Regisztráció  Belépés
2018. január 19. péntek | 3. hét | 19. nap | 10:38 | Sára, Márió
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Unokáink !!!!!
Ahogyan Őket nézzük , (...) az olyan, mint mikor elvonulnak a felhők ,felragyog a Nap .
(Kárpáti Éva )

eva0817, 2018. január 10. szerda, 18:44
Címkék: Ahogyan Őket, Kárpáti Éva, elvonulnak, felragyog, unokáink, kárpáti,
Kommentek
Spurgeon: Mindvégig szeret
13,1). Egyesek úgy beszélnek a kegyelemben lételről és az abból való kiesésről, mintha mezei nyulak lennénk, akik üregeikből ki- és be futkosnak; pedig nem így van ez. Az Úr szeretete ennél sokkal maradandóbb és mélyebb szeretet.

Ő öröktől fogva kiválasztott minket és mindörökké szeretni fog bennünket. Úgy szeretett, hogy meghalt értünk, és mi bizonyosak lehetünk afelől, hogy szeretete soha el nem fogy. Dicsősége úgy összefonódik a hívők megmentésével, hogy soha többé nem vetheti el őket, ahogyan, mint a dicsőség királya, nem vetheti el tulajdon királyi palástját sem. Nem! Az Úr Jézus, mint a mi főnk, soha el nem veti tagjait, mint Vőlegény, soha el nem taszítja menyasszonyát.

Azt hitted, téged elvetett? Miért gondoltál ilyen gonoszat az Úrról, aki eljegyzett magának téged? Vesd el az efféle gondolatokat, és soha ne engedd, hogy befészkeljék magukat a szívedbe! "Az Isten nem vetette el az ő népét, amelyet előbb kiválasztott" (Róm 11,2).

"Gyűlölöm azt, aki
ronix, 2018. január 14. vasárnap, 19:02
Cserhát Művész Kör bemutatkozó estje
Nagyon sok kiállítást nézek, és sok technikát ki is próbálok. Nézem az anyagokat, mit és hogyan lehet felhasználni. Ez nem mindig sikerül úgy, ahogy szeretném, de ha igen, akkor az nagyon boldoggá tesz!

A kiállítás-megnyitó Erdős Anna író, költő könyveinek bemutatásával zárult. A művésznő, aki foglalkozása szerint automatikai villamos mérnök sokat mesélt a közönségnek pályafutásáról, elért érdemeiről és megélt történeteiről.

Munkásságát nem is lehetne rövidebben összefoglalni, mint ahogyan a Cserhát Művész Kör oldalán összegyűjtve megtalálható:

Tagja vagyok :

MINSZ EGER Írószövetségnek.
Batsányi Cserhát Művész Körnek Budapest
Művészbarátok Egyesületének Budapest
Tallós P. István Művész Egyesületnek Mosonmagyaróvár
Egyetemes Béke Szövetségnek

Verseim megjelennek több lapban,valamint irodalmi lapokban:Délibáb,Kláris, Szárnyaló Képzelet,Művészet és Barátai, Jánossomorjai Napló, Aranypor,Újjászületés
cserhat3, 2018. január 12. péntek, 12:58
Az ostobaságról
amely abból ered, hogy az embereket bizonyos körülmények között ostobává teszik, illetve az emberek hagyják magukat ostobává tenni. Azt is megfigyelhetjük, hogy társtalan vagy magányos emberek ritkábban mutatják ezt a defektust, mint a társasági életre hajló - vagy arra kárhoztatott - emberek és embercsoportok. Ilyenfomán az ostobaság talán nem is annyira lélektani, mint inkább társadalmi problémának tűnik. Az ostobaság bizonyos külső tényezők lelki kísérőjelensége, sajátos formája annak, ahogyan bizonyos történelmi körülmények az emberekre hatnak. Ha jobban megnézzük, kitűnik, hogy a külső hatalom mindenféle nagy erejű kibontakozása - legyen az akár politikai, akár vallási hatalom - az emberek nagy részét ostobasággal sújtja. Ez valóságos társadalmi-lélektani törvényszerűségnek tűnik. Ahhoz, hogy az egyik ember hatalmas legyen, a másik ember ostobaságára van szükség. Nem az történik, hogy az ember bizonyos - mondjuk intellektuális - képességei hirtelen elsatnyulnak vagy
kalmanpiroska, 2018. január 09. kedd, 12:52
Az amerikai kormány határidőt szabott 200 ezer salvadorinak az ország elhagyására vagy helyzete legalizálására
Washington már korábban megszüntette a Haitiból és Nicaraguából érkezettek tízezreinek az átmeneti védett státuszát. A közép-amerikai országokból természeti katasztrófa elől menekülőknek adták meg ezt a különleges engedélyt.

Az Egyesült Államok elhagyásának időpontjaként megjelölt dátumot indokolva abelbiztonsági minisztérium közleménye hangsúlyozza: a különleges védelmi státusz azért nem szűnik meg 2019. szeptember 9-e előtt, hogy az érintettek nyugodt körülmények között rendezhessék sorsukat, ahogyan a dokumentum fogalmaz: "az átmenet rendezett legyen". A közlemény ugyanakkor leszögezi: "a 2001-be történt földrengések okozta körülmények ne állnak fenn többé... a jelenlegi TPS-státusznak véget kell vetni".

Az említett különleges státuszt élvező salvadoriak elsöprő többsége a kaliforniai Los Angelesben, a texasi Houstonban és New Yorkban él, 10 százalékuk - a Migrációs Tanulmányok Intézetének adatai szerint - amerikai állampolgárral kötött házasságot.

Az átmeneti védett státuszt 1990-ben
velemenyezd, 2018. január 08. hétfő, 21:23
Tanmesék - igényeseknek
rendelőben tettem-vettem, figyeltem, milyen türelmetlenül néz percenként az órájára.

Idő közben arra gondoltam, megtehetném, hogy leveszem a kötését, és megnézném, miről van szó.

A seb nem tűnt olyan súlyosnak. Eldöntöttem hát, hogy fertőtlenítem, és egy kis beszélgetésbe elegyedtem az öregúrral. Megkérdeztem, hogy mennyire fontos a találkozója, és hogy nem szeretné-e mégis megvárni az orvost a seb kezelésével. Ő azt válaszolta, hogy feltétlenül az idősek otthonába kell menjen, ahogyan évek óta mindig teszi, hogy reggelizzen a feleségével.

Udvariasan, a felesége egészsége felől érdeklődtem, mire kedvesen elmesélte, hogy Alzheimer kóros felesége 7 éve él az idősek otthonában. Gondolva, hogy a feleség, egy tiszta pillanatában esetleg felizgatná magát az ő késése miatt, siettem, hogy kezeljem a sebét, de az idős úr elmagyarázta, hogy 5 éve nem ismeri fel... Akkor csodálkozva megkérdeztem:

- "És Ön minden reggel elmegy, hogy együtt reggelizzenek?"

Egy édes
menusgabor, 2018. január 08. hétfő, 18:00
Az indigó gyermek
Az indigó gyermek, aki még a tudósokat is megdöbbentette!
Neptunusz

Boris Kipriyanovich, vagy ahogyan a családja szólítja, Boriszka, 1996. január 11-én született, jelenleg az oroszországi Volgográd régióhoz tartozó Zhirinovsk nevű városban él. Édesanyja bőrgyógyász, apja tartalékos katona.

Az indigó gyermek, aki még a tudósokat is megdöbbentette!

A kis Borisz már csecsemőkora óta feltűnést keltett. Sőt, már a születésekor is valami “furcsa" volt tapasztalható, hiszen az édesanya beszámolója szerint nem voltak fájdalmai, úgy hozta világra kisfiát, aki nagyon ritkán sírt, és sosem volt beteg. Már 15 napos korában tartani tudta a fejét, ami más babának csak több hónap után sikerül. Négy hónapos volt, mikor kimondta az első szót, ami a “baba" volt, hét hónaposan megalkotta első mondatát: “Kérek egy szöget", mondta, miután meglátta a falban lévő szöget.

Alig múlt másfél éves, Boriszka már képes volt folyékonyan elolvasni
horvathnemagdi, 2018. január 06. szombat, 17:29
Hány európainak kell meghalnia békeidőben, hogy meg értsük a valót?
A szar kupac, pont ugyan olyan az udvar közepén, mint a migráns Európában...Nem oda való...

A Fidesz bagázs, ahogyan te nevezed az egyetlen Európában, aki időben cselekedett, és azt amit kellett...

A kérdés kapcsán nem őket illeti vád, hanem a Soros elvtelen segg nyalóit....Amúgy tudod, melyik Júdásnak mennyi apró jár? Rohadtul érdekelne, mennyit lehet az elvtelen támogatással keresni.... Igaz ettől még a Havas is ideges lett, amikor valaki élő adásban elkottyintotta, az akkori tarifát... igaz, akkor még őt tanár úrnak szólították egyesek....Amit én annak idején szóvá is tettem...:D Igaz arra nem gondoltam, hogy mi az okítása valódi tárgya....:D
hatibacsi, 2018. január 06. szombat, 09:23
Képek, videók
Ahogyan mindenkor,.jpg
katalin_53
2017. december 30. szombat, 18:57
Úgy, ahogyan te, Atyám,.j
katalin_53
2017. augusztus 04. péntek, 08:08
Hát ahogyan a csodák jönn
chillik
2016. szeptember 09. péntek, 05:31
Mint ahogyan ez a szentek
katalin_53
2016. július 03. vasárnap, 17:05
Ahogyan az anya vigasztal
katalin_53
2016. június 10. péntek, 09:58
?És ahogyan Mózes felemel
katalin_53
2016. május 23. hétfő, 18:01
Ahogyan a víz....jpg
pacsakute
2013. február 15. péntek, 07:25
ahogyanvan1.jpg
skorpiolilike
2010. június 19. szombat, 09:41
Ahogyan a viz.jpg
cserkata
2010. március 18. csütörtök, 08:32
Ahogyanavz.jpg
magdi06
2010. február 27. szombat, 07:17
Ahogyan van szemetek,
jakabgasparne
2009. december 04. péntek, 09:03
Ahogyan.......bmp
bongyi53
2009. május 16. szombat, 09:26
kárpáti éva kertje.jpg
sarkadykati
2013. augusztus 10. szombat, 06:27
Kárpáti Évától
sarkadykati
2013. május 16. csütörtök, 09:45
ötlet Kárpáti Évától
sarkadykati
2012. november 21. szerda, 09:26
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.