Regisztráció  Belépés
2018. február 20. kedd | 8. hét | 51. nap | 13:00 | Aladár, Álmos
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Angyali sgitség
Kos

A hivatásában történt változások, magukban hordják a megújulás lehetőségét, válságokon és átváltozásokon keresztül. Éppen ezért ne legyen forrófejű, és meggondolatlanul ne vállaljon feladatokat! Uralkodjon robbanékonyságán, és türelmetlenségén! Hamarosan eljön a cselekvés ideje is. Kérje: Jophaniel (a szakmai előmenetel) és Eguel (az önuralom) angyalok segítségét.

Bika

Az nem baj, ha ragaszkodik ötleteihez, önmegvalósításával kapcsolatos elképzeléseihez, de ezt hittel kell tennie. Most képes megújulni, nemcsak önmagába, de a sikerbe vetetett hitében is. Ha kell, poroljon le néhány régi sutba dobott tervet. A hónap végére magára talál! Kérje: Liriel (a bölcsesség) és Malequiel (a magabiztosság) angyalok segítségét.

Ikrek

Bármily furcsa, de az elmúlással vagy betegséggel kapcsolatos élményekből meríthet most a legtöbbet. Kicsit mindig hajszolná az időt, hogy minél többet tudjon meg, hogy minél gyorsabban haladhasson, de most rádöbben arra, hogy nem kell siettetnie semmit, hiszen mindennek meg van a maga rendelt ideje. Kérje: Haniel (a spirituális események) és Auretiel (a gyógyulás) angyalok segítségét.

Rák

A világ változik ön körül, és ezek a változások közvetlen környezetében is érezhetők. Hiába is ragaszkodna a múlthoz, a változások elkerülhetetlenek. Ahelyett, hogy önmagát marcangolná, lássa meg a megújulás lehetőségét, és ne hagyja ki az újonnan kínálkozó alkalmakat! Kérje: Hanael (a világ rendje) és Hestiel (a megbékélés) angyalok segítségét

Oroszlán

Gyökeres változások érnek a munkájával kapcsolatosan. Bár anyagi megfontolások miatt ragaszkodik a régihez, de a változás elkerülhetetlen lesz. Ugyan Ön is vágyik már a megújulás lehetőségére, most egyelőre csak tehetetlenséget és türelmetlenséget érez. Tartson ki, a lehetőségek lassan, de érnek! Kérje: Katzachiel (a nyugalom) és Miguel (a kitartás) angyalok segítségét.

Szűz

Új útra állíthatják Önt a családi, az egzisztenciális, vagy a szerelmi életében történő, vagy még csak érő, mélyreható változások. Tudnia kell, hogy mikor van itt a búcsú és a megújulás ideje! Bár eközben saját magával is csatákat kell vívnia, mégis kész, hogy állhatatosan végig menjen ezen az úton. Kérje: Melathiel (az életút) és Parkaduel (a belső béke) angyalok segítségét.

Mérleg

Megválni a megszokottól, elengedni a dolgokat nem könnyű feladat, de be kell látnunk, hogy az új csak úgy jöhet be az életünkbe, ha helyet csinálunk neki. Lehet ez egy új otthon, a család bővülése, vagy hivatásbeli változás, mindenképpen magukban hordják a megújulás pozitív lehetőségét is! Kérje: Pagiguel (egy életszakasz lezárása) és Stamiel (a siker) angyalok segítségét.

Angyal
Skorpió

Az embernek néha saját határait is feszegetnie kell, hogy tudja mire képes. Vágyai valóra váltásához nagyobb felelősségvállalásra, ismeretei felelevenítésére és megújult kommunikációra lesz szüksége. Minden képessége adott ahhoz, hogy sikeres legyen, több területen is, de ehhez bíznia kell önmagában! Kérje: Salaziel (az irányítás) és Lamachael (az erő) angyalok segítségét.

Angyal
Nyilas

A mélyreható változások elsősorban pénzügyi oldalról érintik, krízisek, vagy függőségi tapasztalatok formájában. Támaszkodjon belső gazdagságára és lelkierejére, és ne táplálja szegénység tudatát! Most szerencsés kézzel nyúlhat anyagi dolgokhoz, de ha szükséges a családra mindig számíthat! Kérje: Asinel (a szerencse) és Tarosiel (megszabadulás a félelmeinktől) angyalok segítségét.

Angyal
Bak

Erős hitre és megújulási képességre lesz szüksége, hogy valóra váltsa és sikerre vigye terveit. Ez egy hosszabb folyamat, melyben a külső körülmények most nem segítik. Legyen türelmes, és ne adjon fel semmit! Próbálja ki a kínálkozó lehetőségeket, még akkor is, ha irreálisnak ítéli! Kérje: Ambriel (a tudás) és Cesariel (a védelem) angyalok segítségét.


Angyal
Vízöntő

Néha arra, van szükségünk, hogy a világtól elvonulva, befelé forduljunk, hogy újra megtaláljuk önmagunkat. A búcsú élmények és az idejét múlt dolgok elengedése is mind a megújulását segítik. Ebben az elvonultságban új távlatokra és lehetőségekre is bukkanhat, és feltámadhat, mint a főnixmadár! Kérje: Tutiel (a lelki és szellemi megtisztulás) és Verchiel (az életfeladat) angyalok segítségét.

Angyal
Halak

A barátsággal kapcsolatos eddigi elképzeléseit új alapokra kellett helyeznie, a külső körülmények változása miatt. Lehet, hogy jelentősen megváltozik baráti köre, vagy megújulnak régi kapcsolatai. Ugyanakkor barátai és támogatói most is segíthetnek, abban, hogy önmagára találjon, és merjen új dolgokba belevágni! Kérje: Zaphkiel (az elmélkedés) és Stamiel (a siker) angyalok segítségét.
katicacska, 2012. április 04. szerda, 16:59
Címkék: Ugyan Ön, hivatásában történt, megújulás lehetőségét, cselekvés ideje, szakmai előmenetel, sikerbe vetetett,
Kommentek
Tóth Árpád - Tisza kontra Zeppelin
Tóth Árpád - Tisza kontra Zeppelin

Bécs ma roppantul örül,
S zajosan özönli körül
Zeppelint,
Kit léghajójával a lég
Elég
Könnyen emelint.

Szóval Zeppelin vígan él
A népszerűség kenyerén,
És direkt jól érzi magát
A bécsieknek tenyerén.
Ő az, kiért a gyerekek
Felöltöznek fehérbe,
Viszont a frakkos öregek
Berúgnak érte,
Felköszönti hajlongó testtel
A főpolgármester,
S ő az, kit kebelére rázár,
És megcsókol a császár!


Pedig,
Kérem,
Én nem is értem,
Zeppelin miért hetvenkedik?
Én ilyesmit gondolok:
Hát olyan körmönfont dolog
Egy rongyos léghajó?
Na jó,
Én elhiszem most iziben,
Hogy a langyos levegőbe
Oly könnyen lebeg ő be,
Mint hal úszik a viziben,
S hogy könnyen lendíti a szárnya,
Bár hajója egy nagy kaszárnya.
chillik, 2018. február 18. vasárnap, 04:09
Vitaminhiány kontra betegségek
szedni.

Mint tudjuk, a kismamák állandóan valamit kívánnak, folyton bökdösik a férjüket: "Hé! Kelj fel, hozz nekem fagylaltot savanyú uborkával!" Ez azért van, mert a fejlődő magzat elveszi a szervezetéből a szükséges ásványokat. Egy kis tanács: Vizsgálják meg a kezüket és az arcukat. Ha rózsaszínű foltokat látnak, akkor ez a szelénhiány korai tünete. Ha találtak ilyet, akkor 6 hónapig szedjenek kolloid formájú szelént. Mind el fog tűnni. Fél év alatt ezt a folyamatot meg lehet fordítani. Ha ugyanis a foltok kívülről eltűnnek, eltűnnek belül is, a belső szervekről, az agyról, a szívről, a májról, a veséről.

Alacsony vércukorszint-cukorbetegség.
Biztosan láttak már hiperaktív gyerekeket, akik rávetik magukat cukorra. A króm és a vanádium hiánya alacsony vércukorszinthez vezet. Általában, ha nagyon hódolunk csokoládénak és más édességnek, az azt jelenti, hogy a szervezetünkben króm- és vanádiumhiány van. És ha ezt figyelmen kívül hagyjuk, akkor fejlődik ki a mindenki által
yaskane, 2018. február 15. csütörtök, 11:14
Tóth Árpád - Hozzá…
Tóth Árpád - Hozzá...

Érzelmes költemény

Kedves Lukács,
Ejnye, mit hallok?
Az a sok csúnya tanu bácsi
Mind önre vallott?
Önt szépen belevitte a bajba
A Magyar Banktól a Vajda
S a cvikkeres Sándor Pali,
Aki szigorúbb volt, mint a Bali,
Nem is említve Károlyi grófot,
Aki az ön gyomrába srófolt,
És nem említve Paduch úrt,
Ki önbe szintén beleszúrt.


Hát így van az, lássa,
Megégeti az ember száját
A forró kása.
Már minden kétséget kizár,
Hogy rossz bolt volt a panama-bazár,
És bár semmit se vallott
Jeszenszky és Kazár,
De jött s átgázolt önön, mint egy Pulmann,
Az Ullmann, ah, az Ullmann!
Ajajaj,
Nagy a baj,
Kiderült hogy több az ön fején
A vaj,
Mint a haj,
Jajaj!

Kedves Lukács, ön most több ízben
Beleesett, s bent van a vízben,
És e vízbeesés
chillik, 2018. február 14. szerda, 04:43
Gyanús módon tűnnek el a lány babák
egyezniük

- mondja a 24.hu-nak Pásztor Erzsébet.

Folyamatosan változó arány már az anyaméhben
De nem így van. Régebben felfedezték már, hogy rendre kicsit több fiú születik: 100 szülésből 51-52, a legfrissebb adatok szerint az USA-ban jelenleg 51,4, azaz 100 lányra 105 fiú születés jut.

Korábban azt gondolták, hogy hogy az Y kromoszómát hordozó ivarsejtek picit ügyesebbek, gyorsabbak és ezért némileg több fiú embrió keletkezik, mint lány. Az evolúcióbiológusok szerint ugyanis a természetes szelekció állatja be a születéskori ivararányt. Amelyik nemből kevesebb van, az az értékesebb, ezért a ritkább nem arányát növelő öröklődő változatok, mutációk, vannak mindig előnyben.

Adorable baby sleeping in blue bassinet with canopy at night. Little boy in pajamas taking a nap in dark room with crib, lamp and toy bear. Bed time for kids. Bedroom and nursery interior.
Fotó: Thinkstock
Mivel a fiúk és a férfiak halandósága minden életkorban magasabb, mint a
tinka1951, 2018. február 12. hétfő, 08:25
9 ALACSONY SZÉNHIDRÁTTARTALMÚ ÉTEL
minimálisra csökkenteni, hiszen a hüvelyesek és a gyümölcsök többsége is sok szénhidrátot tartalmaz. Aki valaha is próbálta, tudja, hogy milyen nehéz elérni, hogy akár jóval 100 g alá csökkentse napi szénhidrátfogyasztását. Te sem tudod, hogy érd el? Figyelj, most segítünk!

Fontos tudni, hogy amikor a szénhidrátbeviteledet számolod, kiemelt figyelmet kell szentelni a nettó szénhidrátoknak. Hogy mi az a nettó szénhidrát? Egy olyan mutató, amely közvetlen hatással van a vércukor szintjére. A rostok ugyanis technikailag szintén szénhidrátnak számítanak. A nettó szénhidrátérték a teljes szénhidrátérték, amelyből ki vannak vonva a rostok. Tehát, ha megeszel egy teljes kiőrlésű zsemlét, amely mondjuk összesen 20 g szénhidrátot tartalmaz, de 5 g rost található benne, akkor a nettó szénhidrátértéke 15 g.

Emellett figyelj arra, hogy diétád ne legyen túlságosan korlátozó. A szénhidrátok ugyanis elsődleges üzemanyagaink, de emellett például az ideg- és a hormonrendszer megfelelő működéséről is
tinka1951, 2018. február 07. szerda, 08:19
Teddy és Thompson kisasszony
Teddy és Thompson kisasszony

Thompson kisasszony egy olyan tanítónő volt, aki minden tanévben elmondta a tanítványainak:
- Fiúk és lányok, én egyformán szeretlek titeket. Nincsenek kedvenceim.
Természetesen ez nem volt teljesen igaz. A tanároknak ugyanis vannak kedvenceik, és ami még rosszabb, a legtöbb tanárnak vannak olyan diákjai, akiket egyszerűen nem szeretnek.
Teddy Stallard olyan diák volt, akit Thompson kisasszony egyszerűen nem szeretett, és meg is volt rá az oka. Úgy tűnt, hogy Teddyt nem nagyon érdekli az iskola. Az órákon pléhpofával, kifejezéstelen arccal ült, a tekintete üveges és réveteg volt. Amikor a tanítónő hozzá beszélt, ő csak rándított egyet a vállán.
Ruhája gyűrött, haja kócos volt. Nem volt egy vonzó fiú, szeretetreméltónak meg éppenséggel nem volt mondható.
A tanítónő, valahányszor Teddy dolgozatait javította, egyfajta torz élvezettel húzta az ikszeket a helytelen válaszokhoz. Amikor egyest írt a dolgozatok tetejére, hajlandóságban nem volt
kalmanpiroska, 2018. február 04. vasárnap, 17:05
Ajánló
barátomra, és köszönöm Istennek, hogy egymáshoz küldött bennünket.

Borító szövege
Állj ki az igaz mellett, mert érdemes, még akkor is, ha úgy érzed, hogy ezért megcsúfolnak, tönkretesznek, megölnek! Ettől lesz szebb a világ, jobbak az emberek, és nem csúfolnak, nem tesznek tönkre, nem ölnek meg. Én ezt kipróbáltam, és le is írtam pontosan úgy, ahogy megtörtént.
Aki kiáll az igaz mellett, azt az egyetlen és igazságos Főnök szereti és oltalmazza, azt az ő asztalánál a jobbjára ülteti ugyanúgy, ahogy engemet a főnököm, M. az ő asztalánál, az ő jobbjára ültetett. És megnyílik előtte Isten országának a kapuja.

Ismertető szöveg
Azután a forradalmas, kertléces, decemberi nap után, hosszú éveken át azt hittem, hogy az égig érő fenyőfák közötti sétányon fagyos, szabadságharcos kertléccel a kézben, másfél méteres lépésekkel berohanni, az életben a lehető legnehezebb. Most már nem úgy gondolom. Ez, amit most csinálok. Itt hagyni őt, az én megbízható barátomat, egyetlen társamat, a
hidegkut, 2018. február 01. csütörtök, 19:57
Metrófelújítás - Tarlós: értelmetlen az akadálymentesítéséről szóló népszavazási kezdeményezés
A törvény nem definiálja, hogy milyen módon kell megoldani az akadálymentesítést, egy eredményes népszavazás esetén ugyanott fogunk tartani, mint most, az semmit nem befolyásol - közölte. A Kúria azt mondta ki, hogy jogilag nincs akadálya a referendum megtartásának - mondta Tarlós István, aki szerint a szocialisták rosszul tették fel a kérdést, azzal nem tudnak semmit elérni.

A Kúria kedden tett közzé a honlapján azt a végzést, amellyel helybenhagyta a Fővárosi Választási Bizottság (FVB) azon döntését, amellyel a testület hitelesítette a 3-as metró akadálymentesítéséről kezdeményezett népszavazást. Horváth Csaba, az MSZP fővárosi képviselője tavaly novemberben nyújtotta be kérdését hitelesítésre az FVB-hez. A kérdés úgy szólt: "Akarja-e Ön, hogy a 2017-2020 között történő budapesti M3-as metróvonal felújításával egyidejűleg valósuljon meg ezen metróvonal valamennyi megállójának teljes értékű akadálymentesítése, az 1997. évi LXXVIII. törvény 2. §-ának 1. pontjában meghatározottak
velemenyezd, 2018. január 30. kedd, 16:42
Képek, videók
?Mit használ ugyanis az e
katalin_53
2017. július 23. vasárnap, 20:12
Ugyan ki vagy te, ember,.
katalin_53
2017. július 09. vasárnap, 20:55
?Talán ugyanúgy tetszik a
katalin_53
2017. július 06. csütörtök, 20:41
A szívbeli hit ugyanis me
katalin_53
2017. június 26. hétfő, 18:01
Isten ugyanis feltámaszto
katalin_53
2017. április 07. péntek, 20:52
Ugyangy2.png
sz719eszter
2016. július 30. szombat, 14:14
Hit nélkül ugyanis nem le
katalin_53
2016. július 19. kedd, 10:21
Tudom ugyanis, hogy semmi
katalin_53
2016. május 22. vasárnap, 12:06
A belső ugyanaz marad.jpg
katalin_53
2016. május 21. szombat, 12:24
Ami ugyanis megtudható az
katalin_53
2016. május 21. szombat, 12:12
Az egyik ugyanis a bölcse
katalin_53
2016. május 14. szombat, 17:32
Az ember hivatása
anna4459
2015. augusztus 11. kedd, 20:25
Az ember hivatása....jpg
pacsakute
2012. december 22. szombat, 13:22
1.Az ember hivatása.....j
anci-ani
2012. december 10. hétfő, 22:19
Az ember hivatása.jpg
szilvi1113
2009. július 24. péntek, 17:40
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.