Regisztráció  Belépés
2018. augusztus 14. kedd | 33. hét | 226. nap | 11:00 | Marcell
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Meg lehet-e fejteni egy ősi nép nyelv-emlékeit, ha NINCS 'Rosette-i kő' a jelkulcs-hoz?
...Értem...

Tekintve, hogy a vallás-történt jelenlegi állása szerint fogalmunk sincs az 'Urim' és 'Tummim' kifejezések tényleges jelentéséről, sem azt nem tudjuk biztosan, miféle dolgot és/vagy tárgyat is takartak valójában; szóval mindennnek fényében öléggé merész állítás azokat — mint az etruszk nyelv megfejtése "eszközeit" — javasolni... :((

(Tartok tőle, mégsem leszel a klasszika-filológia díszdoktora, továbbá az sem igen valószínű már, hogy a MOSZAD kiemelt kódfejtői megbízást adjon számodra...) :)
foxworkinspace, 2018. február 14. szerda, 02:29
Címkék: vallás-történt jelenlegi, etruszk nyelv, jelentéséről, díszdoktora, kifejezések, megfejtése,
Kommentek
A Csillagnemzetségek Galaktikus Tanácsának üzenete
fejlődés legmagasabb színtű lehetőségét adhassuk meg önmagunknak és a hozzánk kapcsolódóknak. ...

Azután folytatódik az ereszkedés és egyfajta beszűkülés folyamata, s így egy kollektív megegyezés értelmében - amely alól csak a legutóbbi időkben, illetve különleges engedéllyel lehet mentesülni -, minden ide érkező léleknek át kell lépnie az asztrálsíkon, vagyis a “felejtés ködjén". Ez egy furcsa, roppant erejű, szédítő spirálörvény, amely szinte kiszippantja a lélekből az emlékeit, és szinte felfoghatatlan gyorsasággal szűkíti be a tudatát.

Az Égiek elmondták, hogy sajnos a “felejtés asztrális ködje" korábban mindig leválasztotta rólunk a sztelláris sugarakat. Tehát a legtöbb inkarnációnkban - legalábbis Lemúria óta -, nem tudtunk mit kezdeni a sztelláris sugarakkal, mert nem tudtuk értelmezni őket, nem tudtuk feldolgozni, felfogni a jelentésüket.

Valójában közel 26.000 éve vagyunk elválasztva a sztelláris sugaraktól és attól az
sz719eszter, 2018. június 05. kedd, 07:42
Összegyűjtik a szegedi nagytáj építészeti emlékeit
A hagyományos építészet új perspektívája című Interreg-IPA projekt célja, hogy összegyűjtsék a szegedi nagytáj építészeti emlékeit a határ magyar és szerb oldalán. A határ menti régió közös történelmen, kulturális gyökereken és építészeti örökségen osztozik. A térség, ahol a partnertelepülések, Zenta és Szeged található, egykor Nagy-Szeged néven volt ismert.

Az egyéves munkában összesen hat kutató vesz részt, akik 127 többnemzetiségű települést vizsgálnak meg. A kutatómunka eredményeként elkészül a régió építészeti kézikönyve magyar és szerb nyelven, emellett online elérhető virtuális túrákat is létrehoznak majd. Zentán művészeti és műemlékvédelmi eseményt szerveznek, Domaszéken pedig néprajzi tábort szerveznek diákok számára.
velemenyezd, 2018. június 03. vasárnap, 20:51
Meg lehet-e fejteni egy ősi nép nyelv-emlékeit, ha NINCS 'Rosette-i kő' a jelkulcs-hoz?
Az etruszk népről — Itália történelmének, és egyben az emberiség történelmének egyik legtitokzatosabb népéről — van szó.

● Az etruszkok az ókori Itália legfejlettebb kultúrájú népe volt a Kr. e. VIII.-V. században. (Európában csak a hellén görögök álltak valamivel magasabb szinten.)
A Római Birodalom létrejötte előtt Észak- és közép-Itália urai voltak.
● Nyilvánvalóan eleven kapcsoltban voltak az Appenin-félszigeten akkoriban szerte-szana kereskedő (Szicíliában, valamint Dél-Itália egyes helyein le is telepedett) görögökkel, ugyanis az ó-görög ABC jelkészletét használták, de NEM görögül írtak, önálló nyelvük volt, amely egyik ismert nyelvre sem hasonlít!
● És mivel eleddig nem találtak olyan ,,kulcsot" a nyelvemlékeik megfejtéséhez, mint az úgynevezett 'Rosette-i kő', ami alapján például Jean-François Champollion francia klasszika-filológus, orientalista megfejtette az ókori egyiptomi hieroglif írást, 1822-ben, ezért a
foxworkinspace, 2018. február 05. hétfő, 00:29
Cirkuszfesztivál - Pro Cultura Hungarica díjat kapott Endrész László cirkuszművész
artistaművészet népszerűsítéséért, hagyományainak megőrzéséért, az fiatal artistatehetségek támogatásáért tüntetett ki Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere kedden este a Fővárosi Nagycirkuszban.

Az egykori artista 1945. április 22-én született Magyarországon, anyja révén a Schlingloff-cirkuszdinasztia 9. generációs tagjaként. A háború után nagyon rossz helyzetbe kerültek az artisták, gyakran éheztek, filléres fizetésekért léptek fel mozikban a filmhíradók előtt - idézte fel gyerekkori emlékeit. "Nagyon sok kiváló magyar artistaművész volt, akik hat-hét nyelven beszéltek, de analfabéták voltak, nem tudtak írni, olvasni, ami a cirkuszban nem volt probléma, de a háború után dolgozni kényszerültek, mivel a cirkuszokat államosították, ezért sokuknak nem volt munkája" - emlékezett.

Elmondta, hogy apja kívülállóként került a Schlingloff család cirkuszába, ahol megismerkedett az anyjával. "Apámnak volt iskolai végzettsége, katolikus papnak készült gyerekként, de az államosítás után nagyon finom,
velemenyezd, 2018. január 10. szerda, 09:21
Szabó Magda 100 - Emlékházat és domborművet avattak Debrecenben
kiemelte: a jelenlegi Dóczy gimnázium is mértékadó intézménye Debrecen oktatási rendszerének: "legfőbb erényei időtállóak, az ott végzett növendékek hitükben erősek, magyarságukra büszkék, tudásuk és értékrendjük szilárd".

Fekete Károly tiszántúli református püspök örömét fejezte ki, hogy a gimnázium Szabó Magda életművét közkinccsé teszi.

A korábbi emlékszobát kinőtte a hagyaték, ezért döntöttek úgy, hogy az iskola udvarán, külön épületben helyezik el az író szellemi és tárgyi örökségének emlékeit, amelyek rendelkezésre bocsátásáért a püspök köszönetet mondott a Református Kollégium múzeumának és Tasi Gézának, a Szabó Magda-hagyaték gondozójának.

Fekete Károly megemlékezett arról is, hogy 1985-ben Szabó Magdát egyhangúlag választották meg a Tiszántúli református Egyházkerület főgondnokának, s ezzel ő lett az első női főgondok a Magyarországi Református Egyházban.

Tasi Géza, a hagyaték gondozója azt mondta, hogy a 15. Matula-napokon, születésének 100. évfordulóján az életéből,
velemenyezd, 2017. október 04. szerda, 20:52
Az Egyik Legnagyobb Manipuláció Ami A Földi Embert Is Érte
előttem is ismeretlen számomra ami a gyakorlatban is működne és amik újabb képességeket fejlesztenének és alakítanának ki.

Az igazi tudatos örök-léthez, csakis a teljesebb emlékezés vezethet... Fel kell támasztani az ősöket azáltal hogy a felhalmozott élményeiket-tapasztalataikat és tudásukat is látni tudjuk majd, és ötvözni kell velük a "miénket" a napjainkban megszerzett ismereteinket is. Meglátásom szerint az igazi feltámadás az ez lesz, hogy visszaszerezzük előző életeink vagy létezéseink emlékeit is. Hogy más a fizikális test... Esetleg más lesz. "Kit érdekel?" Ebből a szemszögből. Nem az a lényeg. Persze a célok nagyon eltérőek lehetnek.

Nagyjából 12 évvel ezelőtt kezdtem komolyabban foglalkozni ilyen témákkal is. Persze előtte lévő időimben néhány vallással, később sokkal több vallással és filozófiával és irányzataival foglalkoztam. Azt nem állítom hogy mindegyiket jól ismerem, de kiszedtem belőlük azt ami nekem kellett, azt amit használhatónak találtam akár a mindennapi
eposz, 2017. augusztus 10. csütörtök, 23:29
Keresztury Dezső
vallotta az 1945 utáni koalíciós idők tekintélyes kultúrpolitikusa, akinek hatalmas irodalmi munkásságát, modern humanista költészetének igazi jelentőségét ma sem ismerjük igazán.

"De nem tudok tengődni némán!
Ember vagyok, hát engedetlen.
A Végtelen aligha ér rám;
ha félrelöknek, újrakezdem!"


"Úgy gyönyörködj a fiatalokban,
mint akik téged folytatnak majd.
De ne a magad vágyait, emlékeit álmodd
Újra bennük: ne kényeztesd, ne ünnepeld, ne szidd,
Inkább szeresd s érdemük szerint becsüld meg őket.
Légy okos ellenállás, jó gát, tiszta meder,
Hogy növekedjenek, mint súly alatt a pálma,
Hogy önerejükkel törhessenek utat maguknak,
S ne nyelje el őket lápok iszapja, sivataghomok."

"Sorsunk nálunk nagyobb hatalmak kezében van, de jellemünk a magunkéban."
menusgabor, 2017. július 13. csütörtök, 21:00
Meg tudom gyógyítani a vizet.Egy csillaggyermek megszólal
csillaggyermek van?

Cathy: Az emberek negyven-ötven százaléka, de sokan eltévednek, és csak húsz százalékuk fog emlékezni arra, hogy kik ők. Fel kell ébrednünk!

A lények azt akarják, hogy felébredjünk, és lássuk a valóságot, ahogyan van, hogy megértsük, milyen erőteljesek is vagyunk igazán. Egyes személyek a Nappali Földről és az Est Földjéről azért jöttek ide, hogy segítsenek az emberiségnek az ébredésben.

Nagyon veszélyes idejönni és segíteni, mivel az elmúlt életünk emlékeit eltörölheti a születés, és egyeseket tönkretesz a társadalom és az oktatás, az ital és a kábítószer. Azok, akik idejönnek, tisztában vannak a veszélyekkel, és akkor is jönni és segíteni akarnak. Még nem vagyunk ébren.

Mary: Hogyan ébredhetünk fel?

Cathy: Növelnünk kell az energiánkat, mivel nem rendelkezünk a szükséges energiával, mert elloptánk tőlünk.

Mary: Hogyan védhetjük meg az energiánkat?

Cathy: Jelenleg az energiánk 0,05 százalékával rendelkezünk. 1,5
sanci81, 2017. június 04. vasárnap, 17:44
Képek, videók
Emlékeim.jpg
csupatalany
2017. február 18. szombat, 16:13
Vannak szép emlékeim.jpg
borigit
2016. július 14. csütörtök, 07:50
Emlékeim megtartottam - k
anci-ani
2016. május 25. szerda, 11:02
Emlékeim.jpg
chillik
2016. január 20. szerda, 06:22
Miklós Csaba.Emlékeim.jpg
gabfe
2015. október 09. péntek, 14:22
Boldog kinrek emlékei van
borigit
2015. június 15. hétfő, 10:00
Boldog kinrek emlékei van
suzymama43
2015. január 23. péntek, 19:47
Emlékeink
terezia1951
2014. december 03. szerda, 07:47
emlékeim.jpg
erzsikepuskas
2014. február 18. kedd, 21:17
Emlékeimbe örökké élni fo
groszmadel
2014. február 18. kedd, 18:23
Emlékeim10.jpg
kaja59
2013. november 21. csütörtök, 21:14
emlékeim3..jpg
szuszimama
2013. november 17. vasárnap, 21:14
Ragaszkodik hozzád az é.j
katalin_53
2018. július 18. szerda, 08:02
Tudom hogy senkit sem hoz
irmus
2018. július 14. szombat, 13:17
Kiálts hozzám és én válas
katalin_53
2018. július 12. csütörtök, 06:30
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.