas Torreira, Rodrigo Bentancur (Giorgian De Arrascaeta, 63.), Diego Laxalt - Luis Suárez, Edinson Cavani (Maximiliano Gómez, 93.)

Oroszország:

------------Igor Akinfejev - Igor Szmolnyikov, Ilja Kutepov, Szergej Ignasevics, Fjodor Kudrjasov - Roman Zobnyin, Jurij Gazinszkij (Daler Kuzjajev, a szünetben) - Alekszandr Szamedov, Alekszej
velemenyezd, 2018. június 25. hétfő, 18:12
Az MNB 50 milliárd forintért kötött üzletet a devizaswap-tenderen
A jegybank a honlapján közölte: a meghirdetett mennyiség mindkét futamidőn 77 millió euró (25 milliárd forint) volt, melyre a bankok egy hónapon 290 millió euró (94 milliárd forint) értékben, három hónapon pedig 860 millió euró (279 milliárd forint) értékben nyújtottak be ajánlatokat. Az MNB mindkét lejáraton egyaránt 25 milliárd forint értékben kötött üzletet a bankokkal. Mindkét swaptenderen 4-4 bank vett részt.

A szerdai lejáratot és a tenderek eredményét figyelembe véve az MNB által biztosított bankrendszeri többletlikviditás június 27-én 1989 milliárd forint marad. Ebből az egy hónapos eredeti futamidejű állomány 100 milliárd forintot, a három hónapos eredeti futamidejű állomány 324 milliárd forintot, a hat hónapos eredeti futamidejű állomány 50 milliárd forintot, a tizenkét hónapos eredeti futamidejű állomány pedig 1516 milliárd forintot tesz ki.

Az MNB Monetáris Tanácsa 2016. szeptember 20-án jelentette be, hogy a három hónapos betét mennyiségi korlátozásához kapcsolódva, a
velemenyezd, 2018. június 25. hétfő, 18:02
Liviu Dragnea kilátásba helyezte Klaus Iohannis román államfő felfüggesztését
fogalmazott, hogy "nem kizárt" az államfő felfüggesztése, mert szerinte Iohannis gúnyt űz az alkotmánybíróságból, amikor "megengedhetetlenül" hosszú ideje mondogatja, hogy (a döntés megértéséhez) még "olvasnia" kell az indoklást.

Dragnea harciasságát a román média ellentámadásnak tekinti, miután a legfőbb politikai ellenfelévé vált államfő szombaton kijelentette, hogy Dragneának második korrupciós ítélete után el kellene tűnnie a román közéletből.

A PSD elnökét saját pártja ugyan támogatásáról biztosította, a jobbközép ellenzék azonban bizalmatlansági indítvánnyal próbálja megbuktatni a Dragnea bábjának tekintett Viorica Dancila miniszterelnököt, az utca pedig ellenzéki tüntetőktől hangos, akik a Dragnea-Dancila páros lemondását követelik.

Dragnea a koalíciós pártok hétfői együttes frakcióülése után azt is bejelentette, hogy a PSD és liberális koalíciós partnere, az ALDE törvényhozói részt vesznek ugyan a bizalmatlansági vitán, a szavazáson azonban nem. A Romániában immár megszokottá vált
velemenyezd, 2018. június 25. hétfő, 17:42
1/1276
Képek, videók
nevess te is......jpg
agica2004
2014. január 11. szombat, 15:18
te_nevess0607.png
puszatlaj
2012. február 07. kedd, 17:09
korosztály hét.jpg
kicsoda57
2015. október 29. csütörtök, 20:21
98-99-es korosztály.JPG
kezikormend
2010. január 14. csütörtök, 08:03
97-es korosztály
kezikormend
2009. október 29. csütörtök, 13:48
96-os korosztály
kezikormend
2009. október 29. csütörtök, 13:47
Négy korosztály
majusfa
2008. október 09. csütörtök, 21:27
Minden korosztálynak :)
bluessteel
2006. október 10. kedd, 15:49
Így haltak ki az úriember
cipello
2018. május 18. péntek, 13:29
uriember-macska.jpg
charlotteani
2016. május 24. kedd, 23:08
Úriemberek
sanci81
2015. május 09. szombat, 10:08
úriemberek.jpg
tinka1951
2014. június 14. szombat, 08:29
Az úriember...jpg
farkas1945
2013. február 03. vasárnap, 10:34
Úriember
lacika5
2012. augusztus 12. vasárnap, 09:39
Egy úriember és én
lovaszmarika
2011. március 08. kedd, 17:48
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.