Regisztráció  Belépés
2018. május 24. csütörtök | 21. hét | 144. nap | 11:56 | Eszter, Eliza
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Tallóztam
elismerte, hogy szándékosan és tévesen állapított meg többször is egészséges embernél rákot, pénz szerzés céljából. Kovács doktor egyértelműen beismerte, hogy a kemoterápiás szereket nyereségszerzés céljából adta pácienseinek. - Ki gondolta volna, hogy egy orvos azért hamisít meg diagnózist, hogy vagyonát gyarapítsa?

Dr. Malatyinszki Antal nyugalmazott orvos őszinte beszámolója szerint nagyon sok gátlástalan kollégája van, aki valójában inkább üzletember, mint sem doktor.

Magyarországon a 25-39 éves nők esetében az előrehaladott mellrák aránya 1976 - 2009 között kétszeresére nőtt , ami túl nagy különbség ahhoz, hogy a véletlen műve, és a több diagnózis eredménye legyen. Egy nyugtalanító beszámoló szerint a mammográfia sokkal több kárt okozott az elmúlt 30 évben, mint hasznot a mellrák elleni küzdelemben.

“A kemoterápia nem meggyógyítja a beteg testet, hanem szépen lassan teljesen elpusztítja, megöli!!"

A kemo növeli a rák növekedésének
horvathnemagdi, 2018. május 09. szerda, 20:26
Május
havának.

Májusban több ünnepet, jeles napot tartunk számon, és sok kedves, szép, régi eredetű népszokás is kötődik a hónap harmincegy napjának egyikéhez, másikához.

Május 01. - Munka ünnepe:

1890 óta a munkások nemzetközi ünnepe. Eredete a régmúltra visszavezethető. Régen az egyház a Fülöp és Jakab apostolokat ünnepelte e napon, később Szent Józsefre, Jézus nevelőapjára emlékeztek e napon, míg 1891-ben a II. Internacionalé a munkások ünnepének nyilvánította május elsejét.

Magyarországon (Buda-Pesten) először 1890-ben ünnepelték felvonulással ezt a nemzetközi munkásünnepet.

De ehhez a naphoz kapcsolódik még a májusfa állítása is (A székelyek jakabfának, hajnalfának, másutt májfának is nevezik).

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/73/Keutschac h_Maibaum_21062007_02.jpg/300px-Keutschach_Maibaum_21062007_02.jpg


Források szerint már a XV. Században szokás volt, de eredete valószínűleg még régebbi, a római
evavicus, 2018. április 30. hétfő, 09:18
Teremtés kezdete utolsó német-magyar emberi családdal
teremtésével egykori emberlakta birodalmak után, állandó kezdetével a medve kommunizmusnak kirándulásokkal már, a medve figurájukat felvásárolták tőlem,mert nem volt pénzem, Jehova aranylabdája volt a kezében. Piroska volt még szőke hajjal, Oszwald Marika berendezésével, kék nadrágos nyúl, pingvin, Oroszország előtti emberek lakta világ egyik állati maradványaként, akinek a történelmét pingvines blúzban ismételték 1990-ben ismételt lemészárlásommal Földünnepével már, mert már készült a vas világ-Magyarország a Hunnia börtönnel, ahogyan itt össze vannak téve Föld óvása mellett világ-testvériségre a hozzájuk tartozó országokkal.
A jégvilág az emberek lakta Kelet népe után maradt jegesmedvével együtt feltételezés szerint.
A zeneszerzői a Bertalan utcai állandó szimfónikusoknak, karmestereknek, mint a Rákóczi téri Kocsisnak, ahogyan sokat kiabáltak neki sztársága alatt Mülleri baráti körével, pingvin zakót viselnek frakként, vagyis hordják magukon a bűnjelet.

Minden jelmez és baba be volt
kohlinka, 2018. április 26. csütörtök, 16:04
Visszanézem hogy akkor mi a francot műveltem itt...
Dániel. 100 rókát vizsgálva kiderült, hogy a tüdőféreg fertőzöttség mértéke 76% (!).

A Telegraph cikke szerint a brit kutyákat és rókákat a köznapi nevén francia szívféregnek is nevezett féregfaj betegíti. A kifejlett férgek a tüdőartériákban, és a szív jobb kamrájában élősködnek. Sokszor tünetmentes marad a fertőzés, azonban súlyosabb esetben köhögés, légzési elégtelenség, véralvadási zavar, szemészeti és idegrendszeri tünetek is előfordulhatnak. az Angiostrongylus vasorum élősködővel Magyarországon a rókák 5%-a fertőzött, Angliában ez a szám 18,3.

Crenosoma vulpis féreg szintén kutyákat, rókákat betegít meg, a légcsőben, és a hörgőkben él. A lárvákat az állat felköhögi, lenyeli, majd a bélsárral üríti. A csigákban a bélsárral elfogyasztott lárvák fertőző lárvává fejlődnek, melyet a csigával együtt vagy annak nyálkájával elfogyasztva ismét fertőződik a kutya, róka. A tünetek rendszerint: köhögés, fáradékonyság. A hazai rókák fertőzöttsége 24 százalék.

Az Aelurostrongylus
eposz, 2018. április 25. szerda, 17:57
Tallóztam
behívták, hogy vegye át az új személyigazolványát - azon nyomban letartóztatták és málenkij robotra vitték, ahonnan 1949. január elsején tért haza. Harcokban nem vett részt, és politikai akcióknak sem volt részese, mégis elhurcolták. A szüleim levelezéssel tartották a kapcsolatot. A hadifoglyok levelenként húsz szót írhattak le, amit édesapám úgy játszott ki, hogy a mondatokat egybeírta. Húsz igen hosszú szóból álltak a levelei. Közben nagyszüleim, illetve édesapám testvérei a dél-erdélyi Déváról Magyarországra menekültek. A fogságból hazatérő apám nem Erdélybe, hanem Magyarországra, Budapestre jött. A szüleim összeházasodtak, majd hamarosan megszülettem. Az akkori budapesti viszonyok miatt Sárvárra költözött a család.
Sárvárról Szegedre ment egyetemre. Miért éppen oda?

- Egész gyerekkoromban rengeteget hallottam Erdélyről, a Tündérországról. Azért mentem Szegedre, mert a Tisza-parti város egyeteme volt a kolozsvári intézmény jogutóda. Érzelmi választás volt.
A diploma
horvathnemagdi, 2018. április 24. kedd, 10:37
Kommunista és vallási szövetség, Világ egyesítés Borsodban
Az ötágú csillagos kommunisták, képviseljenek béke galambos, vagy medve, szaturnuszi kommunizmust, vagy bármelyik munkásosztály korát a Föld történelmének, egyesítették a korokat huligánokkal a Vörös Oroszlánjában Szepes Máriának Vénusz áldozással állandóan.

Az ötágú emberszabású csillag népei az elmeosztályokról emberformában vannak a láthatóban, kivétel nélkül valamennyien, állatok, patológiák, vagy bármilyen élőlénye a másik világnak, mint a Talmud állatai.

Az ötágú emberszabású csillag az ózdiak egykori Jupiter lány feketemágiáját használó fekete kereszten hét rózsás mágiát jelentenek, ebből vannak létrehozva, ezzel mészárolnak, hozzá tették a fekete kereszten hét rózsás beavatásukhoz Íziszt kék ruhában.

Így készültek a lírai karámmal a falvak művészeivel együtt a nagy közös áldozásra.

Dr. Melion József egykori csillagrenddel érkezett földöntúli hatalommal, többmilió éves Mária vallásával állandó bibliai apokalipszis végrehajtója Újszövetségbe tett János
kohlinka, 2018. április 19. csütörtök, 19:37
Igazságos lenne, ha az április 14-i tüntetést a kormány hasonlóan kezelné mint a 2006-osokat?
...Savanyú a szőlő, Fidesz-bagázs ajnározó!... ;)
Igen! SZÁZEZREN VOLTUNK! Vagyis: százszor ezren! (Minimum...)

...Ja!. És nem volt, sem kuka-borogatás, sem kirakat-portálok bezúzása, sem békés polgárok inzultálása, sem autók felgyújtása, sem rendőrök froclizása!...
Békés — de hangos (jó hangos...) — demonstráció volt!

...És!... ...És jövő héten, szombaton, vagyis 2018. április 21-én (a születésnapomon!) 18:00 órakor MEGINT TÜNTETNI FOGUNK A DIKTÁTOR ELLEN! ...És aztán megint-és-megint-és-megint-és-megint-és-megint! — Mindaddig, míg a NER-t, le nem bontjuk!

Elvégre: ,,A népnek joga van elkergetni a kormányt egy demokráciában is, ha az a népakarat ellenében kormányoz, ha az emberek életét veszélyezteti!" /Orbán Viktor 2007./
https://www.youtube.com/...Qld6YVgmDs

Megfogadjuk Orbán szavát: LE FOGJUK BONTATNI A DIKTATÓRIKUS NER-T!... — Szépen, nyugodtan, de tempósan és hatékonyan...

Orbán lesz Magyarország történelmének
foxworkinspace, 2018. április 14. szombat, 22:38
Dunakanyar - A folyó és a hegyek festői randevúja,
A folyó és a hegyek festői randevúja, a Visegrádi-hegység és a Börzsöny hegyei közé szorított
Duna kanyarulata Magyarország egyik legszebb pontja. A Dunakanyar legszebb részén találjuk a magyar középkor egyik legfontosabb települését, Visegrádot, a volt királyi palotával, a fellegvárral.

A Dunakanyar a Duna Esztergom és Budapest közötti szakasza. Tágabb értelemben idesoroljuk
még a Duna íve által bezárt jobb parti vidéket, valamint a folyamtól északra emelkedő Börzsöny hegység nagyobbik, Pest megyéhez tartozó felét. Ezen a részen a folyó a Börzsöny és a Visegrádi-hegység között folyik, folyásiránya nyugat-keletiről észak-délire változik.
A Duna áttöréses völgyre jellemző, változatos hegyvidékektől övezett. Szépen gondozott parkerdők, vadrezervátumok, természeti ritkaságok, hazai viszonylatban fontos klimatikus folyóparti üdülőhelyek, szigetek, vízi-, és télisport lehetőségei együttesen
skorpiolilike, 2018. április 11. szerda, 15:44
Maradhat-e Magyarország a művelt világ része, 2018. április 8-a után?
Kedves #6, eddig "csak" 4,6 millió nincstelenünk van, és a számuk szépen exponenciálisan nő. 2022-re össze fogja hozni a Viktátor a 6 milliót, és ez még egy nagyon óvatos becslés volt.
Természetesen ezt a 4,6 milliót nem mutogatja a tévé meg a kormánypropaganda, elvégre Magyarország jobban teljesít...a mélyszegénység terjesztésében valóban jobban.

Javaslom bóklászgass egy kicsit Szabolcsban vagy Nógrádban. Magyarország nemcsak a Rózsadombból áll.
szensavasutlezaras, 2018. április 09. hétfő, 21:23
Szép estét kívánok mindenkinek!
nőtt fel, így jó példát lát maga előtt.

Csengeri Attila musical- és operett színész több, mint 15 éve él boldog házasságban feleségével. Romantikus alkat, színpadon nem is lehetne szív nélkül létezni. A hétköznapokon azonban inkább befelé éli meg érzelmeit, sőt művész ember lévén fontosnak tartja, és nagyra értékeli, ha felesége békén hagyja, ha megadja neki az elvonulás szabadságát, az alkotói magány lehetőségét.

EGY KIS VÁLÁS STATISZTIKA

A házasságkötések száma Magyarországon évente kb. 45 ezer. Manapság alig több, mint feleannyi házasság köttetik, mint az 1980-as években. Ezzel szemben a válások száma dinamikusan emelkedik, évente 24-25 ezer válás történik hazánkban. Ezzel a statisztikával Európában a középmezőnyben foglalunk helyet. A válási arány Belgiumban a legmagasabb. Ott a házasságok háromnegyede végződik bontóperrel.

Itthon a válóperek 71%-át a feleségek kezdeményezik. A két legfőbb válóok a megcsalás, félrelépés, hűtlenség, illetve az alkoholizmusból
kirscha, 2018. április 06. péntek, 20:12
Valaki mondjon egy jó dolgot amit a fityisz csinált 12 év alatt?
(Köszönjük, Emese...)

● ,,Visszavásárolták a felbecsülhetetlen értékű Seuso kincset, a Magyar Nemzeti Bankon keresztül a nemzeti értékeinkhez tartozó festményeket, gyűjteményeket."

...És, ha ne adj' Isten, ismét a Fidesz-bagázs nyerné a pálmát, 2018-ban, akkor nagyjából 100+1 százalékig biztosak lehetünk abban, hogy AZ EGÉSZ HÓBELEVANC, A FIDESZ-BAGÁZS KORIFEUSAI KASTÉLYAIBA ,,KÖLTÖZIK" MAJD, HAMAROST!... (Ha ugyan nincs ott, már jelenleg is...)

● ,,Végre van Magyarországnak önálló külpolitikája"

...Jujjjuj-jujj-júúúj!... — Amit Szíjártó Péter művel, az NEM külpolitika, hanem EGY HEPCIÁSKODÓ KAMASZGYEREK TOBZÓDÁSA A CSILLÁRBOLTBAN! — Mindent összetör, amit csak ér!... (...És a tetejébe, úgy néz ki, mint egy átázott kakadú, és úgy öltözik, mint egy lelenc-gyerek, aki életében először beszabadult egy gardrobe-ba...)

● ,,NEM vagyunk sikertelenek. Nem vagyunk elszigetelve!"

...Hááát, ahogy vesszük... Annyira ugyan,
foxworkinspace, 2018. április 05. csütörtök, 21:21
Mi a Haza?
Mindenütt van játék, mindenütt van lepke...

A haza, fiacskám, szívünk legszentebbje!
Oltár, mely előtt csak fejlehajtva,
térden áldozik az ember!

Jó atyám, nem értem! Magyarázd meg jobban!

Hallgass ide gyermek! Apuka mesét mond...
Hallgasd, s jól figyeld meg!

Egyszer volt...régen volt...üldözőbe vették
és addig bántották, addig sértegették,
míg átokkal ajkán elhagyta hazáját.
Esküvel fogadta:
Magyarország táját többé sohse látja!
Nem kívánja látni!
Ezután idegen Istent fog imádni!
A magyart gyűlölni és útálni fogja,
ha keresztre húznák, nézné, mosolyogva.
Hallgatná gyönyörrel zokogását, jajját!
...szólt, és ment haraggal, s ádáz gúnykacaját
gőgös üldözőknek vitte a fülében.
Az idő homokja pergett lassan, szépen.

Költöző madárka, mely vágyát követve
tízszer is, hússzor is útját arra vette,
hova fecske, gólya híven
evavicus, 2018. április 03. kedd, 13:47
1/223
Képek, videók
antal név,.jpg
zsokica45
2018. február 06. kedd, 17:30
antal név,,.jpg
zsokica45
2018. február 06. kedd, 17:29
Antalfy István - Örök sze
sanci81
2018. január 18. csütörtök, 15:23
urbán anikó.antal.jpg
zsokica45
2018. január 17. szerda, 11:05
páger antal 003.png
chillik
2017. november 12. vasárnap, 14:41
páger antal 002.png
chillik
2017. november 12. vasárnap, 14:40
páger antal 001.png
chillik
2017. november 12. vasárnap, 14:39
szent antal.png
chillik
2017. október 24. kedd, 18:05
antal névb.jpg
zsokica45
2017. szeptember 27. szerda, 09:49
antal atya és társa.jpg
maroka
2017. szeptember 09. szombat, 17:28
antal atya szaval0909_2.j
maroka
2017. szeptember 09. szombat, 17:02
antal atya szaval0909.jpg
maroka
2017. szeptember 09. szombat, 17:00
szereksz.gif
sz719eszter
2016. június 03. péntek, 09:59
hízlaló édesítő szerek.jp
dnemethk
2013. december 29. vasárnap, 14:45
Sen Tet a szerekme is átv
alburnus
2011. november 03. csütörtök, 09:57
Címkék
korokat huligánokkal, fekete kereszten, hónap harmincegy, Megfogadjuk Orbán, válási arány, nyugtalanító beszámoló, beteg testet, népnek joga, középmezőnyben foglalunk, előrehaladott mellrák, kemo növeli, csigával együtt, régmúltra visszavezethető, Malatyinszki Antal, magyar középkor, naphoz kapcsolódik,
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.