Regisztráció  Belépés
2017. szeptember 23. szombat | 38. hét | 266. nap | 11:24 | Tekla
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Hány embert kell kimarni egy közösségi oldalról, hogy demokratikus legyen?
Értem én, hogy agyalágyult vagyok.....Jól is esik ezt hallani egy önjelölt Nobel-díjastól.... Biztos lesz aki hatba vereget és igazat ad neked....Akár az én sértegetésem kapcsán...Akár másén.... de azért óvatos legyél, ha a való életben tesztelni kell a kapcsolataidat.... In live.....Tudod....:D

Nos az életben sem utálnak többen mint itt, viszont több baráti tenyérrel pacsizok naponta.... Még multi környezetben is úgy érzem, hogy több a szeretet, mint negatív érzés..... Még az sem biztos, hogy egy követ fújunk a politikában....:D

Értem én, hogy te okosabb vagy mindenkinél....ezért úgy érzed, hogy az a demokrácia, ha lehülyézhetsz mindenkit....Szerintem az lesz az igazi demokrácia, ha az okosak fel akarják emelni a gyengébbeket és nem sárba taposni, vagy lehülyézni....

Bár magamat nem sorolom a gyengék közé, ahogy azokat sem, akik nem vállalták fel ezt a stílust, amit te berondítottál ide, de azért a tükröt még mindig felajánlom neked....

Tudod az én kis parasztlakomban több helyen is van tükör....bele szoktam nézni néha.... Hasznos, mert nem mindig szeretem magamat, vagy amit éppen csinálok....De több dologra megtanít a tükör.... Ráadásul majdnem olyan kegyetlen, mint a fénykép....Megmutatja azt, hogy ki is vagy te valójában.... Csak egy dolgot kell megtanulni....Olvasni a tükörben és őszintén bevállalni, amit ott láttál....Na ehhez viszont valódi bátorság kell....Nem lehet szavakkal elkenni a valót, mert ha magaddal is olyan bosztohó módjára bánsz, ahogy velünk, akkor előbb utóbb magaddal is bajod lesz....
hatibacsi, 2017. július 17. hétfő, 14:40
Címkék: közösségi oldalról, önjelölt Nobel-díjastól, való életben, követ fújunk, igazi demokrácia, gyengék közé,
Kommentek
Kövér László: Kossuth Lajos példája ma is irányt mutat
szívünkbe is zártuk Kossuth Lajost - fogalmazott a politikus.

A részekre szakadt ország államszervezeti, területi, társadalmi és lelki egységének helyreállítása vezérelte a nemzete iránt felelős magyar politika legjobbjait Mohács után, ez adott erőt és célt Rákóczi szabadságharcának, ezt valósították meg rövid történelmi időre "vérrel és könnyel megszentelve" Kossuthék, ezért küzdöttek az 1956-os barikádokon szabadságharcosaink és 1990-ben ez adott erőt, hogy egy kedvező világpolitikai helyzetben demokratikus és békés úton újjáteremtsük a szabad és független magyar államot - sorolta a házelnök.

Kövér László kitért rá: jövőre lesz 170 éve annak, hogy Kossuth pénzügyminiszterként az önálló magyar pénzkibocsátással függetlenséget teremtett Magyarországnak és egyben a magyar szabadságharc pénzügyi fedezetét is megteremtette. Emellett idén van a 150 évfordulója a kiegyezésnek is - emlékeztetett, hozzátéve: "ha Deák húsvéti cikke a tézis és Kossuth Cassandra levele az antitézis, akkor nekünk, az utókor
velemenyezd, 2017. szeptember 21. csütörtök, 19:54
Ukrán oktatási törvény - Lázár: a kormány mindent megtesz a magyar érdekek védelméért
elmondta: a kormányfő pénteken Lengyelországba, majd Vietnamba és Szingapúrba utazik, ezért a jövő héten várhatóan nem lesz kormányülés.

A kommunista rendszerben vezető pozíciót betöltők nyugdíját firtató kérdésre a tárcavezető azt felelte: a kormány kész áttekinteni a kérdést, és nem zárkózik el a felülvizsgálattól, amit 1990-ben elmulasztottak.

Majtényi László korábbi államfőjelölt kormánykritikus szavait kérdésre úgy kommentálta: Magyarországon semmi sem akadályozza, hogy virágozzék a demokratikus közélet, a civil szervezetek szabadon véleményt nyilváníthatnak, nincsenek korlátozva.

Választási kampány előtt könnyű azt mondani, hogy a kormány miatt nem boldogulnak az ellenzéki csoportosulások. Ám "az ellenzéki pártok most azt csinálják, hogy belenéznek a tükörbe, látnak valami ocsmány dolgot, és nem megborotválkoznak, hanem összetörik a tükröt" - fogalmazott.

Arra a felvetésre, hogy az ellenzéki népszavazási kezdeményezések "mindig gellert kapnak", Lázár János úgy reagált: ezzel
velemenyezd, 2017. szeptember 21. csütörtök, 17:03
Szíria - Moszkva figyelmeztette Washingtont, hogy megtorolja a kommandósai elleni támadásokat
Konasenkov közölte, hogy Deir-ez-Zórnál a szíriai kormányhadsereg mellett orosz kommandósok is részt vesznek az Iszlám Állam (IÁ) terrorszervezet fegyvereseinek megsemmisítésében.

"Ezért a kommunikációs különcsatornán kemény hangnemben közöltük az Egyesült Államok fegyveres erői al-udeidi (katari) parancsnokságának képviselőjével, hogy haladéktalanul el fogjuk fojtani a tűznyitás minden kísérletét azokról a területekről, ahol a Szíriai Demokratikus Erők (SDF) fegyveresei tartózkodnak" - mondta.

A tábornok szerint a szíriai kormányerőket két alkalommal is aknavetőkkel és sorozatvetőkkel végrehajtott támadás érte az SDF és az amerikai különleges egységek ellenőrizte területekről. Mint mondta, az SDF fegyveresei az Eufrátesz keleti partján akadálytalanul elvegyülnek az IÁ erőivel, és az orosz felderítő drónok az elmúlt héten egyetlen alkalommal sem észleltek fegyveres összecsapást közöttük.

Konasenkov arról számolt be, hogy a szíriai kormányerők deir-ez-zóri sikerére válaszul az Egyesült
velemenyezd, 2017. szeptember 21. csütörtök, 11:42
Uniós ügynökség: az európai muzulmánok a diszkrimináció dacára bíznak a demokratikus intézményekben
Michael O'Flaherty, az unió bécsi székhelyű alapjogi ügynökségének igazgatója kijelentette, a felmérés eredménye ellentmond annak az állításnak, hogy a muszlimok nem integrálódnak az európai társadalmakba. Épp ellenkezőleg, körükben a demokratikus intézményekbe vetett bizalom magasabb, mint a lakosság nagy részében általában - mondta.

Tizenöt uniós tagállamában, több mint 10 500 muzulmán bevándorló és az Európában született muszlim vallású fiatal megkérdezésével rögzített felmérés szerint az unióban élő muzulmánokat folyamatosan érő diszkrimináció és az ellenük gyűlöletből elkövetett bűncselekmények akadályozzák a beilleszkedésüket, és csökkentik a munkába állásuk esélyeit, amely úgy az egyén, mint egész közösségek elidegenítésének kockázatával és veszélyes következményekkel jár.

Frans Timmermans, az Európai Bizottság első alelnöke a felméréssel kapcsolatban kijelentette, az uniós bizottság nem enged teret a muszlim állampolgárokat érő intoleranciának. Ez ellentétes az európai értékekkel és a
velemenyezd, 2017. szeptember 21. csütörtök, 10:42
Rajoy: a katalán kormány hagyjon fel törvénysértő tevékenységével
"Ne haladjanak tovább, nincs semmilyen legitimitásuk hozzá, térjenek vissza a törvényhez és a demokráciához, ne okozzanak több problémát annál, amit eddig okoztak, hagyják, hogy a katalánok éljék az életüket békében, viták és félelem nélkül" - fogalmazott a kormányfő, és megjegyezte: még időben vannak, hogy elkerüljenek egy nagyobb bajt.

Mint mondta, Spanyolország, amely demokratikus jogállam, az elmúlt napokban és "különösen ma" megmutatta: rendelkezik a szükséges mechanizmusokkal és eszközökkel, hogy megvédje a törvényességet.

A spanyol kormányfő szavai szerint senki sem helyezheti magát a törvények fölé. Az engedetlenség "totalitárius cselekmény", és minden jogsértésre meglesz a "határozott, szigorú és arányos" válasz.

Azt is mondta, hogy megvédik az állampolgárokat ettől a "radikális sodródástól", hogy ne érje őket kár munkájukban, vállalkozásukban és az életükben.

Mariano Rajoy támogatásáról biztosította azokat a polgármestereket, ügyészeket, rendőröket és más
velemenyezd, 2017. szeptember 20. szerda, 23:24
A Liberálisok támogatják a Botka által meghirdetett együttműködési folyamatot
Fodor Gábor elmondta, hogy a munkában külügyi kabinetjük vezetője, Szent-Iványi István vesz majd részt.

A politikus azzal érvelt, hogy csak az ellenzéki együttműködés teremtheti meg a kormányváltáshoz szükséges alapokat.

A választók, különösen a demokratikus ellenzéki oldal szavazóinak elsöprő többsége együttműködést akar az ellenzéki pártok között - jelentette ki. Egyúttal felhívta a figyelmet, hogy egy friss közvélemény-kutatás válaszadóinak 73 százaléka egyetértett azzal, hogy egy ellenzéki összefogás során a Magyar Liberális Pártra is szükség van a kormányváltáshoz.

Szent-Iványi István szintén azt hangsúlyozta, hogy azért kell részt venniük a "kormányváltók szövetségének" tanácsadói munkájában, mert csak széles körű együttműködés vezethet el a kormányváltáshoz. Hozzátette, ez a szövetség nemcsak a pártokat, de a civileket is képes megszólítani.

Hangsúlyozta, nem a szocialisták vagy a liberálisok programját kell elkészíteni, hanem a kormányváltók szövetségét, amelyet mindenki a
velemenyezd, 2017. szeptember 20. szerda, 16:22
Hányszor buktatja meg a baloldali választási esélyeket az Öszödi Böszme?
164-
-a demokratikus média kialakítása az miért megszorítás?
-ja,és miért probléma?
-az óvatos emelés miért megszorítás?
-a nem drasztikus nyugdíjemelés miért megszorítás?
-a jelenlegiek asszem 1,6% -os a történelmünk során a leglalcsonyabb emelése után nem igazán olvastam tőled méltatlankodást!

2010-ben és még utána évekig mi is volt a fő kormányzati mantra??
Segítek:) elmútnyócév,gyurcsánybajnai,ballibsik,csőd,csupa csupa kifogás.
És mi volt a reakció? Megszorítás cunami!!!
-és mi volt a fanok reakciója?? Semmi!!!
donaldduck, 2017. szeptember 19. kedd, 20:34
Hányszor buktatja meg a baloldali választási esélyeket az Öszödi Böszme?
Gyurcsány Ferenc gyors változásokat vár a média világában is, ahol ,,pártpropaganda-gépezet" helyett színes, demokratikus és ,,a hatalmat ellenőrző" médiát fognak kialakítani. A bérekkel kapcsolatban megjegyezte, hogy állami beavatkozással is csak óvatos emelés képzelhető el, miközben a nyugdíjak esetében sem drasztikus emelést, sem 13. havi juttatást nem ígérnek, mert nem lesz rá pénz.

Ezeket a mondatokat a következő fogja követni mind minden esetben...:D

A baj sokkal nagyobb mint gondoltuk....Csődben vagyunk....Jön az újabb Bokros _Libás-Böszme csomag....Minden egyes baloldali kormányzás vége csőd és megszorítás....Tudod Donalduck, ezt egy amerikai kacsa nehezen érti meg....Ez egész egyszerűen tapasznyalat....:D Én már értem a balog szavak valódi értelmét....:D Te meg nem...Ennyi a differencia......:D
hatibacsi, 2017. szeptember 19. kedd, 19:01
Képek, videók
demokratikusan tévézni
magdaseppa
2008. augusztus 24. vasárnap, 08:02
közösségi munka
orban47
2017. július 16. vasárnap, 22:55
Teliholdas közösségi hely
hatibacsi
2017. június 05. hétfő, 16:16
kozossegi-oldal-pc.jpg
lenke1964
2016. március 15. kedd, 14:36
Witten Közösségi ház 002.
eva_gyulai
2015. június 13. szombat, 17:15
közösségi oldal.jpg
yvett789
2015. január 11. vasárnap, 18:38
közösségi ház
erzsikepuskas
2013. december 15. vasárnap, 10:01
Eger Közösségi Ház
sundemax
2012. július 22. vasárnap, 08:37
Maori közösségi ház
andomanyi
2012. március 22. csütörtök, 10:17
közösségi tér Miskolcon
irmus
2011. április 27. szerda, 18:34
Önjelölt vacsora
dnemethk
2009. február 24. kedd, 10:09
Az életben a legjobb taná
sanci81
2017. augusztus 16. szerda, 16:58
Ha az életben nem találko
kkm
2017. március 16. csütörtök, 08:28
Az eletben....
borigit
2016. június 21. kedd, 10:58
Az életben
sanci81
2016. május 30. hétfő, 16:31
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.