Regisztráció  Belépés
2018. május 26. szombat | 21. hét | 146. nap | 08:12 | Fülöp, Evelin
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Angyali sgitség
Kos

A hivatásában történt változások, magukban hordják a megújulás lehetőségét, válságokon és átváltozásokon keresztül. Éppen ezért ne legyen forrófejű, és meggondolatlanul ne vállaljon feladatokat! Uralkodjon robbanékonyságán, és türelmetlenségén! Hamarosan eljön a cselekvés ideje is. Kérje: Jophaniel (a szakmai előmenetel) és Eguel (az önuralom) angyalok segítségét.

Bika

Az nem baj, ha ragaszkodik ötleteihez, önmegvalósításával kapcsolatos elképzeléseihez, de ezt hittel kell tennie. Most képes megújulni, nemcsak önmagába, de a sikerbe vetetett hitében is. Ha kell, poroljon le néhány régi sutba dobott tervet. A hónap végére magára talál! Kérje: Liriel (a bölcsesség) és Malequiel (a magabiztosság) angyalok segítségét.

Ikrek

Bármily furcsa, de az elmúlással vagy betegséggel kapcsolatos élményekből meríthet most a legtöbbet. Kicsit mindig hajszolná az időt, hogy minél többet tudjon meg, hogy minél gyorsabban haladhasson, de most rádöbben arra, hogy nem kell siettetnie semmit, hiszen mindennek meg van a maga rendelt ideje. Kérje: Haniel (a spirituális események) és Auretiel (a gyógyulás) angyalok segítségét.

Rák

A világ változik ön körül, és ezek a változások közvetlen környezetében is érezhetők. Hiába is ragaszkodna a múlthoz, a változások elkerülhetetlenek. Ahelyett, hogy önmagát marcangolná, lássa meg a megújulás lehetőségét, és ne hagyja ki az újonnan kínálkozó alkalmakat! Kérje: Hanael (a világ rendje) és Hestiel (a megbékélés) angyalok segítségét

Oroszlán

Gyökeres változások érnek a munkájával kapcsolatosan. Bár anyagi megfontolások miatt ragaszkodik a régihez, de a változás elkerülhetetlen lesz. Ugyan Ön is vágyik már a megújulás lehetőségére, most egyelőre csak tehetetlenséget és türelmetlenséget érez. Tartson ki, a lehetőségek lassan, de érnek! Kérje: Katzachiel (a nyugalom) és Miguel (a kitartás) angyalok segítségét.

Szűz

Új útra állíthatják Önt a családi, az egzisztenciális, vagy a szerelmi életében történő, vagy még csak érő, mélyreható változások. Tudnia kell, hogy mikor van itt a búcsú és a megújulás ideje! Bár eközben saját magával is csatákat kell vívnia, mégis kész, hogy állhatatosan végig menjen ezen az úton. Kérje: Melathiel (az életút) és Parkaduel (a belső béke) angyalok segítségét.

Mérleg

Megválni a megszokottól, elengedni a dolgokat nem könnyű feladat, de be kell látnunk, hogy az új csak úgy jöhet be az életünkbe, ha helyet csinálunk neki. Lehet ez egy új otthon, a család bővülése, vagy hivatásbeli változás, mindenképpen magukban hordják a megújulás pozitív lehetőségét is! Kérje: Pagiguel (egy életszakasz lezárása) és Stamiel (a siker) angyalok segítségét.

Angyal
Skorpió

Az embernek néha saját határait is feszegetnie kell, hogy tudja mire képes. Vágyai valóra váltásához nagyobb felelősségvállalásra, ismeretei felelevenítésére és megújult kommunikációra lesz szüksége. Minden képessége adott ahhoz, hogy sikeres legyen, több területen is, de ehhez bíznia kell önmagában! Kérje: Salaziel (az irányítás) és Lamachael (az erő) angyalok segítségét.

Angyal
Nyilas

A mélyreható változások elsősorban pénzügyi oldalról érintik, krízisek, vagy függőségi tapasztalatok formájában. Támaszkodjon belső gazdagságára és lelkierejére, és ne táplálja szegénység tudatát! Most szerencsés kézzel nyúlhat anyagi dolgokhoz, de ha szükséges a családra mindig számíthat! Kérje: Asinel (a szerencse) és Tarosiel (megszabadulás a félelmeinktől) angyalok segítségét.

Angyal
Bak

Erős hitre és megújulási képességre lesz szüksége, hogy valóra váltsa és sikerre vigye terveit. Ez egy hosszabb folyamat, melyben a külső körülmények most nem segítik. Legyen türelmes, és ne adjon fel semmit! Próbálja ki a kínálkozó lehetőségeket, még akkor is, ha irreálisnak ítéli! Kérje: Ambriel (a tudás) és Cesariel (a védelem) angyalok segítségét.


Angyal
Vízöntő

Néha arra, van szükségünk, hogy a világtól elvonulva, befelé forduljunk, hogy újra megtaláljuk önmagunkat. A búcsú élmények és az idejét múlt dolgok elengedése is mind a megújulását segítik. Ebben az elvonultságban új távlatokra és lehetőségekre is bukkanhat, és feltámadhat, mint a főnixmadár! Kérje: Tutiel (a lelki és szellemi megtisztulás) és Verchiel (az életfeladat) angyalok segítségét.

Angyal
Halak

A barátsággal kapcsolatos eddigi elképzeléseit új alapokra kellett helyeznie, a külső körülmények változása miatt. Lehet, hogy jelentősen megváltozik baráti köre, vagy megújulnak régi kapcsolatai. Ugyanakkor barátai és támogatói most is segíthetnek, abban, hogy önmagára találjon, és merjen új dolgokba belevágni! Kérje: Zaphkiel (az elmélkedés) és Stamiel (a siker) angyalok segítségét.
katicacska, 2012. április 04. szerda, 16:59
Címkék: Ugyan Ön, hivatásában történt, megújulás lehetőségét, cselekvés ideje, szakmai előmenetel, sikerbe vetetett,
Kommentek
Leteszteltük a konyhatrükköt
alatt lett egy rakás furcsán félbe vágott paradicsomunk

Végtelen jófejségünkben újabb YouTube-on keringő konyhahack videót próbáltunk ki, hogy nektek már ne kelljen. Megnéztük, hogy tényleg ketté lehet-e vágni egy rakat koktélparadicsomot egyetlen késsuhintással, ha két tányér közé zárjuk őket.

Andi odaállt, és megcsinálta! A módszer működik, de azért, maradjunk abban, csak bizonyos keretek között.Az első probléma a megfelelő tányér megtalálása volt, ugyanis két normál méretű lapostányér között annyi helyük maradt a koktélparadicsomoknak, hogy gyakorlatilag gombfocizni tudtak odabent.Ekkor kerültek elő a kávéscsészealjak, amik elég laposak voltak ahhoz, hogy amikor beletette Andi a paradicsomokat, rés maradt a peremük között. Ez a rés vezette a késünket, ügyesen és határozottan.

És akkor ezután már csak vágni kellett, az eredmény pedig egy marék furcsán kettévágott
bordat, 2018. május 24. csütörtök, 18:34
David Icke – Testünk és a holografikus valóság 1.rész
David Icke - Testünk és a holografikus valóság 1.rész


Teljesen más nézőpontból tekintünk az emberi testre és annak egészségére, amint felismerjük, hogy a valóság illuzórikus, és minden szilárdnak tűnő csak egy 3D látszatát adó hologram.

Az ,,üres" atomokból nem épülhet szilárd fal, és ugyanez igaz az emberi ,,testre" is. Testünk egy frekvenciamező, amit a DNS-nek és RNS-nek hívott másik frekvenciamezők dekódolnak, bontanak ki hologrammá. Testünk hologram modellje megmagyaráz sok látszólagos rejtélyt is, nem utolsósorban az úgynevezett alternatív vagy kiegészítő gyógyászatot.

Hogyan képes a reflexológia és az akupunktúra a többi szervvel és testi funkcióval kapcsolatban álló pontokat találni a testen? Hogy-hogy egy pont masszírozásával vagy tűszúrásos ingerlésével a lábon, kézen vagy fülön hatni lehet a májra, a gyomorra vagy a
sz719eszter, 2018. május 21. hétfő, 12:38
Kajak-kenu vk - Újabb kilenc magyar érem, közte egy arany
szerezniük.

C-1 200 méteren Hajdu sokáig harcban volt az éremért, de végül két litván és egy georgiai rivális mögött negyedikként futott be. Az 1000 méterről "kiránduló" - pénteken ezen a távon párosban hatodik - Korisánszky Dávid hetedik lett a sprintszám döntőjében. A nők hasonló számában egyik magyar sem rajtolt túl jól, s ez döntőnek bizonyult, Balla Virág végül ötödikként, Devecseriné Takács Kincső hetedikként ért célba. Ez utóbbi szám bekerült az ötkarikás játékok programjába, s ez látszik is, a mezőny ugyanis az utóbbi időben nagyon megerősödött.

A magyarok K-1 200 méteren sem tudtak beleszólni a dobogós helyek sorsába. A nőknél az Újpest 23 éves, kétszeres Európa-bajnok kajakosa, Lucz Dóra - aki múlt héten betegséggel küzdött - nyolcadikként végzett, míg testvére, Lucz Anna harmadik lett a B döntőben, így összesítésben 12. helyen zárt. A férfiaknál Apagyi Levente, az angyalföldiek 24 éves versenyzője hetedik helyen végzett az erős mezőnyben, Csizmadia Kolos pedig B finálés második helyével
velemenyezd, 2018. május 20. vasárnap, 14:01
Kryon: Az emberiség irányítja Gaia energiáját
szövegekben? Természetesen nem.

Akkor hát mi tette lehetővé néhány Emberi Lénynek, hogy lóval tovább egészséges legyen akkoriban, mint ti most? Igazat írtak az éveik számáról? Biztosítalak róla, hogy igen, és el is mondom, hogy ez hogyan lehetséges.

A körülöttetek és mások körül található mező olyannyira összehangolódott Gaiával, hogy egymást követve működtök együtt és változtak. Az Ősök tudták ezt, ezért voltak egységben a bolygóval.

Lassan ti is elkezditek felfedezni ugyanezt. Gaia az emberi tudatossághoz igazodva hozza létre a bolygó energiáját. A másik irányba is működik a dolog: a DNS-etek egésze a bolygó úgynevezett Kristályrácsára reagál. Ez egy ezoterikus "memóriarács", amely az emberiség eltárolt energiáit és eseményeit tartalmazza.

Mondhatjuk, hogy ez egy láthatatlan héj a Föld felszíne körül, amely magába foglalja minden egyes, a bolygón valaha élt ember történetét és energiáit. Amikor megszülettek és megtörténik az első lélegzetvétel, az emberi
sz719eszter, 2018. május 20. vasárnap, 11:53
Kajak-kenu vk - Hat magyar érem szombaton
A kilenc döntőben összesen 15 magyar egység szállt vízre az erős hátszélben, a finálék közül hatban két hazai egységért is szoríthatott a Maty-ér közönsége.

Kezdésként két ezüstéremnek tapsolhatott a publikum. A nőknél K-1 500-on két korábbi ezres specialista, Bodonyi Dóra és Medveczky Erika lapátolt, a forma alapján előbbitől lehetett jobb eredményre számítani. Így is lett, a Szolnok 24 éves, világ- és Európa-bajnok kajakosa végig az élbolyban haladt, féltávnál harmadik volt, és ugyan az új-zélandi Caitlin Ryant már nem tudta befogni, remekül versenyezve végül másodikként ért célba. Medveczky hatodikként zárt.

"Fáradt voltam a múlt heti rangsoroló után, és itt az előfutam és középfutam sem volt az igazi, de most erős pályát tudtam menni. Számítottam rá, hogy az új-zélandi lány jó lesz, így is történt. Nagyon zavart az erős szél, de próbáltam nem foglalkozni vele. Boldog vagyok ezzel az ezüsttel" - nyilatkozott Bodonyi Dóra.

A férfiak K-1 1000 méteres fináléjában Kopasz Bálint címvédőként
velemenyezd, 2018. május 20. vasárnap, 07:06
Tallóztam
Gyengül a hallás

Ha egy ötvenen túli nő, naponta megiszik egy pohár vörösbort, az segíthet késleltetni a hallásromlást. Amúgy sokat nincs mit tenni, mert ez is öregedés számlájára írható.
6. Emésztési panaszok, zavarok léphetnek fel

Nem véletlenül beszél egy ötvenen túli nő gyakrabban arról, hogy milyen emésztési panaszokat, változásokat tapasztal magán, hiszen ebben az életkorban lassulhat az anyagcsere, ami normálisnak mondható.
7. Változások az intimitás terén

Ugyan csökkenhet a libidó szintje, de azért azt nem annyira nehéz visszahozni, és ilyenkor már a fogamzásgátlásra sem kell akkora figyelmet fordítani, legalább ennyi jó legyen a menopauzában.
8. Súlygyarapodás

Mivel lassul az emésztés, ezért gyakori jelenség, hogy ötvenen túl a nők meghíznak, és a súlyfölösleg leadása már eléggé nehezen megy. De törekedni kell az egészséges táplálkozás és rendszeres mozgás betartására.
9. Fontossá válik a hobbi

Idősebb korban az ember egy
horvathnemagdi, 2018. május 19. szombat, 19:33
Kilenc fátyol, mely elrejti az igazságot
ellenére, hogy nagyon precízen dokumentáltuk, magyaráztuk el számukra a folyamatot. Zömében arra a megállapításra jutottunk, hogy a legtöbb ember egyszerűen csak "nem akarja" meglátni mi is történik valójában.

Rendkívül gonosz férfiak és nők, akik világ hatalmi elitjét működtetik,nagyon ügyesen kiműveltek egy olyan virtuális legelőt, ahol a fű gyönyörű zöld, s csak keveseknek jut eszébe felnézni legelészés közben, mikor is megláthatná a színes címkéket, melyeket a füleikbe tűztek.

Ugyanazok az emberek, akik nem látják, hogy rabszolgaként legelésznek, hajlamosak őrültségnek, ,,összeesküvés-elméleteseknek" nevezni azokat, akik belelátnak a farm, (legelő) múltjába és feudális uradalmak kastélyainak előcsarnokába.

Végül, megértem miért

Ezek nem azok, akik nem akarják látni az eltűnő szabadságukat a hatalmi-elit vezetése alatt, mert azt az elit “nem akarja, hogy meglássák" - egyszerűen képtelenek meglátni mi történik, mert nem tudnak
sz719eszter, 2018. május 17. csütörtök, 08:27
Vigyázat! Itthon is megjelentek a civil autós traffipaxok
Vigyázat! Itthon is megjelentek a civil autós traffipaxok
By geri - 11/05/201810
Share on Facebook Tweet on Twitter

A módszer ugyanaz, mint a nyugati országokban: egy ideig követik a gyanútlan motorost vagy autóst, miközben rögzítik az összes szabálysértését. Amikor elég bizonyíték összegyűlt, a lesötétített kocsiban felkapcsolják a piros-kék villogót, megelőzik, majd leállítják a szabálysértőt.

A beszámolók szerint leginkább az autópályákon és a gyorsforgalmi utakon bukkannak fel a jellemzően fehér Audik, Fordok és Mercedesek, de gyakorlatilag sehol sem kizárt, hogy összefutsz velük!


Ha valaki gyanúsan hosszú időn át, feltűnően szorosan követ, ne kezdj versenyezni vele, inkább engedd el, mert másodpercek alatt összejöhet egy-egy tíz- vagy százezres bírság.

Hozzá kell tenni azonban, hogy nem minden esetben kapnak csekket a szabálytalankodók, ugyanis többen megerősítették, hogy szóbeli figyelmeztetéssel megúszták a kisebb
tinka1951, 2018. május 12. szombat, 23:12
Képek, videók
A lelki adományok ugyan k
katalin_53
2018. május 20. vasárnap, 06:29
Isten ugyanis.jpg
katalin_53
2018. április 04. szerda, 23:51
Isten ugyanis feltmasztot
katalin_53
2018. március 30. péntek, 16:36
?Mit használ ugyanis az e
katalin_53
2017. július 23. vasárnap, 20:12
Ugyan ki vagy te, ember,.
katalin_53
2017. július 09. vasárnap, 20:55
?Talán ugyanúgy tetszik a
katalin_53
2017. július 06. csütörtök, 20:41
A szívbeli hit ugyanis me
katalin_53
2017. június 26. hétfő, 18:01
Isten ugyanis feltámaszto
katalin_53
2017. április 07. péntek, 20:52
Ugyangy2.png
sz719eszter
2016. július 30. szombat, 14:14
Hit nélkül ugyanis nem le
katalin_53
2016. július 19. kedd, 10:21
Tudom ugyanis, hogy semmi
katalin_53
2016. május 22. vasárnap, 12:06
A belső ugyanaz marad.jpg
katalin_53
2016. május 21. szombat, 12:24
Az ember hivatása
anna4459
2015. augusztus 11. kedd, 20:25
Az ember hivatása....jpg
pacsakute
2012. december 22. szombat, 13:22
1.Az ember hivatása.....j
anci-ani
2012. december 10. hétfő, 22:19
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.