Regisztráció  Belépés
2018. február 25. vasárnap | 8. hét | 56. nap | 09:09 | Géza
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Mai harmónia kártyám
HarmoNet Harmóniakártya (2018-02-14)

Kedves eva6 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Tökéletesség hatja át.
Piramis - titokzatosság, erőközpont, tájoló

A kiismerhetetlen titkok, az örök stabilitás, a felsőbbrendű én, a mély belső tudás jelképe. Az elsüllyedt kultúrák, az emberiség titkos múltjának lenyomata. Egyiptom elfeledett titkainak őrzője a tudatalattiban mélyen elrejtett információkat is jelezheti számodra. Tudatja: A lényeg, mely lelked mélyén lakik, nem hal meg soha. Időtlen, akár a piramis. A legmaradandóbb alkotás üzenhet neked arról is, hogy munkád, alkotásod mennyire hosszú távú, mennyire hat ki a környezetedre. A piramis ellenáll az idő pusztításának. Eltökéltség, szilárdság, letisztultság, titokzatosság jellemzi. Jelzés arra, hogy ne engedjünk a kísétésnek,
eva6, 2018. február 14. szerda, 07:35
A bolsevizmus berúgta az ajtót
pontosan tudják, keserű a szájuk íze is tőle, hogy külföldi gazdáiknak a látszat ellenére nem érdekük, hogy ők kerüljenek hatalomra, mert a képességeikkel tisztában vannak harmincévnyi totális alkalmatlanság után.

A külföldi érdek a Fidesz meggyengítése, hogy éppen csak többsége legyen, vagy kénytelen legyen az LMP-vel vagy a Jobbikkal koalíció­ra lépni. Így a külföldi vállalatok jövedelemszerző képessége ugrásszerűen megnőne, és a Gyurcsány-éra szintjére emelkedhetne, de megmaradna az a stabilitás, ami a Fidesz nélkül nincs meg.

Ebben az esetben abba is reménykedhetnek, hogy sikerül megszabadulni Orbántól, így akadálytalanul haladhatna tovább Közép-Európa gyarmatosítása. De ebből az egész buliból, jól felfogott érdekükben, ki akarják hagyni ezt a bandát, amelynek ez nyilván nem tetszik.

Azt gondolják, hogyha sikerül balhét kirobbantani, akkor néhány halott árán akár, mint ,,közismert humanisták", újra a helytartójelölti lista élére kerülhetnek.

Konrád
menusgabor, 2018. január 09. kedd, 14:45
Évértékelő - Oroszország felkészült Putyin negyedik elnöki ciklusára
Bár csodát nem vártak az oroszok Donald Trump megválasztásától, csalódást okozott számukra, hogy az amerikai politikai elit - Ukrajna, Szíria és az elnökválasztásba történt állítólagos beavatkozás miatt - nem hogy javítani nem hagyott esélyt az új amerikai elnöknek a kétoldalú viszonyon, de hovatovább hidegháborús lépésekre kényszerítette őt. A kampánya során enyhülést ígérő Trump kénytelen volt aláírni a szankciókat súlyosbító törvényt, amely Moszkvát Teheránnal és Phenjannal hozta azonos nevezőre, az általa meghirdetett új nemzetbiztonsági stratégia pedig Kína mellett nyíltan "revansista", kihívást jelentő riválisnak minősítette Oroszországot. A stratégiát pedig Putyin minősítette "agresszívnak".

Moszkva és Washington diplomáciai ütésváltásba kezdett: amíg az egyik radikálisan csökkentette az oroszországi amerikai külképviseletek létszámát, addig a másik többet bezáratott a területén az orosz zászló alatt működő ingatlanok közül. A felek "külföldi ügynöknek" minősíttették egymás több kormányzati
velemenyezd, 2017. december 30. szombat, 07:10
Mai harmónia kártyám
HarmoNet Harmóniakártya (2017-12-05)

Kedves eva6 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Szerencse hatja át.
Piramis - titokzatosság, erőközpont, tájoló

A kiismerhetetlen titkok, az örök stabilitás, a felsőbbrendű én, a mély belső tudás jelképe. Az elsüllyedt kultúrák, az emberiség titkos múltjának lenyomata. Egyiptom elfeledett titkainak őrzője a tudatalattiban mélyen elrejtett információkat is jelezheti számodra. Tudatja: A lényeg, mely lelked mélyén lakik, nem hal meg soha. Időtlen, akár a piramis. A legmaradandóbb alkotás üzenhet neked arról is, hogy munkád, alkotásod mennyire hosszú távú, mennyire hat ki a környezetedre. A piramis ellenáll az idő pusztításának. Eltökéltség, szilárdság, letisztultság, titokzatosság jellemzi. Jelzés
eva6, 2017. december 05. kedd, 06:08
Kovács Árpád: az államháztartás segíti a gazdasági növekedést
Kovács Árpád a Debreceni Egyetem (DE) gazdaságtudományi karán csütörtökön a Költségvetés és gazdasági növekedés címmel tartott előadásában kiemelte, hogy a magyar gazdaságban bekövetkezett stabilitási és növekedési fordulat után versenyképességi fordulatra van szükség.

"A költségvetési szféra ma már nem elvesz, hanem hozzájárul az ország versenyképességéhez" - mondta a Magyar Közgazdasági Társaság örökös tiszteletbeli elnöke.

Kovács Árpád részletesen elemezte a gazdaságra ható hazai és nemzetközi kockázatokat. Ezek közül kiemelte a demográfiai helyzetet, amelyben óriási változások történtek. A korábbi 1,2-es szaporulati ráta 1,4-re nőtt, de jó esély van arra, hogy tovább javul az ország reprodukciós képessége, amihez nagyban hozzájárul a kormány családtámogatási rendszere - mondta.

A világgazdaság további kockázati tényezői között említette az alacsony növekedést, az alacsony kamatokat, a magas adósságot, a törékeny bankrendszert.

Kovács Árpád arról is beszélt, hogy a
velemenyezd, 2017. október 26. csütörtök, 19:54
Közgazdász-vándorgyűlés - Matolcsy György: az eurózóna válságkezelése a magyarhoz képest kudarcot vallott
Jelezte: idén az MNB programjainak köszönhetően 600 milliárd forinttal, 2013 óta összesen 1600 milliárd forinttal csökkentek a magyar államadósság finanszírozási költségei.

Matolcsy György megjegyezte: ma már a világban sokan értékelik és számon tartják a valaha volt legnagyobb gazdasági világválság kezelésének sikeres magyar modelljét. A déli országok példája igazolja: a megszorítások elviszik a társadalmi békét és politikai válságot okoznak. Magyarországon ezzel szemben megmaradt a politikai stabilitás, mely ugyancsak az alternatív válságkezelés eredménye - húzta alá. Mindemellett azt is kijelentette: mindez kizárólag nemzeti fizetőeszközzel volt megvalósítható, az euróövezeti országok közül ugyanis "senki nem tud külön úton járni".

Az eseményen közgazdász életműdíjjal kitüntetett Kovács Árpád, a Költségvetési Tanács elnöke, a Magyar Közgazdasági Társaság örökös tiszteletbeli elnöke arra hívta fel a figyelmet, hogy Magyarország ugyan sikeresen végrehajtott egy stabilitási és egy növekedési
velemenyezd, 2017. szeptember 07. csütörtök, 19:13
Iposz: a kézművesek támogatása növelné a gazdasági stabilitást
Kiemelte, a szövetség szerint a kisiparosoknak is legalább akkora figyelmet, támogatást kellene kapniuk, mint amilyen nagyságrendet a gazdaságban képviselnek, és a támogatások eljuttatásában nagyobb szerepet kellene adni a kamarai rendszer mellett a vállalkozások által önkéntesen létrehozott szervezeteknek.

Németh László rámutatott arra, hogy sok olyan adóintézkedés történt, amely könnyítette a kisvállalkozások helyzetét. Ugyanakkor jó néhány olyan rendelet, előírás is született, amelyek figyelmen kívül hagyták az európai kisvállalkozói törvény jelmondatát, azt, hogy gondolkozz először kicsiben.

Az Iposz elnöke úgy értékelte, a gazdaság digitalizációjának, az ipar 4.0, az informatikai társadalom kihívásának a kisvállalkozásoknak is eleget kell tenniük, ugyanakkor az automatizálódó nagyipar nem fog több munkahelyet teremteni, ezért szükség van a kisvállalkozásokra, hiszen minden modern eszközt meg kell javítani, a településeken lakossági szolgáltatást kell nyújtani.

Németh László
velemenyezd, 2017. szeptember 07. csütörtök, 12:42
Harmonia.......
HarmoNet Harmóniakártya (2017-09-05)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Átlényegülés hatja át.

Piramis - titokzatosság, erőközpont, tájoló

A kiismerhetetlen titkok, az örök stabilitás, a felsőbbrendű én, a mély belső tudás jelképe. Az elsüllyedt kultúrák, az emberiség titkos múltjának lenyomata. Egyiptom elfeledett titkainak őrzője a tudatalattiban mélyen elrejtett információkat is jelezheti számodra. Tudatja: A lényeg, mely lelked mélyén lakik, nem hal meg soha. Időtlen, akár a piramis. A legmaradandóbb alkotás üzenhet neked arról is, hogy munkád, alkotásod mennyire hosszú távú, mennyire hat ki a környezetedre. A piramis ellenáll az idő pusztításának. Eltökéltség, szilárdság, letisztultság, titokzatosság jellemzi. Jelzés arra, hogy ne engedjünk a kísétésnek, maradjunk stabilak, tartsuk magunkat az egyetemes,
agica2004, 2017. szeptember 05. kedd, 11:52
Augusztus 20. - Gulyás Gergely: államalapító szent királyunk napja közös ünnep
fordulóján elszántsággal, sziklaszilárd akarattal és főleg hittel állt neki az édesapja, Géza fejedelem által megkezdett munka befejezéséhez.

Mint mondta, István király az egységes államiság létrehozása és a megfelelő igazgatás érdekében megszervezte a megyerendszert, kialakította az egyházszervezetet, a közösségi együttéléshez szükséges szabályokat pedig szigorú törvényekbe iktatta. Mindezek mellett megküzdött a magyarság jövőjét veszélyeztető, országhatárokon kívülről érkező támadókkal és az ország stabilitását belülről veszélyeztető törzsekkel is.

Gulyás Gergely hangsúlyozta: Szent István a magyarságot "kulturálisan, politikailag és lelkileg is Európához, a nyugati civilizációhoz csatolta". Éppen ezért az örökségére emlékezve soha nem hagyhatjuk figyelmen kívül azt, hogy Magyarország Európához a keresztyénség értékein keresztül kötődik.

Beszélt arról is, hogy ma Európa számára a keresztyén identitás vitás kérdéssé vált. Sokan azt akarják elhitetni, hogy a nemzeti érdek és a keresztyén
velemenyezd, 2017. augusztus 20. vasárnap, 15:32
A német és az amerikai védelmi miniszter a transzatlanti kapcsolatok erősségét hangsúlyozta a Marshall-terv eli
Ursula von der Leyen hangsúlyozta, hogy a második világháború után romokban heverő Európa nyugati részét talpra állító Marshall-tervvel elindított "nagyvonalú, bátor és fenntartható" intézkedésekkel az Egyesült Államok "nagyságról és előrelátásról" tett tanúbizonyságot, és ezért "a németek és az európaiak örökké hálásak lesznek".

A Marshall-terv a "biztonság, a stabilitás és a gazdasági fejlődés évtizedeit" indította el, és nélküle az EU felépítése sem sikerült volna - mondta a német védelmi miniszter, aláhúzva, hogy George C. Marshall az európaiakra bízta az amerikai források felhasználását és a támogató szerepére korlátozta az Egyesült Államok tevékenységét, vagyis megbízott olyan országokban, amelyek alig néhány évvel korábban még hazája ellenségei voltak.

George C. Marshall "víziója" ma is fontos üzenetet hordoz, azt mutatja, hogy "nagyon megéri befektetni a partnerségbe és az együttműködésbe", legyen szó a NATO-ról, vagy a német-amerikai barátságról.

A transzatlanti partnerség révén
velemenyezd, 2017. június 28. szerda, 17:22
Román kormányválság - Az ellenzéki média a nemzeti érdekek feladásával vádolja az RMDSZ-szel egyezkedő szociáll
A jobboldali Hotnews.ro portálon Cristian Pantazi keddi vezércikkében úgy vélekedett, hogy ezzel Románia stabilitását veszélyeztetik. Az RMDSZ számára sem lehetnek hosszú életűek a "zsarolással" szerzett előnyök, amelyeket egy "bűnözői klikkből" kisajtol - írta a szerző, a korrupcióváddal bíróság elé állított Liviu Dragnea szociáldemokrata pártelnökre és Calin Popescu Tariceanura, a liberális ALDE vezetőjére utalva.

Pantazi elismeri, hogy az RMDSZ számos követelése - például az anyanyelvhasználati küszöb csökkentése, a szabad jelképhasználat - legitim, de ha azokat "erővel" fogadtatják el a szorult helyzetbe került Dragneával, akkor ezzel a szövetség maga ellen fordítja a román közvéleményt, saját korrupcióellenes érzelmű választóit is, az így elfogadtatott jogszabályok pedig nem fognak sokáig érvényben maradni.

A szerző különösen cinikusnak tartja, hogy Dragnea most késznek mutatkozik például jóváhagyni egy magyar tannyelvű részleg tagozat megalakulását a Marosvásárhelyi Orvosi és
velemenyezd, 2017. június 20. kedd, 12:52
Harmonia.......
HarmoNet Harmóniakártya (2017-04-14)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Egzaltáltság hatja át.

Piramis - titokzatosság, erőközpont, tájoló

A kiismerhetetlen titkok, az örök stabilitás, a felsőbbrendű én, a mély belső tudás jelképe. Az elsüllyedt kultúrák, az emberiség titkos múltjának lenyomata. Egyiptom elfeledett titkainak őrzője a tudatalattiban mélyen elrejtett információkat is jelezheti számodra. Tudatja: A lényeg, mely lelked mélyén lakik, nem hal meg soha. Időtlen, akár a piramis. A legmaradandóbb alkotás üzenhet neked arról is, hogy munkád, alkotásod mennyire hosszú távú, mennyire hat ki a környezetedre. A piramis ellenáll az idő pusztításának. Eltökéltség, szilárdság, letisztultság, titokzatosság jellemzi. Jelzés arra, hogy ne engedjünk a kísétésnek, maradjunk stabilak, tartsuk magunkat az egyetemes,
agica2004, 2017. április 15. szombat, 10:43
1/31
Képek, videók
Harmóniakártya.jpg
1vargaildyko
2009. március 10. kedd, 19:22
Harmóniakártya Anitól
gabfe
2008. október 07. kedd, 19:15
Harmóniakártya
bimbaj
2008. január 12. szombat, 23:13
Születési szimbólumon.jpg
pacsakute
2017. november 10. péntek, 00:13
SZületési szimbólumom.jpg
pacsakute
2017. november 10. péntek, 00:13
Születési szimbólumom.jpg
pacsakute
2017. október 07. szombat, 00:09
Szimbólumon.jpg
pacsakute
2017. október 07. szombat, 00:09
Termékenység szimbólumok
furaila
2017. szeptember 20. szerda, 17:35
Szimbólumok 01.jpg
chillik
2017. február 05. vasárnap, 05:12
Szimbólumok 02.jpg
chillik
2017. február 05. vasárnap, 05:11
Szimbólumok 03.jpg
chillik
2017. február 05. vasárnap, 05:11
Szimbólumok 04.jpg
chillik
2017. február 05. vasárnap, 05:11
Szimbólumok 05.jpg
chillik
2017. február 05. vasárnap, 05:10
a_tudas_szimboluma.png
rozsa123
2015. augusztus 30. vasárnap, 10:14
Avian szimbólum
sanci81
2015. május 30. szombat, 19:33
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.