Regisztráció  Belépés
2017. augusztus 17. csütörtök | 33. hét | 229. nap | 23:20 | Jácint
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Gulyás Marci népfrontja: Csintalan,Gálvölgyi,Pörzse és Zagyv


GULYÁS MARCI NÉPFRONTJA

Csintalan, Gálvölgyi, Pörzse és Zagyva együtt aggódik a jövő évi választások miatt.

Link

- Magyarok, nagy a baj - kezdődik az a videó, amit Gulyás Márton ellenzéki aktivista új mozgalma, a Közös Ország állított össze, s Gulyás internetes csatornája, a Slejm tett közzé hétfőn. A két és fél perces kisfilmben a jobbszéltől a balszélig számtalan ismert és kevésbé ismert arc feltűnik, ,,igazságos a választási rendszert" követelve.

A névsor:

- Csintalan Sándor korábbi MSZP-alelnök, majd Fidesz-tag, HírTV-s és Lánchíd rádiós műsorvezető, az utóbbi két évben Simicska Lajos ,,szóvivője"

- Kornis Mici, Facebook-oldala szerint a Gulyás Márton fémjelezte Slejm - a torkon ragadt politika munkatársa

- Misetics Bálint, A Város Mindenkié csoport egyik alapító tagja, korábban LMP-s lakásügyi szakértő, majd PM-es szervező, 2013-ban egyike volt a Fidesz-székház ,,elfoglalóinak"

- Törley Katalin, a Tanítanék Mozgalom egyik vezetője

- Zagyva György Gyula, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom volt alelnöke, 2010 és 2014 között jobbikos országgyűlési képviselő

- Hajós András televíziós személyiség,

- Pörzse Sándor, egykori HírTV-s és Echo TV-s műsorvezető, később jobbikos országgyűlési képviselő, a néhány hónapja megszüntetett jobbikos Barikád főszerkesztője

- Stohl András színész, műsorvezető

- Gálvölgyi János humorista, az egykori Heti hetes állandó tagja

- Thuróczy Szabolcs színész,

- Bánfalvi Eszter színész,

- Kóbor Andrea, a 444-en indult, majd az Indexre átköltöző Hello 90 főszerkesztője, amely, saját meghatározása szerint, ,,az X Kommunikációs Központ blogos, fiatalosch, kísérletező projektje",

- valamint két, a szélesebb közvélemény által nem ismert arc, Kovács Luca és Kiss Imre ,,youtube-er".

A Demokrata június 7-i, szerdai számában olvasható felmerésében arra voltunk kíváncsiak, hogyan viszonyulnának a választók egy, a Jobbiktól a Momentumon át a DK-ig terjedő összefogáshoz. Egy ilyen ,,nagykoalíció" létrejötte esetén, mérésünk szerint, a Fidesz-KDNP a kétharmadosnál is nagyobb győzelmet aratna. Azt azonban mi sem gondoltuk, hogy ez az összefogás ilyen hamar körvonalazódni kezd...

-bp- demokrata.hu

Link

Közösen kérik: legyen igazságos a választási rendszer!

Link

Választási mozgalmat indított az arányos választási rendszerért. Interjú Gulyás Mártonnal.

Link


menusgabor, 2017. június 10. szombat, 18:30
Címkék: Gulyás Marci, Gulyás Márton, Közös Ország, Csintalan Sándor, Simicska Lajos, Kornis Mici,
Kommentek
Gulyás Lajos emlékszoba avató beszéd
Tisztelt Hölgyeim és Uraim, Kedves megjelent Vendégek!

Nagy tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önöket Levél Község Önkormányzata nevében. Engedjék meg, hogy megkülönböztetett tisztelettel köszöntsem körünkben Gulyás Lajos reformárus lelkész lányait, Csillát és Anikót.A református egyház méltóságait, a katolikus és az evangélikus egyházak megjelent elöljáróit, Levél község Képviselő-testületnek tagjait,a Levéli Német Nemzetiségi Önkormányzat elnökét és képviselőit,az '56-os Emlékbizottság képviseletében érkezett vendégeinket, az intézmények és egyesületek vezetőit, a Mosonmagyaróvári 1956-os Egyesület vezetőjét, Simon Zsuzsannát, a Mosonmagyaróvári Levéltár munkatársát, Beregszászi Balázs urat. Végül, de nem utolsó sorban azokat köszöntöm, akik munkája nélkül nem valósulhatott volna meg Gulyás Lajos emlékszobájának kialakítása. Üdvözlöm körünkben a Szigetköz-Mosoni-SíkLeader egyesület munkatársait, és Domonkos Sándor építési vállalkozót.
Öröm körülnézni itt a Levéli Református
otvenhatosemlekev2016, 2017. május 04. csütörtök, 05:50
Előadások és koncertek mutatják be az 5000 éves hangszert, a hárfát
elmondta, hogy a palotában rendezett fesztivál délelőtti és délutáni programjai elsősorban a gyerekekhez és a fiatalokhoz szólnak, az esti koncertekre pedig a felnőtt közönséget várják.

Délelőtt hárfabemutató hangversenyen játékos formában mesélnek majd a hangszer múltjáról és a modern zene sokszínűségéről a gyerekeknek, délután pedig a fiatalokat avatják be a Zeneakadémia végzősei, valamint a rendkívüli tehetségek képzőjének növendékei a hárfázás világába.

Az esti előadásra Vigh Andrea és Gulyás Csilla hárfaművész a felnőtt közönséget várja. A rektor elmondta, hogy a hárfa történetét bemutató négyrészes sorozat első, szombati állomásán az ókortól a hárfa első aranykoráig mutatják be képekkel és filmrészletekkel illusztrálva a hangszer történetét. A barokk nagy zeneszerzőinek - Bach, Händel és Scarlatti - hárfára írt művei is felcsendülnek a híres hárfás komponisták, Krumpholz és Nadermann darabjai mellett, de szó esik Mozart híres Fuvola-hárfa versenyéről is. Az első hangversenyt további három
velemenyezd, 2017. április 24. hétfő, 16:23
Hárfás napot rendeznek Budapesten
hárfabemutató hangversenyen Vigh Andrea hárfaművész játékos formában mesél a hangszer 5000 éves múltjáról napjaink zenéjének sokszínűségéig, érintve a könnyedebb műfajokat is - közölték a szervezők az MTI-vel.

Az ifjú tehetségek délutáni hangversenyén a Zeneakadémia és a rendkívüli tehetségek képzője növendékei mutatkoznak be. A belépés díjtalan, de regisztrálni szükséges a hangszerekvilaga@gmail.com címen.

Vigh Andrea hárfaművész hangszerbemutató sorozatának első része este 7 órától várja a közönséget Gulyás Csilla hárfaművész közreműködésével. A felnőtteknek szóló sorozatban a hárfa történetével és a hangszer működésével ismerkedhetnek meg az érdeklődők.

Az első hangverseny az ókortól a hárfa első aranykoráig ível, képekkel és filmrészletekkel illusztrálva a hangszer történetét. A barokk nagy zeneszerzőinek - Bach, Händel, Scarlatti - művei elvezetnek a klasszikus korig, a hárfa első aranykoráig. Elhangzanak híres hárfás komponisták, így Krumpholtz és Nadermann darabjai, de szó esik Mozart
velemenyezd, 2017. április 22. szombat, 08:21
Illegális bevándorlás - A határok megnyitását követelték tüntetők Röszkén
migráció kérdésében józanságra és bölcsességre van szükség, ha a döntés felelősségét a társadalom a politikára ruházza át, akkor saját maga felett mond ítéletet - közölte.

Schilling Árpád színházi rendező kijelentette, ami Magyarországon a menekültekkel történik, alantas, embertelen és szégyenteli. A művész bocsánatot kért azoktól az emberektől, akiknek a magyar kormány intézkedéseinek hatására megaláztatásokon kell keresztülmenniük.

A demonstrálók - köztük Juhász Péter, az Együtt elnöke és Gulyás Márton ellenzéki aktivista - ezt követően magyar és angol nyelvű transzparenseikkel dobszó és füttykoncert közepette a falu főutcáján a határhoz vonultak, ahol farkasszemet néztek a kerítéstől tíz méterre felsorakozó rendőrökkel. Itt a szónokok időrendben ismertették a magyar kormány elmúlt években hozott illegális migráció elleni intézkedéseit.

A kibővített tranzitzóna mellett a tüntetők a röszkei közúti átkelőnél a 2015 szeptemberében történt tömegzavargás során elkövetett terrorcselekmény bűntette
velemenyezd, 2017. április 15. szombat, 18:43
BKV-sztrájk - Szakszervezet: szinte biztos, hogy nem lesz munkabeszüntetés
A szakszervezeti vezetőt arról kérdezték az M1 aktuális csatornán kedden, hogy Tarlós István főpolgármester vasárnap az Echo Tv-ben azt mondta, nagyon komoly esélyt lát a megegyezésre a BKV-nál a béremelésről, visszautasíthatatlannak tűnő ajánlatott tettek a két meghatározó érdekképviseletnek.

Gulyás Attila közölte: szerdán kapják meg írásban a béremelési ajánlatot. Meg kell nézni, hogy "számszakilag" stimmel-e, mivel körülbelül 500 millió forintot jelent egy százaléknyi béremelés a BKV-nál, ezért a 10+5 százalék valamivel több mint 7 milliárd forint lenne, ekkora összegnek kell szerepelnie a papíron - fogalmazott.

Hangsúlyozta: hároméves megállapodásban összesen 30+5 százalék emelést kértek, egy évre 10+5 százalékot kaphatnak; "évek óta nem fordult elő", hogy az elvárások és a végeredmény ilyen közel legyen.

Jelezte, a plusz öt százalék bérfelzárkóztatás, amelynek elosztásából "vita lesz" a szakszervezetek és a munkáltató között, hogy igazságosan történjen. Arra a kérdésre, hogy milyen
velemenyezd, 2017. április 11. kedd, 10:52
MSZP: a választási törvény hibáiért a Fideszt terheli a felelősség
Az MSZP arra reagált keddi, az MTI-hez eljuttatott közleményében, hogy a Fidesz frakciója lezártnak tekinti a választási jogszabályokkal kapcsolatos vitát, miután közlése szerint az ellenzéki pártokkal nem lehetett egyezségre jutni a választási eljárási és kampányfinanszírozási jogszabályok módosításáról. Kósa Lajos, a kormánypárt frakcióvezetője és Gulyás Gergely frakcióvezető-helyettes az MTI-hez eljuttatott keddi közleményében kifejtette: a március 9-i ötpárti egyeztetésen az ellenzéki frakciók képviselői nem biztosították támogatásukról az általuk szövegszerűen korábban megismert javaslatokat és március 20-ig végleges frakcióálláspontot ígértek. E határidőig azonban az MSZP elutasította, hogy a tervezetet jelenlegi formájában támogassa, a többi frakció pedig vissza sem jelzett.

Az MSZP azt írta: Kósa Lajos és Gulyás Gergely szerint a Fidesz által benyújtott és egyedül általa elfogadott választási törvény elfogadásáért "kizárólag az ellenzék a felelős", pedig álláspontjuk szerint a valóság ezzel
velemenyezd, 2017. március 28. kedd, 16:53
A Fidesz-frakció lezártnak tekinti a választási jogszabályokkal kapcsolatos vitát
Kósa Lajos, a kormánypárt frakcióvezetője és Gulyás Gergely frakcióvezető-helyettes az MTI-hez eljuttatott keddi közleményében kifejtette: a március 9-i ötpárti egyeztetésen az ellenzéki frakciók képviselői nem biztosították támogatásukról az általuk szövegszerűen korábban megismert javaslatokat és március 20-ig végleges frakcióálláspontot ígértek. E határidőig azonban az MSZP elutasította, hogy a tervezetet jelenlegi formájában támogassa, a többi frakció pedig vissza sem jelzett.

A választási eljárási és kampányfinanszírozási jogszabályok módosítása kétharmados többséget igényel, így arra az ellenzék támogatása nélkül nincs lehetőség - mutatott rá Kósa Lajos és Gulyás Gergely.

"A Fidesz tudomásul veszi, hogy ma az ellenzékkel kétharmados törvények esetén még technikai, illetve korábban szavakban az ellenzék által is támogatott módosításokról sem lehet egyezségre jutni. Az e módosítások elmaradásából eredő következményekért a felelősség az ellenzéki pártokat terheli" - írták.

A
velemenyezd, 2017. március 28. kedd, 10:22
Képek, videók
Juhász-Gulyás elvbarátai
furaila
2017. június 21. szerda, 12:01
A Gulyás Lajos emlékműnél
azenujsagom
2017. március 14. kedd, 01:47
szülinapra gulyás zsuzsát
zsokica45
2016. augusztus 27. szombat, 20:59
gulyás 001.png
chillik
2016. június 12. vasárnap, 09:32
Gulyás L.Koll/56 emlék
bzsuzsanna
2016. május 12. csütörtök, 21:48
Gulyás Éva 1
taltos1
2015. november 20. péntek, 23:18
Gulyás Éva
fdckutyaiskola
2015. szeptember 23. szerda, 15:32
Gulyás Lajos sírja Levéle
azenujsagom
2015. július 18. szombat, 07:31
szedernyés alfréd balszél
tinka1951
2017. június 06. kedd, 12:48
fooltar balszele
borigit
2016. június 28. kedd, 10:43
balszélen a virágok
lovaszmarika
2010. november 17. szerda, 14:24
kép8.balszél1.jpg
keresztszemmel
2010. január 28. csütörtök, 14:23
kép8.balszél2.jpg
keresztszemmel
2010. január 28. csütörtök, 14:22
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.