Regisztráció  Belépés
2018. március 19. hétfő | 12. hét | 78. nap | 11:31 | József, Bánk
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Magyarország Szépe 2017MAGYARORSZÁG SZÉPE 2017

Koroknyai Virág nyerte a Magyarország Szépe - Miss World Hungary szépségversenyt.

Koroknyai Virág nyerte a Magyarország Szépe - Miss World Hungary szépségversenyt, amelynek döntőjét a Duna televízió és a Duna World vasárnap este élőben közvetítette. Egy évig viselheti a Miss World Hungary címet és képviselheti Magyarországot a verseny decemberi világdöntőjén Kínában.

A nézők máris keményen szapulják

A 16 döntős lány négy különböző öltözékben lépett színpadra. A bikinis és a vizes világbajnokság ihlette kreatív kör mellett Merő Péter divattervező estélyi és nemzeti öltözetében is felvonultak a lányok. A nyerteseket 16 tagú zsűri választotta ki, emellett idén is tartottak közönségszavazást. A második udvarhölgy Pető Laura, az első udvarhölgy Viczián Viktória lett, a közönségdíjat szintén utóbbi nyerte el.

A nézők máris bundát kiáltanak, a Magyarország Szépe Facebook-oldalán kommentelők nem elégedettek a végeredménnyel, sokan nem Koroknyai Virág, hanem a közönségdíjas Viczián Viktória fejére tették volna a koronát. Szerintük Virág szép, de átlagos lány, vele nem sok esély van a győzelemre a világversenyen.

"Ez mi volt? Viki ezerszer szebb, mint Virág. Virág beszélni sem tud és smink nélkül az utcán se tűnne fel. Szégyen! Tényleg igaza volt annak a kommentelőnek, aki azt írta az alversenyek után, hogy nagyon gyanúsan nyomják."

"Szomorú, hogy olyas valaki nyerte a koronát, aki természetesen jó kapcsolatot ápol Sarka Katával és majdnem az egész előbbi királynővel, mellesleg minden alversenyben helyezett volt. Az Instagram profilja tele van Sarka Katás, Kiss Daniellás képekkel, ahol együtt pózolnak a Balatonon... Viktória méltóbb lett volna erre a címre, úgy gondolom a világversenyen is esélye lett volna. Ettől függetlenül gratulálok a nyertesnek a sok 'véletlen összefüggés' ellenére is. Virág szép, de sajnos átlagos, semmi különlegesség nincs benne, a bemutatkozó videójából sem értettem sokat (lehet, velem van a baj?). Ezek után nem is kell csodálkozni, ha Kulcsár Edina után senki sem fog kiemelkedőbb helyezést elérni a Miss Worldon."

"Szerintem Virág nagyon szép, de ettől függetlenül Viki kisugárzása és szépsége vitte az egész versenyt! Nagyon csalódott voltam, látszólag ő is. Laura pedig kifejezetten nem tetszett, de ízlések és pofonok" - olvasható a hozzászólások között.

Nézd meg Koroknyai Virág és az udvarhölgyek fotóit!

Koroknyai Virág a Magyarország Szépe - Miss World Hungary szépségverseny győztese.
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Koroknyai Virág a Magyarország Szépe - Miss World Hungary szépségverseny győztese.Koroknyai Virág és a 2016-os Magyarország Szépe, Gelencsér Tímea.A győzelem pillanata: Gelencsér Tímea a színpadra lépett, hogy átadja a koronát Koroknyai Virágnak.A szépségkirálynő udvarhölgyeivel: balról Viczián Viktória első, jobbról Pető Laura második udvarhölgy.A kommentelők szerint az első udvarhölgy Viczián Viktória fejére kellett volna kerülnie a koronának, aki közönségdíjat is nyerte.Pető Laura, a második udvarhölgy nem aratott osztatlan sikert a nézők körében.Koroknyai Virág szépségkirálynő, Viczián Viktória első, illetve Pető Laura második udvarhölgy.
Forrás: Femina

Link

Origo.hu

Link
menusgabor, 2017. június 19. hétfő, 20:00
Címkék: Magyarország Szépe, Miss World Hungary, Koroknyai Virág, Duna World, Merő Péter, Pető Laura,
Kommentek
Miért próbálja a baloldali szavazótábor a Gyurcsány-Bajnai éra alatt keletkezett problémákat a Fideszre kenni?
"...Ahhoz, hogy Magyarország megint nemzet legyen, megbecsült család a világban, ki kell pusztítani egyfajta ember lelkéből a »jobboldaliság« címkéjével ismert különös valamit, a tudatot, hogy ő, mint »keresztény magyar ember« előjogokkal élhet a világban, egyszerűen azért, mert »keresztény magyar úriember«, joga van tehetség és tudás nélkül is jól élni, fennhordani az orrát, lenézni mindenkit, aki nem »keresztény magyar« vagy »úriember«, tartani a markát, s a keresztény magyar markába baksist kérni az államtól, társadalomtól: állást, kitüntetést, maradék zsidóbirtokot, potya nyaralást a Galyatetőn, kivételezést az élet minden vonatkozásában. Mert ez volt a jobboldaliság minden értelme. S ez a fajta nem tanul. Aki elmúlt 30 éves, és ebben a szellemben, légkörben nevelkedett, reménytelen. Talán megalkuszik fogvicsorgatva, s mert önző és gyáva: bizonyára hajlong majd az új rend előtt, de szíve mélyén visszasírja a »jobboldali, keresztény,
foxworkinspace, 2018. március 17. szombat, 20:51
Vers
élményekből volt egy halom.

Rácsos ablakomon kitekintek,
s a Mecsek festi meg a képet
este, ha a város fénye pislog,
a Tv-torony díszes ruhában csillog.

Csendes ara s zajos vőlegény,
nászukból lett az új jövevény,
szüleit kilenc öltés köti össze,
hogy a népét meg ne fürössze.

Anyja s apja a legfőbb uralom,
kettejük közt vicsorgó a hatalom,
vérszomjas farkasok szavalnak,
s a bús bárányok csak hallgatnak.

Nagy Magyarország zsugorodott,
alakja harcoktól csonkított,
s bár örök vesztésre ítéltetett,
én hűen viselem a magyar nevet.

Nyelvünk millió csodás szava
érzelemdús jelzők hada,
más nyelven talán nem is lehet
kifejezőbben alkotni verseket.

Soha meg nem tagadlak, hazám,
kisdedként itt ringatott anyám,
itt nyilazzon le pajkos Ámor,
itt legyen testem hamu és
kirscha, 2018. március 16. péntek, 21:34
Ötven éve játszott Debrecenben a Nashville Teens
taposták a kegyeiért. Úgy tudom, Zalatnay Cini és Mary Zsuzsi voltak nála a nyerők...

nashville-plakat1.jpg

A két koncertet a mai napi emlegetik azok a debreceniek, akik ott voltak valamelyiken. Főleg a zenészeknek jelentett meghatározó élményt. Szerencsére a másodikról készült negyven fénykép, a facebook-oldalon megnézheti őket bárki. Arthurral és Hawkins-szal sikerült később felvennem a kapcsolatot, jól esik nekik, hogy nem felejtettük el őket és szívesen emlékeznek a magyarországi turnéikra. Arthurral aránylag sűrűn írogatunk azóta egymásnak, elküldte például a magyarországi vízumról készült képeit, de őriz egy marék magyar aprópénzt is.

Az énekes nevét elírták ugyan, de a plakáton azt olvassuk, Ray Phillipsék egymás után két koncertet is adtak aznap este. Mennyien láthatták őket játszani?

Az Aranybika Bartók termében nagyjából ezer főt lehetett leültetni. A fényképeimen látható, hogy nagyon sokan állnak a bulin, s bizonyára nem csak azért, hogy jobban
tinka1951, 2018. március 16. péntek, 12:17
Békés Ünnepet!
világnak!


Forradalom és szabadságharc

Az 1848-49-es szabadságharc és forradalom eseményeire, neves alakjaira, közkatonáira emlékezünk március 15-én. Az 1848-49-es eseményeket többnyire két szóval jellemezzük: forradalom és szabadságharc.

Ezen a napon a magyar szabadságharc kezdetét ünnepeljük. Március 15-e jelképpé vált, nemzetünk szabadságszeretetét, szabadság utáni vágyát fejezi ki.

Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc Magyarország újkori történetének egyik meghatározó eseménye, a nemzeti identitás egyik alapköve. Társadalmi reformjaival a polgári átalakulás megindítója, önvédelmi harcával a nemzeti mitológia részévé vált. Szerves része volt az 1848-as európai forradalmi hullámnak, azok közül viszont lényegében egyedül jutott el sikeres katonai ellenállásig. Eredményességét mi sem mutatja jobban, hogy csak a cári Oroszország beavatkozásával
vicus54, 2018. március 15. csütörtök, 11:47
Választási csalás
indokoltnak a javaslatot" - mondta el Kürti Zoltán, a bizottság Jobbikot képviselő tagja.

Az első ügyben a rendőrség a hét elején még csak az érintett öt párt támogatói aláírásokat tartalmazó íveinek csak egy részét foglalta le - azokat, amelyeken annak a két választópolgárnak az adatai vannak, akik elmondásuk szerint nem írtak alá egyik pártnak sem - péntekre azonban az összeset.

Az öt párt:

Összefogás Párt,
Kell az Összefogás Párt,
Magyarországon élő Dolgozó és Tanuló Emberek Pártja,
Tenniakarás Mozgalom
Családok pártja.
KAPCSOLÓDÓ
Készülhetünk a kilométeres szavazólapokra
Készülhetünk a kilométeres szavazólapokra
Már reggel 35 jelölt volt az orosházi választókerületben, országosan pedig több mint 1600 egyéni jelölt jelentkezett. A Jobbik adatmásolás miatt tett feljelentést, a Momentum pedig azért, mert e-mailnek kapott másolni való adatokat. Szépen felpörögtek a végére a kamupártok és a nevesincs
kirscha, 2018. március 13. kedd, 21:01
Tallóztam
Múzeumban (sokat esik az eső), úgyhogy “bennfentesként" az asszír részleget és Egyiptomot ajánlottam.

Ha az ember jó végén kapja el az egyiptomi kiállítást, tehát a tizenkétezer évvel ezelőtti részen indul, egy meglepő Szahara-térképpel szembesül. A Szahara ugyanis zöld. Volt. I.E. 10 000-ben.

A szaharai népek tehát nem a Nílus völgyében, vagy a sivatagban próbáltak megélni, hanem a buja zöld Szaharában. Ahol a homok a fekete föld alatt volt, csakúgy, mint mondjuk Magyarországon sok helyen. Ha idehaza leásol egy métert, homokot találsz. Aztán történt valami, amitől a Szahara kiszáradt, ezek a szerencsétlenek meg beszorultak a Nílus völgyébe, az egyetlen helyre, ahol még maradt víz. Időszámításunk előtt 10 000 tájban beindult, majd rohamtempóban lezajlott az elsivatagosodás, egyben véget ért a legutolsó jégkorszak, melynek szinte a mai napig senki nem tudja az okát.

Kitérő: Mi is a “fekete főd"? Talajba zárt CO2. Brutális mennyiségű CO2-t tárol egy
horvathnemagdi, 2018. március 12. hétfő, 09:41
Levél Orbán Viktornak
2018. március 11. 19:30

Sajnos, azzal kell kezdenem, hogy amit Ön pénteken előadott, az még csak nem is dilettáns kommentár, hanem a szomszéd országban történtek célzatos bevonása a magyarországi választási kampányba. Ön nagyon jól tudja, hogy sem Soros Györgynek, sem egyéb ,,nyugati imperialistáknak" ahhoz, hogy Szlovákiában az emberek fel vannak háborodva és tüntetnek, semmi köze nincs.
Tisztelt Miniszterelnök Úr! Kedves Orbán Viktor!

Szeretném Önt nagyon szépen megkérni, hogy ne avatkozzon bele Szlovákia belügyeibe, főleg nem olyan szerencsétlen és buta módon, ahogy azt pénteken a közmédiában tette. Nem csak azért, mert Ön szokott elsőként tiltakozni, ha úgy érzi, külföldről dilettáns módon kommentálják a magyarországi politikai eseményeket. Én sem szoktam kommentálni a magyarországi belpolitikai eseményeket, de most kivételt kell tennem.

Ezt a levelet egy volt diplomata írja, tehát a fogalmazások diplomatikusak, vagy ha úgy tetszik,
tinka1951, 2018. március 12. hétfő, 05:05
A magyar, a viharban is talpra áll
Jolie Taylor : A magyar, a viharban is talpra áll

A magyar, a viharban is talpra áll
A nép ereje, mint tengerár
Gyermekeiért mindenki harcba száll
S büszkén lengeti majd, hazája zászlaját
Igazságra szomjas a nép
Hisz a törvény, oly sokszor félrelép
Miért a nép szenved mindenért?
Miért halnak oly sokan, a semmiért?
A magyar, a viharban is talpra áll
Ne bántson minket senki már
Egy szebb hazáról álmodunk
Hol van otthonunk, hol élhetünk és halhatunk
Elég volt már a sok sarcból
A haszonra éhes, nagyurakból
Vérünket nem szívhatják már tovább
Nyissuk ki együtt, a változás kapuját
Gyermekeink, ha majd visszanéznek ránk
Lelkünket elönti a boldogság
Oly hazában élhetnek szabadon
Hol nem ül hazugság a szavakon
Felírjuk majd a magyar égre
Élünk szépen, békességben
Nem sír többé már a költő
Verselhet már, a szebb jövőről
Hiszek a Magyar Köztársaságban
Három színű lobogójában
Nem
aranyag, 2018. március 04. vasárnap, 20:18
Képek, videók
Magyarország,
sanci81
2017. december 24. vasárnap, 16:48
Magyarország
sanci81
2017. december 24. vasárnap, 16:48
Magyarország határai
liliana01
2017. szeptember 24. vasárnap, 16:51
Magyarország - Hungary
sanci81
2017. július 30. vasárnap, 08:32
Magyarország.jpg
kicsoda57
2017. július 08. szombat, 00:49
mAGYARORSZÁG CÍMERÉT KÉT
furaila
2017. június 13. kedd, 00:03
Magyarország én igy szere
irmus
2017. június 08. csütörtök, 17:47
nagy-magyarorszag-terk ep.
alvaro-hopihe
2017. június 01. csütörtök, 09:38
Magyarország messzire van
chillik
2017. március 24. péntek, 12:29
Csonka Magyarország 01.jp
chillik
2017. március 21. kedd, 18:02
Bárcsak viselhetném.
alvaro-hopihe
2016. december 16. péntek, 13:27
Szeged-decemberi életkép.
agica2004
2017. május 12. péntek, 18:41
Decemberi diszvilágítás.j
pacsakute
2017. február 17. péntek, 22:05
decemberi tavasz 1
taltos1
2016. december 08. csütörtök, 22:44
Decemberi strófák.jpg
chillik
2016. április 15. péntek, 05:50
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.