Regisztráció  Belépés
2017. október 18. szerda | 42. hét | 291. nap | 00:26 | Lukács
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Gyors megoldások - otthon egyszerűen
1. MIGRÉNEKRE
Olcsó és gyors megoldás a mentakivonat. Ezt bármikor beszerezheted és kéznél tarthatod otthon, vészhelyzet esetén. Néhány csepp olajat masszírozz a halántékodon, és hagyd hatni 15-30 percig. Segít lecsillapítani az idegeket, hála gyulladáscsökkentő tulajdonságainak.

2. PUFFADÁSRA
A legjobb megoldás erre a gyermekláncfű tea. Enyhe hashajtó és vízhajtó hatásának köszönhetően, beindítja az epefunkciókat, ami kedvez az emésztésnek és csökkenti a puffadás érzetét. Naponta 1 csésze gyermekláncfű tea kiváló kezelés a májműködési és emésztési zavarokra.

3. HÁTFÁJÁSRA
A masszázs, mentaolaj vagy a jég csak néhány megoldás a fájdalom enyhítésére. Keverj egy csésze vízhez két csepp mentaolajat, majd öntsd bele jégkockatartóba. A mélyhűtőben fagyaszd készre, majd tedd az érintett területre.

4. TOROKFÁJÁSRA
Készíts otthon szirupot, amit kizárólag erre a célra hasznosíthatsz. Keverj negyed teáskanál cayenne-i borshoz 1 teáskanál almaecetet, 2 evőkanál vizet és 1 evőkanál mézet.

5. FAKÓ ARCBŐRRE
Használj majonézt, ami a szójaolajnak köszönhetően visszaadja a bőr rugalmasságát, ezáltal pedig természetes fényét.

6. TÖREDEZETT, SZÁRAZ HAJRA
Az olívaolaj intenzíven hidratálja a hajat. Masszírozz néhány csepp olívaolajat a hajadba, aztán bugyoláld egy törülközőbe. Hagyd 10 percig hatni, majd mosd meg a hajad samponnal, és használj balzsamot is.
Forrás: Link
pacsakute, 2017. október 12. csütörtök, 19:34
Címkék: legjobb megoldás, puffadás érzetét, fájdalom enyhítésére, csésze vízhez, mélyhűtőben fagyaszd, érintett területre,
Kommentek
Alföldi István: gyökeresen változtatja meg a világot a mesterséges intelligencia
fejlődés sebessége exponenciálissá vált.

Ma már mindennapos téma, hogy a hazafelé tartó önvezető autóból miként lehet az otthoni hűtőgépet szabályozni, hogy megfelelő hőmérsékletűre hűtse a sört, vagy épp intézkedjen a hiányzó ital beszerzéséről. Ezek olyan dolgok, amelyek gyakorlatilag már napjainkhoz tartoznak - mutatott rá.

A technológia olyan szintet ér el, hogy már nemcsak egyszerűen technikai vívmányokról beszélünk, hanem a napi életben megjelenő, az emberi intelligenciával versenyre kelő megoldásokról. A mesterségesintelligencia-rendszer összefüggéseket ismer fel, önmagát fejleszti és okosabbá válhat, mint mi vagyunk. A rendszer okosabb lesz, mint a tervezője - fogalmazott Alföldi István, hozzátéve, hogy amikor egy ilyen rendszer elkészül, még annyit sem tud, mint az őt készítő ember. De azután elkezd tanulni, és egy bizonyos idő után, ha ezt az öntanulási folyamatot nem úgy valósítjuk meg, hogy az kontrollálható legyen, elképzelni sem tudjuk, hogy hová fejlődik.

Ez a magyarázata annak,
velemenyezd, 2017. július 05. szerda, 07:40
Környezetbarát Penész eltávolítás:
nem lehet a végére érni. Bemutatunk néhány ötletet, ami remélhetőleg segít majd megszabadulni a penésztől!


Hogyan szabaduljunk meg a makacs penésztől? Természetbarát módszerek

A legtöbben csak leszaladunk a bevásárlóközpontba, és megvesszük az első kezünkbe akadó klór alapú penész eltávolítót, ami biztosan nagyon egyszerű és gyors megoldás, de nem a környezetünkre nézve. Ha penész gondokkal küzdünk a lakásunkban, használjuk inkább az alább felsorolt környezetbarát megoldásokat a penész eltávolítására.

Teafa olaj - természetes penészirtó

A teafa olaj kicsit drága megoldás, de ahogy a mondás tartja ,,a kevesebb néha több". Már az interneten is megtalálható, de egyes élelmiszerboltokban is kapható. A teafa olaj egy természetes fertőtlenítő és gombaölő szer.

Igaz, hogy kámforszerű szaga van, de még így is sokkal kellemesebb, mint a klór szaga. A penész eltávolítására keverjük össze az olajat és a vizet egy tiszta
inrid77, 2016. február 20. szombat, 10:48
Speciális angyalok
romantika és szerelem angyalai

A romantika és szerelem angyalai veszik körül azokat, akik szerelemre és intimitásra vágynak. Lélektársat keresel? Kérd meg a romantika angyalait, hogy legyenek segítségedre. El fognak vezetni a hozzád legjobban illő emberhez. Szeretnéd újraéleszteni a szenvedélyt hosszú ideje tartó kapcsolatodban? Gondolatban kérd a romantika angyalait, hogy segítsenek mindkettőtöknek feléleszteni a kapcsolat tüzét.

A pénz angyalai

A pénz angyalai segítenek megoldásokat találni pénzügyi kihívásokra és vágyainkra. Pénzügyi krízisben vagy? Arra vágysz, hogy több legyen a kereseted, és kevesebb a tartozásod? A vállalkozásod krízisbe került egy versenyhelyzet, vagy hirtelen rosszra fordult piaci helyzet matt? A pénz angyalai utat mutatnak abban, hogy hogyan takarítsunk meg több pénzt, hogyan költsünk kevesebbet, hogyan ismerjük ki magunkat a piacon, vagy fizessük vissza tartozásainkat. Abban is segítenek, hogy sürgős helyzetekben váratlan pénzösszeghez jussunk. Ha
lenke1964, 2015. november 19. csütörtök, 18:45
Több mint fesztivál!
Nos, tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Amikor Magyarország, amikor a magyar nemzet a saját jövőjét keresi, akkor itt elő kell, hogy tűnjön a szemünk előtt egy régi magyar reflex. Hogy volt az korábban, amikor a világban korszakváltások történtek? Hogyan kereste Magyarország a megfelelő irányt, a megfelelő irány kialakításához szükséges eszközöket? Ugye, a magyar -- de mondhatom nyugodtan, hogy a közép-európai -- reflex úgy hangzott vagy úgy működött, hogy figyelni kell a Nyugatot. A nyugati megoldásokat meg kell érteni, ez Széchenyi óta ismert reflex, a nyugati megoldásokat meg kell értenünk, át kell ültetnünk Magyarországra, és akkor megvan az irány, és megvannak a használható eszközök. Azonban ma az a helyzet, hogy akiket követhetnénk, azoknak a fáklyája kialudt. Tehát a válságból kivezető út, az új korszakváltásban való helyes berendezkedés receptje Nyugaton ma nem szerezhető meg. Sőt, mintha az történne, hogy mi egy-egy lépéssel hamarabb találunk megoldásokat, amiket aztán éppen a
menusgabor, 2015. július 25. szombat, 20:01
Vasorrú bába a mágneses viharban
az agyunk kiszipolyozva vágyik a pihenésre. Nem! Az várhat! Még további órák a papírmunkával, tervezéssel, ötleteléssel. Ha egy irodában ücsörögnénk ennyi ideig, és egyik papírt a másikra raknánk, még akkor is sok lenne, de ezeket az órákat figyelő, kérdező, válaszra váró gyerekek között kell tölteni, akiknek folyamatosan érdemben kell reagálni a kommunikációjára, a ne forogj, ne zörögj, nyisd már ki, írjad már, csináld már gyerekekkel egyetemben. Ez azért már egészen más terhelést jelent, így a jó megoldások is nehezebben jönnek meg késő délután a plusz feladatban.
Aranyos eset volt, amit egy kollégám mesélt el a minap:
Rendre reggeltől estig dolgozott már egy jó ideje, amikor egy nap sikerült neki három órakor hazamenni délután. A férje rémülten kérdezte meg tőle, hogy "Kirúgtak?" Másnap tréfásan mondta, miközben megint nyakig volt a munkában késő délután, hogy "Most csak azért vagyok itt, hogy az uram ne kapjon infarktust!" Jót kacagtunk kínunkban a humorán, hiszen ezt mindenki elmondhatta
klementinagidro, 2015. május 09. szombat, 22:23
Orvos ellen nincs orvosság 06
egyszerűen orvost kell változtatni, kellő határokon belül, természetesen.
A szubjektív hatások jelentősen csökkennek, ha egyszerre többen tudnak a beteg dolgairól és az ítélet részben megbeszéléseken keresztül kerekedik ki. Amit ugyanabban az időszakban sokan nem észleltek, az valószínűleg az adott pillanatban nem észlelhető. Legjobb, ha mellérendelt egyének véleménye ötvöződik, mert ahol megjelenik a főnök, aki "meg akarja mutatni", ott a kátyú réme huhogásba kezd.
A konzíliumok igen jó megoldásokat hozhatnak, mert ilyenkor egy betegségről egymástól független személyek alkotnak véleményt részben időben is függetlenül, de egymás véleményét tetszés szerint fölhasználva.
Az orvosi berkekben is van kollektív neurózisos tünetcsoport, nemcsak a tanároknál. Ez egyrészt bizonyosfajta szubjektivizmusban nyilvánul meg, másrészt a kollektív felelősség és a parancsuralmi hierarchikus rend eredője intézményekben. Házi orvosi szinten a kutyába- sem-vevés és magára utaltság érzése dominál
fodordo54, 2015. február 28. szombat, 23:34
Biológiai daganat kezelése!
építőköve - szervezetünk legfőbb energiaforrása
 annak megítélése, hogy milyen a különböző immunfeladatokat ellátó fehér­vérsejtek egy máshoz viszonyított aránya
 nem utolsósorban a fehérvérsejtekből nem állítanak elő tumorvakcinát sem...

DR. BALAICZA ERIKA: HATÁSOS ,,FEGYVEREK" DAGANATOK ELLEN

Dr. Balaicza Erika: Hatásos ,,fegyverek" daganatok ellen
Mindezek ismeretében egyáltalán nem meglepő, ha az érintettek jó része alter-natív megoldásokat is keres. Ezek között igen sok olyan módszer van, ami túlér-tékeli saját eredményét, és irreális reményekkel kecsegtet, vagy eleve sarlatán-ság. Ezért a továbbiakban - a teljesség igénye nélkül - megpróbáljuk csokorba szedni azokat az eljárásokat, melyek orvosilag is megalapozott talajon állnak, és valóban eredményesek.

Édes gyilkos - a daganat és a cukor

Egyre több adat szól amellett, hogy a daganat kialakulásának oka a sejtek ener-giatermelésért felelős
radvanszki_jozsef, 2014. február 16. vasárnap, 13:42
Képek, videók
Hűsítő megoldások
janna53
2013. június 22. szombat, 21:11
feladatok és megoldások10
hollygergo
2009. január 08. csütörtök, 15:31
megoldások
marci30
2008. május 22. csütörtök, 14:25
A megoldások értékelése
gyalikviz
2006. október 29. vasárnap, 22:44
O.V. Csók. és megoldás.jp
agica2004
2017. július 09. vasárnap, 19:22
Megoldás lapos TV-re
sanci81
2016. július 16. szombat, 18:31
Ez is egy megoldás.gif
pacsakute
2015. november 16. hétfő, 21:07
megoldás.jpg
jozsuzsa
2015. június 29. hétfő, 11:32
O.V.-megoldás.jpg
agica2004
2014. október 02. csütörtök, 11:49
Érdekes megoldás.gif
pacsakute
2014. április 05. szombat, 12:30
kreatív megoldás
janna53
2013. július 23. kedd, 22:35
Ez a megoldás.gif
pacsakute
2013. február 01. péntek, 12:03
Gyógyövények puffadásra.j
pacsakute
2016. szeptember 24. szombat, 19:51
puffadas-ellen.jpg
lenke1964
2016. február 28. vasárnap, 15:18
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.