Regisztráció  Belépés
2018. szeptember 25. kedd | 39. hét | 268. nap | 15:42 | Eufrozina, Kende
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Soros György milyen felhatalmazással szól bele az Unió belügyeibe?
Te álságos hazug f@sz!

Éppenséggel a te mocsok háverod (tudod: 'putnok7882') volt az a tetű, aki legutóbb aljas módon cigányozott! Visszaidézzem?

Íme!:
Kérdés-lokalizáció: 'Hány európainak kell meghalnia békeidőben, hogy meg értsük a valót?'
Dátum, időpont: 2017.11.23. 09:10
Hozzászólás-szám: #706 (ELŐTTED tette, te mocsok!)
Szöveg-idézet: ,,Persze hogy nincs demokrácijjja! Itt nem kötelező sem népszavazni, sem konzultálni! Viszont lehet fikázni! Ezt a barbár diktatúrát! Sehol egy szemkilövés, tiltott gumilövedékkel. Vipetázás sincs.... Wazze! A mocsok diktátor Csok-ot ad a magyaroknak, ahelyett, hogy a CIGÁNYSÁGNÁL ROSSZABBAKAT tenyésztése azon a pénzen!" — idézet vége, kiemelés tőlem.

És EZT a mocskos rasszista dumát, SZÓ NÉLKÜL HAGYTAD! Nem fenyegetted meg, rasszista tetű háverodat ,,büntetőjog-sérelemmel", mint tetted azt velem szemben olyasmiért, amivel EGYETLEN BÜNTETŐJOGI TEXTUST SEM SÉRTETTEM!

Mondom: álságos tetű vagy!

(Rohadék!...)
foxworkinspace, 2017. november 24. péntek, 00:11
Címkék: Soros György, barbár diktatúrát, mocsok diktátor, mocskos rasszista, felhatalmazással, gumilövedékkel,
Kommentek
Krónika 2. rész (napirendelőtt)
kultúrájának megőrzése mellett érvelt, s hozzátette: nekünk a lehető leghatározottabban ellen kell állni minden nyomásnak, Magyarország érdekeivel szemben nem lehet kompromisszumot kötni. Megjegyezte: a Sargenti-jelentés pontosan mutatja, milyen nyomás alatt van Magyarország, és milyen hazugságokat találnak ki, hogy ezt fokozzák. Kár, hogy az ellenzéki pártok nem támogatták a jelentés elutasítását Brüsszelben - mondta az államtitkár.

Fidesz: Magyarország nem mond le a határőrizet jogáról

Hubay György kiemelte: a határ fenntartása a nemzet védelmét jelenti minden külső támadással szemben, ez nem csak joga, kötelessége is egy államnak, Magyarországot ebben a szellemben tartják fenn már több mint ezer esztendeje. Rámutatott: a Macron-Merkel-féle elgondolás, miszerint le kellene mondania Magyarországnak a szuverenitása egy részéről és átengednie a határvédelem egy részét a Frontexnek, nem nyert teret a salzburgi csúcstalálkozón, de meggyőződésük, a téma nem vész el és a javaslatot újra napirendre
velemenyezd, 2018. szeptember 24. hétfő, 14:03
Fidesz: Brüsszel megnyitni, nem pedig lezárni akarja a határokat a migráció előtt
szervezett migráció megkönnyítését célozza az ENSZ migrációs csomagja, ami ellen Magyarország már többször felemelte a hangját. És erről beszélt nemrégiben Angela Merkel is, amikor azt mondta, hogy az unió külső határain fekvő államoknak fel kell adniuk nemzeti szuverenitásuk egy részét, a határőrizet jogát és át kell adniuk azt a Frontexnek - tette hozzá Hidvéghi Balázs. Mindez szerinte azzal is együtt járna, hogy a szervezett migrációt lehetővé teszik.

A kommunikációs igazgató felidézte: Soros György már 2015-ben arról beszélt, szükség van a migránsok számára biztonságos útvonalak létrehozására és fenntartására.

Mint mondta, mindez megerősíti azt, hogy azért akarják elvenni a határőrizet jogát a tagállamoktól, mert az Európai Unió nem megállítani, hanem elősegíteni, megszervezni és tartósan működtetni akarja a bevándorlást az európai kontinensre.

Mindez szembe megy a magyarok akaratával és érdekeivel, ezért nem fogjuk hagyni. Mindent meg fogunk tenni, hogy megvédjük az országot a veszélyes
velemenyezd, 2018. szeptember 24. hétfő, 13:13
A Brett Kavanaugh főbírójelöltet szexuális zaklatással megvádoló nő feltételeket szab a szenátusi meghallgatásá
Az amerikai szenátus igazságügyi bizottságának elnöke, a republikánus Chuck Grassley péntekig adott határidőt a meghallgatását először elvállaló, majd visszamondó Fordnak arra, hogy döntse el, megjelenik-e a hétfői ülésen, amikor Brett Kavanaugh-t is meghallgatják. Ellenkező esetben, fogalmazott Grassley, a szenátus szavaz Kavanaugh jelöltségéről.

A nő ügyvédje révén csütörtök este jelezte, hogy mégis hajlandó megjelenni a szenátorok előtt, de nem hétfőn, hanem jövő csütörtökön, és csakis "megfelelő körülmények esetén". Ennek mibenlétét azonban Christine Blasey Ford ügyvédje, Debra Katz nem részletezte. Levelet írt viszont a szenátusi bizottságnak, és ebben azt hangoztatta: ügyfelét halálosan megfenyegették, és garanciákat akar a személyi biztonságára.

A Politico című lap meg nem nevezett forrásokra hivatkozva azt írta: Ford ügyvédje azt akarja, hogy Kavanaugh nyilatkozzon elsőként a zaklatási ügyben.

Donald Trump elnök júliusban jelölte a tekintélyes szakmai pályafutással rendelkező
velemenyezd, 2018. szeptember 21. péntek, 08:06
Külföldi sajtó Magyarországról - Cseh lap a visegrádi együttműködésről
mint migrációellenes szövetség, működik" - véli a Csehország Visegrádtól elvarázsolva című jegyzet szerzője, Ondrej Houska. Nem olyan egyszerű minden, ahogy azt néhány nyugati kritikus igyekszik hangoztatni, és Orbán Viktor miniszterelnöknek is sok esetben igaza volt a migrációs kérdésekben - teszi hozzá a szerző. Ugyanakkor úgy véli: Közép-Európa szempontjából a migráció inkább absztrakt, semmint valós probléma, "már amennyiben nem hiszünk az olyan mesékben, hogy a berlini, brüsszeli bolondok vagy Soros György migránsok millióival akarnak elárasztani minket".

Houska szerint a migrációtól eltérően a gyakorlati dolgokban már nem olyan jó a visegrádi együttműködés. Minden tagállam a konkrét témákban a maga érdekeit védi. Csehország sem számolhat a többi visegrádi ország automatikus támogatásával.

Szlovák politikusok nyíltan hangoztatják, hogy Visegrádot hasznosnak tartják, de Szlovákia nem fogja csak "valamiféle elvből" támogatni a cseheket, a lengyeleket és a magyarokat. Pozsonyban tudják, hogy
velemenyezd, 2018. szeptember 20. csütörtök, 10:52
Kocsis: nem engedjük, hogy elvegyék tőlünk a határőrizet jogát
A tanácskozást követő pénteki sajtótájékoztatón, Velencén Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője emellett azt is mondta, hogy a Sargentini-jelentést Soros György emberei írták és fogadták el. "Soros György zsoldosai" azért bélyegezték meg bosszúból Magyarországot, mert a magyarok többször is világosan kinyilvánították, mit gondolnak az illegális bevándorlásról - fogalmazott.

Szavai szerint a Sargentini-jelentés ellentétes a lisszaboni szerződéssel, ezért a frakció arra kéri a kormányt, tegyen meg minden szükséges jogi lépést azért, hogy a csalással elfogadott jelentéssel szemben megvédje Magyarországot.

Ha Judith Sargentini, vagy bármely bevándorláspárti EP-képviselő, vagy Soros György azt hiszi, Magyarország mindezt szó nélkül hagyja, akkor téved - jelentette ki Kocsis Máté, hangsúlyozva: minden politikai és jogi lépést megtesznek, hogy "ezzel a hazugságáradattal" szemben megvédjék Magyarország becsületét és a magyarok döntését.

A frakcióvezető azt is nyomatékosította: Magyarország nem
velemenyezd, 2018. szeptember 14. péntek, 13:31
Sargentini-jelentés - Nigel Farage: hamis az a felvetés, miszerint Magyarország nem demokrácia
A brit politikus az M1 kérdésére elmondta, ami az EP-ben zajlik, az nem más, mint masszív hatalmi játszma. "Az önök értékeit Magyarországon, amelyek érdekében a választók elmentek szavazni, mert azt szerették volna, hogy azoknak képviselete legyen, az Európai Unió nem tartja tiszteletben" - fűzte hozzá.

Hangsúlyozta, hogy ez az Európai Unió - javarészben Soros György és a hozzá hasonlók támogatásával - le akarja rombolni a nemzetállamokat, és meg akarja változtatni az egész kontinens etnikai identitását, aki pedig ennek útjában áll, arról minden rosszat elmondanak.

"Nem is hiszem el, hogy egy olyan ember, mint Orbán Viktor, be tud ülni ebbe a terembe, és hagyja, hogy egy modernkori kommunista koncepciós pert játsszanak el vele, ahol felállnak az emberek, ujjal mutogatnak rá, kiabálnak vele. Mélységesen megalázó volt, nemcsak Magyarország, hanem személyesen az ő számára is" - mondta az euroszkeptikus képviselőcsoport vezetője az előző napi vitáról.
velemenyezd, 2018. szeptember 12. szerda, 19:14
Sargentini-jelentés - Kocsis: az EP döntése Soros György bosszúja
Kocsis Máté budapesti sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: Judith Sargentini zöldpárti EP-képviselő Soros György embere, a jelentés Soros szervezeteinek és médiumainak véleményére épül, az ő emberei szervezték meg az EP-ben a bevándorláspárti többséget a döntés mögé.

Hangsúlyozta ugyanakkor: "félreismer bennünket Soros György, ha azt gondolja, hogy engedünk a zsarolásnak, Magyarország nem enged ennek a zsarolásnak".

A magyar választók a kormányt és a kormánypártokat világos mandátummal látták el bevándorlásügyben, ebből "nem tudunk és nem is akarunk engedni", ezért az Országgyűlés válaszolni fog a bevándorláspárti EP-képviselőknek - mondta a frakcióvezető.

Közölte: politikai lépéseket fognak tenni, hogy megvédjék az országot a hamis és hazug vádaktól, és megvizsgálják annak lehetőségét is, hogy "jogi értelemben miként tudjuk magunkat megvédeni", a szerdai szavazás ugyanis egy teljesen nyilvánvaló csaláson alapul.

A jelentés elfogadásához ugyanis szükség lett volna a leadott
velemenyezd, 2018. szeptember 12. szerda, 16:33
Sargentini-jelentés - Kormányszóvivő: kirajzolódtak az EP-választások előtti erők
A kormányszóvivő a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában szerda reggel azt mondta: azért is érdemes belenézni a keddi vitába, mert az pontos képet ad a Magyarország elleni "boszorkányüldözésről, koncepciós eljárásról". A vitában mindenki megszólalt, és elárulta magát - értékelt.

Kovács Zoltán szerint a vitában és a szerdai szavazáskor is kiderül, ki az, aki az új bevándorláspárti projektet támogatja, s ki az, aki az illegális migrációt megállító, a nemzeti identitást büszkén vállaló Európát szeretne.

A kormányszóvivő kiemelte: óriási kihívással néz szembe Európa. Sokan - köztük a Soros György-féle civil szerveztek, a hozzá kapcsolódó üzleti érdekek, a baloldali liberális felfogás - elkerülhetetlennek, sőt kívánatosnak tartják az illegális migrációt, és egy olyan kontinenst szeretnének létrehozni, amely szakít hagyományaival, azzal az alapzattal, amin az európai kultúra létrejött. Ezzel szemben a magyar kormány szeretne megmaradni a nemzetek Európájánál, amely a nemzeti identitást erőnek tartja
velemenyezd, 2018. szeptember 12. szerda, 09:22
Képek, videók
O.V.-Soros György.jpg
agica2004
2017. április 30. vasárnap, 12:56
Soros György 2.jpg
megyerimihaly
2016. március 01. kedd, 23:56
Diktatúrát akarok! :))
meki77
2013. május 17. péntek, 09:33
dIKTATOROK
decotext
2016. november 10. csütörtök, 18:11
O.V.-diktátor.jpg
agica2004
2015. március 13. péntek, 15:17
O.V és a diktátor.jpg
agica2004
2014. július 02. szerda, 15:36
A diktator orome a hatalo
matolaterezia
2014. január 07. kedd, 19:46
diktátorok.png
agica2004
2013. október 12. szombat, 13:43
diktátorok.jpg
agica2004
2013. október 12. szombat, 13:42
kis Bence, a diktátor
orban47
2013. október 01. kedd, 16:36
diktátorok,Sztalin,Orb án.
kicsoda57
2013. szeptember 28. szombat, 22:24
Diktátornak szabad! :))
meki77
2013. szeptember 13. péntek, 10:07
diktátorok.jpg
meki77
2013. július 23. kedd, 13:02
román diktátor házaspár k
basikele
2013. június 13. csütörtök, 05:28
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.