Belépés
2018. október 19. péntek | 42. hét | 292. nap | 04:49 | Nándor
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Nemzeti konzultáció - Tuzson: az elsöprő többség nemet mondott a Soros-tervre
Tuzson Bence a sajtótájékoztatón emlékeztetett, a Soros-tervről szóló nemzeti konzultáció volt a legsikeresebb Magyarország történetében, azon ugyanis több mint 2,3 millió választó vett részt, december 7-ig pedig másfélmilliót meghaladó ívet dolgoztak fel, amelynek több mint 99 százaléka volt érvényes.

Az eredmények ismerete alapján csaknem minden válaszoló nemet mondott arra, hogy a "Soros-terv" részeként évente egymillió bevándorlót telepítsenek Európába, továbbá Magyarországon lebontsák a határvédelmi kerítést, a kontinensre érkezőket, illetve a már itt tartózkodókat pedig valamilyen állandó betelepítési kvóta alapján szétosszák a tagállamok között - fejtette ki a kormány képviselője, aláhúzva: "a magyarok tehát nem akarnak bevándorlást, és nem akarnak bevándorlóországgá válni".

Tuzson Bence szólt arról, a válaszadók nagy többsége nemet mondott arra is, hogy"bevándorlónként 9 millió forintot fizessen az állam ezeknek az embereknek támogatásként", valamint arra is, hogy a bevándorlók bizonyos bűncselekmények esetében enyhébb büntetési kategóriákba tartozzanak.

A nemzeti konzultáción résztvevők nemet mondtak arra is, hogy Magyarország nyelve és kultúrája háttérbe szoruljon, megváltozzon, továbbá nem fogadják el azt sem, hogy büntetést kelljen fizetnie azoknak az országoknak, amelyek elutasítják a "Soros-tervet" - mondta az államtitkár.

Kiemelte, a kormány tisztában van azzal, hogy "Soros Györgyöt nem érdekli a magyar emberek álláspontja". Tuzson Bence szerint ezt támasztja alá, hogy Soros György az utóbbi időszakban 4800 milliárd forintnak megfelelő összeget csoportosított át alapítványaihoz, "amiből meg is indult az a tevékenység, amivel befolyásolni kívánja a magyar választásokat is".

"Tulajdonképpen úgy viselkedik, mintha egy politikai pártot szervezne, pártként kívánnak fellépni és ezzel kapcsolatban már irodák felállítását is szervezik" - mondta, hozzátéve, a "Soros-hálózat tehát egy pártszerűen működő szervezet".

Tuzson Bence ismételten hangsúlyozta, a "magyar kormány azért fog küzdeni, hogy Európában és Magyarországon is a magyar emberek álláspontja érvényesüljön, azaz semmilyen formában ne valósulhasson meg a Soros-terv".

Az államtitkár, kérdésre válaszolva, a lehető leghatározottabban visszautasította Soros Györgynek a nemzeti konzultációs kampányt antiszemitizmussal illető vádait. "Nem megengedhető, hogy ha valaki, valamilyen kérdésben megkérdezi a magyar emberek álláspontját, akkor a másik oldalon ilyen típusú vádakkal illessék" - fogalmazott Tuzson Bence, hozzátéve, nagyon rossz emlékeket idéz, ha valaki a magyar kormányt antiszemitizmussal vádolja, amikor a magyar emberek érdekében lép fel.

A kabinet képviselője, ugyancsak kérdésre reagálva, politikatörténetinek nevezte azt a "castingot", amiként a szocialisták keresik miniszterelnök-jelöltjüket. Tuzson Bence szerint hasonlóra legutóbb Gyurcsány Ferenc kormányfői lemondása után volt példa.

Forrás: MTI
velemenyezd, 2017. december 10. vasárnap, 13:31
Címkék: Tuzson Bence, Soros Györgyöt, Soros György, Soros Györgynek, Gyurcsány Ferenc, elsöprő többség,
Kommentek
Krónika 2. rész (napirend előtt: alaptörvény, keresztényüldözés, költségvetés)
elérése van - mutatott rá, hozzátéve: meg kell őrizni az ország pénzügyi stabilitását, emellett az emberek akaratát érvényesítve garantálni kell Magyarország biztonságát, a határvédelmet és az illegális migráció elleni küzdelmet.

Szerinte az EU következő költségvetésének tervezetével több probléma is van: kevesebb forrás jut számos területre, csak a migráció és a brüsszeli bürokrácia támogatása nem csökken. Hozzátette: visszaköszön a javaslatban Soros György javaslata egy 30 milliárd eurós Marshall-tervre, ugyanis a brüsszeli javaslatban migrációra és határmenedzsmentre 35 milliárd eurót terveznek.

Elutasítják - folytatta -, hogy a kisebb gazdaságoktól a nagyobbakhoz csoportosítsanak át forrásokat, illetve nem támogatják azokat a javaslatokat sem, amelyek az európai polgároktól vesznek el forrásokat a migránsoknak juttatva azokat.

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerint ma Európában a biztonság lett a meghatározó politikai kérdés, amelynek szimbóluma a
velemenyezd, 2018. június 18. hétfő, 16:02
Ha Sorosová hatalomba emeli a jobbikot, akkor is támogatod?
Hatibacsi, azt mondod, hogy nem válaszolok a kérdéseidre, csak az a baj te se válaszolsz az én kérdéseimre, csak ködösítesz.
Már nem egyszer leírtam, hogy a fityisz hatalomra kerülése óta milyen negatív dolgok értek, de te ezt figyelembe se veszed, ezért leírom még egyszer.
A 2011-es adóváltozásoknak köszönhetően havi 15 000 Ft-tól estünk el, mert eltörölte az adó-jóváírást, ez éves szinten 180 000 Ft. Ráadásul az egykulcsos adó bevezetésével a vezetőkbe felébredt a kapzsiság és minden olyan bért megfeleztek amit nem kötelező adni, ami havi szinten 15 000 Ft mínusz, éves szinten 180 000 Ft. Összességében éves szinten 360 000 Ft-al kevesebb lett a jövedelmünk. Na látod ezért utálom őket!
Amit még elfelejtettetek, 2011-ben és 2012-ben a fityisz emelte a gáz árát és nem kis mértékben, ráadásul eltörölte a gázártámogatást, emiatt nekem 60 Ft-tal többet kellet fizetni köbméterenként a gázért.
Igaz nagy kampányba kezdtél a T-home ellen amikor beindította a gáz és áram kereskedő üzletágát. hogy
tailor, 2018. március 11. vasárnap, 10:09
Illegális bevándorlás - Tuzson: az ENSZ migrációs tervezete kísértetiesen hasonlít a "Soros-tervre"
Tuzson Bence pénteken az M1 aktuális csatornán azt mondta: ami napvilágot látott a tervezetből, az nem megnyugtató. Szavai szerint egy ENSZ-szintű migrációs "csomagról" van szó, amely a tagállamok felé jelentene elvárást, része lenne a határok "lebontása" és az illegális határátlépéshez kapcsolódó büntetőjogi szankciók enyhítése. Veszélyesnek nevezte, hogy a migrációt "emberi jogi megközelítésbe" helyeznék, tehát jogot adnának mindenkinek, hogy megválassza lakóhelyét a világban.

Kijelentette: a magyar kormánynak a magyar érdekeket kell képviselnie. Az a legfontosabb, hogy a magyar érdekeknek megfelelő dokumentum szülessen, ha nem ilyen lesz, akkor meg kell tenni a szükséges lépéseket - hangsúlyozta Tuzson Bence. Jelezte: ezek között lehet a kilépés is a tárgyalási folyamatból, erről a végső szöveg ismeretében dönt majd a kormány. A következő kormányülésre nyújt be előterjesztést a javaslatáról a külgazdasági és külügyminiszter, és a kormánynak ezt meg kell vitatnia.

Arra a kérdésre, hogy a
velemenyezd, 2018. február 02. péntek, 21:54
Szijjártó: a migráció veszélyes és megállítható!
"A dokumentum alapállítása hamis, hazug" - jelentette ki Szijjártó Péter csütörtökön Prágában, miután tárgyalásokat folytatott vendéglátójával Martin Stropnicky cseh külügyminiszterrel.

A magyar tárcavezető leszögezte: nem igaz, hogy a migráció pozitív és, hogy megállíthatatlan. Magyarország nem ért egyet ezzel az állítással. "A migráció veszélyes és megállítható" - fejtette ki Szijjártó Péter. Megerősítette korábbi nyilatkozatát, amely szerint, ha az ENSZ február 5-én egy migrációpárti javaslatot ad ki, akkor Magyarország ki fog lépni az ENSZ globális migrációs csomagjának tárgyalásáról.

Szijjártó köszönetet mondott a cseheknek azért a segítségért, amelyet a migrációs hullám megállítása érdekében korábban nyújtottak a magyaroknak. "Ezzel közösen bebizonyítottuk, hogy a migráció megállítható és a határok védhetőek" - fejtette ki a miniszter.

A tárcavezető ugyancsak hangsúlyozta, hogy meg kell erősíteni a határok védelmét, mert az utóbbi időben ismét szaporodnak a határsértések. Naponta
velemenyezd, 2018. február 01. csütörtök, 17:03
Illegális bevándorlás - Szijjártó: Magyarország kilép az ENSZ migrációs csomagjáról folytatandó tárgyalássoroza
képessége, ez a szuverenitás egy jelentős eleme. A deklaráció továbbá alapvető emberi jogként akarja beállítani a jogot a migrációhoz, valamint el akarja mosni a legális és illegális migráció közti különbségeket, ami elfogadhatatlan - fogalmazott.

A tárcavezető kitért rá: mindemellett sem a deklaráció, sem a főtitkári nyilatkozat nem beszél a kiváltó okok kezeléséről, pedig ez kulcsfontosságú a határvédelem mellett, és nem beszélnek a visszafogadási kötelezettségről sem.

Szijjártó Péter egy a Soros-tervre vonatkozó kérdésre elmondta: van egy ilyen világos koncepció, és az ENSZ-főtitkárnak a napokban tett nyilatkozatával összevetve látszik a párhuzam.

Arra a felvetésre, hogy ha Magyarország kilép a tárgyalásokból, azzal nem vehet részt majd a szavazáson sem, a külügyminiszter kifejtette: ha egy ország kilép a tárgyalássorozatból, annak minden eleméből kilép. Ugyanakkor feltette a kérdést, hogy ha egy tárgyalási folyamat megindulása előtt kihirdették a végeredményt, kinek milyen illúziója lehet
velemenyezd, 2018. január 31. szerda, 16:54
Jobbik: a "Soros-terv" végrehajtása elleni határozat 95 százalékával egyet lehet érteni
Staudt Gábor keddi budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: noha a Fidesz és KDNP azt próbálta elhitetni, hogy az egész ellenzék "megrögzötten bevándorláspárti", pártja támogatta a kedden elfogadott határozati javaslatot.

Azt hangsúlyozta: a Jobbik mindig is bevándorlásellenes volt.

Kifejtette, hogy a határozat nagy részével egyetértenek, ugyanakkor szerintük a "Soros-tervre" utalást semmi nem támasztja alá. Abból, hogy A személy ugyanazt gondolja, mint B személy, nem következik, hogy az egyik a másik utasításait hajtaná végre - fogalmazta meg.

Staudt Gábor jelezte, hogy mindkét módosító javaslatukat elutasították, ezek egyike a letelepedési kötvény elutasítására vonatkozott, a másik pedig, hogy vegyék ki a "Soros-tervre" hivatkozást, mert szerintük mindegy, kinek a terve alapján akarnak betelepíteni. A kormánypárti előterjesztők egy véleményt kiemelnek, miközben nem beszélnek például Juncker-tervről - tette szóvá.

A Jobbik politikusa az Állami Számvevőszék (ÁSZ) tiltott
velemenyezd, 2017. december 12. kedd, 15:52
Fidesz: az egész baloldal a Soros-terv mellé állt
folytatta - felkérik a kormányt arra, hogy tegye meg a megfelelő lépéseket tegyen a Soros-terv ellen.

Hangsúlyozta: a határozati javaslatot nem csak azért nyújtották be, hogy kellő választ adjanak a brüsszeli bürokratáknak, a brüsszeli adminisztrációnak és az ottani Soros-által támogatott politikai köröknek, hanem azért is, mert a nemzeti konzultáción több mint 2,3 millió ember vett részt és 1,5 millió kérdőív feldolgozása után egyértelmű, hogy elsöprő többségben mondtak nemet az emberek a Soros-tervre. Itt volt ideje, hogy a magyar Országgyűlés a magyar emberek véleményét, érdekét, kérését is hangoztassa - nyomatékosított.

Elhangzott: az elmúlt időszakban azt tapasztalták, hogy az Európai Unió egész adminisztrációja, bürokráciája, "karöltve a Soros által támogatott képviselőkkel", vagyis a "Soros-frakcióval", azon dolgozik, hogy Soros-tervet végre tudják hajtani.

Emlékeztetett arra, hogy az ennek érdekében végzett jogszabályalkotási folyamat októberben kezdődött, amikor az Európai Parlament
velemenyezd, 2017. december 12. kedd, 15:01
Krónika 3. rész (határozat a Soros-terv ellen)
hozzá. Szerinte a kormány hergeli az embereket, hogy ne az ország valós problémáiról, az oktatásról és az egészségügyről legyen szó.Az MSZP nem vesz részt a szavazásbanMolnár Zsolt, az MSZP vezérszónoka hangsúlyozta: Soros-terv nincsen és ezt mindenki tudja, itt valójában arról van szó, hogy a Fidesz el akarja terelni figyelmet az egészségügy gyalázatos állapotáról és a szétvert oktatásról.

"Felmentő seregként" használják a Soros-terv kifejezést, egy nem létező brüsszeli tervre és egy üzletember nyilatkozataira hivatkozva, és most szabálytalan eljárásban akarnak elfogadni egy olyan határozati javaslatot, amelyet kampányukban felhasználhatnak, holott csak a kormány engedélyezett betelepítést Magyarországra a letelepedési kötvények rendszerével - jelentette ki.

Közölte, az MSZP eddig sem támogatta és most sem támogatja a kötelező betelepítést, de nem vesznek részt sem szavazásban, sem ebben a "bolhacirkuszban".Fidesz: sorskérdés a bevándorlás
velemenyezd, 2017. december 12. kedd, 12:20
Képek, videók
Tervrajz
butababa
2006. szeptember 21. csütörtök, 16:27
Konzultáció
tailor
2017. július 04. kedd, 10:39
Árulásos konzultáció
furaila
2017. március 27. hétfő, 15:20
Nemzeti Konzultációs Test
furaila
2017. január 11. szerda, 14:34
O.V.-konzultácio.png
agica2004
2015. október 03. szombat, 20:10
2005-ös Konzultációs Test
furaila
2013. december 13. péntek, 06:49
Emberi Konzultáció 2012_M
szolidaritasgaleria
2012. augusztus 30. csütörtök, 18:13
Konzultáció a szigeten.JP
apahome
2011. június 12. vasárnap, 19:50
konzultáció
myatska
2008. augusztus 21. csütörtök, 23:31
Konzultáció
kayak
2008. január 14. hétfő, 10:59
Tuzson János Botanikus Ke
irmus
2011. március 23. szerda, 07:09
O.V.-Soros György.jpg
agica2004
2017. április 30. vasárnap, 12:56
Soros György 2.jpg
megyerimihaly
2016. március 01. kedd, 23:56
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.