Regisztráció  Belépés
2017. július 22. szombat | 29. hét | 203. nap | 18:58 | Magdolna
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
A hosszú élet titka
Nem is olyan nehéz.

A világ legidősebb emberei elmondták, szerintük hogyan kell élni ahhoz, hogy
aktív és hosszú legyen az életünk. Okoztak meglepetést is a kisöregek!

És ami igazán elgondolkodtató, hogy mindezt a tapasztalatok mellett a
kutatások is alátámasztják!

1. Lazíts egy csésze teával

A tea tele van antioxidánsokkal, amelyek segítenek meggátolni a
szívbetegséget, a rákot és a korai öregedést is. Egy izraeli tanulmány
kimutatta, hogy akik mérsékelten, de rendszeresen isznak teát, lényegesen
tovább élnek, mint azok, akik nem, vagy csak alkalomszerűen isszák.

2. Egyensúlyozás minden reggel

Talán elsőre egy kicsit furcsán hangzik, de ha reggel öltözködés közben az
egyik, majd a másik lábadon egyensúlyozol, az erősíti a hát, kismedencei és
a gyomor környéki izmokat, mindent, ami támasztja a gerincet.

"Ez az egyszerű napi rutinnak hosszú távú előnyei vannak, segít abban,
hogy az
lovaszmarika, 2017. július 21. péntek, 15:18
8 legjobb étel a szív egészségéért
vitamin- és ásványianyag-tartalmuk, ezen kívül sok antioxidánst és egyéb olyan tápanyagot tartalmaznak, amelyek szükségesek ahhoz, hogy fenntartsuk és megőrizzük szívünk egészségét.

Az egyik ilyen egészséges táplálék a lazac. Hogy miért éppen a lazac vezeti a listát? Azért, mert sok D-vitamint és omega-3 zsírsavat tartalmaz. A D-vitamin segíti a kalcium felszívódását, megtámogatja az emésztést és az immunrendszer működését, segíti a fogyást, pozitívan hat az agy működésére és lassítja az agy öregedési folyamatait. Kutatások igazolják, hogy azok közül, akiknek a szervezete kevés D-vitamint tartalmaz, sokkal többen küzdenek szívproblémákkal, mint a D-vitamint rendszeres fogyasztó személyek. Márpedig a szívbetegségek okai lehetnek a korai halálozásnak és az életminőség csökkenésének is. A lazac mindezeken kívül kiváló fehérjeforrás is.

A brokkoli szintén csökkenti a kardiovaszkuláris betegségek kialakulásának az esélyét. Ezt a pozitív hatását a növényben található indol-3-karbinol
taltos1, 2017. július 20. csütörtök, 23:49
Mindenki tud valamit Sisiről
magánkívül volt. A fodrásznő cselhez folyamodva a szoknyája ráncába (vagy a zsebébe) rejtette a kihullott hajszálak javát.

Harc a ráncok ellen

Erzsébet szépsége már az életében legenda volt, amelyet örökre szeretett volna változatlanul megőrizni. Fejlett kozmetikai ipar híján mindent bevetett, amiről azt hallotta, hogy megőrzi a bőr fiatalságát egészen a nyers marhahús-pakolástól kezdve, az eperpakoláson át a meleg olívaolaj-fürdőig.

Még szépsége teljében eldöntötte, hogy az öregedés első jeleinek megjelenésekor fátyol és legyező mögé rejti arcát. Bár az akkori lesifotósok mindent megtettek, hogy megörökítsék, Erzsébetnek minden alkalommal sikerült kijátszani őket.

Halála után zárt koporsóban ravatalozták fel, hogy mindenki csak a szépsége teljében lévő császárnéra emlékezhessen. Öregkori arcának egyetlen mása a halotti maszkja.

Az egyetlen szépséghiba

A tökéletes szépségre vágyó Erzsébetnek is volt egy olyan szépséghibája, amellyel nem tudott
horvathnemagdi, 2017. július 02. vasárnap, 15:11
A lelket hozza gyógyító pozícióba
kérni?

Jaj, hadd ne beszéljek erről, most már figyelnek, érdeklődnek, de az évek során számtalan reakciót kaptam. Érdeklődni érdeklődnek, de az orvosnál nincs hiúbb ember, mindenki úgy érzi, hogy ő a császár. Pedig az lenne a jó, mint ahogy Kínában vagy Németországban, hogy a természetgyógyászattal orvosok foglalkoznának, ne a suszter vagy a fodrász tanulja meg, hanem azok, akik a gyógyításra esküdnek fel.

Eljárok én orvos-kongresszusokra is, mert széles alapon kell nyitottnak lenni. Az öregedésnek is az a gátja, hogy minden érdekli az embert, mennél jobban beszűkül valaki, annál jobban öregszik, savasodik, és a savasodás méreg. Nem szabad elfogadnunk, hogy öregszünk, azelőtt még százharminc évesen is nemzőképesek voltunk, mint Ábrahám.

A gondolatvilágom teremti a valódi világom, úgy tanítják, minden reggel úgy kell felébredni, bármi fájjon, de jól érzem magam. Nem a múlton és nem a jövőn rágódni, mert a jövő kancsalul festett, a múlt pedig csupán egy visszatekintés. A
horvathnemagdi, 2017. július 01. szombat, 12:40
Szuperételek - idősek számára
semmilyen más ételben nem fordulnak elő ilyen mennyiségben és kombinációban.

A szuperételek nem feltétlenül egzotikus különlegességek, a helyi ételek is képesek ellensúlyozni a degeneratív betegségeket idős korban. Lássuk a hét szuperételt, amelyek optimálisan ellátják a szívet, a keringési rendszert és az agyat vitaminokkal és tápanyagokkal, illetve más módon előnyösek az egészségre idős korban. Ezek az élelmiszerek kifejezetten ajánlottak az időseknek, mert segítenek a lassú és egészségesebb öregedésben.

Joghurt, áfonya

Alma az erős állkapcsokért

Idős korban is érvényes a mondás: ,,Naponta egy alma a doktort távol tartja". Ahogy öregszünk, visszahúzódik a fogágy, és az állkapocs stabilitása csökken. Az alma tökéletes rágótrénigként szolgál, és megelőzi a harapási erő elvesztését.

Az almában lévő pektinek ráadásul megkötik az epesavat, így csökkentve a vér koleszterinszintjét, a benne lévő a rostok optimálisan támogatják az emésztést, és segítene
lovaszmarika, 2017. június 26. hétfő, 15:22
Júniusi zöldségfélék
szezonjuk?

Ezeket a zöldségeket együk most minél többet nyersen. Ez egy rövid leírás arról, melyik zöldség miért olyan egészséges.

Tedd változatossá az étkezésed, ezzel a sokféle egészséges zöldséggel.

Spenót
spenót
A spenót Ázsiából származik. Nagyon sok vasat tartalmaz, és a benne található vas jobban megfelel a szervezetnek, mint a vörös húsokban található. Rengeteg klorofill van még benne és gazdag rostokban is. Ezenfelül sok benne az antioxidáns is, ami a legjobb harcos az öregedés és a rák ellen.

A spenót jelentős mennyiségű A- és C-vitamint is tartalmaz, és napi egy nagy marék spenótlevélben annyi K-vitamin van, mint amennyi szükséges ahhoz, hogy a csontok erősek maradjanak. A spenót gazdag még a szervezet számára nélkülözhetetlen magnéziumban is. A spenótot ajánlott nyersen, salátában vagy zöld turmixban fogyasztani.

Sóska
sóska
A sóska Európában és Észak-Ázsiában őshonos gyógynövény. A sóska gazdag A-, B1-, B2-, és
lovaszmarika, 2017. június 20. kedd, 16:40
Emlékek - VIII.
FIZIKAI FORMÁK MEGJELENÉSEKOR-MENNYORSZÁG LÉTREHOZÁSA

A fizikai formák megjelenésekor, a DNS egyetlen betegséget sem tartalmazott, sem öregedést, sem halált és a földi élet vége egy lélek választását jelentette, hogy más formába vagy más szellembe költözzön. Mégis, akkor, amikor a sötétség belépett az univerzumba és megjelentek a háborúk a fény és a sötétség erői között, megjelent a halál is, a harcban szerzett végzetes sérülések következtében. Ekkor hozták létre azt a partot, melyet ti Mennyországnak neveztek, azonban tulajdonképpen Nirvána a megfelelő megnevezése, mivel a sebzett fény harcosoknak szükségük volt egy helyre a pihenéshez és felépüléshez. Miután a háborúk eltávolodtak a ti univerzumotoktól,

Nirvána, bolygótok spirituális szentélyévé lett. Amint a sötétség elárasztotta a bolygót, az emberi DNS-t manipulálták, vagyis leépítették, az alap kristályos (SZILÍCIUM) szerkezetről, mely sok spirált tartalmazott a szén alapúra, melynek csupán két spirálja volt a 3D-s lények
eposz, 2017. május 21. vasárnap, 17:35
Az optimista emberek
A világ legidősebb emberei elmondták, szerintük hogyan kell élni ahhoz, hogy aktív és hosszú legyen az életünk. Okoztak meglepetést is a kisöregek!
És ami igazán elgondolkodtató, hogy mindezt a tapasztalatok mellett a kutatások is alátámasztják!

1. Lazíts egy csésze teával

A tea tele van antioxidánsokkal, amelyek segítenek meggátolni a szívbetegséget, a rákot és a korai öregedést is. Egy izraeli tanulmány kimutatta, hogy akik mérsékelten, de rendszeresen isznak teát, lényegesen tovább élnek, mint azok, akik nem, vagy csak alkalomszerűen isszák.

2. Egyensúlyozás minden reggel

Talán elsőre egy kicsit furcsán hangzik, de ha reggel öltözködés közben az egyik, majd a másik lábadon egyensúlyozol, az erősíti a hát, kismedencei és a gyomor környéki izmokat, mindent, ami támasztja a gerincet.
"Ez az egyszerű napi rutinnak hosszú távú előnyei vannak, segít abban, hogy az öregedés során is aktívak maradjunk" - mondta Tom Salzman
horvathnemagdi, 2017. május 20. szombat, 05:12
A hosszú élet titka
A világ legidősebb emberei elmondták, szerintük hogyan kell élni ahhoz, hogy aktív és hosszú legyen az életünk. Okoztak meglepetést is a kisöregek!
És ami igazán elgondolkodtató, hogy mindezt a tapasztalatok mellett a kutatások is alátámasztják!
1. Lazíts egy csésze teával

A tea tele van antioxidánsokkal, amelyek segítenek meggátolni a szívbetegséget, a rákot és a korai öregedést is. Egy izraeli tanulmány kimutatta, hogy akik mérsékelten, de rendszeresen isznak teát, lényegesen tovább élnek, mint azok, akik nem, vagy csak alkalomszerűen isszák.


2. Egyensúlyozás minden reggel

Talán elsőre egy kicsit furcsán hangzik, de ha reggel öltözködés közben az egyik, majd a másik lábadon egyensúlyozol, az erősíti a hát, kismedencei és a gyomor környéki izmokat, mindent, ami támasztja a gerincet.
"Ez az egyszerű napi rutinnak hosszú távú előnyei vannak, segít abban, hogy az öregedés során is aktívak maradjunk" - mondta Tom Salzman gyógytornász.
lovaszmarika, 2017. május 17. szerda, 15:17
Érdemes megfontolni
A VILÁGHÍRŰ PROFESSZOR AZT ÁLLÍTJA, HOGY AZ EMBEREK 70 SZÁZALÉKA EBBE A TÉVEDÉSBE HAL BELE

Prof. Hristo Mermerski bolgár orvos, genetikus, de washingtoni diplomataként is dolgozott. Eddig 10 könyve jelent meg, mintegy 200 egyetemen, 63 országban tanított. Cikkünkben leírt kijelentései sokakat megleptek.

- Az öregedésről az emberek többsége úgy beszél, mint valamilyen betegségről. Egyszerűen ellenségként kezeljük a testünket, amiért az idősödni kezd. Pedig csak a mértékletességre kellene odafigyelni, így nem szabad hosszú ideig megterhelő fizikai munkát végezni, és az étkezés módját, mértékét, arányait is szem előtt kellene tartani. Az emberek 70 százaléka azért hal meg, mert túl nagy mennyiséget fogyaszt bizonyos élelmiszerből, ami miatt ízületi panaszok, fekélyek, szívproblémák, agyvérzés, különböző daganatos betegségek, érelmeszesedés alakul ki. Éppen ez késztetett arra, hogy a 11 csoportba soroljam az élelmiszereket. A legfontosabbak a zöldségek, a gyümölcsök, a szőlő, a joghurt és
pacsakute, 2017. május 11. csütörtök, 23:33
A hosszú élet titka
A világ legidősebb emberei elmondták, szerintük hogyan kell élni ahhoz, hogy aktív és hosszú legyen az életünk. Okoztak meglepetést is a kisöregek!
És ami igazán elgondolkodtató, hogy mindezt a tapasztalatok mellett a kutatások is alátámasztják!

1. Lazíts egy csésze teával
A tea tele van antioxidánsokkal, amelyek segítenek meggátolni a szívbetegséget, a rákot és a korai öregedést is. Egy izraeli tanulmány kimutatta, hogy akik mérsékelten, de rendszeresen isznak teát, lényegesen tovább élnek, mint azok, akik nem, vagy csak alkalomszerűen isszák.


2. Egyensúlyozás minden reggel
Talán elsőre egy kicsit furcsán hangzik, de ha reggel öltözködés közben az egyik, majd a másik lábadon egyensúlyozol, az erősíti a hát, kismedencei és a gyomor környéki izmokat, mindent, ami támasztja a gerincet.
"Ez az egyszerű napi rutinnak hosszú távú előnyei vannak, segít abban, hogy az öregedés során is aktívak maradjunk" - mondta Tom Salzman gyógytornász.


3. Napi
lovaszmarika, 2017. május 11. csütörtök, 15:46
1/83
Képek, videók
A hosszú élet titka
sanci81
2016. június 07. kedd, 17:15
A hosszú élet titka
irmus
2015. október 15. csütörtök, 07:38
a_hosszu_elet_titka_pa rna
menusgabor
2015. január 26. hétfő, 23:33
a hosszú élet titka
1csendes1
2009. november 17. kedd, 10:23
Az élet hosszú útján.jpg
borigit
2016. október 18. kedd, 14:42
0 a hosszú élet.jpg
lovaszmarika
2016. október 07. péntek, 16:49
0 a hosszú és jó élet.png
lovaszmarika
2016. május 08. vasárnap, 17:24
hosszú élet
biharijudit
2016. április 03. vasárnap, 08:38
Hosszú szép életet!
sargarozsa15
2013. október 13. vasárnap, 23:29
hosszu elet.jpg
jozso2ro
2013. június 20. csütörtök, 13:27
Az élet hosszú és kemény.
farkas1945
2013. február 03. vasárnap, 10:34
Egy hosszú álom az élet..
majornejulika
2013. február 02. szombat, 13:47
vilag-legidosebb-ember e-2
sz719eszter
2016. május 26. csütörtök, 16:20
A világ legidősebb orvosa
sanci81
2015. július 06. hétfő, 18:41
Címkék
sóska gazdag, öregedés során, egyik ilyen, izraeli tanulmány, életminőség csökkenésének, élelmiszerek kifejezetten, legjobb harcos, szépsége teljében, sötétség erői, rostok optimálisan, gyógyításra esküdnek, szoknyája ráncába, szívbetegségek okai, tökéletes szépségre, jövő kancsalul, korai halálozásnak,
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.