Regisztráció  Belépés
2017. július 22. szombat | 29. hét | 203. nap | 18:58 | Magdolna
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Hány embert kell kimarni egy közösségi oldalról, hogy demokratikus legyen?
Értem én, hogy agyalágyult vagyok.....Jól is esik ezt hallani egy önjelölt Nobel-díjastól.... Biztos lesz aki hatba vereget és igazat ad neked....Akár az én sértegetésem kapcsán...Akár másén.... de azért óvatos legyél, ha a való életben tesztelni kell a kapcsolataidat.... In live.....Tudod....:D

Nos az életben sem utálnak többen mint itt, viszont több baráti tenyérrel pacsizok naponta.... Még multi környezetben is úgy érzem, hogy több a szeretet, mint negatív érzés..... Még az sem biztos, hogy egy követ fújunk a politikában....:D

Értem én, hogy te okosabb vagy mindenkinél....ezért úgy érzed, hogy az a demokrácia, ha lehülyézhetsz mindenkit....Szerintem az lesz az igazi demokrácia, ha az okosak fel akarják emelni a gyengébbeket és nem sárba taposni, vagy lehülyézni....

Bár magamat nem sorolom a gyengék közé, ahogy azokat sem, akik nem vállalták fel ezt a stílust, amit te berondítottál ide, de azért a tükröt még mindig felajánlom neked....

Tudod az én kis parasztlakomban több helyen is van tükör....bele szoktam nézni néha.... Hasznos, mert nem mindig szeretem magamat, vagy amit éppen csinálok....De több dologra megtanít a tükör.... Ráadásul majdnem olyan kegyetlen, mint a fénykép....Megmutatja azt, hogy ki is vagy te valójában.... Csak egy dolgot kell megtanulni....Olvasni a tükörben és őszintén bevállalni, amit ott láttál....Na ehhez viszont valódi bátorság kell....Nem lehet szavakkal elkenni a valót, mert ha magaddal is olyan bosztohó módjára bánsz, ahogy velünk, akkor előbb utóbb magaddal is bajod lesz....
hatibacsi, 2017. július 17. hétfő, 14:40
Címkék: közösségi oldalról, önjelölt Nobel-díjastól, való életben, követ fújunk, igazi demokrácia, gyengék közé,
Kommentek
T-Systems Magyarország: a cégnek kötelessége volt feljelentést tenni a BKK rendszerét ért támadás miatt
Az MTI-hez péntek este eljuttatott közleményükben azt írták: a T-Systems Magyarország az informatikai rendszerét ért jogosulatlan befolyásolás miatt ismeretlen tettes ellen (és nem egy konkrét személy ellen) tett feljelentést. A T-Systems Magyarországnak - szigorú belső protokollja szerint - az általa fejlesztett rendszerek védelmében egy adott szintet elérő esemény esetében kötelessége ezt megtenni - írták, hozzátéve: ebben az esetben sem tehettek mást.

Ugyanakkor megjegyezték: "a BKK és a T-Systems Magyarország vezérigazgatói sajnálattal értesültek arról, hogy a gyanúsított egy fiatal diák, aki a médiában megjelent nyilatkozatai szerint jószándékkal járt el".

Korábban több ellenzéki párt is kifejezte felháborodását a BKK online jegyértékesítési rendszerével kapcsolatban. Pataki Márton, az Együtt budapesti elnöke az MTI-hez eljuttatott közleményében írta: a 24.hu arról számolt be, hogy gyanúsított lett az a 18 éves, aki figyelmeztette a BKK-t, hogy hiba van az online értékesítési
velemenyezd, 2017. július 21. péntek, 21:24
Lengyel bíróságok - A lengyel igazságügyi reformot bírálják a fő cseh igazságügyi intézmények vezetői
alkotmánybíróság, a legfelsőbb bíróság, a legfelsőbb közigazgatási bíróság elnökei, valamint a legfőbb államügyész és a cseh ombudsman írta alá.

"Az Országos Igazságszolgáltatási Tanácsról és abíróságok szervezetérőlelfogadott törvények, valamint az elfogadás előtt álló, a legfelsőbb bíróságról szóló törvény lehetővé teszia végrehajtó és a törvényhozó hatalom számára, hogy a bíróságokatmegfosszák függetlenségüktől, a kellemetlen bírákat pedig mandátumuktól. Ezáltalegyértelműtámadást jelentenek a demokratikus jogállam működésének alapjai ellen" - áll a közös nyilatkozatban, amelyet a cseh intézmények weboldalaikon hoztak nyilvánosságra.

Az öt legfőbb cseh igazságügyi vezető leszögezte: tudatában vannak a lengyel állam szuverenitásának, de nem tudnak hallgatni az olyan lépéseknél, amelyek a jogállam alapjait veszélyeztetik. Közös nyilatkozatuk ezért kapta a Nem hallgathatunk címet.

Pozsonyban a szlovák legfelsőbb bíróság szóvivője bírálta Varsót, míg az alkotmánybíróság elnöke nem kívánta
velemenyezd, 2017. július 21. péntek, 19:33
Tusványos - A nemzetpolitika és Fidesz-KDNP-kormányzás folytatása mellett foglaltak állást Kárpát-medencei magy
törvénytervezet beterjesztését halogatja.

Brenzovics László, a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség (KMKSZ) elnöke úgy vélekedett: az ukrajnai háborús helyzet és tömeges elvándorlás közepette a magyar közösség nem maradhat meg magyarként szülőföldjén a magyar kormány jelentős támogatása és a Kárpát-medencei magyarok szolidaritása nélkül.

Menyhárt József, a felvidéki Magyar Közösség Pártjának elnöke, Biró Zsolt, az erdélyi Magyar Polgári Párt elnöke, Jankovics Róbert a Horvátországi Magyarok Demokratikus Közösségének ügyvezető alelnöke és Horváth Ferenc, a Muravidéki Magyar Önkormányzati Nemzeti Közösség elnöke is köszönetet mondott az identitásmegőrzést segítő, a magyar közösségeket gazdaságilag is megerősítő anyaországi támogatásokért, rámutatva, hogy a nemzetpolitikában folytonosságot szeretnének.

Első ízben vett részt a szabadegyetemen már hagyománnyá vált nemzetpolitikai kerekasztalon a diaszpóra képviselője. Klement Kornél, a Nyugat-Európai Országos Magyar Szervezetek Szövetségnek
velemenyezd, 2017. július 21. péntek, 14:22
DK: Balog Zoltán kérjen bocsánatot a hazai és határon túli cigányságtól!
Oláh Lajos pénteki budapesti sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: Balog Zoltán azt mondta Tusnádfürdőn, a Fidesz még nem döntötte el, hogy erőforrásként vagy tehertételként gondol a határon túli magyar cigányságra. A miniszter arról is beszélt, hogy a kormány a határon túl szegregált oktatást akar, kirekesztve a cigány származású magyarokat a magyar iskolákból - tette hozzá.

A DK tudni akarja, hogy mit tervez a kormány, ha tehertételnek bélyegzi a határon túli cigányságot: nem engedi be őket a magyar iskolákba, esetleg táborokba zárja őket? - tette fel a kérdést a független képviselő.

A Demokratikus Koalíció szerint senkit sem lehet a származása alapján kirekeszteni az oktatásból. Az integrált oktatás a jövő, ha a cigány és nem cigány magyarok már az iskolában megtanulnak együttműködni, akkor a társadalomban is könnyebb lesz a békés együttélés - jelentette ki.
velemenyezd, 2017. július 21. péntek, 12:24
Három hónappal a választások előtt továbbra is az ANO mozgalom a legnépszerűbb
rendezik Csehországban.

Ha most lennének a választások, az Andrej Babis multimilliárdos vezette, a hárompárti kormánykoalíció részét képező mozgalom megkapná a szavazatok 29,3 százalékát - derült ki a Focus ügynökség országos felméréséből, amelynek eredményét pénteken közölte a prágai sajtó. A második helyen a szintén kormánykoalíciós Cseh Szociáldemokrata Párt végezne 16,4 százalékkal, míg a harmadik helyen az ellenzéki Cseh- és Morvaország Kommunista Pártja 11,8 százalékkal.

A Polgári Demokratikus Pártra a megkérdezettek 10,9 százaléka szavazna.Bekerülne még a parlamenti alsóházba a TOP 09 7,2 százalékkal, a szélsőjobboldali SPD 5,7 százalékkal és a Kalózpárt 5,2 százalékkal. Ez az első eset, hogy a Kalózpártot egy országos felmérés a parlamentbe mérte. A legkisebb kormánykoalíciós párt, a KDU-CSL támogatottsága 5,1 százalékos. Csehországban a parlamenti küszöb 5 százalék.

A voksoláson a megkérdezettek 62 százaléka venne részt. A Focuséhoz hasonló eredményeket mért két hete a STEM
velemenyezd, 2017. július 21. péntek, 11:41
Lengyel bíróságok - A Lengyelország és az unió közötti konfliktus megoldását reméli a cseh külügyminiszter
"Remélem, hogy Lengyelország megoldást talál a fennálló vitára, és megőrzi a legfontosabb demokratikus értékeket" - fogalmazott.

A lengyel parlament alsóháza (szejm) csütörtökön megszavazta a legfelsőbb bíróságról (SN) szóló törvényjavaslatot, amelyet korábban az ellenzék és az Európai Unió is élesen bírált. Egy másik törvény megszüntetné a 25 fős országos igazságszolgáltatási tanácsban helyet foglaló 15 bíró eddigi kinevezési rendjét, és átalakítaná magát a testületet is. A törvénytervezet egyebek mellett felmentené a törvényszék mostani tagjait, azok kivételével, akiket az igazságügyi miniszter kivonna ennek hatálya alól.

Az Európai Bizottság szerdán a reform felfüggesztésére szólította fel a lengyel kormányt, "súlyos aggodalmának" adva hangot amiatt, hogy a tervezett változtatások alááshatják a bírói függetlenséget. Mint közölték, megvizsgálták a lehetséges politikai és jogi lépéseket, és "szükség esetén cselekedni" fognak.

A cseh miniszter az APA osztrák hírügynökségnek adott
velemenyezd, 2017. július 20. csütörtök, 21:24
A tobzoskavadászat 150 százalékkal nőtt mintegy 40 év alatt
Az egyetemi kutatók és fajmegőrző szervezetek szakemberei közreműködésével, a Sussexi Egyetem vezetésével készült tanulmány szerint évente 2,7 millió tobzoskát fognak be Kamerun, a Közép-Afrikai Köztársaság, Egyenlítői Guinea, Gabon, a Kongói Demokratikus Köztársaság és a Kongói Köztársaság területén.

Természetvédelmi szakemberek már korábban kimutatták, hogy a vadon élő állatok közük a tobzoskák kereskedelme a legelterjedtebb a világon.

A közép-afrikai térséget illetően hasonló következtetésre jutott a nemzetközi kutatócsoport is, amely 14 afrikai ország 113 helyszínéről származó adatokat dolgozott fel.

A tobzoskákat húsukért és pikkelyeikért vadásszák, utóbbit a hagyományos gyógyászatban használják fel. Mivel Ázsiában a faj már majdnem a kihalás szélén áll, az afrikai tobzoskákat egyre inkább az ázsiai piacokra szállítják.

A Conservation Letters című tudományos folyóiratban megjelent tanulmány szerint a tobzoskák ára az afrikai piacokon jelentősen megnőtt az 1990-es évek óta, az
velemenyezd, 2017. július 20. csütörtök, 16:23
Szeptemberre halasztották a montenegrói puccskísérlet vádlottjai elleni pert
Szerda reggel a vádlottak védőügyvédje azt kérte, hogy zárják ki az ügyben eljáró ügyészt, mert az nyilvánosságra hozta az egyik ügyvéd és a védencek, valamint a kollégáik beszélgetéseinek átiratát, ami befolyásolhatja az ügy menetét, továbbá azzal vádolta meg Milivoje Katnic különleges ügyészt, hogy elfogult a vádlottakkal szemben. Az eljárást elnapolták mindaddig, amíg az állami főügyész döntést nem hoz a kérelemről. Erre azonban nem sokat kellett várni, Ivica Stankovic főügyész ugyanis már szerdán este közölte: megalapozatlannak tartja a védelem kérését, ezért folytatódhat a per. Csütörtök délelőtt viszont az ügyvédek újabb halasztást kértek, mert szerintük nem voltak meg a kellő feltételek a tárgyalás folytatásához.

A védők azt is kérték, hogy a bíróság állapítsa meg, voltak-e lehallgatások, illetve hogyan jutott Milivoje Katnic az ügyvédek beszélgetéseinek leiratához, emellett ismét az ügyész kizárását követelték. A felmerült kérdések miatt a bíróság elnöke szeptemberre halasztotta a
velemenyezd, 2017. július 20. csütörtök, 11:32
Képek, videók
demokratikusan tévézni
magdaseppa
2008. augusztus 24. vasárnap, 08:02
közösségi munka
orban47
2017. július 16. vasárnap, 22:55
Teliholdas közösségi hely
hatibacsi
2017. június 05. hétfő, 16:16
kozossegi-oldal-pc.jpg
lenke1964
2016. március 15. kedd, 14:36
Witten Közösségi ház 002.
eva_gyulai
2015. június 13. szombat, 17:15
közösségi oldal.jpg
yvett789
2015. január 11. vasárnap, 18:38
közösségi ház
erzsikepuskas
2013. december 15. vasárnap, 10:01
Eger Közösségi Ház
sundemax
2012. július 22. vasárnap, 08:37
Maori közösségi ház
andomanyi
2012. március 22. csütörtök, 10:17
közösségi tér Miskolcon
irmus
2011. április 27. szerda, 18:34
Önjelölt vacsora
dnemethk
2009. február 24. kedd, 10:09
Ha az életben nem találko
kkm
2017. március 16. csütörtök, 08:28
Az eletben....
borigit
2016. június 21. kedd, 10:58
Az életben
sanci81
2016. május 30. hétfő, 16:31
Az életben.....jpg
pacsakute
2015. szeptember 05. szombat, 21:24
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.