Regisztráció  Belépés
2018. május 25. péntek | 21. hét | 145. nap | 18:52 | Orbán
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Végső stádiumú vastagbélrákot diagnosztizáltak nála, de nem
Végső stádiumú vastagbélrákot diagnosztizáltak nála, de nem kérte a kemót...

Helyette ezt a 4 fűszert kezdte mindennap használni.

Chris Warknál több mint tíz éve végső stádiumú vastagbélrákot diagnosztizáltak. A férfi a kemoterápia helyett úgy döntött, hogy inkább az életmódváltást választja. Mindenkinek a saját döntéséhez joga van. Chris táplálkozásában drasztikus változtatásokat vezetett be, hogy legyőzze a gyilkos kórt. És legyőzte.

Az akkor 26 éves fiatalember saját döntése szerint visszautasította a kemoterápiát és táplálkozási változásokat vezetett be életébe.

4 rákölő fűszert kezdett használni: a kurkumát, oregánót, cayenne paprikát és a fokhagymát. Chris szerint minden nap fogyasztanunk kellene ezeket az erősen rákölő hatású fűszereket. Leginkább azoknak ajánlja, akik szeretnék elkerüli a megszokott rákkezelési orvosi eljárásokat, és szeretnének meggyógyulni.

Ételeinkhez tudatosan adagolva, napi rendszerességgel fogyasztva jó hatást érhetünk el vele a rákkal szemben. Chris bár legyőzte a rákot még ma is naponta használja a fűszereket. Mindezek közül talán a kurkuma a leghatásosabb, hiszen tartalmazza az erős rákellenes anyagot a kurkumint. A kurkuminról klinikailag kimutatták, hogy gátolja a rákos sejtek burjánzását. Természetes sejthalált képes produkálni a rákos sejtekben.

Az oregánó nagyon erős antioxidáns hatással rendelkezik, egy teáskanál belőle ugyanolyan erővel rendelkezik, mint két pohár vörös szőlő. Szintén tartalmaz olyan vegyületet, mely a rákos sejtek elhalását ösztönzi. Emellett pedig sok benne a K-vitamin és a vas is. Az oregánó a természet antibiotikuma, baktériumölő hatása a penicillinével vetekszik. De enyhíti az orrmelléküreg gyulladást és a tüdőgyulladást is, eltünteti a szemölcsöket valamint a fejbőrről a korpát, segít ízületi fájdalmak esetén, és még az idegeket is nyugtatja.

A fokhagymának olyan erős rákellenes hatása van, hogy blokkolni tudja az összes rákkeltő anyag aktivitását a testben. Emellett pedig lassítja a már kialakult rákos sejtek szaporodását is. Minden nap legalább egy gerezd fokhagymát kellene elfogyasztanunk. Chris naponta apróra vágta és lenyelte akárcsak a tablettát.

A cayenne paprika amennyire égeti és csípi torkunkat, nyelvünket evés közben, annyira hatásos is. Kapszacin tartalma miatt segíti a rákos sejtek halálát. Ami miatt a legnagyobb hírnevét kivívta, az a szívre és az erekre gyakorolt élénkítő és gyógyító hatása, ugyanis tapasztalatok szerint 30 másodperc alatt képes megállítani a szívrohamot. Továbbá: Javítja a keringést, újjáépíti a vérsejteket, csökkenti a koleszterint, eloszlatja a triglicerideket (a trigliceridek a táplálkozás által felvett zsírok legfőbb alkotóelemei.

Chris mind a négy fűszert napi rendszerességgel fogyasztja, salátaöntetbe teszi és legtöbb ételébe belekeveri, így most már teljesen gyógyultnak mondja magát.
Link
suzymama, 2018. május 17. csütörtök, 15:54
Címkék: Chris Warknál, kemoterápia helyett, életmódváltást választja, saját döntéséhez, gyilkos kórt, erősen rákölő,
Kommentek
Spárga a Rák ellen
találtak nála rákos daganatot és a veséi is normálisan működtek.
3. eset: Egy férfi, akinek tüdőrákja volt és 1971 március 5.-én műtőasztalra került. A műtétre nem került sor, mert az orvosok úgy találták, hogy nagyon szétterjedt a rák és reménytelen a gyógyulás. A férfi április 5.-én hallott a spárga kúráról és azonnal elkezdte alkalmazni. Augusztusra a röntgenképen semmi nyoma nem volt a rákos megbetegedésnek.
4. eset: Egy asszony évek óta bőrrákban szenvedett. Többféle bőrrákot is diagnosztizáltak nála. 3 hónapos spárga kúra után a bőrgyógyász specialista azt mondta, hogy a bőre teljesen rendbe jött. Ez az asszony beszámolt arról is, hogy a spárga kúra meggyógyította a vesebetegségét is, ami 1949-ben kezdődött. 10 alkalommal esett át vesekő eltávolításon, le volt százalékolva a veséje állapota miatt. A spárga kúrának tulajdonítja a veséje gyógyulását is.
Nem voltam meglepve az eredménytől, mert mar 1854-ben a Pennsylvania-i Egyetem professzora is beszámolt a spárga népszerű használatáról a
suzymama, 2018. május 04. péntek, 22:16
A legendás tévébemondók
kedvenc. Őt tartották a legszebb bemondónak. 1957-től láthattuk, az első nagy bemondó-generáció oszlopos tagja volt. Az aktuális frizurája divatot teremtett Magyarországon. Miután a tévétől elküldték megtámadta a halálos kor. 1997-ben hagyott itt minket. 58 évet élt...

HAJAS Ilona
1974-ben került az MTV-hez a csengő hangú bemondónő. A nézők hamar megszerették és úgy tűnt, nagyon sokáig képernyőn lesz. Sajnos előbb a magánéleti problémái viselték meg, majd súlyos betegséget diagnosztizáltak nála. Csupán 38 éves volt, mikor 1989-ben itt hagyott minket.

VARGA József
Ő volt az első férfi bemondó a Magyar Televízióban. Az orgánuma, a megjelenése, a stílusa is képernyőre teremtette. Aztán 1981-ben munka közben rosszul lett, szívinfarktus vitte el. Csupán 51 esztendős volt.

LÉNÁRD Judit
Kevesen tudják, ő volt az 1964-ben indított Delta első műsorvezetője. Kimért volt, elegáns, akár az angol BBC-nél is dolgozhatott volna. Aztán súlyos betegség támadta meg, amit
lenke1964, 2018. május 04. péntek, 08:59
Ajánlott ételek cukorbetegeknek
Ha Önnél cukorbetegséget diagnosztizáltak, az orvos egyik első javaslata biztosan az étrend átalakítása lesz, és hitrelen még a látszólag egészséges ételek is tiltólistára kerülnek. Talán ömmel hallja, hogy néhány étel, amelyről korábban azt feltételezte, hogy nem eheti, valójában jóval kisebb hatással van a vércukorszintre, mint azt gondolnánk.

Sárgarépa

Ha úgy gondolja, hogy a sárgarépa magas cukortartalmú, veszélyes étel, ezzel nincs egyedül. Ez az általánosan elterjedt vélemény azonban ,,egyszerűen nem igaz", állítja Rene Ficek, a Seattle Sutton's Healthy Eating dietetikusa. ,,A sárgarépát keményítőmentes zöldségnek tartjuk, ugyanúgy, ahogy a brokkolit és a salátát is. Ezeket az ételeket a cukorbetegek is bátran ehetik minden étkezéshez, anélkül, hogy aggódniuk kellene a vércukorszint megugrása miatt." Ha nagyon óvatos akar lenni, egyen inkább nyers sárgarépát a főtt
lovaszmarika, 2018. április 27. péntek, 15:13
Teljesen szürkére tetovált férfi
A most 32 éves Adam Curlykale tíz évvel ezelőtt kezdett el masszívan tetováltatni, miután súlyos betegségen esett át. Vastagbélrákot diagnosztizáltak nála, amit ugyan sikerült legyőznie, de a gyógyulás során részleges albinizmus alakult ki nála, azaz bizonyos helyeken pigmenthiányossá vált a bőre, ez pedig annyira zavarta, hogy kitalálta, tetoválásokkal fedi el ezeket a részeket. Az orosz származású férfinak, aki Lengyelországban nőtt fel, el kellett hagynia az otthonát és Angliába kellett költöznie, hogy nyugodt élete lehessen. Lengyelországban ugyanis folyton inzultusok érték a külseje miatt. Angliában azonban úgy tapasztalja, hogy az emberek sokkal elfogadóbbak, így jobban tud koncentrálni az átalakulására és a munkájára. Aztán pedig annyira rákapott a dologra, hogy elhatározta az egész testét beszürkíti, hiszen elmondása szerint úgyis ez a kedvenc színe. Ma már leginkább magának csinálja a szürkítést, de azokat a testrészeit, amiket nem ér el, a barátai színezik be neki. A látszat ellenére Curlykale
schuro, 2018. április 26. csütörtök, 21:39
Tudtátok hogy ma van a költészet napja ?
...És az ilyenfajta felismerés, néha-néha mentális meghasonlást is eredményez. József Attila esetében teljességgel nyilvánvaló, hogy, meghasonlott önmagával! (Ifjú-kori önmagával is...) Már 1930-tól pszichoanalitikai kezeléseknek vetette magát alá; 1932-ben pedig diagnosztizálták nála a skizofréniát... — Korai halálának legvalószínűbb oka is az, hogy egyszerűen nem tudta elviselni a mellőzöttséget, és a politikai légkör elgennyesedését...
foxworkinspace, 2018. április 17. kedd, 22:54
Húsz okos gondolat
Dr. Stephen Hawking nagy tiszteletnek örvendő ismert és elismert tudós volt. A professzort ALS-sel (amiotrófiás laterális szklerózissal) diagnosztizálták 21 éves korában, ami a mozgató idegsejtek betegségének egyik formája.
Ettől függetlenül képes volt rá, hogy az elmúlt évszázadok legmeghatározóbb úttörő tudományos elméleteit megalkossa.
A világhíres fizikus 2018. március 14-én hunyt el. A családja elmondása szerint békésen távozott cambridge-i otthonában.

Célja nem volt kevesebb, mint megérteni az Univerzum működését és életét a Mindenség Elmélete leleplezésének szentelte.

Lehetséges, hogy testében korlátozott volt, de ambícióiban soha. Generációk óta ő volt és lesz a bátorság és inspiráció egyik legnagyobb alakja.

Szeretnénk megosztani veletek néhány bölcs gondolatát, amely segít majd átlendülni a legnehezebb időszakokon is.

1. ?Az elvárásaimat 21 éves koromban a
lovaszmarika, 2018. április 13. péntek, 14:18
A Tuskegee-szifiliszkísérlet
1932 és 1972 között az amerikai egészségügyi hatóság munkatársai az alabamai Macon megyében szegény fekete földműveseken tanulmányozták a korábban bujakórként is emlegetett fertőző betegség, a szifilisz élettani hatásait.

Az orvos vért vesz az egyik betegtől

A vizsgálatokat még olyan időszakban kezdték el, amikor a szifilisz gyógymódja nem volt ismert. A felhívás során ingyenes egészségügyi ellátást ígértek az érdeklődőknek, és eredetileg hatszázan jelentkeztek a projektre. A vizsgálat alanyai közül sokan még soha nem jártak orvosnál. A vizsgálatokat az Egyesült Államok Közegészségügyi Szolgálata (PHS, Public Health Service) a tuskegee-i, feketék számára létrehozott egyetemmel együttműködve folytatta le, amely arról tájékoztatta a pácienseket - 399 látens, vagyis fertőzött, de egyelőre tünetmentes szifiliszest, valamint a 201 tagú konrtollcsoport tagjait -, hogy a
schuro, 2018. április 11. szerda, 22:55
Képek, videók
Vastagbélrák ellen.jpg
pacsakute
2014. május 01. csütörtök, 08:28
Vastagbélrák
pacsakute
2014. április 18. péntek, 07:43
vastagbélrák ellen.jpg
dnemethk
2013. március 22. péntek, 22:27
Nem webshots.Vastagbélrák
hold02
2008. december 08. hétfő, 17:12
Jesus-Christ-is-the-ri .jp
katalin_53
2018. május 11. péntek, 08:43
Munkacsy_-_Christ_in_f ron
katalin_53
2018. március 30. péntek, 17:04
1280px-Munkacsy_-_Chri st_
katalin_53
2018. március 30. péntek, 17:03
christ-laid-in-a-tomb- med
katalin_53
2018. március 30. péntek, 16:59
the-capture-of-christ- med
katalin_53
2018. március 30. péntek, 16:53
judas-betrays-christ-m ed.
katalin_53
2018. március 30. péntek, 16:52
christ-suffers-in-geth sem
katalin_53
2018. március 30. péntek, 16:45
christ-kneels-in-the-g ard
katalin_53
2018. március 30. péntek, 16:45
christ-exits-the-garde n-m
katalin_53
2018. március 30. péntek, 16:45
an-angel-comforts-chri st-
katalin_53
2018. március 30. péntek, 16:44
Jesus-Christ-Picture-3 001
sz719eszter
2018. március 23. péntek, 11:00
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.