Regisztráció  Belépés
2018. február 25. vasárnap | 8. hét | 56. nap | 09:08 | Géza
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Elérkeztünk a farsang farkához, sőt annak is a legutolsó nap

Elérkeztünk a farsang farkához, sőt annak is a legutolsó napjához. Idén február 14-re esik hamvazószerda, ami a katolikus közösségekben már a húsvétot megelőző nagyböjt első napja. Korunkban már nem csak vallási alapon szokás néhány hétig húsmentesen étkezni: sokan esküsznek a tavaszi tisztítókúra egészségünkre nézve áldásos hatására.

Érzékeny búcsú: ,,Hús, ég veled!"

koszegimarika, 2018. február 13. kedd, 09:02
Címkék: farsang farkához, legutolsó napjához, katolikus közösségekben, húsvétot megelőző, tavaszi tisztítókúra, egészségünkre,
Kommentek
A cukorbetegség szövődményei
biztosan követimagas vérnyomásmegjelenése.

A cukorbetegség idegeinket sem kíméli. A diabéteszre jellemző, úgynevezett mozgató és érző idegeket egyszerre érintő betegség jellegzetessége, hogy főleg végtagokon, elsősorban a lábakon jelentkezik, a test középpontjától távol, szimmetrikusan.

Ugyancsak károsodnak a zsigereinket beidegző, ún. autonóm idegek is. Ez a szív-érrendszeri, gyomor-, bélrendszeri, illetve urológiai problémákat okozhat.

Végezetül, de nem utolsó sorban elérkeztünk a cukorbetegség nagy ereket károsító hatásához. Ez elsősorban a magas vérinzulinszint és a sejtek inzulinnal szembeni csökkent érzékenysége kapcsán a felgyorsult érelmeszesedéssel és ezek szerveinket károsító hatásával van összefüggésben.

2-es típusú cukorbetegséget könnyű figyelmen kívül hagyni a betegség korai stádiumában, ám a betegség az összes szervet érinti. A cukorbetegség az összes szerv működését hátrányosan befolyásolja, ide értve a szívet, az ereket, az idegeket, a szemet és a
cukorbetegseg, 2017. december 19. kedd, 20:43
Illegális bevándorlás - EP-képviselő: a szolidaritás hiánya a legnagyobb gond
második felében és 2016 elején - idézte fel.

"Valóban válság volt ez, de szerintem inkább a menekültek fogadásának válsága (...) A migránsválság ennél sokkal bonyolultabb dolog. Akiket ez a válság érintett, ők a menedékkérők voltak" - fogalmazott.

Úgy vélekedett: nem lehet tudni, hogy sikerül-e megtalálni a megoldásokat a jelenlegi parlament mandátumának lejártáig, de addig még tizennyolc hónap van hátra.

"Mi elvégeztük a feladatunkat, kidolgoztuk, elfogadtuk a magunk álláspontját, most elérkeztünk oda, hogy megvitathassuk a tagállamokkal. A szöveg szerintem kiegyensúlyozott, és ha mindenkiben meglesz a szándék, akkor megszülethet a megegyezés is, aminek segítségével könnyebb lehet a menedékjog megszerzése, és rendezettebbé válhat a menekültek helyzete az Európai Unióban" - jelentette ki Marie-Christine Vergiat.

Kérdésre válaszolva az EP-képviselő azt felelte, szerinte nem volt hibás döntés 2015-ben elfogadni a kötelező áthelyezési programot.

"Azt hiszem, inkább a tagállamok egymás
velemenyezd, 2017. december 12. kedd, 21:32
Eltitkolt ősi próféciák a végítéletről
a gyermekektől a legidősebbekig - ,,paranormális" képességekkel rendelkezett...

Ninurta és az elsüllyedt sziget

Mindez pedig tökéletesen egybecseng az arab legendákkal, ahol Nimród nemcsak a Világ Királya, de félelmetes hatalmú mágus, mi több, az alkímia és az asztrológia legnagyobb mestere. Dzsinnek egész légiójának parancsol, segítségükkel pedig egyetlen éjjel alatt épít fel Babilonban egy drágakövekből álló gigantikus csillagvizsgáló tornyot. És ezzel elérkeztünk Nimród legnagyobb tettéhez, melyet akár az életművének is tekinthetünk: ez pedig nem más, mint a Torony megépítése, melyet az Ószövetség Bábel Tornyának nevez! A Bábel szó hasonlósága a Babilon városnévhez szembetűnő, és a nyelvészek is elfogadják. Bábel Tornya tehát valójában ,,Babilon Tornya-t jelenti, és rávilágít arra, amit a középkori krónikáink is egyöntetűen állítanak: a szkíták - a hunok és magyarok ősei - évezredekkel ezelőtt Mezopotámiában, konkrétul Sumerban éltek. Ahhoz
sz719eszter, 2017. december 09. szombat, 20:47
Sétálj velem egyet és beszélgessünk el
Amikor még kicsik voltunk, együtt játszottunk a levélbe borult nyári fák alatt; pitypangot szedtünk a mezőn, hogy hazavigyük; egész nap rúgtuk a port az árnyas ösvényeken, dagasztottuk a sarat, élvezettel szórtuk egymásra az őszi leveleket. A kor nem aggasztott bennünket.Az évszakok rendre elhozták ajándékaikat, és nem éreztették velünk, hogy az idő nem múlik nyomtalanul felettünk.
Ám a fák közben kidőltek, a mezők és a poros ösvények nyomtalanul eltűntek. És mi lassan elérkeztünk életünk deléhez. Sétálj velem egyet és beszélgessünk el az elveszett időkről, melyek oly élénken élnek emlékeinkben, melyeket szívünk mélyén őrzünk! Az élet most is szép, csak immár más világban élünk, és felismerjük egymás szemében a még mindig bennünk lakozó gyermeket, és elmosolyodunk, mert tudjuk, hogy semmi fontosat nem veszítettünk el útjaink során. / Pam Brown /
lenke1964, 2017. december 07. csütörtök, 15:01
Pam Brown: Amikor még kicsik voltunk...
"Amikor még kicsik voltunk, együtt játszottunk a levélbe borult nyári fák alatt; pitypangot szedtünk a mezőn, hogy hazavigyük; egész nap rúgtuk a port az árnyas ösvényeken, dagasztottuk a sarat, élvezettel szórtuk egymásra az őszi leveleket. A kor nem aggasztott bennünket. Az évszakok rendre elhozták ajándékaikat, és nem éreztették velünk, hogy az idő nem múlik nyomtalanul felettünk. Ám a fák közben kidőltek, a mezők és a poros ösvények nyomtalanul eltűntek. És mi lassan elérkeztünk életünk deléhez. Sétálj velem egyet és beszélgessünk el az elveszett időkről, melyek oly élénken élnek emlékeinkben, melyeket szívünk mélyén őrzünk! Az élet most is szép, csak immár más világban élünk, és felismerjük egymás szemében a még mindig bennünk lakozó gyermeket, és elmosolyodunk, mert tudjuk, hogy semmi fontosat nem veszítettünk el útjaink során."

(Pam Brown)
pmarika65, 2017. szeptember 26. kedd, 15:58
Amikor még kicsik voltunk, együtt játszottunk
"Amikor még kicsik voltunk, együtt játszottunk a levélbe borult nyári fák alatt; pitypangot szedtünk a mezőn, hogy hazavigyük; egész nap rúgtuk a port az árnyas ösvényeken, dagasztottuk a sarat, élvezettel szórtuk egymásra az őszi leveleket. A kor nem aggasztott bennünket. Az évszakok rendre elhozták ajándékaikat, és nem éreztették velünk, hogy az idő nem múlik nyomtalanul felettünk. Ám a fák közben kidőltek, a mezők és a poros ösvények nyomtalanul eltűntek. És mi lassan elérkeztünk életünk deléhez. Sétálj velem egyet és beszélgessünk el az elveszett időkről, melyek oly élénken élnek emlékeinkben, melyeket szívünk mélyén őrzünk! Az élet most is szép, csak immár más világban élünk, és felismerjük egymás szemében a még mindig bennünk lakozó gyermeket, és elmosolyodunk, mert tudjuk, hogy semmi fontosat nem veszítettünk el útjaink során."Pam
koszegimarika, 2017. augusztus 15. kedd, 07:29
Kellemes délutánt
Kozák Bernadette Krisztina has sent you a message on FRIENDS OF ASIA

Subject: Kellemes délutánt.

------------
Kedves Marika!

Elérkeztünk a Nyár utolsó hónapjához de egyben a legforróbb napokat kell kibírni.
Vigyázz magadra és töltsd az órákat egy kellemes szobában ha megteheted.
Jó egészséget és sok vidám napot kívánok Augusztus minden napjára.

Puszi Kriszti.
lovaszmarika, 2017. augusztus 02. szerda, 13:54
Képek, videók
farkas1.jpg
durcimarcika
2018. február 23. péntek, 15:48
farkas.jpg
durcimarcika
2018. február 21. szerda, 15:48
Üvöltő farkas
sanci81
2018. február 15. csütörtök, 16:55
yoko farkas józsef2017101
zsokica45
2018. február 10. szombat, 19:55
farkas ktyával.gif
sz719eszter
2018. február 10. szombat, 12:30
Farkas világában
sanci81
2018. január 24. szerda, 17:35
Farkasok között
sanci81
2018. január 22. hétfő, 17:05
Farkas tekintete
sanci81
2018. január 22. hétfő, 17:03
Figyelő farkas
sanci81
2018. január 22. hétfő, 17:02
Farkasok mellett lévő
sanci81
2018. január 18. csütörtök, 14:42
Farkas mellett lévő.
sanci81
2018. január 15. hétfő, 17:39
Farkas és ló
sanci81
2018. január 15. hétfő, 17:39
A legutolsó harcos 01.jpg
chillik
2017. február 26. vasárnap, 06:29
A legutolsó harcos 02.jpg
chillik
2017. február 26. vasárnap, 06:29
A legutolsó harcos 03.jpg
chillik
2017. február 26. vasárnap, 06:28
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.