Regisztráció  Belépés
2018. április 21. szombat | 16. hét | 111. nap | 09:44 | Konrád
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Csakrák
vannak olyan finomabb testei, amelyek az érzékfeletti, vagy más néven szellemi világhoz tartoznak. Ezeket azért nevezik "testeknek", mert működésük során fizikai szervezetünket áthatva maguk is "test"-alakot öltenek, mégha azok anyagszerűsége egyre ritkább, finomabb is. A szellemi látás, a magasabb érzékelés számára azonban továbbra is láthatók; a fizikai testtől egyre távolabbra terjednek ki. A fizikai testhez legközelebb a formailag ahhoz leginkább hasonlító, azt fényalakként néhány centiméterre körülvevő test, az étertest található, amely hullámzó erőáramlásokból áll. Az asztráltest körülbelül kétszer olyan magas és széles, mint a fizikai test. Alakja leginkább tojásra emlékeztet; színes, fénylő, felhőszerű képződmény. Ideális esetben a fizikai test éppen a közepén helyezkedik el. Az Én-test vagy mentáltest egy magát állandóan újra- és újrateremtő, tiszta fényburok, amely az asztráltesten túl ragyog. Ezen érzékfeletti testeknek, az ember finomabb részeinek összefoglaló neve az aura, amely minden
eposz, 2018. április 12. csütörtök, 00:18
03. Urantia - 53. írás
csillagrendszerre kiterjedt. Harminchét szakadár Bolygóherceg állt át kormányának nagyobb részével a főlázadó oldalára. Egyedül a Panoptián nem sikerült a Bolygóhercegnek a maga oldalára állítania az embereit. E világon a melkizedekek irányításával az emberek Mihály támogatására gyülekeztek. Ellanora, e halandó terület egyik fiatal asszonya vezette az emberi népeket, és azon a viszály-sújtotta világon egyetlen lélek sem állt Lucifer zászlaja alá. És a hű panoptiaiak azóta is az Atya szférájának és az azt körülvevő hét elkülönítő-világnak a felügyelőiként és építőiként szolgálnak a hetedik jerusemi átmeneti világon. A panoptiaiak nemcsak e világok valóságos őreiként tevékenykednek, hanem egyúttal Mihály személyes utasításainak megfelelően gondoskodnak a szférák szebbé tételéről is valamely jövőbeli cél és ismeretlen rendeltetés okán. E feladatot az Edentiára való útjuk során teljesítik.
(607.3) 53:7.2 Ebben az időszakban Kaligasztia az Urantián képviselte Lucifer ügyét. A melkizedekek ügyesen
eposz, 2018. április 11. szerda, 23:25
Szép jó éjszakát!
állandóan dolgozik és örül, ha este hazaér, akinek pedig nincsen, súlyos megélhetési problémákkal küzd. De ebből álljon az egész életünk? Van-e kiút az ilyen mókuskerékből, és ha igen, mi zökkenthet ki ebből a kerékvágásból?Nincsen semmire se idejük, se családra, se baráti kapcsolatok ápolására, de legfőképpen magukra. Ők maguk minden fontossági sorrendnek a legvégén kullognak. Dolgoznak reggeltől estig, sőt még éjszaka is, hétvégén is. Sokan közülük a feléjük megnyilvánuló teljesítményelvárást, az őket körülvevő rengeteg akadályt és problémát látva úgy érzik, megfulladnak a nehézségekben. Fontos azonban tudni, hogy a jól-létnek a boldogság csak az egyik összetevője, azért, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, nekünk is tenni kell. Gyermekkorunkban arról ábrándoztunk, hogy felnőve boldogok leszünk, ők szabják meg a saját életük határait, azt csinálják majd, amit nagyon szeretnek, szabadon és vígan élnek.Fontos az úgynevezett örömképesség fenntartása - tudjon örülni az ember a kisebb és igazából anyagiakban
kirscha, 2018. április 10. kedd, 21:09
Legyen olyan a napod, amilyennek szeretnéd!
"Sok-sok évvel ezelőtt élt Indiában egy bölcs, aki azt mondta, hogy egy nagy titkot őriz egy varázs ládában, ami az élet minden területén sikeressé teszi, és ezért a világ legboldogabb emberének tartja magát.
Sok irigy király ajánlott neki hatalmat és pénzt, még meg is próbálták ellopni a ládát, mind hiába. Minél jobban próbálkoztak a megszerzésével, annál boldogtalanabbak lettek, mert az irigység nem hagyta élni őket. Így teltek-múltak az évek és a bölcs egyre boldogabb lett.
Egy nap egy kisfiú toppant be hozzá és azt mondta:
- Uram, én is határtalanul boldog szeretnék lenni, mint te. Megmutatod nekem, hogyan érjem el a boldogságot?
A bölcs a gyermek tisztaságát és egyszerűségét látva így szólt:
- Neked megmutatom a boldoggá válás titkát. Gyere velem, és nagyon figyelj: Valójában két ládában őrzöm a boldogság titkát, a szívemben és az eszemben. A nagy titok, pedig nem más, mint egy lépésekből álló sorozat, amit életed végéig követned kell.

Az első lépés az, hogy tudd:
suzymama, 2018. március 23. péntek, 20:44
Csillagösvényen - főhajtás a magyar történelem előtt
A magyarok igaz eredete, története.
Rövid ismertető 1. rész Hazatérés 2. rész Bulcsu 3. rész A titokzatos Szent Korona A "Csillagösvényen" című háromrészes filmfolyam egyfajta főhajtás a magyar történelem előtt. Gazdagon fényképezett, bámulatos bepillantást nyújt a régmúltba. Három történelemórányi időutazás a magyarok mesésnek tűnő, ám mégis igaz, hősies világába. A Hazatérés című önálló film a honfoglalást, míg a Bulcsu az európai hadjáratokat és a lovas harcmodort mutatja be. A harmadik, A titokzatos Szent Korona című film pedig a koronaelméleteket foglalja össze a hagyományostól a meghökkentőig. A Magyarországon eddig ismeretlen műfajú filmek tartalma ugyan tudományos és ismeretterjesztő, képi megfogalmazása mégis a játékfilmeket idézi.
A magyarság igazi történelme, ellenben azzal a kitalált és elferdített valamivel amit ma a tudatlan gyerekeknek oktatnak a tankönyvekben...
"Szükség van a magyarságnak a nemzettudatra, a hazaszeretetre, a saját népéhez való bensőséges viszonyra, a magyar
maroka, 2018. március 20. kedd, 21:27
Márciusi napéjegyenlőség
Magyarországon ezen a héten még komoly hidegek lesznek, a tavasz kedden hivatalosan megérkezik, ugyanis idén március 20-án 17 óra 15 perckor van a márciusi napéjegyenlőség.
A csillagászati esemény jelenti a tavasz kezdetét az északi féltekén, ami egyben azt is jelenti, hogy egyre hosszabbak lesznek a nappalok és rövidebbek az éjszakák.
A déli féltekén ugyanezen a napon veszi kezdetét a csillagászati ősz, mivel ott szeptemberben köszönt be a tavasz.
A napéjegyenlőség lényege, hogy a földi egyenlítő síkja ilyenkor halad át a Nap középpontján, ami értelemszerűen évente két alkalommal következik be.
A jelenséget gyakran összekeverik a decemberben és júniusban esedékes napfordulóval. Ez az a pillanat, amikor a Föld forgástengelye a legnagyobb szögben hajlik el a Nap sugaraitól. Az évente szintén kétszer történő esemény jelzi a leghosszabb és legrövidebb éjszakát a naptári
liliana01, 2018. március 20. kedd, 19:40
Kiszámították, hány fokos vízben szeret élni a tigriscápa
a tigriscápák tovább költözhetnek, ezzel több konfliktusba keveredhetnek az emberekkel, például lehetséges, hogy Sydney partjai közelében fogják jól érezni magukat télen is.

A Global Change Biology című szaklapban közölt tanulmány eredményei alapján a jövőben kidolgozhatnak új módszereket, melyekkel megelőzhetik a cápatámadásokat.

A tigriscápa csak a második legveszélyesebb az emberre legtöbbször támadó fehér cápa után.

A cápák többsége hideg vérű, testhőmérsékletük megfelel az őket körülvevő víz hőmérsékletének. A tigriscápákból a legtöbb 22 Celsius-fokos vízben található, ebben a legaktívabbak a tanulmány szerint. Egy-két fokos vízhőmérséklet-változás már a populáció költözését okozhatja.

"Sydney vizein a téli hónapok alatt alig látni cápát, ám ez megváltozhat" - mondta Nicholas Payne, a belfasti Queen's Egyetem és a Roehamponi Egyetem tudósa, a kutatás vezetője.

A világ egyes vidékein a kormányok különböző intézkedésekkel igyekeznek megvédeni a parti vizek szörföseit és fürdőzőit,
velemenyezd, 2018. március 13. kedd, 14:32
Nincs Cím
Olvasgattam. Régebbi írás, de tanulságos.

Egy tanulságos olvasói levél, amely bemutatja a hazai utánpótlást körülvevő viszonyokat.
2015.03.06.

Az utánpótlás fociról sokan írtak már. Én, mint anyuka a szülők szemszögéből szeretném megközelíteni. Két fiam is focizik, így jó néhány éve tartozom ehhez a csoporthoz. Sok mindenen keresztülmentünk, sok jó és rossz élményben volt részünk. Éppen ezért bizton állíthatom, hogy elég nagy gondok vannak a szülői társadalomban.

A foci olyan sportág, amihez mindenki ért. Legfőképp a szülők. Alapvetően szerintem az a probléma, hogy mindenki a saját gyerekében látja a ,,kis Messit, vagy Ronaldót" - egy kis focistát, akinek mindig, minden körülmények között a legjobban kell teljesíteni. Elfelejtjük, hogy ők csak kisgyerekek, akik szeretnek focizni. Kérdezzük meg magunktól, hogy miért vagyunk itt?! Valószínű azért, mert a gyerekünk ki akarta próbálni ezt a sportágat. Mi választottunk neki egy klubot, valószínűleg
dorotea55, 2018. március 12. hétfő, 07:05
Karácsony szentignáci tekintettel
Betlehemében", az Istenfiát egykoron ringató bölcsőnél mondta el a kenyér felett Jézus utolsóvacsorai szavait.

A jelek a körülményekben rejtőznek

Szent Ignác lelkiségében ez a szentföldi betlehemi és római betlehemi jászlas vonatkozás döntően fontos volt, mert megtérése után Manresa barlangjában tapasztalta meg, először a szívével, aztán az érzékszerveivel, látással, hallással, szaglással, tapintással és tán emlékezetből egy kicsit ízleléssel is, hogy mennyire fontos az embert körülvevő kicsi világ, mert az élet és az Isten megmutatkozása, ott történik meg. A hely, a körülmény, egy esemény, egy találkozás létrejöttének helyzete, mindez lényegi segítség ahhoz, hogy belülről tudja fölvenni az eléje táruló világot és benne Isten jeleit.
Ha nem személyesen akkor levélre föl...

Vagy húsz évvel később, immár Rómában, a jóváhagyott Jézus Társasága élén arra kéri egyik társát, hogy az Úr Jézus életének eseményeit jó lenne úgy ábrázolni, hogy a lélek elteljen vele és
sacimama, 2017. december 26. kedd, 17:38
Nincs Cím
eszközökben, mint például a számítógépekben.

Mivel a naptevékenység emelkedése továbbra is fennáll, új tünetek jelennek meg. Az idő és térdimenziók kezdenek "inogni", kiszámíthatatlanok. Egyes embereknek úgy tűnik, hogy elveszítik az időérzéküket, és / vagy elveszítik a szavakat beszéd közben. Mások szerint az idő egyszerűen eltűnik.
Sok ember küzd alvási nehézséggel, forgolódnak éjszaka, és gyakran tapasztalhatnak szokatlan álmokat. Mások, meg mikor becsukják szemüket éjjel, az őket körülvevő világ forog.

Közülünk néhányan hatalmas túlfeszültséget éreznek a testükben; ezt a túlfeszültséget többnyire követi egy energiaszint csökkenés. Vannak akik beszámolnak hányingerről, izomfájdalmakról, fájdalomról és szédülésről. Egyesek egyfajta nyomasztó szomorúságot éreznek, míg mások eufóriát tapasztalnak. Lehetségesek látászavarok, belső fül problémák, zümmögő fül, torok és pajzsmirigy problémák, és a hideg láb.

Mi a teendő, ha érzékeny a napenergia-vihar
sanci81, 2017. december 24. vasárnap, 18:12
Zonda Attila: Fenyőfák
bementem Réti Gyuri bácsi meleg házába, ahol vidáman pattogott a kályhában a száraz nyírfa. A horgas botjára támaszkodva a pap bácsi elmondta nekem, hogy mi a nagy titok.
Szeretni kell éppen azt és azokat, akik körülvesznek, kisebb és nagyobb testvéreinket, az összes, hittanra járó kurtapataki gyermeket, akik most éppen kint szánkóznak, de a kápolnatetőt is szeretni kell, ahol szánkóznak.
Aki még jobban hasonlítani akar Istenhez, az a Tanorokat is szereti. Szereti a Nagymocsárkertet, a falut körülvevő pusztákat, de még a Hidegkútból csordogáló Kurtapatak patakát is, ami még a fagyos télen sem fagy be.
Legvégül még édesanyánkat, édesapánkat is szeretni kellene, csak őket igen nehéz, mert ők rosszak. Tőlük mindig mindent csak akkor kapok, ha jó vagyok. A nélkül semmi sem kerül a karácsonyfa alá, még az az árva, halas nyelű bicska sem.
Karácsony az olyan, hogy a régi időkben is volt minden évben, lesz az idén is, és még az elkövetkező években is. Egy-egy ember helyett más lesz, úgy név
hidegkut, 2017. december 15. péntek, 07:27
Palkovics: a felsőoktatás az egyik legsikeresebb rendszerünk
hozzá az államtitkár.

Palkovics László arról is beszélt, hogy a felsőoktatási stratégia 2014-es létrehozása óta eltelt három évben a felsőoktatási intézmények nagy munkát végeztek.

A stratégia legfontosabb kritériumai szerint az intézményeknek meg kell felelniük a munkaerőpiaci követelményeknek és részt kell venniük a kutatásban.

Az oktatási törvénybe 2015-ben új elemként került bele a társadalmi szerepvállalás kötelezettsége, az, hogy egyetemek valamilyen módon reagáljanak az őket körülvevő társadalom kihívásaira.

Fontos feladat továbbá a magyar felsőoktatási intézmények bekapcsolása a nemzetközi oktatásba és kutatásba. E téren fontos eredmény, hogy míg 2014-ben 22 ezer volt a külföldről Magyarországra érkezett hallgatók száma, addig most 32 ezer. Ez a rövid időn belüli nagy mértékű növekedés jelzi, hogy a "magyar felsőoktatási intézmények attraktívak" - fogalmazott az államtitkár.

Ezzel párhuzamosan a magyar hallgatók tíz százaléka vesz részt külföldi részképzésen. "Ha ezt meg
velemenyezd, 2017. december 11. hétfő, 11:51
1/71
Képek, videók
csakrák.jpg
sz719eszter
2018. március 24. szombat, 10:30
Csakrák.gif
pacsakute
2017. január 15. vasárnap, 23:31
csakrak_1 copy.png
sz719eszter
2016. december 22. csütörtök, 14:48
Érdekességek a csakrákról
sanci81
2016. augusztus 19. péntek, 19:02
csakrák
faciendum
2016. május 21. szombat, 22:50
csakrak.jpg
lenke1964
2016. március 05. szombat, 16:23
Csakrák gif.gif
pacsakute
2016. február 18. csütörtök, 22:05
Csakrák gif.gif
angyalka19
2016. január 09. szombat, 19:46
csakrák.jpg
lenke1964
2015. október 24. szombat, 18:12
Csakrák.jpg
pacsakute
2015. október 03. szombat, 19:50
csakrak_s.jpg
lenke1964
2015. szeptember 23. szerda, 20:42
dalai-lama---a-szellem i-f
borigit
2016. június 21. kedd, 10:50
Szellemi síkon....jpg
pacsakute
2016. január 30. szombat, 22:08
A legnagyobb szellemi sza
pacsakute
2015. október 29. csütörtök, 16:49
A szellemi törvények
sanci81
2015. május 16. szombat, 11:45
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.