Regisztráció  Belépés
2017. november 20. hétfő | 47. hét | 324. nap | 03:02 | Jolán
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Hány embert kell kimarni egy közösségi oldalról, hogy demokratikus legyen?
Értem én, hogy agyalágyult vagyok.....Jól is esik ezt hallani egy önjelölt Nobel-díjastól.... Biztos lesz aki hatba vereget és igazat ad neked....Akár az én sértegetésem kapcsán...Akár másén.... de azért óvatos legyél, ha a való életben tesztelni kell a kapcsolataidat.... In live.....Tudod....:D

Nos az életben sem utálnak többen mint itt, viszont több baráti tenyérrel pacsizok naponta.... Még multi környezetben is úgy érzem, hogy több a szeretet, mint negatív érzés..... Még az sem biztos, hogy egy követ fújunk a politikában....:D

Értem én, hogy te okosabb vagy mindenkinél....ezért úgy érzed, hogy az a demokrácia, ha lehülyézhetsz mindenkit....Szerintem az lesz az igazi demokrácia, ha az okosak fel akarják emelni a gyengébbeket és nem sárba taposni, vagy lehülyézni....

Bár magamat nem sorolom a gyengék közé, ahogy azokat sem, akik nem vállalták fel ezt a stílust, amit te berondítottál ide, de azért a tükröt még mindig felajánlom neked....

Tudod az én kis parasztlakomban több helyen is van tükör....bele szoktam nézni néha.... Hasznos, mert nem mindig szeretem magamat, vagy amit éppen csinálok....De több dologra megtanít a tükör.... Ráadásul majdnem olyan kegyetlen, mint a fénykép....Megmutatja azt, hogy ki is vagy te valójában.... Csak egy dolgot kell megtanulni....Olvasni a tükörben és őszintén bevállalni, amit ott láttál....Na ehhez viszont valódi bátorság kell....Nem lehet szavakkal elkenni a valót, mert ha magaddal is olyan bosztohó módjára bánsz, ahogy velünk, akkor előbb utóbb magaddal is bajod lesz....
hatibacsi, 2017. július 17. hétfő, 14:40
Címkék: közösségi oldalról, önjelölt Nobel-díjastól, való életben, követ fújunk, igazi demokrácia, gyengék közé,
Kommentek
Távozik jövőre a Sinn Féin éléről Gerry Adams
Gerry Adams, aki 1983 óta áll az Észak-Írországi brit fennhatóság ellen küzdő radikális mozgalom élén, szombat este, a párt Dublinban rendezett éves kongresszusán jelentette be, hogy 2018-ban nem indul az írországi és az észak-írországi parlamentben egyaránt jelen lévő Sinn Féin elnöki tisztségéért.

Adams, aki Belfastban született, és jövőre 70 éves lesz, a Sinn Féin szombati kongresszusán közölte: a vezetőknek tudniuk kell, hogy mikor jött el a váltás ideje. Hozzátette: az ő esetében ez az idő most érkezett el.

A Sinn Féin az általánosan elfogadott hatósági álláspont szerint a brit fennhatóság ellen egykor fegyverrel küzdő Ír Köztársasági Hadsereg (IRA) politikai szárnyaként működött a katolikus milícia csaknem három évtizedes britellenes terrorhadjárata idején, de Adams ezt soha nem ismerte el, és azt sem, hogy ő valaha az IRA tagja lett volna.

Gerry Adams személyében rövid időn belül az észak-írországi republikánus mozgalom második történelmi vezető figurája távozik.

Márciusban
velemenyezd, 2017. november 19. vasárnap, 07:03
Az együttműködés fontosságát hangoztatták az ellenzéki pártvezetők
A Változást és Igazságot 2018-ban című rendezvényen az ellenzéki politikusok azt követően fejtették ki véleményüket, hogy előttük civil képviselők és aktivisták beszéltek többek között a választási rendszerről, a sajtószabadságról, az oktatásról, az egészségügyről, a lakhatási viszonyokról és a jogállamiságról.

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke hangoztatta: a különféle pártok programjai, beleértve az MSZP-ét is, "pokolian közel vannak egymáshoz", és ahhoz, amit a civilek, illetve az aktivisták szorgalmaznak. A következő hetekben az MSZP, a DK, az Együtt és a Párbeszéd meg fog állapodni - jelentette ki a DK elnöke. Utána azt kell kérdezni a többiektől, akik ezen az egyezményen kívül maradtak, hogy "akartok-e, tudtok-e csatlakozni" - tette hozzá. A legfontosabb célnak Gyurcsány Ferenc azt nevezte, hogy 2018 tavaszán törjék meg a jelenlegi kormánypárt legyőzhetetlenségének a mítoszát, így lehet egy parlamentünk, ahol senkinek sincs többsége, majd egy újabb választást, amelyen
velemenyezd, 2017. november 18. szombat, 19:03
A kormányszóvivő lett az elnöki párt vezetője Franciaországban
bírálták a párton belüli döntéshozatali folyamat átláthatatlanságát.

"A tagság figyelembe vételének hiányát már május-júniusban megtapasztalhattuk a nemzetgyűlési választások jelöltállításakor, ami a tagok konzultációja nélkül történt. Ez a gyakorlat a régimódi politizálására emlékeztet" - mondta a kongresszuson Emmanuel Drouin képviselő, a tiltakozó száz tag egyike.

Julien Denormandie államtitkár felszólalásában visszautasította a demokráciahiányról szóló bírálatokat, szerinte "nagyon demokratikusan" működik az elnöki mozgalom. A kormánytag arra utalt, hogy a kongresszuson, azaz az LREM országos tanácsának ülésén a küldöttek negyede olyan egyszerű párttag, aki sorshúzás alapján kapott jogot a részvételre és a szavazásra.

A baloldali kötődésű Castaner kinevezése a kormánypárt élére azért jelenthet előnyt az államfő számára, mert a kormánypolitikát a közvélemény és az elemzők is inkább jobboldalinak tartják annak ellenére, hogy Emmanuel Macron a bal- és jobboldali megosztottságot meghaladó
velemenyezd, 2017. november 18. szombat, 18:02
Fidesz: Gyurcsány Ferenc be akarja telepíteni a migránsokat
A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva közölte szombaton az MTI-vel, hogy Gyurcsány Ferenc Salgótarjánban országos választási programbemutató nagyrendezvényén elszámoltatást, szabad közoktatást, a társadalombiztosítás helyreállítását, nyugdíjkorrekciót, és olyan országot ígért, amely sokaknak reményt ad.

A Fidesz szerint a Demokratikus Koalíció vezetőjének szándékát a migránsok beengedésére bizonyítja az, hogy az Európai Parlament csütörtöki szavazásán Niedermüller Péter és Molnár Csaba európai parlamenti képviselők, DK-s politikusok megszavazták a kötelező felső korlát nélküli kvótát.
velemenyezd, 2017. november 18. szombat, 17:02
Hát tényleg így állunk? Három éve maradt az emberiségnek...?
Nem messze Goma városától a Demokratikus Kongó területén van a Nyiragongo vulkán ami utoljára 2011-ben tört ki! Egy 2005-ben kivitelezett mérés alapján ez a vulkán a kráterein keresztül nem csak folyékony lávát de 70.000 tonna kéndioxidot is kiköp NAPONTA, am megfelel kb, a a napi, összeurópai szennyezésnek. Akkor most mi legyen?
http://www.vulkane.net/vulkane/a-z/nyiragongo/images/karte-nyirago ngo.jpg
https://www.nationalgeographic.com/content/dam/adventure/photos/20 17/stories/hiking-Mount-Nyiragongo-volcano/Nyiragongo-Volcano-Cong o.jpg
https://volcano.si.edu/volcanoes/region02/africa_c/nyiragon/223030 _BGVN_056.jpg
decotext, 2017. november 18. szombat, 16:56
A kárpátaljai magyar férfiak 73 évvel ezelőtti elhurcolására emlékeztek Szolyván
Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség (KMKSZ) alelnöke, a Kárpátalja megyei tanács (közgyűlés) első elnökhelyettese a 73 évvel ezelőtt elhurcolt ártatlan kárpátaljai magyar férfiak és németek szenvedéseit felidézve arra emlékeztetett, hogy velük szemben a szovjet hatóságok a kollektív bűnösség elvét alkalmazták. Rossz jelnek nevezte, hogy a magát jogállamnak deklaráló Ukrajna ma az új oktatási törvény elfogadásával jogtiprást követ el. "Mi, kárpátaljai magyarok azt követeljük, hogy Ukrajna legyen demokratikus jogállam, biztosítsa a nemzetiségi kisebbségek jelenleg meglévő jogait"- hangsúlyozta a többi között.Hennagyij Moszkal, Kárpátalja kormányzója sajnálatos tragédiának nevezte az 1944 novemberében a kárpátaljai magyarokkal és németekkel történt igazságtalanságot. Az ártatlan áldozatok emlékét örökre meg kell őrizni - mondta. Emlékeztetett arra, hogy Kárpátalján évszázadok óta békében élnek együtt a különböző nemzetiségek, s ezt a békét meg kell őrizni, mert csak közösen építhető a
velemenyezd, 2017. november 18. szombat, 16:02
Elszámoltatást, nyugdíjkorrekciót, szabad iskolákat ígért Gyurcsány Ferenc Salgótarjánban
A Demokratikus Koalíció (DK) országos választási programbemutató nagyrendezvényén, a zsúfolásig megtelt József Attila Művelődési- és Konferenciaközpont színháztermében felállva, vastapssal köszöntötték mintegy hatszázan az ötödikként felszólaló elnököt, Gyurcsány Ferencet.

A volt miniszterelnök beszélt arról, hogy a bűn a rendszer építő eleme lett, "bűntől működik a nemzeti összezárás rendszere".

Függetlenné kell tenni az ügyészséget, a bíróságot, vissza kell venni a maffiaállam vezetőitől és kiszolgálóitól az ellopott közvagyont, fel kell mondani az oligarchákkal kötött földbérleti szerződéseket, és a visszavett közvagyonból legalább részben kárpótolni kell az Orbán-kormány által meghurcolt sok-sok ezer embert, mert nem maradhat sem büntetés, sem kárpótlás nélkül mindaz, amit az elmúlt hét évben elkövettek - hangsúlyozta Gyurcsány Ferenc.

A DK elnöke azt ígérte: összehozzák Magyarországot, hogy a haza, a nemzet sokak, mindannyiuk reménysége, a felemelkedés országa legyen.

Mint
velemenyezd, 2017. november 18. szombat, 15:42
Miért nem áll érdekében a világhatalomnak védelmet nyújtani?
..."gyilkolászás" ≠ kiirtással!
● Hellaszban, MIKOR irtottak ki népeket, népcsoportokat, vagy akár csak társadalmi csoportokat?! - MIKOR?... (Különben is, az ókori Hellaszban, CSAK ATHÉN VÁROSÁLLÁMÁBAN volt ,,demokrácia" - egy ideig...)
● Ismétlem: demokratikus keretek között NEM SZOKÁS kiirtani, senkit se!
● Aki demokratikus körülmények között bármely' embercsoport KIIRTÁSÁT szorgalmazza, AZ ELMEBETEG!...
foxworkinspace, 2017. november 17. péntek, 22:40
Képek, videók
demokratikusan tévézni
magdaseppa
2008. augusztus 24. vasárnap, 08:02
közösségi munka
orban47
2017. július 16. vasárnap, 22:55
Teliholdas közösségi hely
hatibacsi
2017. június 05. hétfő, 16:16
kozossegi-oldal-pc.jpg
lenke1964
2016. március 15. kedd, 14:36
Witten Közösségi ház 002.
eva_gyulai
2015. június 13. szombat, 17:15
közösségi oldal.jpg
yvett789
2015. január 11. vasárnap, 18:38
közösségi ház
erzsikepuskas
2013. december 15. vasárnap, 10:01
Eger Közösségi Ház
sundemax
2012. július 22. vasárnap, 08:37
Maori közösségi ház
andomanyi
2012. március 22. csütörtök, 10:17
közösségi tér Miskolcon
irmus
2011. április 27. szerda, 18:34
Önjelölt vacsora
dnemethk
2009. február 24. kedd, 10:09
Az életben a legjobb taná
sanci81
2017. augusztus 16. szerda, 16:58
Ha az életben nem találko
kkm
2017. március 16. csütörtök, 08:28
Az eletben....
borigit
2016. június 21. kedd, 10:58
Az életben
sanci81
2016. május 30. hétfő, 16:31
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.