Regisztráció  Belépés
2018. április 21. szombat | 16. hét | 111. nap | 05:58 | Konrád
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Mosr akkor bűn, ha QRVA jól érzem magam, miután kiderült: SOKKAL TÖBBEN VAGYUNK, mint a Fidesz-bagázs idiótái?
Deco! Óriási ötletet adtál! Minek az Eu két moslék vezetője??? Legyen az Európa Uniónak szakértői kormánya! Hiszen eddig be szeretnék szabályozni kivel éljenek az emberek Európában! Na ezt felterjesztem! TÖRVÉNYMENTES ÉS KORMÁNYMENTES EURÓPÁT AKAROK!
sztotyi, 2018. április 19. csütörtök, 13:35
Mi lesz a sok migráns emberrel, akik jönnek Európába?
#69
Decotext ! Az eu-s pénzeknek semmi köze a migráns kvótához! Azt a felzárkózásért adják Magyarországnak ! A másik meg, ha menekültről van szó , eddig is befogadta Magyarország, DE a gazdasági bevándorlókat nem kötelező befogadnunk , sőt ezek illegális bevándorlók és mint ilyen , a határon kivül van a helyük , mert nem is hozzánk igyekeztek egyébként kedves Deco, hanem nyugatra , a gazdagabb régiójába , Európának!!!!
lebecolo2, 2018. március 09. péntek, 13:45
Mi a célja ezen a fórum színvonalát a pöcegödörbe terelni?
Eddig Deco válasza állt leginkább közel az én véleményemhez.

A téma tök mindegy. az, hogy kinek mi a véleménye. De a véleménycserék közben miért szükséges a trágár mocskolódás a másik személyt illetően. Miért kell ilyen módon hangot adnia véleménykülönbségnek?

Nagyon tanulságosak a válaszok.
Látom, vannak akiket nem zavar az ilyen stíl.
Én nem tudom, ki hol nőtt fel, ki milyen nevelést kapott és azt sem, hogy hogyan szocializálódott.
De a szennyvíz szájból történő, - itt tapasztalható - ilyen szintű feltörésétől még egy kevésbé jól nevelt, alul szocializált egyén is kellene, hogy tartózkodjon....már csak azért is, mert az intelligencia alap szinten ezt megkövetelné.

Vajon menne a másképpen a kommunikáció?
Ha annyira gyűlölködő az egyik ember a másikkal....kötelező nekik egymással kommunikálniuk?
Több embernek látom, a véleménye az, hogy nem szükséges az ilyen stílusra viszont reagálni.
Vajon ez megoldás lehet?

Azzal nem értek egyet,
wheels, 2018. január 12. péntek, 23:58
Németország újra fasizálódik? Csak éppen másképpen?
Kedves Deco!

Nem értem, mi a problémád.
Akár hiszed, hogy parancsra jöttek ki Egyiptomból és foglalták el a területeket, akár nem hiszed, így volt. Eddig egyetértünk.
A többi nép, aki elfoglalt területeket, hogyan tette azt? Békésen? Megkérte az ott lakó törzseket, hogy fáradjanak arrébb?
Ne viccelj :)
Izrael is törzseket győzött le. A mai arab országok közül egy sem mondja, hogy őket űzték el anno. Mondom...a palesztin sem mondja, hogy ő filiszteus lenne.

A görögök istenei mint pl. tenger vagy szerelem vagy háború vagy alvás istene nem íratott könyvet önmagáról és nem állította, hogy ő az egyedüli Isten és nincs rajta kívül más Isten.
A bibliai Isten viszont igen. Sőt...Ő azt mondja, hogy Ő teremtett minket és mindent. Minden teremtett lényt.
Buddha sem mondott ilyet.
Te persze egyikben sem hiszel, mert lélekben sem hiszel.
wheels, 2017. július 26. szerda, 10:38
Bocsánatkérésre köteleznéd-e Dzsordzsi Sorosova-t?
Foxi!

Te nem is tudod, mennyire igaz ez amit írtál
"Nyilván, ő ártott magának legtöbbet eddigi életében, csakhogy nem annyira bátor, hogy ezt be merné vallani, akár csak önmagának...)"

Egyébként minden egyes emberre nagyon is igaz.
Nagyon nem mindegy, hogy bizonyos helyzeteket az életben hogyan kezelünk.

Deco!

Tudom, hogy csak az első felével értesz egyet :)
Márpedig lesz folytatása és ott semmit sem fogsz abból viszont látni amit itt anyagiakban összegyűjtöttél. Viszont amit szellemileg összeszedtél....na, az fog ott dominálni.
wheels, 2017. június 14. szerda, 23:40
Vajon hány városban fog még terrorcselekmény történni?
védeniük.
Izrael nem küld sem Európára sem máshová atomot...mert ők csupán védik magukat a támadásokkal és várható támadásokkal szemben.
Észak Koreával összehasonlítani badarság.
Azok simán bevetik hatalom mutogatás gyanánt. Elme és baj....Szoktál híreket nézni?
Nem látod, hogy ott olyan személyi kultusz van amely ártalmas lehet a békére? Nincs felügyelet. Max Kína az aki jó szerepet tud vállalni, hogy ne törjön ki balhé. Na...de vissza az atomhoz.
Irán csak azért nem vetett be eddig atomot Izrael ellen, mert Izraelnek vannak barátai... Hál' Istennek.
Te az arabok mellé állsz...ez teljesen egyértelmű...mind a keresztények ellen mind Izrael ellen.
Te mondd! Nem akarsz egy két arabot befogadni az életedbe? :)

És mondd! Milyen alapon teszel ilyen különbséget népvándorlás és népvándorlás között?
Hogy-hogy azt írod, hogy a középkori és az annál régebbi népvándorlás között te különbséget teszel, csak azért, hogy igazad legyen? Mondd! Ez nooooormális
wheels, 2017. május 29. hétfő, 10:12
Újra művészeti fesztivál helyszíne lesz a Falk Miksa utca
művészettörténész vezetésével. A MissionArt Galéria Balansz címmel Szanyi Borbála festőművész első önálló tárlatát rendezi meg, a Moró Antik Különleges műtárgyak című kiállításán pedig olyan keleti és fegyvergyűjteményből származó műtárgyakat állít ki, amelyek meg is vásárolhatók.

A Wladis Galéria papíron, vásznon, márványban, bronzban megörökített arcképekből rendez tárlatot, a Bardoni Interieur pedig Makláry Kálmán festőművész alkotásait állítja ki.

Hári Anikó ékszergalériája Magyarországon eddig ismeretlen csiszolású drágaköveket mutat be, meghívott vendégei pedig egy ötvösöket oktató iskola tanulói, a szakma fogásait ismertetik meg a közönséggel.

A BÁV Szent István körúti antikvitása a fesztivál napján helyszíni értékbecsléssel és szakmai bemutatóval várja a látogatókat. A bútorkészítés során használt fafajtákat, valamint az intarziakészítés és fafaragás rejtelmeit mutatják be a Kozma Lajos Faipari Szakközépiskola diákjai segítségével.

A Bujanovics Régiségboltban az antik ezüstök
velemenyezd, 2017. május 23. kedd, 15:53
Több mint 56 millióért kelt el egy török festő alkotása a BÁV aukcióján
A két nap alatt összesen 360 millió forintért keltek el az eladásra kínált tételek, ez új bevételi rekord - írta a BÁV az MTI-hez eljuttatott csütörtöki közleményében.

Már az árverés előtt élénk nemzetközi érdeklődés övezte Diyarbakirli Tashin alkotását, amelyet egy nagypolgári család európai körútján vásárolt Törökországban az 1930-as években.

Az antik festményanyagban a leginkább várt tétel az egyik legnépszerűbb osztrák portréfestő, Johann Baptist Reiter egy eddig lappangó műve volt, a női arcképért 4,3 millió forintot fizettek, de a legmagasabb áron Willem van Herp, Luca Giordano és Markó András képei keltek el egyenként 8,4 millió forintért.

A magyar festők közül kiemelkedett Vaszary János Fürdőző nőket ábrázoló képe 16,8 milliós eladási árával és Schönberger Armand két festménye, amelyek 7 millió forint fölötti árat értek el, de népszerű volt Mednyánszky Tavaszi virágzása is, amelyért 3,8 millió forintot fizetett új tulajdonosa. Az iskolateremtő kárpátaljai Erdélyi Béla Virágzó
velemenyezd, 2017. május 18. csütörtök, 15:43
Több mint 500 műtárgy a BÁV kétnapos, 70. művészeti aukcióján
A BÁV jubileumi művészeti aukciójához kapcsolódva az alapító, Mária Terézia születésének 300. évfordulóját is megünnepli az aukciósház - hívta fel a figyelmet Varga Balázs kereskedelmi igazgató a keddi budapesti sajtótájékoztatón. Előadást tartanak Mária Terézia, a szoknyás uralkodó címmel pénteken a Várkert Bazárban. Az esemény vendége lesz Habsburg György rendkívüli és meghatalmazott nagykövet; Fónagy Zoltán történész; Tűzkő Péter festményszakértő, a BÁV műkereskedelmi üzletágának vezetője; Kertész Mónika operaénekes és Kovács Patrícia színművész.

Varga Balázs felhívta a figyelmet arra, hogy május 17-én a festmények és műtárgyak árverésének jótékonysági tétele Fényes Adolf Mesetáj alakokkal című alkotása lesz, amelyre 180 ezer forinttól licitálhatnak az adakozni vágyók. A festmény bevételét ezúttal a Pető Intézet tehetséggondozási programjának támogatására ajánlják.

Tűzkő Péter, a BÁV műkereskedelmi üzletágvezetője hangsúlyozta, hogy a mostani festménykínálat antik alkotásai három
velemenyezd, 2017. május 09. kedd, 14:02
Miért nem adatják be a kötelező védőoltást a gyerekeknek?
Deco! Most is szívesen vinnéd a gyerekeidet olyan közegbe, ahol kanyaró van?

2017-03-10 16:30:00
Kiderült, honnan indult a kanyarójárvány
Florian Bodog román egészségügyi miniszter szerint a "nomád" lakosság köréből indult az a kanyarójárvány, amelyben több mint 3400-an betegedtek meg, és amely eddig 17 halálos áldozatot szedett.
Kiderült, honnan indult a kanyarójárvány Fotó: Reuters
Pénteki sajtóértekezletén a tárcavezető kérdésre sem akarta kommentálni a külföldi szakhatóságok azon megállapításait, hogy Romániából került át a megbetegedés más uniós országokba is, csak annyit volt hajlandó elismerni, hogy Magyarországon és Olaszországban is ugyanannak a vírustörzsnek a jelenlétét mutatták ki, amely a romániai kanyarós megbetegedéseket okozta.

Leszögezte: kizárólag olyanokat fertőz meg a vírus, akiket nem oltottak be kanyaró ellen. "Sem Romániában, sem Magyarországon vagy Olaszországban nem betegedtek volna meg a gyermekek, ha megkapták volna az oltást" - jegyezte
piktorka2, 2017. március 10. péntek, 18:37
Van-e még valaki, aki szerint a Fidesz-bagázs uralmát meg lehet törni békés eszközökkel?
Kedves Deco!

A Fidesz valóban nem lesz jobb sem rosszabb attól, hogy az ellenzék fabatkát sem ér...sőt...csak még rontanak az amúgy is aláásott hitelükön a Jobbik féle konspirációs tervükkel.
Nekem a jelenlegi kormány a jelen helyzetben még mindig alkalmasabb mint bármelyik eddigi. Tudom, szerintetek ez hiba...sőt...én ezért ilyen meg olyan meg amolyan vagyok.
De csak jelent valamit a baloldal kétségbeesése következtében kinyilvánított húzás apropója.
Szemben áll minden korábbi nyilatkozatukkal a szélsőjobbot illetően.
Ez nekem olybá tűnik, mintha valaki egy tál lencséért eladná mindenét :)
A felcsúti baromságokon kívül van még sajnos sok baromság...ez kétségtelen.
Nyilván az a nem mindegy, hogy ki, mekkora baromságra képes. számomra megdöbbentő.
Azért...jobb lenne egy olyan ellenzék aki miatt nem lehetne mindent gátlástalanul megtenni. nem pedig egy olyan akiről azt lehet feltételezni, hogy nem képes jó döntések meghozatalára sem ...jelenleg.
wheels, 2017. január 10. kedd, 23:22
Nem maradt már újságíró a londoni Fleet Streeten
A brit sajtót összefoglalóan még mindig csak Fleet Streetként emlegetik, hétfőtől azonban már az a két újságíró sem dolgozik ott, akik eddig kitartottak. A skóciai Sunday Post londoni emberei pénteken töltötték utolsó munkanapjukat a Fleet Streeten, a dundee-i székhelyű vasárnapi lap vezetői ugyanis úgy döntöttek, bezárják fővárosi irodájukat.

"Sokkal szomorúbb nap ez az újságírásnak, mint személy szerint nekem. Nincs már újságírás a Fleet Streeten" - mondta a búcsú alkalmából Darryl Smith, az utolsók egyike a Reuters hírügynökségnek.

A London belvárosában lévő utca neve 1500-tól forrt össze a sajtóval, amikor Wynkyn de Worde létrehozta a nyomtatott sajtót. Az első napilap, a Daily Courant 1702. március 11-én jelent meg - emlékeztetett a BBC. A Szent Pál-székesegyház árnyékában fekvő Fleet Street ideális hely volt az újságírók számára, gyalog elérték ugyanis a pénzügyi központot, a bíróságokat és a politikusokat a Westminsterben.

"Bárki, aki járatos az újságírásban és a tömeglapokban,
velemenyezd, 2016. augusztus 08. hétfő, 13:52
1/5
Képek, videók
fidesz.jpg
menusgabor
2017. november 28. kedd, 16:19
O.V.Fidesz székház.jpg
agica2004
2017. május 16. kedd, 19:48
Fidesz-Darvin.jpg
agica2004
2017. február 19. vasárnap, 10:53
Fidesz.jpg
agica2004
2017. február 11. szombat, 16:09
MSZP kontra Fidesz
tailor
2017. január 25. szerda, 08:34
fideszes.jpg
meki77
2017. január 23. hétfő, 11:37
nyuszika és a fidesz.jpg
agica2004
2017. január 16. hétfő, 18:27
Fidesz.jpg
dnemethk
2016. december 28. szerda, 17:36
fidesz.jpg
sz719eszter
2016. február 20. szombat, 16:06
Lillafüred fidesz_gyules_
megyerimihaly
2016. február 16. kedd, 00:51
hands-in-union_1516439 449
sz719eszter
2018. január 23. kedd, 19:21
14th-and-Union-Multi-B rai
zskadi
2017. január 10. kedd, 06:07
Union táskavarrógép Tur2
dnemethk
2015. február 06. péntek, 19:40
Union_Street_plymouth. jpg
onallovelemeny
2014. január 13. hétfő, 22:40
union03Small.jpg
wiwat
2013. július 04. csütörtök, 07:07
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.