Belépés
2018. október 15. hétfő | 42. hét | 288. nap | 19:52 | Teréz
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Kiemelt műsorfolyammal készül a Duna és a Duna World.....
Kiemelt műsorfolyammal készül a Duna és a Duna World szeptember 29-én, szombaton, Szent Mihály Nap alkalmából.
A Szent Mihály napi hagyományok alkalmából kiemelt műsorfolyammal készül a Duna és a Duna World csatorna. Szombaton 7.15-től és 21.20-tól a Dunán, 9.25-től, 13.20-tól és 16.50-től a Duna World csatornán láthatnak bejelentkezést a nézők. A műsort Novodomszky Éva vezeti, a zalaegerszegi stúdióból Dióssy Klári, Miskolcról Gaskó Balázs, Kaposvárról Csete Beáta, Veszprémből Kraszkó Zita, Békéscsabáról Koltay Anna, Egerből Dobos Evelin, Vácról pedig Béli Ádám jelentkezik be.
Csatornáink a Szent Mihály napi hagyományokkal, a pásztorünneppel, a szülőföldre való visszatéréssel, a Családok Évével és a közösséghez tartozás örömével foglalkoznak, továbbá kiváló sportoló, művész és tudós meglepetés-vendégekkel, élő kapcsolásokkal, egyedülálló programokkal és erre a műsorfolyamra készült különleges, családtagok által együtt előadott produkciókkal jelentkeznek.

- 2007 évben is Fellobbantak a
maroka, 2018. szeptember 28. péntek, 16:55
Meglepetésekkel készül a Család-barát magazin a tizedik születésnapon
születésnapon az őrbottyáni Fogyatékkal Élők Református Otthona lakóihoz juttatják el a felajánlott egytálételt - hívta fel a figyelmet a vezető szerkesztő.

A jubileumi adásban a Felvidékről, Vajdaságból és Böjte Csaba testvér vezetésével Déváról is érkeznek meghívottak. Szilágyi Tibor Kossuth-díjas színművész meglepetésversét adja elő, míg a meghívott gyerekek születésnapi tortát is készítenek - sorolta a szombati adás programjait a vezető szerkesztő.

A különleges napon a négy műsorvezető - Novodomszky Éva, Somogyi Dia, Csalami Csaba és Kolozsi Kilián - együtt vezeti az adást és a műsorral egyidős gyermekek is szerepelnek a meghívott vendégek között, de olyan művészek is ott lesznek a stúdióban, akik ugyancsak ezekben a napokban ünnepelik születésnapjukat. A stúdióba várják a Bon-Bon együttest, valamint Südi Iringót és táncosait is.

Az elmúlt tíz év adásait felidézve Gáspár Monika elmondta, hogy voltak felemelő és vidám pillanatok egyaránt. 2009-ben sikerült egy 14 éves kislányt megtalálni a
velemenyezd, 2018. január 30. kedd, 13:33
Jónak lenni jó! - Vasárnap egész napos műsorfolyammal várja a felajánlásokat a közmédia
átmeneti otthonaiban élőknek, a Ridikül című műsor pedig vendégkönyvét ajánlotta fel - mondta el Siklósi Beatrix.

A reggel 9-től este fél 11-ig tartó műsorfolyam fő helyszíne Kecskemét lesz, de a budapesti Batthyány térre, Szentendrére, Pécsre és Beregszászra is kapcsolnak. Az érdeklődők a Duna, a Duna World, az M1, az M5, a Kossuth és a Petőfi Rádió műsoraiban és az online felületeken követhetik nyomon a gyűjtést és ismerhetik meg a Magyar Máltai Szeretetszolgálat tevékenységét. A műsorvezető Novodomszky Éva, Kovács Koko István, Székely Dávid, Takács Bence és Bősze Ádám lesz, valamint Miklósa Erika operaénekes és Fekete Péter, a Fővárosi Nagycirkusz igazgatója is csatlakozik majd. A műsornak exkluzív interjút adott Hercegh Anita, a köztársasági elnök felesége, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat jószolgálati nagykövete - hangsúlyozta a főszerkesztő.

Napközben több alkalommal kapcsolnak a Fővárosi Nagycirkuszba, amelynek előadásaira hátrányos helyzetű családokat is meghívtak és gyűjtés is tartanak. A
velemenyezd, 2017. december 16. szombat, 10:11
Június közepén kezdődik a Szarvasi Vízi Színház nyári évada
június 16-tól augusztus 23-ig tartó nyári szezon nyitó előadásán a színház művészei mellett Janza Kata, Egyházi Géza, Vikidál Gyula, Csengeri Attila és Fésűs Nelly lép fel. A záró program a VI. Magyar Teátrum Nyári Fesztivál díjátadója lesz Csondor Kata közreműködésével.

Idén újdonságként az évek óta sikeres Víz fölött-sorozatot (Vers a víz fölött, Tánc a víz fölött, Film a víz fölött) kibővítik. Szarvasiak a víz fölött címmel négy estén négy szarvasi születésű vendéggel beszélgetnek a színpadon: Novodomszky Éva televíziós műsorvezetővel, Lapis Erika színésznővel, Harencsár László meseíró-mesemondóval és Lestyán-Goda János szobrászművésszel. A Kedvencek a víz fölött című esteken pedig a szarvasiak által leginkább kedvelt békéscsabai színészek lépnek fel produkcióikkal.

Az évadot idén is a Magyar Teátrum Közhasznú Nonprofit Kft. szervezi, így a Magyar Teátrumi Társaság tagszínházai, egyebek mellett a Szolnoki Szigligeti Színház, az egri Gárdonyi Géza Színház, a tatabányai Jászai Mari Színház, az
velemenyezd, 2017. június 04. vasárnap, 14:42
Nemzeti Vágta - Színes programok a közmédia sátraiban
A kicsik és a felnőttek is izgalmas programokon vehetnek részt: greenbox előtt például bárki kipróbálhatja magát híradósként vagy meteorológusként, de fotózkodhat Süsüvel és a Tévémacival is.

Szombaton bemutatkozik az M5 csatorna, a Család-barát magazinból Novodomszky Éva műsorvezetővel és Szabó Györggyel, a bükki "füvesemberrel" találkozhatnak az érdeklődők. Aki szeretne, Sipos Dávid Güntherrel szombaton és vasárnap is küldhet üzenetet a Petőfi Rádió Hétvégén eszembe jutottál című műsorába. Vasárnap lesz közönségtalálkozó Bagi Ivánnal és Nacsa Olivérrel, valamint Freddie-vel, aki az idei Eurovíziós Dalfesztiválon képviselte Magyarországot.

A gyerekprogramok háziasszonyai Kraszkó Zita, Dióssy Klári és Tatár Csilla lesznek.

A színpadon vasárnap a Fölszállott a páva és a Virtuózok tehetségei mellett fellép Singh Viki és Gájer Bálint.

A kilencedik Nemzeti Vágtán a hétvégén 71 magyarországi és határon túli település lova és lovasa mérkőzik meg a Hősök tere körül felállított különleges
velemenyezd, 2016. szeptember 14. szerda, 16:21
Ünnepi adással készül a Család-barát magazinműsor csütörtökön
gyakori vendégei voltak a Család-barátnak az elmúlt nyolc évben és hasznos tanácsokkal látták el a nézőket.

Két születésnapost is köszöntenek a csütörtöki adásban: Moór Marianna Kossuth-díjas színészt, valamint Szulák Andrea énekesnőt.

Szilágyi Tibor Kossuth-díjas színművész is a műsor vendége lesz, hiszen már hagyomány, hogy a népszerű színművész egy-egy verssel lepi meg a Család-barát magazin munkatársait, ezúttal születésnapi köszöntőjét osztja meg a műsorvezetőkkel - Kurucz Évával, Novodomszky Évával és Gaskó Balázzsal -, valamint a nézőkkel.

Az összegzés szerint a születésnapi műsorban indul útjára a Család-barát megújult receptversenye, amelyben a gyerekek kedvenc családi receptjeit várják a műsor készítői. Ebből az alkalomból Keveházi Krisztina balettművész és Náray Erika színművész gyermekei, valamint Benkóczy Zoltán színművész unokái lesznek a stúdióban felépített konyha "főszereplői", ők együtt cseperedtek fel a műsorral.

A stúdió vendége lesz a Katáng Zenekar és Kovácsovics
velemenyezd, 2016. február 03. szerda, 09:11
Átadták a 2015-ös Prima Primissima Díjakat
egyetemi tanárnak, az MTA doktorának, magyar sport kategóriában Keleti Ágnes olimpiai bajnok tornásznak ítélték oda a díjat. Magyar építészet és építőművészet területén Benczúr László építész, magyar tudomány területén Csíkszentmihályi Mihály pszichológus, magyar sajtó kategóriában Hajdú B. István sportújságíró, magyar színház és filmművészet kategóriában Sándor Pál rendező, producer, forgatókönyvíró lett Prima Primissima. A közönségdíjat a Budapest Klezmer Band kapta.Gundel Takács Gábor és Novodomszky Éva, a közmédia műsorvezetői, a díjátadó gála házigazdái a közönség soraiban köszöntötték Áder János köztársasági elnököt és feleségét, Herczegh Anitát, Lévai Anikót, a miniszterelnök feleségét, Lázár János Miniszterelnökséget vezető minisztert, Pintér Sándor belügyminisztert, valamint Demján Sándort, a díj alapítóját.

Emlékeztettek arra, hogy a Prima Primissima Díjat 2013-tól az OTP Bank gondozza és finanszírozza, a pénzintézet mellé a Magyar Fejlesztési Bank, a Magyar Villamos Művek Zrt., az
velemenyezd, 2015. december 04. péntek, 21:14
1/4
Képek, videók
Duna World
roland98
2013. április 06. szombat, 13:57
Novodomszky Éva,müsorveze
farkas1945
2010. november 05. péntek, 14:09
zalaegerszegi panzió kert
erzsikepuskas
2013. december 16. hétfő, 07:36
zalaegerszegi fűtőház
lacipecsenye
2011. november 15. kedd, 20:06
A Zalaegerszegi6.huszáre z
garaferi
2011. június 10. péntek, 06:32
A Zalaegerszegi TV torony
dorka_13
2008. június 24. kedd, 14:14
Zalaegerszegi pancsi
mamocska
2007. március 16. péntek, 10:22
petofi_sandor___szulof old
menusgabor
2017. január 30. hétfő, 17:10
szulofold.jpg
katicacska
2012. szeptember 17. hétfő, 13:59
Drága szülőföldem 30 km m
erzsob
2012. augusztus 31. péntek, 06:54
Szülőföldünk, Észak-Magya
hollygergo
2009. január 08. csütörtök, 15:32
Közösségben van az ÚR az
katalin_53
2018. május 13. vasárnap, 22:27
közösségi munka
orban47
2017. július 16. vasárnap, 22:55
Teliholdas közösségi hely
hatibacsi
2017. június 05. hétfő, 16:16
kozossegi-oldal-pc.jpg
lenke1964
2016. március 15. kedd, 14:36
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.