Belépés
2018. október 18. csütörtök | 42. hét | 291. nap | 07:14 | Lukács
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Iránymutató
Októberben különleges módon emlékezünk a Szűz anyára. Mária az égen feltűnő jel. Valóban Mária a szeretet jele. Hiszen rajta mutatta meg az Isten, hogy mennyire szereti az embert. Ugyanakkor Mária életében láthatjuk, mennyire kell szeretnie az embernek az Istent.
Mária a boldogság jele. Mivel minden ember boldog akar lenni, ezért az élete a boldogság keresésben telik el. Mária személyében tehát egy olyan ember áll előttünk, aki célhoz érkezett. Célunk nekünk is a mennyország kell legyen, s e cél felé zarándokolva a mi szíveinket és a hit, a bizalom és a szeretet kell betöltse.
Az ember boldog a szeretet karjában. És nem vitás, hogy a sokféle emberi tevékenység közül a szeretet gyakorlása, adása, elfogadása a legfontosabb, a legértékesebb.
Graham Green, a neves író nyilatkozata :" A mennyország tevékeny életforma. Egy tevékenység nélküli mennyország unalmas volna..."
wob, 2018. október 11. csütörtök, 17:13
Rupert Sheldrake – Tudatunk az agyunkon túl
laboratóriumi tanulmányai szignifikáns statisztikai bizonyítékokat nyújtottak a telepátiára. De a legtöbb laboratóriumi kutatás meglehetősen gyenge hatást bizonyított, valószínűleg azért, mert a legtöbb résztvevő és “küldő" idegenek voltak egymásnak, és a telepátia általában a a társadalmi kötődésektől függ.

A telefonos telepátia kísérletek sokkal erősebb és megismételhetőbb eredményeket adnak, mert azokban olyan emberek érintettek, akik jól ismerik egymást. Azt is megállapítottam, hogy feltűnő telepatikus kapcsolat van a szoptató anyák és a babák között. Hasonlóképpen, ahogy a háziállatok telepatikus reakciói tulajdonosuk felé az erős szociális kötelékektől függ.

Ez arra utal, hogy ezek a kötelékek annak a mezőnek az aspektusai, mely egymáshoz kapcsolja a társadalmi csoportok tagjait (amit morfikus mezőnek hívok), ami úgy viselkedik, mint a csoport elválasztott tagjai közötti adatátviteli csatorna. A telepátia szó szerinti jelentése “távérzékelés", és ez
sz719eszter, 2018. május 20. vasárnap, 12:05
108 mondat Attila királytól
mondja a szöveg. Ez az egyszerűnek látszó emlékeztető is több szintű tanítást közvetít. A mondat külső jelentése nyilvánvaló. A belső jelentések egyike azt mondja el, hogy némelyik kérdést több oldalról is meg lehet közelíteni. Sokszor több megoldás is lehet ugyanarra a kérdésre. Néha a kettő együtt adja a teljes választ. A védelemnek több módját kell felismerni és gyakorolni. Ez vonatkozik testi, lelki, szellemi védelemre egyaránt.

A további szintek elmondják, hogy ne csak a nyilvánvaló, feltűnő dolgokra figyeljünk, hanem a kevésbé láthatókat is ismerjük fel. A kard csúcsa - mivel egy pontban végződik, - az összpontosításra irányítja figyelmünket. A különböző részek "egybe kovácsolva", együttesen adják azt a hathatós eszközt, melynek megfelelő külsőt adva, úgy hívunk, hogy kard (és szablya). A felhasznált anyag minősége döntő tényező. Ugyancsak fontos a részek megmunkálása, aránya, és az egészet egységbe foglaló, megfelelő eljárás. Sorra elemezhetnénk Attila király többi gondolatát is, de talán
sz719eszter, 2018. február 25. vasárnap, 02:04
Atilla Király tanításaiból
mondja a szöveg. Ez az egyszerűnek látszó emlékeztető is több szintű tanítást közvetít. A mondat külső jelentése nyilvánvaló. A belső jelentések egyike azt mondja el, hogy némelyik kérdést több oldalról is meg lehet közelíteni. Sokszor több megoldás is lehet ugyanarra a kérdésre. Néha a kettő együtt adja a teljes választ. A védelemnek több módját kell felismerni és gyakorolni. Ez vonatkozik testi, lelki, szellemi védelemre egyaránt.

A további szintek elmondják, hogy ne csak a nyilvánvaló, feltűnő dolgokra figyeljünk, hanem a kevésbé láthatókat is ismerjük fel. A kard csúcsa - mivel egy pontban végződik, - az összpontosításra irányítja figyelmünket. A különböző részek "egybe kovácsolva", együttesen adják azt a hathatós eszközt, melynek megfelelő külsőt adva, úgy hívunk, hogy kard (és szablya). A felhasznált anyag minősége döntő tényező. Ugyancsak fontos a részek megmunkálása, aránya, és az egészet egységbe foglaló, megfelelő eljárás. Sorra elemezhetnénk Atilla király többi gondolatát is, de talán
aranyag, 2018. február 24. szombat, 14:38
Tallóztam
2018-ra Nostradamus nem túl fényes eseményeket jósolt, melyek közül egy-egy inkább sci-fibe illő lenne, de akadnak olyanok is, melyek akár meg is történhetnek
Ahogy írja: a holtak felkelnek sírjaikból, és a Föld nemzetei közt változások lesznek. Olyan természeti katasztrófák érik a Földet, mint még soha.Nostradamus egy harmadik világháború kitörését is jövendöli Próféciák című könyvében: Franciaországban hatalmas háború tör ki, és egész Európát támadás éri. Hosszú és borzalmas háború lesz, mely, ha egyszer véget ér, annak már csak kevesen örülhetnek - írja.Két nagy világhatalom közt fog kitörni a háború, mely 27 éven át fog húzódni. Minden egy égen feltűnő hatalmas üstökössel indul majd, és mindaddig nukleáris terror és természeti katasztrófák sújtják majd a világot, amíg egy másik bolygó meg nem közelíti a Földet - jósolta Nostradamus.
horvathnemagdi, 2018. január 04. csütörtök, 15:16
Makadám László
Makadám László

Sólyom halála...

Égen cikázó kékes szürke villám,
bárányfelhők közt fel-feltűnő, suhanó árny.
Légörvénybe kitárt mozdulatlan szárny,
úgy csap le, mint hirtelen halál, nyilván.

Fején bőrsapka, lábán szíj, amott csengő,
nem lehet ő már többé égben tekergő,
emberi kézen, remegő testében vad szív,
halkuló dobogás, kit a messzeség hív.

Hiába a csillogó kalitka,
ocsútól szétválogatott búza,
nyájas szép szavaknak, rabság túsza,
ha nem érted, mi is az ő titka.

Tolla hullik, teste fogy, mint telihold,
árny egykor önmagának, megtört élte.
Vijjogás töri éj csendjét, lelke félte,
a szabadságvágy volt, mi életét kiolt.
horvathzsoka, 2017. szeptember 04. hétfő, 17:08
vicc
???
- Abban, hogy a teve napokig képes dolgozni anélkül, hogy inna.

Egy nagyhangú alak beszól a zsúfolt vasúti fülkébe:
- Na mi van, megtelt már a Noé bárkája?
Egy éles hang visszafelel:
- Jöjjön csak nyugodtan, a majom még hiányzik.

Az új vendéget megvágja a borbély. Némi mellébeszéléssel próbálja kiengesztelni:
- Khmmm... bocsánat uram, járt már nálunk?
- Nem, a lábamat a háborúban vesztettem el.

Egy fiatalember a vonaton feltűnően nézi a vele szemben ülő lányt, aki testhez álló pulóvert visel.
- De szép pulóver! - próbálkozik az ismerkedéssel.
- Eredeti teveszőr - mondja a lány.
- A púpokból mindjárt gondoltam.


Egy azonosíthatatlan alak elszellenti magát a zsúfolt autóbuszon. Egyszer csak megszólal egy dörmögő hang:
- Bezzeg dohányozni tilos!

Mi a bár?
- Az a helység, ahol a tyúkok ülnek, és a kakasok költenek.

Kopasz és a dadogós
faciendum, 2017. január 04. szerda, 21:30
Égi kalendárium: 2016. december
észlelési lehetősége. Fényessége 4,2m-ról 4,4m-ra, átmérője 16,8"-ről 21,5"-re nő, fázisa 0,69-ról 0,57-ra csökken.

Mars: Előretartó mozgást végez a Bak, majd 15-től a Vízöntő csillagképben. Késő este nyugszik, az esti órákban látszik a délnyugati ég alján. Fényessége 0,6m-ról 0,9m-ra, látszó átmérője 6,5"-ről 5,7"-re csökken.

Jupiter: Előretartó mozgást végez a Szűz csillagképben. Éjfél után kel, az éjszaka második felében látható a délkeleti-déli égen mint feltűnő égitest. Fényessége −1,9m, átmérője 34".

Szaturnusz: A Nap közelsége miatt nem figyelhető meg. 10-én együttállásban van a Nappal. Folytatja előretartó mozgását a Kígyótartó csillagképben. Fényessége 0,5m, átmérője 15".

Uránusz: Az éjszaka első felében kereshető a Halak csillagképben. Éjfél után nyugszik. Egyre lassuló hátráló mozgása 29-én ismét előretartóvá változik.

Neptunusz: Az esti órákban figyelhető meg, előretartó mozgást végez a Vízöntő
lilagondolatok, 2016. december 06. kedd, 17:03
1/13
Képek, videók
iránymutató.BMP
agica2004
2010. szeptember 06. hétfő, 12:31
Igazi valóban nem bánt.
alvaro-hopihe
2018. szeptember 27. csütörtök, 14:09
Akik valóban szeretik egy
alvaro-hopihe
2018. szeptember 08. szombat, 08:37
Igen valóban ! Viszonozn
alvaro-hopihe
2018. augusztus 24. péntek, 04:11
Sajnos valóban nem.
alvaro-hopihe
2018. augusztus 20. hétfő, 08:51
Valóban.
alvaro-hopihe
2018. augusztus 16. csütörtök, 07:30
Valóban késő..
alvaro-hopihe
2018. augusztus 12. vasárnap, 07:32
Valóban jobb rossznak len
alvaro-hopihe
2018. augusztus 04. szombat, 09:33
Nem kértem valóban.
alvaro-hopihe
2018. augusztus 01. szerda, 09:18
Valóban nem.
alvaro-hopihe
2018. július 24. kedd, 14:30
Valóban nincs.
alvaro-hopihe
2018. július 24. kedd, 14:28
Ha valaki valóban .. ??
alvaro-hopihe
2018. június 28. csütörtök, 16:37
Igen taposni kell valóban
alvaro-hopihe
2018. június 19. kedd, 14:46
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.