Regisztráció  Belépés
2018. március 19. hétfő | 12. hét | 78. nap | 11:45 | József, Bánk
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Illegális bevándorlás - Polgármesterek: a magyarok többsége nem akarja, hogy hazánk bevándorlóország legyen
"Mi, magyar polgármesterek a kormányhoz és hazánk valamennyi önkormányzatához fordulunk annak érdekében, hogy együttes erővel, összehangoltan lépjünk fel a Soros-tervvel és a bevándorlásszervező Soros-szervezetekkel szemben", hogy megőrizzük a magyar falvak és városok, s a magyar emberek biztonságát és jövőjét!" - írták az MTI-hez eljuttatott közleményükben.

Hangsúlyozták, a polgármestereknek kötelességük, hogy a településük és az ott élők érdekét képviseljék, és legfontosabb feladatuk, hogy megőrizzék városuk, falujuk biztonságát. "Nem akarjuk feladni kultúránkat és szokásainkat, nem akarjuk, hogy félelem uralkodjon el a magyar településeken."

Mint fogalmaztak, felkérik ezért a kormányt, hogy ha kell, törvényekkel, jogszabályokkal lépjen fel a Soros-terv és a bevándorlásszervező Soros-szervezetek ellen, "mert a tömeges betelepítés komoly fenyegetést jelent a magyar településekre".

Miután ez a veszély szavaik szerint minden egyes falut és várost közvetlenül fenyeget, felkérik a magyar települések képviselő-testületeit és közgyűléseit is, hogy "önkormányzati határozatban utasítsák el a Soros-tervet, és foglaljanak ők is állást a migránspárti Soros-szervezetek ellen".

Forrás: MTI
velemenyezd, 2018. január 12. péntek, 23:47
Címkék: magyarok többsége, magyar falvak, magyar emberek, polgármestereknek kötelességük, magyar településeken, tömeges betelepítés,
Kommentek
Választás 2018 - Deutsch: megakadályozhatjuk, hogy Magyarország bevándorlóország legyen
A Brüsszel Molenbeek városrészében forgatott kisfilmen a politikus arról beszélt: a korábban franciaajkú keresztény munkások lakta kerület mostanra az európai dzsihádisták fővárosa lett, mivel a két évtizeden keresztül hivatalban lévő szocialista polgármester tudatos betelepítési politikájának eredményeként 30-40 ezer észak-afrikai költözött oda.

Ennek a politikának a romló közbiztonság, a majd negyven százalékos munkanélküliség lett az eredménye - mondta Deutsch Tamás, hozzátéve, "egyáltalán nem szelíd eszközökkel alakították át a város arculatát" az újonnan érkezettek, aki egyértelműnek nevezte az illegális bevándorlók hulláma és a terrorcselekmények elszaporodása közi összefüggést.

Felelőtlen európai döntéshozók hatalmi erővel illegális bevándorlók tömegeit engedték be Európába. A bevándorláspárti politikusok európaiak nélküli Európát akarnak, és ezt a látványosan csődöt mondott gyakorlatot most mindenkire rá akarják erőltetni - jelentette ki a fideszes politikus, hangsúlyozva: az áprilisi
velemenyezd, 2018. március 18. vasárnap, 10:32
Választás 2018 - Kövér: Európa érdeke is, hogy a kormány folytatni tudja munkáját
hogy kiforgassanak bennünket nemzeti hagyományainkból, kultúránkból, a saját hazánkból, vagy sem" - közölte. Emlékeztetett rá, 2015-ben a tömeges migrációval, "vagy inkább beáramoltatással 400 ezer ember csörtetett át hívatlanul az országon, amíg a déli határt meg nem erősítettük".

Kövér László úgy vélte, ha ezt a választást az immár egyre nyilvánvalóbban a Gyurcsány Ferenc által vezetett ellenzéki "káoszkoalíció" nyerné, akkor egyfajta bábként, minden brüsszeli követelésnek eleget téve bevándorlóországgá alakítanák Magyarországot. E folyamat végső célja egy európai egyesült államok kialakítása, amelyben a nemzetállamok elveszítenék a jelentőségüket, hatásköreiket. "Ha ezt sikerül megvalósítani, választástól függetlenül csak bábkormányok kerülhetnek a tagállamok, így Magyarország élére is" - jelentette ki.

A házelnök azt mondta, Magyarország és az európai politikában megkerülhetetlen tényezővé vált visegrádi négyek együttműködése ellenáll ennek a törekvésnek, ráadásul "fordul a szél": Ausztriában a
velemenyezd, 2018. március 17. szombat, 20:33
Választás 2018 - Hidvéghi: az ellenzék bevándorlókat telepítene az üres lakásokba
Balázs.

Ugyanez történne Magyarországon is, ahol a fővárost követően a nagy vidéki városok kerülnének sorra. Így Szeged is ki van téve ennek a veszélynek - mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Az Európai Bizottság még a nyár beköszönte előtt 10 ezer bevándorlót akar Magyarországra küldeni, Soros György jelöltjei pedig készen állnának arra, hogy végrehajtsák ezt - mondta a politikus, hozzátéve: "a választások tétje, hogy meg tudunk-e maradni saját országunkban saját magunk urainak vagy nem, és bevándorlóország leszünk".

Hidvéghi Balázs úgy fogalmazott, az ellenzék folyamatosan hazudik az embereknek. Tagadták azt, hogy létezne bevándorlás vagy kvóta, aztán a Soros-tervet, most, azt, hogy a kerítéssel bármit csinálnának, de meg kell nézni, hogyan szavaztak erről Magyarországon vagy az Európai Parlamentben. Botka László Szeged polgármestere, amikor miniszterelnök-jelölt lett elmondta, azon lesz, hogy minél hamarabb le lehessen bontani a kerítést - tette hozzá a fideszes politikus.

B.
velemenyezd, 2018. március 16. péntek, 12:51
Március 15. - Lázár: ma is egy birodalmi és a nemzeti eszmerendszer küzd egymással
főterévé kell válnia, románok, szerbek, ukránok, és a többi itt élő nép agorájává, találkozási ponttá, a közös érdekérvényesítés centrumává" - jelentette ki. Úgy vélekedett: ha a térség népei egymással harcolnak, akkor Európa nagyhatalmai megosztják őket és uralkodni fognak felettük, ha viszont együttműködnek akkor az ellensúlya, egyenrangú tárgyalópartnere tudnak lenni az úgynevezett Nagy-Európának is.

Április 8-án dől majd el, hogy Magyarország - centrális helyzetével és szerepével - bevándorlóországgá, vagy a nemzetállami függetlenség megőrzőjévé, mások számára is követhető és követendő példává válik-e, vonta le a következtetést a miniszter.

"Ha (a választásokon) a nemzeti függetlenség voksai kerülnek többségbe, akkor Magyarország megmaradhat magyarnak, a Székelyföld megmaradhat székelynek, Európa megmaradhat európainak: ez a tét" - jelentette ki Lázár János.

A miniszter végezetül Kossuth Lajos intelmére figyelmeztetett, aki szerint az eltiport nemzet újjászületik, de öngyilkos nemzetnek
velemenyezd, 2018. március 15. csütörtök, 19:12
Március 15. - Pósán: a függetlenséget és a szabadságot ünnepeljük
állnak a nemzetállamok - jelentette ki Pósán László. Hozzátette: ennek érdekében az európaitól gyökeresen eltérő kultúrájú tömegeket akarnak beköltöztetni a kontinensre, s a migránsok betelepítésével megváltoztatnák a társadalmak etnikai összetételét.

"A mai Magyarországon is vannak ilyenek, akik pénzért és hatalomért nemzetárulásra is képesek, akik engedelmesen teljesítenék Brüsszel elvárásait, lebontanák a déli határokat oltalmazó határzárat, önként feláldoznák a nemzeti függetlenséget, és bevándorlóországgá tennék hazánkat" - mondta a kormánypárti politikus.

Pósán László leszögezte: "a szabadságunk, a függetlenségünk nem eladó, a magyar kultúra, a magyar hagyomány nem eladó". "Ez itt a mi országunk, a mi történelmünk, a mi kultúránk, amire büszkék vagyunk" - mondta, majd hozzátette: ezért viseljük ma a kokárdát.

A debreceni ünnepségen - ahol megkoszorúzták Kossuth Lajos szobrát - megjelentek a Demokratikus Koalíció helyi aktivistái, akik a kormányfőre és Kósa Lajos miniszterre, volt
velemenyezd, 2018. március 15. csütörtök, 14:01
Választás 2018 - Vona: az emberek valódi problémáival akarunk foglalkozni
Vona Gábor a helyi művelődési ház színháztermében tartott lakossági fórumon kiemelte: bár számukra is Magyarország biztonsága az első, az április 8-ai választás igazi tétje nem az, hogy "bevándorlóországgá válunk-e, hanem hogy kivándorlóország leszünk-e". Orbán Viktor és politikája elől ugyanis a magyar fiatalok külföldre menekülnek, a kint élők pedig nem térnek haza, noha mindannyian szeretnének itthon boldogulni - tette hozzá.

Azt mondta, aki hisz a számmisztikában, annak beszédes a szavazás dátuma és az 1848-as szabadságharc évszámának egybecsengése. Hozzátette, talán most is "valami forradalmi dologra volna szükség" a változáshoz, mert az ország jelenleg rossz irányba halad.

Nem hisznek a kormánypropagandának, azt tartják igaznak, amit országjáró kampányuk során tapasztalnak - mondta, megjegyezve: a jobbikos fórumok jellegzetessége, hogy minden résztvevő véleményt mondhat és felteheti kérdéseit, ellentétben a Fidesz és a miniszterelnök országjárásával, amely "imitáció". A Jobbikot gyakran
velemenyezd, 2018. március 14. szerda, 20:52
Választás 2018 - Fidesz: Karácsony Gergely Soros embere
A nagyobbik kormánypárt az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében arra reagált, hogy az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje sajtótájékoztatón felszólította a kabinetet: ettől a naptól kezdve ügyvezető kormányként működjön.

A Fidesz azt írta, ha április 8-án Karácsony Gergelyék kerülnek hatalomra, akkor lebontják a határzárat, végrehajtják a kötelező kvótát, és betelepítik a migránsokat.

Bevándorlóországgá változtatják és ezzel pénzügyileg is tönkreteszik az államot - fűzték hozzá.
velemenyezd, 2018. március 14. szerda, 15:14
Választás 2018 - Zsigó Róbert: április 8-án a jövőnkről döntünk
A Földművelésügyi Minisztérium élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkára, a bajai központú választókerület Fidesz-KDNP-s országgyűlési képviselőjelöltje a művelődési házban tartott lakossági fórumon kiemelte: sok még a teendő, de Magyarország jó irányba halad, és "sok a vesztenivalónk, ha nem tudjuk megvédeni az országunkat".

Azt mondta, "ha elhibázzuk, bevándorlóországgá válunk", és olyan folyamatok indulnak el, amelyeket nem lehet visszafordítani. A mostani választás tétje ezért nagyobb, mint általában - tette hozzá a kormánypárti politikus.

Hangsúlyozta, ha a Fidesz nyer, tovább folytathatja megkezdett politikáját. Közölte: "tovább tudjuk fejleszteni térségeinket", 2022-re elérhető lehet a teljes foglalkoztatás, folyamatosan megvalósítható az évi 4 százalékos gazdasági növekedés, tovább növelhető a családoknak járó adókedvezmény és a nyugdíjasok támogatása.

A migrációról szólva kiemelte: Magyarország a kerítéssel és a jogi határzárral azt megoldotta, hogy ne lépjenek be
velemenyezd, 2018. március 13. kedd, 21:29
Képek, videók
Polgármesterek.JPG
kmmmarika
2010. május 07. péntek, 10:36
polgarmesterek.jpg
kmmmarika
2010. április 29. csütörtök, 09:12
polgármesterek.jpg
agica2004
2009. szeptember 25. péntek, 10:46
Bihari polgármesterekkel.
kmmmarika
2006. szeptember 29. péntek, 09:49
O.V. -bevándorlás.jpg
agica2004
2015. január 25. vasárnap, 14:48
bevándorlási csarnok
mecsery
2010. május 11. kedd, 16:26
régi bevándorlási központ
mecsery
2010. május 11. kedd, 16:25
Hazánk Nagyasszonya.bmp
sz719eszter
2016. október 21. péntek, 18:49
Csonka Hazánk.jpg
liza1
2016. augusztus 15. hétfő, 19:12
gyász hazánkban 2015.jpg
kicsoda57
2016. március 15. kedd, 15:55
Grabovoj számokkal hazánk
lenke1964
2015. szeptember 12. szombat, 14:47
Hazánk elárulása a külföl
furaila
2013. október 26. szombat, 17:06
Isten Hazánkért
herkliantal
2013. augusztus 20. kedd, 20:02
Elvérzünk a saját Hazánkb
basikele
2013. február 28. csütörtök, 05:42
busch hazánkba érkezett
lacipecsenye
2012. december 26. szerda, 08:30
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.