Regisztráció  Belépés
2018. szeptember 26. szerda | 39. hét | 269. nap | 13:11 | Jusztina
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Hat jó tanács a szünidőre Kamill atyától a gyerekeknek
2018. július 11. szerda 19:37
Noha már jó néhány hét eltelt a nyári szünetből, még időszerűek Varga Kamill OFM tanácsai, melyeknek köszönhetően talán nem úszik el az egész vakációnk az egyébként édes semmittevésben.
Végre itt a nyár. Kipihenhetjük az iskolaév fáradalmait, elmehetünk a barátainkkal kirándulni, táborozni, játszani, élvezhetjük a strandot vagy az otthoni medence hűsítő vizét. A szülőknek is szükségük van a fárasztó, munkával töltött hetek közben egy kis családi együttlétre vagy annak örömteli tudatára, hogy a gyerek biztos helyen van: egy mozgalmas táborban, aktív kikapcsolódás közben érzi jól magát. Most azt szeretném kérni mindenkitől, hogy rakjuk össze közösen az útibőröndöt. Mire is lesz szükségünk a nyáron?
Bővebben Link
maroka, 2018. július 12. csütörtök, 10:19
Címkék: Varga Kamill OFM, szünidőre Kamill, nyári szünetből, egész vakációnk, egyébként édes, iskolaév fáradalmait,
Kommentek
Egy erőszaktevő szemével
visszasétálnál a plázába vagy munkahelyedre és odakísértetnéd magad egy rendőrtiszttel/biztonsági őrrel, akár egy kollégával. MINDIG JOBB FÉLNI, MINT MEGIJEDNI. (És jobb paranoiásnak, mint halottnak lenni.).

Ha teheted, mindig liftet használj a lépcsők helyett. A lépcsőház alkalmas hely az egyedüllétre és tökéletes helyszíne a bűncselekményeknek. Viszont a liftnél is ha idegen várakozik és egyszerre kellene, hogy beszálljatok, akkor találj ki valami kifogást és menj később. Ezt megtaníthatják a gyerekeknek is! (Magazine Donna)

Ha fegyver van a ,,ragadozónál" de nem tart téged kontroll alatt, MINDIG FUSS EL! Ilyenkor is maximum 4% az esélye hogy eltaláljon (gyorsan mozgó célpont), de ha sikerül is neki, valószínűleg NEM FOG létfontosságú szervet érni a lövés. (Az se biztos, hogy rád lőne) FUSS!

A nők, mindig próbálnak kedvesek és megértőek lenni: NE TEDD! Emiatt megerőszakolhatnak vagy akár meg is ölhetnek. Ne jótékonykodj idegenekkel, ne vidd el a kocsiddal még akkor sem, ha
klarika47, 2018. szeptember 26. szerda, 07:32
H.Kohut Katalin: Levél öcsémnek, az énekes pacsirtának
hogy préda lettem,
kiállítva célpontnak latrok elé.
Fájt nagyon a szíved,
mikor híreszteltek engem,
csúfoltak Téged, könnyed sem hullhatott,
ahogyan nekem sem, mikor
adtam fel csomagot az otthonba,
Müller kivégzői között,
ahol csonkítottak és bénítottak
afrikai angyalként.
Nevették és kifigurázták
szegényes küldeményemet,
a kis kávémat, mellyel osztoztam Veled,
a kevés cigaretta, melyet a lányom vett mindig,
teher lettem én is a gyerekeknek,
koldusa Miskolcnak, halálnép helyett,
nekik kellett engem kitartani,
mint akinek már minden mindegy,
már mindent ki fog bírni
csapások helyett.

Vona Gábor helyett a Benkő család Patakról
bevitetett a ricsei láger helyére
perverzként, X alakban kettévágták az arcodat,
mert Vonának nincsen személyisége.
Ugyanezt tették velem Andó Marianna
arc nélküli Évája helyett a sátánnak,
mert ezek emberformában voltak megalkotva
emberek világa
kohlinka, 2018. szeptember 25. kedd, 22:12
H.Kohut Katalin: Levél öcsémnek
hogy préda lettem,
kiállítva célpontnak latrok elé.
Fájt nagyon a szíved,
mikor híreszteltek engem,
csúfoltak Téged, könnyed sem hullhatott,
ahogyan nekem sem, mikor
adtam fel csomagot az otthonba,
Müller kivégzői között,
ahol csonkítottak és bénítottak
afrikai angyalként.
Nevették és kifigurázták
szegényes küldeményemet,
a kis kávémat, mellyel osztoztam Veled,
a kevés cigaretta, melyet a lányom vett mindig,
teher lettem én is a gyerekeknek,
koldusa Miskolcnak, halálnép helyett,
nekik kellett engem kitartani,
mint akinek már minden mindegy,
már mindent ki fog bírni
csapások helyett.

Vona Gábor helyett anyád
bevitetett a ricsei láger helyére
perverzként, X alakban kettévágták az arcodat,
mert Vonának nincsen személyisége.
Ugyanezt tették velem Andó Marianna
arc nélküli Évája helyett a sátánnak,
mert ezek emberformában voltak megalkotva
emberek világa ellen
kohlinka, 2018. szeptember 25. kedd, 22:11
Átadták az Európai Polgár díjakat Budapesten a magyar kitüntetetteknek
György kiemelt sikernek nevezte, hogy az Európai Parlament olyankor díjaz egy a családi értékek mellett nyíltan kiálló, és a házasságot egy férfi és egy nő közösségének tekintő szervezetet, amikor rengeteg támadás éri a családokat.

Szvorák Katalint Szörényi Levente Kossuth-díjas zeneszerző méltatta, a beszédet Kudlik Júlia, a Magyar Televízió örökös tagja olvasta fel. Szörényi Levente kiemelte, Szvorák Katalinnak eddig mintegy 3700 koncertje volt három kontinens 40 országában, elsőként készített gyerekeknek szóló népdallemezt, és CD-t jelentetett meg az agyvérzéses betegek gyógyulásáért is.

Szvorák Katalint Szájer József európai parlamenti képviselő terjesztette fel a díjra. Szájer József a művészt igazi európai polgárnak nevezte, mivel európaiként tiszteli nemzetét, büszke rá, hogy része egy közösségnek, tartozik valahová, polgárként pedig egész nemzetének közösségét és múltját magában hordozza a népdal által.

Varga Erikát, a Romani Design alapítóját Langerné Victor Katalin társadalmi
velemenyezd, 2018. szeptember 21. péntek, 14:48
A színházak éjszakája programjaival nyitja az évadot szombaton a Bethlen Téri Színház
végi Vendégváró Fesztivál mellett az évad során műsorra tűzik az Aradi Kamraszínház, a Kassai Thália Színház, a komáromi Boráros Imre Színház és a kolozsvári Váróterem Projekt egy-egy előadását is.

Az évadnyitó szombati egész napos rendezvényen a családokat, az iskolás korú fiatalokat és a felnőtt közönséget is várják. A színházak éjszakáját már délelőtt 11-kor a Marica Bábszínháza Cipőmese című előadásával indítják, a színház előtti füves területen pedig egész nap kézműves foglalkozásokkal, gyerekeknek és felnőtteknek szóló játékokkal várják az arra járókat.

A Bethlen Gábor tér 3. alatti épületben kétszer is vezetett túrát indítanak, a Bethlen Galériában pedig épülettörténeti kiállítást rendeznek be. A nap egyik különlegessége a Gang Színház, amelynek helyszíne a lakóház udvara és gangja. A Pulzus Társulás és a Bethlen Téri Színház Békés Pál Egy kis térzene című művét 7. kerületi gangos házak udvarán játssza, az adott ház lakóinak és meghívottjaiknak. Ez alkalommal bárki részese lehet az
velemenyezd, 2018. szeptember 20. csütörtök, 18:53
Kulturális és közösségi térré akar válni a megújult londoni Királyi Operaház
bontottak le és tereket alakítottak át anélkül, hogy mindeközben bármi is megzavarta volna a dalszínház több száz programot felvonultató kínálatát.

Az épület Bow Street-i bejáratánál a járókelők egy hatalmas üvegfalon keresztül tudják szemügyre venni az új, tágas előcsarnokot. Az épületben egy alsóbb csarnokot is kialakítottak, ahol egy napközbeni előadásoknak szánt színpad is várja a betérőket.

Az operaház mostantól minden nap 10 órától lesz nyitva a látogatók előtt, akik egyebek között gyerekeknek és családoknak szánt programokon, valamint az előadásokat megelőző beszélgetéseken is részt vehetnek.

A döntően magánfinanszírozással megvalósult átalakítás során az épület piactér felőli bejáratát is kibővítették, a belső falak egy részét lebontották, hogy több helyet biztosítsanak az operaház boltjának. Az emeleti előcsarnokot átrendezték, az épület új kávézóval, bárral és étteremmel bővült.

Az egyik legfőbb változtatás a Linbury Stúdiószínház átalakítása volt, amelynek nyomán a helyiség
velemenyezd, 2018. szeptember 19. szerda, 16:02
Érzelmek
perccel azelőtt kérte -, megnyomtam a kapunyitó gombot, de az ő világában ezt csakis neki szabad, vagy nem azt a mesét kezdtem mesélni, amit kigondolt, bár előtte nem tájékoztatott. Ha már nagyon elfáradt, akkor végképp hagyja, hogy csak úgy céltalanul áramoljanak ki belőle a negatív érzések. A múltkor a buszmegállóban álltunk, és ő halkan nyöszörgött, morgolódott: "Jaj nekem, ott egy Skoda! Jaaj már, babakocsi. Jaaajhangya..."

Sokat tanultam az utóbbi években az emberi természetről. A gyerekeknek még nincsenek meg a trükkös taktikáik, ezért átláthatóbbak, de ugyanazt csinálják, mint mi, nagybetűs Felnőttek. Ha körülnézek, találok példát mindenre. Egy felnőtt ember ugyanúgy képes becsapni saját magát, dacból ellenállni az örömnek és keresni a kesergésre valót. Sokakban ott a hajlam mindenért másokat hibáztatni, vagy éppen belesüllyedni az önsajnálatba, és véletlenül sem észrevenni, hogy önmagát bünteti azzal, ha elfordul például a felajánlott segítség elől.

Ezek ellen nincs bevált
klarika47, 2018. szeptember 19. szerda, 13:14
Isten miért gyönyörködött Jézusban?
,,És íme, egy mennyei hang ezt mondta: Ez az én szerelmes Fiam, akiben gyönyörködöm." (Mt 3,17)

Minél magasabb rendű életet él valaki, annál magasabb rendű dolgokban gyönyörködik. Istent is csak olyan élet gyönyörködteti, mint Jézusé. Ahhoz, hogy benned is gyönyörködhessen, Jézusban való életet kell élned.
Jézusban azért gyönyörködött Isten, mert Jézus Isten Fia volt. Amíg test vagy, amíg az ördögatya vonásait viseled magadon, csak fájdalmat okozol Istennek. Ő azonban azt akarja, hogy te is a gyermeke légy. Azért adta Jézust a keresztre, hogy téged a szeplőtlen Bárány vére árán gyermekévé tegyen. Fogadd be Jézust, hogy Isten mint gyermekében gyönyörködhessen benned! ,,Mindazoknak, akik befogadták, akik hisznek az ő nevében, hatalmat adott, hogy Isten gyermekeivé legyenek, akik (...) Istentől születtek."
Jézusban azért gyönyörködött Isten, mert Jézus telve volt Szentlélekkel. Legyen benned is szabad munkatere a Szentléleknek. Ne akard korlátozni, és ne próbáld
kalmanpiroska, 2018. szeptember 18. kedd, 08:34
Képek, videók
kepkeretek_gyerekeknek _08
liza1
2016. március 14. hétfő, 07:18
kepkeretek_gyerekeknek _07
liza1
2015. december 30. szerda, 18:14
kepkeretek_gyerekeknek _06
liza1
2015. december 30. szerda, 18:14
Kamilla.jpg
katrin56
2018. szeptember 02. vasárnap, 18:53
Kamilla.jpg
katka5212
2018. június 16. szombat, 16:19
kamilla-hercegne.jpg
agica2004
2018. május 24. csütörtök, 20:10
Kamilla-és fia.jpg
agica2004
2018. március 09. péntek, 23:28
Erzsébet-Kamilla.jpg
agica2004
2018. március 07. szerda, 23:34
Katalin-Kamilla.jpg
agica2004
2018. március 07. szerda, 22:43
kamilla Parker-Bowles rég
agica2004
2018. március 07. szerda, 22:42
Kamilla-orvosi székfű.jpg
pacsakute
2018. január 30. kedd, 15:16
karoly-herceg-es-kamil la.
agica2004
2017. december 28. csütörtök, 18:35
December.28.Kamilla
rushlilly
2017. december 05. kedd, 17:12
kamill Edinél.jpg
gabfe
2017. július 19. szerda, 18:08
karoly-es-kamilla 2005-.j
agica2004
2017. július 03. hétfő, 13:48
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.