Regisztráció  Belépés
2018. augusztus 17. péntek | 33. hét | 229. nap | 10:04 | Jácint
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Végső stádiumú vastagbélrákot diagnosztizáltak nála, de nem
Végső stádiumú vastagbélrákot diagnosztizáltak nála, de nem kérte a kemót...

Helyette ezt a 4 fűszert kezdte mindennap használni.

Chris Warknál több mint tíz éve végső stádiumú vastagbélrákot diagnosztizáltak. A férfi a kemoterápia helyett úgy döntött, hogy inkább az életmódváltást választja. Mindenkinek a saját döntéséhez joga van. Chris táplálkozásában drasztikus változtatásokat vezetett be, hogy legyőzze a gyilkos kórt. És legyőzte.

Az akkor 26 éves fiatalember saját döntése szerint visszautasította a kemoterápiát és táplálkozási változásokat vezetett be életébe.

4 rákölő fűszert kezdett használni: a kurkumát, oregánót, cayenne paprikát és a fokhagymát. Chris szerint minden nap fogyasztanunk kellene ezeket az erősen rákölő hatású fűszereket. Leginkább azoknak ajánlja, akik szeretnék elkerüli a megszokott rákkezelési orvosi eljárásokat, és szeretnének meggyógyulni.

Ételeinkhez tudatosan adagolva, napi rendszerességgel fogyasztva jó hatást érhetünk el vele a rákkal szemben. Chris bár legyőzte a rákot még ma is naponta használja a fűszereket. Mindezek közül talán a kurkuma a leghatásosabb, hiszen tartalmazza az erős rákellenes anyagot a kurkumint. A kurkuminról klinikailag kimutatták, hogy gátolja a rákos sejtek burjánzását. Természetes sejthalált képes produkálni a rákos sejtekben.

Az oregánó nagyon erős antioxidáns hatással rendelkezik, egy teáskanál belőle ugyanolyan erővel rendelkezik, mint két pohár vörös szőlő. Szintén tartalmaz olyan vegyületet, mely a rákos sejtek elhalását ösztönzi. Emellett pedig sok benne a K-vitamin és a vas is. Az oregánó a természet antibiotikuma, baktériumölő hatása a penicillinével vetekszik. De enyhíti az orrmelléküreg gyulladást és a tüdőgyulladást is, eltünteti a szemölcsöket valamint a fejbőrről a korpát, segít ízületi fájdalmak esetén, és még az idegeket is nyugtatja.

A fokhagymának olyan erős rákellenes hatása van, hogy blokkolni tudja az összes rákkeltő anyag aktivitását a testben. Emellett pedig lassítja a már kialakult rákos sejtek szaporodását is. Minden nap legalább egy gerezd fokhagymát kellene elfogyasztanunk. Chris naponta apróra vágta és lenyelte akárcsak a tablettát.

A cayenne paprika amennyire égeti és csípi torkunkat, nyelvünket evés közben, annyira hatásos is. Kapszacin tartalma miatt segíti a rákos sejtek halálát. Ami miatt a legnagyobb hírnevét kivívta, az a szívre és az erekre gyakorolt élénkítő és gyógyító hatása, ugyanis tapasztalatok szerint 30 másodperc alatt képes megállítani a szívrohamot. Továbbá: Javítja a keringést, újjáépíti a vérsejteket, csökkenti a koleszterint, eloszlatja a triglicerideket (a trigliceridek a táplálkozás által felvett zsírok legfőbb alkotóelemei.

Chris mind a négy fűszert napi rendszerességgel fogyasztja, salátaöntetbe teszi és legtöbb ételébe belekeveri, így most már teljesen gyógyultnak mondja magát.
Link
suzymama, 2018. május 17. csütörtök, 15:54
Címkék: Chris Warknál, kemoterápia helyett, életmódváltást választja, saját döntéséhez, gyilkos kórt, erősen rákölő,
Kommentek
Súlyos atomreaktor-balesetek a világon
kiderült, hogy rosszul lett pozicionálva, így a reaktorfedelet és a hozzá kapcsolt szabályozórudakat túlságosan megemelték, mely kritikussági balesetbe torkollott: a láncreakció megszaladt, a reaktor megugró hőteljesítménye robbanást idézett elő, mely kirepítette a betöltött hasadóanyag egy részét, több helyen átszakította a tengeralattjáró törzsét és az újratöltéshez használt felépítmény tetejét is elrepítette mintegy 70 méternyire. A robbanásban 10 fő azonnal életét vesztette és további 49 főnél diagnosztizáltak sugárzás eredetű tüneteket - utóbbiak közül tíznél alakult ki sugárbetegség. Ezen személyek nagyobbrészt a robbanás után keletkező tűz oltásában segédkező tűzoltók körül kerültek ki, akik közül egyesek jelentős, mintegy 4 Sv dózist is elszenvedtek. Az elérhető adatok alapján a reaktorbaleset hatásainak mérséklésében, semlegesítésében segédkező mintegy 2 000 főből 290 kapott a normális határértékhez viszonyítottan magas dózist.

4. Majak - 1957. szeptember
schuro, 2018. július 31. kedd, 21:40
George Orwell egy spanyol kórházban kapta el a tuberkulózist egy új kutatás szerint
golyója juttatta - ismertette az író egyik levelén elvégzett vizsgálatok eredményét a The Times című brit lap kedden. A baktérium nyomait egy olyan levélen találták meg, amelyet Orwell 1937 júliusában, Spanyolországból való hazatérését követően írt. Az író a kommunisták oldalán harcolt az 1936 és 1939 közötti polgárháborúban.

Az oroszországi állami irodalmi és művészeti levéltárban őrzött levél egyúttal az első ismert jele Orwell betegségének, amelyet csak 10 évvel később, 1947 decemberében diagnosztizáltak nála.

A kutatást vezető Gleb Zilberstein, aki korábban a drámaíró Anton Csehov által viselt ingen is talált tuberkulózis baktériumot, emlékeztetett arra, hogy a polgárháború idején rendkívül rosszak voltak a higiéniás körülmények a spanyol kórházakban. "Ez volt a 20. században az utolsó háború, amelyben nem használtak penicillint" - mondta. Többen haltak meg fertőzésekben, mint sebesüléseik miatt. A legvalószínűbbnek azt tartja, hogy Orwell a kezelés során kapta meg a kórt, de az is
velemenyezd, 2018. július 31. kedd, 16:21
A cukorbetegség különös tünetei
A cukorbetegség különös tünetei
DR. TIHANYI LÁSZLÓ 2016. MÁJ. 4. 18:52

A 2-es típusú cukorbetegség esetében rendkívül fontos a korai felismerés, ellenkező esetben akár visszafordíthatatlan károsodásokat okozhat a szemben, idegekben és a vesékben.
A cukorbetegség leggyakoribb tünetei a fáradtság, letargia, hányinger és gyakori vizelés. De nem csak ezek a tünetek jelezhetik a betegség fennállását. Léteznek olyan tünetek, amiket az emberek többsége nem hoz kapcsolatba a cukorbetegséggel és ez hátráltatja a korai felismerést.

Elmosódott, homályos látás

Ha nehezen tudja leolvasni az utcai jelzőtáblákat, nem biztos, hogy a szemüvegével van probléma. Bár a cukorbetegség kései stádiumában akár maradandó látáskárosodást is okozhat, az elmosódott látás a betegség korai szakaszában jelentkezik és visszafordítható lehet. A magas vércukorszint hatására a szövetek folyadékszintje ingadozhat, ami duzzanatot okoz, s ennek hatására alakul ki az elmosódott látás
tinka1951, 2018. július 30. hétfő, 08:02
Megrázó: áttétet találtak a magyar színésznő tüdején
most úgy döntött, nem megy több kontrollra.
Tallós Ritánál 6 éve diagnosztizáltak melldaganatot, a műtétet hat kemoterápiás és harminc sugárkezelés követte. Megpróbáltatásai azonban nem értek véget, 3 év rendszeres kontroll után egy 9 milliméteres foltot találtak a jobb oldali tüdőlebenyén. Hiába lett a biopszia eredménye negatív, nem mertek kockáztatni az orvosokA férjem rám bízta a döntést, én pedig vállaltam, hogy kivegyék az egyik tüdőlebenyem, hiszen élni akartam. Emlékszem, amikor a melldaganatot közölték velem, pánikba estem, de most a családom is végig nyugodt maradt, és a szeretteim viselkedése rám is hatott - mondta Rita.Kiterítve feküdtem, mindenhonnan csövek lógtak ki belőlem: eggyel a vérnyomásomat ellenőrizték, egy az oxigént adagolta, volt egy katéterem, egy másikat pedig a tüdőmből vezettek ki egy szívóberendezéshez kötve, ami
bordat, 2018. július 19. csütörtök, 21:38
Melanoma: az egyik legsúlyosabb ráktípus
kell.

Az elmúlt évtizedben gyakoribbá vált minden bőrdaganat, legnagyobb mértékben pedig az egyik legsúlyosabb ráktípus, a melanoma előfordulása emelkedett. A csaknem másfélszeres növekedésről dr. Holló Péter, a Semmelweis Egyetem Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinika igazgatóhelyettese számolt be, amikor a fényvédelemre és a rendszeres anyajegyvizsgálat fontosságára hívta fel a figyelmet. Az egyetem közleménye kitért arra, hogy az elmúlt években átlagosan több mint 2 ezer új melanomás beteget diagnosztizáltak Magyarországon. A többi bőrrák, így például a bazalioma és a laphámrák is gyakoribbá vált, ám a bőr daganatos elváltozásai közül a melanoma a legsúlyosabb, hozzá képest a másik két típus kevésbé veszélyes. Emiatt a legkomolyabb problémát a melanoma gyakoribbá válása okozhatja.

melanoma
Amerika sem kivétel
Komoly a növekedés az Egyesült Államokban is, ahol 1982 és 2011 megduplázódott a melanoma előfordulása. Érdekes, de az Amerikai Rákkutatási Társaság (AAD)
tinka1951, 2018. július 02. hétfő, 08:15
Szép fotók egy masztektómián átesett kismamáról
A szingli anyukának 5 hónapos terhesen kellett eltávolítani az egyik mellét, miután rákkal diagnosztizálták.

A 38 éves Terra Houska 15 hetes terhes volt, mikor az egyik hónalja és melle között avokádó méretű tumort találtak. Az orvosok szerint a terhességi hormonok miatt alakult alig 3 hét alatt ekkorává a daganat. A kismama sokkot kapott: egyszerre féltette születendő kislányát és két, 6 és 7 éves kisfiát
A terhesség 5. havában Terrának nem volt más választása, kés alá kellett feküdnie, hogy eltávolítsák a mellét. Kiderült, hogy a rák szétterjedt, és 47 limfómát kellett eltávolítani a testéből. Bár a masztektómia sikeres volt, a kemoterápia elkerülhetetlennek tűnt - csakhogy várandósan Terra nem vághatott bele.
A kismama hosszas keresgélés után talált olyan orvost, aki kismamák kemoterápiás kezelésével foglalkozik. Így a szülés előtt
bordat, 2018. június 24. vasárnap, 17:53
Mintegy hatezer vizsgálatot végzett Erdélyben az NGYSZ orvos-csoportja
Mint írják, idén májusban 40 orvos és egészségügyi szakember vett részt a gyógyító körúton, akik Székelyudvarhelyre, Csíkszenttamásra, Bögözre, Csíkszentkirályra, Gyimesbükkre, Rugonfalvára, Csíkszépvízre, Nagygalambfalvára, Csíkszentmihályba, Siménfalvára, Csíkszentmártonba, Csíkdelnére, Csíkpálfalvára, Kobátfalvára és Csíkszeredába látogattak el.

Az orvoscsoportban csecsemő- és gyermekgyógyászok, nőgyógyászok, urológus, aneszteziológus, ortopéd műszerész, pedoaudiológus, hallásakusztikusok, gyógypedagógus, valamint gyerekekkel foglalkozó fül-orr-gégészek, szemészek vettek részt a diplomás ápolók, egészségnevelő, mentőápolók, szakorvosjelöltek mellett.

Az orvosok mintegy 6000 vizsgálatot végeztek egy hét alatt, több mint 60 gyereket kezeltek ottani kollégákkal közösen és 18 gyermek esetében javasoltak magyarországi kivizsgálást, gyógykezelést vagy műtétet.

A szemészeti szűrővizsgálatok alapján 26 gyereknek írtak fel szemüveget, ebből a Szolgálat a családok nehéz anyagi helyzete miatt 18
velemenyezd, 2018. június 20. szerda, 17:22
Képek, videók
Vastagbélrák ellen.jpg
pacsakute
2014. május 01. csütörtök, 08:28
Vastagbélrák
pacsakute
2014. április 18. péntek, 07:43
vastagbélrák ellen.jpg
dnemethk
2013. március 22. péntek, 22:27
Nem webshots.Vastagbélrák
hold02
2008. december 08. hétfő, 17:12
CHRISTUS.jpg
katolikusokoldala
2018. augusztus 16. csütörtök, 06:35
kate_moss_by_chriswoo6 1-d
ladymoon
2018. június 24. vasárnap, 16:50
Jesus-Christ-is-the-ri .jp
katalin_53
2018. május 11. péntek, 08:43
Munkacsy_-_Christ_in_f ron
katalin_53
2018. március 30. péntek, 17:04
1280px-Munkacsy_-_Chri st_
katalin_53
2018. március 30. péntek, 17:03
christ-laid-in-a-tomb- med
katalin_53
2018. március 30. péntek, 16:59
the-capture-of-christ- med
katalin_53
2018. március 30. péntek, 16:53
judas-betrays-christ-m ed.
katalin_53
2018. március 30. péntek, 16:52
christ-suffers-in-geth sem
katalin_53
2018. március 30. péntek, 16:45
christ-kneels-in-the-g ard
katalin_53
2018. március 30. péntek, 16:45
christ-exits-the-garde n-m
katalin_53
2018. március 30. péntek, 16:45
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.