Regisztráció  Belépés
2018. május 26. szombat | 21. hét | 146. nap | 08:25 | Fülöp, Evelin
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Nem véletlenül kaptad az óvodai jeledet. Itt van melyik mit
olyan része is, amit nem szívesen oszt meg másokkal

fakanál: kíváncsi, nyitott természetű, szereti mozgásba hozni maga körül az eseményeket, összeismertetni embereket, ám az élet komoly dolgaiba már kevésbé szívesen merül bele

falevél: társaságkedvelő, jól alkalmazkodó, képes a másokkal való együttműködésre, miközben megőrzi egyéniségét, nem olvad bele a “tömegbe"

fazék: praktikus, gyakorlatias gondolkodású, nem fogad el semmit bizonyítás nélkül, lelki stabilitását józansága adja, tudását, tapasztalatait szívesen osztja meg másokkal

felhő: álmodozó típus, akinek mindig jár valamin az agya. Kedveli a rejtélyeket, a talányokat. A hétköznapi, gyakorlatias dolgokkal kevésbé szívesen foglalkozik.

fenyőfa és fenyőág: erős akaratú, szilárd jellem, aki nehezen viseli, ha uralkodni akarnak felette, igazán csak azt engedi közel magához, aki tiszteletben tartja önállóságát, elismeri érdemeit

festőpaletta: színes, kreatív személyiség. Szereti
tinka1951, 2018. május 09. szerda, 15:07
Harmóniakártyám
HarmoNet Harmóniakártya (2018-04-17)

Kedves Mártinagyi !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Elragadtatás hatja át.
Piramis - titokzatosság, erőközpont, tájoló

A kiismerhetetlen titkok, az örök stabilitás, a felsőbbrendű én, a mély belső tudás jelképe. Az elsüllyedt kultúrák, az emberiség titkos múltjának lenyomata. Egyiptom elfeledett titkainak őrzője a tudatalattiban mélyen elrejtett információkat is jelezheti számodra. Tudatja: A lényeg, mely lelked mélyén lakik, nem hal meg soha. Időtlen, akár a piramis. A legmaradandóbb alkotás üzenhet neked arról is, hogy munkád, alkotásod mennyire hosszú távú, mennyire hat ki a környezetedre. A piramis ellenáll az idő pusztításának. Eltökéltség, szilárdság, letisztultság, titokzatosság jellemzi. Jelzés arra, hogy ne engedjünk a kísétésnek, maradjunk stabilak, tartsuk magunkat az egyetemes, tiszta
jjanosne, 2018. április 17. kedd, 06:17
Mai harmónia kártyám
HarmoNet Harmóniakártya (2018-03-26)

Kedves eva6 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Hősiesség hatja át.
Piramis - titokzatosság, erőközpont, tájoló

A kiismerhetetlen titkok, az örök stabilitás, a felsőbbrendű én, a mély belső tudás jelképe. Az elsüllyedt kultúrák, az emberiség titkos múltjának lenyomata. Egyiptom elfeledett titkainak őrzője a tudatalattiban mélyen elrejtett információkat is jelezheti számodra. Tudatja: A lényeg, mely lelked mélyén lakik, nem hal meg soha. Időtlen, akár a piramis. A legmaradandóbb alkotás üzenhet neked arról is, hogy munkád, alkotásod mennyire hosszú távú, mennyire hat ki a környezetedre. A piramis ellenáll az idő pusztításának. Eltökéltség, szilárdság, letisztultság, titokzatosság jellemzi.
eva6, 2018. március 26. hétfő, 07:47
A Jégféreg projekt
rakétát cserélgették volna. Az Amerikai Hadsereg célja az volt, hogy telepítse a Minuteman rakéta rövidített, két-fokozatú változatát, ami a hadsereg által javasolt Jégember volt.

Bár a grönlandi jégsapka a felszínén keménynek és mozdulatlannak tűnik, a hó és a jég viszkoelasztikus anyag, amelyek lassan deformálódnak idővel, a hőmérséklettől és a sűrűségtől függően. A látszólagos stabilitás ellenére a jégsapka folyamatos, lassú mozgásban van, a központ felől kifelé terjedve.

Ez a mozgás azt okozta, hogy az alagutak és árkok elkeskenyedtek, ahogy a falaik deformálódtak, végül beomlott a mennyezet. 1962 közepéig a reaktorszobában lehullott a mennyezet a Camp Century-n belül és emiatt azt meg kellett emelni 1,5 m-rel. A reaktor tervezett leállítása karbantartás miatt közben
schuro, 2018. március 15. csütörtök, 21:40
Harckocsi történelem
meghibásodtak. A javítások 1915-ben a Little Willie néven ismertté vált modell kialakításához vezettek, ez volt az első brit harckocsi.

Little Willie

A javítások ellenére a harckocsi még mindig nem felelt meg a landship követelményeinek, így W. G. Wilson hadnagy javaslatára nagyobb méretű, a test teljes hosszán körbefutó lánctalpakkal szerelték fel, így megnőtt a jármű stabilitása. Ezzel a kialakítással nyerte el a harcjármű közismert romboid alakját, ez lett a Mother (Anya). A Mother volt a prototípusa a Mk I harckocsinak, melynek 1916 februárjától megkezdődött a sorozatgyártása és ezzel kezdetét vette a "harckocsik korszaka".

Char d'Assault Schneider

A francia háborús vezetés J. E. Estinee ezredes ötletére, 1915-ben elkezdte egy gyalogsági
schuro, 2018. február 26. hétfő, 18:06
Mai harmónia kártyám
HarmoNet Harmóniakártya (2018-02-14)

Kedves eva6 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Tökéletesség hatja át.
Piramis - titokzatosság, erőközpont, tájoló

A kiismerhetetlen titkok, az örök stabilitás, a felsőbbrendű én, a mély belső tudás jelképe. Az elsüllyedt kultúrák, az emberiség titkos múltjának lenyomata. Egyiptom elfeledett titkainak őrzője a tudatalattiban mélyen elrejtett információkat is jelezheti számodra. Tudatja: A lényeg, mely lelked mélyén lakik, nem hal meg soha. Időtlen, akár a piramis. A legmaradandóbb alkotás üzenhet neked arról is, hogy munkád, alkotásod mennyire hosszú távú, mennyire hat ki a környezetedre. A piramis ellenáll az idő pusztításának. Eltökéltség, szilárdság, letisztultság, titokzatosság jellemzi. Jelzés arra, hogy ne engedjünk a kísétésnek,
eva6, 2018. február 14. szerda, 07:35
A bolsevizmus berúgta az ajtót
pontosan tudják, keserű a szájuk íze is tőle, hogy külföldi gazdáiknak a látszat ellenére nem érdekük, hogy ők kerüljenek hatalomra, mert a képességeikkel tisztában vannak harmincévnyi totális alkalmatlanság után.

A külföldi érdek a Fidesz meggyengítése, hogy éppen csak többsége legyen, vagy kénytelen legyen az LMP-vel vagy a Jobbikkal koalíció­ra lépni. Így a külföldi vállalatok jövedelemszerző képessége ugrásszerűen megnőne, és a Gyurcsány-éra szintjére emelkedhetne, de megmaradna az a stabilitás, ami a Fidesz nélkül nincs meg.

Ebben az esetben abba is reménykedhetnek, hogy sikerül megszabadulni Orbántól, így akadálytalanul haladhatna tovább Közép-Európa gyarmatosítása. De ebből az egész buliból, jól felfogott érdekükben, ki akarják hagyni ezt a bandát, amelynek ez nyilván nem tetszik.

Azt gondolják, hogyha sikerül balhét kirobbantani, akkor néhány halott árán akár, mint ,,közismert humanisták", újra a helytartójelölti lista élére kerülhetnek.

Konrád
menusgabor, 2018. január 09. kedd, 14:45
Évértékelő - Oroszország felkészült Putyin negyedik elnöki ciklusára
Bár csodát nem vártak az oroszok Donald Trump megválasztásától, csalódást okozott számukra, hogy az amerikai politikai elit - Ukrajna, Szíria és az elnökválasztásba történt állítólagos beavatkozás miatt - nem hogy javítani nem hagyott esélyt az új amerikai elnöknek a kétoldalú viszonyon, de hovatovább hidegháborús lépésekre kényszerítette őt. A kampánya során enyhülést ígérő Trump kénytelen volt aláírni a szankciókat súlyosbító törvényt, amely Moszkvát Teheránnal és Phenjannal hozta azonos nevezőre, az általa meghirdetett új nemzetbiztonsági stratégia pedig Kína mellett nyíltan "revansista", kihívást jelentő riválisnak minősítette Oroszországot. A stratégiát pedig Putyin minősítette "agresszívnak".

Moszkva és Washington diplomáciai ütésváltásba kezdett: amíg az egyik radikálisan csökkentette az oroszországi amerikai külképviseletek létszámát, addig a másik többet bezáratott a területén az orosz zászló alatt működő ingatlanok közül. A felek "külföldi ügynöknek" minősíttették egymás több kormányzati
velemenyezd, 2017. december 30. szombat, 07:10
Mai harmónia kártyám
HarmoNet Harmóniakártya (2017-12-05)

Kedves eva6 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Szerencse hatja át.
Piramis - titokzatosság, erőközpont, tájoló

A kiismerhetetlen titkok, az örök stabilitás, a felsőbbrendű én, a mély belső tudás jelképe. Az elsüllyedt kultúrák, az emberiség titkos múltjának lenyomata. Egyiptom elfeledett titkainak őrzője a tudatalattiban mélyen elrejtett információkat is jelezheti számodra. Tudatja: A lényeg, mely lelked mélyén lakik, nem hal meg soha. Időtlen, akár a piramis. A legmaradandóbb alkotás üzenhet neked arról is, hogy munkád, alkotásod mennyire hosszú távú, mennyire hat ki a környezetedre. A piramis ellenáll az idő pusztításának. Eltökéltség, szilárdság, letisztultság, titokzatosság jellemzi. Jelzés
eva6, 2017. december 05. kedd, 06:08
Kovács Árpád: az államháztartás segíti a gazdasági növekedést
Kovács Árpád a Debreceni Egyetem (DE) gazdaságtudományi karán csütörtökön a Költségvetés és gazdasági növekedés címmel tartott előadásában kiemelte, hogy a magyar gazdaságban bekövetkezett stabilitási és növekedési fordulat után versenyképességi fordulatra van szükség.

"A költségvetési szféra ma már nem elvesz, hanem hozzájárul az ország versenyképességéhez" - mondta a Magyar Közgazdasági Társaság örökös tiszteletbeli elnöke.

Kovács Árpád részletesen elemezte a gazdaságra ható hazai és nemzetközi kockázatokat. Ezek közül kiemelte a demográfiai helyzetet, amelyben óriási változások történtek. A korábbi 1,2-es szaporulati ráta 1,4-re nőtt, de jó esély van arra, hogy tovább javul az ország reprodukciós képessége, amihez nagyban hozzájárul a kormány családtámogatási rendszere - mondta.

A világgazdaság további kockázati tényezői között említette az alacsony növekedést, az alacsony kamatokat, a magas adósságot, a törékeny bankrendszert.

Kovács Árpád arról is beszélt, hogy a
velemenyezd, 2017. október 26. csütörtök, 19:54
Közgazdász-vándorgyűlés - Matolcsy György: az eurózóna válságkezelése a magyarhoz képest kudarcot vallott
Jelezte: idén az MNB programjainak köszönhetően 600 milliárd forinttal, 2013 óta összesen 1600 milliárd forinttal csökkentek a magyar államadósság finanszírozási költségei.

Matolcsy György megjegyezte: ma már a világban sokan értékelik és számon tartják a valaha volt legnagyobb gazdasági világválság kezelésének sikeres magyar modelljét. A déli országok példája igazolja: a megszorítások elviszik a társadalmi békét és politikai válságot okoznak. Magyarországon ezzel szemben megmaradt a politikai stabilitás, mely ugyancsak az alternatív válságkezelés eredménye - húzta alá. Mindemellett azt is kijelentette: mindez kizárólag nemzeti fizetőeszközzel volt megvalósítható, az euróövezeti országok közül ugyanis "senki nem tud külön úton járni".

Az eseményen közgazdász életműdíjjal kitüntetett Kovács Árpád, a Költségvetési Tanács elnöke, a Magyar Közgazdasági Társaság örökös tiszteletbeli elnöke arra hívta fel a figyelmet, hogy Magyarország ugyan sikeresen végrehajtott egy stabilitási és egy növekedési
velemenyezd, 2017. szeptember 07. csütörtök, 19:13
Iposz: a kézművesek támogatása növelné a gazdasági stabilitást
Kiemelte, a szövetség szerint a kisiparosoknak is legalább akkora figyelmet, támogatást kellene kapniuk, mint amilyen nagyságrendet a gazdaságban képviselnek, és a támogatások eljuttatásában nagyobb szerepet kellene adni a kamarai rendszer mellett a vállalkozások által önkéntesen létrehozott szervezeteknek.

Németh László rámutatott arra, hogy sok olyan adóintézkedés történt, amely könnyítette a kisvállalkozások helyzetét. Ugyanakkor jó néhány olyan rendelet, előírás is született, amelyek figyelmen kívül hagyták az európai kisvállalkozói törvény jelmondatát, azt, hogy gondolkozz először kicsiben.

Az Iposz elnöke úgy értékelte, a gazdaság digitalizációjának, az ipar 4.0, az informatikai társadalom kihívásának a kisvállalkozásoknak is eleget kell tenniük, ugyanakkor az automatizálódó nagyipar nem fog több munkahelyet teremteni, ezért szükség van a kisvállalkozásokra, hiszen minden modern eszközt meg kell javítani, a településeken lakossági szolgáltatást kell nyújtani.

Németh László
velemenyezd, 2017. szeptember 07. csütörtök, 12:42
1/31
Képek, videók
Nem véletlenül.....jpg
pacsakute
2015. szeptember 11. péntek, 20:59
véletlenül.jpg
yvett789
2015. január 11. vasárnap, 19:33
Nem véletlenül....jpg
pacsakute
2013. március 16. szombat, 19:13
Nem véletlenül születtél.
pacsakute
2012. szeptember 17. hétfő, 08:53
semmi nincs véletlenül.jp
dnemethk
2012. június 17. vasárnap, 18:31
Nem véletlenül . . .
terezia1951
2010. december 13. hétfő, 20:24
Te nem véletlenül vagy it
jakabgasparne
2009. október 06. kedd, 06:03
Véletlenül elpusztult
feherbika
2009. augusztus 12. szerda, 08:15
véletlenül átölelik egymá
beatrice
2008. december 25. csütörtök, 19:00
nem véletlenül születtél.
yaskane
2008. december 03. szerda, 17:33
nem véletlenül születtél
jakabgasparne
2008. október 05. vasárnap, 08:25
Véletlenül sem fordulna f
teszugi
2007. február 23. péntek, 12:14
Csodás jeleket mutatok az
katalin_53
2018. május 20. vasárnap, 06:32
Hálám jeléül.jpg
chillik
2018. április 17. kedd, 06:34
Angyali jelenet
sanci81
2018. március 29. csütörtök, 17:17
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.