Regisztráció  Belépés
2018. március 23. péntek | 12. hét | 82. nap | 06:22 | Emőke
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Nincs olyan dolog, hogy rossz koleszterin.....
horzsolásokat és megvédje az alatta lévő szöveteket, mint egy vízálló kötés, amíg a szövet meggyógyul.

Így az alacsony sűrűségű koleszterin életbevágó és életmentő szerepe bizonyítja, hogy ez az anyag nagyon fontos, hogy megmentse azok életét, akik szervezete nem megfelelően hidratált, hogy a vérük könnyen tudjon folyni az erekben anélkül, hogy kárt okozna bennük.

A koleszterin egy olyan anyag, amiből a hormonjaink nagy része készül. A D vitamint a szervezet állítja elő a napnak kitett bőrben lévő koleszterinből. Koleszterint használ az idegrendszert borító szigetelő membrán is.

https://avilagtitkai.com/uploads/article/koleszterin-etelek-1-b5f8 78a606.jpg

Nincs olyan dolog, hogy rossz koleszterin.
Ha a szervezet minden fő összetevője elérhető a normális működéshez, akkor az emberi test nem fog elkezdeni olyan dolgokat termelni, amik rosszak lennének a túléléséhez.
Eddig nem tudtuk, hogy a víz volt az az életbevágóan fontos tápanyag, amire a szervezetnek
lovaszmarika, 2018. március 06. kedd, 16:30
28 hatékony házi hajnövesztő praktika
ételeket fogyasszunk. Együnk több tojást, csirkét, tofut, szóját, vesebabot - ezek tartalmazzák a legtöbb fehérjét. Elősegítik az új haj növekedését, fényessé és puhává teszik a hajat.

A-vitamin
Az A-vitamin is elősegíti a haj növekedését, túladagolása azonban hajhulláshoz vezethet. A mangó, a papaya, a narancs, a szilva és a sárgarépa sok A-vitamint tartalmaz.

B-vitamin komplex
Ezek a vitaminok stimulálják többek között a vérképzést, ezzel javítva a vérkeringést a fejbőrben. Építsünk több burgonyát, banánt, csirkét, zabkását, halat és babot az étrendünkbe.

C-vitamin
A C-vitamin elősegíti a kollagéntermelést és közömbösíti a bőrben lévő szabadgyököket. Ne felejtsünk el sok citrust, amlát, narancsot, kivit és guavát enni.

E-vitamin
Az E-vitamin serkenti a fejbőrben lévő hajszálerek működését, ezzel javítja a vérkeringést és növeszti a hajat. Például a gabonapelyhek, a napraforgóolaj, a szójaolaj és a tofu tartalmaz
pacsakute, 2017. november 29. szerda, 20:13
Aloe vera
Az ember fiatalon meglehetősen keveset foglalkozik a saját bőrével. Ennek ápolását gyakran elhanyagoljuk. Csak később, sok év elteltével mutatja a bőr a szárazság jelentős nyomait, és a hiányzó nedvesség miatt ráncosnak és esetenként pergamenszerűnek hat. Egy természetes termék segítségével ez megakadályozható, illetve megállítható. Az Aloe vera nedvességet ad, azt a bőrben tartja, és segít frissességet sugározni.

Miért éppen az Aloe vera? Mi benne a különleges?
Először is tudni kell, mi az Aloe vera tulajdonképpen. Az Aloe vera olyan növény, amelyet sokan teljesen öntudatlanul ismernek, hiszen sok kertnek egzotikus hangulatot kölcsönöz. Ez a növény azonban gyógyhatással is rendelkezik, és a bőrt gyönyörűen ápolja. Azon kevés növények közé tartozik, amelyek a vízben legszegényebb területen - a sivatagban - is fejlődnek. A több mint 500 fajból azonban csak kettőt
pacsakute, 2016. szeptember 25. vasárnap, 21:44
A tojás 10 gyógyhatása
A tojás - főzve, lágyan vagy rántottában - remek indítása a napnak.

A tojás manapság rossz hírében áll a tojássárgája magas koleszterinszintje miatt, habár a fogyasztása az alacsony sűrűségű lipoproteinek, a ,,rossz fehérjék" szintjét nem emeli látványosan.

A tojás gazdag fehérje- és aminosav-forrás: sőt, azon kevés ételek egyike, amelyek teljes értékű fehérjéket tartalmaznak, vagyis mind a kilenc esszenciális aminosav megtalálható benne, amelyre a szervezetünknek szüksége van. Ezen kívül tele van számos vitaminnal és ásványi anyaggal, többek között tartalmaz A, B12, D és E-vitamint, folsavat, szelént és kolint.
Nem is a koleszterin, inkább a hosszú láncú telített zsírok azok, amelyek leginkább emelik a koleszterinszintet és a szívbetegségek kialakulásának kockázatát. Ha mértékkel fogyasztják, a tojás nem egészségtelen. Azok, akik szív- és
pacsakute, 2016. március 28. hétfő, 20:24
Fehér, a fiatalosság színe
és védi, puhítja és finom tapintásúvá varázsolja. A terhességi csíkok megelőzésére és babápolásra is az egyik legjobb csodaszer. A bőrápoláson kívül hagyományosan reumás és izomfájdalmak enyhítésére, valamint fájó ízületekre használják az egyedülállóan gazdag, univerzális bőrápoló shea vajat.

Energizálásra: tiszta víz

A szervezetünk legnagyobb része és a bőr 70 százaléka víz. A gleccserekből vagy a trópusi lagúnákból származó víz nagy tisztaságú, és összetételében igen hasonló a bőrben lévő nedvességhez, így remekül frissíti és élettel telíti meg. Erősíti a bőr saját védekezőképességét, elősegíti az öngyógyító folyamatokat is, ezáltal több nedvességet képes elraktározni. Az energetizáló vizet arra is használják, hogy felerősítsék bizonyos anyagok - peptidek, proteinek- hatását.

Nyugtatásra: gyapot

A ruhaneműk révén gyakran találkozol vele, de talán nem is tudod, hogy a szépségápolásban is fontos szerephez jut, különösen az érzékeny, könnyen kipirosodó,
anna4459, 2016. február 20. szombat, 08:03
Tompa Mihály
mocskába', megteremjetek!
Az elv-, a rendszerért élet-halálra
Marjátok egymást, mint a bősz ebek.
És meddő elv-vitátok mellett
Az emberiség romlik, szenved.

Kiáltotok, ti szemtelen faj:
Mi földi istenek!
Mi vagyunk sáfári az észnek,
Sötét éjben fénylő szövétnek,
Minket kövessetek!
S utánok sok század óta
Az emberi nem milliója
Bukdácsol, tévelyeg.
Mutassátok meg a sükert bár!
Az ember most se jobb: maradt a régi,
Hajdan nyers bőrben, ma bársonyban,
Egymást mint a vadállat marja, tépi!
S mig akkor körme s agyara
Volt csupán, mellyel másnak ártott:
Ma ki ösmerné fegyverét,
A százrétű cselt s álnokságot?

A fenés tagot le kell metszened!
Nem használ annak balzsam és kenet;
A megveszett föld tüzzel, vassal
Gyógyúl meg egykor, vagy soha; -
- Nem jó volna az én kezembe
A hatalomnak pallosa!

Nem kérek én hirt és hatalmat,
A hosszu élet mit sem adhat;
Nem
menusgabor, 2016. február 12. péntek, 21:45
Te és a világ
alkotott. Csak nyisd ki a szemedet jól.

Megtalálod a fűszálban, amikor éppen nő. A virágban, mikor a szirmait bontja. A pillangóban, ahogy szárnyra kél.

Ott dolgozik. És ha elég tisztán és elég egyszerűen állasz meg előtte, levetve minden magadra aggatott bohóc-cicomát, amit társadalompolitikának, tudománynak vagy előítéletnek nevezel: akkor talán reád is néz. Talán még reád is mosolyog. Mélységesmély, szelíd művészszemével végigsimogat és azt mondja:

- Bizony látom, rossz bőrben vagy fiam. Ideje volt, hogy visszatérj közénk.

Aztán egyszerre vége van. Csönd.

A felhők megszürkülnek.

Zsákmány után kujtorgó szélsuhancok csatangolják apjuk nyomát a völgyeken végig.

Nyögés, sóhajtás hallatszik mindenütt. És már az eső esik. Mintha fönt valahol angyalok siratnák a megcsúfolt világot. Láttad a vihart?

Olyan éppen, mint a háború.

Tudósok, akik a világ nagy titkainak mélyét kutatják, azt mondják: elektromos
menusgabor, 2016. február 08. hétfő, 22:00
“Rossz koleszterin” – a mítosz és az átver
horzsolásokat és megvédje az alatta lévő szöveteket, mint egy vízálló kötés, amíg a szövet meggyógyul.

Így az alacsony sűrűségű koleszterin életbevágó és életmentő szerepe bizonyítja, hogy ez az anyag nagyon fontos, hogy megmentse azok életét, akik szervezete nem megfelelően hidratált, hogy a vérük könnyen tudjon folyni az erekben anélkül, hogy kárt okozna bennük.

A koleszterin egy olyan anyag, amiből a hormonjaink nagy része készül. A D vitamint a szervezet állítja elő a napnak kitett bőrben lévő koleszterinből. Koleszterint használ az idegrendszert borító szigetelő membrán is. Nincs olyan dolog, hogy rossz koleszterin. Ha a szervezet minden fő összetevője elérhető a normális működéshez, akkor az emberi test nem fog elkezdeni olyan dolgokat termelni, amik rosszak lennének a túléléséhez. Eddig nem tudtuk, hogy a víz volt az az életbevágóan fontos tápanyag, amire a szervezetnek állandóan szüksége van - megfelelő mennyiségben.

A víz maga - nem koffeines üdítőitalok,
sanci81, 2015. december 10. csütörtök, 16:35
Veszélyes összetevők a mindennapi testkozmetikai termékekben
egyenetlenségeket, és nem hagyja lélegezni a bőrt.
Lásd Silicone derived emollients (szilikon eredetű bőrápoló krémek).

DEA (diethanolamine), MEA (monoethanolamine), TEA (triethanolamine)
gyakran használják kozmetikumokban, hogy beállítsák a pH értéket. Sok zsíros savval használják, hogy a savat sóvá (stearate) alakítsák, ami aztán a tisztítószerek alapja lesz. TEA allergiás reakciókat válthat ki magában foglalva szemproblémákat, a haj és a bőr szárazságát, valamint tartósan használva, ha a bőrben felszívódik. Mérgező lehet.
Ezek a vegyi anyagok Európában már korlátozva vannak az ismert karcinogén hatásuk miatt. Dr. Samuel Epstein (az Illinoisi Egyetem Környezeti Egészség professzora) szerint a DEA alapú felületaktív anyagok bőrön keresztül való ismételt alkalmazása a máj és a vese rák előfordulásában emelkedést eredményezett.
Lásd Nitrosating agents
A biztonsági adatlapról:
Az egészségre akuttan és krónikusan is veszélyes: a termék erősen irritálja a bőrszövetet, és
sanci81, 2015. november 19. csütörtök, 17:03
Fiatalító Hialuronsav
módon aktívak. Kiderült, hogy mindez az étrendjükben szereplő szójában és tofuban levő ösztrogénszerű molekulákkal van összefüggésben, amelyek jelzéseket adnak le a sejteknek, hogy még több hialuronsavat állítsanak elő.

Testünk nagyjából 15 gr hialuronsavat tartalmaz, és gyakorlatilag egész szervezetünkben megtalálható. Ilyen elterjedtség esetén logikus, hogy a hialuronsavnak sokféle funkciója van. Tudományos kutatások bizonyították, hogy a hialuronsav javítja a bőr hidratáltságát, élénkíti a bőrben a kollagén termelődését, antioxidánsként működik, kisöpri a szabad gyököket, fenntartja a bőr rugalmasságát, kipárnázza az ízületeket és az idegszöveteket, antibakteriális és gyulladásgátló hatása van, nedvesen tartja a szemet, ami számos lehetséges szembetegségtől segít megvédeni látószervünket.

Egy átlagos emberi testben kb. 15 gr hialuronsav van, amelynek egyharmada naponta lebomlik és szintetizálódik. És itt jelentkeznek a problémák! Az életkor előrehaladtával minden egyes védelmező
horvathnemagdi, 2015. október 02. péntek, 17:33
Ezért fázik jobban a nők lába.
Ezért fázik jobban a nők lába.
Mutatjuk, mit tehetsz a "hideg láb szindróma" ellen

Itt az ősz, és sok nő panaszkodik arra, hogy hideg, fázik a lába. Nem véletlenül.
Érdekes: a nők kilencszer gyakrabban szenvednek az ún. "hideg láb szindrómától", mint a férfiak. Annak, hogy a nők lábai jobban és gyakrabban fáznak, egyszerű biológiai okai vannak, tehát nem a kényeskedés - mint azt egyesek (az erősebb nemből) gondolják.

Más ugyanis a nők testén a zsír eloszlása; kevesebb a meleget biztosító izomtömeg, rosszabb a keringés, s a férfiaknál vékonyabb a bőrük. Gyakran szenvednek vashiányban, ezáltal romlik a vér oxigénszállító képessége. A nők eltérő hormonháztartása is hajlamosít arra, hogy lábukat jéghidegnek érezzék.

Van azonban megoldás, csak meg kell fogadni néhány hétköznapi tanácsot.

Lábbeli
A keringési rendszer megfelelő működése egyfajta központi fűtést biztosít. Ha túl szoros a cipő, romlik a keringés, fázik a láb, jéghidegre
horvathnemagdi, 2015. szeptember 07. hétfő, 11:20
1/9
Képek, videók
HDL LDL koleszterin.jpg
pacsakute
2017. augusztus 31. csütörtök, 18:35
Adventi koleszterin koszo
margoboszi
2015. december 20. vasárnap, 10:21
Koleszterin csökkentők.jp
pacsakute
2014. október 29. szerda, 07:47
koleszterin csökkentők.jp
nemarika
2014. március 01. szombat, 17:36
koleszterin.jpg
tinka1951
2014. február 09. vasárnap, 18:14
HDL-koleszterin emelők.jp
dnemethk
2013. március 05. kedd, 20:46
Koleszterin és a vöröshag
anci-ani
2012. július 09. hétfő, 09:39
lacika és a koleszterin
bocskai63-71
2008. április 06. vasárnap, 07:48
koleszterin
orsi1
2007. május 16. szerda, 23:33
olyan nincs ....jpg
dnemethk
2017. március 19. vasárnap, 16:53
Olyan nincs.
alvaro-hopihe
2016. július 30. szombat, 15:11
(Nincsen olyan...).jpg
chillik
2016. április 22. péntek, 05:37
Nincs értelme olyant kérd
suzymama43
2016. március 02. szerda, 10:45
Nincs értelme olyant kérd
borigit
2016. február 15. hétfő, 11:06
Nincs még egy olyan
sanci81
2015. október 26. hétfő, 15:53
Címkék
völgyeken végig, fiatalosság színe, tofu tartalmaz, tojássárgája magas, meleget biztosító, emberiség romlik, vegyi anyagok, hatalomnak pallosa, termék erősen, egyedülállóan gazdag, idegrendszert borító, bőrápoláson kívül, alacsony sűrűségű, keringési rendszer, olyan anyag, szabad gyököket,
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.