Belépés
2018. október 19. péntek | 42. hét | 292. nap | 04:49 | Nándor
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Forma-1-es pilóta már rég meghalt! - Schumacher
Forrás: bumm.sk
A kép valójában a 2010-ben meggyilkolt Ernes Valko szlovák sztárügyvéd búcsúztatásán készült. Valaki, tehát csak levágta az igazi elhunyt képét a fotóról, és a helyére beszúrt egy Schumacher portrét. A fényképen egyébként látszik, hogy egy alapszintű paint tudással készült
..............
Michael Schumacher állapotáról nem érkeztek új hírek, ami nem meglepő, hiszen a menedzsere legutóbb kijelentette, hogy a család nem ad információt a volt autóversenyző állapotáról.
Ám ez nem állítja meg azokat az internetes oldalakat, amelyek azzal akarnak minél több lájkot gyűjteni, hogy kitalálnak egy álhírt, szerkesztenek egy hamis képet, és elterjesztik igaziként a hírt, amire Schumacher milliónyi rajongója azonnal rákattint.
,,Kiderült... Lelepleződött. A család azért titkolta, hogy nyugodtan el tudjanak tőle búcsúzni családi és szűk baráti körben. A nyilvánosság még
maroka, 2018. január 13. szombat, 12:27
Fekete rapperek gyerekkorukban és most.
helyi művészeti iskolába járt, majd később megpróbálkozott az egyetemmel is, ám onnan rossz jegyei miatt kirúgták.

50 Cent - 50 cent a South Jamaicában, Queens környékén, New Yorkban nőtt fel, apa nélkül. Anyja, Sabrina nevelte fel, aki 15 évesen szülte meg őt. Anyját 1983-ban meggyilkolták. 50 Cent 12 évesen kezdte a drogdílerkedést az 1984-1990 közötti amerikai crack-láz idején. Miután kiszállt a kábítószerüzletből a zenei karrier kedvéért, 2000-ben meglőtték, 9 golyó találta el, de túlélte.

Jay-Z - New York város Brooklyn városrészének Bedford-Stuyvesant nevű
schuro, 2017. június 08. csütörtök, 22:48
Ritka fényképek a világ minden tájáról - 122. (30 kép).
középen) a Tuskegee Intézetbeli kollégáival (Frances Benjamin Johnston fényképe, 1902 körül)

Rálátás a nukleáris kísérleti robbanásra egy Las Vegas-i motelból, Egyesült Államok, 1955

Az utolsó fénykép William McKinley amerikai elnökről, pár perccel azelőtt, hogy meggyilkolták. Az elnök egy fogadáson, 1901. szeptember 6-án délután négy óra körül (szokása szerint) éppen a gomblyukában lévő vörös szegfűt adta át egy kislánynak, amikor egy Leon F. Czolgosz nevű 26 éves anarchista kétszer rálőtt a kezére csavart kötés alól elrejtett ún. citromfacsaró orgyilkos pisztollyal. "Ne hagyják bántani"!! - kiáltotta az elnök, amikor látta, hogy gyilkosát leütik. "Valami szegény félrevezetett fickó lehet!" A második gondolata felesége volt, s arra kérte titkárát, óvatosan közöljék vele a
schuro, 2017. május 17. szerda, 21:40
Obama volt amerikai elnök: bátorság kell az új egészségbiztosítási törvény leszavazásához
A jelenlegi elnök, Donald Trump elődje a bostoni Kennedy Könyvtár ünnepségén helyi idő szerint vasárnap este elmondott beszédében fejtette ki álláspontját, miután átvette a John Fitzgerald Kennedy meggyilkolt elnökről elnevezett Bátorság-díjat.

"Arra számítok, hogy ha nem is kezdek második karrierbe, de sok tennivalóm lesz" - fogalmazott Obama, sejtetve, hogy még aktívabb lesz a politikai életben.

Kijelentette, bízik abban, hogy a kongresszus tagjai "felismerik, nem kell nagy bátorság ahhoz, hogy azokat segítsék, akik már hatalmat birtokolnak, már kényelemben élnek, már befolyásosak, viszont ahhoz kell némi bátorság, hogy az elesetteket, a betegeket és az erőtleneket segítsék".

A demokrata párti volt elnök utalt arra: amikor 2010-ben elfogadták a nevével fémjelzett, Obamacare-nek elnevezett egészségbiztosítási törvényt, akkor több támogató kongresszusi politikusnak ugyan a bársonyszékébe került, ám egyúttal több mint húszmilliónyi amerikainak tette lehetővé, hogy megfizethető
velemenyezd, 2017. május 08. hétfő, 07:51
Hans Zimmer: otthon érzem magam Magyarországon
fejlesztették ezt a zenei anyagot. "A Csillagok között és az Eredet is nagyon közel áll hozzám, egészen máshogyan kötődöm ezekhez a zenékhez" - jegyezte meg.

Elárulta, hogy amikor az Eredetet játssza, úgy érzi, szinte a közönség is eltűnik és egyedül marad a zenével. A pillanat ihletettségét egy személyes történettel világította meg. "Amikor Hollywoodba mentem, Ronni Chasen lett a sajtóügynököm, a szárnyai alá vett, olyan volt, mint egy anya a számomra, nagyon jó barátok voltunk. Mielőtt 2010-ben meggyilkolták volna (hazafelé tartott kocsijával, amikor egy rabló lelőtte Los Angelesben), az Eredetet hallotta tőlem utoljára. Mindig rá emlékezem ezzel a zenével".

Hans Zimmer korábban elmondta: amikor egy filmen kezd dolgozni, mindig az a legfontosabb, hogy megtalálja azt a momentumot, amely egészen személyessé teszi számára a történetet.

Az Oscar-, Golden Globe-, Grammy- és Tony-díjas filmzeneszerző kiemelte: nagyon örül, hogy ismét Európában turnézik majd. "Los Angelesben élek, de ahogy
velemenyezd, 2016. december 25. vasárnap, 10:41
Negyedszer emeltek vádat háborús bűnök miatt egy koszovói politikus ellen
A Zeri című pristinai napilap pénteki beszámolójában azt írta, hogy a vádirat szerint Fatmir Limaj az egykori Koszovói Felszabadítási Hadsereg (UCK) helyi parancsnokaként az 1998-1999-es koszovói-szerb konfliktus idején nem akadályozta meg, hogy 1998 novemberében az UCK meggyilkoljon két albán civilt, majd az elkövetőket sem büntette meg. Az UCK állítólag azért ölte meg a két férfit, mert árulást követtek el azzal, hogy az UCK ellen harcoltak. Az egyik meggyilkolt férfi családja néhány éve azt mondta: azért ölték meg a férfit, mert az helyi iszlám vezetőt, imámot védett.

Fatmir Limaj legutóbb 2013-ban távozott szabadon a bíróságról, amikor az Európai Unió jogi és igazságügyi missziójának (EULEX) bírósága felmentette a háborús bűnök elkövetésének vádja alól. Hasim Thaci koszovói elnök egykori szövetségesét, és pártjának, a Koszovói Demokrata Pártnak a tagját akkor azzal vádolták, hogy a háborúban több szerbet is megkínzott és meggyilkolt az UCK fogolytáborában.

2010-ben egy alacsonyabb szintű
velemenyezd, 2016. október 28. péntek, 16:11
Iszlám Állam - Börtönre ítéltek egy brit iszlám hitszónokot, mert az Iszlám Állam támogatására buzdította hívei
tárgyaláson az ügyészség részéről elhangzott az is, hogy a 49 éves Anjem Choudary hűségesküt tett az Iszlám Államnak, és ezt online felületeken közzé is tette.

Mindez a brit terrorellenes törvény alapján bűncselekménynek számít.

A brit terrorelhárító szolgálatok szerint Choudary mindemellett számos fiatal brit muszlim radikalizálásáért is felelős. Az ő közösségébe tartozott az a két fanatikus muszlim merénylő is, aki három éve Londonban, fényes nappal, a nyílt utcán brutális kegyetlenséggel meggyilkolt egy brit katonát.

Choudary korábban az egyik legszélsőségesebb nagy-britanniai iszlám csoport, a brit hatóságok által 2010-ben törvényen kívül helyezett el-Muhadzsirun élén állt. Először akkor került a brit elhárítás figyelmének középpontjába, amikor nyilvánosan mártíroknak nevezte a 2001. szeptember 11-ei amerikai merényletsorozat elkövetőit, és nem sokkal később "iszlám forradalom" kirobbantására buzdította nagy-britanniai híveit.

Choudary egy ízben arra is felszólította követőit, hogy
velemenyezd, 2016. szeptember 06. kedd, 16:02
A nyomozás újraindítását kérte a meggyilkolt Borisz Nyemcov lánya
Erről a család ügyvédje, Vagyim Prokorov számolt be a sajtónak. Zsanna Nyemcova azt kéri, hogy emeljenek vádat az orosz belügyi egységek kötelékébe tartozó, zömmel csecsenekből álló Észak zászlóaljban szolgáló Ruszlan Geremejev és fivére, Artur ellen.

A hivatalos nyilvántartásból kiderült, hogy Artur Geremejevé volt az a moszkvai ingatlan, amelyben a Nyemcov-gyilkossággal eddig megvádolt személyek laktak. A folyamodvány kitér arra is: noha a nyomozás megállapította, hogy a gyilkossághoz köze lehet Alibek Gyelimhanovnak, az Észak zászlóalj parancsnokának, a csecsen belügy három munkatársának, valamint Szulejman Geremejev csecsenföldi szövetségi szenátornak is, őket alapos kihallgatásnak nem vetették alá és nem folytattak le ellenük minden lehetőséget kimerítő nyomozást.

Zsanna Nyemcova azt is kérte, hogy ne válasszák le a nyomozásról a bűntény megrendelésével és megszervezésével vádolt Ruszlan Muhugyinov ügyét, aki ellen novemberben nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki. Muhugyinov Ruszlan
velemenyezd, 2016. április 27. szerda, 18:13
Moson Megyei Műhely című folyóirat, 2010. 11-12. szám
emlékművek, emléktáblák fotói: az Akadémia emléktáblája (1989) és emlékműve (1990), a Hunyadi Iskola emléktáblája (1990), a Polgármesteri Hivatal emléktáblája a Nemzeti Tanács megalakulásáról (1992), a Fő utca 23. sz. alatti épületen Antal József Miniszterelnök emléktáblája az 1956-os Földes per négy mártírjának újratemetésén való részvételéről (1998), a Kisalföldi Erdőgazdaság által, a Wittmann Antal Parkban állított kopjafa és jelképes sírkő az erdészet áldozatainak emlékére (1995), a Budapesten meggyilkolt Magyar Katalin táblája a Bolyai Iskolában (1996), a Karolina Kórház emléktáblája (2006), a Polgármesteri Hivatal domborműve, Rosemarie Szalai alkotása (2006),
a magyaróvári temető '56-os áldozatainak emlékfala, előterében a már korábban készített kopjafával (1989), a 2007-ben átnevezett Dohy János és Gulyás Lajos utcák névtáblái, valamint Gulyás Lajosnak, a róla elnevezett utcában, 2008-ban elhelyezett emléktáblája.
Külön volt elhelyezve a négy óvári mártír: Czifrik Lajos, Kiss Antal,
otvenhatoshagyomanyorzo, 2016. január 30. szombat, 08:20
Négyhónapos késéssel a szerb kormányfő is leróhatta kegyeletét a srebrenicai áldozatok előtt
és befektetési konferenciára érkezett a kelet-boszniai városba, ám a megbeszélések előtt ellátogatott a Potocariban található emlékhelyre.

Aleksandar Vucic személye legfőképpen azért váltott ki ellenszenvet a bosnyákokból, mert a szerb politikus húsz évvel ezelőtt, a boszniai háború idején - még Vojislav Seselj Szerb Radikális Pártjának tagjaként - kemény hangvételű beszédekben védte a boszniai szerbek lépéseit. 1995 nyarán, néhány nappal a srebrenicai mészárlás után például azt mondta: "ha meggyilkoltok egy szerbet, mi 100 muszlimot gyilkolunk meg". Kijelentéséért azóta bocsánatot kért, 2010-ben pedig a srebrenicai mészárlást már "szégyenletesnek" nevezte. A júliusi megemlékezés előtt írt nyílt levelében már úgy fogalmazott, hogy Srebrenicában "szörnyű bűncselekmények" történtek.

1995 júliusában Srebrenicában több mint nyolcezer muszlim férfit és fiút gyilkoltak meg a boszniai szerb katonák. Maradványaik 407 helyszínről kerültek elő, ezek közül 93 tömegsír volt, míg 314 helyen csak felszínesen
velemenyezd, 2015. november 11. szerda, 11:11
A szerb miniszterelnök hajlandó leróni tiszteletét a srebrenicai áldozatok előtt
kész vagyok leróni a tiszteletemet a muszlim és bosnyák áldozatok előtt" - nyomatékosította a szerb miniszterelnök, akinek jelenléte a július 11-i megemlékezésen jelképes erővel bírna.

Vucic az 1992-1995-ös boszniai háború idején a szélsőséges, nacionalista Szerb Radikális Párthoz tartozott, és kemény hangvételű beszédekben védte a boszniai szerbek lépéseit. 1995 nyarán például - néhány nappal azután, hogy a boszniai szerbek mintegy 8 muszlimot gyilkoltak meg Srebrenicában - azt mondta: "ha meggyilkoltok egy szerbet, mi 100 muszlimot gyilkolunk meg". Vucic 2008-ban kivált a Szerb Radikális Pártból, 2010-ben pedig már "szégyenletesnek" nevezte a srebrenicai mészárlást.

Pénteki sajtótájékoztatóján a szerb kormányfő külön is megszólította a bosnyákokat, és azt mondta: a szerb kormány kinyújtja a karját feléjük, és kész arra, hogy rendezze az egymással való kapcsolatot, hogy együtt békét teremtsenek a saját és a gyermekeik érdekében.

A júliusi megemlékezésen való részvétel hozzájárulhatna a
velemenyezd, 2015. június 19. péntek, 15:42
Krónika 1. rész (napirend előtt: ENSZ, szegénység, brókerbotrány, IÁ)
arra, hogy az Országgyűlés költségvetési bizottsága albizottságot hozott létre a brókerbotrányok kivizsgálására.A KDNP szót emelt a keresztényüldözések ellenVejkey Imre (KDNP) elmondta, a KDNP kiáll az üldözöttekért, és felszólítja a szélsőségeseket, hagyják abba a keresztények üldözését. Mint mondta, az IÁ agressziójának kiemelt célpontjai a keresztényközösségek. Szerinte most több a hitéért meghaló keresztény mártír, mint amennyit a keresztényüldözések első évszázadaiban meggyilkoltak.

Hende Csaba honvédelmi miniszter azt mondta, nem az iszlám és a kereszténység összecsapásáról van szó, az emberiség alapvető értékei kerültek veszélybe. Ebből elég! - jelentette ki. Emlékeztetett arra, hogy az IÁ ellen több mint 60 országból szerveződött koalíció, amelyhez ha az Országgyűlés kedden jóváhagyja, Magyarország is katonákkal csatlakozik.Fidesz: a védelmi rendszer módosításra szorul

Rogán Antal (Fidesz) is a szocialisták felelősségét firtatta a brókerbotrányban.
velemenyezd, 2015. április 14. kedd, 10:41
1/3
Képek, videók
Schumacher Coultharddal.j
agica2004
2018. március 23. péntek, 21:22
Schumacher, Häkkinen és C
agica2004
2018. március 23. péntek, 21:21
schumacher.jpg
maroka
2018. január 13. szombat, 12:21
schumacher-ross-brawn. jpg
agica2004
2017. augusztus 27. vasárnap, 19:42
f1-michael-schumacher- fer
agica2004
2017. április 22. szombat, 15:23
Michael Schumacher 1.jpg
agica2004
2017. április 22. szombat, 14:45
Michael Schumacher 2.jpg
agica2004
2017. április 22. szombat, 14:45
Michael Schumacher 3.jpg
agica2004
2017. április 22. szombat, 14:44
Michael Schumacher 4.jpg
agica2004
2017. április 22. szombat, 14:43
Michael Schumacher 5.jpg
agica2004
2017. április 22. szombat, 14:42
Michael Schumacher 6.jpg
agica2004
2017. április 22. szombat, 14:41
Michael Schumacher 7.jpg
agica2004
2017. április 22. szombat, 14:41
ernest-hemingway-olvas sa_
menusgabor
2016. szeptember 10. szombat, 18:38
ernest-hemingway-miért _va
menusgabor
2016. szeptember 10. szombat, 18:38
ernest-hemingway-nem_s zab
menusgabor
2016. szeptember 10. szombat, 18:38
Címkék
hamis képet, John Fitzgerald Kennedy, Ronni Chasen, boszniai szerb, kelet-boszniai városba, brit terrorelhárító, egymással való, hitéért meghaló, háborúban több, háborús bűnök, Aleksandar Vucic, Szerb Radikális Párthoz, hivatalos nyilvántartásból, gomblyukában lévő, Iszlám Állam, Európai Unió,
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.