Regisztráció  Belépés
2018. március 24. szombat | 12. hét | 83. nap | 11:07 | Gábor, Karina
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Néha egyszerűen csak légy laza, meggondolatlan.
Néha egyszerűen csak légy laza, meggondolatlan. Tegyél olyat, és annyi fura dolgot amennyit csak tudsz, olyanokat amit eddig még soha nem tettél. Mert ezekre a pillanatokra fogsz igazán emlékezni.. Arra amikor kiléptél a megszokott szerepből, mederből... Amikor megengedted magadnak, hogy szórakozz, bolondozz, nevess, táncolj, szeress, és igazán önfeledt légy, akár a gyerekek....

/CynLa/
lenke1964, 2018. március 13. kedd, 19:16
Címkék: pillanatokra fogsz, megszokott szerepből, meggondolatlan, pillanatokra, megengedted, egyszerűen,
Kommentek
Szkripal-ügy - Az EU feltétel nélküli támogatásáról biztosította az Egyesült Királyságot
A hétfői brüsszeli tanácsülésen elfogadott közös nyilatkozatban határozottan elítélték a Szkripal és lánya ellen idegméreggel elkövetett, március eleji támadást, amely miatt egy brit rendőrt is kórházba kellett szállítani súlyos mérgezéses tünetekkel.

"Ezen meggondolatlan és törvénytelen cselekedet veszélybe sodorta számos állampolgár életét. Az Európai Unió rendkívül komolyan veszi a brit kormány értékelését, miszerint valószínűleg Oroszország felelős a történtekért" - hangsúlyozták.

Az uniós külügyminiszterek megdöbbenésüket fejezték ki az orosz fejlesztésű, katonai célokra is használható minőségű idegméreggel elkövetett támadás miatt, amire - mint írták - több mint hetven éve nem volt példa európai földön.

Leszögezték: a vegyi fegyverek alkalmazása minden körülmények között teljességgel elfogadhatatlan, jogsértő és komoly biztonsági fenyegetést jelent.

A tárcavezetők felszólították Oroszországot, hogy válaszoljon a támadással kapcsolatos kérdésekre, és adjon azonnali, teljes körű
velemenyezd, 2018. március 19. hétfő, 11:51
A mértéktelenség megöl
alapja is lehet. Az egyik, hogy sok istenfélő ember szívében mélyen ott van annak tudata, hogy gyakran vétkezik Isten ellen, mert visszaél a szabadságával. Tudják, milyen gyakran vétkeztek a mértéktelen evéssel, és hogy megszegték Isten szent parancsolatait az önmegtartóztatás és józanság tekintetében. Tudják, hogyan engedtek testi vágyaiknak, közben talán még egészségüket is tönkre tették, de annyi bizonyos, hogy lelkükön nem kis sebet ejtettek ezzel. Mert így folyamatosan táplálták és növelték meggondolatlan esztelenségüket, kedélyesnek tűnő nemtörődömségüket a legfontosabb dolgokkal szemben, szórakozottságukat és szellemük hanyagságát; ez mind nem más, mint a lélek részegsége. Minden jó képességüket eltompították, mintha mértéktelenül ittak volna bort vagy erős italt. De ha félik az Istent, akkor megküzdenek azért, hogy ezeket a következményeket elkerüljék. Óvakodnak minden mértéktelenségtől, és amennyire csak lehet, tartózkodnak attól, ami őket majdnem az örök romlottságba taszította. Sokszor sikerül is
kalmanpiroska, 2018. március 16. péntek, 07:54
Miért próbálja a baloldali szavazótábor a Gyurcsány-Bajnai éra alatt keletkezett problémákat a Fideszre kenni?
ügyében. Igaz, nem is teljesített bizonyos feltételeket.
Hülyeségnek gondolom, hogy valaki aki jócskán vett fel hitelt, az a lakás eladásából ki tudta fizetni a bankot.
Pont, hogy nem.
Nem volt elég a banknak a lakás eladása.
Ezért kellett az államnak beavatkoznia.
2002-2010-ig terjedő időszakban igen sokan vettek fel hitelt, mert olyan feltételeket biztosítottak a bankok, hogy nem volt érdekes, hogy miből és hogyan törlesztik a kliensek a hitelt.
Sajnos az emberek meggondolatlanok, mint tudjuk.
Ezért a mindenkori államnak kötelessége kést tartani a bankok nyakán, hogy ne tegyék tönkre a meggondolatlan ügyfelek életét.
Van a bankoknak felelőssége. Ha pedig ők kibújnak alóla, a kormánynak kötelessége ezekre a dolgokra oda figyelni, hogy védelmet adjon a lakosságnak.
Ebben a Fidesz jóval figyelmesebb volt a kártörténetek okán.
Nem azért mert ők nagyon érzékenyek, hanem mert látták, hogy bajban vannak az emberek.
Emlékszel?
Ki is vívták a bankok
wheels, 2018. március 15. csütörtök, 20:52
Szkripal-ügy - Johnson: "nem sok kétség fűződik Oroszország felelősségéhez"
tájékoztatást az OPCW-nek a Novicsok hatóanyag fejlesztési programjáról. A közlemény felszólítja Oroszországot, hogy az ENSZ Biztonsági Tanácsának tagjához méltó felelősséggel járjon el a nemzetközi béke és biztonság fenntartása érdekében.

Jens Stoltenberg NATO-főtitkár Brüsszelben közölte: Oroszország elmossa a béke és az agresszió közötti határt a gyilkossági kísérlettel, amelyre a NATO válaszlépéseket fog tenni. Stoltenberg szerint az idegméreg használata Oroszország elmúlt években elkövetett, meggondolatlan cselekedeteinek sorába tartozik. A főtitkár az angliai esetet összefüggésbe hozta az Ukrajna ellen 2014-ben elkövetett agresszióval, Oroszország grúziai és a moldovai jelenlétével, valamint a Nyugat-Balkán országaiban kifejtett tevékenységével, amelyekkel kapcsolatban hangsúlyozta: Moszkva "beavatkozásaival veszélyezteti a nemzetközi békét és biztonságot, arra törekszik, hogy aláássa a demokratikus választásokat és intézményeket, destabilizálja a nyugati társadalmakat.

Marija Zaharova, az
velemenyezd, 2018. március 15. csütörtök, 18:34
NATO-főtikár: a szövetség válaszlépéseket tesz a Salisbury városában orosz fejlesztésű idegméreggel elkövetett
Stoltenberg a katonai szövetség tavalyi évre vonatkozó éves jelentésének ismertetésekor újságírói kérdésre válaszolva kijelentette, az angliai Salisbury városában elkövetett gyilkossági kísérlethez használt vegyület használata Oroszország elmúlt években elkövetett, meggondolatlan cselekedeteinek sorába tartozik.

A főtitkár közölte, hétfőn Londonban megbeszélést folytat Boris Johnson brit külügyminiszterrel a Novicsok elnevezésű idegmérgek csoportjába tartozó vegyülettel elkövetett támadásról és a lehetséges és arányos válaszlépésekről.

A főtitkár az angliai esetet összefüggésbe hozta az Ukrajna ellen 2014-ben elkövetett agresszióval, Oroszország grúziai és a moldovai jelenlétével, valamint a Nyugat-Balkán országaiban kifejtett tevékenységével, amelyekkel kapcsolatban hangsúlyozta: Moszkva "beavatkozásaival veszélyezteti a nemzetközi békét és biztonságot. Arra törekszik, hogy aláássa a demokratikus választásokat és intézményeket, destabilizálja a nyugati társadalmakat - húzta
velemenyezd, 2018. március 15. csütörtök, 14:52
Kellemes estét,jó éjt!
"Néha egyszerűen csak légy laza, meggondolatlan. Tegyél olyat, és annyi fura dolgot amennyit csak tudsz, olyanokat amit eddig még soha nem tettél. Mert ezekre a pillanatokra fogsz igazán emlékezni.. Arra amikor kiléptél a megszokott szerepből, mederből... Amikor megengedted magadnak, hogy szórakozz, bolondozz, nevess, táncolj, szeress, és igazán önfeledt légy, akár a gyerekek...."
vicus54, 2018. március 13. kedd, 22:03
A kegyelem megismerése
ment, született egy fia, híres séf lett belőle - a múltat mélyre temette. Azután 1992-ben depresszióssá vált, nem tudott aludni, és öngyilkossági gondolatok kísértették. Úgy döntött, vissza kell kapnia régi életét; ismét Katherine Powers akart lenni. Ehhez azonban fel kellett adnia magát, amit 1993-ban meg is tett. Most joggal tölthetne el bennünket megelégedés, de ne siessünk az elismeréssel, hanem hallgassuk meg, hogyan kommentálta az általa elkövetett tetteket:
- Naiv voltam és meggondolatlan ... Senkit nem akartam bántani.
Mikor megkérdezték, hogy miért adta föl magát, így válaszolt:
- Ahhoz, hogy teljesen hitelesen élhessem a jelent, válaszolnom kell arra, amivel a múlt vádol.
Ha valakinek ez kicsit zavarosnak tűnt volna, a férj válasza mindent megmagyarázott:
- Nem a bűntudat miatt tért vissza, hanem mert belefáradt az állandó hazudozásba. Vissza akarta kapni az életét és saját igazságát. Ismét egész ember akart lenni.
Powers tehát nem azért
kalmanpiroska, 2018. március 13. kedd, 13:11
Képek, videók
Meggondolatlan.jpg
wob
2012. november 16. péntek, 20:57
Meggondolatlanság,nyom or.
farkas1945
2012. október 18. csütörtök, 12:58
egy meggondolatlan lépés
pkincses
2008. január 13. vasárnap, 19:24
solet-egyszeruen.jpg
sarkadykati
2016. december 13. kedd, 18:40
solet-egyszeruen.jpg
snbela44
2016. november 21. hétfő, 07:12
egyszerűen.jpg
remahe1952
2016. szeptember 30. péntek, 16:28
32961_tiramisu-egyszer uen
lilagondolatok
2016. július 09. szombat, 09:27
Szövés egyszerűen.jpg
1vargaildyko
2013. december 12. csütörtök, 10:50
egyszerűen szép.jpg
agica2004
2013. november 03. vasárnap, 16:52
Egyszerűen csodálatos!.gi
jucinenadov
2013. április 18. csütörtök, 18:00
Ildytől egyszerűen szép
biharijudit
2013. március 21. csütörtök, 13:10
egyszerűen.png
eva_gyulai
2012. december 23. vasárnap, 12:53
egyszerűen.jpg
dnemethk
2012. május 16. szerda, 16:36
Egyszerűen gyönyörű tájk
charlotteani
2011. január 20. csütörtök, 09:28
Egyszerűen szépséges
szilagyi_krisztina
2010. november 22. hétfő, 20:54
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.