Regisztráció  Belépés
2018. július 21. szombat | 29. hét | 202. nap | 06:13 | Dániel, Daniella
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Rudolf Steiner - Eleven kölcsönhatás élők és holtak között
a halál után, akkor a halál utáni életnek éppen abban a pillanatában, amikor a halott a legnagyobb figyelmét irányítja az élőre, mert látni akarja az élőt, aki szeretett, akkor egészen elhal a halott látása. Nem találja meg az élőt, nem tud kapcsolatba kerülni vele, pedig tudja róla, hogyha lelkében spirituális gondolatok lennének, vele lehetne. Ez a halottak gyakori fájdalmas élménye. És így előfordulhat, - szellemi látással megfigyelhetjük - hogy valaki meghal és legjobb szándékainak gátlói az őt körülvevő gyűlölet gondolatok, de nem talál vígaszra azoknak a szerető gondolataiban sem, akik a Földön szerették, mert materializmusuk miatt nem tudja őket észlelni.

A szellemi világnak ilyen módon megfigyelhető törvényei feltétlenül érvényesek. Olyannyira
érvényesek, ahogy azt egy eset tanúsítja, amelyhez hasonlót többször sikerült megfigyelnem.
Tanulságos volt megfigyelni, hogy hogyan hatnak a gyűlölet- vagy antipátia-gondolatok még ott is,
ahol nem teljes tudattal táplálják őket. Meg
eposz, 2018. július 05. csütörtök, 20:13
Enneagram - Nyolcas Archetípus Szintjei
senkiben sem bízhatnak meg. Nekik kell erőltetniük és kikényszeríteniük, hogy a dolgok haladjanak. (Az erőltetés néha szó szerint értendő, ugyanis olykor meglehetősen türelmetlenül bánnak a tárgyakkal. A frusztrált Nyolcasok eltörhetnek egy órát vagy lepattanthatnak egy kapcsolót, miközben "együttműködésre" próbálják bírni az adott szerkezetet - ahelyett hogy elolvasnák a használati utasítást.)

7. A könyörtelen törvényen kívüli

A Nyolcasok már jó ideje háborúban állnak az őket körülvevő világgal; fegyvereik a megfélemlítés és a konfrontáció. Hörcsögtermészetük miatt már szinte minden kapcsolatukban túlfeszítették a húrt. Ebben a kritikus helyzetben - lehet, hogy helyesen - úgy érezhetik, hogy a többi ember ellenük fordul, és vagy elhagyja őket, vagy pedig nyíltan szembeszáll velük. Lehet, hogy az események ilyetén fordulata arra készteti a pragmatikus Nyolcasokat, hogy egy kicsit megálljanak, és átgondolják a taktikájukat. Ha azonban túlságosan súlyos a válság vagy ha gyermekkorukban
eposz, 2018. július 01. vasárnap, 00:39
Enneagram - Ötös Archetípus Szintjei
mint például a tér és az idő, a DNS molekula struktúrái vagy az agyban zajló kémiai reakciók és a viselkedés. Ha művészi hajlamaik vannak, teljesen új művészi ágakat teremthetnek, vagy korábban soha nem látott módon forradalmasíthatják a régieket. Gyakran ezekből az újításokból lesz az újabb kiindulópont, amely megveti mások tudásának és kreativitásának az alapjait.

2. A lényeglátó megfigyelő

Az Ötösök nem mindig ennyire egészségesek, de attól még rendkívül jól észlelik az őket körülvevő világot, annak csodáit és borzalmait, képtelenségét és végtelen bonyolultságát. Szellemileg ők a legéberebbek az összes személyiségtípus közül, mindenre kíváncsiak. Az egészséges Ötösök szívesen gondolkoznak pusztán a gondolkozás kedvéért; a tudás birtoklása - az az érzés, hogy tudnak valamit, képesek azt megforgatni az elméjükben és eljátszadoznak a gondolatokkal - rendkívül kellemes a számukra. A tudást és a megértést roppantul lelkesítőnek tartják. Lenyűgözi őket a többi ember, a természet, az élet
eposz, 2018. július 01. vasárnap, 00:36
ooOoo
Jól belátja a lehetőségeket és képes ezeket mérlegelni. Jó emberismerő. A rutin untatja, ritkán csinál valamit kétszer ugyanúgy, ezért mindig más érdekli.

Az ENTP elsődlegesen kifelé, a külvilág felé fókuszálva éli az életét, ahonnan az információt megérzések, ráérzések formájában fogadja be. Másodlagosan befelé fordul, ahol racionálisan és logikusan gondolkodva kezeli a dolgokat.

Lévén az Extravertált Intuíció uralja a személyiségüket, az ENTP-k az életben elsődlegesen az őket körülvevő világ megértésére koncentrálnak. Folyamatosan elképzeléseket és képeket szívnak magukba azon helyzetekkel kapcsolatban, amikkel szembesülnek. Intuíciójukat felhasználva dolgozzák fel ezeket az információkat, és emiatt elképesztően gyorsan és pontosan képesek felmérni egy-egy helyzetet. ENFP testvéreiket leszámítva az ENTP-k mélyebb megértéssel rendelkeznek a környezetükről, mint bármelyik másik típus.

Ezen képességük, hogy ösztönösen megértenek embereket és szituációkat, határozott előnyt
eposz, 2018. július 01. vasárnap, 00:31
Enneagram - Nyolcas Archetípus Szintjei
(legalábbis saját véleményük szerint) gondoskodtak. A helyzet gyorsan válságosra fordulhat a számukra. Félnek, hogy kicsúszik a kezükből a helyzetük irányítása, és ami még ennél is rosszabb, hogy az általuk védelmezett emberek esetleg megkérdőjelezhetik a tekintélyüket. De arról mindenképpen megvannak győződve, hogy a többi ember már nem áll mögöttük. Úgy indulnak a csatába, hogy a sereg nem követi őket.

7. A könyörtelen törvényen kívüli

A Nyolcasok már jó ideje háborúban állnak az őket körülvevő világgal; fegyvereik a megfélemlítés és a konfrontáció. Hörcsögtermészetük miatt már szinte minden kapcsolatukban túlfeszítették a húrt. Ebben a kritikus helyzetben - lehet, hogy helyesen - úgy érezhetik, hogy a többi ember ellenük fordul, és vagy elhagyja őket, vagy pedig nyíltan szembeszáll velük. Lehet, hogy az események ilyetén fordulata arra készteti a pragmatikus Nyolcasokat, hogy egy kicsit megálljanak, és átgondolják a taktikájukat. Ha azonban túlságosan súlyos a válság vagy ha
eposz, 2018. június 30. szombat, 08:35
Az Urantia könyv - 53. írás
csillagrendszerre kiterjedt. Harminchét szakadár Bolygóherceg állt át kormányának nagyobb részével a főlázadó oldalára. Egyedül a Panoptián nem sikerült a Bolygóhercegnek a maga oldalára állítania az embereit. E világon a melkizedekek irányításával az emberek Mihály támogatására gyülekeztek. Ellanora, e halandó terület egyik fiatal asszonya vezette az emberi népeket, és azon a viszály-sújtotta világon egyetlen lélek sem állt Lucifer zászlaja alá. És a hű panoptiaiak azóta is az Atya szférájának és az azt körülvevő hét elkülönítő-világnak a felügyelőiként és építőiként szolgálnak a hetedik jerusemi átmeneti világon. A panoptiaiak nemcsak e világok valóságos őreiként tevékenykednek, hanem egyúttal Mihály személyes utasításainak megfelelően gondoskodnak a szférák szebbé tételéről is valamely jövőbeli cél és ismeretlen rendeltetés okán. E feladatot az Edentiára való útjuk során teljesítik.

53:7.2 Ebben az időszakban Kaligasztia az Urantián képviselte Lucifer ügyét. A melkizedekek ügyesen
eposz, 2018. június 24. vasárnap, 20:46
Ma van a Múzeumok éjszakája
Könyvturkáló, a látogatókkal együtt kirakott óriás Lego és sok más egyéb program várja a közönséget. Különleges épületbejárásokkal és művészettörténeti előadásokkal készül a Magyar Tudományos Akadémia (MTA). A magánlevéltárak kincsei is láthatók lesznek a Magyar Nemzeti Levéltár (MNL) Országos Levéltárában, míg a Terror Háza Múzeum látogatói rendhagyó történelemórákon is részt vehetnek.

A Magyar Nemzeti Múzeum korhatár nélkül válogat az elmúlt évezredek történetéből, személyiségeket és az őket körülvevő családot vagy annak hiányát emeli ki. A programok között előadássorozatok, exkluzív tárlatvezetés és korokon átívelő túlélőtúra is szerepel, egész éjjel pedig koncertek és fényfestés várja a látogatókat.

Az Isten - Nő című indiai kiállításhoz kapcsolódó programokkal: bábakrobatákkal, hennafestéssel, hagyományos indiai táncokkal, koncerttel, indiai finomságokkal és kertmozival várja a közönséget a Hopp Ferenc Ázsiai Művészeti Múzeum. A Budapesti Történeti Múzeum (BTM) Vármúzeuma kézműves
velemenyezd, 2018. június 23. szombat, 07:05
Cseh kormányalakítás - Babis várhatóan vasárnap ismerteti Zemannal az új kormány személyi összetételét
Általános a vélemény, hogy a tagság többsége a kormányban való részvétel mellett szavazott. A szavazás hivatalos eredményét pénteken hozzák nyilvánosságra.

A várhatóan 15 tagú kormányban a szociáldemokraták öt miniszteri bársonyszéket kapnának, a kommunisták pedig támogatásuk fejében egyebek között fontos posztokat kapnak az állami vállaltokban és intézményekben.

Ami az alsőnemű-égetéses gesztus történetét illeti, 2015-ben a három fiatal művész kéményseprőnek öltözve a Hradzsin egyik szárnyát körülvevő állványokon jutott fel a vár tetejére anélkül, hogy bárki is igazoltatta volna őket. A Ztohoven akkor videót tett közzé az esetről és weboldalán rövid verses szöveget tett közzé, miszerint Milos Zeman elnök csak önmagát szereti és elcsúfítja a Cseh Köztársaságot. Ugyanakkor bírálták, hogy Zeman jó viszont ápol Moszkvával és Pekinggel.

A cseh elnök szóvivője 2015-ben elítélte a performansz csoport akcióját, s úgy vélte, hogy tettükkel meggyalázták az állami jelképeket. A Ztohoven azt állította,
velemenyezd, 2018. június 14. csütörtök, 18:52
1/73
Képek, videók
Rudolf Steiner
ludysi
2007. október 07. vasárnap, 04:49
20HubbleArp148kölcsönh ató
charlotteani
2016. június 16. csütörtök, 16:00
Van élet a halál után....
menusgabor
2016. október 09. vasárnap, 20:16
Mi lesz a halál után.jpg
katalin_53
2016. június 07. kedd, 11:35
Halál után
sanci81
2016. február 20. szombat, 17:02
Élet a halál után
sanci81
2015. június 11. csütörtök, 20:16
élet halál után.jpg
kicsoda57
2015. május 20. szerda, 16:26
Halál után.gif
1vargaildyko
2013. december 12. csütörtök, 11:17
agy halál után.jpg
maroka
2013. augusztus 13. kedd, 20:10
van élet a halál után.jpg
astrea
2012. április 14. szombat, 14:19
van_elet_a_halal_utan. jpg
menusgabor
2012. február 06. hétfő, 21:10
A halálra önző módon nézü
sanci81
2018. július 17. kedd, 17:59
elet-es-halal-2-526808 36e
menusgabor
2018. július 06. péntek, 21:26
halálos-szerelem.png
hatibacsi
2018. június 11. hétfő, 08:07
Hódolat a halálnak 01.jpg
chillik
2018. május 17. csütörtök, 03:38
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.