Regisztráció  Belépés
2017. augusztus 19. szombat | 33. hét | 231. nap | 15:11 | Huba
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Vörös Oroszlán valódi világa angol központban
idejében történt, hogy Robin és a rózsakeresztesek jelentették a megmentőit Angliának, mára a rózsakeresztes rend elzüllése miatt egyedül Merionnak üzentek, hogy jöjjön engem megmenteni Miskolctól. A rózsakeresztes rend jelenleg a miskolci Rákóczi tér részeként van a könyvben nyilvántartva a többiekkel együtt vaskor állandó végrehajtójaként, be is írták magukat nemesnek Rákóczi fiához a magyar történelembe Zsermen, Germain néven, olyan fekete mágikus időből, amikor a fekete hadsereg uralkodott Magyarország felett. Minden nemest ide soroltak, ezer évig visszamenően, vagyis a régiek is lepraktáltak a Rákóczi térrel, mint a Habsburgok, amit a médiában láthattak.

Az angol középkori Robin hős idejében játszódott Vörös Oroszlán után már ott nem maradhatott semmi, de együtt volt a fekete mágia világa az összes korral, lévén az 1956-osok világ-könyvtárának könyveit lefordították egyetlen Göncz Árpád hunnia elme tanúsága szerint könyveinek, horrorral, fekete mágiával, megjelölve az angol központot Szabó
kohlinka, 2017. augusztus 14. hétfő, 23:31
Atlétikai vb - Spiriev: előre aláírtuk volna ezt az eredményt
Összegzésében kiemelte, két dobogós helyezést elérni egy akkora országnak, mint Magyarország, már önmagában szép eredmény, ez negyedszer fordult elő a világbajnokságok történetében.

"Ha ehhez hozzávesszük, hogy az ezüst- és bronzérem mellé van egy hatodik helyünk is, ez olyan eredmény, amit előre aláírtunk volna" - nyilatkozott Spiriev Attila a vb zárónapján.

Hozzátette, összesen nyolcan végeztek a legjobb 16 között, s ilyenre is régen akadt példa.

"Onnan indultunk, hogy 2012-ben, amikor itt Londonban Pars Krisztián olimpiai bajnok lett, rajta kívül egy versenyzőnk sem került a 16-ba. A közönségnek érthetően az érem számít, de hogy mennyien jutnak a 16 közé, az mutatja igazán egy sportág erejét" - fogalmazott.

Kiemelte, extra teljesítmény is akadt Baji Balázs révén, az ő bronzérmének az értékét mutatja, hogy 110 méter gáton eddig mindössze 12 ország szerzett érmet világbajnokságon, Európából pedig csak hat.

Jelezte, a kalapácsvető Pars Krisztián és diszkoszvetésben az olimpiai
velemenyezd, 2017. augusztus 13. vasárnap, 17:22
A férfi, mint egykori harcos
területére, ahol már csak egy marék zöld fű volt. A kékeket Katalin küldte megmentésére űrhajóval, férfi formában, nemi szervük akkor harci eszköz volt.

Én csak lányokat ismertem, a szépeket és gyönyörű hangúakat, mint Istennők és emberek világát, akikről gondoskodtam, nem ismerték a férfiakat.

Románia volt az első férfi megalkotója, mint kemény szívű nőket nem ismerő egyedé, azóta a férfiak nem ismerik az asszonyokat, szenvedtették őket, szeretet nélkül éltek.
Így hozta létre Magyarország ellen az összes labor Ufóját, nemi csapásként asszonyok ellen, fefoghatatlan és érthetetlen módon.

A férfi, mint harcos dolga volt a börtön által létrehozott sárkányok, szörnyek legyőzése a Földön, akár a Hunnia börtön által létbeléptetett meseszereplők férfiajai, akik állandó megváltói lettek a királylányoknak, szépségeknek.

Az első gyilkos a Hunnia börtön létrehozója volt a világegyetemben, hatalmas szörnyeteg, amelyik megalkotta a Talmudot állat istenekkel, meg a
kohlinka, 2017. augusztus 13. vasárnap, 10:43
Hungarikum
gratuitiest ajánlja fel a hálapénz megfelelőként, de ennek inkább 'borravaló' a jelentése: tipikusan inkább pincérnek, taxisofőrnek adják, nem orvosnak. Mindenesetre ez elég jó megfelelő: hasonlóképp használhatnánk a tip szót is. A statisztikai alapokon dolgozó fordítót azonban a magyaroknak már sikerült megtéveszteniük: a paraszolvencia megfelelőjeként már a sosemvolt parasolvencyt ajánlja fel!
Nem jobb a helyzet a parasolvencia esetében sem: erre is kizárólag magyar nyelvű vagy Magyarországgal kapcsolatos találatokat kapunk, még akkor is, ha kizárjuk a magyarországi honlapokat. Az egyetlen nem magyar nyelvű és vonatkozású találat, amire bukkantunk, szlovák. Egy fórumozó arra panaszkodik, hogy mivel elvált, a templomban nem keresztelték meg a gyerekét. Erre egy másik fórumozó azt írja:
Parasolvencia aj v tomto prípade pomôže...
A paraszolvencia ilyen esetekben semis segít...
Ebben az esetben tehát a szó nem orvosi kontextusban bukkan fel. A találat értékét csökkenti, hogy a
kirscha, 2017. augusztus 09. szerda, 09:50
Akkor dolgozni kellett...
"SOK EMBERNEK AZÉRT NEM VOLT JÓ A SZOCIALIZMUSBAN MERT AKKOR DOLGOZNI KELLETT!" - Írta valaki nekem a "NEM CSAK AZ SZÁMÍT MUNKÁNAK..." c. jegyzetemhez.És még azt is hozzáfűzte: "bizonyára büdös volt a munka és azért szidja".
Ezért aztán, kénytelen vagyok ismételten egy kis múltidézésre, hogy hogyan is volt az a "büdös munka" az un. szocializmusban?
*
Az ÚJ GAZDASÁGI MECHANIZMUS-sal kezdődött
*
Azt hiszem, hogy az egész 1990-es hatalomváltás gazdasági előkészítése Magyarországon, valójában az 1968-as, az un. ,,Új gazdasági mechanizmus"-sal kezdődött.
Ugyanis, már akkor, az 1960-as években kiderült - itt Magyarországon legalább is - hogy a FÜGGETLENÍTETT PÁRTIRÁNYÍTÁS mindenre rátelepedő RENDSZER-től az un. "szocialista gazdaság" nem működőképes.
Kiderült - a magukat kommunistának nevezők számára is, hogy az EGYPÁRTI (MSZMP) DIKTATÚRÁVAL NEM LEHET PIACGAZDASÁGOT KIÉPÍTENI.
*
Merthogy az ,,Új gazdasági mechanizmus"-nak az lett
furaila, 2017. augusztus 07. hétfő, 23:31
Emberré nemesítés helyes módja lett volna
Születésem óta egyetlen nagy közös áldozásommal nemesedik emberré Magyarország, egész Kelet és a cigányság. Ezt kezdték azzal, hogy a szerepeiket, sorsukat rajtam hajtották végre, így emelkedtek életszínvonalban, iskolázottságban, így házasodtak, így kerültek szép körülmények közé, lettek nevesek, híresek, megbecsültek, tiszteletre méltóak. Azzal kezdték, hogy nem engedtek fürdeni, mert a szomszédban a cigányok nem tisztálkodtak.

Cigány családok voltak nálunk végig 81 éve, egyesek megtámadták nagyapámat, apán Hunnia becsületbeli házasság és más filmeket hajtottak végre, Győzikével együtt, amelyik kakastaréjjal tort ülve mutatta be, hogy rajtam hajtották végre folyamatosan ismételve a börtön gyilkosok könyveit, mint a feleségcseréset.

Sok cigány család apa példájából nemesedett, disznótartással, növény-állattartással foglalkozott a megismerése után. Mások szorgalmasak lettek hivatásukban, sőt a focisták is szorgalomból és tehetségből apa nevéhez kötődnek.

Akivel én
kohlinka, 2017. augusztus 04. péntek, 20:34
Anna-bál - Balatonfüredi lányok lettek a 192. Anna-bál szépei
akkor a 2015-ös Anna-bál első udvarhölgyévé választották.

Az udvarhölgyek mindketten elsőbálozók lettek. Az első udvarhölgynek választott tizennyolc éves balatonfüredi Schütz Annamária Kinga a veszprémi Lovassy László Gimnáziumba jár, a második udvarhölgynek választott tizenhat éves szintén balatonfüredi Kiss Kíra Dalma pedig a helyi Lóczy Lajos gimnázium tanulója.

A bál királynője Royal Garden-mintával ellátott herendi porcelán díszserleget kapott - ilyen mintájú nászajándékot küldött Magyarország Vilmos brit herceg esküvőjére. Az első udvarhölgy Rotschild-mintára épülő, madaras mintázatú, a második udvarhölgy pedig türkiz-platina Apponyi-mintás vázát kapott.

A bál szépei vasárnap délelőtt a Kisfaludy Színpadon mutatkoznak be a közönségnek, majd lovas huszárok kíséretében sétakocsikázásra indulnak a városban.

Az első Anna-bált 1825. július 26-án tartották Szentgyörgyi Horváth Fülöp János balatonfüredi fogadójában, a házigazda leánya tiszteletére. Az ifjú Anna Krisztina azon az estén
velemenyezd, 2017. július 30. vasárnap, 07:04
Megnyílt a 192. balatonfüredi Anna-bál
Süli János azt mondta: vannak szokások, amelyek idővel korszerűtlenné válnak, eltűnnek, és vannak olyanok, amik fennmaradnak. Erre példa az ország legnagyobb múltú bálja, az Anna-bál.

A miniszter arról is beszélt: Balatonfüred és Paks közt szoros a kötelék. Az atomerőműben dolgozók 1984 óta üdülhetnek a Balaton-parti városban, a két település pedig idén együttműködési megállapodást is kötött egymással.

Somogyi Tivadar, Győr fideszes alpolgármestere a bál díszvendégeként úgy fogalmazott: Balatonfüred egy hagyományait tisztelő, múltjára és jelenére büszke város, ahol az Anna-báli tradíciókkal "a magyar hagyományok egyik ékkövét ápolják."

Bóka István, Balatonfüred fideszes polgármestere a város egyik legnagyobb büszkeségnek nevezte az Anna-bált. Hozzátette: a hagyományok tisztelete mellett minden évben törekednek az újításra, idén a bálnak helyt adó Anna Grand Hotellel szomszédos Blaha Lujza utcában utcabál is kíséri a rendezvényt.

A köszöntők után Paczolay Péter, az Alkotmánybíróság
velemenyezd, 2017. július 29. szombat, 21:54
V.B. vízilabda női bajnok az USA LETT
V.B. vízilabda női bajnok az USA LETT
...............
5. - 6. helyért
Magyarország - Olaszország 10:8
DÖNTŐ:
USA - Spanyolország 13:6

Magyar női válogatott 5. helyezett lett, megérdemelt szép csapat játékkal.
Munkaidőben is tele a lelátó
Fotó: Mudra László - Origo
.............
Az utolsó két percben megint gól nélkül telt, a lefújásig felváltva támadtak és védekeztek a magyarok, mikor a szurkolótábor rákezdett a "szép volt csajok!" rigmusra. Bíró Attila utolsó időkérése után Gangl Edina még védett egy szépet, majd kezdődhetett az önfeledt ünneplés a medencében és a parton is. Magyarország női vízilabda-válogatottja 10-8-ra legyőzte Olaszországot, és az ötödik helyen fejezte be a budapesti vizes világbajnokságot.
maroka, 2017. július 28. péntek, 22:20
Vizes vb - A női vízilabda-válogatott ötödik lett
Eredmény, az 5. helyért:Magyarország-Olaszország 10-8 (3-2, 3-2, 2-2, 2-2)--------------------------------------------------góldobók: Keszthelyi 3, Szilágyi 2, Bujka, Antal, Gurisatti, Csabai, Czigány 1-1, illetve Garibotti, Bianconi 4-4

A délutáni helyosztónak egyforma eséllyel indulhatott neki mindkét gárda, mivel az utóbbi években rendre kiélezett csatát vívtak egymással a felek, hol az egyik, hol a másik csapat győzött. Ráadásul küzdelmeik többnyire világversenyes érmekért zajlottak, ezért a pénteki mérkőzésükön az is kérdés volt: melyik válogatott tette túl magát a csalódáson, hogy most nem dobogóért, hanem csak az ötödik helyért szállnak vízbe egymás ellen.

A magyarok tavaly Európa-bajnokok lettek, a riói olimpián pedig negyedikek, az olaszoknak 2016-ban Eb-bronz és olimpiai ezüst jutott, a budapesti előtti utolsó vb-n, 2015-ben Kazanyban pedig utóbbiak harmadikként, előbbiek viszont csupán kilencedikként végeztek. Ugyanakkor az egymással csúcseseményen vívott pólós ütközetek közül az
velemenyezd, 2017. július 28. péntek, 15:13
Anna-bál - Szombaton tartják a 192. balatonfüredi Anna-bált
mezőnyből szakmai zsűri választja ki a bál szépét és udvarhölgyeit, akiket este fél tizenkettőkor mutatnak be. Velük vasárnap délelőtt a Kisfaludy Színpadon is találkozhat a közönség, majd lovas huszárok kíséretében sétakocsikázásra indulnak a városban. Az eseményen a szilvásváradi, a mezőhegyesi és a bábolnai állami ménesbirtok, valamint idén először a Nemzeti Lovas Díszegység is részt vesz.

A bál királynője Royal Garden-mintával ellátott díszserleget kap - ilyen mintájú nászajándékot küldött Magyarország Vilmos brit herceg esküvőjére. Az első udvarhölgy Rotschild-mintára épülő, madaras mintázatú, a második udvarhölgy pedig türkiz-platina Apponyi-mintás vázát kap.

Az Anna-bál kísérőprogramjaként a héten prímásversenyt is rendeztek, melynek egymillió forintos fődíját Varga Jenő Pál nyerte el, aki a pénzjutalom mellett megkapta az Anna-bál prímása címet is, így felléphet a jövő évi Anna-bálon is. Az 500 ezer forinttal járó második díjat Balázs Tamásnak ítélték oda, míg a harmadik helyezett Ökrös
velemenyezd, 2017. július 27. csütörtök, 15:02
Szebenyi Judit
légy a jövőben, szeretetet adj, hogy boldog ember lehess!


IMA HAZÁMÉRT

Szomorúságom, és bánatom elmondani nem tudom,
Ezért most szavakba fogva elmondom.
Imádkozom Hazámért, jövője a sötétség lenne,
Nem engedünk a sátánnak, hogy ezt meg is tegye.
Túl sok már a szenvedésből
Az Igazaknak,
Uram állj ki, védd meg Őket,
Adj hitet, erőt, bátorságot, kitartást részükre,
Ne hagyd el maroknyi néped,
Magyarország nevét még fekete betűkkel írják,
Szent Szűz Mária oltalmadba, vedd kiválasztott néped.
Imádkozz fiadhoz, elesett népedért.
Évszázadokon át nyomor és szenvedés jut nekik
Ne engedd tovább, mert így elfogy néped.
Hitét kezdi elveszíteni Benned,
Tégy hát csodát, amíg nem késő.
Segíts Uram most és mindig
Mindörökre légy támaszuk, vigaszuk.
Hálás nép a Magyar,
Nem felejt, nem tesz rosszat,
Hittel, akarattal, kitartással, emberséggel
Él az Igaz
menusgabor, 2017. július 26. szerda, 21:59
1/217
Képek, videók
A vörös oroszlán
sanci81
2016. július 17. vasárnap, 14:00
vörös oroszlán.jpg
sz719eszter
2016. július 06. szerda, 15:06
Rózsakeresztes hitvallás.
pacsakute
2013. október 22. kedd, 18:58
Megölelte megmentőjét
sanci81
2016. augusztus 08. hétfő, 17:51
Megmentőnél
sanci81
2016. július 03. vasárnap, 18:14
megmentő kereszt
sacimama
2015. július 11. szombat, 13:52
megmentod_n.jpg
rzsi-
2015. január 25. vasárnap, 12:28
Megmentőm légy.jpg
kohlinka
2014. szeptember 29. hétfő, 18:38
Megmentő keresztség
sacimama
2013. augusztus 16. péntek, 00:42
a megmentő.jpg
dnemethk
2013. március 05. kedd, 21:19
Miskolci Zoli + Boldva
kicsoda57
2015. január 04. vasárnap, 23:03
Barátnők - Miskolci szobo
margoboszi
2014. szeptember 06. szombat, 18:35
Miskolci Zotyi 2010..jpg
kicsoda57
2013. november 03. vasárnap, 14:06
miskolci_nemzeti_szinh az.
gizus46
2012. július 10. kedd, 14:42
miskolci_egyetem_fobej ara
gizus46
2012. július 10. kedd, 14:42
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.