Regisztráció  Belépés
2018. június 21. csütörtök | 25. hét | 172. nap | 23:36 | Alajos, Leila
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
A tánc az emberek számára hétköznapi értelemben a szórakozás
A tánc az emberek számára hétköznapi értelemben a szórakozást a jó hangulat kifejezését jelenti. Táncunkkal örülünk, csábítunk, felszabadítjuk, bemutatjuk magunkat. A tánc és a zene a legősibb gyógyító művészetek közé tartoznak. Minden tájékon és minden időben felfedezték a mozgás jótékony, felszabadító és önbecsülés növelő, kreativitást fejlesztő hatását.
koszegimarika, 2018. június 09. szombat, 17:06
Címkék: emberek számára, legősibb gyógyító, mozgás jótékony, felszabadítjuk, felszabadító, kreativitást,
Kommentek
Novák Katalin: Magyarország nem támogatja a kohéziós alapokból való magyar részesedés csökkentését
indexálása súlyosan diszkriminatív, igazságtalan, megalapozatlan és aránytalan intézkedés lenne. Szembe menne az unió alapértékeivel, mint az egyenlő bánásmód elve, valamint negatív hatással lenne a munkavállalók szabad mozgására is. Meglepőnek nevezte, hogy ugyanazon tagállamok vetették fel ezt a kérdést, amelyek más témában kiálltak az egyenlő munkáért egyenlő bér elve mellett. Magyarország védi a magyar munkavállalók és a magyar családok érdekeit, ezért nem tartja elfogadhatónak a külföldön dolgozó magyar emberek támogatásainak csökkentését.

Novák Katalin elmondta, a tanácskozás során megvitatták a Szociális Jogok Európai Pilléréhez kapcsolódó jogszabályjavaslatot is, amelynek célja a nők munkaerőpiaci alulreprezentáltságának csökkentése, és egyben reagálni kíván a demográfiai öregedés társadalmi hatásainak kezelését igénylő helyzetekre. Olyan kötelező rendszert dolgozna ki a családtámogatásra vonatkozóan, amely előírná, hogy milyen mértékben osztozhatnak a férfiak a nőkkel a gondozási felelősségek
velemenyezd, 2018. június 21. csütörtök, 20:35
Egész ökoszisztémák semmisültek meg a Kilauea vulkán kitörése miatt Hawaii szigetén
betemetve a helyét lávával.

Mindössze néhány nappal később óriási lávafolyamok zúdultak a szomszédos Kapoho-öbölbe, otthonok százait elpusztítva és beszennyezve a türkizkék, korallokban gazdag öböl vizét, valamint a dagálytócsákat, gyakorlatilag élve megfőzve azok tengeri élővilágát.

"Nincs még egy olyan hely Hawaii-on, mint amilyen Kapoho volt" - mondta John Burns, aki egy évtizeden át tanulmányozta a korallokat a dagálytócsákban. "Az egész élőhely odalett" - jegyezte meg a kutató.

A szakemberek szerint amint a vulkanikus részecskék eloszlanak és a víz pH-értéke, valamint hőmérséklete visszaáll a normálisra, a virágállatok elkezdenek visszanőni. "A tengeri organizmusok és korallok szemszögéből nézve gyakorlatilag az elejéről kezdődik minden" - mondta Burns.

"Az emberek tragédiája, hogy elveszítették az otthonaikat, számunkra pedig, hogy elveszítettük a kutatási helyszínünket. A környezet szempontjából azonban ez egy természetes körforgás. Sokkal inkább nézem végig, ahogy egy korallzátony
velemenyezd, 2018. június 20. szerda, 18:52
Kormány: a "Stop Soros" törvénycsomag és az alkotmánymódosítás a magyar emberek akaratát érvényesíti
A parlament szerdai ülésén a kétharmados támogatást igénylő előterjesztést 160 igen szavazattal, 18 nem ellenében fogadta el.

A Kormányzati Tájékoztatási Központ közleményében azt írta, a megerősített védelemre szükség van, mert "az Európát sújtó tömeges bevándorlás folyamatos, a Soros-hálózat és a brüsszeli bevándorláspárti politika pedig azzal fenyeget, hogy hazánkat is migránsokkal akarják elárasztani".

Hangsúlyozták: a kormány számára Magyarország az első, ezért az alkotmánymódosítással megerősítik az ország szuverenitását és megtiltják idegen népesség betelepítését Magyarországra. Az alaptörvény kimondja tették hozzá -, hogy az Országgyűlés beleegyezése nélkül nem telepíthető be bevándorló az országba, és nem kaphat menedéket az, aki a biztonságos országon keresztül érkezett Magyarországra és nincs kitéve üldöztetés veszélyének.

A büntető törvénykönyv módosítását is tartalmazó "Stop Soros törvénycsomag" pedig büntethetővé teszi az illegális bevándorlás szervezését, ennek értelmében
velemenyezd, 2018. június 20. szerda, 16:32
Elfogadhatatlannak tartja a szegedi zajrendelet módosítását a KDNP
fogalmazott, a szocialisták csendre utasítják a szegedieket. A közgyűlés baloldali többsége által elfogadott jogszabály ésszerűtlen, jogszerűtlen, célszerűtlen, és a döntést nem előzte meg érdemi egyeztetés az érintettekkel.

A szegedi közgyűlés KDNP-frakcióját is vezető politikus példaként említette a többi közt, hogy a jogszabály hatálybalépését követően még lakott területen kívül sem lehet majd zenélni éjfél után egy vendéglő kerthelyiségében a lakodalmak alkalmával vagy hétvégén este hét után az emberek bírságra számíthatnak az otthoni zenélés vagy zenehallgatás miatt.

A képviselő elmondta, több módosító indítványt is benyújtott a rendelethez, ezek közül a legfontosabb, hogy az új szabályozás csak jövőre lépne hatályba, így az egyeztetéseket követően mindenki számára elfogadható megoldás születhetne.

A város közgyűlése áprilisban döntött a zajrendelet módosításáról, melyben más rendelkezések mellett időbeli korlátot határozott meg a legtöbb szabadtéri rendezvényen használható
velemenyezd, 2018. június 20. szerda, 15:42
Enneagram - Négyes Archetípus Szintjei
akkor szétesik a törékeny énkép, amelynek a létrehozásán dolgoznak. Egyre nehezebben engednek közel magukhoz bárkit, mert félnek, hogy a többi ember megszégyenítené őket, vagy rámutatna, hogy milyen sok tekintetben különbözőek a saját képzeletükben felépített énképtől. Például nagy művésznek tarthatják magukat, holott nem töltenek különösebben sok időt alkotással vagy kétségeik vannak műveik értékét illetően. A képzeletükben azonban minden lehetséges, és az átlagos Négyesek csak az énképüket támogató emberekkel és helyzetekkel akarják körülvenni magukat.

Ebben a fázisban az átlagos Négyesek tartózkodóak, félénkek és rendkívül visszahúzódóak - melankolikus, kínosan feszengő kívülállók. Szeretnék megértetni a többiekkel, milyennek is gondolják magukat valójában, de félnek a megaláztatástól és a gúnytól. Félelmük nem is teljesen alaptalan, hiszen a Négyesek ekkorra valószínűleg már felvettek valami olyan szerepet, amelynek nem sok köze van a valós hátterükhöz vagy az élményeikhez (például ha egy
eposz, 2018. június 20. szerda, 12:10
11. évközi hét szerda 06.20
Jézus a hegyi beszédben ezt mondta tanítványainak: Vigyázzatok! Jótetteitekkel ne hivalkodjatok az emberek előtt, mert így a mennyei Atyától nem kaptok értük jutalmat.
Amikor tehát alamizsnát adsz, ne kürtöltess magad előtt, mint a képmutatók teszik a zsinagógákban és az utcákon, hogy dicsérjék őket az emberek! Bizony, mondom nektek, ezzel már meg is kapták jutalmukat. Amikor tehát alamizsnát adsz, ne tudja bal kezed, mit cselekszik a jobb kezed, hogy adományod rejtekben legyen, és akkor Atyád jutalmaz meg érte, aki lát téged a rejtekben is.
Amikor pedig imádkoztok, ne legyetek olyanok, mint a képmutatók, akik szeretnek az emberek szeme láttára a zsinagógákban és az utcasarkokon állva imádkozni! Bizony, mondom nektek, már meg is kapták jutalmukat. Amikor imádkozol, menj be a szobádba, és zárt ajtó mögött, a rejtekben imádkozzál Atyádhoz! Atyád, aki a rejtekben is lát, megfizet neked.
Amikor böjtöltök, ne legyetek komorak, mint a képmutatók! Keserű arcot mutatnak, hogy az emberek
maroka, 2018. június 20. szerda, 11:55
Enneagram - Egyes Archetípus Szintjei
szenvedélyeik ne ingathassák meg őket, mivel így - amennyire az emberileg egyáltalán lehetséges - azt tehetik, ami objektíve helyes.

Az előző szinten a tisztesség volt a legfőbb erényük, de a képben most az igazságkeresés és az igazságosságra való törekvés is megjelenik. Az egészséges Egyesek számára most már rendkívül fontos, hogy a többi ember méltányos bánásmódban részesüljön. Gyűlölik az igazságtalanság minden formáját, függetlenül attól, hogy annak ők maguk, a barátaik vagy teljesen idegen emberek az áldozatai. Az egészséges Egyesek szinte lángolnak az igazságért és a tisztességért - számukra ezek nem száraz elvek, hanem valóságos szenvedélyek. Az egészséges Egyesek minden más személyiségtípusnál határozottabban kiállnak erkölcsi nézeteik mellett, és inkább elviselik az őket érő igazságtalanságokat, semhogy ők viselkedjenek igazságtalanul valaki mással szemben. (Ebben a tekintetben az egészséges Egyeseket össze lehet téveszteni az egészséges Nyolcasokkal.)

4. Az idealista
eposz, 2018. június 20. szerda, 09:14
Képek, videók
A hétköznapi hős
sanci81
2017. július 01. szombat, 14:38
20130319-hetkoznapi-st res
lenke1964
2015. szeptember 21. hétfő, 08:50
hétköznapi.png
astropapa58
2013. szeptember 28. szombat, 19:03
Hétköznapi varázslat
sarkadykati
2013. szeptember 16. hétfő, 08:08
A harcos és a hétköznapi
pacsakute
2013. szeptember 08. vasárnap, 09:54
Hétköznapi józanság.jpg
pacsakute
2012. december 16. vasárnap, 12:53
Nem hétköznapias.jpg
csalogany13
2010. június 21. hétfő, 16:16
Hétköznapi józanság
sentinel45
2009. december 30. szerda, 18:43
Hétköznapi Teremtő.jpg
lacyapu
2009. december 26. szombat, 17:46
a negatív embereknek.jpg
sz719eszter
2018. június 04. hétfő, 18:56
a legnagyszerűbb emberek.
sz719eszter
2018. május 23. szerda, 19:06
Emberekröl
csalogany13
2018. május 21. hétfő, 21:07
Az emberekröl
csalogany13
2018. május 21. hétfő, 20:50
Az emberek nagyon elcsodá
katalin_53
2018. május 20. vasárnap, 06:31
Figyelj oda az emberekre
sanci81
2018. május 13. vasárnap, 18:08
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.