Regisztráció  Belépés
2018. szeptember 26. szerda | 39. hét | 269. nap | 07:16 | Jusztina
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Horoszkóp
Bika: Kedves Bika! Egy barátságod mostanában kezdett megszakadni, de ma ismét úgy beszélgettek egymással, mintha jó testvérek lennétek. Ma érdemes energiát fektetned abba, hogy ez a barátság megint megerősödjön. Hidd el: Az a mély és gyógyító kapcsolat, ami köztetek van pótolhatatlan lehet.

Bak: Kedves Bak! A pénzedre jobban kellene vigyáznod, de úgy, hogy ne ess a ló túloldalára, és ne kezdj el garasoskodni. Ha valaki kér, annak adj kölcsön, de csak úgy, ha mindketten tudjátok, mikor és mennyit kapsz vissza. Ma csak ésszerű és megfontolt pénzügyi döntéseket hozz meg!
jjanosne, 2018. február 02. péntek, 12:36
Címkék: Kedves Bika, Kedves Bak, barátságod mostanában, barátság megint, pénzedre jobban, pótolhatatlan,
Kommentek
Horoszkóp
Bika: Kedves Bika! Félreértheted valaki szavait, és azt hiheted, hogy támadást indított ellened, pedig ő csak szeretne megóvni téged egy tévedéstől. Érdemes lenne ma mindenki szavait átgondolnod, értelmezned, és megvizsgálnod, hogy valóban jól érted-e a jelentésüket. Így könyen kiderülhet mindenki valódi szándéka.

Bak: Kedves Bak! Félre kellene tenned a régi sérelmeket kedden. Ma a régi sérelmek, azok, amelyek talán évtizedekkel ezelőtt keletkeztek megakadályozzák, hogy észrevegyél egy lehetőséget és megakadályozzák, hogy megkapj egy olyan előléptetést, amelyre már régóta vágysz. Ma igyekezz megbocsátani mindenkinek a munkahelyeden!
jjanosne, 2018. augusztus 07. kedd, 11:13
Heti horoszkóp
Bika
( 04.20 - 05.20 ) - Heti horoszkóp

Bika

Számodra kitűnő égi hír, hogy kedden bolygód, a Vénusz saját jegyébe lépve biztató folyamatokat indít el. Ám szerdán (Hold-Szaturnusz) és csütörtökön (Hold-Plútó) kellemetlen bolygószembenállások kellemetlenséget mutatnak a közlekedésben és a kommunikációban. Legyél türelmes mindenkivel! A péntek háromszorosan feszültnek látszik 3 szorongató fényszög szerint. Hétvégén a szombati újhold új megvilágításba helyezi a múltat és/vagy családi ügyeket. Leplezd a nem tetszésedet, hogy ne legyen vita!


Bak

( 12.22 - 01.19 ) - Heti horoszkóp

Bak

Nagy erők lesznek keddtől, amik arra késztetnek, hogy nézz hátra, és emlékezz! 10-ből 6 bolygó hátrafelé mozogni látszik. Ez egészen szokatlan. Pont ezért bír nagy erővel. A Bakban a 6-ból 2 bolygó (Szaturnusz és Plútó) retrográd, amik duplán hajlamosítanak téged a nosztalgiázásra.
jjanosne, 2018. augusztus 06. hétfő, 07:05
Horoszkóp
Bika: Kedves Bika! Ha mindig ugyanazt teszed, mindig ugyanaz lesz az eredmény Ha változást akarsz az életedben, akkor változtatni kell a cselekedeteidben is. Ez egy nagyon fontos elv, amelyet észben kell tartanod hétfőn. Valaki ma azt akarja, hogy ismételgessétek ugyanazt, ami eddig sem hozott eredményt. De valójában új tettekre lesz szükségetek.


Bak: Kedves Bak! Fontos, hogy tisztán lásd magad előtt az irányt, amelyben mész. Fontos, hogy pontosan tudd, mit akarsz elérni estére, a hét végére, a hónap végére, az év végére, az évtized végére. Minél határozottabban látod magad előtt az utadat hétfőn, annál biztosabb lehetsz abban, hogy végig is tudod járni azt.
jjanosne, 2018. augusztus 06. hétfő, 07:02
Horoszkóp
Bika: Kedves Bika! Könnyedén felismerheted, hogy mi a következő lépés, amit meg tudsz tenni az utadon. Ez a lépés azonban nem olyan egyszerű, mint azt szeretnéd. Ma olyan terveket kezdesz el szőni, amihez nagyobb erőre, nagyobb elszántságra lesz szükséged, ha sikerre akarod őket vinni. Ezt az erőt pedig a terv megvalósításának a vágyából nyerheted.


Bak: Kedves Bak! Nagyon fontos, hogy észben tartasd a gondolataid teremtő erejét. A hétvégén nagyon jól láthatod, hogy a meggyőződéseid hogyan befolyásolják az eseményeket. Észreveheted, hogy most nem szó szerint teljesülnek a gondolataid, de az is tagadhatatlan, hogy van összefüggés a gondolataid és az események között, amelyek történnek veled.
jjanosne, 2018. augusztus 05. vasárnap, 06:46
Horoszkóp
Bika: Kedves Bika! Olyan tudás birtokában vagy, amelyet szívesen megosztanál, de úgy tűnik, hogy nem nyitott mindenki erre a tudásra Úgy tűnik, hogy nem mindenki akarja meghallani, amit mondasz, és nem mindenki akarja elfogadni a tudásodat. Ma csak azzal oszd meg a tudásodat, aki nyitott a tapasztalataidra, és aki kíváncsi a bölcsességedre.


Bak: Kedves Bak! Pontosan tudod, hogy beszélj rá másokat a változásra. Pontosan tudod, hogy mit kell mondanod ahhoz, hogy a másik azt tegye, amit te szeretnél, hogy megtegyen. Az azonban nem biztos, hogy mások szeretik ezt a képességedet, Lehet, hogy ma azért nem akar veled találkozni valaki, mert attól fél, hogy lebeszélnéd egy elhatározásáról.
jjanosne, 2018. augusztus 04. szombat, 07:23
Horoszkóp
Bika

Olyan ügyben kér tőled segítséget egy régi barátnőd, amiben tehetetlennek érzed magadat. Talán tőled várja, hogy megmentsd, de tartsd észben, csak az a dolgod, hogy összekösd valakivel, aki tényleg tud segíteni. Gondold végig, kinek a telefonszámát adhatod meg neki. A legjobb, ha olyan segítővel kötöd össze, aki korábban neked is segített a válsághelyzetekben.


Bak

A lakásügyekkel kapcsolatos döntések napja lesz a péntek. Ha változtatnál a házadon, a lakásodon, a kerteden, akkor azt most érdemes végiggondolnod és pontosan kidolgoznod. Most érdemes megtervezned, mit teszel hosszú távon, akár évek múlva a lakásoddal, és most érdemes megálmodnod az ideális otthont is.
jjanosne, 2018. augusztus 03. péntek, 06:00
Horoszkóp
Bika: Kedves Bika! Valaki megtéveszt téged csütörtökön Mindegy, hogy ő maga ezt tudatosan teszi, vagy csak egy félreértésről van-e szó, a lényeg, hogy véletlenül félrevezetnek. Ha ki akarsz találni ma a félinformációk, tévedések és füllentések erdejéből, akkor csakis önmagadra, a lelked mélyén lévő hatalmas igazságérzetre hallgathatsz.


Bak: Kedves Bak! Ha a gyerekeid nem a megszokott módon viselkednek pénteken, nyugodj meg, ez így természetes. Vakáció van, közeledik a hétvége, és most valahogy mindenki sokkal szabadabb, sokkal őrültebb. A legjobb az lenne, ha ma valamilyen mozgásos programot csinálnál a gyerekeknek és magadnak is.
jjanosne, 2018. augusztus 02. csütörtök, 06:35
Horoszkóp
Bika: Kedves Bika! Ha valaki iskolás korodban azt mondja neked, hogy egyszer boldogan fogsz vágyni arra, hogy tanulhass biztos kinevetted volna. Pedig most épp arra vágysz, hogy megtanulhass valamit. Érdemes ezt a vágyadat valóra váltanod. Érdemes most keresned egy tanfolyamot, egy iskolát egy képzést és beiratkoznod!


Bak: Kedves Bak! Szükséged van arra, hogy továbblépj a szakmádban. Ezt már régóta tudod, de azt nem tudod, hogy hogyan léphetsz tovább. Ma érdemes elkezdened beszélned arról a kollégáiddal és a főnökeiddel, hogy ők mit látnak, milyen szakmai lehetőségeid vannak, merre és hogyan érdemes tovább tervezned a jövődet.
jjanosne, 2018. július 18. szerda, 06:55
Képek, videók
bika_horoszkopos_kepke ret
alibaba45
2012. május 30. szerda, 07:05
Horoszkóp,bika
barkaszjudit
2009. augusztus 26. szerda, 06:06
bika horoszkóp
ibcsyke
2007. március 05. hétfő, 18:41
Egy kedves Hallo
csalogany13
2018. augusztus 23. csütörtök, 22:09
Kedves üdvözlet....
csalogany13
2018. augusztus 23. csütörtök, 21:52
a kedvesség olyan.jpg
sz719eszter
2018. augusztus 09. csütörtök, 13:11
kedves univerzum.jpg
sz719eszter
2018. augusztus 05. vasárnap, 01:25
A kedvesség
anna4459
2018. augusztus 03. péntek, 18:48
Csak az kedves nekünk iga
irmus
2018. július 04. szerda, 11:21
És nékem milyen kedvesek.
katalin_53
2018. július 01. vasárnap, 09:40
„Milyen kedvesek ne
katalin_53
2018. június 14. csütörtök, 07:49
Már nem hallom kedves han
rushlilly
2018. június 12. kedd, 14:55
Könnyű kedvesnek lenni, a
rushlilly
2018. június 12. kedd, 13:05
Jó éjszakát kedvesem,alud
rushlilly
2018. június 11. hétfő, 13:27
Köszönöm szépen a kedvess
rushlilly
2018. június 11. hétfő, 11:32
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.