Regisztráció  Belépés
2017. október 23. hétfő | 43. hét | 296. nap | 11:51 | Gyöngyi
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Hét szentély.......
Lőrincnek.

6.) Szími Szent Mihály-kolostora

Az egyenes nyomvonala Olaszország után Görögországon halad át, ahol Szími szigetének déli részén található a hatodik kolostor, amely az arkangyal három méter magas szobrát őrzi. Ez az egyik legnagyobb Szent Mihály-szobor a világon. A kolostort a 12. században alapították, a 18. században nyerte el mai formáját. A legenda szerint aki először alszik a szigeten, annak bizonyosan üzen álmában Szent Mihály. Nem kell mást tennie, mint reggel kimenni a tengerpartra, ahol a pópa türelmesen meghallgatja az álmát, és megmagyarázza, mit üzent neki az
agica2004, 2017. szeptember 17. vasárnap, 11:03
Regresszió - Információk Atlantisziakról
a tökéletes fajt, és először zárt és ellenőrzött körülmények között kezdődtek a kísérletek. A meggyorsított evolúciós változások azonban nem olyan eredményeket hoztak, mint amilyeneket a teremtők vártak.
Doku megváltozott hangszínben folytatta.
- Az elbizakodottság sohasem jó. Azt gondolták, hogy a tudás hatalom. Ezzel vissza is éltek rendesen. Voltak olyan atlantiszi csoportok, amelyek egészen tisztán akartak beleavatkozni az embernek a fejlődésébe. Az emberi lélek elkezdett fejlődni, és bizonyos tudáshoz jutott. De a tudást nem voltak képesek önmagában szemlélve használni - s egyes emberi populációk kezdtek visszaélni tudás adta fölényükkel. A teremtők a kezdet kezdetén nem vették észre mindezt. Legtöbb emberi lélek ha inkarnál is, nem képes öntudatra ébredni. Félig alvó szellemiségű lényként pedig csak kóvályog ezen a bolygón, nehezen találva meg a következő irányt. Szimbóluma ez a rég múlt idők tökéletlen beavatkozásainak.
Kérdező:
- Azt lehet mondani, hogy minden atlantiszi bűnös a
eposz, 2017. augusztus 11. péntek, 06:40
Hajnalhozók - Kik Az Isteneid?
ezek a lények valóban istenek voltak, ti pedig imádtátok, csodáltátok őket, és engedelmeskedtetek nekik. Ez a hittétel most óriási változás küszöbén áll. Felszínre kerül majd az igazság, az az igazság, amely teljes mértékben meg fogja változtatni a világnézeteteket. Jaj lesz azoknak, akik ezt nem hajlandók észrevenni ! A világ döbbenettől visszhangzik majd.

A bolygót valaha uraló teremtő istenek képesek megjelenni fizikai valóságukban, de leginkább más dimenziókban léteznek. A földet egy bizonyos vibrációs frekvencián tartják, miközben saját maguk táplálására emocionális traumát, vagyis érzelmi megrázkódtatást gerjesztenek. Vannak az életet mindenekelőtt tisztelő lények, de akadnak olyanok is, akik nem tisztelik az életet, és nem értik, milyen kapcsolatban állnak az élettel.

A tudás táplálja a tudást. Nehéz feladat számotokra, hogy megértsétek ezt a megfogalmazást, hiszen ti étellel táplálkoztok. Némely lény tápláléka a tudás. Minden táplálék tartalmaz tudást saját életciklusa valamely
eposz, 2017. augusztus 10. csütörtök, 16:27
Érdekesség!
lángnyelvek vesznek körül. A szakállas gróf és a másik életét vesztette. Sokan azt állítják,hogy azon az éjjelen maga Lucifer látogatta meg a két grófot,és arra ítélte őket,hogy valóban ítéletnapig kártyázzanak. Egyébként azóta a szakállas gróf kísértetét számos alkalommal látták,és még olyanokat is meggyőzött a létezése,akik eddig kételkedtek. Ezek után úgy néz ki,hogy a paranormális, illetve megmagyarázhatatlan jelenségek - bár globális méreteket öltenek - egy-egy jelenség fokozottabban koncentrálódik bizonyos adott területekre. Ez így volt régen és így van ma is. Gondolhatunk itt az 1760-as években jelentkező nagyméretű szörnyészlelésekre Franciaországban, az 1960-as és 70-es években történt rengeteg UFO-észlelésekre Észak-Amerikában ,vagy akár a Szűz Mária jelenésekre Portugáliában 1917-ben,amelyek mind nagy zűrzavart és felfordulást hagytak maguk után. Természetesen hazánkban is történtek és történnek ma is extrém jelenségek és dolgok,de korántsem annyira jelentősek illetve gyakoriak,mint mondjuk
piroska0101, 2017. augusztus 07. hétfő, 18:56
Tusványos - Novák: kiterjesztik az egyszeri anyasági támogatást a külhoni magyarságra is
A Köldökzsinór programmal azt szeretnék jelezni, hogy a kormány számára minden megszületett magyar gyermek érték, szülessen bárhol a világon - mutatott rá a család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkár, aki hangsúlyozta: a családok támogatása számukra nem kiadás, hanem befektetés.

A program alapján jövő januártól megteszik az első lépéseket, hogy a magyarországi családtámogatási formák közül bizonyos juttatásokat azok is megkaphassanak, akik nem Magyarország közigazgatási határain belül vállalnak gyermeket.

Első lépésként az egyszeri anyasági támogatást januártól minden magyar édesanya megkapja, függetlenül attól, hogy a gyermeke a világ mely pontján született.

Ez érvényes a Kárpát-medence és a diaszpóra magyarságára egyaránt - jelezte Novák Katalin. Hozzátette: egy egyszeri, 64 125 forintos támogatásról van szó, és mintegy 10 ezer gyermekkel számoltak az első évben, így összesen 640 millió forintos keretet különítettek el.

A támogatást akkor kaphatják meg az
velemenyezd, 2017. július 21. péntek, 12:22
Ingyenes szabadtéri minikoncertekkel készül a Zenélő Budapest
Állami Operaház Zenekara, a Budapesti Fesztivál Zenekar, a Duna Szimfonikus Zenekar, a Concerto Budapest, a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara, Ökrös Csaba és zenekara, valamint a Sárközi Lajos és zenekara muzsikusait. Hozzátette, hogy a sorozatban több mint 150 zenemű hangzik el mintegy 100 művész előadásában, s a minikoncertek szüneteiben az érdeklődők a zenészekkel és a hangszerekkel ismerkedhetnek meg.

Götz Béla művészeti vezető elmondta, hogy a Várkert Bazár Öntőház udvarán vasárnaponként és bizonyos alkalmakkor szombatonként nagykoncertek lesznek. Fellép mások mellett az Amadinda ütőegyüttes, a Szakcsi Lakatos Béla Trió, Snétberger Ferenc (gitár), a Brass in the five, Orosz Zoltán (harmonika) és Borbély Mihály (szaxofon).

A Vajdahunyadvárban erdélyi népzenét és népdalokat hallhat a közönség, a Magyarság Háza erkélyén fafúvósok muzsikálnak. A Várkert Bazár Gloriettjénél huszárruhás rézfúvós kvintett, a főbejáratnál szaxofon együttes várja a közönséget.

A Szent István-bazilika előtt
velemenyezd, 2017. május 24. szerda, 14:00
Emlékek - IV.
engedni

(T:3:8K)A FIZIKAI UNIVERZUMUNK/ TEJÚT GALAXIS/ ALCYON GALAXIS MEGTEREMTÉSE

BÍBOR CSALÁD- UNIVERZUM MEGTEREMTÉSE

A Fátylon túli angyalokkal együtt mi segítettünk megteremteni ezt az Univerzumot, és ezt a Földnek nevezett csodás helyet

(T: 3:8)UTAZÁSUNK KEZDETEKOR- AZ OTTHON ELHAGYÁSA UTÁN

Mikor megkezdtétek utazásotokat a ,,külső térbe" és az alacsonyabb dimenziókba, minden egyes szint egy bizonyos mértékű ,,tudat elkülönülést" eredményezett Magasabb Énetektől. Más szavakkal, mentális testeteken belül a tudatosság (vagy dimenzió) minden egyes szintjének frekvencia mintái a ,,bölcsesség Fénycsomagjaiként" eltárolásra kerültek, hogy a mi fogalmainkkal éljünk. Ezek ,,Fénymembránokba" vagy ,,egy fátyolba" lettek bezárva és ezeknek a különböző magasabb dimenziós tudat szinteknek az elérhetősége korlátozásra került egészen addig, amíg ismét
eposz, 2017. május 21. vasárnap, 17:28
Nyitrai Zsolt: Magyarország nem változtat bevándorláspolitikáján
kérdőíveket. Ez nagyon fontos kiállás a kormány politikája mellett, és fontos kiállás lesz abban az öt kérdésben, amit a brüsszeli hivatalnokokkal szemben képviselni kell majd - tette hozzá.

Kitért arra is, hogy a Fidesz és a KDNP a politikáját mindig a párbeszédre alapította. Így volt ez, amikor ellenzékben voltak - akkor nemzeti petíciót indítottak -, és most is így van, amikor kormányon vannak. Nagyon fontosnak nevezte, hogy a polgárok két választás között is el tudják mondani a véleményüket bizonyos kérdésekben.

Kocsis Máté (Fidesz-KDNP), Józsefváros polgármestere azt hangsúlyozta, hogy "nem lehet lesöpörni az asztalról" annyi ember véleményét, ahányan eddig visszaküldték a nemzeti konzultációs íveket, és ez komoly támogatást jelent a kormánynak a nemzetet érintő kérdésekben.

Elmondta, az ország 130 pontján tartanak kormánypárti politikusok, közéleti szereplők fórumokat a nemzeti konzultációval kapcsolatban, eddig mintegy nyolcvan helyszínen ez le is zajlott. Igyekeznek minél több helyre
velemenyezd, 2017. május 18. csütörtök, 19:54
Velencei Biennálé - Megnyílt a magyar pavilon kiállítása
magyar kormányzat kiemelt figyelméért is, amely a Velencei Biennálén való magyar jelenlétet kíséri évek óta.

Brigitte Franzen, az aacheni Peter und Irene Ludwig Stiftung ügyvezető igazgatója elmondta: Várnai Gyula kiállítása utópiákról szól, miközben a média, a politika folyton utópiákat vetít elénk. Csakhogy az utópia valami mást jelent, szó szerint nem létező helyet, amely azonban a gondolatok otthona is lehet. Ezt az utoposzt nem veheti el semmilyen hatalom - fejtette ki.

Mint hozzátette, bizonyos történelmi pillanatokban a toposz és utoposz mégis közel állnak egymáshoz: ma például menekültek tömegei vágynak arra, hogy egy utópiában élhessenek. A technológiai forradalom idején még az egész emberiség ugyanazt az utópiát kergette, amely mára elveszett és az utópia végül metaforává alakult: a béke utáni vággyá. Ez az elérhetetlen egy szocialista épület tetején felállított neonfeliratba sűrűsödött - emlékeztetett Brigitte Franzen, köszönetet mondva Várnai Gyulának, amiért az utópiából "egy létező
velemenyezd, 2017. május 12. péntek, 15:12
Kis mértékben megnövekedett radioaktív sugárzást mérnek Európa több pontján január óta
sugárszintet.

A jód-131 izotóp felezési ideje csupán nyolc nap, tehát jelenlegi észlelése a légkörben annak bizonyítéka, hogy nemrég szabadulhatott fel az izotóp - írja a Science Alert tudományos honlap.

Jelenleg a legvalószínűbb, hogy a forrás valahol Kelet-Európában lehet - egyes összeesküvés-elméletek szerint ez annak bizonyítéka, hogy Oroszország nukleáris tesztet hajtott végre az Északi-sarkvidéken.

"A mérések idején zord volt az időjárás, így nem tudjuk visszavezetni a sugárzást egy bizonyos helyszínre" - mondta el Liland. Hozzátette: a különleges izotópra tekintettel sokkal inkább elképzelhető, hogy valamilyen gyógyszerüzem hibájáról lehet szó, a jód-131 izotópot ugyanis széles körben használják a rák bizonyos típusainak kezelésére.

Nem ez az első ilyen eset: 2011-ben hasonló jelenséget figyeltek meg, melyről a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal támogatásával készült, február 16-án bemutatott kutatásból kiderült, hogy a csillebérci Izotóp Intézet Kft.
velemenyezd, 2017. február 22. szerda, 20:13
XVII. magyar közbiztonság-történeti szimpozion
is segíthetnek egy olcsóbb és jobb rendvédelmi szervezet kialakításában.

Zétényi Zsolt ügyvéd, a rendszerváltás utáni első parlament MDF-es országgyűlési képviselője a magyar királyi csendőrség és a jelenlegi rendőrség fegyverhasználati szabályait összehasonlítva kifejtette: nem volt köztük lényeges különbség. A gyakorlatot pedig mindig döntően befolyásolja az állomány állapota és az egyes esetek kivizsgálása. A két korszak szabályozása között az egyetlen jelentős eltérés, hogy míg a csendőrnek bizonyos esetekben használnia kellett fegyverét, addig a mai rendőr számára ez sohasem kötelezettség.

Zétényi Zsolt felidézte a világháború előtti rendelkezéseket, melyek szerint "nőket, gyerekeket, aggokat és bámészkodó tétlen embereket lehetőleg kímélni kell", továbbá, hogy a csendőr sem ragadtathatta magát fegyverhasználatra azért, mert a tömeg kiabált, fütyült, vagy éppen őt szidalmazta.

A mai szabályozáson egyértelműen felismerhető, hogy készítői ismerték és esetenként hasznosították a világháború
velemenyezd, 2017. február 17. péntek, 16:52
Hogy tiszta és egészséges bőröd legyen,
Anyajegyek, szemölcsök, mitesszerek, öregségi foltok... Szabadulj meg tőlük természetes módszerrel

Hogy tiszta és egészséges bőröd legyen, próbáld ki a következő természetes módszereket gyakori bőrproblémák ellen.

Életünk egy bizonyos pontján szembesülnünk kell a bőrproblémákkal, mint az anyajegyek, a szemölcsök, a mitesszerek vagy az öregségi foltok. Ezeket hormonális zavarok vagy életmódbeli változások okozzák.

Rengeteg különböző bőrápolási és kozmetikai termék létezik ezen problémák ellen, hogy a bőr tiszta és ragyogó legyen. Valójában azonban közülük csak néhány igazán hatékony.

Hogy elkerüljük a káros kémiai anyagok használatát, házi, természetes módszerekkel is nagyon jó eredményeket érhetünk el. Ezek javíthatják a bőr állapotát és valamennyi bőrproblémát megszüntethetnek. Hogy tiszta és egészséges bőrünk legyen, próbáljuk ki a következő természetes módszereket gyakori bőrproblémák ellen:

Anyajegyek

Az anyajegyek szinten mindenkin
horvathnemagdi, 2017. február 06. hétfő, 20:34
1/35
Képek, videók
Meteorák kolostorai
bodajne
2010. július 11. vasárnap, 19:29
Babits Mihály Szüret elő
maria_kadar_148
2017. október 13. péntek, 20:57
Babits Mihály :Szüret elő
maria_kadar_148
2017. október 12. csütörtök, 22:26
Csokonai V.Mihály Okto
maria_kadar_148
2017. október 12. csütörtök, 22:12
mihaly-nevre-szolo-kep esl
menusgabor
2017. október 09. hétfő, 16:11
névnap-mihály.jpg
menusgabor
2017. október 09. hétfő, 16:10
Kupai Kovács Mihály sírjá
chillik
2017. október 03. kedd, 04:44
Szent Mihály szobra1001.j
maroka
2017. október 01. vasárnap, 16:00
Tompa Mihályhoz.jpg
chillik
2017. szeptember 27. szerda, 06:11
babits mihály 013.png
chillik
2017. augusztus 07. hétfő, 17:55
babits mihály 012.png
chillik
2017. augusztus 07. hétfő, 17:54
babits mihály 011.png
chillik
2017. augusztus 07. hétfő, 17:53
babits mihály 010.png
chillik
2017. augusztus 07. hétfő, 17:52
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.