Regisztráció  Belépés
2017. augusztus 17. csütörtök | 33. hét | 229. nap | 23:20 | Jácint
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Magyarország Szépe 2017Magyarország Szépe 2017

Koroknyai Virág nyerte a Magyarország Szépe - Miss World Hungary szépségversenyt.

Koroknyai Virág nyerte a Magyarország Szépe - Miss World Hungary szépségversenyt, amelynek döntőjét a Duna televízió és a Duna World vasárnap este élőben közvetítette. Egy évig viselheti a Miss World Hungary címet és képviselheti Magyarországot a verseny decemberi világdöntőjén Kínában.

A nézők máris keményen szapulják

A 16 döntős lány négy különböző öltözékben lépett színpadra. A bikinis és a vizes világbajnokság ihlette kreatív kör mellett Merő Péter divattervező estélyi és nemzeti öltözetében is felvonultak a lányok. A nyerteseket 16 tagú zsűri választotta ki, emellett idén is tartottak közönségszavazást. A második udvarhölgy Pető Laura, az első udvarhölgy Viczián Viktória lett, a közönségdíjat szintén utóbbi nyerte el.

A nézők máris bundát kiáltanak, a Magyarország Szépe Facebook-oldalán kommentelők nem elégedettek a végeredménnyel, sokan nem Koroknyai Virág, hanem a közönségdíjas Viczián Viktória fejére tették volna a koronát. Szerintük Virág szép, de átlagos lány, vele nem sok esély van a győzelemre a világversenyen.

"Ez mi volt? Viki ezerszer szebb, mint Virág. Virág beszélni sem tud és smink nélkül az utcán se tűnne fel. Szégyen! Tényleg igaza volt annak a kommentelőnek, aki azt írta az alversenyek után, hogy nagyon gyanúsan nyomják."

"Szomorú, hogy olyas valaki nyerte a koronát, aki természetesen jó kapcsolatot ápol Sarka Katával és majdnem az egész előbbi királynővel, mellesleg minden alversenyben helyezett volt. Az Instagram profilja tele van Sarka Katás, Kiss Daniellás képekkel, ahol együtt pózolnak a Balatonon... Viktória méltóbb lett volna erre a címre, úgy gondolom a világversenyen is esélye lett volna. Ettől függetlenül gratulálok a nyertesnek a sok 'véletlen összefüggés' ellenére is. Virág szép, de sajnos átlagos, semmi különlegesség nincs benne, a bemutatkozó videójából sem értettem sokat (lehet, velem van a baj?). Ezek után nem is kell csodálkozni, ha Kulcsár Edina után senki sem fog kiemelkedőbb helyezést elérni a Miss Worldon."

"Szerintem Virág nagyon szép, de ettől függetlenül Viki kisugárzása és szépsége vitte az egész versenyt! Nagyon csalódott voltam, látszólag ő is. Laura pedig kifejezetten nem tetszett, de ízlések és pofonok" - olvasható a hozzászólások között.

Nézd meg Koroknyai Virág és az udvarhölgyek fotóit!

Koroknyai Virág a Magyarország Szépe - Miss World Hungary szépségverseny győztese.Koroknyai Virág és a 2016-os Magyarország Szépe, Gelencsér Tímea.A győzelem pillanata: Gelencsér Tímea a színpadra lépett, hogy átadja a koronát Koroknyai Virágnak.A kommentelők szerint az első udvarhölgy Viczián Viktória fejére kellett volna kerülnie a koronának, aki közönségdíjat is nyerte.Koroknyai Virág szépségkirálynő, Viczián Viktória első, illetve Pető Laura második udvarhölgy.Koroknyai Virág a Magyarország Szépe - Miss World Hungary szépségverseny győztese.
Koroknyai Virág a Magyarország Szépe - Miss World Hungary szépségverseny győztese.
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Forrás: Femina
Link
menusgabor, 2017. június 19. hétfő, 20:00
Címkék: Magyarország Szépe, Miss World Hungary, Koroknyai Virág, Duna World, Merő Péter, Pető Laura,
Kommentek
Atlétikai vb - Spiriev: előre aláírtuk volna ezt az eredményt
Összegzésében kiemelte, két dobogós helyezést elérni egy akkora országnak, mint Magyarország, már önmagában szép eredmény, ez negyedszer fordult elő a világbajnokságok történetében.

"Ha ehhez hozzávesszük, hogy az ezüst- és bronzérem mellé van egy hatodik helyünk is, ez olyan eredmény, amit előre aláírtunk volna" - nyilatkozott Spiriev Attila a vb zárónapján.

Hozzátette, összesen nyolcan végeztek a legjobb 16 között, s ilyenre is régen akadt példa.

"Onnan indultunk, hogy 2012-ben, amikor itt Londonban Pars Krisztián olimpiai bajnok lett, rajta kívül egy versenyzőnk sem került a 16-ba. A közönségnek érthetően az érem számít, de hogy mennyien jutnak a 16 közé, az mutatja igazán egy sportág erejét" - fogalmazott.

Kiemelte, extra teljesítmény is akadt Baji Balázs révén, az ő bronzérmének az értékét mutatja, hogy 110 méter gáton eddig mindössze 12 ország szerzett érmet világbajnokságon, Európából pedig csak hat.

Jelezte, a kalapácsvető Pars Krisztián és diszkoszvetésben az olimpiai
velemenyezd, 2017. augusztus 13. vasárnap, 17:22
A férfi, mint egykori harcos
területére, ahol már csak egy marék zöld fű volt. A kékeket Katalin küldte megmentésére űrhajóval, férfi formában, nemi szervük akkor harci eszköz volt.

Én csak lányokat ismertem, a szépeket és gyönyörű hangúakat, mint Istennők és emberek világát, akikről gondoskodtam, nem ismerték a férfiakat.

Románia volt az első férfi megalkotója, mint kemény szívű nőket nem ismerő egyedé, azóta a férfiak nem ismerik az asszonyokat, szenvedtették őket, szeretet nélkül éltek.
Így hozta létre Magyarország ellen az összes labor Ufóját, nemi csapásként asszonyok ellen, fefoghatatlan és érthetetlen módon.

A férfi, mint harcos dolga volt a börtön által létrehozott sárkányok, szörnyek legyőzése a Földön, akár a Hunnia börtön által létbeléptetett meseszereplők férfiajai, akik állandó megváltói lettek a királylányoknak, szépségeknek.

Az első gyilkos a Hunnia börtön létrehozója volt a világegyetemben, hatalmas szörnyeteg, amelyik megalkotta a Talmudot állat istenekkel, meg a
kohlinka, 2017. augusztus 13. vasárnap, 10:43
Hungarikum
gratuitiest ajánlja fel a hálapénz megfelelőként, de ennek inkább 'borravaló' a jelentése: tipikusan inkább pincérnek, taxisofőrnek adják, nem orvosnak. Mindenesetre ez elég jó megfelelő: hasonlóképp használhatnánk a tip szót is. A statisztikai alapokon dolgozó fordítót azonban a magyaroknak már sikerült megtéveszteniük: a paraszolvencia megfelelőjeként már a sosemvolt parasolvencyt ajánlja fel!
Nem jobb a helyzet a parasolvencia esetében sem: erre is kizárólag magyar nyelvű vagy Magyarországgal kapcsolatos találatokat kapunk, még akkor is, ha kizárjuk a magyarországi honlapokat. Az egyetlen nem magyar nyelvű és vonatkozású találat, amire bukkantunk, szlovák. Egy fórumozó arra panaszkodik, hogy mivel elvált, a templomban nem keresztelték meg a gyerekét. Erre egy másik fórumozó azt írja:
Parasolvencia aj v tomto prípade pomôže...
A paraszolvencia ilyen esetekben semis segít...
Ebben az esetben tehát a szó nem orvosi kontextusban bukkan fel. A találat értékét csökkenti, hogy a
kirscha, 2017. augusztus 09. szerda, 09:50
Akkor dolgozni kellett...
"SOK EMBERNEK AZÉRT NEM VOLT JÓ A SZOCIALIZMUSBAN MERT AKKOR DOLGOZNI KELLETT!" - Írta valaki nekem a "NEM CSAK AZ SZÁMÍT MUNKÁNAK..." c. jegyzetemhez.És még azt is hozzáfűzte: "bizonyára büdös volt a munka és azért szidja".
Ezért aztán, kénytelen vagyok ismételten egy kis múltidézésre, hogy hogyan is volt az a "büdös munka" az un. szocializmusban?
*
Az ÚJ GAZDASÁGI MECHANIZMUS-sal kezdődött
*
Azt hiszem, hogy az egész 1990-es hatalomváltás gazdasági előkészítése Magyarországon, valójában az 1968-as, az un. ,,Új gazdasági mechanizmus"-sal kezdődött.
Ugyanis, már akkor, az 1960-as években kiderült - itt Magyarországon legalább is - hogy a FÜGGETLENÍTETT PÁRTIRÁNYÍTÁS mindenre rátelepedő RENDSZER-től az un. "szocialista gazdaság" nem működőképes.
Kiderült - a magukat kommunistának nevezők számára is, hogy az EGYPÁRTI (MSZMP) DIKTATÚRÁVAL NEM LEHET PIACGAZDASÁGOT KIÉPÍTENI.
*
Merthogy az ,,Új gazdasági mechanizmus"-nak az lett
furaila, 2017. augusztus 07. hétfő, 23:31
Emberré nemesítés helyes módja lett volna
Születésem óta egyetlen nagy közös áldozásommal nemesedik emberré Magyarország, egész Kelet és a cigányság. Ezt kezdték azzal, hogy a szerepeiket, sorsukat rajtam hajtották végre, így emelkedtek életszínvonalban, iskolázottságban, így házasodtak, így kerültek szép körülmények közé, lettek nevesek, híresek, megbecsültek, tiszteletre méltóak. Azzal kezdték, hogy nem engedtek fürdeni, mert a szomszédban a cigányok nem tisztálkodtak.

Cigány családok voltak nálunk végig 81 éve, egyesek megtámadták nagyapámat, apán Hunnia becsületbeli házasság és más filmeket hajtottak végre, Győzikével együtt, amelyik kakastaréjjal tort ülve mutatta be, hogy rajtam hajtották végre folyamatosan ismételve a börtön gyilkosok könyveit, mint a feleségcseréset.

Sok cigány család apa példájából nemesedett, disznótartással, növény-állattartással foglalkozott a megismerése után. Mások szorgalmasak lettek hivatásukban, sőt a focisták is szorgalomból és tehetségből apa nevéhez kötődnek.

Akivel én
kohlinka, 2017. augusztus 04. péntek, 20:34
Anna-bál - Balatonfüredi lányok lettek a 192. Anna-bál szépei
akkor a 2015-ös Anna-bál első udvarhölgyévé választották.

Az udvarhölgyek mindketten elsőbálozók lettek. Az első udvarhölgynek választott tizennyolc éves balatonfüredi Schütz Annamária Kinga a veszprémi Lovassy László Gimnáziumba jár, a második udvarhölgynek választott tizenhat éves szintén balatonfüredi Kiss Kíra Dalma pedig a helyi Lóczy Lajos gimnázium tanulója.

A bál királynője Royal Garden-mintával ellátott herendi porcelán díszserleget kapott - ilyen mintájú nászajándékot küldött Magyarország Vilmos brit herceg esküvőjére. Az első udvarhölgy Rotschild-mintára épülő, madaras mintázatú, a második udvarhölgy pedig türkiz-platina Apponyi-mintás vázát kapott.

A bál szépei vasárnap délelőtt a Kisfaludy Színpadon mutatkoznak be a közönségnek, majd lovas huszárok kíséretében sétakocsikázásra indulnak a városban.

Az első Anna-bált 1825. július 26-án tartották Szentgyörgyi Horváth Fülöp János balatonfüredi fogadójában, a házigazda leánya tiszteletére. Az ifjú Anna Krisztina azon az estén
velemenyezd, 2017. július 30. vasárnap, 07:04
Megnyílt a 192. balatonfüredi Anna-bál
Süli János azt mondta: vannak szokások, amelyek idővel korszerűtlenné válnak, eltűnnek, és vannak olyanok, amik fennmaradnak. Erre példa az ország legnagyobb múltú bálja, az Anna-bál.

A miniszter arról is beszélt: Balatonfüred és Paks közt szoros a kötelék. Az atomerőműben dolgozók 1984 óta üdülhetnek a Balaton-parti városban, a két település pedig idén együttműködési megállapodást is kötött egymással.

Somogyi Tivadar, Győr fideszes alpolgármestere a bál díszvendégeként úgy fogalmazott: Balatonfüred egy hagyományait tisztelő, múltjára és jelenére büszke város, ahol az Anna-báli tradíciókkal "a magyar hagyományok egyik ékkövét ápolják."

Bóka István, Balatonfüred fideszes polgármestere a város egyik legnagyobb büszkeségnek nevezte az Anna-bált. Hozzátette: a hagyományok tisztelete mellett minden évben törekednek az újításra, idén a bálnak helyt adó Anna Grand Hotellel szomszédos Blaha Lujza utcában utcabál is kíséri a rendezvényt.

A köszöntők után Paczolay Péter, az Alkotmánybíróság
velemenyezd, 2017. július 29. szombat, 21:54
V.B. vízilabda női bajnok az USA LETT
V.B. vízilabda női bajnok az USA LETT
...............
5. - 6. helyért
Magyarország - Olaszország 10:8
DÖNTŐ:
USA - Spanyolország 13:6

Magyar női válogatott 5. helyezett lett, megérdemelt szép csapat játékkal.
Munkaidőben is tele a lelátó
Fotó: Mudra László - Origo
.............
Az utolsó két percben megint gól nélkül telt, a lefújásig felváltva támadtak és védekeztek a magyarok, mikor a szurkolótábor rákezdett a "szép volt csajok!" rigmusra. Bíró Attila utolsó időkérése után Gangl Edina még védett egy szépet, majd kezdődhetett az önfeledt ünneplés a medencében és a parton is. Magyarország női vízilabda-válogatottja 10-8-ra legyőzte Olaszországot, és az ötödik helyen fejezte be a budapesti vizes világbajnokságot.
maroka, 2017. július 28. péntek, 22:20
Képek, videók
Magyarország - Hungary
sanci81
2017. július 30. vasárnap, 08:32
Magyarország.jpg
kicsoda57
2017. július 08. szombat, 00:49
Magyarország
sanci81
2017. június 25. vasárnap, 15:13
mAGYARORSZÁG CÍMERÉT KÉT
furaila
2017. június 13. kedd, 00:03
Magyarország én igy szere
irmus
2017. június 08. csütörtök, 17:47
nagy-magyarorszag-terk ep.
alvaro-hopihe
2017. június 01. csütörtök, 09:38
Magyarország messzire van
chillik
2017. március 24. péntek, 12:29
Csonka Magyarország 01.jp
chillik
2017. március 21. kedd, 18:02
Csonka Magyarország 02.jp
chillik
2017. március 21. kedd, 18:01
Csonka Magyarország 03.jp
chillik
2017. március 21. kedd, 18:00
Csonka Magyarország 04.jp
chillik
2017. március 21. kedd, 18:00
Bárcsak viselhetném.
alvaro-hopihe
2016. december 16. péntek, 13:27
Szeged-decemberi életkép.
agica2004
2017. május 12. péntek, 18:41
Decemberi diszvilágítás.j
pacsakute
2017. február 17. péntek, 22:05
decemberi tavasz 1
taltos1
2016. december 08. csütörtök, 22:44
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.