Regisztráció  Belépés
2018. július 20. péntek | 29. hét | 201. nap | 16:47 | Illés
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Ezek a veszélyes vérnyomáscsökkentők
gyógyszert is kombinálni kell? Miért kell csökkenteni vagy növelni egyes gyógyszerek dózisát, és miért lehet szükség új gyógyszerre a kontrollok után?

Ezek a veszélyes a vérnyomáscsökkentő gyógyszerek, kapszula, pirula, vérnyomás vérnyomáscsökkentés vérnyomáscsökkentők vérnyomáscsökkentő gyógyszerek gyógyszerek OGYÉI
Az OGYÉI közzétette a veszélyes vérnyomáscsökkentők listáját
Az OGYÉI mindegyik gyógyszernél közölte a felfüggesztésről szóló határozatokat. Azt írták: bejelentést kaptak az adott gyógyszerről, amely szerint a gyógyszer gyártásához felhasznált hatóanyag feltételezett minőségi hibájával kapcsolatban kivizsgálás indult a gyártóhelyen.

A gyógyszerek minőségi hibájának gyanúja merült fel
Az OGYÉI a bejelentés értékelése után hivatalból eljárást indított minőségi hiba kivizsgálásáért. Mivel a gyógyszer minőségi hibájának gyanúja merült fel, az OGYÉI az adatok értékeléséig és a kivizsgálás lezárásáig a forgalmazás felfüggesztéséről döntött.

Hat a
tinka1951, 2018. július 03. kedd, 10:39
Vércsoportod megmutatja milyen betegségekre vagy hajlamos!
hajlamos!


Sok éves kutatói munka és orvosi tapasztalat segített összeállítani azt a tanulmányt, amely a vércsoportok leghajlamosabb betegségeire mutat rá. Az alábbi cikk emellett egy nagyon jó segítség is lehet, hogy milyen életmódot és étrendet folytassunk.
A vércsoport

Az a-típushoz tartozók hajlamosak túlreagálni a stresszt. Mellékveséjük magasabb dózisú stresszhormont állít elő. Ez a reakció a kortizol-szint növekedésével mérhető. Több adrenalint is termelnek a stresszre adott válaszként. Nem tudnak olyan mértékben profitálni a stresszcsökkentő gyakorlatokból, mint a többi vércsoporthoz tartozók, ezért sokkal többet kell tenniük kisebb eredményért. A magas kortizol-szint pusztító hatással van az egészségre. Számos gyilkos kór köthető a kortizolhoz, többek között a daganatos betegségek, a magas vérnyomás, a szívbetegségek. Fontos, hogy már kisgyermekkorukban megtanulják:
irmus, 2018. július 01. vasárnap, 15:40
Enneagram - Hármas Archetípus Szintjei
kivéve azt, hogy valaki az emberiség nyomorúságát és hiszékenységét kihasználva jusson egyre feljebb."
(Joseph Conrad)

"Egy rabszolgának csupán egy ura van; törtető embernek viszont annyi ura van, ahány olyan embert talál, akik hasznosak lehetnek a helyzete javításához."
(La Bruyére)

"Érd be annyival, hogy annak látszol, ami valóban vagy!"
(Martialis)

Fő félelem: Az, hogy értéktelenek, hogy eredményeiken kívül nincs bennük érdem.
Fő vágy: Értékesnek, elfogadottnak és kívánatosnak érezni magukat.
A felettes én üzenete: "Addig vagy jó, amíg sikeres vagy és mások jó véleménnyel vannak rólad."

(Don Richard Riso / Russ Hudson - Személyiségtípusok)

Fejlődés és leromlás szintjei

1. Az autentikus ember

A legegészségesebb Hármasoknak sikerül felülemelkedniük az elismerés megszerzésére irányuló vágyaikon, és elfogadni magukat olyannak, amilyenek. Többé nem az mozgatja őket, hogy mit gondolnak róluk mások; ünneplésre
eposz, 2018. július 01. vasárnap, 00:34
Enneagram - Hármas Archetípus Szintjei
kivéve azt, hogy valaki az emberiség nyomorúságát és hiszékenységét kihasználva jusson egyre feljebb."
(Joseph Conrad)

"Egy rabszolgának csupán egy ura van; törtető embernek viszont annyi ura van, ahány olyan embert talál, akik hasznosak lehetnek a helyzete javításához."
(La Bruyére)

"Érd be annyival, hogy annak látszol, ami valóban vagy!"
(Martialis)

Fő félelem: Az, hogy értéktelenek, hogy eredményeiken kívül nincs bennük érdem.
Fő vágy: Értékesnek, elfogadottnak és kívánatosnak érezni magukat.
A felettes én üzenete: "Addig vagy jó, amíg sikeres vagy és mások jó véleménnyel vannak rólad."

(Don Richard Riso / Russ Hudson - Személyiségtípusok)

Fejlődés - visszafejlődés szintjei:

1. Az autentikus ember

A legegészségesebb Hármasoknak sikerül felülemelkedniük az elismerés megszerzésére irányuló vágyaikon, és elfogadni magukat olyannak, amilyenek. Többé nem az mozgatja őket, hogy mit gondolnak róluk mások;
eposz, 2018. június 30. szombat, 08:28
Esélyek egy lakatlan szigeten
Vannak nők, akik makacsul ragaszkodnak álláspontjukhoz, és nem tekintenek a jövőbe, így az emberi faj kipusztulását idézik elő. Legalábbis az adott majd nem lakatlan szigeten. Mennyi reménykedő férfi tette fel a kérdést már, hogy a tizedesvessző után sorakozó tucatnyi nullát egy egyes kövesse:
- Akkor se, ha csak ketten lennénk egy lakatlan szigeten?
Ma feltettem ezt a kérdést én is - újból. Nem, nem követtem el azt a hibát, hogy ugyanannak a nőnek tegyem fel másodszor is. Az akkor kapott válasz nem kifejezetten egy barokkos körmondat volt - SOHA -, így megértettem, hogy reménytelen. Egyébként is csak vicc volt (na persze), hiszen egy 50 kilót el nem érő nővel mit kezdhetnél egy lakatlan szigeten? Esetleg csontlevest tudsz főzni. Ellenben új kiszemeltem (rántott csirkemell bőséggel), egy sokat megért nő kérdésével válaszolt:
- Hány évig lennénk egyedül?
Hurrá! Mindenki megtalálhatja párját, csak megfelelően szeparált környezetre és több évnyi türelemre van szükséged. Azért nem bírtam
naplopoleon, 2018. június 28. csütörtök, 20:11
Tallóztam
A növények számára az emberi szeretet sokkal fontosabb, mint a jó talaj vagy a megfelelő öntözés. A növények kamatostul visszaadják azt a gondoskodást, amit nyújtottunk nekik, hiszen a növények tisztítják a levegőt, és elvonják tőled a negatív energiákat, amik a nap folyamán az adott helyiségben felgyülemlenek.

A növények aurája igencsak összetett. Minél inkább megegyezik a növény és a te aurád, annál inkább fogsz szimpátiával viszonyulni az adott növényhez. Egy jól kiválasztott növény nem csak a ház energetikáját javítja, hanem a te fizikai és szellemi közérzetedet is jobbá teszi.

Borostyán

Mint a legtöbb kúszónövény, a borostyán is vonzza a házba a betegségeket, a bajokat. Éppen ezért nem ajánlott még az irodába se tenni. A borostyán férfi energiával bír, ezért valósággal kiüldözi a férfiakat azokból a házakból, ahol borostyán van.

Könnyezőpálma

Óvakodj ettől a növénytől! Semmi esetre se tedd a könnyezőpálmát a hálószobába vagy a gyermekszobába! Ha
horvathnemagdi, 2018. június 24. vasárnap, 19:46
Lúgosító diéta: a hosszú és az egészséges élet titka?
betegségeket.

Lúgosító diéta: a hosszú és az egészséges élet titka?
DR. TIHANYI LÁSZLÓ ÁPR. 11. 15:48

Ismerünk sok jó és kevésbé jó diétát, de talán nincs még egy olyan diéta a lúgosítón kívül, amely ilyen mértékben képes meghosszabbítani az élettartamot és ilyen hatékonyan távol tudja tartani a betegségeket.
Egy 2012-es tanulmány szerint, amit a Journal of Environmental Health szaklapban publikáltak, ha lúgosító diétával egyensúlyozzák ki a szervezet pH értékét, akkor nem csak az adott betegséghez köthető halálozási arány csökkenthető, de csökkenthető számos krónikus betegség miatt kialakuló egészségügyi probléma is, mint például a magas vérnyomás, a cukorbetegség, az ízületi gyulladás, a D-vitamin hiány, valamint a csontritkulás.

Hogyan működik pontosan a lúgosító diéta? A kutatások szerint az olyan étrend, ami erősen lúgos kémhatású táplálékokból áll - például friss zöldségekből, gyümölcsökből és feldolgozatlan, növényi alapú protein-forrásokból -,
tinka1951, 2018. június 23. szombat, 15:58
Kis vidámság délutánra..
hát miért nem azzal kezdted, hogy katolikus volt a kutyád?- Apu, az igaz, hogy Kínában sok férfi úgy nősül, hogy nem is ismeri előtte a lányt, akit elvesz?
- Nem csak Kínában van ilyen, fiam. Ez bárkivel megtörténhet, bárhol!


- Képzelje, mama, egész éjjel le se hunytam a szemem. - panaszolja a vő az anyósának.
- Van százötvenezer forint adósságunk, és nem tudom, hogyan fizessük vissza.
- Hát miért nem szóltál nekem, fiam?
- Miért, mama talán adott volna százötvenezer forintot?
- Nem, de egy altatót, azt igen.Volt egy férfi, aki egyszer néhány szót elmondott a templomban, aztán hirtelen házas ember lett.
Ugyanez a férfi egyszer elmondott néhány szót álmában, majd hirtelen elvált ember lett.A pszichiáter így szól a betegéhez:
- Az ön problémájára a legjobb gyógymód, ha beletemetkezik a munkájába.
- Az nem megy, doktor úr.
- Miért?
- Mert betonkeverő vagyok.
gabfe, 2018. június 22. péntek, 15:42
Kedden folytatódnak a tárgyalások az MTA és az ITM között
kifogásolta" - írják.

A közleményben hangsúlyozzák azt is, hogy az Akadémia nem csinált politikai ügyet a témából. A kormány javaslatáról az MTA elnöksége tárgyalt. Mint részletezik, az elnökség a közgyűlések közti legfőbb döntéshozó testületük, tagjai az Akadémia választott vezetői: az elnök, a főtitkár, a főtitkárhelyettes és a három alelnök, valamint a 11 tudományos osztály elnöke. Az ülésre meghívták az akadémiai kutatóintézetek vezetőit és Palkovics László minisztert is. A kormány javaslatára adott választ az elnökség egyhangúlag fogadta el, és a kutatóintézetek vezetői sem emeltek kifogást. "Így az állásfoglalás az Akadémia lehető legszélesebb körű véleményét tükrözi, politikai hozzáállástól függetlenül. Ez a tudós társaság és a kutatók állásfoglalása egy olyan ügyben, amely a munkájukat érinti"- emelik ki. Az MTA ezt az állásfoglalást kommunikálta - írják, hozzátéve, hogy az elnökség állásfoglalását többek között támogatják a magyarországi tudományos élet legkiválóbb fiatal képviselői, a
velemenyezd, 2018. június 22. péntek, 15:32
Steam
legérdekesebbnek tartott dolgok felhasználásával. Sok vitrin közül lehet választani, mint kedvenc játékaid, legjobb teljesítményeid, képernyőmentéseid, virtuális tárgyaid, és egyebek.
Hogyan tudok vitrint adni a profilomhoz?
Miután elérted a 10. Steam-szintet, a profilszerkesztő oldalon választhatsz és állíthatsz be egy vitrint. Minden 10 Steam-szinttel új vitrint érdemelsz ki, pl. 20. szinten két vitrint, 30. szinten hármat és így tovább.
Mi az a Steam hangulatjel?
A hangulatjel egy kis kép, egy adott játékhoz tartozó témával, amit játékkitűző készítésével szerzel. Beillesztheted Steames csevegésbe, téma-hozzászólásokba, megjegyzésekbe stb. A hangulatjelet láthatod Steam Raktáradban, elcserélheted más felhasználókkal, vagy áruba bocsáthatod a Steam Közösségi Piacon.
Mi az a profilháttér?
A profilháttér egy nagy kép, egy adott játékhoz tartozó témával, amit játékkitűző készítésével szerzel. Kiválaszthatod, hogy az jelenjen meg Steam Közösségi profilod háttereként. A
eposz, 2018. június 21. csütörtök, 12:22
Érdekességek
állítottunk fel, amely potenciálisan tartalmaz kígyómérgeket semlegesítő emberi antitesteket, amivel meg lehet gyógyítani kígyómarástól szenvedő pácienseket" -mondta Lohse.
A kutatók jelenleg azon dolgoznak, hogy kivonják a legfontosabb antitesteket a könyvtár mintáiból. Lohse és kollégái a YouTube közösségi oldalról szereztek tudomást arról, hogy Ludwin rendszeresen beoltja magát kígyóméreggel, hogy erősítse immunrendszerét és megőrizze fiatalságát. A punkzenész eleinte csak csekély mennyiségű kígyómérget adott be magának vízzel hígítva, később azonban már egyre erősebb mérgeket és egyre nagyobb dózisokat használt. Az idők során 35-féle kígyóméregre növelte repertoárját.

A KÍGYÓMÉREG IMMUNERŐSÍTŐ ÉS FIATALÍTÓ HATÁSÁRA UGYAN NINCS TUDOMÁNYOS BIZONYÍTÉK,
ám Ludwin meglehetősen veszélyes hobbija kivételes lehetőséget nyújtott a kutatók számára. Miután felvették vele a kapcsolatot, Koppenhágában vérmintákat vettek tőle. Ám a mintákban nem volt elegendő antitestet termelő B-sejt, és a siker
kirscha, 2018. június 19. kedd, 21:31
1/359
Képek, videók
Vérnyomáscsökkentése5p erc
pacsakute
2015. október 03. szombat, 16:48
O.V.-kontroll.jpg
agica2004
2017. május 16. kedd, 19:33
kontroll.jpg
limahl
2015. március 31. kedd, 09:45
1.Rendőri kontroll.....jp
anci-ani
2013. július 28. vasárnap, 11:17
BKV-kontroll.jpg
moretti69
2012. január 29. vasárnap, 21:12
Kontroll--dvd-14209.jp g
snbela44
2011. december 04. vasárnap, 09:15
Kontroll--8300.jpg
snbela44
2011. december 04. vasárnap, 09:15
Kontroll--8305 Csányi Sán
snbela44
2011. december 04. vasárnap, 09:14
Kontroll--8306.jpg
snbela44
2011. december 04. vasárnap, 09:14
Kontroll--8307.jpg
snbela44
2011. december 04. vasárnap, 09:13
Kontroll--8308.jpg
snbela44
2011. december 04. vasárnap, 09:13
Kontroll--9222.jpg
snbela44
2011. december 04. vasárnap, 09:13
TV3 24 órás felfüggesztés
muhold
2008. február 15. péntek, 14:37
Címkék
lúgosító diéta, ülésre meghívták, stresszcsökkentő gyakorlatokból, Joseph Conrad, hangulatjelet láthatod, emberi szeretet, kutatók jelenleg, tizedesvessző után, növények számára, a-típushoz tartozók, barokkos körmondat, adott játékhoz, férfiakat azokból, adott növényhez, egészséges élet, elnökség állásfoglalását,
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.