Regisztráció  Belépés
2018. június 25. hétfő | 26. hét | 176. nap | 13:54 | Vilmos
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Orbán véleménye az iszlámról
Olyan videót tettek közzé Orbánról, hogy ha van még becsület a jobboldalon, akkor elkergetik a vezérüket a fenébe
szeptember 27, 2017 Jabronka Richárd Hírek 518

forrás: mti
Orbán Viktortól megszokott, hogy mindig aktuális politikai céljainak megfelelően beszél. Egy olyan embertől aki volt már KISZ-es, liberális, konzervatív, nacionalista meg a jó isten tudja, hogy micsoda még, ez már szinte természetes.

A Fidesz propaganda gépezetének középontjában Soros György a migránsok és az iszlám áll. Ha megnézed ezt a videót nem lesz többé kétséged arról, hogy Orbánnak semmi sem szent. Hiába hergeli saját bázisát évek óta iszlám ellenességgel, idegenyűlölettel, ha a céljai úgy kívánják akkor képes teljesen más módon is nyilatkozni. Őszintén kiváncsi vagyok azokra a fideszes hívőkre akik istenként szeretik és tisztelik az ő vezérüket, hogy mit fognak szólni az alábbi videó láttán.

Link

Ha van még tisztesség a Fidesz táboron belül, akkor most fogják magukat és elzavarják a vezérüket a jó büdös francba. Őket hergeli, mossa az agyukat, erre meg ilyen típusú nyilatkozatokat tesz. Egy normális embert nem érdekel, hogy kinek mi a vallása, származása. De a jobboldalt mára a gyűlölet köti össze. A vezérük itt éppen nem gyűlöl hanem segget nyal. Ha egy ellenzéki tenne ilyen nyilatkozatot akkor a jobboldal véresre fröcsögné magát

Link
tinka1951, 2018. március 17. szombat, 19:38
Címkék: Jabronka Richárd Hírek, Orbán Viktortól, Soros György, olyan embertől, fideszes hívőkre, alábbi videó,
Kommentek
APOKALIPTIKUS MIGRÁNSOZÁS, PROGRAMTALANsÁG, ANTISZEMITA FELH
milliárd forintról cikkezik.

A szerző szerint a Fideszt hatalmas meglepetésként érte, hogy “utcahosszal" kikapott a hódmezővásárhelyi időközi polgármester-választáson, ami csak tovább fokozta a kormánypárt idegességét, ezért volt szükség egy újabb Békemenetre. A cikk idéz egy móri férfit, akinek véleményéből jól leszűrhetők a Fidesz-tábor - minden bevándorló-veszélyt felülmúló - valódi félelmei:

“Aggódunk. Sok barátunk és ismerősünk fordult el Orbán Viktortól."

A Welt cikke a Jobbik rendezvényével is foglalkozott, és Vona Gábort is idézték, aki leszögezte:

egyetlen másik párt javára sem lépnek vissza a párt jelöltjei, mert a szavazóik többsége ezt nem támogatná.

“A mi szimpatizánsaink jobboldali érzelműek, ilyen esetben sokan inkább a Fideszre voksolnának"

- válaszolta a pártelnök arra a kérdésre, hogy elállnának-e az indulástól a baloldali jelöltek
tinka1951, 2018. március 17. szombat, 19:08
/Ma 6 éve hunyt el Csurka István
CSURKA ISTVÁN

UTOLSÓ BESZÉDE SZEGEDEN - KIÁLLÁSA ORBÁN MELLETT
/részlet/

,,A keresztény magyarság nem fogja feladni a harcot a Lukács György hónaljszőréből kinőtt filozófusmúmiák, a Sorbonne-ra ürüléket kenő pedofil Cohn-Bendit vagy az oválisan fixált Hillary Clinton ellen" - derült ki szombat délután Szegeden, ahol Csurka István több mint ezer bajtársa előtt állt ki utolsó előtti erejével Orbán Viktor mellett.

"El a kezekkel Orbán Viktortól!" - hangzott egy magányos kiáltás a Dugonics téren, ahol több száz kormánypárti szimpatizáns gyülekezett.

Mert az Unión kívül is van élet - mondta, és arra kért mindenkit, hogy ne vigyék a pénzüket külföldi bankokhoz, hanem vásároljanak magyar államkötvényt. Hangsúlyozta, hogy a balliberális szirénhangok csőddel akarják megbuktatni Orbánékat. A beszéd láthatóan erőt adott a nyolc éven át uralkodó szocialista kormány üldöztetését még mindig bátran viselő
menusgabor, 2018. február 04. vasárnap, 20:57
Választás 2018 - Gulyás: zárják ki az MSZP-ből Simon Józsefet, aki egy Orbán Viktort főbe lőve ábrázoló képet t
Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezetője pénteken Budapesten tett sajtónyilatkozatában kifejtette: csütörtök este Simon József, az MSZP pécsi szervezetének elnökségi tagja, Tóth Bertalan szocialista parlamenti frakcióvezető korábbi kampányfőnöke a Pesti Srácok Facebook-oldalán megjelent cikk alatti bejegyzésében egy olyan képet tett közzé, amely főbe lőve ábrázolja a kormányfőt, és az a felirat olvasható rajta, hogy "Keresd a hibát! Én nem találtam".

A Fidesz a történtek után választ vár Karácsony Gergelytől, az MSZP és a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltjétől, valamint Molnár Gyula szocialista pártelnöktől arra, megengedhetőnek tartják-e az MSZP-ben, hogy valaki politikai ellenfelei kivégzésére hívjon fel, illetve ezt kívánatosnak tüntesse fel - közölte a nagyobbik kormánypárt frakcióvezetője.

Meddig lehet ezután Simon József az MSZP tagja? - tette fel a kérdést.

Gulyás Gergely azt is mondta, hogy az MSZP annak a kommunista állampártnak a jogutódja, amely a politikai ellenfeleit
velemenyezd, 2018. február 02. péntek, 13:53
Jobbik: a kormány a magyarokat elüldözi, a migránsokat befogadja
Jakab Péter, az ellenzéki párt szóvivője hétfői budapesti sajtótájékoztatóján vitatta a kormányfő azon szavait, miszerint Magyarország csak átmeneti oltalmat nyújt 2300 menedékkérőnek és abban a pillanatban, hogy már nem szorulnak védelemre, vissza kell menniük oda, ahonnan jöttek, sosem lesznek magyar állampolgárok.

Megjegyezte: ehhez képest a Belügyminisztérium 2015 végén pályázati felhívást tett közzé arról, hogy a kormány 131 millió forintból támogatja a többi között azt, hogy a migránsok magyar állampolgárok lehessenek. A pályázat végrehajtásának határideje 2018. június 30., magyarán a választások éve - jelezte a szóvivő, hozzátéve: a pályázat deklarált célja a migránsok politikai aktivitásának növelése.

Értékelése szerint arról van szó, hogy Orbán Viktor nem akarja hazaküldeni az érintetteket, akik egyebek mellett lakhatási támogatást, segélyt és munkalehetőséget is kapnak, és még arra is ösztönzik őket, hogy legyenek magyar állampolgárok és szavazzanak.

A képlet arról szól, hogy a
velemenyezd, 2018. január 29. hétfő, 15:17
Aleppó érseke megköszönte Orbán Viktornak Magyarország segítségét
tett meleg fogadtatásom, továbbá az ön érdeklődése és aggodalma szenvedő népem iránt. Sohasem fogom elfeledni a vendéglátást és az állhatatos segítséget, a kétmillió eurós támogatást, amelyet népem megsegítésére adott. Mindez bekerül Aleppó keresztényeinek történelemkönyvébe, azon keresztényekébe, akik fennmaradásukért és jelenlétükért küzdenek Szíriában, olyan földön, amelyen a kereszténység született" - áll a levélben.

Az érsek megemlíti, hogy barátainak küldött újévi üzenetében kiemelte: Orbán Viktortól "kaptam a legnagyszerűbb karácsonyi ajándékot, amelyet valaha is remélhettem. Áldott legyen Magyarország népe miniszterelnökével együtt, élvezhessék a támadástól mentes békét és a szabadságot!"

Orbán Viktor december 20-án látta vendégül munkaebéden az egyházi vezetőt. A találkozón elhangzott, hogy Magyarország anyagi támogatást nyújt a szíriai harcokban lerombolt egyik iskola újjáépítéséhez, és segíti a helyi keresztény közösséget ottani diákok magyarországi ösztöndíj-lehetőségének
velemenyezd, 2018. január 09. kedd, 16:41
Fidesz-kongresszus - Jobbik: Orbán Viktor a saját hatalmáért aggódik
Vona Gábor az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, Orbán Viktor a 20. század utolsó politikusaként még egyszer megpróbálta "gyűlöletre uszítva mozgósítani a Fidesz szavazóit", a társadalom döntő többségét kitevő kormányváltó szavazókat ugyanakkor példátlan módon megtagadta, ezzel is bizonyítva, hogy nem Magyarország, kizárólag a Fidesz-szavazók miniszterelnöke kíván lenni.

Hozzátette, az ő képviseletükre sem alkalmas az, aki letagadja a növekvő szegénységet, aki nem beszél az elvándorlásról, az egészségügyről, oktatásról, a mindent megnyomorító korrupcióról, és aki elhallgatja, hogy eddig egyedül a Fidesz telepített be 20 ezer migránst a kötvényekkel Magyarországra, "de még azon is nyerészkedtek".

Vona Gábor úgy fogalmazott, ha a Jobbikon múlik, fél év múlva Orbán Viktor nem lesz miniszterelnök. "A Jobbik legerősebb ellenzéki pártként a 2018-as választásokon nemcsak bevándorlástól, de Orbán Viktortól is meg fogja védeni Magyarországot" - olvasható a közleményben.
velemenyezd, 2017. november 12. vasárnap, 19:24
Külföldi sajtó Magyarországról - Osztrák lapok Netanjahu budapesti látogatásáról
A cikkszerző indoklása szerint Netanjahu nem számíthat Orbán Viktortól bírálatra a ciszjordániai telepekkel kapcsolatban, és mindkét kormányfő egyetért a radikális iszlám elleni küzdelemben.

A Die Presse cikke idézi a Háárec című izraeli napilap megállapítását, miszerint a magyar és az izraeli kormányfő osztoznak a médiával és a kisebbségekkel szembeni "antidemokratikus víziójukban". http://diepresse.com/home/ausland/aussenpolitik/5253809/Netanjahus -Reise-zu-Orban-stoesst-in-Israel-auf-Kritik

A cinizmus világbajnokai címmel jelent meg kommentár a Der Standard című liberális osztrák napilap keddi számában Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök magyarországi látogatásáról.

Paul Lendvai, a cikk szerzője megállapította, hogy a látogatás jelentős politikai siker a vendéglátónak, Orbán Viktornak. Rámutatott: a visegrádi országok soros elnökeként Magyarország szervezheti meg az izraeli vezető és a négy ország kormányfőjének budapesti találkozóját is. Lendvai szerint a Netanjahu-kormány
velemenyezd, 2017. július 18. kedd, 13:12
Képek, videók
Richárd.jpg
katka5212
2018. június 16. szombat, 15:53
richard-shaver-belso-f old
sz719eszter
2018. május 21. hétfő, 12:06
kevin-richardson oroszlan
charlotteani
2017. augusztus 14. hétfő, 19:10
Kevin Richardson lionnal.
charlotteani
2017. augusztus 14. hétfő, 19:08
kevin-richardson-is-ba ck-
charlotteani
2017. augusztus 14. hétfő, 19:08
kevin-richardson-10468 037
charlotteani
2017. augusztus 14. hétfő, 19:07
Richard Bach Az élet nem
cuppika59
2017. augusztus 12. szombat, 11:55
Richárd 01.jpg
chillik
2017. augusztus 08. kedd, 12:35
Richárd 02.jpg
chillik
2017. augusztus 08. kedd, 12:35
Richárd 03.jpg
chillik
2017. augusztus 08. kedd, 12:34
Richárd 04.jpg
chillik
2017. augusztus 08. kedd, 12:33
Richárd 05.jpg
chillik
2017. augusztus 08. kedd, 12:30
Viktortól hoztam
sarkadykati
2008. december 26. péntek, 08:51
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.