Regisztráció  Belépés
2017. augusztus 17. csütörtök | 33. hét | 229. nap | 23:16 | Jácint
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Utolsó idők?
Utolsó idők?

Tán valóban az utolsó idők
Örvényei cibálják a világot?

A nagyvilág -
Műanyag keszkenő...
Most volna tán az utolsó idő?

A jövő már a pokolban pihen?
Nem hiszem...

A zavart elvek korszakában élünk ,
Az alattomosság ma szinte törvény,
A humánum-tehenet megfejik,
Glóriát követel a deviáns,
És lassan már a tisztesség a szégyen...

Polkorrekt szemfedő...
Most volna tán az utolsó idő?

Végleg behunyva az isteni Szem?
Nem hiszem...

Prédikálnak,
Siránkoznak,
Jajonganak egyesek,
Hogy a végítélet-bilincs
Már a kezünkön recseg...

Hogy világvége,
Özönvíz előtti korok,
Meg Szodoma képe
Kúszik az égre...

Ezt mind-mind
Elhiszem,
De...
Nincs eleve elrendelve semmi sem!

Ha a pénz bármit tehet,
Hogyha nem mondunk NEM-et,
A "fejlődés" olyan mélyre eltemet,
Ránk se találnak többé soha..
De..
Nem a végzet lesz majd az oka.

A világfa ki nem szakad,
Ha nem fűrészeljük magunk alatt..

Isten arcán mosolyra is
Mozdul a redő,
Ha akarjuk,
Nem lesz soha
Utolsó idő...

L. N. Peters

Forrás: http://lnpeters.blogspot.hu
taltos1, 2017. június 19. hétfő, 23:54
Címkék: utolsó idők, pokolban pihen, zavart elvek, humánum-tehenet megfejik, isteni Szem, kezünkön recseg,
Kommentek
Hajnalhozók - Kik Az Isteneid?
realitás létezik, és hogy ti magatok vagytok mindez. Meg kell ezekkel békülnötök, ezzel a sok valósággal, egyesülnötök kell velük, hogy megvalósíthassátok a lélek kollektív kiáradását. Ilyen módon térhettek viszsza az Első Alkotóhoz.

Rengeteg lehetőségetek lesz arra, hogy sok dolgot megítéljetek, és rossznak minősítsetek. ítélkezés és minősítgetés közben viszont nem fogjátok tapasztalni és érezni az új valóságokat. Ne feledjétek, ez a szabad akarat zónája, és létezik egy Isteni Terv, amely az utolsó terv lesz, az utolsó kijátszható kártyalap. Azt is tudnotok kell, hogy ez az utolsó kártyalap ász lesz.

A bolygón zajló dráma természete igen érdekes. Egy létező rendszer frekvenciamodulációja során bizonyos menynyiségű mágnesesség lép ki a rendszerből. Ez a mágnesesség a rendszerhez valaha is tartozó összes energiát visszavonzza a struktúrához, hogy részt vegyen az evolúcióban vagy a folyamatban. Most magatokhoz vonzotok mindent, amit valaha is átéltetek, hogy érezhessetek mindent, amit
eposz, 2017. augusztus 10. csütörtök, 16:27
Vizes vb - Fürjes: a világbajnokság sikere Budapesté és Magyarországé
Fürjes Balázs az MTI-nek elmondta, hogy bár számos kritika érte a vizes vb létesítményeit, hogy nem készültek el időre, de az álhírek, hazugságok csak fokozták elszántságukat.

"Éjt nappallá téve dolgoztunk azért, hogy Budapest, Magyarország méltó házigazdája legyen a világ harmadik legnagyobb sporteseményének. Az volt a célunk, hogy a sportolók, a nemzetközi szövetség, a FINA vezetői, a szurkolók, mindenki szerint ez legyen minden idők legkiválóbb vizes világbajnoksága" - nyilatkozott a kormánybiztos.

Hozzátette: azzal is megvádolták őket, hogy a Duna Arénából kifelejtették a fűtést. "Az ideiglenes lelátóba valóban nem építettünk fűtést, mert csak a vb ideje alatt, a nyári hőségben használtuk, illetve használjuk majd a masters vb alatt, hűtésről ugyanakkor gondoskodtunk. Az ideiglenes részek lebontása után megmaradó alapépületben lesz fűtés" - fejtette ki.

A vizes vb sikeréről úgy vélekedett, az "nem egy személy vagy a kormány sikere, hanem valamennyiünk, a magyar emberek sikere,
velemenyezd, 2017. augusztus 05. szombat, 08:11
2017. augusztus 4., pénteki Napiszöveg
,,Azok a napok olyan nyomorúság
napjai lesznek, amilyen nem volt
az Isten alkotta teremtés kezdetétől
fogva mind az ideig"(Márk 13:19NW mert azok a napok olyan nyomorúság napjai lesznek, amilyen nem volt az Isten alkotta teremtés kezdetétől fogva mind az ideig, és nem is lesz többé.).

Ezt az időszakot a Biblia az utolsó
napoknak nevezi, és egy olyan
nagy nyomorúság előtt állunk,
melyhez hasonló még soha nem volt (2Timóteusz 3:1NW Azt pedig tudd meg, hogy az utolsó napokban nehezen elviselhető,válságos idők lesznek).
Ezenkívül Sátán és a démonai
ki lettek vetve az égből a föld
közelségébe, és emiatt az emberek
gyötrelmeket élnek át (Jelenések 12:9, 12NW Levetették hát a nagy sárkányt, az őskígyót, akit Ördögnek és Sátánnak neveznek, aki az egész lakott földet félrevezeti;levetették őt a földre,és az angyalait is levetették vele együtt.
(Jelenések 12:12NW Ezért örvendjetek, ti egek, és ti, akik azokban lakoztok! Jaj a
charlotteani, 2017. augusztus 04. péntek, 07:01
Metrófelújítás - Lecserélte a Metrovagonmas a budapesti projekt vezetőjét
és a szerelvények üzembe helyezését.

Denisz Silo karrierjét a 2-es metróvonalon közlekedő szerelvények gyártójánál, a francia Alstomnál kezdte szervizmérnökként, és jelentős tapasztalattal rendelkezik európai országokban végrehajtott projektek terén - olvasható a közleményben.

A tervek szerinte havonta két új szerelvényt helyeznek üzembe, az év végére 21 új jármű fog közlekedni a 3-as vonalon. Jelenleg Budapesten 13 felújított szerelvény van, ebből hétnek van üzemeltetési engedélye.

Az utolsó szerelvény leszállítása a szerződésben foglaltak szerint jövő nyárra várható. A 222 metrókocsi felújítása csaknem 220 millió euróba (mintegy 67 milliárd forintba) kerül.

Az első felújított metrószerelvény március 20-án állt forgalomba Budapesten, de már az első napokban probléma adódott vele. A BKV június elején a meghibásodások miatt egy időre az összes felújított szerelvényt kivonta a forgalomból.

Legutóbb az ajtó mozgatószerkezetébe került fakocka miatt volt gond az egyik szerelvény
velemenyezd, 2017. augusztus 03. csütörtök, 14:02
Nemere István - Atlantisz Ma Is Él! - I.
léteztek (lám csak, volt hát erre példa!), majd a neandervölgyiek simán kihaltak és helyettük a mai ember testi felépítésével, biológiájával és külsejével teljesen megegyező emberek uralták el a bolygót. Éltek számos helyen, megismerték a tüzet, kezdetleges földművelést végeztek, kunyhókat építettek és mind több eszközt használtak. Végül beszélni kezdtek és a korábbi hordákból már kezdetleges és még kis létszámú ,,társadalmak" lettek. Innentől kezdve már ismerjük a dolgokat, hiszen lényegében az utolsó tízezer év történetéről van szó, amiről a tudomány úgymond ,,szinte mindent tud már".

Nem kockázat nélküli hát azt állítani, hogy minden másképpen volt!

A mi állításunk felforgatna mindent, amit az emberiség történetéről eddig tudni vélünk és főleg azt, amit eddig tanultunk. Az eretnek tényözön dolga lesz bizonyítani, helyes-e, amit állítunk. De mit is állítunk?

Hát bizony nem kevesebbet, mint azt, hogy bár feltehetően valóban úgy zajlottak le a dolgok,
eposz, 2017. augusztus 01. kedd, 13:43
Halottidézők
mint amikor a kisbaba nyugodtan elalszik édesapja karjában. A halál tökéletes pihenést jelent. Pihenés, ami Jézus második eljöveteléig tart. Pál apostol így fogalmaz: "Mert maga az Úr riadóval, arkangyal szózatával. leszáll az égből. És feltámadnak először akik meghaltak volt a Krisztusban; azután mi, akik élünk, akik megmaradunk, elragadtatunk azokkal együtt a felhőkön az Úr elébe a levegőbe; és ekképpen mindenkor az Úrral leszünk" (1Thesszalonika 4:16-17).

Sátán az emberiség történelmének utolsó napjaira tervezi legnagyobb csalásait. Ezért veszélyes elhinni, hogy a médiumok, jósok vagy egyebek által megidézett szellemek valóban a halottak lelkei volnának. Az ördög képes arra, hogy a halott ismerősök képében jelenjen meg. Pál a spiritizmus erejére figyelmeztet, amikor ezt írja: "a Sátán is átváltoztatja magát világosság angyalává" (2Korinthus 11:13-14). János apostol Pátmosz szigetéről figyelmeztette az utolsó időkben élőket: "Mert ördögi lelkek azok, akik jeleket tesznek" (Jelenések
illike, 2017. július 29. szombat, 22:46
Vizes vb - Ezüstérmes a férfi vízilabda-válogatott
Ez a magyar csapat hetedik vb-ezüstje.Eredmény, vízilabda, döntő, férfiak:Horvátország-Magyarország 8-6 (4-0, 0-2, 2-2, 2-2)------------------------------------------------------

góldobók: Sukno 3, Garcia 2, Loncar, Jokovic, Macan 1-1, illetve Vámos 3, Török, Erdélyi, Manhercz 1-1

Megjósolhatatlan volt az aranyéremért zajló meccs előtt, hogy melyik válogatott veszi majd sikerrel az utolsó akadályt is a vizes vb férfi pólótornáján, a teljesen kiegyenlített esélyek miatt. Nem segített a latolgatásban az utolsó két év egymás elleni statisztikájának felemlegetése sem, hiszen 2015-től a mostani világbajnoki döntőig hatszor találkozott a két gárda, s három vereség mellett három győzelem alkotta a mérleget mindkét oldalon. A fél tucat meccsből négyet felkészülési tornákon vívtak egymással a felek (két siker itt is, ott is), a két tétmérkőzést tekintve pedig a horvátok a 2015-ös világliga szuperdöntőjének csoportkörében diadalmaskodtak 15-12-re, míg a magyar válogatott a 2016-os
velemenyezd, 2017. július 29. szombat, 21:54
Ha szeretnéd megváltoztatni a világot, akkor szeress
Ha szeretnéd megváltoztatni a világot, akkor szeress egy férfit igazán. Válaszd ki azt, akinek a Lelke a tiédhez szól. Aki lát téged. Aki elég bátor ahhoz, hogy féljen. Fogadd el a kezét és vezesd finoman házi tűzhelyed véréhez. Ahol érezheti a melegedet saját magán. Hagyd ott megpihenni, és égesd el a tüzedben a terheit. Nézz bele a szemébe. Nézz bele lénye mélyébe, és lásd azt, ami ott alszik, vagy ébred. Nézz a szemébe... lásd ott az apáit és nagyapáit, az összes háborút és őrültséget, amit a szellemük távoli helyeken, távoli időkben harcolt. Lásd ott az őrületet és fájdalmat, amit a mások fölötti hatalom világa hozott nekik és a hozzájuk tartozóknak. Lásd a fájdalmukat, a harcaikat, a gyötrődést és a bűntudatot. Lásd ítéletek nélkül... majd engedd el... Érezz bele az őseitől örökölt terhekbe. És tudd, hogy menedéket keres nálad. Engedd, hogy beleolvadjon a megtartó pillantásodba, és tudd, hogy nem kell visszatükröznöd a benne dúló viharokat... mert méhed van... édes és mélységes kapu van benned... amely
koszegimarika, 2017. július 28. péntek, 11:30
Képek, videók
Utolsó idők - 2009._09.jp
lacitoth91
2012. augusztus 07. kedd, 20:50
Utolsó idők - 2009._08.jp
lacitoth91
2012. augusztus 07. kedd, 20:50
Utolsó idők - 2009._07.jp
lacitoth91
2012. augusztus 07. kedd, 20:50
Utolsó idők - 2009._06.jp
lacitoth91
2012. augusztus 07. kedd, 20:50
Utolsó idők - 2009._05.jp
lacitoth91
2012. augusztus 07. kedd, 20:49
Utolsó idők - 2009._04.jp
lacitoth91
2012. augusztus 07. kedd, 20:49
Utolsó idők - 2009._030.j
lacitoth91
2012. augusztus 07. kedd, 20:49
Utolsó idők - 2009._03.jp
lacitoth91
2012. augusztus 07. kedd, 20:49
Utolsó idők - 2009._029.j
lacitoth91
2012. augusztus 07. kedd, 20:48
Utolsó idők - 2009._028.j
lacitoth91
2012. augusztus 07. kedd, 20:48
Utolsó idők - 2009._027.j
lacitoth91
2012. augusztus 07. kedd, 20:48
Utolsó idők - 2009._026.j
lacitoth91
2012. augusztus 07. kedd, 20:48
Piheno_a_pokolban.jpg
picurcica
2007. július 05. csütörtök, 00:15
Pihenő A Pokolban.hu.c.jp
finike
2007. június 19. kedd, 12:43
Pihenő A Pokolban.hu.jpg
rambobby
2007. május 18. péntek, 08:01
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.