Belépés
2018. október 22. hétfő | 43. hét | 295. nap | 09:56 | Előd
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Szeressük-e az illegálisan érkező migránsokat?
Alakul... Már a pillanatragasztós ujjú nő is Putyintól kér tanácsot határvédelmi kérdésekben... Ébredezik. Csak csúnya lesz a valóságra ébrednie. Mint sokaknak. Nem kinyílik a szemük, hanem feltépi a rút valóság.
wrist, 2018. február 14. szerda, 00:37
Címkék: illegálisan érkező, pillanatragasztós ujjú, valóságra ébrednie, határvédelmi, migránsokat, kérdésekben,
Kommentek
Kósa: a Sargentini-jelentés politikai bosszú
magát.

A honvédelmi bizottság szerdai ülésén a testület szerdán hosszas, olykor indulatos vitát folytatott a Sargentini-jelentés elutasító határozati javaslattal kapcsolatban.

Kósa Lajos szerint, aki a Sargentini-jelentést támogatta feladta a magyar önrendelkezést és a magyar szabadságot.

Ugyanakkor úgy véli, minden magyar parlamenti képviselőtől elvárható, hogy a magyar önrendelkezést védje. A Sargentini-jelentés kapcsán konkrét példaként kiemelte, nem igaz, hogy a magyar határőrizeti szervek migránsokat bántalmaztak volna, a magyar tranzitzóna pedig minden létező szabálynak megfelel. Ezért a testülettől a fideszes elnök azt kérte, a hatáskörükbe tartozó kérdések miatt is támogassák a Sargentini-jelentés elutasításáról szóló javaslatot.

Ha a magyar szabadságot védjük és komolyan vesszük, a Sargentini-jelentést el kell utasítani - fogalmazott Kósa Lajos.

Az ülés után tartott sajtótájékoztatóján Kósa Lajos elmondta: a honvédelmi bizottság többsége egyetért a javaslattal, s támogatják,
velemenyezd, 2018. október 10. szerda, 15:41
Kontrát: a határvédelem nélkül Magyarország átjáróház és a migránsok gyűjtőhelye lenne
Kontrát Károly szerint a magyar határvédelem a tömeges migráció kezdete óta bizonyítja, ha van politikai akarat, akkor meg lehet védeni Európa schengeni határát, és meg lehet állítani az illegális migrációt.

A bevándorláspárti erőknek azért van az útjában a magyar határvédelem, mert ők nem megállítani, hanem megszervezni és legalizálni akarják a migrációt. Azért akarják elvenni a határőrizet jogát, hogy még több migránst engedjenek be - jelentette ki.

Hangsúlyozta, mindent meg fognak tenni, hogy ezektől a tervektől megvédjék Magyarországot.

Kitért arra is, az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottsága kedden, a honvédelmi és rendészeti bizottság pedig szerdán vette napirendre a határvédelem ügyét, és hallgatta meg a kormány, illetve a nemzetbiztonsági szolgálatok beszámolóját.

Minden biztonsággal foglalkozó szakértő egyetért abban, hogy Európa számára a migráció az elkövetkezendő időszakban is egy nagyon súlyos probléma lesz - közölte.

Kifejtette, a balkáni migrációs útvonal
velemenyezd, 2018. október 10. szerda, 14:01
Illegális bevándorlás - Nemzetbiztonsági bizottság: szükség van a kerítésre
fideszes Halász János viszont azt hangsúlyozta: a Sargentini-jelentés a magyar határvédelmet is elítéli. Példaként kiemelte a jelentés 65. pontját, amely azt írja: megdöbbentőnek tartja a Magyarországon a migrációval kapcsolatban meghozott válaszintézkedéseket.

Úgy értékelt: a Sargentini-jelentés egy "vegytiszta politikai nyilatkozat", amely a Brüsszelben most még többséggel rendelkező "migránspárti elit" nyilatkozata. A jelentés azért született, mert Magyarország nem akarja beengedni az illegális migránsokat, nem akar bevándorlóország lenni. A jelentés elítéli Magyarországot, az ország biztonságát, s ezzel a nemzet biztonságát is kockára teheti - emelte ki Halász János. Hozzátette: ezért is fontos, hogy Magyarország ne engedjen a zsarolásnak, s jogi úton elégtételt szerezzen, forduljon bírósághoz az ügyben.

Böröcz László, a javaslat fideszes előterjesztője a bizottsági ülésen azt mondta: mindenki számára - aki a jelentés olvasta - egyértelmű, hogy annak fő mondanivalója a bevándorlásról, a
velemenyezd, 2018. október 09. kedd, 12:42
Illegális bevándorlás - Salvini a repülőterek lezárásával fenyeget
célra igénybe vehető repülőtér" - fogalmazott Salvini a Twitteren közzétett bejegyzésében, hozzátéve, hogy lezárják a repülőtereket, ahogyan a kikötőkkel már megtették.

Matteo Salvini arra a sajtóhírre reagált, miszerint Németország októberben több charterjáratot indít Olaszországba, hogy visszaszállítsa azokat a bevándorlókat, akik Olaszországban léptek be az Európai Unió területére, itt regisztrálták őket, majd innen más tagállamba mentek tovább, ahol nem kaptak menedéket.

Az ilyen migránsokat az EU-tagállamok eddig is visszaszállították Olaszországba: Franciaország havonta húsz, Németország havonta ötven személyt szállíthatott vissza Olaszországba menetrend szerinti repülőjárattal, a gyakorlatban azonban a németek havi 25 főt szállítottak vissza Olaszországba.

Most azonban több emberről van szó és különjáratokról a Berlin és Róma között szeptemberben bejelentett megállapodás értelmében. Sajtóinformációk szerint az első chartergép a napokban érkezik meg Olaszországba. Ezt az olasz
velemenyezd, 2018. október 07. vasárnap, 17:01
Illegális bevándorlás - Francia miniszter: nem kizárt, hogy az Aquarius francia regisztrációt kap
köztársasági elnöknek kell meghoznia" - tette hozzá.

"Nem becsületbeli ügyről van szó, hanem szabályokról" - hangsúlyozta a tárcavezető.

Franciaországban több mint harminc városban és más európai városokban is több ezren tüntettek szombaton azért, hogy az Aquarius európai regisztrációval újraindíthassa a mentőakciót a Fölközi-tengeren a líbiai partoknál.

Az SOS Méditerranée és az Orvosok Határok Nélkül (MSF) francia segélyszervezetek 2016 februárja óta mentik a Földközi-tengeren a migránsokat az Aquariussal, amely a regisztrációs probléma miatt egyelőre nem tud ismét kihajózni. A francia szervezetek ezért Franciaországtól, illetve a többi európai országtól kértek új regisztrációt.

Az Aquarius az utolsó civil mentőhajó a Földközi-tenger középső részén, amely illegálisan Európába tartó hajótörött bevándorlóknak nyújt segítséget. Panama szeptember végén a nemzetközi jogi eljárások megsértése hivatkozva úgy döntött, hogy bevonja a hajó regisztrációját, amely emiatt nem tud kihajózni és
velemenyezd, 2018. október 07. vasárnap, 15:01
Szeressük-e az illegálisan érkező migránsokat?
#1351.
ez miként jön a kérdéshez??? :D :D :D
(Vagy mindegy? A lényeg, hogy bármikor, bármire az idomításnak megfelelve? :D )

A kérdés a következő volt:
"Szeressük-e az illegálisan érkező migránsokat?"
:D :D :D
putnok7882, 2018. október 05. péntek, 19:14
Illegális bevándorlást - Az ET azt kéri Horvátországtól, hogy állítsa le a migránsokkal szembeni erőszakos inté
felderítésére, és tegyenek meg minden, hogy ezeket megállítsák és megakadályozzák" - írta Mijatovic. Felszólította a horvát hatóságokat, hogy mindenki számára, aki menekültstátuszért folyamodik, tisztességes és hatékony eljárást biztosítsanak a hatóságok.

A biztos kifejtette, tisztában van azzal, hogy Horvátországnak milyen kihívásokkal kell szembenéznie, de a migráció kezelésére tett erőfeszítéseknek összhangban kell lenniük a jogállamisággal és a kötelező nemzetközi jogi elvekkel.

A migránsokat segítő szervezetek azzal vádolják a horvát hatóságokat, hogy embertelenül bánnak a közel-keleti migránsokkal, akik Horvátországon keresztül szeretnének a gazdagabb nyugat-európai országokba eljutni. Zágráb elutasítja ezeket a vádakat, mondván, a horvát Európa egyik legképzettebb rendőrsége, és szakszerűen védi a horvát határt, és egyben az Európai Unió külső határa is. A horvát sajtóban ezzel összefüggésben olyan vélemények jelentek meg, hogy az emberi jogi biztos jobban hisz a nem kormányzati szektor
velemenyezd, 2018. október 05. péntek, 10:42
Orbán: idén is lesz nyugdíjprémium, több, mint tavaly
- fogalmazott.

Orbán Viktor azt is hangsúlyozta, hogy rehabilitálni kell a családról való gondolkodást, helyre kell állítani a többgenerációs családi gondolkodási modellt Magyarországon.

Magyarázatában arról beszélt, hogy az Európa szinte minden országát sújtó népességfogyásra adott válaszok radikálisan megosztják a kontinenst. Európa egyik fele szerint ugyanis ha nincs elég fiatal, "vegyünk (...) Afrikából meg Ázsiából, vagyis telepítsünk be az elfogyó őshonosok, bennszülöttek helyett migránsokat, idegeneket". A másik irányzat szerint - ez a "romantikus", "ezek volnánk mi" - "ha akarunk változtatni ezen a helyzeten, akkor még akár sikerülhet is" - mondta.

A kormány célja, hogy Magyarország képes legyen a biológiai reprodukcióra, ennek érdekében pedig erőteljes családpolitikát folytat - közölte.

Kiemelte: a társadalmi válasznak nemcsak a fiatalok gyermekvállalásáról kell szólnia, hanem kulturális változásra is szükség van, a családról úgy kell gondolkodni, amely a fiatalokból, a
velemenyezd, 2018. október 01. hétfő, 12:11
Képek, videók
260926_244667_migranso k_a
menusgabor
2018. június 29. péntek, 21:37
Migránsok ellen.jpg
pacsakute
2017. szeptember 24. vasárnap, 20:26
angela-merkel-migranso k.j
menusgabor
2016. október 05. szerda, 19:11
Hitler migránsok.jpg
kicsoda57
2015. október 13. kedd, 14:06
Migránsok gépkocsik.jpg
megyerimihaly
2015. szeptember 14. hétfő, 19:08
Migránsok Járőrök.jpg
megyerimihaly
2015. szeptember 14. hétfő, 19:06
Migránsok lovas járőr.jpg
megyerimihaly
2015. szeptember 14. hétfő, 19:05
Migránsok_ AFP_Articolo.j
megyerimihaly
2015. szeptember 02. szerda, 21:39
Migránsok_ Spanyol - Maro
megyerimihaly
2015. szeptember 02. szerda, 21:38
migransok_Földközi tenger
megyerimihaly
2015. szeptember 02. szerda, 21:36
Migránsok_ balkán.jpg
megyerimihaly
2015. szeptember 02. szerda, 21:35
szeressük.jpg
sznejuci
2018. június 14. csütörtök, 09:46
Szeretteim, szeressük egy
katalin_53
2018. április 22. vasárnap, 14:03
Szeressük .....jpg
katalin_53
2017. augusztus 18. péntek, 09:10
szeressük egymást
biharijudit
2016. december 06. kedd, 10:19
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.