Regisztráció  Belépés
2018. augusztus 18. szombat | 33. hét | 230. nap | 14:47 | Ilona
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Szokatlan szupermarket, ahol minden filcből készült
Lucy Sparrow brit művész egy sikeres Kickstarteres kampánynak köszönhetően, ahol közel 11.000 fontot gyűjtött össze, a kelet-londoni Bethnal Green egyik saroképületének elhagyatott üzletében (19 Wellington Row, Bethnal Green, London, E2 7BB) sikerült létrehoznia egy pop-up boltot, ahol a vásárlók nem hétköznapi élelmiszerek között válogathattak és vásárolhattak. A poén, hogy az ideiglenes művészeti projekt keretein belül beszerezhető több mint 4.000 termék mindegyikét filcből és kézzel készítették körülbelül 7 hónap leforgása alatt. Csoki, chips, cukorka, újság, pénztárgép? Semmi sem volt valódi.
schuro, 2018. augusztus 11. szombat, 07:45
Címkék: Lucy Sparrow, Bethnal Green, Wellington Row, sikeres Kickstarteres, kelet-londoni Bethnal, pop-up boltot,
Kommentek
Szupermarketben
Két pasi véletlenül összetolja a bevásárlókocsiját a szupermarketben.
- Jaj bocsánat, csak a feleségemet keresem.
- Maga is a feleségét keresi? A magáé hogy néz ki?
- Az enyém gyönyörű, hosszú combú, vékony, nagy mellű, szőke, hosszú hajú. És a magáé?
- Hagyjuk az én feleségemet, keressük meg inkább a magáét!
eva6, 2018. július 04. szerda, 19:03
Napi áhítat - Helyesen gyakorolt kegyesség: adakozás
emberek. Bizony mondom nektek: megkapták jutalmukat. Te pedig amikor adományt adsz, ne tudja a bal kezed, mit tesz a jobb, hogy adakozásod rejtve maradjon; és majd a te Atyád, aki látja a rejtett dolgokat, megjutalmaz téged."
Magyarázat
Házasságunk elején nagyon megtapasztaltuk, mit jelent Isten kegyelméből élni. Otthagytam a biztos jövedelmet jelentő honvédséget, hogy tanuljak és szolgáljak, miközben feleségem is még tanult a főiskolán. Bár elmentünk éjszaka árufeltöltőnek egy helyi szupermarketbe, de ez persze nem volt elég a megélhetéshez. Közben ismeretlen és váratlan helyekről érkezett pénz a számlánkra, a postaládánkba, valamely baráton keresztül. Eltökéltük, hogy nemcsak egy tizedet akarunk adni, hanem annál többet, mert szó szerint mindenünk Istentől van, és szeretnénk magunkban is tudatosítani ezt. Nem tudom máshogy leírni, mint hogy csodálatos megélni azt, hogy semmiben nem szenvedünk hiányt, ami az élethez és kegyességhez szükséges.
Mindez 15 éve indult, de továbbra is
katalin_53, 2018. július 01. vasárnap, 10:27
Brexit - Londoni elemzők: háztartásonként ezer fontba kerülhet, ha megszűnik az EU-kereskedelem vámmentessége
vagyis akkor, ha az EU-val folytatott brit kereskedelmet a Brexit után magas vámok és szabályozói korlátozások terhelnék, a nemzetgazdasági szintű éves többletköltség elérheti a 27 milliárd fontot (csaknem 10 ezer milliárd forintot), vagyis a 27 millió brit háztartás mindegyikére kivetítve az ezer fontot.

A ház szerint ez tényleges anyagi terhet jelenthet a háztartások számára, mivel a többletköltségeket az üzleti vállalkozások minden bizonnyal áthárítanák a fogyasztókara, de például a nagy szupermarket- és étteremhálózatok nyereségét így is felemésztheti a beszállítói láncolatokban a vámeljárások miatt kialakuló felfordulás.

Az Oliver Wyman tanulmánya szerint egy évente 10 milliárd font forgalmat lebonyolító elméleti brit szupermarket-hálózat eredménye még a legkedvezőbb Brexit-forgatókönyv megvalósulása esetén is harmadával zuhanna, és árait így is 2,3 százalékkal kellene emelnie ahhoz, hogy a Brexit előtti nyereségességét elérje.

Az üzleti szektor képviselői, sőt hivatalos személyiségek is
velemenyezd, 2018. június 18. hétfő, 11:01
Ferenc pápa: A nők kihasználása bűn Isten ellen
nem előbbre való és a nő nem valamivel lejjebb helyezkedik el, nem, mind a ketten egy szinten vannak. A férfi önmagában, nő nélkül - legyen az akár anya, nővér, feleség, munkatársnő vagy barátnő, nem lehet Isten képmása.
A Szentatya utalt az evangéliumi szakasznak arra a részére, amely az asszonyt megkívánó bűnös vágyra vonatkozik. Rámutatott: A televízióban, a képes folyóiratokban, az újságokban a nőket a vágy tárgyaként ábrázolják, akiket tetszés szerint fel lehet használni, mint egy szupermarket áruit. A nő tárggyá válik, megalázzák, ruha nélkül jelenik meg a lapokban, hogy több darabot tudjanak eladni, mint mondjuk paradicsomból. Ekkor megfosztják a nőt attól a méltóságtól, amelyről Jézus szól a tanításában.
Nem kell nagyon messzire mennünk - folytatta Ferenc pápa -, ezek nálunk is megtörténnek, a hivatalokban, a cégeknél... a nők a ,,használd, és dobd el" filozófia tárgyaivá lesznek, mint leselejtezendő, egyszer használatos anyag, akikben nem lehet felismerni a
maroka, 2018. június 16. szombat, 08:27
Rekord M&A-láz a globális vállalati szektorban
egyesülési és felvásárlási tranzakció terve vált ismertté.

Ezek közé tartozott a második és a harmadik legnagyobb brit élelmiszer-kiskereskedelmi hálózat, a Sainsbury's és az Asda egyesülési terve.

A Sainsbury's a tervezett ügylet alapján - ha azt a brit verseny- és piacfelügyeleti hatóság jóváhagyja - 2,98 milliárd font (1070 milliárd forint) készpénzt és 4,3 milliárd font (1540 milliárd forint) értékű részvényt ad az Asda amerikai tulajdonosának, a Walmartnak.

Az egyesült hálózat a brit szupermarket-piac legnagyobb cége lesz 31,4 százalékos együttes részesedéssel.

A Tesco, az eddigi piacvezető, amelynek 27,6 százalékos súlya van a brit élelmiszer-kiskereskedelemben, a második helyre szorul a tranzakció hatósági engedélyezése esetén.

Az ügyletet a befektetők jól fogadták: a Sainsbury's részvénye 21 százalékkal ugrott meg a Londoni Értéktőzsdén (LSE) a megállapodás bejelentése után, a hétfői záráskor 15 százalékhoz közeli nyereségben járt.

A cég papírja az LSE keddi korai
velemenyezd, 2018. május 01. kedd, 11:11
A természet apró
A természet apró szigetekre szorult vissza a hamis és mesterséges világ tengerében, szigetekre, ahova az ember ellátogathat megcsodálni, fényképet készíteni a lakóiról - legyen szó állatokról, növényekről, fákról, sziklákról, folyókról vagy hegyekről, mintha valami különleges kiállítási darab lennének egy múzeumban, anélkül, hogy felfogná, hogy valaha ezek a sziklák, völgyek, folyók nem védelemre szoruló örökség voltak, hanem saját otthonunk, saját szupermarketünk, saját iskolánk. Egyszóval a saját bolygónk.
Kilian Jornet
bordat, 2018. április 18. szerda, 19:38
Amikor a szolgáltatás felülmúlta a várakozásokat
sokat, csak pár forintnak megfelelő összeget, de hát ugye ez az egész csak játék.

A philadelphiai Kimpton Hotelben kutyusokat bérelhetünk magunknak, hogy a hosszúra nyúlt üzleti utakon egy kicsit megpihenhessünk a négylábú barátok társaságában.

Gombák egy amerikai szupermarketben, melyek ott a boltban nőnek, és amelyeket a vevők vághatnak le maguknak.

Egy francia áruház, ahol a vevőknek kínált zöldségeket az áruház tetején termesztik, melyet a boltban elhelyezett képernyőn keresztül akár élőben is figyelhetünk.

Egy áruház, ahol akár
schuro, 2018. április 01. vasárnap, 21:24
Képek, videók
A Bull ring Szupermarkett
farkas1945
2013. szeptember 09. hétfő, 11:02
pripyat19szupermarket. jpg
skorpio71
2008. május 18. vasárnap, 17:29
bird-graphics-sparrows -13
katalin_53
2016. június 21. kedd, 21:32
sparrow_couple_fightin g_b
katalin_53
2016. május 27. péntek, 16:05
beautiful-sparrow-bird -wa
katalin_53
2016. május 10. kedd, 20:57
Fox Sparrow.jpg
durcimarcika
2014. december 07. vasárnap, 19:18
135054_java_sparrows_t abl
netkokler
2012. augusztus 26. vasárnap, 19:07
karib tenger-jack sparrow
pildu
2010. szeptember 01. szerda, 22:30
johnny-depp-jack-sparr ow.
juditmama
2010. augusztus 03. kedd, 21:08
sparrows.jpg
margitanya
2010. július 25. vasárnap, 09:27
Sparrow vs Starling.jpg
margitanya
2010. július 25. vasárnap, 09:27
White-Throated Sparrow ?
diana68
2009. december 23. szerda, 07:11
White-Crowned Sparrow_mid
durcimarcika
2009. július 26. vasárnap, 23:32
Lincolns Sparrow_middle-t
durcimarcika
2009. július 26. vasárnap, 23:22
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.