Regisztráció  Belépés
2018. január 21. vasárnap | 3. hét | 21. nap | 23:37 | Ágnes
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Nemzeti konzultáció - Dömötör: több mint 2 millióan mondanak nemet a "Soros-terv" minden egyes pontjára
Az eredmények azt mutatják: a magyarok egyhangúlag elutasítanak minden olyan tervet, amely a bevándorlást segíti, ösztönzi - mondta a politikus.

A konzultációban részt vevők egységesen elutasítják évi egymillió bevándorló Európába telepítését, a már itt lévők kötelező szétosztását, az Európába érkező migránsok 9 millió forintos anyagi támogatását, továbbá kiállnak a kerítés védelme mellett, és nem fogadják el, hogy nyomás alá helyezzék a betelepítést ellenző országokat - fejtette ki.

Dömötör Csaba szerint új egyetértési pontok jöttek létre Magyarországon, melyek közül a legfontosabb, hogy a magyarok nem szeretnék, ha Magyarország bevándorlóországgá válna. "Most már több mint 2 millió magyar ember kiállása segíti a kormány küzdelmét" - jelentette ki.

Az államtitkár úgy fogalmazott: a konzultáció a demokratikus párbeszédnek Európában is egyedülálló eszköze.

A konzultáció eredménye pedig világos üzenet - mondta az államtitkár -, és "azt gondoljuk, hogy ez minden magyarországi közéleti szereplőre érvényes". Akik nem veszik figyelembe ezt az eredményt, és támogatják a betelepítési terveket, azok szembe mennek a magyarok akaratával - tette hozzá.

Kovács Zoltán kormányszóvivő a sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy a nemzeti konzultáció kezdte óta felgyorsult a "Soros-terv" végrehajtása Európában, az Európai Parlament (EP) belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi (LIBE) bizottsága után az EP is egyértelmű mandátumot adott a kötelező betelepítési kvótáról szóló tárgyalások megkezdésére. Azokat az országokat pedig - köztük Magyarországot -, amelyek nem akarnak ebben részt venni, látványosan pellengérre állítják, megpróbálják megbüntetni - fűzte hozzá.

A szóvivő megjegyezte: az Európai Unió intézményei és a nyugat-európai országok jelentős része erőltetik a kötelező kvótás megoldást.

"Arra számítunk, hogy (...) januártól újult erővel lángol fel majd az a szándék, kísérlet, hogy a kötelező kvótákat ránk erőltessék" - mondta Kovács Zoltán.

Arra a felvetésre, hogy egyre több önkormányzat tiltakozik a Nyílt Társadalom Alapítvány által támogatott civil szervezetekkel kapcsolatban, Dömötör Csaba úgy reagált: megalapozott az a gyanú, hogy ezek a szervezetek a bevándorlást fogják segíteni, ezért nem csodálkozik azon, hogy önkormányzatok megpróbálnak minden eszközzel fellépni a betelepítési tervek ellen.

Forrás: MTI
velemenyezd, 2017. december 19. kedd, 16:13
Címkék: Dömötör Csaba, Kovács Zoltán, Európai Parlament, Európai Unió, Nyílt Társadalom Alapítvány, magyarok egyhangúlag,
Kommentek
Mikor fogják Európában betiltani a déli harangszót?
#106.
Az szemétláda útkezelő!!!! Kelti a gyűlöletet! Putnok és Szilvásvárad útvonalon 27 db tábla van kitéve, hogy "vigyázz! vadveszély! Aztán van, hogy hónapokig nem látok egyet sem. Igaz, volt már mikor néhány arasznyi szerencséje volt az átrohanó őznek. De ilyen 5 évente egyszer ha előfordul. És ez a qrva közútkezelő meg szítja a gyűlöletet az őzek és a vadásztársaság ellen!
Bocs. Hogy szerinted miről kezdeményezzenek konzultációt, az hatalmas nagy pofátlanság! Nem mentél szavazni, nem konzultáltál eddig sem. Akkor miért erőltetnél olyat, amin nem veszel részt?

Az a baj, hogy leadtak neked a pártközpontban sablonokat és azt hiszed, amiért ott adták az hatni is fog. :D
putnok7882, 2018. január 18. csütörtök, 14:55
Mikor fogják Európában betiltani a déli harangszót?
104-
ha úgy kommunikálná hogy végre megjött az esze,,az nem azt feltételezné hogy előtte hülye volt?? Szóval,mennyire tetszene egy ilyen kommunikáció? :))
-gyűlöletet kelteni? Ha ez az, akkor a teleplakátolt ország,a pereskedés,a "konzultáció" a propagandalevelek az mi??
-tetszik nem tetszik ez ordas nagy ellentmondás(finoman) aközött hogy mit propagálnak és aközött amit e propagálás közben TITOKBAN tesznek illetve ez ügyben tettek.
-szerintem arról kezdeményezzenek konzultációt hogy hazudott-e ez ügyben(is) a kormánypropaganda vagy nem.
(bort iszik vizet prédikál)
donaldduck, 2018. január 18. csütörtök, 12:24
Mikor fogják Európában betiltani a déli harangszót?
#102.
Ne linket hozzál, hanem teljes, vágatlan videót! Aztán visszatérünk a példára. A sokféle állásfoglalás arról, hogy ki hogyan szeretné értetni azt, amiről nem győződtünk meg, az csak időhúzásnak jó.
Brüsszeltől vett át titokban a kvótát teljesítette túl? Nem. Próbálsz gyűlöletet kelteni? Igen. Nekem mi derül ki az egészből? Ti ugyanúgy nem akartok migránst befogadni, mint a tisztességes emberek! Csak épp az ellenkezőjével szándékoztok uszítani.
Ha az ellenzékben lenne egy kis ész, akkor ezt nem így kommunikálná. A hülyeséget csak nektek lehet beadni, mert igénylitek.
Én ellenzékből úgy kommunikáltam volna, hogy végre megjött az esze a kormánynak és befogadott 1300 menekültet.
De ez nem nagyon jut eszükbe. Ezzel nem lehet gyűlöletet kelteni
A kormány helyében pedig konzultációt kezdeményeznék azzal a témával, hogy vonja- e meg a menedékjogot az 1300 menekülttől ellenzéki akarat szerint?
putnok7882, 2018. január 18. csütörtök, 09:20
Mikor fogják Európában betiltani a déli harangszót?
101-
-szerinted mennyi különböző párt különböző linkjét tudnám ide betenni?
-szerinted mennyi párt hülye és nem tud olvasni vagy nem hallotta a teljes anyagot ?
-szerinted ha nem igaz akkor miért adtak ki kormányék "sorvezetőt" hogy a kommunikációs zavart enyhítsék? :))
-ha így lenne ahogy feltételezed akkor miért kell az ellenkezőjét kommunikálni? Miért kell belehazudni a választóik képébe? Vazze ha okkal titok akkor ha nem akar hazudni akkor legalább nem azt kommunikálja amit eddig,magyarán nem hazudik legfeljebb hallgat de nem hazudik! Márpedig írhatsz amit akar a teljes plakátkampány"konzultáció"propaganda ellentmond annak amit TITOKBAN cselekedett (és még kitudja mennyi mindenről hazudik amit titokban közben megcselekszik? )
donaldduck, 2018. január 18. csütörtök, 08:54
Mikor fogják Európában betiltani a déli harangszót?
#95.
Én azt gondoltam, hogy megy a szövegértés és a fogalomértés, tegnap óta. De nem. :(
Pedig (veled ellentétben) engedékeny voltam. Hajlandó voltam az általad tálaltakról úgy vitázni, mintha hiteles lenne a hír. De nem érted. Most sem. Hogyan érthetted volna a kormány konzultációját és a propagandáját. Több szempontból próbáltam elmagyarázni, hogy menedékjog biztosítása és harmadik fél általi kényszer betelepítés (deportálás) közé nem szerencsés egyenlőségjelet tenni. Ez értelmi képességeidet kérdőjelezi meg, vagy szándékaidat teszi egyértelművé.
putnok7882, 2018. január 17. szerda, 23:46
Megyei együttműködés az egyházakkal.............
híranyagok mellett a lelki élet gondozóiról is információt kapjon. A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat be kívánja vonni a kommunikációjába a jelentős egyházi eseményeket, gyülekezetek bemutatkozásait, az egyházi fenntartású intézményeket, kulturális programokat, melyek színesítik és értékkel töltik meg megyénk közösségeinek életét.

Egy kijelölt képviselő útján az egyházak is szerepet kaptak egy megyei felzárkóztatási fórum szakmai munkájában, amelynek célja a megyei szintű koordináció és konzultációs rendszer kialakítása, hogy felzárkóztatási együttműködések kihassanak a lakosság életére növelve a szolgáltatásokhoz való egyenlő esélyű hozzáférést. A fórum tagjai család és gyermekjólét, szociális, rendvédelem, hátrányos helyzetűekkel foglalkozók, civil és állami oldalról tevődnek össze, melyben képviselve lesznek az egyházak is.

Kiemelt terület a megyeszintű együttműködésben a turizmus, melynek egy jelentős szelete a vallásturizmus. Konkrét fejlesztésekről, turisztikai kiállításon való
vicus54, 2018. január 17. szerda, 18:27
Bukaresti kormányalakítás - Az államfő megbízta kormányalakítással a szociálliberális koalíció jelöltjét
Az elnök azt mondta, alapos mérlegelés után hozta meg döntését, nemcsak a kormányalakítási konzultációkra parlamenti súlyuk sorrendjében az elnöki hivatalba érkező pártok küldöttségeinek érveit, hanem az egyszerű emberek véleményét, a közösségi oldalakon kifejtett nézeteket is figyelembe vette.

Ezek között pártpolitikai, belpolitikai érveket és Románia külpolitikájával és biztonsági érdekeivel kapcsolatos érveket is meghallgatta.

"Most döntenem kell. De milyen döntést hozhatok? Ennek elsősorban az alkotmánynak és az alkotmánybíróság korábbi, a (miniszterelnök-)jelöléssel kapcsolatos korábbi határozatainak kell megfelelnie" - mutatott rá a jobboldali elnök.

Iohannis szerint alkotmányos szempontból a parlamenti erőviszonyok képezik a legfontosabb érvet, vagyis az, hogy a 2016-os decemberi választások óta a Szociáldemokrata Párt (PSD) a parlamenti mandátumok több mint 47 százalékával rendelkezik, koalíciós partnerével, a hatszázalékos, szabadelvű ALDE-val együtt pedig többsége van a
velemenyezd, 2018. január 17. szerda, 17:44
Illegális bevándorlás - Kormányszóvivő: "Stop Soros" törvénycsomagot készített a kormány
Pintér Sándor indoklásul azt mondta: meg kell alkotni azokat a jogszabályokat, amelyek alapján eleget lehet tenni a nemzeti konzultáció eredményének. A kormány célja, hogy "ne érje meglepetés" se a hivatalos szerveket, se az állampolgárokat, se az illegálisan érkezőket, se a törvénytelen migráció szervezőit - fogalmazott.

Az elképzelésekről a belügyminiszter kifejtette: a tervek szerint a törvénytelen migráció elősegítésében szerepet vállalók adatszolgáltatását a bíróságnál kell majd elvégezni, amely ezt egy folyamatosan ellenőrizhető, megtekinthető nyilvántartásba fogja venni. Emellett ha ilyen szervezetek többségében külföldről kapnak pénzt, akkor az ilyen külföldi összegek után 25 százalékos illetéket kellene fizetniük, a pénzt pedig a Nemzeti Adó- és Vámhivatal szedné be.

Ezek betartását - folytatta - a tervezet szerint az ügyészség fogja ellenőrizni, ha pedig jogsértést talál, akkor arról értesíti a bíróságot, és javaslatot tesz a szankcióra, amelyről majd a bíróság dönthet.

Cél
velemenyezd, 2018. január 17. szerda, 16:04
Képek, videók
Konzultáció
tailor
2017. július 04. kedd, 10:39
Árulásos konzultáció
furaila
2017. március 27. hétfő, 15:20
Nemzeti Konzultációs Test
furaila
2017. január 11. szerda, 14:34
O.V.-konzultácio.png
agica2004
2015. október 03. szombat, 20:10
2005-ös Konzultációs Test
furaila
2013. december 13. péntek, 06:49
Emberi Konzultáció 2012_M
szolidaritasgaleria
2012. augusztus 30. csütörtök, 18:13
Konzultáció a szigeten.JP
apahome
2011. június 12. vasárnap, 19:50
konzultáció
myatska
2008. augusztus 21. csütörtök, 23:31
Konzultáció
kayak
2008. január 14. hétfő, 10:59
Szeged Dömötör torony.jpg
agica2004
2017. január 09. hétfő, 18:52
Dömötör Ilona Szer
maria_kadar_148
2016. február 22. hétfő, 22:57
Dömötör Ilona: Hóvirág
anna4459
2016. február 08. hétfő, 21:30
Dömötör Tekla 1
taltos1
2014. február 03. hétfő, 19:23
Dömötör torony.jpg
agica2004
2013. június 24. hétfő, 16:41
DE) Magány Dömötör Erzséb
dnemethk
2013. március 22. péntek, 19:51
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.