Belépés
2018. október 15. hétfő | 42. hét | 288. nap | 17:13 | Teréz
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Drunvalo Melchizedek - Az Élet Virágának ősi titka
Az Anyaföldnek felajánlott, 1985 és 1994 között elhangzott Élet Virága előadások szerkesztett átirata

Negyedik Fejezet

Az elvetélt tudatfejlődés és a Krisztus-háló megalkotása

A lemuriaiak tudatformáló tevékenysége

Lemuria halhatatlan lényei szülőföldjükről egy, az újonnan kiemelkedett Atlantisz kontinens északi részén elhelyezkedő apró szigetre "repültek".
eposz, 2018. október 11. csütörtök, 23:49
Drunvalo Melchizedek: Az Élet Virágának ősi titka /Részlet/
* Enlil megérkezése

A történet azon részlete, mely szerint a sziriuszbéliek az emberi faj atyjai, nem igazán hozható összefüggésbe a sumér feljegyzésekkel, legalábbis ami Zacharia Sitchin által leírt történetet illeti, egészen addig, míg meg nem vizsgálunk egy bizonyos eseménysorozatot, amelyet Sitchin látszik, nem látott tisztán. Enlil, aki elsőként érkezett a Földre, és aki vezető volt Dél-Afrikában - nem a szárazföldön landolt. Utazása végén a vizekben kötött ki. Hogy miért kellett a vizekbe merülnie? Mert ez volt az a hely, ahol delfinek és a bálnák éltek. A delfinek és a bálnák rendelkeztek a legmagasabb tudatszinttel a Földön (a Föld bolygón végbemenő fejlődésnek egy bizonyos szakaszában), s rendelkeznek még ma is. Galaktikus kifejezéssel élve, Enlilnek engedélyt kellett kérnie a Földön való letelepedésre és aranykitermelésre. Miért? Mert a Földet akkoriban a delfinek és a bálnák uralták, s galaktikus törvény, hogy egy bolygón kívüli faj tagjai csak az engedély megszerzése után léphetnek be
eposz, 2018. augusztus 26. vasárnap, 12:44
Drunvalo Melchizedek: Az Élet Virágának ősi titka /Részlet/
ez minden. Nem számol be arról, hogyan kerültek ide, vagy honnan jöttek. Annyit mondott el, hogy a fajunk megteremtésekor ezek az óriások váltak az emberiség szülőanyjává. Azt mesélte, hogy közülük heten összegyűltek, levetették fizikai testüket, tudatosan átlépték a halál kapuját, és hét egymásba kapcsolódó tudat-gömb mintát formáltak, épp olyat, mint a Genezis-mintázat (melyről az 5. fejezetben lesz szó). Ebből az összeolvadásból egy fehéres-kékes fényű láng keletkezett, amelyet az ősiek az Élet Virágának hívtak, és amelyet a Föld méhébe helyeztek.

Az egyiptomiak a Föld méhét az Amenti Csarnokának nevezték. A név egy negyedik dimenzióbeli helyet takar, amely harmadik-dimenzionálisan mintegy ezer mérföldes mélységben rejtőzik a Föld felszíne alatt, és egy negyedik dimenzióbeli folyosón keresztül a Nagy Piramishoz kapcsolódik. Az Amenti Csarnoka használatának egyik elsődleges célja új fajok teremtése volt. Fibonacci arányai szerint. Belsejében egy kőszerű anyagból készült terem található. A terem
eposz, 2018. augusztus 24. péntek, 16:56
Szent Iván éj
parazsat tettek egy fazékba. Az asszony felhajította a fazekat jó magasra, és ha egy szem parázs sem hullott ki belőle, boldog családi életre számíthattak.A néphit szerint Szent Iván előestéjén virágzik a páfrány.
Az aranyosan fénylő virág csak néhány pillanatig él, azután elhervad és elenyészik. Aki keresve-keresetlen mégis rálel, érteni fogja az állatok nyelvét és meglátja a földbe rejtett kincseket. A dunántúli Somló vidékén úgy tudják, hogy a boszorkányok a páfrány virágának köszönhetik mágikus erejüket és tudásukat.

A szatmári Sárközben azt is tudni vélték, hogy aki megszerzi a páfrány virágát, nem csak az állatok, hanem a füvek és a fák beszédét is megérti.
A páfrány virágát vagy magját egykor Európa-szerte láthatatlanná tevő varázsszernek tartották.
A következő szavak Shakespeare IV. Henrik című drámájában hangzanak el: "páfránymag balzsamunk van, s láthatatlanul járunk-kelünk".

A néphit szerint azonban szinte lehetetlen megszerezni a
evavicus, 2018. június 25. hétfő, 15:59
Drunvalo Melchizedek - Az Élet Virágának Ősi Titka
lények
34 Egy perui utazás és további dogon bizonyságok
36 Egy szanszkrit vers és a Phi
36 A héber biblia kódjainak megfejtése
37 Milyen idős a szfinx?
39 Edgar Cayce, a Szfinx és a krónikák csarnoka
40 Thoth
43 Saját történetem
43 Berkeley-kezdetek
43 Kanadába költözöm
44 A két angyal és útmutatásaik
45 Az alkímia és Thoth első megjelenése
47 Thoth, az Atlantiszi
48 Thoth, a geometria és az Életvirág
51 Második fejezet: Az Élet Virágának titka feltárul
51 A három Ozirisz-templom Abüdoszban
52 Kőbe vésett idősávok
52 I. Széthi temploma
53 A "harmadik" templom
53 A második templom - szakrális geometria és az Élet Virága
58 Kopt szimbólumok (rajzok)
59 A korai egyház megváltoztatja a keresztény szimbolikát
60 Az Élet Virága: szakrális geometria
60 Az Életmag
61 Az Életfa
61 A mandorla
62 Egyiptomi kerékábrázolások és dimenzióutazás
63 Dimenziók, harmonikus felhangok és a
eposz, 2018. június 21. csütörtök, 06:32
Könyvbemutató
veszi a könyvet, már az illatából tudja, hogy mire számíthat: a vanília egy kis pézsmával boldog szerelmet ígér, de ha megbolondítják egy kis gyömbérrel és bergamottal, akkor már nem lesz happy end.

A habkönnyű, légies fátyolszövet úgy lángol most a narancssárga terítékek között a gyertyafényben, mintha folyékony parázs lenne.

...az ember hiába menekül a démonjai elől, azok egyszer úgyis utol fogják érni, és akkor kétszeresen kell megfizetnie mindenért.

A félelem virágának áttetsző szirmai olyanok, mint a fátyolkalepkék hártyás szárnyai.

A félelem elnyelt.
Magába tömött, mint egy éhes felhő a napot, elhalványodtam benne.

A múltból feltörő, kósza kis emlék beleszúrt a pillanat megbocsátó hangulatába...

Apróra darált érzelmeink belebújnak a szeletek zsebeibe, elrejtőzve egymás elől, de átitatva mégis az egész ételt nyomorúságos életünk minden fájdalommolekulájával.

...a bűbáj varázslatos erdei illata összekeveredik
gallokovacs, 2017. december 21. csütörtök, 10:40
Kamilla - a hosszú élet titka
Bebizonyosodott: a kamillatea a hosszú élet egyik titka.
Egy új kutatás szerint a kamillatea sokkal erősebb házi csodaszer, mint azt elsőre gondolnánk. Ha van otthon, mindenképpen érdemes gyakrabban teát főzni belőle, mert sokkal tovább élhetünk egészségesen a segítségével.

A kamilla hatását már az ókori egyiptomiak is ismerték. Lázcsillapítóként használták, a Napisten virágának nevezték. Minden háztartás alap gyógynövénye, de úgy tűnik, mégsem becsüljük eléggé, hisz csak téli, náthás időszakban vesszük elő.
Egy új kutatás szerint, érdemes lenne minden nap egy csészével meginni belőle, mert a legrettegettebb betegségek ellen is képes felvenni a harcot.

Miért pont a nőknek használ?
Egy amerikai kutatás során 1677 nőt és férfit vizsgáltak 7 éven keresztül. A résztvevők 65 évnél idősebbek voltak, és 14 százalékuk rendszeresen fogyasztott kamillateát. A tudósok
pacsakute, 2016. június 14. kedd, 00:08
A testvér
Szerencsés Tünde
........................A testvér

A fa gyökerének gyökere
És annak,
Virágának virága
Az erdő fái s annak
Árnyat adó lombkoronái
Melyek az égig érnek
De egymás nélkül
Mit sem érnek.

A vérednek vére
Kivel voltál egy anyaméhben
Ereitekben
Ugyanaz az élet csörgedez
A fészketek közös volt,
Mit szülőtök rakott
De egymás nélkül
Magányosak lettetek volna ott.

Kezed a kezében
Utatok a szeretet fonja össze
Szíved a szívében
Míg éltek,
Dobogjon érte a szív
Szemeitek világa
Egymást vigyázza
Állj mellette,
Ha szomorú és sír.

S ha már az anya elment
Az égi mezőn nyugvást lel
Egymást
Mindig szívetekben őrizzétek
Ott őrizzétek
Mindörökre
A testvéri szeretet erejével
Mit senki és semmi
Soha nem téphet szét.

A fa gyökerének gyökere
És annak,
Virágának
pircsi09, 2016. március 12. szombat, 08:54
Imádom a napraforgót
Ha van érzékünk arra, hogy a napraforgótengert megcsodáljuk, ha egyetlen tő virágának, szára hajlásának, levélzetének szépségét is észrevesszük, szemünk e pillanattól kezdve éhesen kalandozik tovább, mert ráeszmél arra, hogy az élet, bárhol légyen is az, minden megnyilatkozásában káprázatosan gazdag és gyönyörű.
lenke1964, 2015. szeptember 14. hétfő, 19:53
Emésztésserkentő
eredetileg Kelet-Indiából származó gyógynövény értékes flavonoidokat is tartalmaz, melyekkel megakadályozhatod az oxidatív folyamatok beindulását.

Aszalt szilva
Az aszalt szilva igazi ínyencség, mellyel akár a fogyókúra során is kényeztetheted magad. Az aszalt szilva rostjai gondoskodnak gyors emésztésedről, magas antioxidáns-tartalma pedig megóv a rákos megbetegedésektől. Ha székrekedésben szenvedsz, reggelente fogyassz vízbe áztatott aszalt szilvát.

Kamilla
A kamilla virágának nyugtató hatása egész testedre érvényes, beleértve rendszertelen bélműködésedet is. A kamillatea fogyasztásával szabályozhatod emésztésedet, mindemellett a belső gyulladásokat, antivirális és antibakteriális hatásának köszönhetően pedig a fertőzéseket is kezelheted segítségével.

Tönkölybúza
A rostok feladatai közé tartozik emésztőrendszered megtisztítása is, ugyanis megfelelő mennyiségű folyadék jelenlétében megduzzadnak, és lesúrolják bélfaladról a káros salakanyagokat. A tönkölybúzát
klementinagidro, 2015. szeptember 07. hétfő, 14:00
Szegény kicsi vadvirág
parancsolgatás után a kert távoli sarkába került, ahol mindenféle szemét állt halomban. Igazi szemétdomb csúfította el a kert e szegletét, csak egy kakas hiányzott a tetejéről. Itt olyan sötét és nyirkos volt, hogy minden élőlény elmenekült innen. Hogy a kerti virágok elviseljék a szemétdomb társaságában kellett meghúznia magát, pedig a rózsabokor mellett lett volna még hely, de nem engedték oda. Inkább hagyták szenvedni a büdös szemétdomb közelében, sőt még ki is nevették, és a szegfűk a szemétdomb virágának titulálták.

Eleinte bántotta, de egy idő után megszokta. Mindig igyekezett a többi virág kedvébe járni. Dicsérte szépségüket, ódát zengett bódító illatukról.

Eljött a nyár és egyre melegebb lett. Nappal a hőséget alig lehetett elviselni. Ki tudja mikor hullott eső a környéken. Iszonyatos szárazság volt a kertben. A virágok, növények kókadoztak, már alig volt bennük élet. Sokuk már egészen elszáradt.

Senki nem öntözte a kertet. A reggeli kevéske harmat gyorsan elfogyott.
klementinagidro, 2015. június 24. szerda, 21:55
Gyógyító konyha
fertőtlenítő, köhögés, hörghurut
, álmatlanság ellen, görcsoldóként
használják. A zsírlerakódást, érelmeszesedést gátló
hatása miatt is hasznos.
A menta virágjából származó mentaméz
felfúvódást gátló, erősítő, gyomorszáj-, epe-, gyo
mor- és
bélgörcsöknél görcsoldó hatású.
A káposztavirág-méz
folyadékháztartási zavarok esetén fogyasztandó.
Az almavirág méze
a szívizmokra hat jótékonyan.
A szelídgesztenye
virágának méze genitális gyulladásoknál hasznos és
fokozza a potenciált,
visszértágulat, tromboflebitis, vérszegénység csökk
entése, kimerülés, legyengült állapotban,
étvágytalanságnál jó.
A hajdina méz
erősítőszer, a bőrképződést javítja.
A levendula méze
nyitott sebekre, álmatlanságnál, vesepanaszoknál s
egít.
A lucernaméz
csecsemőknek
kannalidia, 2015. május 03. vasárnap, 00:27
1/10
Képek, videók
Drunvalo Melchizedek.jpg
cipello
2010. május 26. szerda, 13:45
Az élet virágának
irmus
2011. február 13. vasárnap, 10:51
Élet virága-melchizedek_h
margoboszi
2014. november 15. szombat, 15:33
Melchizedek.jpg
zafir28
2010. november 23. kedd, 11:38
ajtó elvétele után.JPG
sbotond
2012. augusztus 09. csütörtök, 09:06
Tudatformálás-SÖTÉTKÉK
1vargaildyko
2016. augusztus 26. péntek, 05:35
Tudatformálás-TEJ
1vargaildyko
2016. május 22. vasárnap, 07:08
Tudatformálás-BARNA
1vargaildyko
2016. február 06. szombat, 14:54
Tudatformálás-HÍD
1vargaildyko
2015. április 28. kedd, 13:01
Tudatformálás-HEGY
1vargaildyko
2014. szeptember 11. csütörtök, 10:42
Kiemelkedés
1951anna
2013. május 22. szerda, 05:02
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.