Regisztráció  Belépés
2018. január 17. szerda | 3. hét | 17. nap | 20:49 | Antal, Antónia
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Gulyás Marci népfrontja: Csintalan,Gálvölgyi,Pörzse és Zagyv

GULYÁS MARCI NÉPFRONTJA

Csintalan, Gálvölgyi, Pörzse és Zagyva együtt aggódik a jövő évi választások miatt.

Link

- Magyarok, nagy a baj - kezdődik az a videó, amit Gulyás Márton ellenzéki aktivista új mozgalma, a Közös Ország állított össze, s Gulyás internetes csatornája, a Slejm tett közzé hétfőn. A két és fél perces kisfilmben a jobbszéltől a balszélig számtalan ismert és kevésbé ismert arc feltűnik, ,,igazságos a választási rendszert" követelve.

A névsor:

- Csintalan Sándor korábbi MSZP-alelnök, majd Fidesz-tag, HírTV-s és Lánchíd rádiós műsorvezető, az utóbbi két évben Simicska Lajos ,,szóvivője"

- Kornis Mici, Facebook-oldala szerint a Gulyás Márton fémjelezte Slejm - a torkon ragadt politika munkatársa

- Misetics Bálint, A Város Mindenkié csoport egyik alapító tagja, korábban LMP-s lakásügyi szakértő, majd PM-es szervező, 2013-ban egyike volt a Fidesz-székház ,,elfoglalóinak"

- Törley Katalin, a Tanítanék Mozgalom egyik vezetője

- Zagyva György Gyula, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom volt alelnöke, 2010 és 2014 között jobbikos országgyűlési képviselő

- Hajós András televíziós személyiség,

- Pörzse Sándor, egykori HírTV-s és Echo TV-s műsorvezető, később jobbikos országgyűlési képviselő, a néhány hónapja megszüntetett jobbikos Barikád főszerkesztője

- Stohl András színész, műsorvezető

- Gálvölgyi János humorista, az egykori Heti hetes állandó tagja

- Thuróczy Szabolcs színész,

- Bánfalvi Eszter színész,

- Kóbor Andrea, a 444-en indult, majd az Indexre átköltöző Hello 90 főszerkesztője, amely, saját meghatározása szerint, ,,az X Kommunikációs Központ blogos, fiatalosch, kísérletező projektje",

- valamint két, a szélesebb közvélemény által nem ismert arc, Kovács Luca és Kiss Imre ,,youtube-er".

A Demokrata június 7-i, szerdai számában olvasható felmerésében arra voltunk kíváncsiak, hogyan viszonyulnának a választók egy, a Jobbiktól a Momentumon át a DK-ig terjedő összefogáshoz. Egy ilyen ,,nagykoalíció" létrejötte esetén, mérésünk szerint, a Fidesz-KDNP a kétharmadosnál is nagyobb győzelmet aratna. Azt azonban mi sem gondoltuk, hogy ez az összefogás ilyen hamar körvonalazódni kezd...

-bp- demokrata.hu

Link

A hadművelet Magyarország ellen elkezdődött.

Közösen kérik: legyen igazságos a választási rendszer!

Link

Választási mozgalmat indított az arányos választási rendszerért. Interjú Gulyás Mártonnal.

Link

ZÉGYÉGYÉ - Bádog - Bayer Zsolt blogja

Link

RIKÁCSOLÓK - Magyar Fórum
/Rikácsolnak a magyar választási rendszer miatt és a franciát hozzák példának. Miközben Franciaországban az összes választónak mindössze a 15%-a szavazott Macronra!/

Link

Kisbandi kitálal: Százmilliós kenőpénzek az olajmaffiától Csintalannak és Bokros Lajosnak

Link

Néhány alapvetés kiérdemesült radikálisok számára - Varga B. Tamás remek írása

Link

Sólyom

Mikor Napóleon úgy döntött, hogy alkotmányt ad a francia nemzetnek, egy tudós férfiakból álló bizottságot nevezett ki erre a feladatra. Az urak igen nagy gondban voltak. Mit írjanak az alkotmányba, hogy ne vonják magukra az első konzul haragját. Elmentek hát hozzá és egyenesen megkérdezték: mit írjanak bele. Fogalmazzanak tömören és homályosan - hangzott a válasz. Így keletkezett, az azóta is minden nemzet számára mértékadó, francia alkotmány...

Link

Kiderült, hol készülnek Soros emberei az őszi rendbontásokra

Link
menusgabor, 2017. június 10. szombat, 18:30
Címkék: Gulyás Marci, GULYÁS MARCI NÉPFRONTJACsintalan, Gulyás Márton, Közös Ország, Csintalan Sándor, Simicska Lajos,
Kommentek
Arany János – A vén gulyás
Arany János - A vén gulyás

Egy pohár bor a kezében,
Bora elfoly, keze reszket,
Vén gulyás ül a karszéken
Mult időkre emlékeztet.

Hosszú évsor nyomja vállát,
Száz esztendőt emlegetnek;
Elég volna hagyománynak,
Elég volna történetnek.


Ifj'urakkal iddogál sort,
Kik, mint gyermek a toronyra,
Oly bámulva, oly szédülve
Néznek e nagy életkorra.

Elgondolják, hogyha évök
Összeraknák hárman, négyen,
Az ha lenne olyan lépcső,
Ami e tetőig érjen.

S elgondolják, hogy kedélyre
Három-négy sem ér ez aggal,
Ki nevet, iszik, danolgat
Tréfaűző ifj'urakkal.


"Azt a régit, Marci bátya!"
S felkurjant a kedvenc nóta!
Ki tudná hanyadszor fúja!
És ki tudná, hogy mióta!

"Hej Nagy-Kőrös
chillik, 2017. december 18. hétfő, 05:29
Életpályamodellt vezetnek be az országgyűlési köztisztviselőknek
Négy fideszes képviselő, Gulyás Gergely, Hende Csaba, Répássy Róbert és Vas Imre javaslatát 176 kormánypárti, jobbikos, LMP-s és öt független igen szavazattal, ellenvoks nélkül fogadta el a Ház.

A törvénymódosítás szerint az országgyűlési köztisztviselők a betöltött munkakörükhöz szükséges iskolai végzettség és a közszolgálati jogviszonyban töltött idő alapján kerülnek az adott besorolási fokozatba.

A közszolgálati tisztviselői törvény által használt két besorolási osztályt megtartották, ez alapján a felsőfokú végzettségűek az I., az érettségivel rendelkezők a II. besorolási osztályba kerülnek. Előbbiek közül a pályakezdő köztisztviselőket országgyűlési fogalmazói, utóbbiak közül pedig országgyűlési gyakornoki fokozatba sorolják. Az I. besorolási osztálynál a javasolt legmagasabb fokozat - 36 évnyi közszolgálati jogviszony után - az országgyűlési kiemelt vezető-főtanácsos, míg a II. osztálynál - ugyanennyi idejű jogviszonyt követően - az országgyűlési kiemelt vezető-főmunkatárs.

Az
velemenyezd, 2017. december 12. kedd, 12:30
Vasárnap tartják az Arany-emlékév záró programját Békéscsabán
világít lelkemben leveled..." címmel költői est látható Arany János műveiből az Újszínház és a békéscsabai teátrum színművészeinek közreműködésével. A kétszáz éve született költő műveiből, ars poeticájából, önvallomásaiból, levelezéseiből, verseiből és balladáiból láthatnak és hallhatnak részleteket a különleges irodalmi csemege nézői.

A műsort Szente Éva állította össze és Seregi Zoltán, a Jókai Színház igazgatója viszi színpadra. Fellép mások mellett Gregor Bernadett, Tolcsvay Béla, Bartus Gyula, Gulyás Attila, Kovács Edit, valamint Vadász Gábor.

Az est második felében a békéscsabai Balassi Táncegyüttes műsora látható Nekünk szól a fülemüle - Tánckaláris Arany János balladáira címmel.

A közleményben felhívják a figyelmet, hogy az előadás ingyenes, de regisztrációhoz kötött, regisztrációs jegy a Jókai Színház jegyirodájában igényelhető.

A békési megyeszékhely számos programmal készült az Arany-emlékévre, az Emberi Erőforrások Minisztériumától 8,6 millió forintot nyertek el ezek
velemenyezd, 2017. december 12. kedd, 09:51
A HÖOK csatlakozik a Minority SafePack kezdeményezéshez
Gulyás Tibor, a HÖOK elnöke az MTI-nek vasárnap elmondta: a HÖOK külhoni programja keretében folyamatosan lépéseket tesz a határon túli magyar közösségekért. Most úgy gondolják, azzal tudják leginkább segíteni a határon túl élő magyar közösségeket, ha az anyaországban lépéseket tesznek a Minority SafePack népszerűsítésére a fiatalok körében.

Felelősséget érzünk azért, hogy ezt a nagy jelentőségű kezdeményezést a felsőoktatási hallgatók körében népszerűsítsük - fogalmazott Gulyás Tibor.

Kifejtette: a szervezet tájékoztató kampányokat szervez, a vizsgaidőszak végéig az online aláírásgyűjtést népszerűsítik, majd azt követően a hallgatói önkormányzatok bevonásával, segítségével kitelepüléseket szerveznek, hogy személyesen is gyűjtsék az aláírásokat.

Emlékeztetett: az EU-nak akkor kell foglalkoznia a kezdeményezéssel, ha 2018. március 4-ig több mint egymillió aláírást sikerül összegyűjteni.

Veres Márton, a HÖOK külhoni programjának vezetője rámutatott: tájékoztatást szeretnének adni
velemenyezd, 2017. december 10. vasárnap, 15:22
Felmentette a bíróság a "lepkeperben" a kokadi gazdát
völgyében honos rekettyefűz a fokozottan védett keleti lápi bagolylepke élőhelye. A vád szerint 54 ilyen egyed pusztult el, az okozott kár 13,5 millió forint.

A bíróság végül nem talált bizonyítékot arra, hogy a lepkéket bármely fejlődési szakaszukban elpusztította volna a gazda. A zsombék rostos tövű sással kapcsolatban pedig arra jutott, hogy a növény egyszeri zúzással nem pusztítható el. Miután védett állat- és növényfaj nem semmisült meg a területen, így a rongálásra sem találtak bizonyítékot.

Gulyás Csilla bíró indoklásában kiemelte: jogi és természetvédelmi szempontból is rendkívül összetett volt az ügy. Hozzátette: a nyomozati szakban kirendelt szakértő véleményét - amelyen a vád alapult - kirekesztette a bíróság a bizonyítékok közül. Kiderült ugyanis, hogy a szakértő korábban a feljelentő, a HNP igazgatóságának dolgozott, szakvéleménye elsősorban a természetvédelmi őr feljegyzéseire épült, s azok tartalmát nem ellenőrizte.

A bíróság által kirendelt szakértő leszögezte: tény, hogy
velemenyezd, 2017. október 30. hétfő, 13:23
Gulyás: Gönczöt és az Ab-t történelmi felelősség terheli az igazságtétel elmaradásért
Gulyás Gergely (Fidesz), aki az Országgyűlés törvényalkotási bizottságának elnöke is, a témában rendezett budapesti konferencián azt mondta: az erkölcsi rend helyreállításához szükséges döntés volt ennek a törvényjavaslatnak a benyújtása és elfogadása.

Az Országgyűlés 1991. november 4-én fogadta el az 1944. december 21. és 1990. május 2. között elkövetett és politikai okból nem üldözött súlyos bűncselekmények büntethetőségéről szóló, Zétényi-Takács néven is emlegetett törvényt, amely azonban nem lépett hatályba.

Gulyás Gergely azt mondta, hogy az akkori köztársasági elnök és az Ab között érdemes különbséget tenni, hiszen - mint fogalmazott - míg az "Alkotmánybíróság ettől a rossz döntéstől eltekintve a demokratikus rendszerváltozás folyamatában összességében pozitív szerepet játszott, addig Göncz Árpádról ez sem mondható el".

Semmilyen bosszúállási szándék nem jellemezte 1990 után az Antall-kormány mögött álló parlamenti többséget, hiszen az igazságtételi törvény három büntetőjogi
velemenyezd, 2017. szeptember 12. kedd, 13:12
Illegális bevándorlás - Kósa Lajos: az emberek biztonsága nem pénzkérdés
összes erőforrását felhasználhassa - tette hozzá.

Kovács Zoltán kormányszóvivő múlt héten jelentette be, a kormány a belügyminiszter javaslatára úgy döntött, hogy a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzetet fél évvel, 2018. március 7-éig meghosszabbítja. Pintér Sándor belügyminiszter két hete tett javaslatot a kabinetnek a szeptember 7-én lejáró, tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet meghosszabbítására.

Arra az újságírói kérdésre, hogy van-e információja leendő utcai zavargásokról, Kósa Lajos Gulyás Márton aktivistának arra a kijelentésére utalt, amely polgári engedetlenséget helyezett kilátásba arra az esetre, ha a választási rendszert a parlament nem változtatja meg.

Kósa Lajos azt mondta: ők is a sajtóból értesültek arról, "hogy valaki előre bejelenti, hogyha valami képtelenség nem teljesül, akkor majd zavargásokat, meg tömeges meg országos polgári ellenállást tervez, és ennek kapcsán már láttuk, hogy rongálások, brutális cselekmények, közvagyonrongálások már bekövetkeztek".

A
velemenyezd, 2017. szeptember 04. hétfő, 17:33
Megemlékező beszéd Szigethy Attilára 2017.augusztus 11.
Kapuváron, Szigethy Attila sírjánál, halálának 60. évfordulója emlékére 2017.08.11-én.

Ne féljetek azoktól, akik megölik a testet, de a lelket meg nem ölhetik. Inkább attól féljetek, aki a lelket is, meg a testet is el tudja pusztítani.

Tisztelt Honfitársaim!

Ha Szigethy Attilára és az 1956-os forradalom és szabadságharc hőseire és mártírjaira gondolok, akkor az Úr Jézus Szent Máté apostol által közvetített mondatai jutnak eszembe. Szigethy Attila, Tihanyi Árpád, Földes Gábor, Gulyás Lajos és valamennyi meghurcolt magyar hős hű volt ehhez az evangéliumi tanításhoz. A forradalom gyönyörű napjaiban, majd a szovjet beavatkozás és a megtorlás időszakában sem féltek mártírjaink a sátáni erőktől, sem a Vörös Hadsereg megtorló alakulataitól, sem azoknak helytartóitól. Ők mindhalálig hűek maradtak hitükhöz és hazájukhoz. Bár Szigethy Attila politikai pályafutásának 1956 októbere volt a csúcspontja, akkori állásfoglalását, hitvallását nem értenénk meg életének és korabeli politikai
otvenhatosemlekev2016, 2017. szeptember 01. péntek, 08:43
Képek, videók
gulyás zsuzsa..jpg
zsokica45
2018. január 06. szombat, 19:03
A vén gulyás temetése 01.
chillik
2017. december 22. péntek, 05:37
A vén gulyás temetése 02.
chillik
2017. december 22. péntek, 05:37
A vén gulyás 01.jpg
chillik
2017. december 18. hétfő, 05:43
A vén gulyás 02.jpg
chillik
2017. december 18. hétfő, 05:42
A vén gulyás 03.jpg
chillik
2017. december 18. hétfő, 05:42
A vén gulyás 04.jpg
chillik
2017. december 18. hétfő, 05:42
A vén gulyás 05.jpg
chillik
2017. december 18. hétfő, 05:41
A vén gulyás 06.jpg
chillik
2017. december 18. hétfő, 05:40
Juhász-Gulyás elvbarátai
furaila
2017. június 21. szerda, 12:01
A Gulyás Lajos emlékműnél
azenujsagom
2017. március 14. kedd, 01:47
szülinapra gulyás zsuzsát
zsokica45
2016. augusztus 27. szombat, 20:59
szedernyés alfréd balszél
tinka1951
2017. június 06. kedd, 12:48
fooltar balszele
borigit
2016. június 28. kedd, 10:43
balszélen a virágok
lovaszmarika
2010. november 17. szerda, 14:24
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.