Belépés
2018. október 18. csütörtök | 42. hét | 291. nap | 20:43 | Lukács
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Gázpisztollyal támadtak rá a baranyai cigány önkormányzat elnökére
A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság az ügyről pénteken azt közölte, hogy két helyi férfi keveredett szóváltásba csütörtök délelőtt a mecseki város Vörösmarty Mihály utcájában.

A vita odáig fajult, hogy egy 25 éves férfi gáz-riasztófegyverrel rálőtt a másik férfira - aki ettől nem sérült meg -, ezután a fegyver markolatával többször szájon ütötte, és sértettnek emiatt négy foga kitört - részletezték.

A rendőrök a támadó N. Zoltánt elfogták, előállították, majd gyanúsítottként kihallatták. A Komlói Rendőrkapitányság súlyos testi sértés megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást ellene.

A Romnet.hu információi szerint Orsós Ferenc egy magánjellegű vita miatt keveredett szóváltásba a 25 éves férfival.

A portálnak a megyei roma önkormányzati vezető pénteken elismerte, hogy rátámadtak fegyverrel és közlése szerint még az éjjel kiengedték a kórházból, állapotát pedig kielégítőnek nevezte.

Forrás: MTI
velemenyezd, 2017. december 22. péntek, 17:23
Címkék: Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság, Vörösmarty Mihály, Komlói Rendőrkapitányság, Orsós Ferenc, baranyai cigány, ügyről pénteken,
Kommentek
Gázpisztollyal lövöldözött egy férfi a fővárosban
A gyanúsított azt követően adott le több lövést a gáz-riasztófegyverből, hogy szóváltásba keveredett három fiatallal.

A férfit a rendőrök a helyszínen elfogták, felfegyverkezett garázdaság miatt indult eljárás ellene - közölte a BRFK.
velemenyezd, 2017. március 30. csütörtök, 17:44
Benneteket nem zavar, hogy este minden , vagy majdnem minden TV adón az erőszak valamilyen formája létható?
Igen kedves Bari! #18

Valóban. Az a vélemnyem, hogy jobb egy "pofon" azonnal neki, mintkésőbb
egy kés a hátamban! Nem írtam le az ezt követő eszmecserét, de ott
helyben megtudta, hogy sem háborús, sem más erőszakos játékokat nem
hozhat a lakásba! Később amikor úgy 17 éves lehetett beállított egy
krómozott, vadi új gázpisztollyal. Azonnal kijelentettük, hogy ez vagy vele,
vagy nélküle, de ilyen el fog tünni a lakásból! Erre pontosan 15 perce volt.....
(Még pár évig velünk lakott....) ;)

A fura tudod az, hogy ma 37 éves és semmilyen fegyvere és erőszakos
játéka, vagy hasonló dolga nincs a lakásában és kimondottan ellene van
az ilyen dolgoknak! (Valamit akkor csak jól csináltunk!) :))
decotext, 2016. szeptember 27. kedd, 23:11
Jogerősen életfogytiglanra ítélték a barátnőjét meggyilkoló dobozi férfit
A táblabíróság különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés, fegyveresen elkövetett hivatalos személy elleni erőszak és közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettében mondta ki bűnösnek a jelenleg 22 esztendős vádlottat, és döntött arról legkorábban 25 év letöltése után bocsátható feltételes szabadságra.

A vádlott 2013 februárjában került intim kapcsolatba az akkor 22 éves sértettel. Májustól a lány családjának békéscsabai házában laktak. A két fiatal júliustól heti rendszerességgel fogyasztott kábítószert, és - a vádlott indokolatlan féltékenysége miatt - egyre gyakoribbá váltak közöttük a veszekedések.

2013. augusztus 30-án - amikor a lány szülei elutaztak - a férfi és a nő azt tervezték együtt töltik a hétvégét. Este elsétáltak a városban, vettek fél gramm mefedront, majd hazaérve a drog egy részét el is fogyasztották. Este nyolc után újra összevesztek, és az erős testalkatú vádlott bántalmazni kezdte a vékony lányt. A férfi testén és fején is ütötte barátnőjét, akit hosszabb időn
velemenyezd, 2015. október 08. csütörtök, 12:45
Két és fél év börtönre ítélték S. Ábelt
ítélőtáblai döntéssel szemben konkrétnak és komolynak látták a fiatalember ölési szándékát, azt pedig, hogy ettől elállt volna, több, ismerőseinek tett kijelentése is mutatja. Nem tudható, hány embert ölt volna meg S. Ábel az ELTE jogi karán, de legalább két esetben a szándék megállapítható - közölte.

Testi sértésben azért marasztalták el S. Ábelt, mert olyan súlyosan bántalmazta nagyanyját, hogy az asszony állkapcsa eltörött, garázdaságban pedig amiatt, mert egyszer kilőtt lakásajtajukon gázpisztollyal - ismertette.

Az ítélet szerint súlyosbító körülményként vették figyelembe a négyszeres halmazatot, a bántalmazott sértett idős korát, az emberölés előkészületének "kitartó magatartását", míg enyhítőként a vádlott fiatal korát, büntetlen előéletét, kóros elmeállapotát, valamint az időmúlást.

A tárgyaláson S. Ábel a vádpontok alóli felmentését kérte, egyebek mellett arra hivatkozva, hogy a tömeggyilkosságra utaló verse az alkotói szabadság része, szándékáról pedig egy senki által nem
velemenyezd, 2015. június 23. kedd, 12:31
Jogerősen elítélték a rendőrökre gázpisztollyal lövő férfit
Ibolya Tibor közleményében azt írta: hétfő este három, szolgálatot teljesítő rendőr bűncselekmény gyanúja miatt jelent meg a budapesti férfi XV. kerületi, Páskomliget utcai lakásánál.

A rendőrök csöngetésére a vádlott kinyitotta az ajtót, ekkor a rendőrök felmutatták a szolgálati igazolványukat és felszólították a férfit, hogy jöjjön ki a lakásból. A férfi azonban az ajtótól hátrálni kezdett, közben a boxeralsójából elővette a lőfegyvert utánzó gáz-riasztófegyverét és azzal a jogszerűen intézkedő rendőrök felé lőtt. A férfitől mintegy két méterre álló egyik rendőr arcát eltalálta a kicsapódó gázfelhő, de az nem okozott neki sérülést.

A Budapesti Nyomozó Ügyészség a férfit fegyveresen elkövetett, hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt a csütörtökön gyorsított eljárásban állította bíróság elé, amely a váddal egyezően állapította meg a vádlott bűnösségét.
velemenyezd, 2015. június 18. csütörtök, 14:33
Őrizetbe vették a rendőrökre gázpisztollyal lövő férfit
Bagoly Bettina elmondta, hogy a késő esti órákban három szolgálatot teljesítő rendőr jelent meg a budapesti férfi XV. kerületi lakásánál, mert felmerült, hogy a férfi bűncselekményből származó dolgot tart magánál. Miután a rendőrök igazolták magukat, a férfi elővett "egy lőfegyvert utánzó gázriasztó fegyvert" és azzal a rendőrök felé lőtt - tette hozzá a szóvivő.

A Budapesti Nyomozó Ügyészség az ügyben fegyveresen elkövetett hivatalos személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt indított eljárást. A férfit őrizetbe vették és gyanúsítottként hallgatták ki.

A rendőrség kedden hajnalban közzétett közleménye szerint a XII. kerületi rendőrök egy lopási ügyben kopogtak be egy XV. kerületi lakásba. A történtek során senki sem sérült meg.
velemenyezd, 2015. június 16. kedd, 17:42
Csepeli hajléktalangyilkosságok - Életfogytiglant kapott az első- és a másodrendű vádlott
B. Dragant előre kitervelten, nyereségvágyból, aljas indokból, különös kegyetlenséggel, több emberen, védekezésre képtelen személlyel szemben elkövetett emberölésben, emberölés előkészületében, magánlaksértésben, testi sértésben, személyi szabadság megsértésében, kifosztásban, kábítószer-kereskedelemben és -birtoklásban, lopás kísérletében és kényszerítésben találta bűnösnek a bíróság. A fegyházbüntetés kiszabása mellett a szerb állampolgárságú férfit végleg kitiltották Magyarország területéről.

A másodrendű vádlott, B. Zsolt társtettesként elkövetett emberölés és más bűncselekmények miatt szintén életfogytig tartó fegyházbüntetést kapott, ő a legkorábban 30 év múlva bocsátható feltételes szabadságra.

A harmadrendű vádlottat, Cs. Jánost társtettesként elkövetett minősített emberölés és lopás miatt 13 év fegyházbüntetésre ítélték. A negyedrendű vádlott, K. Krisztián társtettesként elkövetett minősített emberölés, rablás előkészülete, magánlaksértés és kábítószer-kereskedelem miatt kapott 14
velemenyezd, 2015. május 08. péntek, 15:13
Képek, videók
gomb_onkormanyzat_jogs zab
martimarti
2015. december 17. csütörtök, 19:37
Újpesti Önkormányzat.JPG
margoboszi
2009. április 19. vasárnap, 12:58
Újpesti Önkormányzat épül
margoboszi
2009. április 19. vasárnap, 12:58
Japán Tokyo Önkormányzat
megyerimihaly
2009. február 09. hétfő, 19:09
Önkormanyzat.JPG
csokegyorgy
2008. augusztus 20. szerda, 10:55
dalmandi önkormányzat
nyuszi111
2007. december 12. szerda, 16:32
Szlovák önkormányzat
jbal
2007. augusztus 07. kedd, 16:45
Önkormányzat/Kat.templ om
kovarygizella
2007. június 15. péntek, 23:50
Önkormányzat épülete
kercaszomor
2007. március 07. szerda, 10:53
Az önkormányzat épülete
matahari51
2007. január 06. szombat, 10:29
Önkormányzat felülről
lenzo
2006. november 07. kedd, 17:43
Az uj főkapitány
agica2004
2007. június 05. kedd, 15:52
Vörösmarty Mihály - Most
sanci81
2018. április 21. szombat, 18:17
Vörösmarty Mihály - Éj va
sanci81
2018. április 20. péntek, 17:57
vorosmarty_mihalya_ven _ci
menusgabor
2017. november 19. vasárnap, 18:00
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.