Regisztráció  Belépés
2018. január 17. szerda | 3. hét | 17. nap | 20:47 | Antal, Antónia
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Magyarország Szépe 2017MAGYARORSZÁG SZÉPE 2017

Koroknyai Virág nyerte a Magyarország Szépe - Miss World Hungary szépségversenyt.

Koroknyai Virág nyerte a Magyarország Szépe - Miss World Hungary szépségversenyt, amelynek döntőjét a Duna televízió és a Duna World vasárnap este élőben közvetítette. Egy évig viselheti a Miss World Hungary címet és képviselheti Magyarországot a verseny decemberi világdöntőjén Kínában.

A nézők máris keményen szapulják

A 16 döntős lány négy különböző öltözékben lépett színpadra. A bikinis és a vizes világbajnokság ihlette kreatív kör mellett Merő Péter divattervező estélyi és nemzeti öltözetében is felvonultak a lányok. A nyerteseket 16 tagú zsűri választotta ki, emellett idén is tartottak közönségszavazást. A második udvarhölgy Pető Laura, az első udvarhölgy Viczián Viktória lett, a közönségdíjat szintén utóbbi nyerte el.

A nézők máris bundát kiáltanak, a Magyarország Szépe Facebook-oldalán kommentelők nem elégedettek a végeredménnyel, sokan nem Koroknyai Virág, hanem a közönségdíjas Viczián Viktória fejére tették volna a koronát. Szerintük Virág szép, de átlagos lány, vele nem sok esély van a győzelemre a világversenyen.

"Ez mi volt? Viki ezerszer szebb, mint Virág. Virág beszélni sem tud és smink nélkül az utcán se tűnne fel. Szégyen! Tényleg igaza volt annak a kommentelőnek, aki azt írta az alversenyek után, hogy nagyon gyanúsan nyomják."

"Szomorú, hogy olyas valaki nyerte a koronát, aki természetesen jó kapcsolatot ápol Sarka Katával és majdnem az egész előbbi királynővel, mellesleg minden alversenyben helyezett volt. Az Instagram profilja tele van Sarka Katás, Kiss Daniellás képekkel, ahol együtt pózolnak a Balatonon... Viktória méltóbb lett volna erre a címre, úgy gondolom a világversenyen is esélye lett volna. Ettől függetlenül gratulálok a nyertesnek a sok 'véletlen összefüggés' ellenére is. Virág szép, de sajnos átlagos, semmi különlegesség nincs benne, a bemutatkozó videójából sem értettem sokat (lehet, velem van a baj?). Ezek után nem is kell csodálkozni, ha Kulcsár Edina után senki sem fog kiemelkedőbb helyezést elérni a Miss Worldon."

"Szerintem Virág nagyon szép, de ettől függetlenül Viki kisugárzása és szépsége vitte az egész versenyt! Nagyon csalódott voltam, látszólag ő is. Laura pedig kifejezetten nem tetszett, de ízlések és pofonok" - olvasható a hozzászólások között.

Nézd meg Koroknyai Virág és az udvarhölgyek fotóit!

Koroknyai Virág a Magyarország Szépe - Miss World Hungary szépségverseny győztese.
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Koroknyai Virág a Magyarország Szépe - Miss World Hungary szépségverseny győztese.Koroknyai Virág és a 2016-os Magyarország Szépe, Gelencsér Tímea.A győzelem pillanata: Gelencsér Tímea a színpadra lépett, hogy átadja a koronát Koroknyai Virágnak.A szépségkirálynő udvarhölgyeivel: balról Viczián Viktória első, jobbról Pető Laura második udvarhölgy.A kommentelők szerint az első udvarhölgy Viczián Viktória fejére kellett volna kerülnie a koronának, aki közönségdíjat is nyerte.Pető Laura, a második udvarhölgy nem aratott osztatlan sikert a nézők körében.Koroknyai Virág szépségkirálynő, Viczián Viktória első, illetve Pető Laura második udvarhölgy.
Forrás: Femina

Link

Origo.hu

Link
menusgabor, 2017. június 19. hétfő, 20:00
Címkék: Magyarország Szépe, Miss World Hungary, Koroknyai Virág, Duna World, Merő Péter, Pető Laura,
Kommentek
Valaki mondjon egy jó dolgot amit a fityisz csinált 12 év alatt?
mint Ja! 48-as válasz.

Ja! 50.: Jajjjj! A STADIONOKAT AZT NEEEEE! Nem akarom! — Mi a hétszentséges csűrdöngölős feketébe borult bánatnak?! — MINEK?... — A magyar foci... (Nem is folytatom...)
Viszont...: ,,És ,,volt képük" megrendezni az eddigi legjobb úszó-világbajnokságot, megépíteni a Duna-arénát"
...Ja... HÁROMSZOR ANNYIBÓL, MINT AMENNYIRE TERVEZVE VOLT!... — Hol a píz?!...

Ja! 51.: ,,Végre van Magyarországnak önálló külpolitikája"
...Jujjjuj-jujj-júúúj!... — Csak EZT ne hozta volna fel, aki felhozta!... — Amit Szíjártó Péter művel, az NEM külpolitika, hanem EGY HEPCIÁSKODÓ KAMASZGYEREK TOBZÓDÁSA A CSILLÁRBOLTBAN! — Mindent összetör, amit csak ér!... (...És a tetejébe, úgy néz ki, mint egy átázott kakadú, és úgy öltözik, mint egy lelenc-gyerek, aki életében először látott gardrobe-ot...)

Ja! 52.: ,,NEM vagyunk sikertelenek. Nem vagyunk
foxworkinspace, 2018. január 15. hétfő, 06:40
Pacsirta, Melódia, Budapest rádió – a Sokol nagytestvé
Írta: petrasgabriella 2017-11-29

A hatalmas rádió csipketerítővel a tetején volt az igazi!

Pacsirta rádió - alatta vagy a tetején biztos, hogy volt terítő!

A magyar gyártmányú Pacsirta, Budapest és Melódia rádiókban, valamint a német Festival és az orosz Latvija rádiókban a Sokollal ellentétben monumentális teremtményeket tisztelhettünk. A hangjuk is ehhez mérten erőtejes és mély volt, de nagyon szépen szólt rajtuk a Kossuth reggeli hírblokkja, a Szabó család és a Ki nyer ma? is.

A Melódiához lehetett hangfelvevőt is csatlakoztatni

Egy szebb napokat is megélt Budapest rádió

Ezeknek a retro rádióknak kitüntetett helyük volt a lakásban, általában egy jól
anna4459, 2018. január 13. szombat, 22:35
Aranypók: Erotika és minőség a szocializmusban
Írta: petrasgabriella 2017-12-13

Fehérnemű, pulóver, zokni, a rendszerváltás előtt az Aranypókba mentünk shoppingolni.

Az első, akkor még nemes egyszerűséggel Pók üzlet 1931-ben a Rákóczi úton nyílt meg. Tetszetős kirakatában nyomott árakon kínálta a pulóvereket és a harisnyákat, az Aranypók nevet pedig 42 évvel később kapta, amikor a tervgazdálkodás időszakának legkedveltebb fehérnemű, kiegészítő és bőrdíszmű üzletévé vált.

Az Aranypók szerint pulóverben a legjobb

A Sugár és a Centrum áruházakban is volt egy-egy Aranypók, ahová akkor jártak a nők, ha valami igazán szép, és minőségi fehérneműben szerették volna elkápráztatni a dohányfüstös irodából hazatérő, megfáradt férjüket, vagy éppen maguknak akartak venni valami szépet, divatosat.

Bíró Ica az Aranypók
anna4459, 2018. január 11. csütörtök, 12:37
Tallóztam
nem űzöm azt a sportot, mint rengeteg ember, hogy két kézben összesen 18 kg vízzel menetelnek.

Te is tudsz tenni a vizeink védelméért!

Arra kérek mindenkit, hogy álljon meg egy perce és gondolkodjon el azon, hogy mit tesz és mit tehetne még azért, hogy megóvjuk törékeny természeti értékeinket! Ha csak pet palackból kevesebb kerül a szeméttelepre (vagy az árok szélére) már előrébb vagyunk. Sok kicsi sokra megy!

Most jöjjön néhány elgondolkoztató tény:

Magyarországon évente 80 millió pet palack kerül a szemétbe*
A szelektíven gyűjtött hulladékoknak (össz hulladék csupán 10%-át gyűjtjük szelektíven) is csupán töredéke kerül újrahasznosításra*
1 db pet palack lebomlási ideje körülbelül 1000 év!**
1 liter palackozott víz előállításához 3-7 liter vízre és 0,17 liter olajra van szükség!***
1 liter csapvízhez pontosan 1 liter vízre van szükség!
Az ásványvíz felszínre hozásához, csomagolásához és a felhasználás helyére
horvathnemagdi, 2018. január 09. kedd, 13:43
110 éve született Wass Albert
regény hozta meg számára, aminek köszönhetően Baumgartner- díjban részesült.

A háború szörnyűségei őt is érintették, mint alhadnagy Ukrajnába került a 9. Magyar Királyi Lovassággal. A hadseregben különböző beosztásokat látott el. A II. világháború utolsó szakaszát katonatisztként élte át. Nem várta meg Észak- Erdély újbóli román elfoglalását, 1945 tavaszán átlépte a nyugati határt, az emigrációt választotta. 1951-ig Németországban élt, majd az Amerikai Egyesült Államokban.

Magyarországon csak halála után fedezték föl, műveit a rendszerváltás óta jelentetik meg, korábban szinte ismeretlen volt. Leghíresebb könyve a Kard és kasza. 2005-ben A Nagy Könyv című magyarországi felmérésben az egyik legkedveltebb magyar írónak bizonyult, A funtineli boszorkány című művét az olvasók a legnépszerűbb 12 magyar regény közé választották, az 50 legnépszerűbb magyar regény között pedig további két műve is szerepel az Adjátok vissza a hegyeimet! és a Kard és kasza.

Wass Albert a trianoni
menusgabor, 2018. január 07. vasárnap, 14:00
Orbán: Magyarország kiáll Lengyelország mellett
is, aki használja. Ez német és francia érdek is, ők keresnek rajtunk - fejtette ki.

Kihasználatlan lehetőségek is vannak a lengyel-magyar együttműködésben, ezért csak magunknak tehetünk szemrehányást - hangsúlyozta.

A kereskedelmi együttműködés szépen fejlődik. De történelmi lemaradásban vagyunk infrastrukturális beruházásokkal - tette hozzá. Meg kell felezni a menetidőt vasúton Varsó és Budapest között, autópályát kell építeni, fejlesztésekre van szükség az energiaszektorban - sorolta. Magyarország szempontjából létkérdésének nevezte a lengyelországi cseppfolyósított gázkikötő elérését lehetővé tevő gázszállító hálózat kiépítését.

A migrációval kapcsolatos kérdésre válaszolva a kormányfő kijelentette: Magyarország meg fogja védeni déli határát a jövőben is, határai nélkül Magyarország olyan lenne, mint a tojás a héja nélkül.

A magyar határ egyben az egész Európai határa - tette hozzá. Néha úgy érezzük, hogy mintha valaki hátba lőne minket miközben, egész Európát védjük - reagált az
velemenyezd, 2018. január 03. szerda, 22:50
Kántáló
nélkülözhetetlen. Az elszármazott leányoknak egy évben többször is elvitte a szülőfalujuk lelkét, szellemét. Általa a hajdani bélafalvi leányok egy kicsit mintha magabiztosabbá, boldogabbá váltak volna. De nemcsak nekik és nem csak ezért volt fontos Györ Sanyi, hanem azért is, mert gyakorta Szent István királyunkra és annak országára is emlékeztetett. A buletin, az buletin, abba úgy is a menkő belecsap előbb vagy utóbb, de Szent István és annak országa örök.
 Nagyon sok Györ Sanyi kéne legyen az egész Magyarországon. Úgy, ahogy a bélafalvi leányok vidikbe, idegenbe származtak el, ugyanúgy dobott el a sors Szent István országából messzire, a nagyvilágba sok, jóravaló, magyar embert.
Ők is mind-mind Szent István nemzetsége, csakhogy az ő sorsuk még a bélafalvi leányokénál is nehezebb, éppen mert Györ Sanyi nem kántál arrafelé, de ők a szülőfalujuk templomának piros cserepes tornyát sem láthatják.
Györ Sanyinak jellegzetesen hosszú és gyors lépései voltak, gyorsabban ment, mint bárki más. Most
hidegkut, 2017. december 25. hétfő, 07:58
Képek, videók
Magyarország,
sanci81
2017. december 24. vasárnap, 16:48
Magyarország
sanci81
2017. december 24. vasárnap, 16:48
Magyarország határai
liliana01
2017. szeptember 24. vasárnap, 16:51
Magyarország - Hungary
sanci81
2017. július 30. vasárnap, 08:32
Magyarország.jpg
kicsoda57
2017. július 08. szombat, 00:49
mAGYARORSZÁG CÍMERÉT KÉT
furaila
2017. június 13. kedd, 00:03
Magyarország én igy szere
irmus
2017. június 08. csütörtök, 17:47
nagy-magyarorszag-terk ep.
alvaro-hopihe
2017. június 01. csütörtök, 09:38
Magyarország messzire van
chillik
2017. március 24. péntek, 12:29
Csonka Magyarország 01.jp
chillik
2017. március 21. kedd, 18:02
Bárcsak viselhetném.
alvaro-hopihe
2016. december 16. péntek, 13:27
Szeged-decemberi életkép.
agica2004
2017. május 12. péntek, 18:41
Decemberi diszvilágítás.j
pacsakute
2017. február 17. péntek, 22:05
decemberi tavasz 1
taltos1
2016. december 08. csütörtök, 22:44
Decemberi strófák.jpg
chillik
2016. április 15. péntek, 05:50
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.