Regisztráció  Belépés
2018. augusztus 21. kedd | 34. hét | 233. nap | 00:39 | Sámuel, Hajna
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Augusztus 20. - Állami kitüntetéseket adott át Kásler Miklós és Gulyás Gergely
hagyományait".

Véleménye szerint több ország van ma is, amely magát erősnek tekinti, de már nincs hite, "szeretete álságos, társadalmából kihalófélben vannak a történelmi és keresztény értékek, háttérbe szorult a család szeretete, támogatása". Hozzátette: Szent István ettől megóvta nemzetét, "élünk, ismét emelkedünk", és azokat ünnepeljük, akik tehetségükkel, szorgalmukkal és akaratukkal hozzájárultak Szent István alkotásának kiteljesítéséhez, gyarapításához.

A Miniszterelnökséget vezető Gulyás Gergely arról beszélt, hogy közös életünk, amelynek Szent István élete és műve a kiindulópontja, sok-sok ember életéből és művéből áll össze, és azok egymást segítve építik "egyre magasabbra" mindazt, amit a nemzet közös hagyatékként megőriz.

Mint mondta, az ország, a Kárpát-medence és a világon szétszóródott magyarság sokat köszönhet ezeknek a teljesítményeknek, amelyekből nemzedékről nemzedékre megújul az élete, újjászületnek közösségei, újrafogalmazódik kultúrája, megerősödik anyagi tehetsége.
velemenyezd, 2018. augusztus 18. szombat, 11:49
Öttusa-vb - Kasza csak váltóban indul
"Robi sérülése rendbe jött ugyan, ám mivel több problémája is volt az idén, a közelmúltban is, ezért változtattunk az eredeti elképzeléseken. Közösen, vele egyeztetve úgy döntöttünk, hogy nem indul a hagyományos egyéni és csapatversenyben, csak a két váltóban kap szerepet" - mondta Martinek János szövetségi kapitány, hozzátéve, hogy így a hagyományos versenyben a rutinos Demeter Bence mellett három fiatal: Bereczki Richárd, Regős Gergely és Fröhlich Tamás jut szerephez.

Az már korábban eldőlt, hogy a hazai Eb-n egyéniben és csapatban is ezüstérmes Marosi Ádám nem indul, mivel ő hivatásos katona, és a világbajnokság után másfél héttel katonai világbajnokság lesz Budapesten, számára pedig fontos, hogy azon jól szerepeljen.

Kasza Róbert az MTI érdeklődésére úgy fogalmazott, hogy már nem érez fájdalmat, vállalni tudja a világbajnoki részvételt, ugyanakkor szomorú amiatt, hogy ez az idénye nem úgy sikerült, ahogy szerette volna.

A nőknél az Eb-n sikerrel szerepelt csapaton nem kell
velemenyezd, 2018. augusztus 10. péntek, 12:27
Íme, a Fidesz-bagázs 'családfája"! - Melyikük a legtenyérbemászóbb?
► Matolcsy közpénz-csaló György?
https://www.google.com/search?biw=1366&bih=598&tbm=isch&sa=1&ei=-R 9nW6--FuTX6QSr06mgAg&q=Matolcsy+val%C3%B3j%C3%A1ban+idegen%3F&oq=M atolcsy+val%C3%B3j%C3%A1ban+idegen%3F&gs_l=img.3...634539.645846.0 .647277.28.25.0.2.2.0.326.3090.6j11j4j1.22.0....0...1c.1.64.img..4 .11.1225...0j0i67k1j0i8i30k1j0i24k1.0.7BG8mvte2VQ#imgrc=oYLYoUBWXe dlkM:&spf=1533485718236

► Orbán geci Viktor? https://www.google.com/search?q=orb%C3%A1n+m%C3%A9mek&tbm=isch&sou rce=iu&ictx=1&fir=MSuz0F8fWqWGQM%253A%252CZqR-jPpgG1f4HM%252C_&usg =AFrqEzdghKz8rzZJXLQtbcJmdzpFJUbPGw&sa=X&ved=2ahUKEwik7rvTgtTcAhVC DZoKHf6yCbkQ9QEwAHoECAYQBA&biw=1366&bih=627#imgrc=aaFChKXTp90oKM:& spf=1533486150993

► Rogán ,,helikopter" Antal?
https://www.google.com/search?q=a+fidesz-bag%C3%A1zs&source=lnms&t bm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjys4TwqdbcAhUByqYKHVGNDk8Q_AUICigB&biw=136 6&bih=627#imgrc=nn5PPk5AbUDzQM:&spf=1533486367473

► Németh ,,rezsi"
foxworkinspace, 2018. augusztus 05. vasárnap, 18:46
MSZP: a kormány a magyar emberek biztonságát veszélyezteti a rendvédelmi túlóraszabályok megváltoztatásával
1-jén bevezetett távmeghallgatási rendszert, mert az óriási segítség lenne a rendvédelmi szerveknek.

Az ellenzéki képviselő arra is felszólította a BM-t, hogy legkésőbb ősszel kezdje el "az évek óta lebegtetett" börtönépítési programot. "Nem kell egyszerre nyolc börtönt építeni, bőven elég ha egyet, de valamit most már kezdjenek el csinálni" - fogalmazott.

A politikus kérdezték arról, hogy a kormány a rendvédelmi életpálya bevezetésével indokolta a túlóraszabályok megváltoztatását és Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter azt mondta, ha szükséges, törvénymódosítást javasolnak. Harangozó Tamás rámutatott arra, hogy az életpálya keretében történő 50 százalékos béremelés a 2015-ös bázishoz képest jelent ekkora mértékű emelést, ezért idén szinte már senki nem kapott béremelést. Szerinte az életpálya az eredeti cél - a létszámhiány megszüntetése - területén is csődöt mondott, továbbra is óriási a létszámhiány. Korrekcióra szorul a rendszer - hangsúlyozta, megjegyezve: Papp Károly korábbi
velemenyezd, 2018. augusztus 01. szerda, 12:31
Tusványos - Gulyás Gergely: az ellenzék demokráciavitákkal próbálja elkerülni, hogy számot adjon választási kud
A Miniszterelnökséget vezető miniszter a 29. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor Újabb négy év két szemszögből címmel megrendezett pódiumbeszélgetésen vitázott Schiffer András és Bárándy Gergely egykori országgyűlési képviselőkkel. Utóbbiak úgy értékelték, hogy Magyarországon az Orbán Viktor vezette Fidesz egy "21. századi autokratikus rendszert" alakított ki, ahol a "nyers többségi elv doktrínája" működik és amelynek minden nemzetközi kritikára az a válasza, hogy az ország szuverenitását támadják.

Válaszában a miniszter kifejtette: Magyarországon a főhatalomról a választópolgárok döntenek. Ha hosszabb ideje egyformán döntenek a választópolgárok, akkor nem a demokrácia vált diktatúrává, hanem politikai erők közül csak az egyik tud vonzó alternatívát nyújtani - érvelt a Fidesz politikusa. Hozzátette: soha egyetlen párt sem kapott annyi szavazatot 1990 óta, mint a Fidesz az idei választásokon.

"Arról lehet megismerni, hogy valahol diktatúra van, hogy azt nem lehet elmondani.
velemenyezd, 2018. július 27. péntek, 19:33
Választ várnak szakszervezetek a közszolgálat munkajogi rendszeréről feltett kérdéseikre
Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezetének (MKKSZ) közös csütörtöki, budapesti sajtótájékoztatóján Boros Péterné, a SZEF alelnöke, az MKKSZ elnöke kiemelte, az általuk felvetett kérdések több mint félmillió közszolgálati munkavállalót érintenek, ezért sürgősen választ várnak.

Boros Péterné kérdésfelvetésüket szakértői körökből származó információkkal, a keddi Kormányinfón elhangzottakkal, valamint a jövő évi költségvetési törvény tartalmával indokolta. Felidézte, Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter azt mondta, alternatívákban gondolkodik a kormányzat, megemlített egy bértömeg-gazdálkodásra vonatkozó elképzelést, de nem zárta ki, hogy van más megoldás is.

Az MKKSZ elnöke a közszolgálatban dolgozók helyzetét felvázolva arról beszélt, hogy a költségvetési törvény a közszolgálati illetményrendszereket, a közalkalmazotti illetménytáblát, a köztisztviselői illetményalapot már 11. éve változatlanul hagyta, és 2019-re is
velemenyezd, 2018. július 26. csütörtök, 12:41
OTP Ingatlanpont: a csok emelése jótékonyan hat majd a kistelepülések ingatlanpiacára
A közleményben kiemelik: az ötezer lakos alatti települések teszik ki a magyarországi települések 90 százalékát.

Az OTP Ingatlanpont szerint a községek döntő többsége ingatlanpiaci szempontból egyelőre fehér folt. Jelenleg nagyjából 200 olyan település van az országban, ahol az elmúlt évben egyáltalán nem adtak-vettek házat, ingatlant, és további 4-500 faluban legfeljebb 1-2 tranzakciót regisztráltak - emelték ki.Rámutattak: becslések szerint országszerte 560 ezer lakás, ház áll üresen; az ezer főnél kisebb teleüléseken az ingatlanok 23 százaléka lakatlan.

Míg például a nagyvárosokban átlagosan 15, a kisebb városokban 8 százalékos árnövekedés történt tavaly, a községi jogállású településeken összességében csupán 1 százalékos volt a drágulás 2017-ben - hívták fel a figyelmet utalva arra, hogy ez a különbség sok éve megfigyelhető már.

Valkó Dávid, az OTP Ingatlanpont vezető elemzője a közlemény szerint elmondta: ha a kormány megnöveli a csok-ot az ötezer fő alatti
velemenyezd, 2018. július 26. csütörtök, 11:41
Kormányszóvivő: politikai nyomás van a kötelezettségszegési eljárás mögött
Kovács Zoltánt az M1 aktuális csatornán kedden arról kérdezték, hogy Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter a nap folyamán elfogadhatatlannak és támadásnak minősítette az Európai Bizottság (EB) részéről a "Stop Soros" törvénycsomag miatt Magyarország ellen indított kötelezettségszegési eljárást.

A kormányszóvivő szerint aki tesz az illegális migráció megállításáért, azt büntetni akarják, aki pedig behozza a migránsokat, azt gyakorlatilag jutalmazzák. Jelezte: ezekről a kérdésekről vitáznak már három éve, és az EB nézőpontját "nem tudja megingatni", hogy az Európai Tanácsban az állam- és kormányfők miben egyeztek meg.

Hangsúlyozta: ennek fényében kell nézni a "Stop Soros" törvénycsomag miatti kötelezettségszegési eljárást, valamint azt, hogy a bizottság bírósági szakaszba léptetett egy ugyanilyen eljárást a határőrizeti rendszer és a menekültkérelmek elbírálása miatt az országgal szemben.
velemenyezd, 2018. július 24. kedd, 21:42
Gulyás: indul a Magyar falvak program
Gulyás Gergely hangsúlyozta: a kabinet célja, hogy a falusi létforma népszerűvé váljon, és ne járjon az életszínvonal csökkenésével az, ha valaki vidékre költözik.

Az épülő házaknál kedvezmény jár majd a tájegységbe illeszkedő építkezések után - sorolta a várható változásokat, hozzátéve: még ebben a parlamenti ciklusban program indul a kultúra fejlesztésére, játszóterek, sportpályák kialakítására. A kabinet meg kívánja teremteni ezen kisközösségek fejlesztésének lehetőségeit - hangsúlyozta, és szólt arról is, hogy alapot hoznak létre a mellékúthálózat fejlesztésére is.

Külön programokat terveznek azon kistelepülések számára, amelyekben az országos átlagot meghaladta a népességcsökkenés - tette hozzá.

Leszögezte, "ha minden jól alakul", a költségvetési tartalék jelentős része a Magyar falvak programra fordítható jövőre. A programért a Miniszterelnökségen kormánybiztosként dolgozó Gyopáros Alpár felel, az első pályázatokat várhatóan jövő év elején írják ki.

Beszámolt arról is, hogy a
velemenyezd, 2018. július 24. kedd, 14:24
Gulyás: aki védi Európát, azt eljárás alá vonják, aki behívja a migránsokat, azt megdicsérik
Gulyás Gergely keddi budapesti sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: "Brüsszel magatartásában továbbra is azt látjuk, hogy aki védi Európát, azt eljárás alá vonják, aki behívja a migránsokat, azt megdicsérik".

A magyar kormány ezt elfogadhatatlannak tartja, amely szemben áll az európai érdekekkel és értékekkel, illetve a magyar kormány következetes álláspontjával - hangoztatta.

A miniszter szerint az Európai Tanács utáni kormányfői nyilatkozatokat megnézve azt látni, hogy a migráció megítélésében 2015 óta alapvető változás történt, és ebben az ügyben az EB működése nem tükrözi az EU-t alkotó kormányok véleményét.

Hozzátette: ez a támadás egyértelművé teszi, hogy Brüsszel és a bizottság továbbra is migrációbarát politikát kíván folytatni.

Gulyás Gergely azt mondta, külön elfogadhatatlan, hogy egy alkotmánymódosítás miatt is kötelezettségszegési eljárást indított Brüsszel. Felhívta a figyelmet, hogy ez a módosítás semmi mást nem tartalmaz, mint amit a német alaptörvény is: a menedékjog
velemenyezd, 2018. július 24. kedd, 14:22
Költségvetés - Gulyás: a bér- és a gazdasági növekedést szolgálja a jövő évi büdzsé
Gulyás Gergely kedden Budapesten sajtótájékoztatón kijelentette: az ország hosszú távú sikerének titka a biztonságos növekedés, az a cél, hogy a visegrádi régió kétszer olyan mértékben növekedjen, mint az EU átlag. Ezt szolgálja a 2019-es büdzsé is, amely a biztonságos növekedés költségvetése - jelentette ki.

Hozzátette: a költségvetés stabil lábakon áll, de nemzetközi kockázatok vannak, ezért minden korábbinál nagyobb, mintegy 360 milliárd forintos a tartalék. Ehhez csak akkor nyúl hozzá a kormány jövőre, ha biztosítva látja a költségvetési egyensúlyt és a nemzetközi kockázatok nem gyakorolnak negatív hatást - rögzítette. A kockázatok közé sorolta az eurózóna országainak általános eladósodottságát, az Egyesült Államokkal kialakult és élesedő kereskedelmi háborút, valamint az Ukrajnában folyó háborút és biztonsági helyzetet.

Gulyás Gergely szólt arról, hogy jövőre 19,5 százalékról 17,5 százalékra csökken a szociális hozzájárulási adó és nő a kétgyermekes családok adókedvezménye gyermekenként
velemenyezd, 2018. július 24. kedd, 14:22
Öttusa Eb - Öt éremmel sikeres hazai szereplés
Már csak azért is, mert magyar győztest is avattak, ráadásul az előző, 2014-es székesfehérvári Eb-n hazai versenyzők csak egyszer állhattak dobogóra.

Ezúttal a női és férfi szakág is egy-egy egyéni és csapatérmet szerzett: Kovács Sarolta harmadik, a Kovács, Alekszejev Tamara, Földházi Zsófia összetételű csapat pedig első lett, míg másodikként végzett Marosi Ádám és a Marosi, Demeter Bence, Regős Gergely trió. Az eredménysort Kovács, Demeter páros tette teljessé a vegyesváltóban kiharcolt harmadik helyével.

"Eredményesség szempontjából a lányok megvalósították az előzetes tervet, sőt, volt, aki túl is teljesítette" - értékelte a kontinensbajnokságot Kállai Ákos, a nők szövetségi kapitánya, majd ki is tért rá, hogy a "túlteljesítő" Alekszejev Tamara volt. Mint mondta, az utolsó hetek edzéseredményei nem jelezték, hogy ilyen produkcióra lesz képes, inkább a szíve vitte őt, illetve azt hozta ki magából, amit az idény elején edzésből tudott. "Buta hiba miatt vesztette el a bronzérmet, ám ebből az
velemenyezd, 2018. július 24. kedd, 11:21
1/95
Képek, videók
7kAcdVb7GDnfQYkyt34v1K asL
kisgin
2013. szeptember 13. péntek, 14:17
Gulyás Gergely
megyerimihaly
2013. január 01. kedd, 15:09
Gulyás Gergely.jpg
agica2004
2011. március 02. szerda, 10:53
Aug.20.Kitüntetések...
cipello
2016. augusztus 19. péntek, 19:36
hited és szereteted.png
sz719eszter
2018. július 31. kedd, 18:30
Az Úr szeretete mindörökk
katalin_53
2018. július 23. hétfő, 07:58
Mi ismerjük a szeretetet,
katalin_53
2018. július 21. szombat, 10:02
Én csak szeretetet hozok
irmus
2018. július 13. péntek, 10:02
Szívem szeretetével..
vorosrozsa66
2018. július 04. szerda, 18:37
Mert szereteted az életné
katalin_53
2018. június 07. csütörtök, 18:05
Mária szeretete
sanci81
2018. május 18. péntek, 17:55
Szívem szeretetével Margi
borigit
2018. május 06. vasárnap, 12:33
Mily drága a te szeretete
katalin_53
2018. április 20. péntek, 00:14
Jézus szeretete
sanci81
2018. március 13. kedd, 17:49
Az én szeretetem
sanci81
2018. március 08. csütörtök, 17:29
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.