Regisztráció  Belépés
2018. január 22. hétfő | 4. hét | 22. nap | 09:21 | Vince, Artúr
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Hány embert kell kimarni egy közösségi oldalról, hogy demokratikus legyen?
Értem én, hogy agyalágyult vagyok.....Jól is esik ezt hallani egy önjelölt Nobel-díjastól.... Biztos lesz aki hatba vereget és igazat ad neked....Akár az én sértegetésem kapcsán...Akár másén.... de azért óvatos legyél, ha a való életben tesztelni kell a kapcsolataidat.... In live.....Tudod....:D

Nos az életben sem utálnak többen mint itt, viszont több baráti tenyérrel pacsizok naponta.... Még multi környezetben is úgy érzem, hogy több a szeretet, mint negatív érzés..... Még az sem biztos, hogy egy követ fújunk a politikában....:D

Értem én, hogy te okosabb vagy mindenkinél....ezért úgy érzed, hogy az a demokrácia, ha lehülyézhetsz mindenkit....Szerintem az lesz az igazi demokrácia, ha az okosak fel akarják emelni a gyengébbeket és nem sárba taposni, vagy lehülyézni....

Bár magamat nem sorolom a gyengék közé, ahogy azokat sem, akik nem vállalták fel ezt a stílust, amit te berondítottál ide, de azért a tükröt még mindig felajánlom neked....

Tudod az én kis parasztlakomban több helyen is van tükör....bele szoktam nézni néha.... Hasznos, mert nem mindig szeretem magamat, vagy amit éppen csinálok....De több dologra megtanít a tükör.... Ráadásul majdnem olyan kegyetlen, mint a fénykép....Megmutatja azt, hogy ki is vagy te valójában.... Csak egy dolgot kell megtanulni....Olvasni a tükörben és őszintén bevállalni, amit ott láttál....Na ehhez viszont valódi bátorság kell....Nem lehet szavakkal elkenni a valót, mert ha magaddal is olyan bosztohó módjára bánsz, ahogy velünk, akkor előbb utóbb magaddal is bajod lesz....
hatibacsi, 2017. július 17. hétfő, 14:40
Címkék: közösségi oldalról, önjelölt Nobel-díjastól, való életben, követ fújunk, igazi demokrácia, gyengék közé,
Kommentek
Mi a célja ezen a fórum színvonalát a pöcegödörbe terelni?
Róka, te valamit nem értesz....Aki demokrata, az minden oldalon demokrata...:D

Olyan nincs, hogy egyik helyen letolvajozom, úgy általában a cigányokat, majd a másik oldalon eljátszom a nagy liberálisan demokratikus elmét, aki mindenek felett áll....

Én ezt nem minősíteni szeretném, csak felhívom rá a híveid figyelmét, hogy kivel árulnak egy gyékényen....
hatibacsi, 2018. január 21. vasárnap, 07:53
2018. évi történelmi évfordulók 01.17.
férfi kézilabda-Európa-bajnokság nyitónapján - a C csoport második mérkőzésén - a magyar együttes 35‑28-ra veri Spanyolországot.
Egyéb események

1914 - Az Osztrák-Magyar Monarchia vízre bocsátja a Szent István csatahajót.
1957 - Bevezetik a lottót Magyarországon.
1995 - A Richter-skála szerinti 7,3-es erősségű földrengés rázza meg Kóbe városát és környékét Japánban, több mint 6400 ember halálát és 300 000 ember otthonának pusztulását okozva.
2002 - Kitör a Kongói Demokratikus Köztársaság területén található Nyiragongo vulkán, körülbelül 400 000 embert kell kitelepíteni.
2007 - A Kyrill nevű orkán 225 kilométeres óránkénti széllel eléri Európát és súlyos károkat okoz az Északi-tenger partvidékén, illetve egész Közép-Európában.
2008 - A British Airways légitársaság Pekingből Londonba tartó Boeing 777-es járata kényszerleszállást hajt végre Heathrow repülőtéren, jóval a leszállópálya előtt.

Születések
1463 - III. Frigyes szász választófejedelem (
skorpiolilike, 2018. január 18. csütörtök, 15:41
2018. évi történelmi évfordulók 01. 17.
- a C csoport második mérkőzésén - a magyar együttes 35‑28-ra veri Spanyolországot.
Egyéb események[szerkesztés]
1914 - Az Osztrák-Magyar Monarchia vízre bocsátja a Szent István csatahajót.
1957 - Bevezetik a lottót Magyarországon.
1995 - A Richter-skála szerinti 7,3-es erősségű földrengés rázza meg Kóbe városát és környékét Japánban, több mint 6400 ember halálát és 300 000 ember otthonának pusztulását okozva.
2002 - Kitör a Kongói Demokratikus Köztársaság területén található Nyiragongo vulkán, körülbelül 400 000 embert kell kitelepíteni.
2007 - A Kyrill nevű orkán 225 kilométeres óránkénti széllel eléri Európát és súlyos károkat okoz az Északi-tenger partvidékén, illetve egész Közép-Európában.
2008 - A British Airways légitársaság Pekingből Londonba tartó Boeing 777-es járata kényszerleszállást hajt végre Heathrow repülőtéren, jóval a leszállópálya előtt.
Születések[szerkesztés]
1463 - III. Frigyes szász
ametiszt54, 2018. január 18. csütörtök, 15:35
Mikor fogják Európában betiltani a déli harangszót?
Mellesleg a harangszó betiltására a demokratikus :D nyugaton kezdtek kísérletet...

Nem értem ez miért nem zavarja a fékekért és ellensúlyokért aggódókat....:D
hatibacsi, 2018. január 18. csütörtök, 07:51
Brexit - Jóváhagyta a londoni alsóház a brit EU-tagságról szóló törvény visszavonási tervezetét
A brit EU-tagság megszűnésének jogszabályi kereteit megteremtő, átfogó törvénytervezetet tavaly júliusban ismertette hivatalosan a Konzervatív Párt vezette kisebbségi brit kormány - az előterjesztés e parlamenti aktusa volt az első olvasati szakasz -, és az alsóház a második olvasatként megtartott kétnapos általános vita után, szeptember 12-én 326-290 arányban elviekben jóváhagyta.

A tervezet részletes, harmadik olvasatbeli vitája november közepén kezdődött: az alsóházi törvényhozók azóta gyakorlatilag betűről betűre újból megvizsgálták a beterjesztést, és szerda este 324-295 arányban elfogadták.

A Lordok Házának számos tagja ugyanakkor ellenzi Nagy-Britannia kilépését az Európai Unióból, és bár a nem választott tagokból álló felső kamara nem akadályozhatja meg a Brexit-folyamatot, a visszavonási törvénytervezethez tetszőleges számú módosítást csatolhat - ez jó eséllyel meg is történik -, és ebben az esetben a tervezet ismét az alsóház elé kerül a főrendi ház módosításainak
velemenyezd, 2018. január 17. szerda, 22:15
EP: az orosz befolyásolás komoly veszély az EU számára
Elmondták:az EP már 2016-ban figyelmeztetett arra, hogy a Krím-félsziget megszállása óta a Kreml felerősítette az EU-ellenes információs hadviselést és Donbass-nál hibrid háborút folytat.

Az orosz kormány az eszközök széles skáláját, így agytrösztöket, többnyelvű TV-állomásokat (Russia Today), fiktív hírügynökségeket és multimédia-szolgáltatásokat (Szputnyik), valamint a közösségi médiát és internetes trollokat használ a demokratikus értékek megkérdőjelezésére és Európa megosztására.

A képviselők szerint fel kell ismerni a jelenséget és az unión belül meg kell osztani az erre vonatkozó tagállami ismereteket. Fejleszteni kell az álhírekre, az orosz propagandára vonatkozó anyagi és humánerőforrásokat. Együtt kell működni a NATO-val és ez prioritást kell, hogy élvezzen az EU és Washington közötti kapcsolatok terén is.

Az EP Krím-félsziget megszállása óta figyelmeztet, ugyanis Oroszország különféle csatornákon keresztül minden szerközzel gyengíteni akarja az EU összetartását, számos
velemenyezd, 2018. január 17. szerda, 18:14
Tudose-nyilatkozat - Iohannis passzivitását sérelmezik egy sepsiszentgyörgyi tüntetés résztvevői
nyomán. Példaként többek között az 1990-es marosvásárhelyi etnikai indíttatású összecsapást megelőző sajtókampányt említették.

"Látjuk mindannyian, hogy a politikai válságok sora nem helyettesíti be a sikerélményeket, amelyre a románoknak szükségük lenne a gyulafehérvári nagygyűlés száz éves évfordulóján. Önre rendkívüli szerep hárul, hogy ezek a frusztrációk ne alakuljanak a nemzeti gyűlölet megnyilvánulásává" - áll a petícióban.

A tüntetés résztvevői szerint a romániai társadalom alapvető, demokratikus értékeihez való ragaszkodásukat jelzi, hogy elkötelezettek Székelyföld autonómiája mellett.

Gazda Zoltán, a Háromszéki Székely Tanács elnöke a magyar közmédiának elmondta, hogy a petíciót az államfőnek, a kormánynak, a román parlament két házának, valamint a bukaresti külképviseleteknek is elküldik.

A Realitatea hírtelevízió által múlt szerdán telefonon kérdezett Mihai Tudose akkori miniszterelnök egy zászlóállítási kísérletre adott válaszával példázta, hogy miként viszonyul a magyar
velemenyezd, 2018. január 17. szerda, 17:14
Az Európai Bizottság oktatási csomagot mutatott be a társadalmi egyenlőtlenségek csökkentése érdekében
A magyar biztos elmondta: a javasolt ajánlás fő célja a versenyképesség fenntartása egy egységesebb, erősebb és demokratikusabb Európa megteremtése érdekében. A célok között szerepel továbbá a kulcskompetenciák - például az írni, olvasni tudás, a nyelvtudás, az állampolgári ismeretek, a digitális készségek - fejlesztésének egész életen át tartó javítása az oktatási rendszerekben, életkortól függetlenül mindenki számára, valamint iránymutatás a tagállamoknak arra vonatkozóan, hogy hogyan valósítsák meg e célokat. Fontos, hogy mindenkit a lehető legjobban felkészítsenek a munkaerőpiacok változásaira, a mindinkább sokszínűbbé, mobillá, digitálissá és globálissá váló társadalmakban elvárt aktív polgári szerepvállalásra. Az ajánlás e célból külön hangsúlyt helyez a vállalkozói ismeretekre és az újító szellem kialakítására - húzta alá Navracsics Tibor.

A bizottsági tájékoztatás szerint a digitális oktatást célzó cselekvési terv számos kezdeményezést vázol fel a digitális változásokhoz való alkalmazkodás
velemenyezd, 2018. január 17. szerda, 15:04
Képek, videók
demokratikusan tévézni
magdaseppa
2008. augusztus 24. vasárnap, 08:02
közösségi munka
orban47
2017. július 16. vasárnap, 22:55
Teliholdas közösségi hely
hatibacsi
2017. június 05. hétfő, 16:16
kozossegi-oldal-pc.jpg
lenke1964
2016. március 15. kedd, 14:36
Witten Közösségi ház 002.
eva_gyulai
2015. június 13. szombat, 17:15
közösségi oldal.jpg
yvett789
2015. január 11. vasárnap, 18:38
közösségi ház
erzsikepuskas
2013. december 15. vasárnap, 10:01
Eger Közösségi Ház
sundemax
2012. július 22. vasárnap, 08:37
Maori közösségi ház
andomanyi
2012. március 22. csütörtök, 10:17
közösségi tér Miskolcon
irmus
2011. április 27. szerda, 18:34
Önjelölt vacsora
dnemethk
2009. február 24. kedd, 10:09
Az életben a legjobb taná
sanci81
2017. augusztus 16. szerda, 16:58
Ha az életben nem találko
kkm
2017. március 16. csütörtök, 08:28
Az eletben....
borigit
2016. június 21. kedd, 10:58
Az életben
sanci81
2016. május 30. hétfő, 16:31
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.