Belépés
2018. október 15. hétfő | 42. hét | 288. nap | 19:35 | Teréz
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Facebook-hack: 29 millió ember adatait látták a tolvajok
termékmenedzsment Facebook alelnöke.
A Facebook ígéretet tett arra, hogy az elkövetkező napokban tájékoztatja a 30 millió felhasználót a Súgóban . Elengedhetetlenül fontos, hogy a Facebook azt állította, hogy a számlákhoz kapcsolódó harmadik féltől származó alkalmazásokról nem kaptak adatokat, beleértve a Facebook termékeket, mint az Instagram, a Messenger és a WhatsApp. Ugyanakkor ugyanazon időszak alatt kisebb, de invazívabb támadások is jelentkezhetnek, amelyeket a Facebook vizsgálata még nem fed le. Nincs arra utaló jel sem, hogy a hackerek bejelentett tartalmat küldtek be.
A nyilatkozat új részleteket is tartalmaz a támadás idővonalára vonatkozóan. A szeptember 14-én regisztrált tevékenység első tüskéje, de csak 11 nappal később jelentette be a tevékenység rosszindulatú támadást. A sérülékenységet két nappal később bezárták, és a felhasználóknak és a magánélet tisztviselőinek jelentették be a GDPR és más szabálysértési törvények szerint.
A Facebook azt is megerősítette, hogy az FBI
maroka, 2018. október 13. szombat, 12:39
A Büntető - 1989
közelharc tudományához. Pusztán hagyományos fegyverekkel, a családját lemészároló bűnözőkhöz hasonló gazemberekkel szembeni fanatikus gyűlölettől fűtve, a Megtorló egy összecsapás során egymaga ártalmatlanná tett mintegy tucatnyi, jól felfegyverzett és tapasztalt ellenfelet úgy, hogy neki egy haja szála sem görbült meg.

A Megtorló olyan erős, mint bármely hozzá hasonló korú, magasságú, testfelépítésű, rendszeres és erőteljes testedzést végző férfi. Szigorú értelemben vett emberfeletti képessége nincsen (ellentétben a szuperhősökkel).

Felszerelés

Közlekedés: A Megtorló egy tévéjavító teherkocsinak álcázott, átalakított Ecoline alvázra épített páncélozott harci furgonnal közlekedett. Ezt a mozgó fegyverraktárt és állomást több rétegű összetett páncélborítás védte, melyről a 7.6 kaliberű páncéltörő lövedék visszapattan. A jármű tartozékai: önjavító, Brinel keménységű gumikerekek, 391 literes lyukadás-mentes üzemanyagtartály (egyszeri tankolással max. 1638 km), 7207 cm³
eposz, 2018. október 11. csütörtök, 00:44
Toto-koncert lesz jövő nyáron az Arénában
milliós lejátszásnál tartanak. Az Africa című dalt tartalmazó Toto IV című album (1982) a rockzene történetében először kapott hat Grammy-díjat.

David Paich egy MTI-nek adott korábbi interjúban arról beszélt, milyen érzés előadni az évtizedekkel ezelőtti slágereket. "Ma sem unalmas az olyan számokat játszani, mint amilyen az Africa, a Hold the Line vagy az I'll Be Over You. Persze időnként fárasztó a próbákon a régi slágerek eljátszása, de amikor a rajongóink előtt tesszük ezt a turnén, mi is élvezzük. Nincs annál felemelőbb, amikor azt hallod, hogy a közönség énekli a dalaidat".

Miután a Toto lelke, Steve Lukather gitáros 2008-ban bejelentette, hogy kiszáll a zenekarból, úgy tűnt, vége a hosszú és sikeres történetnek, ám két évvel később a csapat újra összeállt - immár Bobby Kimball énekes nélkül - egy európai turnéra, amelynek bevételét a súlyos betegségben szenvedő Mike Porcaro basszusgitáros gyógyítására ajánlották fel. Mike Porcaro azonban 2015 márciusában elhunyt.

A tragédiák, illetve
velemenyezd, 2018. október 10. szerda, 10:11
Tőkés: Trianonra az autonómia a válasz
konfrontáció útján szeretnének járni, hanem a megértés, a megbékélés útján - jegyezte meg.

Egy felhívást is intéztek a romániai magyar autonómia ügyében a román parlamenthez, azt indítványozva, hogy a centenárium alkalmából a két nemzet harmonikus együttműködése előtt azzal nyissanak utat, hogy megkezdődik a párbeszéd az autonómiáról. Erre a felhívásra azóta sem érkezett válasz, s a hallgatás ezúttal nem beleegyezés, hanem a kezdeményezésük semmibe vétele - értékelt Tőkés László.

Autonómiára nincs lehetőség anélkül, hogy a többségi nemzettel nem jutnak megegyezésre, autonómia nélkül pedig minden kisebbségpolitika csupán öncsalás - jelentette ki az erdélyi magyar politikus.

Úgy fogalmazott, a magyar közösség önrendelkezési joga nélkül, a tanügyi autonómia nélkül kínszenvedés ami folyik. Szerinte Kárpátalján a teljes magyar nyelvű oktatás megsemmisítésének réme fenyeget, s ez ellen szinte eszköztelenek.

Azt mondta, a KMAT tagszervezeteivel erősítenék, szélesítenék az együttműködést az
velemenyezd, 2018. október 05. péntek, 15:42
Tallóztam
kialakulását, ami persze a termékek hosszabb eltarthatóságát eredményezi. Azonban miután elfogyasztja őket az ember, ezek a mérgek megfosztják a sejteket az oxigéntől és a tápanyagoktól. Ez a sejtek mutációjához vezet, tökéletes táptalajt nyúltva a rák kifejlődésének.

A sejteknek oxigén kell a túléléshez és gyarapodáshoz. A tartósítószerek és mesterséges anyagok szinte megfojtják a szervezetet a DNS szintjén, megfosztva a mitokondriumokat az oxigéntől, néha teljesen leállitva őket. És ha a szervezetnek nincs elég alapvető tápanyaga, úgy egyre fogékonyabbá válik a betegségekre.
Rövidebb emberi élet, hosszabb eltarthatóság

Ha nem gyakorlott címke-olvasó, jobb ha begyakorolja ezt a szokást. Nem kell vegyésznek vagy nyelvésznek sem lennie, csak tudni kell olvasni és kiszúrni a mérgeket a címkén. A legtöbb élelmiszerben a toxinok felsorolásakor, gyakran zárójelben, de mindig található egy kis magyarázat. Vagy az, hogy “biztonságos" és az Ön érdekében tettük bele, vagy mint
horvathnemagdi, 2018. október 05. péntek, 07:25
Nincs Cím
D. Oszuskó Sarolta

ŐSZI ERDŐ

Őszi erdő csendje
simogatja lelkem.

Színpompás levelek
hullnak körülöttem.

Aranyló napsugár
áttör a lombok közt.

E csodás őszi táj
teljesen elbűvölt.
foldinefehereva, 2018. október 01. hétfő, 19:58
Flammerné Molnár Edit
lángja ég,
Drága gyermek jöttét várva árad szét a fény.
Vígan lobbannak a gyertyák, éled a remény...
Emberek! ... Isten, a fiát küldi le közénk.
Nem sokára leszáll a karácsonyi éj,
Tömjénnel telt angyalport hoz felénk a szél.


ANIKÓNAK

A karácsonyi ihlet hol van?
Nézz körül a családodban!

Ilyenkor a versírásra nincs idő.
Karácsonykor a család az első!

Óhaj, sóhaj most beteljesül,
Nagy családom mind együtt örül.

Anikóm, a versek ráérnek. Ugye megérted?
Kívánok boldog karácsonyt, s csodás új évet!


AZ ANYAI SZÍV

Anyánk arany szívű, s gyógyító csókja,
Zokogó gyermekét, ha keblére vonja.

Angyali mosolya könnyét
menusgabor, 2018. szeptember 29. szombat, 18:00
Szkripal-ügy - A Kremlnek nincs tudomása Csepiga elnöki kitüntetéséről
"Nincs információm arról, hogy kitüntettek egy ilyen nevű embert" - mondta Peszkov, aki egy nappal korábban megígérte a sajtónak, hogy ellenőrizni fogja, kitüntetett-e Vlagyimir Putyin Oroszországi Föderáció Hőse címmel egy Anatolij Csepiga nevű személyt.

Csepiga neve gyanúsítottként merült fel a sajtóban a Szkripal-üggyel kapcsolatban. London szerint a Szergej Szkripal volt orosz-brit kettős ügynök és a lánya ellen az orosz katonai hírszerzés két, feltehetően álnevet használó tisztje, Alekszandr Petrov ás Ruszlan Bosirov követett el mérgezéses gyilkossági kísérletet március elején. A Bellingcat nevű brit tényfeltáró csoport szerdán azt állította, hogy Bosirov valójában Anatolij Csepiga, az orosz katonai hírszerzés műveleti főtisztje, akinek 2014-ben a legmagasabb orosz állami kitüntetést, az Oroszországi Föderáció Hőse címet adományozták.

Peszkov szerint a személyek azonosításával nem a sajtónak és nem is a Kremlnek, hanem az orosz szakszolgálatoknak kell foglalkozniuk, amelyeknek lehetőséget
velemenyezd, 2018. szeptember 28. péntek, 16:43
Ha az Isten bezárja az ajtót, valahol ablakot nyit.
Mint az elmúlt 10 év mutatja, nem az volt. Sőt! 10 év óta mindig örömmel írtam bele, összegyűjtöttem benne sok-sok számomra (és mint a látogatottság is mutatja, az olvasók számára is) érdekes leírást, illetve beleírtam saját dolgaimat, feltettem fotóimat, szerkesztett képeimet. Az eltelt 10 év alatt sok kedves barátra tettem szert itt a TVN-en, néhányukkal komolyabb barátságot is kötöttem (páran közülük sajnos már nincsenek az élők sorában ). Itt tanultam meg blogot írni, képeket szerkeszteni. Azt gondoltam, az eltelt 10 év nyomán, hogy igen hosszú életű lesz a blogom.
De most, rajtam kívülálló okból mégis lezárom.
2018. október 1-től a TVN.HU ZÁRT RENDSZERRÉ VÁLIK,
Attól kezdve csak komoly éves díj ellenében folytathatnám tovább a blogírást. Ha nem fizetek, október 1-je után már nem fogok tudni belépni a saját blogomba.
Mivel:
- az 1 hónapja a TVN.HU-t üzemeltető
yaskane, 2018. szeptember 27. csütörtök, 16:44
Nincs Cím
ONLINE FILMNÉZÉS TELJES FILMEK
KATT. A LINKRE

A Pirinyó, a Behemót és a Jófiú (Bosszú El Pasóban) (1968)

Szabotázs (1996)

A suttyó család 3. - Hulljon a férgese (1995)

Kínai kaland (1983)

Dave (1993)

Végállomás a Saber folyónál (1997)

Nem fogadott hívás (2008)

A rejtőzködő (1987)

Az utolsó mohikán (1992)

Szuperciklon (2012)

Az árva (2009)

80 nap alatt a Föld körül (1956)

Besütizve (2007)

Őrjítő vágy (1992)

A szmokinger (2002)

Reeker - A halál szaga (2005)

Puszta acél (1987)

Smokey és a Bandita 2. (1980)

Tremors - Ahová lépek, szörny terem (1990)
atyimby, 2018. szeptember 24. hétfő, 20:50
Nincs Cím
PÉNZ HELYETT FELÜGYELŐT KAPNAK A NYAKUKBA A KÓRHÁZAK
Csak hogy mindenki érezze a törődést. Az Állami Számvevőszék nagyon szorgalmas, ha a kórházak gazdálkodásáról van szó.

Súlyos szabálytalanságokat tárt fel az Állami Számvevőszék (ÁSZ) öt egészségügyi intézménynél - közölte a számvevőszék kommunikációs osztályának vezetője csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón.

Horváth Bálint elmondta: az ÁSZ a Tolna Megyei Balassa János Kórház, a hatvani Albert Schweitzer Kórház és Rendelőintézet, a Soproni Erzsébet Oktató Kórház és Rehabilitációs Intézet, a mosonmagyaróvári Karolina Kórház és Rendelőintézet, valamint a Berettyóújfaluban működő Gróf Tisza István Kórház 2014 és 2016 közötti gazdálkodását ellenőrizte.

I. AZ ÁLLAMI SZÁMVEVŐSZÉK SZERINT NEM KÜZDENEK ELÉGGÉ A KORRUPCIÓ ELLEN A KÓRHÁZAK
Hozzátette: valamennyi intézményben szabálytalan volt a belső kontrollrendszer kialakítása és működtetése, valamint a pénzügyi és a vagyongazdálkodás. A "korrupciós veszélyek ellen
foldinefehereva, 2018. szeptember 14. péntek, 19:33
Nincs Cím
rám, és
Érezd ott mélyen
Otthonod az egész világ
Ha késne a tavasz,
A megújulás erejét öntöm beléd
A napkelte ragyogásából
Minden párás hajnalon
Ha félelmek gyötörnek, és
Nem leled az utat
Csak nézz a távolba, ahol
Feltámad a szél, és
Simogatásában ott leszek,
Felszárítom könnyeidet
Ha már fogytán az erőd,
A hegyek sosem apadó erejével
Emellek fel
Hogy menj
Tovább
Tovább!
Ha már úgy érzed, nincs kiút az útvesztőből,
Csak hunyd le a szemed, és
Lelkedet szárnyalni viszem
Az álmok mezején
Hogy lásd
A szabadság létezik
Ha nem találod a megnyugvást,
Békével a karomban suhanok feléd
A naplemente varázsában
Hogy sose feledd,
A harmóniát magadban keresd
Ha örömödet nem oszthatod meg mással,
Nézz egy virágra, és
Én mosolygok vissza
Tiszta szívből,
Veled örülve,
A lelkedben élő kisgyermekre
Ha bánatodat
mrg1, 2018. szeptember 08. szombat, 17:56
1/1067
Képek, videók
Facebookon kaptam
eva6
2018. október 15. hétfő, 07:06
Facebookon kaptam
eva6
2018. október 15. hétfő, 06:56
Állatok tolvajok.jpg
megyerimihaly
2016. január 23. szombat, 16:27
O.V. Tolvajok fejedelme.p
agica2004
2014. december 16. kedd, 15:27
Szinesfém tolvajok.jpg
basikele
2012. szeptember 13. csütörtök, 23:45
tolvajok
hajdudu
2009. július 07. kedd, 07:39
tolvajok
ezerjo
2008. április 09. szerda, 13:35
Tolvajok Hercege.hu.jpg
rambobby
2007. október 08. hétfő, 07:27
A Tolvajok Hercege.v2.hu.
finike
2007. szeptember 23. vasárnap, 09:40
A Tolvajok Hercege.hu.c.j
finike
2007. szeptember 23. vasárnap, 09:40
aladdin es a tolvajok fej
picurcica
2007. augusztus 31. péntek, 22:49
Aladdin És A Tolvajok Fej
finike
2007. augusztus 10. péntek, 09:08
A Tolvajok Hercegnője.v2.
finike
2007. augusztus 09. csütörtök, 08:53
A Tolvajok Hercegnője.hu.
finike
2007. augusztus 09. csütörtök, 08:52
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.