Regisztráció  Belépés
2018. április 21. szombat | 16. hét | 111. nap | 11:47 | Konrád
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Unokáink !!!!!
Ahogyan Őket nézzük , (...) az olyan, mint mikor elvonulnak a felhők ,felragyog a Nap .
(Kárpáti Éva )

eva0817, 2018. január 10. szerda, 18:44
Címkék: Ahogyan Őket, Kárpáti Éva, elvonulnak, felragyog, unokáink, kárpáti,
Kommentek
Sakk. Nem tartjátok rasszista szabálynak?
jelentette.De része volt a politikai véráldozásnak a domino, a go japán táblajáték, a generális kártyája Oroszországnak mozgatott figurákkal, futballja a jehova focizó sárga kutyának a másik láthatatlan világból, valamennyi játékommal, melyből amerikai horror lett,mint a porcelánfejű babámból. Sakkkártyájukat olasz Rákóczi terével Sophia Lorennek zöldasszonyként egyetlen figurájaként az állandó világapokalipszisnek a Pszichografológiájukba tették a francia nép szimbólumával, a zenészekét St. Martinnal, ahogyan a Mit szólsz hozzá műsorban Bárdos bemutatta őket.

Politika egyetlen létezik, a napvilágra hozása a világ-apokalipszének magyar Románia néven a nagy közös áldozásuknak születésem óta, mert a politika világ-könyvtárát jelenti Göncz Árpád meghagyásával a Vénusz áldozóknak, nemesedve, tisztulva emberi formává. Ezért kerülnek felmentésre a születésem óta jeleket adó terroristáknak nevezettek az egész világon

A rasszizmusa az indiai cigányoknak, zsidó állandó világapokalipszist
kohlinka, 2018. április 20. péntek, 05:14
Dakota indián Jehova fekete mágusai
keresztül.

Szirmabesenyő központja felvette a nevemet Annamáriaként a reikissel, amelyik egyik hatalmasa az országnak, odatette felém Jézust labor szaggal, együtt jelentkezett Hantos Ágnes Ady által megírt Isteni színjáték szereplőjével a Cerberus féregállattal már ismétlésében a Révész utcai eseményeknek, pondrói sztárok lettek, mint Ady annak idején, Bereczky az egyik. Ide tartozik az utcához, hihetetlen, hogy nekik van hangjuk. Besenyői központ az összes irányírójáé a megyei eseményeknek. Őket be kellett volna zárni, ahogyan álmokban bemutatták Őrház patikájukkal, sorompó lezárással, s ahogyan nekem mutatták, engem az emberekkel kivezetni innen, hadd mészárolják le egymást. Ady cerberus féreg állat népét legyőzte a Bestia béka spiritiszta pápája az akkori római egyháznak, hihetetlen dolog történt. Harcosok egymás ellen, semmi közük nem volt az emberekhez, ahogyan engem valamennyien megtámadtak születésemkor.

Kétszarvú hamis próféta az egyik Észak rajzon felettem születésemkor kisded
kohlinka, 2018. április 19. csütörtök, 17:51
SS - Satan Service - Snake - Sith
civilizálatlanságukat, a sötét Jedi-k uralmuk alá hajtották az őslakókat, ezzel megalapítva első rendjüket, a Sith Sötét Nagyurait (Dark Lords of the Sith). A sötét oldal kialakulásához nagyban hozzájárult a Sith filozófia is, ezt az ősi tudást kihasználva a renegátok új erőkre tettek szert - ezek közé tartozik a ,,villámostor" és a mentális befolyásolás képessége is.

Sith filozófia és kultúra

A bukott Jedi-k előtt a Sith faj már egy roppant erős mágikus kultúrával rendelkezett. Ahogyan fentebb is említettük a sötét oldal szikrázó erői mind, a humanoid-gyík lényektől származik. Már maga a Sith faj is roppant érzékeny volt az Erő sötét oldalára. Ezért nem véletlen, hogy több évezredes történelmük alatt folyamatos belviszályok sújtották a népüket, akárcsak a már megalakult Sith Rend mestereit és tanítványait is.

Az ősi Sith-ek feltehetőleg nem voltak olyan kifinomult ismerői az Erőnek, mint a Jedi-k, mégis mágiájuk és rítusaik rendre ebből építkeztek.
eposz, 2018. április 18. szerda, 06:53
Tudtátok hogy ma van a költészet napja ?
is hajtanak a Hunnia börtönnel és vasnépével a Rákóczi térnek.

Volt kivétel köztük, ilyen volt Kosztolányi Dezső, Márai Sándor, akiket tönkre is tettek, Petőfivel együtt.

Wass Albert a nemeseivel vaskort képviselt, romániai vaskorát jelentette Vas megyével együtt az apokalipszisnek. Ők egymás káoszától menekültek, mert cigányokkal lakásokban mészároltak a narancs vasnépei a jelenlegi világ művészeinek. Hiába írja a legszebb verseket, vagy zenét valaki, ha éppen áldoz valakit, ahogyan teszik ezt többezer éve a világok átrendezése mellett folyamatosan megállás nélkül,mindig kezdve elölről. Most földet ért a vándorlásuk, itt akartak világ-Magyarországot létrehozni, egy pillanatig sem gondolva arra, akit megáldoztak minden szerepükben, dalukban, álomvilágban, mint hipnózisban, amiket megénekeltek, megírtak, majd tort ültek temetésként ünnepelve az emberiség felszámolását. A narancs lírai karám állandó sorozatai borzalmas tetteikről árulkodnak. Hiába írta Weöres Sándor a legszebb
katalinkohut, 2018. április 16. hétfő, 22:55
Határtalan bűnözés
hiszen azok nélkül minden faj kipusztulna. Megállapította végül, parányi szikráját azért már látja, hogy a nyugati társadalmak is elkezdenek lázadni.

Fotó: Horváth Péter Gyula/PS


Földi László szerint annyira feszült a helyzet és olyan brutális folyamatok fenyegetik Európát, hogy a polgárháborús helyzet kirobbanása elkerülhetetlennek tűnik. A menekültek, mint ahogyan azt a könyv is említi, túlerőben vannak a helyi rendvédelmi szervekkel szemben, a bevándorlók jó része pedig katonai kiképzésben is részesült. Az egyes országokban ugyanakkor még nem késő kezelni a válságot, helyi megoldásokat keresni és találni.

A könyvbemutatót követően a Magyar Nemzet kiküldött újságírója megpróbálta kérdéseivel Udo Ulfkotte és szerzőtársa hitelességét kétségbe vonni korábban írt köteteit felemlegetve. Bayerék válaszaikban azonban biztosították arról, a könyv minden
menusgabor, 2018. április 16. hétfő, 22:45
A földönkívüliek háborúja Jupiter-lány sorsaként
Róbert atyánál volt akkor az ózdi feketemágia, a fekete kereszten hét rózsa energiája, ezzel jött a Jupiter-lány Miskolc városába régen, tehát nagyon régi Miskolc városa, itt mindig latrok voltak, meg alkoholisták, meg adózott fizetésből fizették az adóval terhelt árukat, szóval nagy baj volt akkor is. Jupiter-lány nem adta fel, alapított egy iskolát, ahol tanította a tudományokat, a hetes energiáját a fekete kereszten hét rózsás jelével a rózsakeresztes rendnek, hogy rend a legyen a világon mindenütt, ahogyan a rend őrei is innen kapták akkor a neveiket.

Jupiter-lány megváltoztatta Szaturnuszt kedvességével és énekével, ami azóta is így történik minden Halak szülöttnél, egy-egy Bakhoz kerülnek berendezésre. Nem értem, mert a Halak a Neptun káoszát jelentik a bolygón történtek szerint, ezért összefügg a Halak mindig a vallásokkal is.

Szaturnusz ezt követően szállt le a Kupaiék által lemészárolt, megcsonkított emberi világ után létrehozva Oroszországot a Hunnia börtönnel már, vagyis a
kohlinka, 2018. április 16. hétfő, 17:46
Földanya-Vénusz egyszerű személyisége
szív-törvényt nem lehet megölni, ez örökké megmarad.

Nagyon nehéz volt a saját érzéseimet követni, különösen azt a rengeteg melankóliát, amit átéltem, hogy erőt merítsek a szeretetlenség és tiszteletlenség felett.

Mindent pillanatok alatt megtanultam, megértésre törekedve, amit nem értettem, az nem érdekelt többé. Gyakorlati tehetségem semmihez nem volt, de egész életemben nem volt pénzem, minden kézimunkát, asztalterítőt, párnát, vázát, hamutartót, dísztárgyakat magam készítettem úgy, ahogyan sikerült, mert fejben mindent meg tudok tervezni. Így voltam a furulyával és gitárral is. Egész nap megállás nélkül gyakoroltam, míg minden dalt lefurulyáztam, miközben Buksi, a sárga Jehova kutya énekelt velem. A gitárt egy év alatt tanultam meg úgy, hogy színpadra lehetett tenni, Udvarom, udvarom kezdetű német dallal, kísértem magam gitárral. Itt jött a nagy vasfüggönye a narancsoknak.
Ez volt az utolsó fellépésem.

Nem érdekelt soha mások véleménye, nem értek el hozzám, ilyen
kohlinka, 2018. április 16. hétfő, 11:19
Képek, videók
Mert ahogyan az eső és a
katalin_53
2018. április 12. csütörtök, 19:24
Ahogyan mindenkor,.jpg
katalin_53
2017. december 30. szombat, 18:57
Úgy, ahogyan te, Atyám,.j
katalin_53
2017. augusztus 04. péntek, 08:08
Hát ahogyan a csodák jönn
chillik
2016. szeptember 09. péntek, 05:31
Mint ahogyan ez a szentek
katalin_53
2016. július 03. vasárnap, 17:05
Ahogyan az anya vigasztal
katalin_53
2016. június 10. péntek, 09:58
?És ahogyan Mózes felemel
katalin_53
2016. május 23. hétfő, 18:01
Ahogyan a víz....jpg
pacsakute
2013. február 15. péntek, 07:25
ahogyanvan1.jpg
skorpiolilike
2010. június 19. szombat, 09:41
Ahogyan a viz.jpg
cserkata
2010. március 18. csütörtök, 08:32
Ahogyanavz.jpg
magdi06
2010. február 27. szombat, 07:17
Ahogyan van szemetek,
jakabgasparne
2009. december 04. péntek, 09:03
kárpáti éva kertje.jpg
sarkadykati
2013. augusztus 10. szombat, 06:27
Kárpáti Évától
sarkadykati
2013. május 16. csütörtök, 09:45
ötlet Kárpáti Évától
sarkadykati
2012. november 21. szerda, 09:26
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.