Belépés
2018. október 20. szombat | 42. hét | 293. nap | 02:10 | Vendel
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Fürdőzz féláron! Itt a teljes lista, hogy hol és mikor!
Fürdőzz féláron! Itt a teljes lista, hogy hol és mikor!
tommymommy2018. február 8. csütörtökHozzászólások (0)
0 Hazánk igazi fürdő-nagyhatalom, számos jótékony hatású forrás táplálja legtöbb fürdőnk, uszodánk vizét. Ennek jótékony hatásairól bárki meggyőződhet a Szökjön ki egy fürdőbe! akció keretein belül, a Magyar Fürdőszövetség jóvoltából.

A legjobb az egészben az, hogy ezzel a szökéssel senki sem kerül majd a szenzációhajhász hírlapok címoldalára, vagyis ehhez a szökési tervhez bárki csatlakozhat, következmények nélkül. Idén február 28-án, szerdán, számos hazai fürdőben várnak kedvezményes árakkal és egyedülálló akciókkal, amiket érdemes kihasználnod, ha Te is vágysz egy kis lazításra és kikapcsolódásra.


A Magyar Fürdőszövetség akciójának köszönhetően több ember számára is elérhetővé válik a testi-lelki regenerálódás, amire azért is van nagy szükség, mert a többség csak lót-fut egész nap, és nem hagy magának kellő időt a feltöltődésre. Pedig aki rendszeresen szán időt erre is, könnyebben dolgozza fel a stresszhelyzeteket, megőrzi lelki egyensúlyát, és nem mellesleg megelőzheti a betegségeket is. Az ellazulás számos típusa közül a fürdőzés az egyik leghatékonyabb: a meleg vizű gyógy- és termálfürdők olyan komplex módját nyújtják a kikapcsolódásnak, amelyet a szervezet is garantáltan meghálál.

Február utolsó napján számos fürdőben féláron válthatók belépőjegyek, de sok létesítmény masszázs- és szauna szolgáltatásokat is kínál 50%-os kedvezménnyel. Érdemes már most körülnézned, hogy hol és milyen szolgáltatásokra érvényesíthetők a kedvezmények, így előre kitervelheted ezt a kényeztető programot!Íme az akcióban résztvevő fürdők listája:


Aquaticum Termálfürdő, Debrecen
Nyitva tartás: 7.00-21.00

Az Aquaticum Termálfürdő egész napos belépőiból 50% kedvezményt biztosítanak (felnőtt, diák, nyugdíjas és csoportos belépők áraiból egyaránt). Az 50%-os kedvezmény nem vonható össze más akcióval!

Akácliget Fürdő, Karcag
Nyitva tartás: 8.00-20.00

A fürdőbelépőből biztosítanak 50% kedvezményt.

Berekfürdői Termál és Strandfürdő
Nyitva tartás: 8.00-20.00

Minden fürdőbelépőből és frissítő masszázsból biztosítanak 50% kedvezményt, ezen felül pedig 30 perces ingyenes vízi tornát szervez a fürdő 11:00 és 15:00 órakor!

Galerius Élményfürdő és Wellness Központ, Siófok
Nyitva tartás: 9.00-21.00

Az egész napos felnőtt szaunás belépőjegy 3600 Ft helyett 1800 Ft, illetve az egész napos élményfürdős belépőjegy ára 2900 Ft helyett 1300 Ft. Szaunaprogramok csomagajánlatban: egész napos belépőjegy szauna használattal + részvétel 3 db szaunaprogramon: 2900 Ft/fő

Gyulai Várfürdő
Nyitva tartás: Gyógyfürdő: 8:00-19:00, Aqua palota: 12:00-19:00

Az Aqua palota kiegészítő jegy árából adnak 50% kedvezményt

Harkányi Gyógyfürdő Zrt., Harkány
Nyitva tartás: 9.00-18.00

A felnőtt napi gyógyfürdő belépőre, a napi 62+ gyógyfürdő belépőre és a napi diák gyógyfürdő belépőre adnak 50% kedvezményt.

Napfényfürdő Aquapolis, Szeged

Nyitva tartás: 7.00-21.00 a csendes wellness részlegen nyitva tartása.

A teljes árú, csendes wellness (3 órás) belépő ára 2850 FT helyett 1425 Ft.

Csongrádi Gyógyfürdő és Uszoda, Csongrád
Nyitva 23 óráig

A napijegyekből, a szaunajegyekből és a 10 alkalmas bérletek árából nyújtanak 50% kedvezményt.

Saliris Resort Spa Gyógy és Termálfürdő, Egerszalók
Nyitva tartás: 10.00-20.00

Az Alpha Sphere relax ágy szolgáltatás díjából adnak 50% díjkedvezményt, valamint 14:00, 16:00 és 18:00 órai kezdettel szauna ceremóniát tartanak.

Anna Gyógy-, Termál és Élményfürdő, Szeged
Ezen a napon 12:00 és 20:00 óra között a termál és a wellness részleg belépőjegyeire adnak féláras kedvezményt.

Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő, Tiszakécske
Nyitva tartás: 09:00-22:00

Kedvezményes fürdőbelépő vásárlása (1200 Ft/fő), az étlapon szereplő ételek árából 50% kedvezmény, valamint Caracalla masszázskád fürdő: 50 % kedvezmény

Link
tinka1951, 2018. február 09. péntek, 05:23
Címkék: Magyar Fürdőszövetség, Aquaticum Termálfürdő, Akácliget Fürdő, Berekfürdői Termál, Galerius Élményfürdő, Wellness Központ,
Kommentek
Pénteken rendezik a 9. Strandok éjszakáját
Kiemelte: pénteken az ország 40 fürdője várja meghosszabbított nyitva tartással, kedvezményes belépőkkel, és szórakoztató programokkal a strandolni, fürdőzni vágyókat. Várakozásaik szerint idén mintegy negyvenezer látogató vesz részt a programokon - tette hozzá Zámbori Péter, a fürdőszövetség választmányi tagja. A kezdeményezés célja, hogy felhívják a figyelmet a magyar fürdőkre, az évezredes magyar fürdőkultúra hagyományaira.

A helyszínek jelentős része éjfélig tart nyitva, azonban több fürdő akár éjjel 2 óráig is fogadja a vendégeket élő koncertekkel, tűzzsonglőr bemutatókkal, szauna szeánszokkal Bükfürdőtől Kisújszállásig, Makótól Zalakarosig, de számos helyen lesz hab-party, retro-diszkó, fényfestés, lézer show, és aqua zumba is.

A csatlakozott fürdők által meghirdetett programokról a fürdőszövetség honlapján olvasható részletes tájékoztatás.

Boros László Attila az MTI érdeklődésére elmondta: az első öt hónapban kiemelkedő volt a forgalom a magyarországi fürdőkben, volt ahol
velemenyezd, 2018. július 25. szerda, 10:39
Tavaszig a kormány elé kerülhet az egészségturisztikai stratégia
A szakember a Magyar Fürdőszövetség közgyűlésének megnyitóján elmondta, néhány hónapon belül, legkésőbb tavasszal a kormány elé terjesztenék az infrastruktúra-fejlesztés terveit és a marketing elképzeléseket is tartalmazó egészségturisztikai stratégiát.

Guller Zoltán hangsúlyozta, a magyar turizmusban sokkal több van, mint amit jelenleg látunk belőle.

Az MTÜ azt a célt tűzte ki, hogy 2030-ig az ágazat hozzájárulása a GDP-hez a jelenlegi 10-ről 16 százalékra emelkedjen, az egy év alatt Magyarországon eltöltött vendégéjszakák száma pedig a 2010-es duplájára, 50 millióra növekedjen - közölte a szakember. Hozzátette: idén várhatóan sikerül elérni a 30 milliós számot.

A cél eléréséhez biztosított a szükséges forrás, 828 milliárd forint áll az ágazat rendelkezésére. Ez soha nem látott lehetőséget teremt a szállás, a vendéglátás és hamarosan a fürdők számára is - mondta Guller Zoltán.

A turisztikai stratégia alapján nem pontszerűen egy-egy létesítményt, hanem az adott térségeket kell
velemenyezd, 2017. november 16. csütörtök, 16:21
Több mint 30 fürdő vesz részt a Magyar fürdőkultúra napja rendezvényein
A létesítményekben belépőjegy-kedvezményekkel, változatos, ingyenes programokkal, meghosszabbított nyitva tartással várják a látogatókat. A programok részletes listája a fürdőszövetség honlapján található.

A rendezvénnyel a több ezer éves fürdőkultúrát népszerűsítik. A Magyar fürdőkultúra napján kiemelt szerepet kap a szauna megszerettetése, használatának megismertetése.

A Budapest Gyógyfürdői Zrt. tájékoztatása szerint az érdeklődők a világhírű műemlék fürdőkben, így a Szent Gellért, Rudas, Király és Szent Lukács fürdőben vezetett sétákon megismerkedhetnek a fürdők múltjával és jelenével, építészetével, valamint a fürdőzési szokásokkal. A látogatásokon a részvétel ingyenes és előzetes regisztrációhoz kötött.

A Magyar fürdőkultúra napjához köthető programokat az idén a Széchenyi fürdőben tartják, a Brassdance fúvósegyüttes 3 alkalommal szórakoztatja a fürdőzőket, főként pop muzsikával, filmzenével, jazz-rockkal készülnek, játszanak operákat, örökzöldeket és jazzt is. A Czifra Táncegyüttes
velemenyezd, 2017. október 12. csütörtök, 12:42
Eldőlt ,ki a nyertes.....
közönségszavazáson 2017. június 1. és augusztus. 31 között, három kategóriában közel 200 fürdő mérettette meg magát.
Az idei verseny rendkívül szoros és izgalmas eredménnyel zárult: dobogós helyezések néhány szavazaton múltak, az országosan ismert fürdőket felvonultató kategóriában a verseny történetében egyedülálló győzelem született, a kisebb, helyiek körében népszerű fürdők kategóriájának csatája pedig igazi meglepetéssel ért véget.
A szavazást a termalfurdo.hu szervezte a Magyar Fürdőszövetség szakmai támogatásával. A versenyben összesen 167 ezer szavazat érkezett.
A duplázó: Az Év Fürdője a Hungarospa Hajdúszoboszló
Az Év Fürdője 2017 címet a Hungarospa Hajdúszoboszló szerezte meg, amely nemcsak az ország, de Európa legnagyobb fürdőkomplexuma is. A verseny történetének első duplázását könyvelheti el a Hajdú-Bihar megyei fürdő, hiszen 2015-ben, az első Az Év Fürdője versenyen már sikerült győznie. A legkedveltebb magyar fürdőben gyógyfürdő, strand, aquapark, uszoda és fedett
gabfe, 2017. szeptember 12. kedd, 15:03
Az év fürdője 2017: Hajdúszoboszló, Demjén, és Szentendre a győztesek között
A termalfurdo.hu által a Magyar Fürdőszövetség szakmai támogatásával immár harmadszor megrendezett szavazáson június 1. és augusztus. 31 között, három kategóriában közel 200 fürdő mérettette meg magát. A versenyben összesen 167 ezer szavazat érkezett.

Az év fürdője 2017 címet a Hungarospa Hajdúszoboszló szerezte meg, amely nemcsak az ország, de Európa legnagyobb fürdőkomplexuma is. Medencéje 6200 négyzetméteresvízfelületével Közép-Európa legnagyobb épített medencéje, a strand területén található csúszdaparkban 15 különféle pályából lehet választani. A fürdő az idén ismételt, hiszen 2015-ben is rá szavaztak a legtöbben.

Az év feltörekvő fürdője a Demjéni Termál Völgy a tavalyi versenyben a harmadik volt kategóriájában. Népszerűségét szinténsokoldalúságának köszönheti: barlangfürdő, gyógyfürdő és aquapark is várja a havasi településen a vendégeket.

A V-8 Vizes Nyolcas Uszoda és Szabadidőközpont úgy szerezte meg a győzelmet a legkisebb fürdők kategóriájában, hogy tavaly még a TOP 15-ben
velemenyezd, 2017. szeptember 07. csütörtök, 19:03
Hőség - Fürdőszövetség: számos fürdő rekordbevételt érhet el idén
magas a fürdők látogatottsága, sok a belföldi és a külföldi vendég egyaránt. Júliusban is a vártnak és a fürdők üzleti terveinek megfelelően alakult a belépések száma. Ha az időjárás augusztusban is forró marad, számos fürdő rekord vendégszámmal és bevétellel számolhat - írták.

Közölték, hogy a fürdők ezen a nyáron is meghatározóak a turizmus alakításában, továbbra is a strandok, fürdők, természetes vizek vonzzák a legtöbb nyaralni vágyót és segítik a szállodák töltését is.

A Magyar Fürdőszövetség korábbi adatai szerint 8 százalékkal magasabb árbevételt értek el a szövetség tagjai közé tartozó fürdők tavaly, az összes fürdőben a növekedés 3 százalék körül alakult. Az árak az elmúlt évben sem nőttek jelentősen, idén sem lesz általános áremelés. Tavaly a szövetség tagjainak árbevétele meghaladta az 52 milliárd forintot, országosan pedig a fürdők közel 144 milliárd forint bevételt értek el. Országosan 40 millió fürdőbelépőt értékesítettek tavaly. Magyarországon 550 fürdőegység működik, ezekben 8 ezer
velemenyezd, 2017. augusztus 02. szerda, 09:41
Filmvetítések, zenés-táncos programok és szaunaszeánszok az idei Strandok éjszakáján
A Magyar Fürdőszövetség honlapja szerint a margitszigeti Palatinus Strandfürdőben vízipisztoly-csatával, közös graffitizéssel, gyermek és felnőtt koncertekkel, a hullám medencénél este a Budapest Voices koncertjével várják a látogatókat, az újpesti Aquaworldben pedig tűzzsonglőr és tánc bemutatókkal, valamint szaunaszeánszokkal várják a vendégeket. Ezen alkalmak során a szaunamester a vendégekkel együtt érkezik a szaunában, majd fokozatosan hevíti fel a kabint és a kályhára aromás folyadékokat öntve segíti a vendégek aklimatizálódását és ellazulását.

A Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumban az Acoustic Planet zenekar és a Groovehouse együttes lép színpadra, a Berekfürdői Gyógy- és Strandfürdő iker medencéjénél filmvetítést tartanak és ingyenes csúszdahasználatot biztosítanak, a hatvani Városi Strandfürdőben lemezlovasok gondoskodnak a hangulatról.

Kisújszálláson Korda György és Balázs Klári, a Kozmix és a Party Art's OK ad koncertet, Sárváron tűzijátékkal készülnek, a Harkányi Gyógyfürdőben
velemenyezd, 2017. július 20. csütörtök, 18:54
Képek, videók
Pécs_Magyar_szentek_Ki ss_
menusgabor
2018. október 19. péntek, 20:22
magyarok nyerték érmek.jp
maroka
2018. október 13. szombat, 13:05
Széchényi jó magyarnak le
menusgabor
2018. október 08. hétfő, 21:26
Rohn_Magyar_írók_arcké pcs
menusgabor
2018. szeptember 19. szerda, 22:44
Sajó Sándor Magyarnak le
menusgabor
2018. szeptember 19. szerda, 22:42
mit_kivan_a_magyar_nem zet
menusgabor
2018. szeptember 19. szerda, 22:38
magyar foci válogatott.jp
maroka
2018. szeptember 11. kedd, 13:17
sajo_sandor_magyar_ene k_1
menusgabor
2018. augusztus 12. vasárnap, 19:46
József A. Bus magyar ének
menusgabor
2018. augusztus 12. vasárnap, 18:53
kép-Minden-magyar-fele lős
menusgabor
2018. augusztus 12. vasárnap, 18:22
olasz_magyar_noémi.jpg
maroka
2018. augusztus 09. csütörtök, 12:13
termalfurdo_zsory_furd o_m
menusgabor
2018. szeptember 05. szerda, 20:27
bad füssing termálfürdő
lacipecsenye
2013. május 17. péntek, 19:59
Túrkeve Termálfürdő,
hartvigjoe
2013. április 20. szombat, 11:26
bibione termálfürdő olasz
lacipecsenye
2012. december 24. hétfő, 13:03
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.