Regisztráció  Belépés
2018. június 24. vasárnap | 25. hét | 175. nap | 10:55 | Iván
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Dmitry Glukhovsky - Metró 2033
újra
nyomban összeáll, újra homogénné, alaktalanná válik. Az emberek
megszelídítették, a zsebóráik és stoppereik láncára akaszthatták, és azok
számára, akik így láncon tartják, egyformán telik. De próbáld csak meg,
111
szabadítsd ki, és meglátod: minden egyes ember számára másként telik majd,
van, akinek lassan, vánszorogva, elszívott cigarettákkal, be- és kilégzésekkel
mérve, másoknak meg vágtat, és csak leélt életekkel mérhetni meg. Úgy
gondolod, hogy reggel van? Van bizonyos valószínűsége, hogy igazad van:
körülbelül huszonöt százalék. Mindazonáltal ennek a reggelnek nincs semmi
értelme, hiszen reggel ott fent, a felszínen van, ahol immár nincs élet.
Legalábbis ember ott már nem maradt. Van-e hát jelentősége azok számára, akik
ott sohasem fordulnak meg, hogy mi történik odafent? Nincs. Ezért is kívánok
neked ,,jó estét", te meg, ha akarod, felelhetsz nekem ,,jó reggelt"-tel. Ami meg
magát az állomást illeti, annak
eposz, 2018. június 18. hétfő, 10:24
A Csillagnemzetségek Galaktikus Tanácsának üzenete
álló delfinek és bálnák belső világa jelent meg egy kozmikus csillagóceán égi világát benépesítve. Végül pedig egy misztikus, titkos 13. fénylény bontakozott ki az utolsó csillag kontúrjai mögött, melyet akkor még nem tudtunk megnevezni. ...

E szent jelenés után fokozatosan megértettük a velünk kapcsolatos Égi szándékot, s annak teljességgel felajánlottuk magunkat. Nem sokkal ezután egy csodálatos elragadtatásban volt részünk, amelyben egy nagyon különleges csillagösvény emelt bennünket bizonyos csillagkapuk portáljain keresztül egészen a 7. dimenzió létsíkjára, ahol a Skorpió csillagkép szívében égő Antares csillagának belső szentélyében egy rendkívüli titok tárult fel előttünk. Kiderült ugyanis, hogy az itt élő Angyali lények az őrzői a számunkra elérhető lehető legmagasabb rezgésű Galaktikus Akasha Krónikáknak, vagyis a szent hangok formájában kódolt teljes galaktikus történelemnek. Itt él mindannyiunk kozmikus emlékezete arról, hogy kik is vagyunk valójában, s hogy a létezésünket milyen
sz719eszter, 2018. június 05. kedd, 07:42
Hamvas Béla a démonokról
emberben autonóm komplexussá sűrűsödnek, démonnak hívják. Ez persze olyan modern meghatározás, teljes egészében pszichológia. Pillanatnyilag nincs különb. A démon azonban pszichológiával nem megragadható. Annál, amit ez a meghatározás mond, sokkal légneműbb, mégis sokkalta konkrétabb. Először is a démonnak nincs arca. Szemébe nézni nem lehet. Nem lehet vallomásra bírni. Nem azért, mert akár ösztönből, akár a reá jellemző következetlenségből hazudik (rejtőzik), hanem amije van, nem arc, hanem rendszer, bizonyos életrontó erők organizációja és apparátusa, de nem ölt alakot. Nem lehet élőlény, csak szövevény. Az emberbe mélyen beleszövődik, annyira mélyen, hogy a gyanútlannak úgy látszik, mintha az élettől nem is lehetne elkülöníteni, és a létrontás a lét egyik tulajdonsága lenne. Újabban a pszichológia erről meg is van győződve, azt hiszi, az életösztön tulajdonképpen halálösztön. Ezúttal azonban nem a halálról, hanem az életrontásról van szó, és a kettőt nem szabad összetéveszteni. Úgy látszik, az élet
eposz, 2018. május 25. péntek, 23:33
Támogatja a válsághelyzet meghosszabbításáról szóló kormánydöntést a honvédelmi és rendészeti bizottság
Márta "a sok blabla hazugságot". Ugyanakkor arra kérte a meghívottakat, hogy utána csak a napirendi pont témájában válaszoljanak.

Harangozó Tamás, a testület MSZP-s alelnöke azt mondta, hogy a kormány óriásplakátokon "hergelt", miközben titokban befogadott 1300 migránst, vagyis végrehajtotta a brüsszeli kvótadöntést. Kontrát Károly úgy reagált, hogy ők kezdettől megkülönböztették a védelemre szorulókat a gazdasági bevándorlóktól. Egy migránst sem fogadtak be, csupán átmeneti védelmet biztosítottak bizonyos embereknek - nyomatékosította, hozzátéve: az őket fenyegető veszély elmúltával az érintetteknek el kell majd hagyniuk Magyarországot. Megjegyezte azt is, hogy nem titokban zajlott a folyamat, az adatokat rendszeresen publikálták.

Az ülés egy pontján Németh Szilárd meg akarta vonni a szót Vadai Ágnestől arra hivatkozva, hogy a politikus megsértette az Országgyűlés elnökét. A független képviselő azonban azt mondta, a házszabály értelmében ezt nem teheti meg.

Az ülés egy része zárt volt. Vadai
velemenyezd, 2018. március 05. hétfő, 17:42
Az Univerzum üzenetei
Univerzum jelei és üzenetei számunkra, ezért is olyan fontos, hogy megtanuljunk ezekből a jelekből olvasni, mert az felsőbb erők mindig a helyes irányba próbálnak terelni minket.

Ha nem értenéd, hogyan is lehetséges mindez, akkor jöjjön 15 mód, amelyen keresztül az Univerzum üzenhet nekünk.

1. Tapasztalatok ismétlődése
Vetted már észre, hogy pár nap leforgása alatt egy-egy dolog többször is előfordult? Lehet, hogy egy illatot éreztél többször és több helyen, lehet, hogy egy bizonyos kutyát láttál a város több pontján. Ezek nem random történések, mögöttes üzenetük van.

2. Álmok
Sose becsüljük le az álmok erejét. Mindig olyan dolgok tűnnek fel álmainkban, melyek a tudatalattinkban gyökereznek. Az álmok világa az egyik legkönnyebb mód arra, hogy az Univerzum kapcsolatba lépjen velünk, ezért fejtsd meg álmaid jelentését.

3. Állatok
A földi teremtmények közül az állatok a legártatlanabb teremtmények, ezért is rendelkeznek hatalmas erővel, mely összeköthet
pacsakute, 2018. február 13. kedd, 13:24
A rák
A rák nagyon gyakori betegség napjainkban - a statisztikák szerint 3-ból 1 ember élete egy bizonyos pontján megkapja. Azonban sokak számára, akik egészséges életmódot folytatnak, továbbra is megválaszolatlan a kérdés: Hogyhogy én?

Dr. Vishal Rao, onkológus és fej- és nyaki sebésznek dolga volt egy beteggel, aki nem dohányzott, nem ivott, egészségesen táplálkozott és mégis diagnosztizálták nála rákot. Egy olyan beteg, aki olyan egészségesen élt, amennyire csak lehet, mégis felütötte a fejét a hiba a rendszerben. Amikor a páciens megkérdezte az orvost, hogy “miért én?", az egy pillanatig szótlan maradt. Dr. Rao azonban megemlítette, hogy a halálos rákkeltő anyagok nem csak a dohánytermékekben vannak jelen. Sok olyan tényező van jelen az életünkben, ami szintén rákhoz vezethet.

Rovarirtók

A földművelők számára, a peszticidek elengedhetetlenek, mivel ezek védik a növényeket a kártevő rovaroktól. De mindig fennáll a kockázata a peszticid mérgezésének, sőt a rák
horvathnemagdi, 2018. január 03. szerda, 11:13
Tüntesd el
Tüntesd el természetes módszerrel az anyajegyeket, szemölcsöket, mitesszereket, öregségi foltokat!

Életünk egy bizonyos pontján szembesülnünk kell a bőrproblémákkal, mint az anyajegyek, a szemölcsök, a mitesszerek vagy az öregségi foltok. Ezeket hormonális zavarok vagy életmódbeli változások okozzák.

Rengeteg különböző bőrápolási és kozmetikai termék létezik ezen problémák ellen, hogy a bőr tiszta és ragyogó legyen. Valójában azonban közülük csak néhány igazán hatékony.

Hogy elkerüljük a káros kémiai anyagok használatát, házi, természetes módszerekkel is nagyon jó eredményeket érhetünk el. Ezek javíthatják a bőr állapotát és valamennyi bőrproblémát megszüntethetnek. Hogy tiszta és egészséges bőrünk legyen, próbáljuk ki a következő természetes módszereket gyakori bőrproblémák ellen:

Anyajegyek

Az anyajegyek szinten mindenkin megtalálhatók és életünk során bármikor megjelenhetnek, gyerekeknél és felnőtteknél egyaránt előfordulhatnak. Ezek a
horvathnemagdi, 2017. december 26. kedd, 19:00
Hét szentély.......
Írország és Izrael között húzódó egyenes vonal köti össze Mihály arkangyal hét szentélyét

A ,,szent vonal" a legenda szerint azt a kardcsapást szimbolizálja, amellyel az arkangyal lesújtott az ördögre, hogy visszaküldje a pokolba.

Ha képzeletben összekötjük a hét kolostort, azt látjuk, hogy egy Írország és Izrael között húzódó egyenes vonal mentén találhatók. Véletlen egybeesés lenne? Egymástól nagyon távol fekvő kolostorokról van szó, amelyek mégis tökéletesen egyenes vonalon helyezkednek el.

Mindenesetre meglepő ez az elhelyezkedés: a három legfontosabb kegyhely - a franciaországi Mont Saint Michel, az olaszországi Susa-völgyben a Szent Mihály-szentély és a garganói Monte Sant'Angelo szentélye - azonos távolságban vannak egymástól. Az arkangyal figyelmeztetésének tartják ezt: tiszteletben kell tartani Isten törvényeit, és a híveknek az igaz, egyenes úton kell járniuk. Ezen túl még az is érdekes, hogy ez a ,,szent vonal" tökéletesen
agica2004, 2017. szeptember 17. vasárnap, 11:03
Regresszió - Információk Atlantisziakról
a tökéletes fajt, és először zárt és ellenőrzött körülmények között kezdődtek a kísérletek. A meggyorsított evolúciós változások azonban nem olyan eredményeket hoztak, mint amilyeneket a teremtők vártak.
Doku megváltozott hangszínben folytatta.
- Az elbizakodottság sohasem jó. Azt gondolták, hogy a tudás hatalom. Ezzel vissza is éltek rendesen. Voltak olyan atlantiszi csoportok, amelyek egészen tisztán akartak beleavatkozni az embernek a fejlődésébe. Az emberi lélek elkezdett fejlődni, és bizonyos tudáshoz jutott. De a tudást nem voltak képesek önmagában szemlélve használni - s egyes emberi populációk kezdtek visszaélni tudás adta fölényükkel. A teremtők a kezdet kezdetén nem vették észre mindezt. Legtöbb emberi lélek ha inkarnál is, nem képes öntudatra ébredni. Félig alvó szellemiségű lényként pedig csak kóvályog ezen a bolygón, nehezen találva meg a következő irányt. Szimbóluma ez a rég múlt idők tökéletlen beavatkozásainak.
Kérdező:
- Azt lehet mondani, hogy minden atlantiszi bűnös a
eposz, 2017. augusztus 11. péntek, 06:40
Hajnalhozók - Kik Az Isteneid?
a lények valóban istenek voltak, ti pedig imádtátok, csodáltátok őket, és engedelmeskedtetek nekik. Ez a hittétel most óriási változás küszöbén áll. Felszínre kerül majd az igazság, az az igazság, amely teljes mértékben meg fogja változtatni a világnézeteteket. Jaj lesz azoknak, akik ezt nem hajlandók észrevenni! A világ döbbenettől visszhangzik majd.

A bolygót valaha uraló teremtő istenek képesek megjelenni fizikai valóságukban, de leginkább más dimenziókban léteznek. A Föld bolygót egy bizonyos vibrációs frekvencián tartják, miközben saját maguk táplálására emocionális traumát, vagyis érzelmi megrázkódtatást gerjesztenek. Vannak az életet mindenekelőtt tisztelő lények, de akadnak olyanok is, akik nem tisztelik az életet, és nem értik, milyen kapcsolatban állnak az élettel.

A tudás táplálja a tudást. Nehéz feladat számotokra, hogy megértsétek ezt a megfogalmazást, hiszen ti étellel táplálkoztok. Némely lény tápláléka a tudás. Minden táplálék tartalmaz tudást saját életciklusa valamely
eposz, 2017. augusztus 10. csütörtök, 16:27
Érdekesség!
lángnyelvek vesznek körül. A szakállas gróf és a másik életét vesztette. Sokan azt állítják,hogy azon az éjjelen maga Lucifer látogatta meg a két grófot,és arra ítélte őket,hogy valóban ítéletnapig kártyázzanak. Egyébként azóta a szakállas gróf kísértetét számos alkalommal látták,és még olyanokat is meggyőzött a létezése,akik eddig kételkedtek. Ezek után úgy néz ki,hogy a paranormális, illetve megmagyarázhatatlan jelenségek - bár globális méreteket öltenek - egy-egy jelenség fokozottabban koncentrálódik bizonyos adott területekre. Ez így volt régen és így van ma is. Gondolhatunk itt az 1760-as években jelentkező nagyméretű szörnyészlelésekre Franciaországban, az 1960-as és 70-es években történt rengeteg UFO-észlelésekre Észak-Amerikában ,vagy akár a Szűz Mária jelenésekre Portugáliában 1917-ben,amelyek mind nagy zűrzavart és felfordulást hagytak maguk után. Természetesen hazánkban is történtek és történnek ma is extrém jelenségek és dolgok,de korántsem annyira jelentősek illetve gyakoriak,mint mondjuk
piroska0101, 2017. augusztus 07. hétfő, 18:56
Tusványos - Novák: kiterjesztik az egyszeri anyasági támogatást a külhoni magyarságra is
A Köldökzsinór programmal azt szeretnék jelezni, hogy a kormány számára minden megszületett magyar gyermek érték, szülessen bárhol a világon - mutatott rá a család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkár, aki hangsúlyozta: a családok támogatása számukra nem kiadás, hanem befektetés.

A program alapján jövő januártól megteszik az első lépéseket, hogy a magyarországi családtámogatási formák közül bizonyos juttatásokat azok is megkaphassanak, akik nem Magyarország közigazgatási határain belül vállalnak gyermeket.

Első lépésként az egyszeri anyasági támogatást januártól minden magyar édesanya megkapja, függetlenül attól, hogy a gyermeke a világ mely pontján született.

Ez érvényes a Kárpát-medence és a diaszpóra magyarságára egyaránt - jelezte Novák Katalin. Hozzátette: egy egyszeri, 64 125 forintos támogatásról van szó, és mintegy 10 ezer gyermekkel számoltak az első évben, így összesen 640 millió forintos keretet különítettek el.

A támogatást akkor kaphatják meg az
velemenyezd, 2017. július 21. péntek, 12:22
1/35
Képek, videók
dmitry_Levin04.jpg
maria_kadar_148
2016. január 19. kedd, 23:26
dmitry_Levin03.jpg
maria_kadar_148
2016. január 19. kedd, 23:26
dmitry_Levin02.jpg
maria_kadar_148
2016. január 19. kedd, 23:26
dmitry_Levin01.jpg
maria_kadar_148
2016. január 19. kedd, 23:25
Dmitry Levin.jpg
lenke1964
2015. október 07. szerda, 19:45
Dmitry_Medvedev_offici al_
megyerimihaly
2015. augusztus 14. péntek, 13:33
Dmitry_Spiros_Russian_ Imp
kkm
2014. július 02. szerda, 21:41
reggelnx.jpg
zsokica45
2016. június 11. szombat, 18:48
reggeln.jpg
zsokica45
2016. június 11. szombat, 18:48
reggelnu30.png
sz719eszter
2016. április 29. péntek, 17:27
122reggelnap.jpg
ametiszt54
2016. április 17. vasárnap, 15:34
reggelnap1.jpg
skorpiolilike
2010. június 21. hétfő, 06:39
reggelnap.jpg
skorpiolilike
2010. június 21. hétfő, 06:39
j252525F325252520regge lna
kpista64
2009. december 07. hétfő, 20:15
reggelnap.gif
suhajmargo
2009. szeptember 27. vasárnap, 17:30
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.