Regisztráció  Belépés
2018. május 24. csütörtök | 21. hét | 144. nap | 05:58 | Eszter, Eliza
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Fürdőzz féláron! Itt a teljes lista, hogy hol és mikor!
Fürdőzz féláron! Itt a teljes lista, hogy hol és mikor!
tommymommy2018. február 8. csütörtökHozzászólások (0)
0 Hazánk igazi fürdő-nagyhatalom, számos jótékony hatású forrás táplálja legtöbb fürdőnk, uszodánk vizét. Ennek jótékony hatásairól bárki meggyőződhet a Szökjön ki egy fürdőbe! akció keretein belül, a Magyar Fürdőszövetség jóvoltából.

A legjobb az egészben az, hogy ezzel a szökéssel senki sem kerül majd a szenzációhajhász hírlapok címoldalára, vagyis ehhez a szökési tervhez bárki csatlakozhat, következmények nélkül. Idén február 28-án, szerdán, számos hazai fürdőben várnak kedvezményes árakkal és egyedülálló akciókkal, amiket érdemes kihasználnod, ha Te is vágysz egy kis lazításra és kikapcsolódásra.


A Magyar Fürdőszövetség akciójának köszönhetően több ember számára is elérhetővé válik a testi-lelki regenerálódás, amire azért is van nagy szükség, mert a többség csak lót-fut egész nap, és nem hagy magának kellő időt a feltöltődésre. Pedig aki rendszeresen szán időt erre is, könnyebben dolgozza fel a stresszhelyzeteket, megőrzi lelki egyensúlyát, és nem mellesleg megelőzheti a betegségeket is. Az ellazulás számos típusa közül a fürdőzés az egyik leghatékonyabb: a meleg vizű gyógy- és termálfürdők olyan komplex módját nyújtják a kikapcsolódásnak, amelyet a szervezet is garantáltan meghálál.

Február utolsó napján számos fürdőben féláron válthatók belépőjegyek, de sok létesítmény masszázs- és szauna szolgáltatásokat is kínál 50%-os kedvezménnyel. Érdemes már most körülnézned, hogy hol és milyen szolgáltatásokra érvényesíthetők a kedvezmények, így előre kitervelheted ezt a kényeztető programot!Íme az akcióban résztvevő fürdők listája:


Aquaticum Termálfürdő, Debrecen
Nyitva tartás: 7.00-21.00

Az Aquaticum Termálfürdő egész napos belépőiból 50% kedvezményt biztosítanak (felnőtt, diák, nyugdíjas és csoportos belépők áraiból egyaránt). Az 50%-os kedvezmény nem vonható össze más akcióval!

Akácliget Fürdő, Karcag
Nyitva tartás: 8.00-20.00

A fürdőbelépőből biztosítanak 50% kedvezményt.

Berekfürdői Termál és Strandfürdő
Nyitva tartás: 8.00-20.00

Minden fürdőbelépőből és frissítő masszázsból biztosítanak 50% kedvezményt, ezen felül pedig 30 perces ingyenes vízi tornát szervez a fürdő 11:00 és 15:00 órakor!

Galerius Élményfürdő és Wellness Központ, Siófok
Nyitva tartás: 9.00-21.00

Az egész napos felnőtt szaunás belépőjegy 3600 Ft helyett 1800 Ft, illetve az egész napos élményfürdős belépőjegy ára 2900 Ft helyett 1300 Ft. Szaunaprogramok csomagajánlatban: egész napos belépőjegy szauna használattal + részvétel 3 db szaunaprogramon: 2900 Ft/fő

Gyulai Várfürdő
Nyitva tartás: Gyógyfürdő: 8:00-19:00, Aqua palota: 12:00-19:00

Az Aqua palota kiegészítő jegy árából adnak 50% kedvezményt

Harkányi Gyógyfürdő Zrt., Harkány
Nyitva tartás: 9.00-18.00

A felnőtt napi gyógyfürdő belépőre, a napi 62+ gyógyfürdő belépőre és a napi diák gyógyfürdő belépőre adnak 50% kedvezményt.

Napfényfürdő Aquapolis, Szeged

Nyitva tartás: 7.00-21.00 a csendes wellness részlegen nyitva tartása.

A teljes árú, csendes wellness (3 órás) belépő ára 2850 FT helyett 1425 Ft.

Csongrádi Gyógyfürdő és Uszoda, Csongrád
Nyitva 23 óráig

A napijegyekből, a szaunajegyekből és a 10 alkalmas bérletek árából nyújtanak 50% kedvezményt.

Saliris Resort Spa Gyógy és Termálfürdő, Egerszalók
Nyitva tartás: 10.00-20.00

Az Alpha Sphere relax ágy szolgáltatás díjából adnak 50% díjkedvezményt, valamint 14:00, 16:00 és 18:00 órai kezdettel szauna ceremóniát tartanak.

Anna Gyógy-, Termál és Élményfürdő, Szeged
Ezen a napon 12:00 és 20:00 óra között a termál és a wellness részleg belépőjegyeire adnak féláras kedvezményt.

Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő, Tiszakécske
Nyitva tartás: 09:00-22:00

Kedvezményes fürdőbelépő vásárlása (1200 Ft/fő), az étlapon szereplő ételek árából 50% kedvezmény, valamint Caracalla masszázskád fürdő: 50 % kedvezmény

Link
tinka1951, 2018. február 09. péntek, 05:23
Címkék: Magyar Fürdőszövetség, Aquaticum Termálfürdő, Akácliget Fürdő, Berekfürdői Termál, Galerius Élményfürdő, Wellness Központ,
Kommentek
Több mint 30 fürdő vesz részt a Magyar fürdőkultúra napja rendezvényein
A létesítményekben belépőjegy-kedvezményekkel, változatos, ingyenes programokkal, meghosszabbított nyitva tartással várják a látogatókat. A programok részletes listája a fürdőszövetség honlapján található.

A rendezvénnyel a több ezer éves fürdőkultúrát népszerűsítik. A Magyar fürdőkultúra napján kiemelt szerepet kap a szauna megszerettetése, használatának megismertetése.

A Budapest Gyógyfürdői Zrt. tájékoztatása szerint az érdeklődők a világhírű műemlék fürdőkben, így a Szent Gellért, Rudas, Király és Szent Lukács fürdőben vezetett sétákon megismerkedhetnek a fürdők múltjával és jelenével, építészetével, valamint a fürdőzési szokásokkal. A látogatásokon a részvétel ingyenes és előzetes regisztrációhoz kötött.

A Magyar fürdőkultúra napjához köthető programokat az idén a Széchenyi fürdőben tartják, a Brassdance fúvósegyüttes 3 alkalommal szórakoztatja a fürdőzőket, főként pop muzsikával, filmzenével, jazz-rockkal készülnek, játszanak operákat, örökzöldeket és jazzt is. A Czifra Táncegyüttes
velemenyezd, 2017. október 12. csütörtök, 12:42
Eldőlt ,ki a nyertes.....
közönségszavazáson 2017. június 1. és augusztus. 31 között, három kategóriában közel 200 fürdő mérettette meg magát.
Az idei verseny rendkívül szoros és izgalmas eredménnyel zárult: dobogós helyezések néhány szavazaton múltak, az országosan ismert fürdőket felvonultató kategóriában a verseny történetében egyedülálló győzelem született, a kisebb, helyiek körében népszerű fürdők kategóriájának csatája pedig igazi meglepetéssel ért véget.
A szavazást a termalfurdo.hu szervezte a Magyar Fürdőszövetség szakmai támogatásával. A versenyben összesen 167 ezer szavazat érkezett.
A duplázó: Az Év Fürdője a Hungarospa Hajdúszoboszló
Az Év Fürdője 2017 címet a Hungarospa Hajdúszoboszló szerezte meg, amely nemcsak az ország, de Európa legnagyobb fürdőkomplexuma is. A verseny történetének első duplázását könyvelheti el a Hajdú-Bihar megyei fürdő, hiszen 2015-ben, az első Az Év Fürdője versenyen már sikerült győznie. A legkedveltebb magyar fürdőben gyógyfürdő, strand, aquapark, uszoda és fedett
gabfe, 2017. szeptember 12. kedd, 15:03
Az év fürdője 2017: Hajdúszoboszló, Demjén, és Szentendre a győztesek között
A termalfurdo.hu által a Magyar Fürdőszövetség szakmai támogatásával immár harmadszor megrendezett szavazáson június 1. és augusztus. 31 között, három kategóriában közel 200 fürdő mérettette meg magát. A versenyben összesen 167 ezer szavazat érkezett.

Az év fürdője 2017 címet a Hungarospa Hajdúszoboszló szerezte meg, amely nemcsak az ország, de Európa legnagyobb fürdőkomplexuma is. Medencéje 6200 négyzetméteresvízfelületével Közép-Európa legnagyobb épített medencéje, a strand területén található csúszdaparkban 15 különféle pályából lehet választani. A fürdő az idén ismételt, hiszen 2015-ben is rá szavaztak a legtöbben.

Az év feltörekvő fürdője a Demjéni Termál Völgy a tavalyi versenyben a harmadik volt kategóriájában. Népszerűségét szinténsokoldalúságának köszönheti: barlangfürdő, gyógyfürdő és aquapark is várja a havasi településen a vendégeket.

A V-8 Vizes Nyolcas Uszoda és Szabadidőközpont úgy szerezte meg a győzelmet a legkisebb fürdők kategóriájában, hogy tavaly még a TOP 15-ben
velemenyezd, 2017. szeptember 07. csütörtök, 19:03
Hőség - Fürdőszövetség: számos fürdő rekordbevételt érhet el idén
magas a fürdők látogatottsága, sok a belföldi és a külföldi vendég egyaránt. Júliusban is a vártnak és a fürdők üzleti terveinek megfelelően alakult a belépések száma. Ha az időjárás augusztusban is forró marad, számos fürdő rekord vendégszámmal és bevétellel számolhat - írták.

Közölték, hogy a fürdők ezen a nyáron is meghatározóak a turizmus alakításában, továbbra is a strandok, fürdők, természetes vizek vonzzák a legtöbb nyaralni vágyót és segítik a szállodák töltését is.

A Magyar Fürdőszövetség korábbi adatai szerint 8 százalékkal magasabb árbevételt értek el a szövetség tagjai közé tartozó fürdők tavaly, az összes fürdőben a növekedés 3 százalék körül alakult. Az árak az elmúlt évben sem nőttek jelentősen, idén sem lesz általános áremelés. Tavaly a szövetség tagjainak árbevétele meghaladta az 52 milliárd forintot, országosan pedig a fürdők közel 144 milliárd forint bevételt értek el. Országosan 40 millió fürdőbelépőt értékesítettek tavaly. Magyarországon 550 fürdőegység működik, ezekben 8 ezer
velemenyezd, 2017. augusztus 02. szerda, 09:41
Filmvetítések, zenés-táncos programok és szaunaszeánszok az idei Strandok éjszakáján
A Magyar Fürdőszövetség honlapja szerint a margitszigeti Palatinus Strandfürdőben vízipisztoly-csatával, közös graffitizéssel, gyermek és felnőtt koncertekkel, a hullám medencénél este a Budapest Voices koncertjével várják a látogatókat, az újpesti Aquaworldben pedig tűzzsonglőr és tánc bemutatókkal, valamint szaunaszeánszokkal várják a vendégeket. Ezen alkalmak során a szaunamester a vendégekkel együtt érkezik a szaunában, majd fokozatosan hevíti fel a kabint és a kályhára aromás folyadékokat öntve segíti a vendégek aklimatizálódását és ellazulását.

A Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumban az Acoustic Planet zenekar és a Groovehouse együttes lép színpadra, a Berekfürdői Gyógy- és Strandfürdő iker medencéjénél filmvetítést tartanak és ingyenes csúszdahasználatot biztosítanak, a hatvani Városi Strandfürdőben lemezlovasok gondoskodnak a hangulatról.

Kisújszálláson Korda György és Balázs Klári, a Kozmix és a Party Art's OK ad koncertet, Sárváron tűzijátékkal készülnek, a Harkányi Gyógyfürdőben
velemenyezd, 2017. július 20. csütörtök, 18:54
Idén is keresik Magyarország legjobb fürdőhelyeit
A termalfurdo.hu internetes újság a Magyar Fürdőszövetség szakmai támogatásával ismét meghirdette az Év fürdője versenyt. Mint írták, az augusztus végéig tartó versenyben azok a magyarországi fürdők vesznek részt, amelyekben legalább egy medence van, ami nem úszó- vagy tanmedence.

Tavaly több mint 150 ezren szavaztak, a szervezők idén 200 ezer szavazóra számítanak. Magyarország termálvízkészlete az 5. legnagyobb a világon, sehol máshol nincs ilyen magas hőmérsékletű és egyben ennyi különböző betegség kezelésére, megelőzésére alkalmas termál- és gyógyvíz - a szavazás célja, hogy erre felhívja a figyelmet.

A legjelentősebb folyamatban lévő fejlesztések között kiemelik, hogy Bükfürdőn tenger alatti vízi világ épül, 3 milliárd forintból épül hét szintes fürdő Csillaghegyen. Harkányban a tavalyi csúszdaépítés után újabb beruházások várhatóak, új családi zóna lesz a makói Hagymatikumban, és tovább fejlesztik a Miskolctapolcai Strandot.

Az Év fürdője 2016-ban a közönségszavazatok alapján a
velemenyezd, 2017. június 26. hétfő, 08:51
Fürdőszövetség: nőttek a magyarországi fürdők bevételei tavaly
Kiemelte: a fürdőszövetség szeretné elérni, hogy a fürdőszolgáltatások bekerüljenek a kedvezményes, 18 százalékos áfakörbe, hogy a szálláshely-szolgáltatással és a vendéglátással együtt egységes áfakulccsal dolgozhassanak.

Tavaly a szövetség tagjainak árbevétele meghaladta az 52 milliárd forintot, országosan pedig a fürdők közel 144 milliárd forint bevételt értek el. Országosan 40 millió fürdőbelépőt értékesítettek tavaly. Az összes árbevételen belül a fürdőszolgáltatások nettó árbevétele 7 százalékkal nőtt tavaly. A gyógyszolgáltatások iránti igény fél százalékkal csökkent ugyan, 3,5 millió gyógyszolgáltatást vettek igénybe a vendégek 2016-ban, de az erre jutó árbevétel mégis fél százalékkal nőtt. Az TB-támogatott szolgáltatások értéke a tagoknál szintén növekedést mutat - ismertette.

Az eredmények jónak mondhatóak, mivel az előző évben, 2015-ben a fürdők látogatottsága és bevétele jelentősen nőtt, az időjárás is nagyon kedvezett a forgalom növekedésének, 2016-ban viszont hűvösebb és
velemenyezd, 2017. május 31. szerda, 13:37
Képek, videók
Ember és Magyar.jpg
chillik
2018. május 23. szerda, 06:43
forradaloma_magyar_fos ere
menusgabor
2018. május 18. péntek, 22:23
Isten áld meg a magyart
dandej
2018. május 08. kedd, 11:04
A Magyarok Istenének üz
sz719eszter
2018. május 06. vasárnap, 17:01
a magyar.jpg
sz719eszter
2018. április 21. szombat, 07:03
ibolyamezo-tavasz-magy aro
katalin_53
2018. április 13. péntek, 14:00
A magyarság elpusztításár
furaila
2018. április 12. csütörtök, 14:45
Magyarok
sanci81
2018. április 08. vasárnap, 15:42
magyar-torta3-szuletes nap
tunkiss
2018. április 07. szombat, 17:37
magyar-torta2.jpg
tunkiss
2018. április 07. szombat, 17:37
Hajrá magyarok.png
agica2004
2018. március 23. péntek, 22:14
magyar-szovjet-meccs 1968
agica2004
2018. március 23. péntek, 21:55
termalfurdo_mariatovis _1.
gabfe
2017. november 06. hétfő, 11:14
termalfurdo_landzsas_u tif
gabfe
2017. november 06. hétfő, 11:14
termalfurdo_gyogynov_s ars
gabfe
2017. november 06. hétfő, 11:13
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.