Regisztráció  Belépés
2018. június 25. hétfő | 26. hét | 176. nap | 08:28 | Vilmos
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Ismét szemünk láttára épül ki egy diktatúra az országban! Te hol állsz: a diktátor mellett, vagy vele szemben?
Hát peched van....Én egy kicsit másról beszéltem.... Tudod a gömbölyű menyecskék a gyengéim, de az élő műfaj, nem netes szájkarate....Itt hadilábon állsz a szerencsével, remélem az életben több szerencse kísér....Bár stílusodat olvasva, kétlem....:D
hatibacsi, 2018. június 24. vasárnap, 18:44
Gondolataim...
velem, köszönünk egymásnak. Nekem ez természetes, részéről kényszer, vagy nem is tudom minek nevezzem. A szemét néztem, rögtön észrevettem a képmutatást. A szívemmel, lelkemmel éreztem a gonoszságot, ami áradt belőle. Röpke perc alatt beigazolódott az amit leolvastam az arcáról, a szeméből. Sunyi módon, bűnös lélekkel távozott.

Számos ellenpélda is bizonyította az ellenkezőjét. Ez örömmel tölt el. A mai rohanó világban, vannak még érző, tiszta lelkiismeretű, becsületes emberek.

Beszéltem emberekkel, sok jó tanácsot ötletet kaptam. Elgondolkozom rajt.... Ők a barátaim, mindent megtudunk beszélni. Egymáshoz fordulhatunk bármikor. Egy a fontos, hogy egymás bizalmával a becsületünkkel soha ne játszunk! Éljünk őszintén, tiszta lelkiismerettel!

"Saját életem írója vagyok..sajnos tollal írtam, így nem tudom kitörölni a hibákat!"

Vedd észre az élet szép, akkor is ha bántanak, kigúnyolnak. Tudom én sem vagyok hibátlan, de nem bántok senkit. Tudok bocsánatot kérni, de csak
dorotea55, 2018. június 21. csütörtök, 06:44
Vb-2018 - Lengyel terv: egy góllal többet szereznek, mint a szenegáliak
gyorsan képesek támadást vezetni. Mi azonban bízunk magunkban és szervezettséggel igyekszünk feltartóztatni őket. Részleteket persze nem árulok el, majd holnap meglátjuk, mi valósul meg abból, amit elképzeltünk" - tette hozzá.

Korábban a szenegáliak sajtótájékoztatóján Aliou Cissé, az afrikai csapat szövetségi kapitánya kérdésre válaszolva támadóját, Sadio Manét a világ legjobbjai közé sorolta, ezúttal Nawalkát kérték, hogy Robert Lewandowskit helyezze el a nemzetközi futballban.

"Már többször beszéltem erről, de most is kész vagyok elismételni: nagyon fontos tagja a csapatunknak, ő a kapitány, egy sztárjátékos" - mondta, majd kiemelte még a hozzáállását, azt, hogy a csapatérdeket előrébb valónak tartja az egyéni sikernél.

"Példakép lehet a fiatal labdarúgók számára a viselkedésével és azzal a sok munkával, amivel az eredményeit elérte" - folytatta.

Nawalka elárulta, véleményük szerint a H csoport nagyon kiegyenlített a képességek tekintetében - Japán és Kolumbia szerepel még itt -, ezért
velemenyezd, 2018. június 18. hétfő, 19:53
Béta állomás
Klaudiával szombaton beszéltem, vagyis inkább Ludovika vitte a prímet, nem adtam meg a havi ötöst, és Ludovikát ez förtelmesen felbosszantotta, a helyzet az, hogy engem is felbosszantott egy rakás dolog Récekeresztúr kapcsán az utóbbi időben és így aztán nem vagyok hajlandó fizetni a rossznak minősülő árúért, az igaz, hogy épp Ludovika nem hibás semmiért vele már rég vesztünk össze, amit el is felejtettünk ám olyan gonosz tudott lenni most, hogy nagyon. A szőke annyit mondott, hogy kinevetett ahogy a bokszot mímeltem, Ludovikával figuráztam mintha bokszolnék, ezen nevetett, aztán miután a body guard rám szólt hátulról, hogy menjek onnan dolgomra, mert már elég hepajos volt a hangulat, s én nem láttam a body-t aki a hátam mögött helyezkedő fülkéjében kuksolt némán, tehát ami után ez onnan kiszólt, aztán mondta a szőke, vigyázzak mert megmond Ádinak, Ádi a body, kérdem a szőkét, Ádi a body neve, igen, azt már tudja, de hogy engem hogy hívnak biztos elfelejtette, a Ferenc, Feri sehogy nem ér el az agyukig.
artforwho, 2018. június 18. hétfő, 19:15
Dmitry Glukhovsky - Metró 2033
nincs semmilyen jelentősége - vonta meg a vállát
Kán. - De attól még neked fontos. Tudom, hogy a te utadnak célja van, és hogy
messzire vezető, viszontagságos út az. Azt nem tudom, hogy mi a küldetésed, de
a terhe túl nagy lesz neked egyedül, ezért úgy döntöttem, hogy legalább
valamiben segítek neked - nézett Artyomra mosolyogva.
Amikor visszaértek a tűzhöz és letelepedtek a gyűrött ponyvára, Artyom nem
bírta tovább:
- Mire gondolt, amikor a küldetésemet említette? Beszéltem álmomban?
- Nem, cimbora, álmodban végig hallgattál. Nekem viszont volt egy
látomásom, melyben egy ember kért meg arra, hogy segítsek neked, a neve első
fele majdnem úgy hangzik, mint az enyém. És figyelmeztetett a felbukkanásodra,
éppen ezért mentem ki eléd, és szedtelek fel, amikor a barátod tetemét
vonszoltad.
- Valóban ezért? - nézett rá kétkedve Artyom. - Én azt hittem, hogy hallotta a
lövéseket...
- A lövéseket hallottam, itt nagy a visszhang. De csak
eposz, 2018. június 18. hétfő, 10:24
Felpattantam egy biciklire
Reggel, mármint úgy tíz körül még mindig troliban, a hármasból láttam meg Mónikát, Loredánát és Nárciszát az épülő félben levő Szent József kápolna előtt, a Pata utca elején, az első megállóban le is szállok, a Györgyfalvi út elején felpattanok egy biciklire de mire vissza érek már csak Mónika van ott, nem bántam rég nem beszéltem Mónikával, zsörtölődik is emiatt, de én erre csak most jövök rá, "jobb később mint soha", ugye. Savanyú és mézes cukrot vittem nekik, ott kaptam tegnapelőtt egy bokorban 1 kiló ilyen cukorka félét a Tanítók háza előtt. Átadom Mónikának, köszöni, honnan van, otthonról, konyhakés szett van a kezében, nem kell, nem, tele van a ház ilyenekkel s pénzem sincs. Elkarikázok az Opera parkig, eldugok termoszt, köménymaglevest, vajkrémet kenyeret egy másik bokorba, és indulok megint a csajok keresésére. Szent Józsefnél senki, közben eszembe jut, hogy kérdezzem meg, hogy hogyha konyha kés, akkor nincsen véletlenül konyha pisztolyuk is, az már sokkal inkább érdekelne, meg is kérdeztem később a
artforwho, 2018. június 18. hétfő, 10:23
11. évközi hét hétfő 06.18
felelte neki: ,,Mentsen meg az Úr attól, hogy odaadjam neked atyáim örökét!"
Ácháb erre elment házába, kedvetlenül és mérgelődve a beszéd miatt, amelyet a jezraeli Nábót mondott neki, amikor így szólt: ,,Nem adom neked atyáim örökét." Ágyára vetette magát, a falnak fordította arcát és nem evett semmit sem. Ekkor bement hozzá a felesége, Jezabel, és megkérdezte: ,,Mi van veled? Miért szomorodott meg a lelked és miért nem eszel semmit sem?" Ő azt felelte: ,,Beszéltem a jezraeli Nábóttal, és azt mondtam neki: »Add nekem szőlődet, megkapod az árát, vagy ha úgy tetszik, jobb szőlőt adok érte!« Ő azt felelte: »Nem adom neked szőlőmet«". Felesége, Jezabel erre azt mondta Áchábnak: ,,Hát ilyen a te királyi tekintélyed Izrael felett? Kelj fel, végy magadhoz ennivalót és légy jókedvű, én majd megszerzem neked a jezraeli Nábót szőlőjét."
Levelet írt tehát Ácháb nevében, a levelet lepecsételte a király gyűrűjével, elküldte a város
maroka, 2018. június 18. hétfő, 09:39
Keresztény történet - Hirdessétek csodálatos dolgait.
nekitámaszkodott a lábszáramnak, néhányszor röfögve hozzádörgölődzött, majd rátelepedett a lábamra. Cipőmet úgy odaszorította, hogy mozdulni sem tudva nem tehettem egyebet, mint tovább prédikáltam. És mi történt?
A kínai asszonyok szinte egy szájjal kiáltották: “Te jó ember vagy! Békességed van, különben a disznó nem nem ment volna hozzád, hogy a lábad elé feküdjön."
“Igen , békességem van, most pedig hadd mondjam el nektek, hogy találtam meg a békességet."
Míg arról beszéltem, hogyan jöttem a Megváltóhoz, meg kellett alázkodnom Isten előtt, hogy szívemben úgy bosszankodtam a disznóra, pedig maga az Úr küldte feleletképpen segélykiáltásomra. Ismét tisztán és világosan előttem állt az a kis mondat, amit az Úr más összefüggésben tanított:
“Te pedig ne szólj bele! "
Olyan új lett megint, hogy Ő imameghallgató, de a meghallgatásban nem köti magát a mi elképzelésünkhöz. Hálás szívvel tértem haza, és olyan boldog voltam, hogy találtam embereket, akiknek
katalin_53, 2018. június 16. szombat, 07:24
Levél kisfiamnak....
Tárgy: június 4!

Karinthy Frigyes: Levél kisfiamnak

?Édes kicsi fiam, te még nem tudsz olvasni, neked nyugodtan írhatok és szabadon és őszintén ? hozzád beszélve és mégis magamhoz ? valamiről, amiről soha nem beszéltem, amit magamnak sem vallottam be soha, aminek a nevét soha ki nem mondtam. Most, ezen a furcsa nyáron, mely úgy hat rám, mint borzongó, kényelmetlen ébredés egy tarka és bolondos álom után, először válik tudatossá bennem, hogy egész életemben kerültem ezt a szót? íme, erőlködöm és nem tudom kimondani most se, különös szemérem fog el, nem tudom legyőzni; pedig nem volnék éppen zárdaszűz, se vénkisasszony ? nevén szoktam nevezni, nemcsak a gyermeket, de ama boldog és áldott bölcsőt is, ahonnan származik. Megpróbálom megmondani, mi az, amit érzek, akkor talán nem kell kimondani; ugye?
Különben ha nem értenéd dadogásomat, útbaigazíthatlak. De fordulj el, ne nézz a szemembe. Még nem olvastam ezt a könyvet, amiben levelem meg fog jelenni: de úgy gondolom, ama szót
lovaszmarika, 2018. június 15. péntek, 18:30
MáraiSándor: Füveskönyv
Meg kell tanulni hallgatni, s talán ez a legnehezebb. Az ember mindig többet beszél egy szóval.
Nem lehet eléggé hallgatni. Azért is, mert minden beszéd reménytelen.
Már az írott és rögzített szó is milyen reménytelen!
Nézz körül a világban: mit használt a sok leírott szó, tanács, meggyőző kísérlet?
Semmit sem használt.
Mit is remélhetsz attól, ha valakinek elmondasz valamit?
Semmit sem remélhetsz.
Ezért hallgass, mindig többet és következetesebben hallgass, mint beszélsz, ne akard mesterségesen meggyőzni a többieket, mert ez lehetetlen.
Az igazságnak csak akkor van valamelyes nevelő ereje, ha te magad fedezed föl, s ne akard fitogtatni, hogy tudsz valamit.
Mégegyszer mondom, hallgass.
Békében és háborúban, hallgass.
S ha beszéltél, öblítsd ki utána szájad.
S amikor helytelenül beszéltél, s bűntudat kínoz, ne hessegesd el ezt
lilagondolatok, 2018. június 14. csütörtök, 09:45
VÁRNAI ZSENI - Most este van...
VÁRNAI ZSENI - Most este van...

Most este van, lefekszem
napomra visszanézek,
fáradt vagyok, meleg volt,
a hőség elcsigázott,
sokat futottam, mentem
s a por belepte lelkem,
mint utszéli virágot.

Napomra visszanézek,
beszéltem emberekkel,
azok is megsebeztek,
szavak tüskéjét érzem,
próbálom elfeledni,
poros ruhám levetni
s aludni hófehérben.

Késő van már, elalszom,
elfordulok napomtól,
a hold vizébe nézek
s kendőm beléje mártom,
ezüstben elmerítem,
szívemre ráterítem,
borogatom, - ne fájjon.
vorosrozsa66, 2018. június 13. szerda, 20:49
Hány európainak kell meghalnia békeidőben, hogy meg értsük a valót?
Decotext-Donaldduck...Értem én....De a lányoddal nem beszéltem, pedig jártam Münchenben és nem azt láttam amit ő,te meg gurítasz....Itten meg van egy video....Amit ezen látok én eéhiszem....Mit szólsz ehhez?
hatibacsi, 2018. június 13. szerda, 18:02
1/402
Képek, videók
O.V.-diktatúra.jpg
agica2004
2017. július 09. vasárnap, 19:06
O.V.diktatúra.jpg
agica2004
2014. augusztus 12. kedd, 14:15
Diktatúrát akarok! :))
meki77
2013. május 17. péntek, 09:33
diktatúra orbán.jpg
meki77
2013. február 01. péntek, 19:04
cenzura_diktatura_voro s.j
basikele
2012. augusztus 31. péntek, 04:10
OV diktatúra
lovaszmarika
2012. március 28. szerda, 14:06
Szemtől szemben
sanci81
2018. május 06. vasárnap, 16:37
Szemtől szemben lévők
sanci81
2018. április 21. szombat, 16:53
Szemben lévők
sanci81
2018. február 12. hétfő, 16:32
Szemben a fenséges 01.jpg
chillik
2017. szeptember 07. csütörtök, 05:34
Szemben a fenséges 02.jpg
chillik
2017. szeptember 07. csütörtök, 05:33
Mátyás szobrával szemben
chillik
2017. január 23. hétfő, 07:10
dIKTATOROK
decotext
2016. november 10. csütörtök, 18:11
O.V.-diktátor.jpg
agica2004
2015. március 13. péntek, 15:17
O.V és a diktátor.jpg
agica2004
2014. július 02. szerda, 15:36
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.