Regisztráció  Belépés
2018. június 25. hétfő | 26. hét | 176. nap | 08:28 | Vilmos
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Soros György milyen felhatalmazással szól bele az Unió belügyeibe?
Te álságos hazug f@sz!

Éppenséggel a te mocsok háverod (tudod: 'putnok7882') volt az a tetű, aki legutóbb aljas módon cigányozott! Visszaidézzem?

Íme!:
Kérdés-lokalizáció: 'Hány európainak kell meghalnia békeidőben, hogy meg értsük a valót?'
Dátum, időpont: 2017.11.23. 09:10
Hozzászólás-szám: #706 (ELŐTTED tette, te mocsok!)
Szöveg-idézet: ,,Persze hogy nincs demokrácijjja! Itt nem kötelező sem népszavazni, sem konzultálni! Viszont lehet fikázni! Ezt a barbár diktatúrát! Sehol egy szemkilövés, tiltott gumilövedékkel. Vipetázás sincs.... Wazze! A mocsok diktátor Csok-ot ad a magyaroknak, ahelyett, hogy a CIGÁNYSÁGNÁL ROSSZABBAKAT tenyésztése azon a pénzen!" — idézet vége, kiemelés tőlem.

És EZT a mocskos rasszista dumát, SZÓ NÉLKÜL HAGYTAD! Nem fenyegetted meg, rasszista tetű háverodat ,,büntetőjog-sérelemmel", mint tetted azt velem szemben olyasmiért, amivel EGYETLEN BÜNTETŐJOGI TEXTUST SEM SÉRTETTEM!

Mondom: álságos tetű vagy!

(Rohadék!...)
foxworkinspace, 2017. november 24. péntek, 00:11
Címkék: Soros György, barbár diktatúrát, mocsok diktátor, mocskos rasszista, felhatalmazással, gumilövedékkel,
Kommentek
Menczer Tamás: folyamatosan jelentős támadás alatt állunk
alaptörvény-módosítás elfogadása előtt kinyilvánította: nem akarják, hogy a magyar Országgyűlés ezeket a jogszabályokat jóváhagyja. Megjegyezte, hogy az ENSZ emberi jogi főbiztosa is, "harcot hirdetett Orbán Viktor és a magyar kormány ellen, pusztán azért, mert meg akarjuk védeni a magyar emberek biztonságát". Ő is - mint mondta - nagyon erősen bírálta a "Stop Sorost". Emellett ismerik Brüsszel bevándorlást támogató politikáját is - fűzte hozzá a KKM államtitkára, aki szerint mindez azt jelzi, hogy "Soros György bevándorlást támogató egységfrontja kialakult".

Ezzel együtt meglepőnek nevezte, hogy Federica Mogherini, az Európai Unió kül- és biztonságpolitikai főképviselője, az Európai Bizottság alelnöke a minap úgy fogalmazott: Európa szempontjából "életbe vágóan fontos" a bevándorlás. A magyar kormány ennek az ellenkezőjét gondolja: a bevándorlás megállítása életbe vágóan fontos. Ezzel kapcsolatban az államtitkár megjegyezte, egy uniós képviselőnek az unió egységét kellene képviselnie, nem kellene olyat
velemenyezd, 2018. június 22. péntek, 21:13
Hollik: a Soros-alapítvány dróton rángatja az Európai Bizottságot
tegyen lépéseket Magyarország ellen, amiért a parlament elfogadta a "Stop Soros" törvénycsomagot és a Magyarország megvédését szolgáló alaptörvény-módosítást.

Rá néhány órával az Európai Bizottság máris bejelentette: meg fogják vizsgálni a két jogszabályt, és ha szükséges, akár lépéseket tesznek ellene - idézte fel Hollik István.

A KDNP-s politikus szerint ez ismét megerősítette, hogy a Soros-alapítvány dróton rángatja az Európai Bizottságot. Mint mondta, azt korábban is látták már, hogy Soros György Brüsszelbe járt eligazítást tartani az Európai Bizottság vezetőinek. Ezek a megbeszélések soha sem nyilvánosak, noha számos esetben kérték, tegyék azzá őket, de ez nem történt meg - jegyezte meg Hollik István.

Hozzátette: azt is látták, hogy Soros Györgynek mindenhol megvannak az emberei, akik teljesítik a kéréseit, így a brüsszeli bizottságban, az Európai Parlamentben, az ENSZ-ben és más nemzetközi, uniós intézményekben is.

Ez a dróton rángatott Soros-hálózat azért támadja Magyarországot,
velemenyezd, 2018. június 22. péntek, 11:53
Kocsis: az ellenzék jelentős részének Soros György érdekei fontosabbak a magyar érdekeknél
frakcióvezetője úgy fogalmazott: amikor Magyarországra a zöldhatáron keresztül igyekeztek az illegális bevándorlókat juttatni, akkor a kormány kerítést épített, ha pedig jogi eszközökkel igyekeznek bevándorlókat telepíteni Magyarországra, akkor jogi eszközökkel fog védekezni a kormány.

Kocsis Máté kiemelte: az ellenzék nagy része nem támogatta az országvédelmi akciótervet, Magyarország és a keresztény kultúra megvédését. Ez teljesen világossá teszi számukra, hogy az ellenzék jelentős részének továbbra is Soros György érdekei fontosabbak, mint a magyar érdekek. Aki számára fontos az ország biztonsága, az a mai napon láthatta, hogy a Fideszre és a KDNP-re továbbra is számíthat. Ezzel egyidejűleg teljesítették azt a választói akaratot és kötelességüket is, amelyet április 8-án a választók meghatároztak számukra - mondta a frakcióvezető, aki jelezte, hogy a változtatások nagy része a kihirdetésüket követő napon hatályba lépnek.

Arra a felvetésre, hogy a Jobbik igennel voksolt a mostani szavazáson, úgy
velemenyezd, 2018. június 20. szerda, 18:11
Politológus: az EU támadássorozatot folytat Magyarország ellen
Deák Dániel kijelentette: ezzel a lépéssel próbálják elérni, hogy Magyarország politikai karanténba kerüljön.

A politológus felidézte Orbán Viktor miniszterelnök nyilatkozatát, amely szerint a Fidesz a legerősebb európai néppárt, így az EPP-nek nagyobb szüksége van a magyar kormánypártokra, mint fordítva.

Az elemző szerint az Európai Unión belül Soros György szövetségesei több eszközt is bevetnek a Magyarországi elleni hadjáratban, ilyen például az ország rossz színben való feltüntetése a nemzetközi sajtóban. Soros György nemrég a The New York Timesban publikált egy cikket, amely szerint az uniónak rosszat tesznek a 2004-ben csatlakozott országok, köztük Magyarország is - mondta Deák Dániel.
velemenyezd, 2018. június 20. szerda, 11:21
Soros György és fia közös cikke a The New York Timesban: a Balkánon esély mutatkozik Európa stabilizálására
és az Európai Unió egységét minden egyes nemzeti választáson kihívások érik".

Az írásban a szerzők "történelmi kompromisszumnak" nevezik Macedónia névváltoztatását, és úgy vélik, azzal, hogy a két országnak "sikerült enyhítenie a nemzeti történelmük miatti nézetkülönbségeket", lehetőséget teremtenek Európa vezetőinek és az Egyesült Államoknak a "jelenlegi folyamatok meghiúsítására" és egyúttal egy biztonságos Balkán jövőjének kialakítására, amely "egész Európa stabilitásának" kulcsa.

Soros György és fia szerint a térségben nemcsak Európa és az Egyesült Államok az egyedüli szereplők. "Oroszország világossá tette, hogy amennyiben érdekeit fenyegetik, közbe fog avatkozni" - írják, és ezzel összefüggésben a potenciális NATO-bővítésre utalnak. Orosz beavatkozásnak tulajdonítják a 2016-ban történt és általuk "puccsnak" nevezett montenegrói változásokat. Megemlítik Recep Tayyip Erdogan török államfő és Peking szerepét a térségben, megjegyezve, hogy a Balkánon jelenleg Kína az egyik legnagyobb
velemenyezd, 2018. június 18. hétfő, 21:23
Krónika 2. rész (napirend előtt: alaptörvény, keresztényüldözés, költségvetés)
családok támogatása és a teljes foglalkoztatás elérése van - mutatott rá, hozzátéve: meg kell őrizni az ország pénzügyi stabilitását, emellett az emberek akaratát érvényesítve garantálni kell Magyarország biztonságát, a határvédelmet és az illegális migráció elleni küzdelmet.

Szerinte az EU következő költségvetésének tervezetével több probléma is van: kevesebb forrás jut számos területre, csak a migráció és a brüsszeli bürokrácia támogatása nem csökken. Hozzátette: visszaköszön a javaslatban Soros György javaslata egy 30 milliárd eurós Marshall-tervre, ugyanis a brüsszeli javaslatban migrációra és határmenedzsmentre 35 milliárd eurót terveznek.

Elutasítják - folytatta -, hogy a kisebb gazdaságoktól a nagyobbakhoz csoportosítsanak át forrásokat, illetve nem támogatják azokat a javaslatokat sem, amelyek az európai polgároktól vesznek el forrásokat a migránsoknak juttatva azokat.

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerint ma Európában a biztonság lett a
velemenyezd, 2018. június 18. hétfő, 16:02
Rogán Antal: nem szabad hagyni, hogy Brüsszel döntsön a menekültekről
befogadó állammá válni és nem is kötelezhető erre, hiszen az uniós csatlakozáskor nem vállalt ilyet és soha nem is fog - tette hozzá. Közölte, hogy a kormány a következő hónapok uniós döntéshozatalában is azt fogja képviselni, hogy a migránsok elosztása nem megoldás, bajaikat a szülőhazájukban kell az EU támogatásával rendezni, nem pedig Európába hozni és a tagállamok között szétteríteni.A miniszter hangsúlyozta, hogy nem Magyarország szegte meg az európai törvényeket és szabályokat, hanem Soros György szervezetei, mindezt ráadásul Brüsszel támogatásával. Az uniós vezetés - mint fogalmazott - a senki által el nem fogadott európai egyesült államok ideológiája mentén politizál a tagállamok érdekei helyett.Megdöbbentőnek nevezte egyúttal, hogy Soros György hajói "üzemszerűen" szállítják Európába az Afrikából érkezőket, holott azoknak szerinte az európai jogszabályok alapján eddig se lehetett volna fogadni. Rogán Antal szerint a tagállamoknak úgy kellene eljárni, ahogy az ilyen hajók
velemenyezd, 2018. június 17. vasárnap, 07:30
Orbán: a migránsvitában nincs helye kompromisszumnak
gyenge. Úgy látja: a közösség jövője azon múlik, képes-e megvédeni a külső határait, ha pedig ez sikerül, akkor nem az érkező migránsok szétosztása a kérdés, hanem az, mi történjen azokkal, akik már itt vannak. Mint mondta, utóbbiakat "nem szétosztanikell, haza kell őket vinni".

A következő uniós többéves költségvetés tervezetét olyannak nevezte, mint amilyen szerinte az Európai Bizottság is: "bevándorlás- és migránspárti", nekik és az NGO-knak adja az európai polgárok pénzét. "Olyan, mintha Soros György írta volna" - jegyezte meg.

A kormányfő az elmúlt fél évtizedet az EU legsikertelenebb öt évének nevezve, mondván, nem sikerült megvédeni a földrészt a migrációtól, a Brexittel "elvesztettük az Egyesült Királyságot", Brüsszel pedig megbontotta az egyensúlyt az unió nyugati és kelet fele között.

Hozzátette: noha az Európai Néppárt (EPP) vezetői követtek el hibákat "a mi rovásunkra", a Fidesz kitart a pártcsalád és Helmut Kohl eszméi mellett, "dezertálás helyett inkább vállaljuk a nehezebb
velemenyezd, 2018. június 16. szombat, 19:52
Képek, videók
O.V.-Soros György.jpg
agica2004
2017. április 30. vasárnap, 12:56
Soros György 2.jpg
megyerimihaly
2016. március 01. kedd, 23:56
Diktatúrát akarok! :))
meki77
2013. május 17. péntek, 09:33
dIKTATOROK
decotext
2016. november 10. csütörtök, 18:11
O.V.-diktátor.jpg
agica2004
2015. március 13. péntek, 15:17
O.V és a diktátor.jpg
agica2004
2014. július 02. szerda, 15:36
A diktator orome a hatalo
matolaterezia
2014. január 07. kedd, 19:46
diktátorok.png
agica2004
2013. október 12. szombat, 13:43
diktátorok.jpg
agica2004
2013. október 12. szombat, 13:42
kis Bence, a diktátor
orban47
2013. október 01. kedd, 16:36
diktátorok,Sztalin,Orb án.
kicsoda57
2013. szeptember 28. szombat, 22:24
Diktátornak szabad! :))
meki77
2013. szeptember 13. péntek, 10:07
diktátorok.jpg
meki77
2013. július 23. kedd, 13:02
román diktátor házaspár k
basikele
2013. június 13. csütörtök, 05:28
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.