Regisztráció  Belépés
2018. április 26. csütörtök | 17. hét | 116. nap | 15:33 | Ervin
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Kvótaper - Fidesz: ne tegyék Magyarországot bevándorlóországgá!
Hidvéghi Balázs szerint az, hogy az Európai Bizottság az Európai Unió Bíróságán beperelte Magyarországot a kötelező kvóta ügyében, újabb bizonyíték arra, hogy nem tettek le annak végrehajtásáról, "ez a Soros-terv része".

Emlékeztetett arra, hogy a milliárdos már két éve konkrétan is beszélt arról, hogy ha nem lesz kötelező és állandó a kvóta, akkor nem lesz fenntartható. Ennek a megvalósítása folyik most - fűzte hozzá.

Úgy fogalmazott, az 1294 menekült befogadására vonatkozó jelenlegi kötelezés csak egy "csali". A brüsszeli politikai folyamatokból látszik, hogy a cél az állandó, felső korlát nélküli szétosztási mechanizmus. Brüsszel Magyarországra akarja erőltetni a kötelező kvótát, ami nem más, mint "a Soros-terv része" - fejtette ki a Fidesz kommunikációs igazgatója.

A kvótáról szóló döntés sértette az európai jogot és a tagállamok szuverenitását, továbbá fokozta a terrorveszélyt. A kvóták veszélyeztetik az emberek biztonságát - mondta Hidvéghi Balázs.

"Megdöbbenve látjuk, hogy Brüsszel az uniós jog, a józan ész és az emberek védelme helyett az elhibázott migránspolitikát erőlteti, ami veszélybe sodorja Európát" - jelentette ki a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Kérdésre válaszolva Hidvéghi Balázs a hódmezővásárhelyi ellenzéki összefogásról azt mondta: "összeállni látszik a Soros-koalíció".

Az energiaszektorral kapcsolatban arra hívta fel a figyelmet, hogy jó a magyar tulajdon minél magasabb aránya, hiszen energiaválság idején a külföldi cégek kevésbé törődnek az ország érdekével.

Az iskolákra, óvodákra vonatkozó honvédelmi intézkedési tervről kérdésre válaszolva a Fidesz kommunikációs igazgatója azt emelte ki, hogy a gyerekek, fiatalok biztonsága fontos. "Én ezzel nem viccelnék" - jegyezte meg Hidvéghi Balázs.

Forrás: MTI
velemenyezd, 2018. január 05. péntek, 15:32
Címkék: Hidvéghi Balázs, Európai Bizottság, Európai Unió Bíróságán, Brüsszel Magyarországra, kötelező kvóta, megvalósítása folyik,
Kommentek
Választás 2018 - Fidesz: "Soros emberei" az első szóra ugrottak, hogy megvédjék a hálózatot
Hidvéghi Balázs pénteken az Orbán Viktor miniszterelnök reggeli, Kossuth Rádióban elhangzott interjújára adott ellenzéki megszólalásokra reagált. A kormányfő egyebek mellett arról beszélt, hogy körülbelül 2 ezer fizetett ember dolgozik a kormány megbuktatásán és névre szólóan tudják, hogy kik.

Hidvéghi Balázs a közmédiának nyilatkozva úgy fogalmazott: az ellenzék heves reakcióit elnézve egyértelmű, hogy "az kiabál, akinek a háza ég".

Szerinte teljesen egyértelmű, hogy Magyarországon több mint kétezer ember dolgozik Orbán Viktor és Magyarország ellen, azért, hogy meggyengítsék a bevándorlásellenes, nemzeti kormányt. Erről maga Tracie Ahern, a Soros Fund Managament volt pénzügyi vezetője beszélt egy nyilvánosságra került hangfelvételen - jegyezte meg.

Úgy folytatta: el akarják távolítani ezt a kormányt, hogy a helyébe egy könnyen kezelhető, befolyásolható kormányt ültessenek, amely Magyarországot bevándorlóországgá tenné. Azért támadják a miniszterelnököt "ilyen szélsőségesen", mert tudják,
velemenyezd, 2018. március 30. péntek, 18:23
Választás 2018 - DK: Orbán egy politikai halállistát mutatott be
fenyegetését, akkor a DK politikai és jogi védelmet nyújt az érintett személyeknek és szervezeteknek - szögezte le Gréczy Zsolt.

Orbán Viktor péntek reggel a Kossuth Rádióban azt mondta: Magyarországon körülbelül 2 ezer fizetett ember dolgozik azért, hogy a választási kampányban megbuktassák a kormányt, és egy bevándorláspárti, Soros György által is elfogadható kabinetet hozzanak létre. "Pontosan tudjuk, névre szólóan is tudjuk, hogy nagyjából kicsodák hogyan és miképpen dolgoznak Magyarország bevándorlóországgá alakítása érdekében" - fogalmazott, hozzátéve, hogy ezért is terjesztették elő a "Stop Soros" törvénycsomagot.

Gréczy Zsolt véleményét a sajtótájékoztatón kikérték arról is, hogy Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje egy interjúban azt mondta, a 2010 előtti kormányok miniszterei nem lehetne tagjai egy általa vezetett kabinetnek.A koalíciós tárgyalásokon dől majd el, hogy kikből lesznek miniszterek és kiből miniszterelnök - felelte a szóvivő. Hozzátette, 2010 előtt is
velemenyezd, 2018. március 30. péntek, 14:21
Illegális bevándorlás - Fidesz: Magyarország elveszítheti a mindennapok, a nők, a gyermekek biztonságát
Puskás Imre, a nagyobbik kormánypárt szóvivője pénteken, Budapesten újságíróknak nyilatkozva úgy fogalmazott, "ha április 8-án elhibázzuk a döntést, vagy túl kényelmesek vagyunk, akkor velünk is az fog történni, amit most még csak híradásokból látunk".

Kiemelte, ahol a migránsok megjelennek, ott megszűnik a mindennapok biztonsága, ugrásszerűen megnő a bűncselekmények száma, nem csak a no-go zónák veszélyesek, hanem az utcák, a parkok és az iskolák is.

A bevándorlóországokban mindennapos a nők elleni erőszak, az utcai bandaháborúk - hangsúlyozta, a kormánypárti politikus, majd aláhúzta, a gyermekek sincsenek biztonságban, mert ahol nagy számban vannak migránsok, ott elkezdik terrorizálni és megfélemlíteni a nem muszlim gyermekeket is.

"A magyar emberek még választhatnak: vagy megőrizzük abiztonságot, vagy minket is bevándorlóországgá tesznek" - jelentette ki.
velemenyezd, 2018. március 30. péntek, 13:51
Választás 2018 - Orbán: jövőt is választ magának Magyarország
Orbán Viktor péntek reggel a Kossuth rádióban azt mondta: vagy nemzeti kormány lesz, és Magyarország magyar ország marad, vagy egy internacionalista kormány, amelyet alapvetően Soros György állít majd fel, és akkor Magyarország bevándorlóországgá válik.

Hangsúlyozta: a kormánypártok az ország sorsa szempontjából a legfontosabb kérdésről beszélnek, a bevándorlásról, mert hiába fejlődik az ország, a bevándorlás felemésztené ennek hasznait.

Az ellenzéki pártok kampányában azonban ennek se híre, se hamva, nem beszélnek a jövő legfontosabb kérdéséről - mondta a miniszterelnök, aki szerint ennek az az oka, hogy "nemzetközi cenzúra alatt állnak".

Orbán Viktor szólt arról is, hogy egymás után látnak napvilágot olyan hangfelvételek, amelyeken maguk "a Soros-hadsereg tisztjei" beszélnek működésükről. A mechanizmus lényege - mondta -, hogy a Soros György pénzéből beszervezett aktivistákat civil szervezetekbe tömörítik, majd ezek hivatalosan is fellépnek a "Soros György birodalmának
velemenyezd, 2018. március 30. péntek, 09:21
Orbán: a nemzeti kormánnyal marad a kiszámíthatóság, a nyugalom és a biztonság
A kormányfő az interneten is közzétett, Fonyódon rögzített felvételen hangsúlyozta: egy migránsbarát kormány, amely mögött "Soros György nevével leírható nemzetközi hálózat található", bevándorlóországgá alakítaná Magyarországot.

A tét nagyobb, mint általában a következő négy év parlamenti összetételéről és a kormányról szóló választás szokott lenni, a mostanin valójában a sorsunk, több évtizedünk is eldől, mert a bevándorlás olyan kérdés, hogy ha egyszer döntünk, és elhibázzuk, az áradat bejön, azt pedig többet visszafordítani nem lehet - jelentette ki.

Orbán Viktor ezért arra kérte "Somogyország" választóit, hogy a nemzeti kormány indulóit és ne a "Soros-jelölteket" támogassák, segítsenek abban, hogy Magyarországnak olyan kormánya legyen, amely ki tud állni az ország mellett, megvédi, nem engedi, hogy azt bevándorlóországgá alakítsák.

A miniszterelnök szavai szerint ennek Fonyódon különös jelentősége van. "A Balaton-parton sokan élnek a turizmusból, turizmus pedig ott van, ahol
velemenyezd, 2018. március 29. csütörtök, 22:18
Orbán: nemcsak parlamentet és miniszterelnököt, hanem jövőt is választunk
életfelfogáshoz, amit mi az elmúlt ezer évben kialakítottunk". Ez a választás igazi tétje: "bevándorlóország lesz-e Magyarország vagy sem" - hangsúlyozta.

A kormányfő szerint az ellenzéki pártokban nincs meg "sem a bátorság, sem az akarat, sem a kurázsi, hogy megvédjék az országot, sőt rá vannak kötve" egy nemzetközi hálózatra. Ez a "Soros-birodalom" kifejezetten azon dolgozik - Magyarországon legalább kétezer fizetett zsoldossal és aktivistával -, hogy "az egész kontinens, annak minden tagállama bevándorlóországgá váljon".

"Le akarják bontani a kerítést, meg akarják változtatni a migránsokat távoltartó törvényeket, és el akarják fogadni azokat a brüsszeli diktátumokat, amelyek után tíz- és százezer számra érkeznek majd bevándorlók Magyarországra". Ez megakasztaná Magyarország fejlődését, mert "nem fogunk tudni egyszerre nyugdíjat is emelni, fiatalokat is támogatni, lakásépítéseket is támogatni, munkahelyeket is létrehozni", közben pedig felépíteni egy bevándorlóországot.

Orbán Viktor úgy
velemenyezd, 2018. március 29. csütörtök, 22:14
Választás 2018 - Nyitrai Zsolt: az elkövetkező évtizedekről is szól a választás
választás lesz, és könnyen lehet, hogy kicserélődik az EP, és olyan pártok kerülhetnek többségbe, amelyek meg akarják védeni Európát.

A fideszes képviselő hangsúlyozta ugyanakkor, hogy Magyarország nincs egyedül a küzdelemben, mert a visegrádi államok, Ausztria, Olaszország és egyre több állam látja: a migráció az egyik legfontosabb kérdés.

Nyitrai Zsolt megjegyezte azonban azt is, hogy a magyarországi ellenzék egységesen lebontaná a határkerítést, végrehajtaná a betelepítési kvótát, és bevándorlóországgá tenné Magyarországot. Hozzátette: az ellenzék üresen álló középületekbe, laktanyákba költöztetné a bevándorlókat.

"Ha elkezdjük a nemzetünket felhígítani, azt nem lehet jóvátenni" - hangsúlyozta a miniszterelnöki megbízott.

Kiemelte továbbá, hogy a választáson az ország eredményeit is meg kell védeni, példaként említette az családtámogatási rendszert, az otthonteremtési programot, a nyugdíjak értékállóságát, a rezsicsökkentést, valamint a gyermekek széles körben ingyenes étkezését és
velemenyezd, 2018. március 29. csütörtök, 22:12
Választás 2018 - Németh Szilárd: az ellenzék idegen érdekeket szolgál
A kormánypárti politikus Angyalföldön tartott előadásában azt mondta: az április 8-i választásnak a XIII. kerület, egész Magyarország és Európa számára is jelentősége van. A legfontosabb kérdés, hogy megmaradhat-e Magyarország magyar országnak, vagy átadják azoknak, akik révén a "Soros-terv" valósulna meg és bevándorlóországgá válna.

Németh Szilárd azt mondta: ha Karácsony Gergely, Szél Bernadett, Vona Gábor, Gyurcsány Ferenc vagy bárki más kerül hatalomra ebből a táborból, "akik Soros tenyeréből esznek", kimondják: "nincs kerítés, tranzitzóna, határvédelem", és azonnal feléleszthető lesz a balkáni útvonal. Ha ez megtörténik akkor Németh Szilárd szerint nem csak egy-másfél millió ember jön majd át Európába. Ennek kapcsán példaként említette a NATO által készített jelentést, amely szerint 2020-ig - vagyis másfél éven belül - délről 60 millió ember érkezhet Európába.

"Meg kell védeni Magyarország kereszténységét, nemzeti kultúráját, családjait, biztonságunkat" - szögezte le a politikus,
velemenyezd, 2018. március 29. csütörtök, 22:00
Képek, videók
keresd magyarországot.jpg
dnemethk
2012. május 12. szombat, 17:22
kisebb Magyarországot.jpg
agica2004
2010. szeptember 23. csütörtök, 14:14
Kis Magyarországot!.jpg
imrmol
2009. május 20. szerda, 06:59
Hidvegjpg.jpg
brozsika
2008. szeptember 08. hétfő, 13:21
Európai Bizottság
daczok
2007. május 07. hétfő, 16:45
SZKV- Bíróság előtt.jpg
agica2004
2016. június 04. szombat, 18:54
Szeged Lóvasút-Bíróság el
agica2004
2016. január 04. hétfő, 00:08
Rögtönítélő bíróság
sanci81
2015. május 01. péntek, 12:39
Legfelsőbb bíróság halál
furaila
2013. május 09. csütörtök, 15:44
birosag.BMP
tvnati
2013. március 30. szombat, 00:35
paris legfelsőbb biróság
lacipecsenye
2012. augusztus 23. csütörtök, 09:50
québec városi biróság
lacipecsenye
2012. augusztus 15. szerda, 12:44
Biroság.JPG
cs-gyurka
2011. szeptember 29. csütörtök, 21:35
Városi Bíróság
irmus
2011. augusztus 13. szombat, 15:39
Kolontár-Bíróság-.jpg
agica2004
2011. január 07. péntek, 12:46
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.